Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-11, 10:04   #2131
smerfetka2808
Zakorzenienie

Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X

hej Laseczki
witam w ten jakże słoneczny dzień
ja dziś mam glodóweczkę ważylam się dziś i jest 59ale jestem 3 dni przed@ więc pomimo świąt wiele chyba nie przybyło ale zobaczymy jak to będzie po @ jeju czemu ona jest tak często!

Little, ogromne gratki mówiłam że nie jest aż tak ciężko a brawo za ukończenie projektu

Jeu, następnym razem się uda główka do góry a buciki śliczne też je kiedyś oglądalam ale brakło mi kasy

Agulaaa,
Najlepsze życzonka,
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego,
życia kolorowego
i wielkich wrażeń
przy spełnianiu marzeń!
STO LAT

Minimini po świętach spadek? no no

Gogo, no nie następnej waga po świętach zleciała
Stary 2012-04-11, 10:04   #2132
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Aga, wszystkiego najlepszego

Jakiegoś doła mam dzisiaj, czuję się taka gruba i leniwa...

Miss Transept jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 10:12   #2133
gogo1981
Raczkowanie

Jakiegoś doła mam dzisiaj, czuję się taka gruba i leniwa... [/QUOTE]

Ojojoj! a co się stało skąd taki zły humor?
gogo1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 10:15   #2134
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Cytat:
Napisane przez gogo1981 Pokaż wiadomość
Ojojoj! a co się stało skąd taki zły humor?
TŻ mi wczoraj zepsuł humor bardzo skutecznie i chyba po prostu nadal mi się utrzymuje. Nienawidzę takiego stanu

Stary 2012-04-11, 10:17   #2135
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LittleWoman Pokaż wiadomość
jeu, ja siemię mielę (słyszałam, że mielone ma lepszy wpływ na organizm), dodaję do owsianki (ale ze względu na kaloryczność muszę chyba trochę wyeliminować), do jajecznicy, serka wiejskiego na ciepło (zagęszcza fajnie : D), i różnie jak mi tam pasi

Właśnie jem śniadanko...i będę musiała je wpychać, bo żołądek mi się skurczył trochę :p
Startuję z wagą 62,9 : ). Głodówka to dobry wynalazek, jednak ja chyba będę robiła sobie takie oczyszczanie raz w tygodniu - za pomocą warzyw i owoców, muszę jeszcze poczytać i wymyślić jak to zorganizuję.

Dziś zaczynam 3 tydzień TF i pobiegam wieczorem: ).
A tak to cały dzień w książkach...
też mam dzisiaj cały dzień w książkach. ale za godzinkę wybieram się na marszo-biegi albo na długi spacer, bo w sumie to muszę obczaić ten park, wszystkie ścieżki i jak biegać : D ale to jak wyjdę na spacer to będzie co najmniej 45-60 minut : ) i jutro już bieganko : )
a jak wrócę ze spaceru/biegu to od razu zrobię Mel B, nie wiem czy całość czy połowę, bo na całośc trochę szkoda mi czasu ale może z racji tego, że jest ostatni dzień wolny od uczelni

nie wiem czy mam maszynkę do mielenia : D ale chyba w domu jest, no to zobaczymy co za wynalazek. a to, że serek wiejski się topi to wiem : P

ja nie zrobiłam mega super tej głodówki, a dzisiaj spadek o 1,3kg (60,3kg zobaczyłam), wiedziałam, że mam mnóstwo wody, więc może jak będę się trzymać w ryzach to w poniedziałek będzie 59,9 liczę na to, że po głodówce nie przybędzie mi dużo wody

a ja nie wiem, czy nie zrezygnuję z głodówek i nie zrobię sobie jednego dnia też z Intermittent Fasting, ale z takim małym oknem jedzeniowym - 5h oczywiście te 5h jedzenia byłoby wieczorem i na pewno nie zjadłabym wtedy więcej niż 2 obfitych posiłków, ale muszę wszystkie za i przeciw przemyśleć + zobaczyć reakcję organizmu ; ) ale ja chcę eksperymentować ze swoim ciałem

Cytat:
Napisane przez Puchatek0807 Pokaż wiadomość
Jeu i tak , że tyle wytrzymałaś, choć to ciasto mogłaś sobie darować i zjeść coś lżejszego ; ) zakupy super zrobiłaś, też muszę wrócić do skakanki. Teraz pomału wracaj do ćwiczeń, tylko się nie przeciążaj
Little świetnie Ci poszło : )

Dziewczyny ile szklanek naparu z pokrzywy można pić dziennie? Kupiłam wczoraj i mam zamiar pić regularnie.
Rano zjadłam banana i serek homogenizowany. do pracy wzięłam ciabatte z camembertem, pomidorem, cebulką i papryką + pomarańcza.
na wątku o pokrzywie piszą, że 1-2 kubki dziennie Dziewczyny piją, ja piję jeden dziennie systemem 3 tygodnie piję i 1 tydzień przerwy (inny system jest tak: 3 miesiące się pije + 1 miesiąc przerwy) i też mam herbatkę i nie narzekam. lekko mnie wysypało (parę pryszczy na krzyż), ale jest okej widzę mnóstwo baby hair może znowu wezmę się za zapuszczanie kłaków

ja nie wiem gdzie będę skakać z tą skakanką, chyba do parku będę chodzić (5 minut drogi ode mnie, taki spacerek ala rozgrzewka : D) a co do tego ciasta, no mogłam sobie darować ale nie darowałam, jakoś mocno nie żałuję ; )

Cytat:
Napisane przez Miss Transept Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Przez święta oczywiście jadłam dużo, ale na szczęście nie napadowo. Zważę się za kilka dni, bo teraz nie chcę się dołować :p

Dzisiaj na śniadanie były płatki owsiane z owocami i orzechami i cały dzień planuję jeść raczej mało i zdrowo żeby się trochę oczyścić po świętach. DO tego jest piękna pogoda więc pewnie pobiegam
też się wybieram na biegi dzisiaj. ja już po spotkaniu z wagą, spodziewałam się dużo gorszego wyniku ; )

Cytat:
Napisane przez annini Pokaż wiadomość

ja dziś mam takie zakwasy po Mel B, że głowa mała ale mam zamiar iść na siłownie w końcu tak czy siak, powiesiłam sobie moje pistacjowe spodnie na wieszaku na szafie i mnie motywują! dzięki jeu : *
nie ma za co, oby te spodnie Cię motywowały : D
ja dzisiaj robię Mel B, kiedyś z nią trenowałam, dawała wycisk ale nie miałam zakwasów. teraz w sumie moge mieć bo od 2 tygodni nie ćwiczę nic...

Cytat:
Napisane przez minimini333 Pokaż wiadomość
witam
odnotowałam dziś dziesiąty spadek
waga rano pokazała 61,4
jestem w szoku bo byłam pewna że po świętach będzie zastój
gratulacje już tak niewiele zostało do osiągnięcia celu : )

Cytat:
Jeu Gdzie kupiłaś te butki do biegania i ile kosztowały?
A ty ile chcesz ważyć? : D bo mi sie zapomniało ; ) 5 z przodu bardzo motywuje, ale trzeba uwazać, żeby nie zacząć jeść nadmiernie... heh ; )

ja kupiłam te buty z Decathlonie, przecenione ze 160zł na 100 : D także niezla oferta mi się trafiła. buty się szybko zakłada bo są na rzep, są ultra lekkie, mają amortyzację na pięcie i są wygodne : D dzisiaj napiszę bardziej, czy zdały egzamin czy nie : P

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
hejka: ) ja o północy szampana piłam: D i wieczorem też będzie oblewanie z resztą cały tydzień będę oblewać... : D ale zasad żywienia będę się trzymać: D chociaż wczoraj zjadłam litr lodów, czekoladę i hamburgera
pozdrawiam gorrąco
urodziny ma się raz do roku także mogłaś poszaleć ; )
wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo zdrowia, wytrwałości na diecie (), szybkiego osiągnięcia celu, radości z życia, kaski : *

wybacz wścibskość i wiem, że o takie rzeczy się nie pyta, ale ile masz lat? : D

Cytat:
Gratuluję!!! Ja kiedy zobaczę 5 z przodu to będę baaaaaaaaardzo happy : D. Ale póki co, nie załamuję się i walczę dalej, coraz bliżej : )

