Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-10, 22:03   #4861
ilo16na
Zakorzenienie

Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
O matko właśnie szukałam kogoś z mojego miasta na facebooku i pokazała mi się dziewczyna eksa A tam profilowe - oni razem w miłosnym uścisku. No nie powiem, bo zakuło i dziwne uczucie, nieprzyjemne... Szkoda, że ona nie wie jaki z niego uj i tego że ją zdradził parę miesięcy temu no chyba, że się zakochał i się zmienił teraz. Aaaaaale tam, mam ważniejsze rzeczy do roboty niż współczucie jej i przejmowanie się takim dupkiem.

Jestem cała obolała i nie wiem nawet co mnie boli. Czy to macica, czy jajnik, czy pęcherz sobie przeziębiłam, czy nerka czy co...
jak latalas pol nago gdzies to masz

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 22:07   #4862
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
- a gaśnicę gdzie pani ma?
- no jest gdzieś w bagażniku
- a gdzie?
- a to musiałabym się rozejrzeć...
- a jak się pani będzie samochód palił, to nie będzie czasu na rozglądanie się
- panie władzo, naprawdę pan myśli, że ja będę próbowała ratować samochód? torebka, okulary przeciwsłoneczne i chodu!
- eee okulary przeciwsłoneczne?
- no, bo seria limitowana, nie dostanę już takich nigdzie
- ......................... ...............dobra, jedź kobieto, ale zrób porządek w bagażniku

To ja mam jakiegoś pecha. Próbowałam zagadywać, że sie spieszę do fryzjera. Policjant opuscił mi cenę mandaty, więc i tak nieźle. Za drugim razem trafił mi się dość upierdliwy policjant. Strasznie chciał wiedzieć, za co dostałam pierwszy mandat, to jeszcze sprawiał wrażenie szalenie dumnego, że wlepia komuś mantat.

Miałam fatalny dzień.

Z pozytywnych rzeczy, załapałam się z marszu na wizyte i to jeszcze z NFZ-tu, zyskałam prawie cały dzień wolnego, jestem konsekwenta w zdrowej diecie, idę w niedzielę do teatru, wreszcie zrobiło sie ciepło.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

endżoj, może masz owulację?

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 22:20   #4863
krolowazimy
Wtajemniczenie

MERDE!, że tak się wyrażę z francuska.

Mam zakupowy zakaz, bo aut mnie zeżre strasznie, ale że rossmanka odwiedziłam dziś, coby zgranulowanego kreta zakupić, celem rur udrożnienia, sprawić sobie postanowiłam i odrobinę przyjemności. A co!

Polowałam na olej alterry, pomarańczowy, ten, co dla włosów zacnym specyfikiem jest.

Niestety! Psia kość!

Mój umysł, wycieńczony wielogodzinnym wysiłkiem i zawirowaniami rodzinnymi, nie zdołał odróżnić pomarańczy od awokado i granatu.

Skutkiem tego, miast wymarzonego pomarańczowego olejku, tego o:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ke-orange.html

zakupiłam ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l-avocado.html

Co teraz dziewczyny?
Jak sobie z tą omyłką poradzić?

OtTakaJa, kochana.
Już dzisiaj życzę Wam niezliczonych, codziennych małych szczęść. Dużych też - coniemiara.
I trzymam kciuki za ceremonię. Będzie dobrze!

Edytowane przez krolowazimy
Czas edycji: 2012-04-10 o 22:26
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 22:34   #4864
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
jak latalas pol nago gdzies to masz
Że jaaaaaaa?

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Miałam fatalny dzień.
A co się stało?

Cytat:
endżoj, może masz owulację?
Nie miewam, biorę tabletki
Nie no ogólnie to najpierw myślałam, że sobie może pęcherz przeziębiłam... nigdy nie miałam, ale w sumie słyszałam, że to boli bardzo a mój ból jest jeszcze do przeżycia. Poza tym nie chodzę częściej za potrzebą, ani nic z tych rzeczy. No to myślę, może nerki mnie bolą czy coś (bo w sumie to taki ból - boli cały dół brzucha, ale najbardziej pobolewa z lewej strony i nawet bym powiedziała, że i trochę z tyłu.
No ale nie wiem, może coś innego i mi promieniuje tak. Może jajnik, ale wtedy by mnie z tyłu nie bolało... Ja nie wiem, się nie znam mam nadzieję, że przejdzie, bo to już tak parę dni i w sumie od dwóch dni jest gorzej.

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Co teraz dziewczyny?
Musisz się z tym pogodzić. Bedzie ciężko, ale myślę, że dasz sobie z tym radę
Stary 2012-04-10, 22:49   #4865
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Mnie zginęło 50 zł i nie wiem do tej pory gdzie, poza tym recepcjonistka gina u jakiego byłam totalna masakrka, rodem jak z PRL-u, szef mnie nie chciał puścić z pracy, musiałam zrezygnować z zakupów w IKEI. Wkurzyłam się na mamę i brata, że ciągle nie zamykaja po sobie drzwi.

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

endżoj idź do lekarza. Nerki bolą z tyłu.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

Edytowane przez kimi1000
Czas edycji: 2012-04-10 o 22:48
kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 23:18   #4866
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie zginęło 50 zł i nie wiem do tej pory gdzie, poza tym recepcjonistka gina u jakiego byłam totalna masakrka, rodem jak z PRL-u, szef mnie nie chciał puścić z pracy, musiałam zrezygnować z zakupów w IKEI. Wkurzyłam się na mamę i brata, że ciągle nie zamykaja po sobie drzwi.

Oooo keep calm ! Jutro będzie lepiej!

Cytat:
No właśnie dlatego pomyślałam o nerkach. Ale nie wiem no... poczekam jeszcze parę dni, może samo przejdzie. Może to nie nerki, tylko tak o sobie coś boli?
Ja to w ogóle mam coś po moim ojcu - lekarz tylko w ostateczności, więc pewnie pójdę dopiero jak nie będę mogła z bólu wytrzymać. Za to moja siostra bliźniaczka to chyba taka trochę hipochondryczka - co chwilę jej się coś dzieje, więc co chwilę się na coś bada
Zresztą jak pójdę tutaj to pewnie dostanę paracetamol i na tym się skończy, więc po co mam się fatygować
Stary 2012-04-11, 00:52   #4867
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Nuska87 Pokaż wiadomość
Dzisiaj po całym dniu w pracy 5h pociągiem do domu.. Niech mnie ktoś zastrzeli..
High five!
Cytat:
Napisane przez Nuska87 Pokaż wiadomość
W ogóle macie tak, że jak się słońce pojawia i spojrzycie w okno to potem przez co najmniej godzinę nic nie widzicie na oczy, bo wam obraz w kulę świetlistą się robi?? właśnie piszę z jednym okiem, bo spojrzałam w okno i ślepa jestem teraz.. WIDZĘ ŚWIATŁO chyba jestem jakaś dziwna
Godzinę? Pędź do okulisty, to nie powinno trwać dłużej jak kilkanaście sekund.
Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
O coś miałam się Was zapytać, ale zapomniałam
Cytat:
A ja właśnie weszłam, żeby wam coś napisać, ale zapomniałam co
To są skutki picia wódki
Cytat:
Napisane przez Remedios_Buendia Pokaż wiadomość
Ja wczoraj siedziałam u kumpla, gdzie po spaleniu przez kilka godzin rysowałam okręgi tuszem na brystolu. Przyniosłam to dzieło do domu - nawet niezłe
Brzmi intrygująco
Cytat:
A ja generalnie to i tak najbardziej do szarpania naskórka lubię gąbkę syrenę
Swędzi mnie po niej skóra.
Cytat:
Otóż... nie ma to jak się dowiedzieć od faceta, że jest bardzo zawiedziony tym, że nie doszło do niczego w środę, w sensie, że się z nim nie przespałam
(Czytaj: Przecież miałem wolną chatę, rodzice wyjechali na tydzień, więc utrzymywałem z tobą kontakt po pierwszej randce tylko po to, że miałem nadzieję na jakiś mały seksik jak już ich nie będzie)
Mama wróci, a on wciąż prawiczek
Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Strasznie niefajne uczucie bycia nieakceptowaną i nielubianą przez część rodziny swojego przyszłego męża
Po czym wnosisz?
Cytat:
Ja jestem wierząca, tradycje związane ze święceniem i rodzajem potraw lubię, natomiast generalnie na co dzień omijam KK, raz że nie ma u mnie w okolicy księdza, którego chciałoby się słuchać, dwa że po prostu nie czuję takiej potrzeby.

Natomiast ni hu hu nie wiem jak w tym temacie wychowam swoje dziecko. Autentycznie nie wiem, nie mam koncepcji.
Podpisuję się pod tym.
Denerwuje mnie nagonka na Kościół - jak ktoś nie chce, to nie musi, nie widzę sensu w obnoszeniu się ze świeckością lub hasłach "nie jestem zacofany, nie chodzę do katoli".
Należę do tych hipokrytów, co nie chodzą grzeczne na msze, u spowiedzi nie byłam wieki (bo nie żałuję pewnych grzechów i nie zamierzam ich zmieniać), ale święta katolickie świętuję po katolicku i nie rozumiem, po co je świętują ludzie niewierzący.
Cytat:
Tylko właśnie. Wychowanie w wierze katolickiej jest w sumie proste, sami wszyscy przez to przechodziliśmy, wiemy z czym to się je itd, a co jeśli się nie chce?
Śmiem twierdzić, że wychowano większość nas w Tradycji, a nie Wierze.
Cytat:
Ja kościelnego nie chcę, bo dla mnie przysięga przed ołtarzem powinna być składana przez tych, dla których naprawdę ma ona taką wartość, jaką z założenia mieć powinna. Może kiedyś to poczuję, może się przekonam, wtedy może tak - na chwilę obecną cywilniak wystarczy. Przy czym boskiej kiecy odmawiała sobie nie będę
Dla mnie sam cywilny nie ma jakiejś specjalnej wartości i niczym się od wspólnego mieszkania na kocią łapę nie różni prócz biegania po urzędach.
Cytat:
No i kwestia zazdrości. Kurde, ja to nie wiem, może jestem jakaś dziwna, ale tak całkiem bez zazdrości partnera by mi było zwyczajnie źle.
Nie toleruję zazdrości. To dla mnie objaw, że coś szwankuje w związku.
Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Ogólnie chodzi o tego faceta co na uszach staje. Tego co tak biega za mną, skacze, jeździ, zaprasza, pisze, płaci, wozi, przyjeżdża, kinuje, kawuje i gwiazdki z nieba ściąga. Widzieliśmy się w piątek, był spacer, kawa i namięęęętne buziaczki w aucie. Ale mniejsza. Chyba widać na kilometr że jemu chodzi o coś więcej. Ale! ale! nie jesteśmy parą mimo że chodzimy za rączkę i się buziakujemy trochę.
Nadszedł ten moment, gdy trzeba ustalić na głos, co jest między Wami i stać się oficjalnie parą lub luźną znajomością.
Jest najzwyczajniej w świecie zazdrosny i czemu się dziwisz? Zachowywałaś się, jakbyś była z nim w związku i nagle przestałaś. Gość nie wie, o co Ci chodzi. Patrz, jak Connff zniszczyła podobna sytuacja. Robisz swojemu to samo, co jej niedoszły, pogratulować zabawy ludzkimi uczuciami. Jak Cię zacznie zlewać, to nie płacz i nie wyzywaj od debili.

Cieszę się, że z nim pogadałaś po ludzku.
Cytat:
Co najlepsze? W trakcie jazdy do w.w. kumpla zatrzymała nas policja.. oczywiście vectra power.. Na drodze gdzie jest ograniczenie do 70 jechaliśmy... nieistotne. 10 punktów i 500 zł.
Naprawdę jest się czym chwalić
Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
E tam, a nawet gdyby, taniec to nie grzech Po co się zadręczać takimi myślami i pisać w głowie różne scenariusze. On z Tobą bierze ślub! Kocha Cie! I chce spędzić z Tobą życie. Nie masz czym się przejmować, nawet gdyby jakaś tam baba chciała z nim zatańczyć.

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
jutro mam rozmowe o prace w zawodzie wiec trzymajcie kciuki

Cytat:
Skutkiem tego, miast wymarzonego pomarańczowego olejku, tego o:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ke-orange.html
zakupiłam ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l-avocado.html
Co teraz dziewczyny?
Używać, one się nie różnią jakoś drastycznie między sobą
Cytat:
Zresztą jak pójdę tutaj to pewnie dostanę paracetamol i na tym się skończy, więc po co mam się fatygować
Nerki są przeeeerąąąbaaaneee...
Stary 2012-04-11, 07:10   #4868
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Co teraz dziewczyny?
Jak masz paragon, to możesz próbować wymienić, ale to już kwestia dobrej woli pani w rossmannie...ja bym używała

Cytat:

Mnie bolała z przodu...

Cytat:
To ja mam jakiegoś pecha. Próbowałam zagadywać, że sie spieszę do fryzjera.
Wiesz, u mnie cały pic polega na tym, że ja nie próbuję ich zagadywać, nie chcę wcale się wymigać itd, sama mi taka głupawka wychodzi, nie wiem, mundur tak na mnie działa czy co
Gdybym próbowała tak zagadać specjalnie, to na pewno by mi nie wyszło.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dla mnie sam cywilny nie ma jakiejś specjalnej wartości i niczym się od wspólnego mieszkania na kocią łapę nie różni prócz biegania po urzędach.
Zmiana nazwiska

Cytat:
Nie toleruję zazdrości. To dla mnie objaw, że coś szwankuje w związku.
A ja lubię, uważam że z nią tak jak z ostrą przyprawą - szczypta dodaje smaku Czuję się wtedy o niebo atrakcyjniej I wiem, jak na Blondyna działa świadomość, że odstrzeliłabym panienki, które mają na niego ochotę

Cytat:
Nerki są przeeeerąąąbaaaneee...
Ano są...
Stary 2012-04-11, 09:58   #4869
Connff
Zadomowienie

Hej . U mnie fajnie raczej. Kurs na prawko w toku, jak się okażę, że nie jestem totalnie do niczego na motorze to kupuję sobie własną maszynę . Poza tym wychodzę o 8 i wracam o 22, więc raczej nie mam czasu na myślenie o czymkolwiek, i bardzo dobrze. Lecę z językami, bieganiem, dietą, teorią na prawko i... jest ok. Daję radę .

Cytat:
Zachowywałaś się, jakbyś była z nim w związku i nagle przestałaś. Gość nie wie, o co Ci chodzi. Patrz, jak Connff zniszczyła podobna sytuacja. Robisz swojemu to samo, co jej niedoszły, pogratulować zabawy ludzkimi uczuciami. Jak Cię zacznie zlewać, to nie płacz i nie wyzywaj od debili.
A wiesz, że dopiero teraz mi przyszło na myśl pewne podobieństwo? Ale tylko pewne, bo nie przesadzajmy... Bejbe nie odwaliła takiej akcji jak Niedoszły. Zrobiła tylko pewien przedsmak, bądź co bądź nie zniknęła facetowi z życiorysu . A ja? Już czwarty miesiąc z tego wychodzę. Nie powiem, że nie jest lepiej, bo bym skłamała, ale idzie to bardzo, bardzo powoli. Aktualnie nie mam czasu o nim myśleć, ale jak przez przypadek już mi się pomyśli, to boli.

I dalej twierdzę, że żadnych facetów. Nie mogę sobie pozwolić na ryzyko przeżywania czegoś takiego kolejny raz.
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 10:05   #4870
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Już czwarty miesiąc z tego wychodzę.
PROSZĘ???
Stary 2012-04-11, 10:08   #4871
Connff
Zadomowienie

Cytat:
PROSZĘ???
To śmieszne, że tak długo, czy że nie wychodzę?
Stary 2012-04-11, 10:10   #4872
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
To śmieszne, że tak długo, czy że nie wychodzę?
Przecież Ty wychodzić z tego zaczęłaś dopiero w momencie, kiedy stwierdziłaś, że to rozdział zamknięty.

Stwierdziłaś to już? Usunęłaś go z gadu?
Stary 2012-04-11, 10:32   #4873
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Przecież Ty wychodzić z tego zaczęłaś dopiero w momencie, kiedy stwierdziłaś, że to rozdział zamknięty.

Stwierdziłaś to już? Usunęłaś go z gadu?
To w takim razie zgodnie z Twoją teorią nadal z tego nie zaczęłam wychodzić, bo dla mnie to nadal nie jest zamknięta sprawa.

I nie będzie zamknięta. Dla mnie zamknięty rozdział jest wtedy, kiedy wiem o co w danej sytuacji chodziło. Tutaj się nie dowiedziałam i nie sądzę, żebym się dowiedziała. I co, z tej racji nie mogę zacząć z tego wychodzić? Ja uważam, że zaczęłam. I uważam też, że niestety jeszcze długo będzie to się na mnie kłaść cieniem. Jeśli masz w życiu same zamknięte rozdziały, to zazdroszczę.
Stary 2012-04-11, 10:38   #4874
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Zaczęłaś z tego tematu wychodzić? Być może. Ale nie 4 miesiące temu.
Stary 2012-04-11, 10:42   #4875
Connff
Zadomowienie

No i super, więc jestem pierwszą naiwną i frajerką. Jakoś z tym muszę żyć. Innych swoich błędów w tym konkretnym przypadku nie widzę, a tych nie mam zamiaru już nigdy powtarzać. Pierwszy raz podeszłam do kogoś tak otwarcie i w zamian dostałam takiego kopa w dupę, że mi się odechciało na całe życie.
Stary 2012-04-11, 10:46   #4876
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Usunęłaś go z tego gadu czy nie?
Stary 2012-04-11, 10:47   #4877
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Connff - a ja znowu nie widzę podobieństwa między Twoją story a moją. Chociaż, jakby się doszukiwać.. Mam nadzieję że się teraz za te słowa nie obrazisz ani nie poczujesz się dotknięta.. ale Twoja historia skończyła się nieciekawie, moja chyba happy endem.

Na dniach idę się zapisać na kurs, nie wiem dlaczego tak z tym zwlekam.. chyba się boję. A raczej wściekam, bo zrobię prawko a co z moto?

Enjoy, idź do lekarza bo teraz Cię boli trochę a jeśli to faktycznie nerki to zacznie jeszcze bardziej i nie będzie śmiechu.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 10:47   #4878
Connff
Zadomowienie

Po tym jak się wtedy odezwał? Nie. Mogę usunąć, jest mi to obojętne.

I co, naprawdę uważasz że to mi nagle jakoś pomoże? A takiego wała.
Stary 2012-04-11, 10:50   #4879
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Po tym jak się wtedy odezwał? Nie. Mogę usunąć, jest mi to obojętne.

I co, naprawdę uważasz że to mi nagle jakoś pomoże? A takiego wała.
Pomoże o tyle, że nie będą Ci groziły stany przedzawałowe w przypadkach jego sporadycznego pojawiania się na gadu.
O czym pisałam Ci już jakiś milion trzysta pięćdziesiąt osiem razy

Cytat:
Mam nadzieję że się teraz za te słowa nie obrazisz ani nie poczujesz się dotknięta.. ale Twoja historia skończyła się nieciekawie, moja chyba happy endem.
Twoja historia to się dopiero zaczyna
Stary 2012-04-11, 10:54   #4880
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Connff - a ja znowu nie widzę podobieństwa między Twoją story a moją. Chociaż, jakby się doszukiwać.. Mam nadzieję że się teraz za te słowa nie obrazisz ani nie poczujesz się dotknięta.. ale Twoja historia skończyła się nieciekawie, moja chyba happy endem.
No wybacz, nie wiem czemu miałabym się na Ciebie obrażać dlatego, że jakiś koleś jest idiotą .

Cytat:
Pomoże o tyle, że nie będą Ci groziły stany przedzawałowe w przypadkach jego sporadycznego pojawiania się na gadu.
O czym pisałam Ci już jakiś milion trzysta pięćdziesiąt osiem razy
E tam. Jak się będzie pojawiał i będę to widzieć, to mi szybciej przejdzie. Srał go pies. Nie znoszę tego gościa i współczuję mu zarazem. A i tak jakbym go spotkała na ulicy, to chyba bym mu jednak dała w ryj :/.
Stary 2012-04-11, 10:58   #4881
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Connff - luz, ja już napisałam w tym temacie wszystko co mogłam, przemieliłyśmy go z każdej strony i do porzygu, nic nowego nie wniosę, więc nie zamierzam się więcej wdawać w dyskusję o tym panu. Zrobisz co zechcesz, to Twoje wybory w końcu.

Muszę ruszyć tyłek do Urzędu Skarbowego i tak strasznie mi się nie chce...
Stary 2012-04-11, 10:59   #4882
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Twoja historia to się dopiero zaczyna
O Boże, nie strasz..

Cytat:
No wybacz, nie wiem czemu miałabym się na Ciebie obrażać dlatego, że jakiś koleś jest idiotą .
Do wora i do jeziora

Stary 2012-04-11, 11:02   #4883
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
O Boże, nie strasz..
No co, nie chcesz ciągu dalszego?
Stary 2012-04-11, 11:04   #4884
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Connff - luz, ja już napisałam w tym temacie wszystko co mogłam, przemieliłyśmy go z każdej strony i do porzygu, nic nowego nie wniosę, więc nie zamierzam się więcej wdawać w dyskusję o tym panu. Zrobisz co zechcesz, to Twoje wybory w końcu.
Ja o nim przecież nic nie mówię już, no sama przyznaj. Teraz wspomniałam i tyle. I nic nie zrobię, bo co niby mam zrobić? Nic się zrobić nie da. Mogłabym co najwyżej zrobić mu wjazd na chatę i potraktować czymś ciężkim, ale moja przyszła-niedoszła kariera jest chyba więcej warta od satysfakcji, jaką mi to sprawi .

Cytat:
Do wora i do jeziora
Ciebie? Skoro nalegasz... Tylko zezwolenie na piśmie proszę .
Stary 2012-04-11, 11:15   #4885
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
No co, nie chcesz ciągu dalszego?
Może lepiej nic nie mówię bo zaraz znowu będzie że marudzę i jestem niezadowolona. Niestety w życiu nie można mieć wszystkiego a jako że ja jestem hapol i chce mieć o dużo za dużo to...

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Ciebie? Skoro nalegasz... Tylko zezwolenie na piśmie proszę .
Ale jego do wora! ja nic złego nie zrobiłem

Stary 2012-04-11, 13:48   #4886
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Zmiana nazwiska
Nie zamierzam
Stary 2012-04-11, 15:08   #4887
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Nie zamierzam
A ja owszem.
Stary 2012-04-11, 15:15   #4888
Malla
Nie depcze krokusów

Chyba że znajdzie się jeleń z ładnym nazwiskiem, to się nad tym zastanowię

Ważymy wspólnie z kiciem 46 kilo
Stary 2012-04-11, 15:16   #4889
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Zaopatrzyłam się w polecane przez Fubi nutridrinki - zobaczymy czy pomogą mi przytyć
Stary 2012-04-11, 15:19   #4890
Malla
Nie depcze krokusów

Co Ty kobieto robiłaś w święta?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości