|
|
#1201 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV
Witam
.Dziewczyny, czy któraś z Was posiada któreś z tych butów i mogłaby wstawić zdjęcia, najlepiej na nodze?
|
#1202 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie w miescie sprawdzilam telefonicznie i niesety tej torebki juz nie ma
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Jest piękna
Ale kurczę, myślałam że ten cappuccino jednak jest jaśniejszy tymczasem blisko mu do karmelu Szkoda że teraz ten odcień nie jest już taki delikatny pastelowy jak był kiedyś (ponoć partia skór z Włoch przyszła taka ciemna), w ogóle nie rozumiem dlaczego sprzedawany jest pod nazwą "cappuccino", jeśli zdecydowanie bliżej mu do zupełnie innego koloru, to wprowadza w błąd
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1205 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1206 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nistety ten odcień kompletnie mi nie odpowiada. a chciałam już wkrótce zamówić jakąś SP (chyba będę musiała wybrać st.margheritę krokodyl matowy cappuccino). przepraszam za ot
|
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() spódnica kwiatkowa bardzo fajnie wygląda (wzór kwiatkowy to nie moja bajka, ale fason ok, bardzo dobrze leży) ten pierwszy sweter okropny - mam nadzieję, że go nie kupiłaś ![]() jutro lub pojutrze wybieram się do zary obejrzeć tą nową torebkę, na stronie nie spodobała mi się, ale wszystkie tak zachęcają, że muszę ją oblukać - rozejrzę się przy okazji za tą czarną, której szukasz i dam znać (a jesteś na 100% przekonana, że ją chcesz? przez chwilę miała ją Anies - o ile dobrze kojarzę - i ta torba wyglądała na ogrooooomną, taki wielki czarny kloc, zdaje się, że Anies ją zwróciła)
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;33451223]Mirell, a nie wiesz nic na temat, czy wróci stary kolor Romy cappuccino? strasznie byłam na nią napalona a tu wchodzę któregoś dnia na stronę i oczom nie wierzę
nistety ten odcień kompletnie mi nie odpowiada. a chciałam już wkrótce zamówić jakąś SP (chyba będę musiała wybrać st.margheritę krokodyl matowy cappuccino). przepraszam za ot [/QUOTE]Właśnie nie mam pojęcia Również od dawna napaliłam się na ten odcień (chciałam jasną i uniwersalną a w zasadzie torebki SP są albo ciemne albo w ostrych kolorach) a tu kicha Szkoda bo gdyby nie to, to zamówiłabym ją teraz od ręki ![]() Jeszcze szampański kolor jest ciekawy ale chyba za srebrny...
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#1213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo coś mi się kojarzy, że Mirell pisała że on nie jest odpinany (dlatego zrezygnowałam z zakupu) a u Ciebie go w ogóle nie widzę ![]() Kwiatową spódniczkę też dziś mierzyłam i mimo iż tulipany zawsze źle na mnie leżą, to ta spódniczka ładnie się układa i nie robi z przodu balona podczas chodzenia. Dumam nad nią Tylko ta szeroka guma ![]() Cytat:
Tym bardziej, że 1200 zł piechotą nie chodzi Truskawkę chcę kupić online ale jak odcień miałby być inny to może warto przejechać się do W-wy i obejrzeć torbę przed zakupem. Ale to znowuż dodatkowe koszy
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spódnica kwiatowa |
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
któraś z Was niedawno kupowała tę torebkę:http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BWITH%2BEDGING
mieści a4? |
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Cosma wiem, że mam spóźniony zapłon, ale Furla piękna
![]() Migotka, a nie ma tej torebki w online sklepie? Wspominałam, że spódnica z łączonych materiałów kiepsko się układa. Szkoda, bo zamysł był niezły. Kwiatowa bardzo ładna. Oglądałam tulipana w ten sam wzór, ale nie było mojego rozmiaru, więc nie mierzyłam.
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torba jest moja, spódnica na razie chyba nie. Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2012-04-10 o 19:32 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wyciągam ją i przeglądam tak mnie kusi. ![]() Dzisiaj znowu odwiedziałm Furlę (kolejny zakup i były candy w kolorze fuksja i błękit. Ogólnie jak ktoś jest zainteresowany konktretną torebką, a nie ma jej na sklepie to powinien pytać bo mogą mieć na zapleczu. |
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo jestem jej ciekawa.szcególnie jak komponuje się ze strojem, dość nietypowa torebka.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj zauważyłam, że moja koszula (http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BSTOJK%C4%84) jest krzywa...Czy ktos jest w posiadaniu i moze mi powiedziec czy po wypuszczeniu ze spodni tworzy "półkole" u dołu? Bo moja jest z jednej strony krótsza z drugiej dłuższa... ;/
|
#1225 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chyba też mnie czeka podróż do Warszawy![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A dzisiaj jaką kupiłaś? ![]() Dokładnie
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2012-04-10 o 22:25 |
||
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
czyli nie warto? a jak wrzuci się klucze/telefon/portfel+ masę innych niezbędnych rzeczy, to też traci kształt?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;33454497]
szampan bardzo ładny, ale jakoś nie przekonuje mnie na dużych torebkach, według mnie o wiele lepiej wygląda na kopertówce albo modenie [/QUOTE]Dokładnie, szczególnie że mam już podobną torebkę z Mango, tylko ciemniejszą ale również krokodyl i delikatnie metaliczny Już też chodzą mi myśli po głowie by się wybrać osobiście, no ale to i tak niczego nie gwarantuje, bo w showroomie nie ma wszystkich modeli i konkretne trzeba zamawiać przez stronę ![]() Cytat:
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

.

Szkoda że teraz ten odcień nie jest już taki delikatny pastelowy jak był kiedyś (ponoć partia skór z Włoch przyszła taka ciemna), w ogóle nie rozumiem dlaczego sprzedawany jest pod nazwą "cappuccino", jeśli zdecydowanie bliżej mu do zupełnie innego koloru, to wprowadza w błąd
nistety ten odcień kompletnie mi nie odpowiada. a chciałam już wkrótce zamówić jakąś SP (chyba będę musiała wybrać st.margheritę krokodyl matowy cappuccino).

- rozejrzę się przy okazji za tą czarną, której szukasz i dam znać (a jesteś na 100% przekonana, że ją chcesz? przez chwilę miała ją Anies - o ile dobrze kojarzę - i ta torba wyglądała na ogrooooomną, taki wielki czarny kloc, zdaje się, że Anies ją zwróciła)
Bo coś mi się kojarzy, że Mirell pisała że on nie jest odpinany (dlatego zrezygnowałam z zakupu) a u Ciebie go w ogóle nie widzę 

Tym bardziej, że 1200 zł piechotą nie chodzi