Haaaa, koniec projektu, wysyłam do prowadzącego, zabieram się za obiad i później wracam do pisania licencjatu. Mam dziś wenę, więc trzeba to wykorzystać.
Poćwiczę wieczorem dziś - TF i bieganie: )

Coś mnie podejrzanie głowa boli...u mnie w domu mały szpital - pozarażali się jakąś wirusówką, ja się trzymam dzielnie i sie nie dam
to zdrowia i Tobie ;p nie daj się! : D

a Ty uważaj na tą nagrodę z okazji 5 z przodu, żebyś w ciąg nie wpadła lepiej ustal sobie wagę 59,0 a nie z hakiem : D ustrzeżesz się przed wzrostem do 60 z powrotem : D

ja już po śniadaniu - owsianka na szklance mleka z bananem i serkiem wiejskim. mam jeszcze 3 banany w domu, a potem nie będę ich jadła, może sobie pozwolę na jednego, dwa w tygodniu, ale one nie sprzyjają diecie a ja tak kocham banany w owsiance : (
Stary 2012-04-11, 10:17   #2136
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Główka do góry Mała co to się dzieję?? każdy ma jakiś słaby dzień ale on minie zobaczysz zaraz popiszemy o głupotach i będziesz się lepiej czuła
Stary 2012-04-11, 10:20   #2137
Puchatek0807
Wtajemniczenie

Cytat:

główka do góry nie daj się złym myślom

Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz.
Puchatek0807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 10:24   #2138
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ mi wczoraj zepsuł humor bardzo skutecznie i chyba po prostu nadal mi się utrzymuje. Nienawidzę takiego stanu
Cytat:
z TŻtem pogadasz i wszystko będzie okej głowa do góry, jest takie piękne słońce! na pewno będzie dobrze, nie dopuszczaj do siebie tych złych myśli
Stary 2012-04-11, 10:35   #2139
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
też się wybieram na biegi dzisiaj. ja już po spotkaniu z wagą, spodziewałam się dużo gorszego wyniku ; )
Ja wiem, że u mnie po jedzeniu nie ma sensu się ważyć co najmniej przez 2 dni żeby spadła mi woda i to co się zatrzymało w jelitach, bo jak ważę się bezpośrednio po kilku dniach jedzenia to wychodzi na to że przytyłam na przykład 5kg w 3 dni
Cytat:
ja kupiłam te buty z Decathlonie, przecenione ze 160zł na 100 : D także niezla oferta mi się trafiła. buty się szybko zakłada bo są na rzep, są ultra lekkie, mają amortyzację na pięcie i są wygodne : D dzisiaj napiszę bardziej, czy zdały egzamin czy nie : P
Tak a propos Decathlonu to najlepiej kupować tam pod koniec lutego, wtedy trafiają się najbardziej dzikie przeceny. Np. ja swoje buty biegowe kupiłam za 100 przecenione z 370
Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Główka do góry Mała co to się dzieję?? każdy ma jakiś słaby dzień ale on minie zobaczysz zaraz popiszemy o głupotach i będziesz się lepiej czuła
Cytat:
Napisane przez Puchatek0807 Pokaż wiadomość
główka do góry nie daj się złym myślom
Cytat:
z TŻtem pogadasz i wszystko będzie okej głowa do góry, jest takie piękne słońce! na pewno będzie dobrze, nie dopuszczaj do siebie tych złych myśli
Dzięki dziewczyny Z TŻ już pogadałam, wczoraj właśnie, niby wszystko wyjaśniliśmy, a ja nadal czuję się beznadziejnie. Jakoś nie mogę się pozbierać.

Mam tylko nadzieję, że nie zacznę się obżerać przez ten nastrój

Stary 2012-04-11, 10:40   #2140
jeu
Zakorzenienie

jakoś dziwnie i bez sensu mają przeceny pod koniec lutego to powinno właśnie być już drogo, bo przecież w marcu zaczyna się sezon biegowy ale nie ma co narzekać, ich sprawa ja się cieszę, że dorwałam te moje, choć kolorystycznie to one mi średnio leżą, ale grunt, że wygodne

właśnie zbieram motywację do przebrania się w strój biegowy i wychodzę
Stary 2012-04-11, 10:41   #2141
smerfetka2808
Zakorzenienie

Jeu, ja też uwielbiam banany moglabym je jeść i jeść i nic innego mogloby dla mnie nie istnieć no oprócz owsianki oczywiście

Miss, oj takie uczucie może dobić ale Ty oczywiście się nie dasz i na jedzonko się nie rzucisz bo jesteś dzielna i silna i sobie poradzisz my Ci pomożemy
Stary 2012-04-11, 10:43   #2142
jeu
Zakorzenienie

no dla mnie owsianka z bananem i budynie moje dwa uzależnienia, ale następny budyń dopiero jak osiągnę 58kg... także sobie poczekam jeszcze myślę z 3-4tygodnie, ale nie załamuję się i walcze
Stary 2012-04-11, 10:48   #2143
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Cytat:
jakoś dziwnie i bez sensu mają przeceny pod koniec lutego to powinno właśnie być już drogo, bo przecież w marcu zaczyna się sezon biegowy ale nie ma co narzekać, ich sprawa ja się cieszę, że dorwałam te moje, choć kolorystycznie to one mi średnio leżą, ale grunt, że wygodne

właśnie zbieram motywację do przebrania się w strój biegowy i wychodzę
No, to prawda, też się zdziwiłam, że akurat w lutym Z tym że to dotyczy nie tylko akcesoriów biegowych, ale całego Decathlonu z tego co zdążyłam zauważyć.

Miłego biegania, ja pójdę ok 13-14, wtedy powinno być najcieplej.
Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Jeu, ja też uwielbiam banany moglabym je jeść i jeść i nic innego mogloby dla mnie nie istnieć no oprócz owsianki oczywiście
Oj tak, ja też uwielbiam
Cytat:
Miss, oj takie uczucie może dobić ale Ty oczywiście się nie dasz i na jedzonko się nie rzucisz bo jesteś dzielna i silna i sobie poradzisz my Ci pomożemy
No jak wy pomożecie to już nie ma szans żebym zawaliła

Stary 2012-04-11, 10:50   #2144
smerfetka2808
Zakorzenienie

Jeu, Ooo tak takie połączenie to masakra kurde ja dziś głodówkę mam cicho już nic nie mówię

Miss, jasne że pomożemy
Stary 2012-04-11, 10:52   #2145
gogo1981
Raczkowanie

Jeu startowałam z wagi 70,3 kg po trzech miesiącch udało Mi się zgubić 9 kg przez ostatnie 3 tygodnie waga wachała mi sie pomiędzy 60-61,5 a dzisiaj zobaczyłam 59,8 Chciałabym wazyć tak pomiedzy 57-58 kg do wakacji postawiłam tez teraz bardziej na wymodelowanie sylwetki niz na szybki spadek wagi
Stary 2012-04-11, 10:52   #2146
LittleWoman
Zadomowienie

jeu, racja. Lepiej jeśli sobie ustalę 59,0 w celu nagrodzenia siebie, bo mogę wpaść w wir jedzenia. Tak jak to zrobiłam w 2 święto - choć to nie była nagroda..ale zanim do tego dojdzie minie duuuużo czasu

Przyjemnego biegania, też pójdę ale wieczorem bo wcześniej mam już napięty grafik , a butki do biegania mają być funkcjonalne a nie ładne. Zazdroszczę promocji, Miss, Tobie to już w ogóle zazdroszczę

Miss,
nie przejmuj się chłopem, pogadacie jak opadna emocje i będzie w porządku. Nie warto się dołować, idź pobiegaj to Ci endorfinki podskoczą do góry

Smerfetka, trzymam kciuki

Zastanawiam się co na IIŚ zjeść. Bo na razie to taki plan mam:

Ś: owsianka z bananem (swoją drogą, czas ograniczyć się do góra 2 w tygodniu - jeu, motywujmy się nawzajem )
IIŚ: ??
O: pierś z kurczaka gotowana w parowarze w ziołach z surówką z kiszonej kapusty
P/K: omlet z twarożkiem i słodzikiem (może dodam cynamon i słonecznik, o!)
TF+bieganie
późno skończę trening, więc wypiję odżywkę na mleku tylko i wystarczy na dziś

Popijam właśnie herbatkę z pokrzywy, zielona też czeka

Jak dobrze jeść normalnie, przynajmniej dużo lepiej się czuję i funkcjonuję. I jeszcze ta pogoda - wszystko mi dziś sprzyja....by wyjść na dwór a nie siedzieć przed książkami:brzyda l:
LittleWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 10:56   #2147
minimini333
Rozeznanie

kurcze dziewczyny,
budzi się we mnie coraz mocniej instynkt macierzyński
oglądam sobie takie śmieszne koszulki ciążowe i aż mnie nosi

chciałabym osiągnąć mój cel 60kg, nabrać zdrowych nawyków żywieniowych utrzymać wage i zacząć starać się o dzidziusia

minimini333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 11:05   #2148
aso
Raczkowanie

Cytat:
kurcze dziewczyny,

chciałabym osiągnąć mój cel 60kg, nabrać zdrowych nawyków żywieniowych utrzymać wage i zacząć starać się o dzidziusia
o jakie piekne plany zycze realizacji

dawno juz nie pisalam, ale czytałam was caly czas, wiec jestem w temacie, ja zazwczaj glodowki moge robic, jezeli mam duzo spraw do zalatwienia i wtedy jestem w stanie nie jesc
swieta mnie rozleniwily i rozjadlam sie, mam nadzieje ze wroce szybko na wlasciwe tory

aso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 11:09   #2149
LittleWoman
Zadomowienie

minimini, prosze jakie plany, powodzenia!
ja to dluuuugo tego instynktu nie poczuje, tak mi sie wydaje

na IIś wpadły 2 kromki chleba pelnoziarnistego z pokrojonym miesem mielonym z pieczeni rzymskiej z sosem chrzanowym (dalam troszke, dla smaku). do tego jablko i zielona herbata, wlasnie chrupie sobie.
Stary 2012-04-11, 11:23   #2150
gogo1981
Raczkowanie

Cytat:
minimini, prosze jakie plany, powodzenia!
ja to dluuuugo tego instynktu nie poczuje, tak mi sie wydaje

na IIś wpadły 2 kromki chleba pelnoziarnistego z pokrojonym miesem mielonym z pieczeni rzymskiej z sosem chrzanowym (dalam troszke, dla smaku). do tego jablko i zielona herbata, wlasnie chrupie sobie.

ja w ramach drugiego śniadania zadłam sobie owsiankę potraktowałam ją jako coś słodkiego bo mi cukier spadł w pracy jestem do 18 więc spokojnie spalę.
Stary 2012-04-11, 12:12   #2151
Pstra
Zakorzenienie

Witajcie kobietki po świętach czytałam was od rana i myślałam, że nie skończę, ale wreszcie się udało
U mnie świąteczna porażka, mnóstwo jedzonka, zero ćwiczeń, zero masażu. Jedyną pozytywną rzeczą było dużo zielonej herbaty Wczoraj za cały dzień była tylko kajzerka i grahamka z warzywami i białym serem. Ale trzeba było sobie dać odpocząć Miałam już wczoraj zacząć ćwiczyć, ale mnie przeziębienie dopadło a poza tym byłam niewyspana więc nie zrobiłam nic

Jeu, fajnie że ci już tą szynę zdjęli
Agula wszystkiego naj twoje zdrówko
Smerfetka i Miss Transept świetne macie lakiery ja sobie kupiłam ostatnio zielonkawy

Witam z powrotem Karolciu i witam również nowe osóbki - Gogo, Annini, Lekomania, Niezorientowana

Cytat:
dokładnie, na te 2 dni można sobie pozwolić po świętach spinamy tyłki
u mnie było aż 5 dni

Minimini, Choco loco i Gogo gratki za spadki

Cytat:
na poprawę humoru - od jutra wszystkie będziemy tak leżeć

Cytat:
w udzie mam 55,5cm więc się cieszę
zazdraszczam

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
13.05. idziemy na komunię, nawet nie mam w co się ubrać więc będzie trzeba coś kupić..
też mam wtedy komunię i też nie mam nic do ubrania

Cytat:
Przepraszam że się nie odzywałam ale nie miałam dostępu do neta. Dzisiaj juz jestem w pracy więc mam czas na pisanie.
też pisuje z pracy

Miłego dnia
Stary 2012-04-11, 12:44   #2152
minimini333
Rozeznanie

witam popołudniowo
zrobiłam pranie, posprzątałam zasiałam jarzynki na grządkach
i sobie odpoczywam z szklanką koktajlu z grapefruita i banana
na obiad chyba spagetti zrobie

minimini333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 12:47   #2153
gogo1981
Raczkowanie

też pisuje z pracy

Miłego dnia [/QUOTE]

Jak ma się dostęp do lapka przez 9 godzin to trzeba to wykorzystać tzn. połaczyć przyjemne z pożytecznym
Stary 2012-04-11, 12:50   #2154
choco loco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jeu
Loco dodam Twojego bloga do obserwowanych i co kupiłaś?
ja już wrzucam fotkę moich zakupów, na śmierć o nich zapomniałam a już dawno zdjęcie zgrałam
Ja twojego też

Kupiłam:
perfumy dolce vita
wodę toateowa yves rocher
żel pod prysznic na celulit
tartkę do stóp
balsam do stóp
krem tonujący
płyn do higieny intymnej i jeszcze kilka dupereli.

W góle w tym Dm jest masa różnych produktów na celulit. Nie ograniczają się one tylko do jakiegoś smarowidła po kąpieli, żelu i peelingu tak jak w PL. Tu jest dosłownie wszystko, nawet jakieś żelowe paski do owijania ud. Po prostu natycelulitowy zawrót głowy

Jeu,
jak wypróbujesz buty to daj znać jak się biega. Ja obecnie mam zwykłe najaczki do biegania, ale planuję kupić jakieś porządne i specjalne do biegów .

Jeżeli chodzi o błonnik to ja np. mam w domu taki sypki, zalewam go wrzątkiem i wypijam. Ale kiedyś moja babcia kupiła taki w ziarenkach i i ugotowała. Był bardzo aksamitny, miał konsystencję kisielu i o wiele
bardziej mi podchodził niż ten sypany. Tylko pamiętajcie żeby nie przesadzać z siemieniem bo co prawda to są zdrowe tłuszcze, ale zawsze tłuszcze

Little,
ile schudłaś przez ten dzień głodówki?
puchatek, nie wiem ile można tego pić, ale z pewnością nie można przesadzać. Poza tym pokrzywa jest strasznie moczopędna więc nie pij jej przed jakimkolwiek wyjściem
minimini333 i gogo1981, gratuluję spadku
agulaaaa, ja tam dzisiaj zjadłam mega słodkie naleśniki. Poza tym jesteś usprawiedliwiona bo urodziny ma się tylko raz w roku i można przesadzić. Wszystkiego najlepszego

Ja tak jak pisałam przed chwilą na śniadanko jak zwykle sobie pofolgowałam. Pyszne naleśniki Jakby, która chciała obejrzeć co teraz zalega w moim brzuchu to zapraszam na bloga
Ale za chwilkę grzecznie idę biegać w las, a później fajnie byłoby zrobić jeszcze aerobik.

choco loco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 13:09   #2155
Pstra
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ma się dostęp do lapka przez 9 godzin to trzeba to wykorzystać tzn. połaczyć przyjemne z pożytecznym
dokładnie, ja mam 8 godzin dziennie

Cytat:
Napisane przez choco loco Pokaż wiadomość
W góle w tym Dm jest masa różnych produktów na celulit. Nie ograniczają się one tylko do jakiegoś smarowidła po kąpieli, żelu i peelingu tak jak w PL. Tu jest dosłownie wszystko, nawet jakieś żelowe paski do owijania ud. Po prostu natycelulitowy zawrót głowy
wow, tylko pozazdrościć, to zrób sobie zapasy żebyś miała jak już wrócisz do PL
Stary 2012-04-11, 13:11   #2156
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dałam radę , teraz wstałam bo się położyłam po 17, teraz będę się starała coś napisać...

Już się nie mogę doczekać jutrzejszego śniadania
Jestem pod wrażeniem

Cytat:
witam
odnotowałam dziś dziesiąty spadek
waga rano pokazała 61,4
jestem w szoku bo byłam pewna że po świętach będzie zastój

Cześć Wam.
Ja dzisiaj robię sobie dzień lekki, czyli jogurt, serek wiejski. Miałam to zrobić wczoraj ale nie wyszło
Stary 2012-04-11, 13:17   #2157
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:

Little,
dzisiaj zjadłam mega słodkie naleśniki. Poza tym jesteś usprawiedliwiona bo urodziny ma się tylko raz w roku i można przesadzić. Wszystkiego najlepszego

Ja tak jak pisałam przed chwilą na śniadanko jak zwykle sobie pofolgowałam. Pyszne naleśniki Jakby, która chciała obejrzeć co teraz zalega w moim brzuchu to zapraszam na bloga
Ale za chwilkę grzecznie idę biegać w las, a później fajnie byłoby zrobić jeszcze aerobik.
naleśniiiiikii....

Cytat:
Jestem pod wrażeniem

Cześć Wam.
Ja dzisiaj robię sobie dzień lekki, czyli jogurt, serek wiejski. Miałam to zrobić wczoraj ale nie wyszło
Dzięki, Dziewczyny
Zleciało ze mnie 1,2 kg wody , bo to na pewno nie tłuszcz
...ale fajnie tak, lekko się czuję . I zamierzam robić sobie taki bardzo lekki dzień raz w tygodniu...ciekawe jak to wyjdzie w praniu

Dziś wykombinowałam sobie tabelę gdzie zapisuję ile i co ćwiczę i czasem może wpiszę swoje jadło, będę obserwowała swój organizm .
I stworzyłam sobie motywującą tabelę co do moich zaliczeń, projektów i pracy, co by mnie utwierdzała w przekonaniu, że nie zostało mi za wiele czasu. Teraz siedzę zawalona ksiażkami, także...lecimy na całego

Edytowane przez LittleWoman
Czas edycji: 2012-04-11 o 13:18
Stary 2012-04-11, 13:22   #2158
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
naleśniiiiikii....

Dzięki, Dziewczyny
...ale fajnie tak, lekko się czuję . I zamierzam robić sobie taki bardzo lekki dzień raz w tygodniu...ciekawe jak to wyjdzie w praniu

Dziś wykombinowałam sobie tabelę gdzie zapisuję ile i co ćwiczę i czasem może wpiszę swoje jadło, będę obserwowała swój organizm .
I stworzyłam sobie motywującą tabelę co do moich zaliczeń, projektów i pracy, co by mnie utwierdzała w przekonaniu, że nie zostało mi za wiele czasu. Teraz siedzę zawalona ksiażkami, także...lecimy na całego
Ja sobie w kalendarzu zapisuje co ćwiczyłam i ile czasu
Stary 2012-04-11, 13:38   #2159
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze dziewczyny,

ja mam takie zrywy czasami, ale wiem, że to jeszcze nie czas - 22 lata niecałe mam, studia, brak pracy i no żadnych perspektyw na wychowanie dziecka póki co ; ) ale fajne plany : )

Cytat:
Ja twojego też

Kupiłam:
perfumy dolce vita
wodę toateowa yves rocher
żel pod prysznic na celulit
tartkę do stóp
balsam do stóp
krem tonujący
płyn do higieny intymnej i jeszcze kilka dupereli.

Jeu,
jak wypróbujesz buty to daj znać jak się biega. Ja obecnie mam zwykłe najaczki do biegania, ale planuję kupić jakieś porządne i specjalne do biegów .

Jeżeli chodzi o błonnik to ja np. mam w domu taki sypki, zalewam go wrzątkiem i wypijam. Ale kiedyś moja babcia kupiła taki w ziarenkach i i ugotowała. Był bardzo aksamitny, miał konsystencję kisielu i o wiele
bardziej mi podchodził niż ten sypany. Tylko pamiętajcie żeby nie przesadzać z siemieniem bo co prawda to są zdrowe tłuszcze, ale zawsze tłuszcze

Little,
puchatek, nie wiem ile można tego pić, ale z pewnością nie można przesadzać. Poza tym pokrzywa jest strasznie moczopędna więc nie pij jej przed jakimkolwiek wyjściem
minimini333 i gogo1981, gratuluję spadku
ale się obkupiłaś ;D nie jesteś bankrutem przypadkiem? :P

ja nie przeprowadziłam w 100% udanej głodówki i zleciało ze mnie 1,3kg - na pewno sama woda ; ) choć jak się robi regularnie głodówki raz w tygodniu to one podobno spalają tłuszcz, bo zapas glikogenu w wątrobie kończy się dopiero po kilku dniach, więc nie spala się mięśni tak szybko (wbrew pozorom, najłatwiej je spalić trenowaniem i nieodpowiednim jedzeniem - tj. za mało białka). dr Berardi schudł systemem 5 dni ładnie jadł, w sobotę przed głodówką jadł na co miał ochotę (ale nie do bycia "sick" tylko do bycia "satisfied") do 22, a potem do 10 rano w poniedziałek nic je jadł i schudł w ciągu 8 tygodni 12lbs. z czego 8lbs to był tłuszcz, a 4lbs to woda + mięśnie (myślę, że mięśni mało poleciało bo jednak podczas diety i tak spada dość dużo wody ;P). ale on regularnie ćwiczył i jadł porządnie - dużo białka i mniej węgli :P

buty spisały się świetnie, naprawdę. i torba też. jestem totalnie w nich zakochana
Cytat:
Dzięki, Dziewczyny

takie tabele są pracochłonne :P ale jeśli Ci się chce : D ja mam tabelę do cotygodniowego ważenia, wymiarów ciała i pomiaru tłuszczu itp. :P jestem ciekawa, czy wynikną z tego pozytywne rzeczy czy też nie ;p

otóż melduję wykonanie ćwiczeń - czuję się bosko, lekko i tak mega przyjemnie mega mi tego brakowało

marszo-biegałam wg planu PUMY, zaczęłam od 3 tygodnia (3 minuty biegu/2 minuty marszu i tak 6x, żeby kolana nie przeciążyć) i tym sposobem pokonałam 5800kroków : D jakby liczyć, że jeden krok ma 0,7m to to wychodzi ok. 4km, więc nieźle : ) a już niedługo będę biegać 30 minut bez przerwy, a potem godzinę

od razu wróciłam do domu i wzięłam się za Mel B i zrobiłam z nią trening cardio, na ręce i na nogi czuję się mega obolała, zmęczona, ale bardzo usatysfakcjonowana : ) bardzo tęskniłam za ćwiczeniami

tak jak pisałam wyżej - jestem zakochana i w butach i w torbie : D a park w którym biegam jest mega : D wychodzą bardzo duże okrążenia (w ciągu 5 minut nie jestem w stanie całego przebiego-przejść :P), jest pełno przestrzeni, jest trochę kostki brukowej i ziemistej powierzchni, więc nie tak źle dla nogi. kolano w ogóle mnie dzisiaj nie bolało podczas ćwiczeń, więc uważam to za dobry znak

i śmiać mi się chce, bo dzisiaj tak słońce grzało, że niedługo przy takiej pogodzie się opalę i będę zabawnie wyglądać, bo będę taka jak zebra szybko łapię słońce...

a po treningu zjadłam... podgrzany serek wiejski (nieco ponad 200g, bo resztka z dużego opakowania) z łyżką siemienia lnianego, a do tego pomidor z cebulką i szczypiorem

a teraz idę się myć i do okulisty, trzeba wymienić szkła :/ i znowu kasę trzeba wydać jakei to wszystko drogie :/
Stary 2012-04-11, 13:51   #2160
Pstra
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie w kalendarzu zapisuje co ćwiczyłam i ile czasu
to tak jak ja

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości