Miłośniczki ZARY - część XV - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-10, 16:24   #1201
niestereotypowa
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV

Witam.

Dziewczyny, czy któraś z Was posiada któreś z tych butów i mogłaby wstawić zdjęcia, najlepiej na nodze?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3362101131_1_1_3.jpg (11,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1160101097_1_1_3.jpg (12,1 KB, 9 załadowań)

Happiness only real when shared.

-Christopher McCandless
niestereotypowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 16:24   #1202
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

u mnie w miescie sprawdzilam telefonicznie i niesety tej torebki juz nie ma
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 16:25   #1203
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczka-18 Pokaż wiadomość
To może ja się pochwalę Zajączek przyniósł
Jest piękna
Ale kurczę, myślałam że ten cappuccino jednak jest jaśniejszy tymczasem blisko mu do karmelu Szkoda że teraz ten odcień nie jest już taki delikatny pastelowy jak był kiedyś (ponoć partia skór z Włoch przyszła taka ciemna), w ogóle nie rozumiem dlaczego sprzedawany jest pod nazwą "cappuccino", jeśli zdecydowanie bliżej mu do zupełnie innego koloru, to wprowadza w błąd
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 16:27   #1204
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
Dziewczyny które kupowały w sklepie online w święta - wysłali Wasze zamówienia ?
Moje jeszcze nie .... a myślałam, że wyślą .... z Pull&Bear dziś wysłali

Właśnie dostałam sms'a, że została wysłana
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 16:29   #1205
Ekscelencja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam sms'a, że została wysłana
A którego dokładnie zamawiałaś ?
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 16:39   #1206
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Jest piękna
Ale kurczę, myślałam że ten cappuccino jednak jest jaśniejszy tymczasem blisko mu do karmelu Szkoda że teraz ten odcień nie jest już taki delikatny pastelowy jak był kiedyś (ponoć partia skór z Włoch przyszła taka ciemna), w ogóle nie rozumiem dlaczego sprzedawany jest pod nazwą "cappuccino", jeśli zdecydowanie bliżej mu do zupełnie innego koloru, to wprowadza w błąd
Mirell, a nie wiesz nic na temat, czy wróci stary kolor Romy cappuccino? strasznie byłam na nią napalona a tu wchodzę któregoś dnia na stronę i oczom nie wierzę nistety ten odcień kompletnie mi nie odpowiada. a chciałam już wkrótce zamówić jakąś SP (chyba będę musiała wybrać st.margheritę krokodyl matowy cappuccino).
przepraszam za ot
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 16:40   #1207
susse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
http://www.pudelek.pl/artykul/38941/dlugie_nogi_pyrek/

tak wygladaja te butki na nodze

nie pochwalilas sie co zamowilas :d
na tych zdjęciach ten czubek wygląda na bardzo długi
susse jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-10, 16:44   #1208
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
W końcu przyszła moja jasna torebka! Jest śliczna, już usztywniłam ją naszykowaną wcześniej tekturką Kolor oczywiście przekłamany na zdjęciu. Torba super, polecam!

Teraz mała fotorelacja:
  • srebrno-szary sweter za 199zł - na stronie mnie zaciekawił, na żywo już nie, Jest za duży (najmniejszy rozmiar to S) i ten kolor jakoś mi nie pasuje,
  • kanarkowa marynarka z trf - kolor zabójczy, zdjęcie tego nie pokazuje, mam xs, była jedna sztuka,
  • kwiatowa spódnica - bardzo fajna i wygodna,
  • spódnica z łączonych materialów - źle się układa, ogolnie nie podobała mi się.
  • widziałam też piekną kwiatową spodnicę z baskinką, ale nie mierzyłam, bo się strasznie wykurzyłam, że nie ma jednej rzeczy, którą chcę
Na koniec prośba do Was! Nigdy o nic nie prosiłam, ale teraz jestem w potrzebie. Poszukuję czarnej torby z załącznika. U mnie w 3 zarach jej nie było. Na allegro jest z przebitką niestety. Czy któraś mogłaby mi ją kupić jak ją spotka? Oczywiście koszty pokrywam całkowicie.
fajna fotorelacja
spódnica kwiatkowa bardzo fajnie wygląda (wzór kwiatkowy to nie moja bajka, ale fason ok, bardzo dobrze leży)
ten pierwszy sweter okropny - mam nadzieję, że go nie kupiłaś
jutro lub pojutrze wybieram się do zary obejrzeć tą nową torebkę, na stronie nie spodobała mi się, ale wszystkie tak zachęcają, że muszę ją oblukać - rozejrzę się przy okazji za tą czarną, której szukasz i dam znać (a jesteś na 100% przekonana, że ją chcesz? przez chwilę miała ją Anies - o ile dobrze kojarzę - i ta torba wyglądała na ogrooooomną, taki wielki czarny kloc, zdaje się, że Anies ją zwróciła)
Stary 2012-04-10, 16:58   #1209
Mirell
Zakorzenienie

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;33451223]Mirell, a nie wiesz nic na temat, czy wróci stary kolor Romy cappuccino? strasznie byłam na nią napalona a tu wchodzę któregoś dnia na stronę i oczom nie wierzę nistety ten odcień kompletnie mi nie odpowiada. a chciałam już wkrótce zamówić jakąś SP (chyba będę musiała wybrać st.margheritę krokodyl matowy cappuccino).
przepraszam za ot[/QUOTE]

Właśnie nie mam pojęcia Również od dawna napaliłam się na ten odcień (chciałam jasną i uniwersalną a w zasadzie torebki SP są albo ciemne albo w ostrych kolorach) a tu kicha Szkoda bo gdyby nie to, to zamówiłabym ją teraz od ręki
Jeszcze szampański kolor jest ciekawy ale chyba za srebrny...
Stary 2012-04-10, 17:02   #1210
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczka-18 Pokaż wiadomość
To może ja się pochwalę Zajączek przyniósł
Śliczna, klasyczna. Niech się dobrze nosi. To cappucino?
Czemu mi zajączek nie robi takich prezentów, sama je sobie muszę robić
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 17:14   #1211
Venise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
Dziewczyny które kupowały w sklepie online w święta - wysłali Wasze zamówienia ?
Moje jeszcze nie .... a myślałam, że wyślą .... z Pull&Bear dziś wysłali
Jeszcze nie dostałam informacji o wysyłce.
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-10, 17:24   #1212
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
fajna fotorelacja
spódnica kwiatkowa bardzo fajnie wygląda (wzór kwiatkowy to nie moja bajka, ale fason ok, bardzo dobrze leży)
ten pierwszy sweter okropny - mam nadzieję, że go nie kupiłaś
jutro lub pojutrze wybieram się do zary obejrzeć tą nową torebkę, na stronie nie spodobała mi się, ale wszystkie tak zachęcają, że muszę ją oblukać - rozejrzę się przy okazji za tą czarną, której szukasz i dam znać (a jesteś na 100% przekonana, że ją chcesz? przez chwilę miała ją Anies - o ile dobrze kojarzę - i ta torba wyglądała na ogrooooomną, taki wielki czarny kloc, zdaje się, że Anies ją zwróciła)
Nie nie kupiła, okropieństwo. Tak na 100% chcę tę torebkę

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 17:32   #1213
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu przyszła moja jasna torebka! Jest śliczna, już usztywniłam ją naszykowaną wcześniej tekturką Kolor oczywiście przekłamany na zdjęciu. Torba super, polecam!

Teraz mała fotorelacja:
  • srebrno-szary sweter za 199zł - na stronie mnie zaciekawił, na żywo już nie, Jest za duży (najmniejszy rozmiar to S) i ten kolor jakoś mi nie pasuje,
  • kanarkowa marynarka z trf - kolor zabójczy, zdjęcie tego nie pokazuje, mam xs, była jedna sztuka,
  • spódnica z łączonych materialów - źle się układa, ogolnie nie podobała mi się.
  • widziałam też piekną kwiatową spodnicę z baskinką, ale nie mierzyłam, bo się strasznie wykurzyłam, że nie ma jednej rzeczy, którą chcę
Na koniec prośba do Was! Nigdy o nic nie prosiłam, ale teraz jestem w potrzebie. Poszukuję czarnej torby z załącznika. U mnie w 3 zarach jej nie było. Na allegro jest z przebitką niestety. Czy któraś mogłaby mi ją kupić jak ją spotka? Oczywiście koszty pokrywam całkowicie.
To ta sama torba, którą pokazywała niedawno Mirell? A gdzie ma długi pasek? Bo coś mi się kojarzy, że Mirell pisała że on nie jest odpinany (dlatego zrezygnowałam z zakupu) a u Ciebie go w ogóle nie widzę

Kwiatową spódniczkę też dziś mierzyłam i mimo iż tulipany zawsze źle na mnie leżą, to ta spódniczka ładnie się układa i nie robi z przodu balona podczas chodzenia. Dumam nad nią Tylko ta szeroka guma

Cytat:
Jest piękna
A skąd można uzyskać takie informacje? Bo ja początkowo też myślałam nad cappucinową Margheritą ale jak miałabym potem dostać torebkę nie w takim odcieniu jak sobie wymarzyłam, to nieco bym się załamała Tym bardziej, że 1200 zł piechotą nie chodzi Truskawkę chcę kupić online ale jak odcień miałby być inny to może warto przejechać się do W-wy i obejrzeć torbę przed zakupem. Ale to znowuż dodatkowe koszy
Stary 2012-04-10, 17:39   #1214
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość

A skąd można uzyskać takie informacje? Bo ja początkowo też myślałam nad cappucinową Margheritą ale jak miałabym potem dostać torebkę nie w takim odcieniu jak sobie wymarzyłam, to nieco bym się załamała Tym bardziej, że 1200 zł piechotą nie chodzi Truskawkę chcę kupić online ale jak odcień miałby być inny to może warto przejechać się do W-wy i obejrzeć torbę przed zakupem. Ale to znowuż dodatkowe koszy
Wiem od koleżanki, która niedawno była w showroomie Podobno warto obejrzeć wszystkie osobiście bo się dość różnią od tych ze strony...
Stary 2012-04-10, 18:03   #1215
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz mała fotorelacja:
Torebka nr 1
Spódnica kwiatowa
Stary 2012-04-10, 18:22   #1216
aniap1991
Zakorzenienie

któraś z Was niedawno kupowała tę torebkę:http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BWITH%2BEDGING
mieści a4?
aniap1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 18:27   #1217
anies5
Zakorzenienie

Cosma wiem, że mam spóźniony zapłon, ale Furla piękna . Jak się nosi?

Migotka, a nie ma tej torebki w online sklepie? Wspominałam, że spódnica z łączonych materiałów kiepsko się układa. Szkoda, bo zamysł był niezły. Kwiatowa bardzo ładna. Oglądałam tulipana w ten sam wzór, ale nie było mojego rozmiaru, więc nie mierzyłam.
Stary 2012-04-10, 18:30   #1218
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość

Migotka, a nie ma tej torebki w online sklepie? Wspominałam, że spódnica z łączonych materiałów kiepsko się układa. Szkoda, bo zamysł był niezły. Kwiatowa bardzo ładna. Oglądałam tulipana w ten sam wzór, ale nie było mojego rozmiaru, więc nie mierzyłam.
Kochana, jak tam ma się sprawa z krokodylą sukienką? (tudzież wężową) - zwężałaś ją?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 18:31   #1219
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
To ta sama torba, którą pokazywała niedawno Mirell? A gdzie ma długi pasek? Bo coś mi się kojarzy, że Mirell pisała że on nie jest odpinany (dlatego zrezygnowałam z zakupu) a u Ciebie go w ogóle nie widzę

Kwiatową spódniczkę też dziś mierzyłam i mimo iż tulipany zawsze źle na mnie leżą, to ta spódniczka ładnie się układa i nie robi z przodu balona podczas chodzenia. Dumam nad nią Tylko ta szeroka guma

Ma pasek, ale on się nie odpina. Mirell kupiła też tę torebkę, u niej na blogu lepiej widać kolor, jest piekny
Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
[/LIST]Torebka nr 1
Spódnica kwiatowa
torba jest moja, spódnica na razie chyba nie.
Cytat:

Niestety nie ma

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka

Edytowane przez PaulinaMigotka
Czas edycji: 2012-04-10 o 18:32
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-10, 18:32   #1220
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
.
Na razie się nie nosi, tylko leży w szafie i czeka na cieplejsze dni. Niestety z jesiennym płaszczem nie bardzo się komponuje, to typowo letnio/wiosenna torebka do żakietu,cienkiej kurtki lub trencza.
Ale wyciągam ją i przeglądam tak mnie kusi.

Dzisiaj znowu odwiedziałm Furlę (kolejny zakup ),
i były candy w kolorze fuksja i błękit.
Ogólnie jak ktoś jest zainteresowany konktretną torebką, a nie ma jej na sklepie to powinien pytać bo mogą mieć na zapleczu.
Stary 2012-04-10, 18:42   #1221
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniap1991 Pokaż wiadomość
któraś z Was niedawno kupowała tę torebkę:http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BWITH%2BEDGING
mieści a4?
Widziałam ją w sklepie, niestety nie mieści. Tzn. jakby się uprzeć i troszkę wygiąc itp., no ale tak, żeby swobodnie włożyć i zapiąć torebkę to nie.

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 18:44   #1222
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
mieści a4?
Mieści, ale nie polecam, sama kupiłam ją z zamiarem noszenia m.in. teczki A4, ale z włożoną w domu po chwili traciła kształt, robiła się dziwnie płaska, więc ją zwróciłam.
Stary 2012-04-10, 18:53   #1223
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie się nie nosi, tylko leży w szafie i czeka na cieplejsze dni. Niestety z jesiennym płaszczem nie bardzo się komponuje, to typowo letnio/wiosenna torebka do żakietu,cienkiej kurtki lub trencza.

Ogólnie jak ktoś jest zainteresowany konktretną torebką, a nie ma jej na sklepie to powinien pytać bo mogą mieć na zapleczu.
A miałabyś coś przeciwko wstawieniu zdjęcia torebki? Byłabym zainteresowana pierwszą Furlą. Bardzo jestem jej ciekawa.szcególnie jak komponuje się ze strojem, dość nietypowa torebka.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 18:58   #1224
Nedda
Zadomowienie

Dzisiaj zauważyłam, że moja koszula (http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BSTOJK%C4%84) jest krzywa...Czy ktos jest w posiadaniu i moze mi powiedziec czy po wypuszczeniu ze spodni tworzy "półkole" u dołu? Bo moja jest z jednej strony krótsza z drugiej dłuższa... ;/

Nedda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 19:02   #1225
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cytat:

margherita jest dostępna w dwóch odcieniach cappuccino chyba też mnie czeka podróż do Warszawy

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Właśnie nie mam pojęcia Również od dawna napaliłam się na ten odcień (chciałam jasną i uniwersalną a w zasadzie torebki SP są albo ciemne albo w ostrych kolorach) a tu kicha Szkoda bo gdyby nie to, to zamówiłabym ją teraz od ręki
Jeszcze szampański kolor jest ciekawy ale chyba za srebrny...
szampan bardzo ładny, ale jakoś nie przekonuje mnie na dużych torebkach, według mnie o wiele lepiej wygląda na kopertówce albo modenie
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 19:08   #1226
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
Kochana, jak tam ma się sprawa z krokodylą sukienką? (tudzież wężową) - zwężałaś ją?
Tak, ale nie odebrałam jeszcze od krawcowej, nie byłam w stanie wyrwać się z firmy w godzinach pracy, a po już pozamykane wszystko.

Cytat:

Masz rację, torebka ma delikatną kolorystykę i sprawia wrażenie "lekkiej", więc na pewno lepiej będzie się komponowała z wiosenno-letnimi zestawieniami. Wybrałaś oryginalny, nietypowy model, ale na pewno zwracający uwagę. Przez gumowe tworzywo przebija to, co jest we wnętrzu torebki?

A dzisiaj jaką kupiłaś?

Dokładnie , wiele modeli jest na zapleczu lub pochowanych w szufladach. Pytając o kolorystykę torebek Pani dopiero powiedziała, że mają większość, ale nie na sklepie.

Edytowane przez anies5
Czas edycji: 2012-04-10 o 21:25
anies5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 19:08   #1227
aniap1991
Zakorzenienie

Cytat:
Mieści, ale nie polecam, sama kupiłam ją z zamiarem noszenia m.in. teczki A4, ale z włożoną w domu po chwili traciła kształt, robiła się dziwnie płaska, więc ją zwróciłam.
czyli nie warto? a jak wrzuci się klucze/telefon/portfel+ masę innych niezbędnych rzeczy, to też traci kształt?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-10, 19:17   #1228
Mirell
Zakorzenienie

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;33454497]
szampan bardzo ładny, ale jakoś nie przekonuje mnie na dużych torebkach, według mnie o wiele lepiej wygląda na kopertówce albo modenie[/QUOTE]
Dokładnie, szczególnie że mam już podobną torebkę z Mango, tylko ciemniejszą ale również krokodyl i delikatnie metaliczny Już też chodzą mi myśli po głowie by się wybrać osobiście, no ale to i tak niczego nie gwarantuje, bo w showroomie nie ma wszystkich modeli i konkretne trzeba zamawiać przez stronę

Cytat:
czyli nie warto? a jak wrzuci się klucze/telefon/portfel+ masę innych niezbędnych rzeczy, to też traci kształt?
To zależy, jak kilka drobnych to nie powinna, ale jak więcej, to pod wpływem ciężkości może się odkształcać Generalnie wbrew pozorom najlepiej wygląda pusta w środku
Stary 2012-04-10, 19:25   #1229
aniap1991
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, szczególnie że mam już podobną torebkę z Mango, tylko ciemniejszą ale również krokodyl i delikatnie metaliczny Już też chodzą mi myśli po głowie by się wybrać osobiście, no ale to i tak niczego nie gwarantuje, bo w showroomie nie ma wszystkich modeli i konkretne trzeba zamawiać przez stronę

To zależy, jak kilka drobnych to nie powinna, ale jak więcej, to pod wpływem ciężkości może się odkształcać Generalnie wbrew pozorom najlepiej wygląda pusta w środku
zawsze marzyłam o tym, żeby kupić torebkę i nic w niej nei nosić!
Stary 2012-04-10, 19:51   #1230
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze marzyłam o tym, żeby kupić torebkę i nic w niej nei nosić!

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości