|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
hej Laseczki
witam w ten jakże słoneczny dzień ![]() ja dziś mam glodóweczkę ważylam się dziś i jest 59ale jestem 3 dni przed@ więc pomimo świąt wiele chyba nie przybyło Little, ogromne gratki mówiłam że nie jest aż tak ciężko a brawo za ukończenie projektu ![]() Jeu, następnym razem się uda główka do góry a buciki śliczne też je kiedyś oglądalam ale brakło mi kasy ![]() Agulaaa, Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka, humoru dobrego, życia kolorowego i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń! STO LAT Minimini po świętach spadek? no no Gogo, no nie następnej waga po świętach zleciała
|
#2132 |
|
Zadomowienie
|
Aga, wszystkiego najlepszego
Jakiegoś doła mam dzisiaj, czuję się taka gruba i leniwa...
|
#2133 |
|
Raczkowanie
|
Jakiegoś doła mam dzisiaj, czuję się taka gruba i leniwa...
Ojojoj! a co się stało skąd taki zły humor?
|
|
|
|
#2134 |
|
Zadomowienie
|
TŻ mi wczoraj zepsuł humor bardzo skutecznie i chyba po prostu nadal mi się utrzymuje. Nienawidzę takiego stanu
|
#2135 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak wrócę ze spaceru/biegu to od razu zrobię Mel B, nie wiem czy całość czy połowę, bo na całośc trochę szkoda mi czasu ale może z racji tego, że jest ostatni dzień wolny od uczelni ![]() nie wiem czy mam maszynkę do mielenia : D ale chyba w domu jest, no to zobaczymy co za wynalazek. a to, że serek wiejski się topi to wiem : P ja nie zrobiłam mega super tej głodówki, a dzisiaj spadek o 1,3kg (60,3kg zobaczyłam), wiedziałam, że mam mnóstwo wody, więc może jak będę się trzymać w ryzach to w poniedziałek będzie 59,9 liczę na to, że po głodówce nie przybędzie mi dużo wody ![]() a ja nie wiem, czy nie zrezygnuję z głodówek i nie zrobię sobie jednego dnia też z Intermittent Fasting, ale z takim małym oknem jedzeniowym - 5h oczywiście te 5h jedzenia byłoby wieczorem i na pewno nie zjadłabym wtedy więcej niż 2 obfitych posiłków, ale muszę wszystkie za i przeciw przemyśleć + zobaczyć reakcję organizmu ; ) ale ja chcę eksperymentować ze swoim ciałem Cytat:
widzę mnóstwo baby hair może znowu wezmę się za zapuszczanie kłaków ![]() ja nie wiem gdzie będę skakać z tą skakanką, chyba do parku będę chodzić (5 minut drogi ode mnie, taki spacerek ala rozgrzewka : D) a co do tego ciasta, no mogłam sobie darować ale nie darowałam, jakoś mocno nie żałuję ; ) Cytat:
Cytat:
ja dzisiaj robię Mel B, kiedyś z nią trenowałam, dawała wycisk ale nie miałam zakwasów. teraz w sumie moge mieć bo od 2 tygodni nie ćwiczę nic... Cytat:
już tak niewiele zostało do osiągnięcia celu : )A ty ile chcesz ważyć? : D bo mi sie zapomniało ; ) 5 z przodu bardzo motywuje, ale trzeba uwazać, żeby nie zacząć jeść nadmiernie... heh ; ) ja kupiłam te buty z Decathlonie, przecenione ze 160zł na 100 : D także niezla oferta mi się trafiła. buty się szybko zakłada bo są na rzep, są ultra lekkie, mają amortyzację na pięcie i są wygodne : D dzisiaj napiszę bardziej, czy zdały egzamin czy nie : P Cytat:
także mogłaś poszaleć ; )wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo zdrowia, wytrwałości na diecie ( ), szybkiego osiągnięcia celu, radości z życia, kaski : *wybacz wścibskość i wiem, że o takie rzeczy się nie pyta, ale ile masz lat? : D Cytat:
a Ty uważaj na tą nagrodę z okazji 5 z przodu, żebyś w ciąg nie wpadła lepiej ustal sobie wagę 59,0 a nie z hakiem : D ustrzeżesz się przed wzrostem do 60 z powrotem : Dja już po śniadaniu - owsianka na szklance mleka z bananem i serkiem wiejskim. mam jeszcze 3 banany w domu, a potem nie będę ich jadła, może sobie pozwolę na jednego, dwa w tygodniu, ale one nie sprzyjają diecie a ja tak kocham banany w owsiance : (
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Główka do góry Mała
co to się dzieję?? każdy ma jakiś słaby dzień ale on minie zobaczysz zaraz popiszemy o głupotach i będziesz się lepiej czuła
|
#2137 |
|
Wtajemniczenie
|
główka do góry
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2139 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że nie zacznę się obżerać przez ten nastrój
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
jakoś dziwnie i bez sensu mają przeceny
ale nie ma co narzekać, ich sprawa ![]() właśnie zbieram motywację do przebrania się w strój biegowy i wychodzę
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu, ja też uwielbiam banany
no oprócz owsianki oczywiście ![]() Miss, oj takie uczucie może dobić ale Ty oczywiście się nie dasz i na jedzonko się nie rzucisz bo jesteś dzielna i silna i sobie poradzisz my Ci pomożemy
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
no dla mnie owsianka z bananem i budynie
|
#2143 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tym że to dotyczy nie tylko akcesoriów biegowych, ale całego Decathlonu z tego co zdążyłam zauważyć.Miłego biegania, ja pójdę ok 13-14, wtedy powinno być najcieplej. Cytat:
Cytat:
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu, Ooo tak takie połączenie to masakra
kurde ja dziś głodówkę mam cicho już nic nie mówię Miss, jasne że pomożemy
|
#2145 |
|
Raczkowanie
|
Jeu startowałam z wagi 70,3 kg po trzech miesiącch udało Mi się zgubić 9 kg przez ostatnie 3 tygodnie waga wachała mi sie pomiędzy 60-61,5 a dzisiaj zobaczyłam 59,8 Chciałabym wazyć tak pomiedzy 57-58 kg do wakacji postawiłam tez teraz bardziej na wymodelowanie sylwetki niz na szybki spadek wagi
|
|
|
|
#2146 |
|
Zadomowienie
|
jeu, racja. Lepiej jeśli sobie ustalę 59,0 w celu nagrodzenia siebie, bo mogę wpaść w wir jedzenia. Tak jak to zrobiłam w 2 święto - choć to nie była nagroda
..ale zanim do tego dojdzie minie duuuużo czasuPrzyjemnego biegania , też pójdę ale wieczorem bo wcześniej mam już napięty grafik , a butki do biegania mają być funkcjonalne a nie ładne . Zazdroszczę promocji, Miss, Tobie to już w ogóle zazdroszczę ![]() Miss, nie przejmuj się chłopem, pogadacie jak opadna emocje i będzie w porządku . Nie warto się dołować, idź pobiegaj to Ci endorfinki podskoczą do góry![]() Smerfetka, trzymam kciuki ![]() Zastanawiam się co na IIŚ zjeść. Bo na razie to taki plan mam: Ś: owsianka z bananem (swoją drogą, czas ograniczyć się do góra 2 w tygodniu - jeu, motywujmy się nawzajem )IIŚ: ?? O: pierś z kurczaka gotowana w parowarze w ziołach P/K: omlet z twarożkiem i słodzikiem (może dodam cynamon i słonecznik, o!) TF+bieganie późno skończę trening, więc wypiję odżywkę na mleku tylko i wystarczy na dziś ![]() Popijam właśnie herbatkę z pokrzywy, zielona też czeka ![]() Jak dobrze jeść normalnie, przynajmniej dużo lepiej się czuję i funkcjonuję. I jeszcze ta pogoda - wszystko mi dziś sprzyja ....by wyjść na dwór a nie siedzieć przed książkami :brzyda l:
|
|
|
|
#2147 |
|
Rozeznanie
|
kurcze dziewczyny,
budzi się we mnie coraz mocniej instynkt macierzyński oglądam sobie takie śmieszne koszulki ciążowe i aż mnie nosi chciałabym osiągnąć mój cel 60kg, nabrać zdrowych nawyków żywieniowych utrzymać wage i zacząć starać się o dzidziusia
|
#2148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zycze realizacji![]() dawno juz nie pisalam, ale czytałam was caly czas, wiec jestem w temacie, ja zazwczaj glodowki moge robic, jezeli mam duzo spraw do zalatwienia i wtedy jestem w stanie nie jesc swieta mnie rozleniwily i rozjadlam sie, mam nadzieje ze wroce szybko na wlasciwe tory
|
|
#2149 |
|
Zadomowienie
|
minimini, prosze jakie plany
, powodzenia!ja to dluuuugo tego instynktu nie poczuje, tak mi sie wydaje na IIś wpadły 2 kromki chleba pelnoziarnistego z pokrojonym miesem mielonym z pieczeni rzymskiej z sosem chrzanowym (dalam troszke, dla smaku ). do tego jablko i zielona herbata, wlasnie chrupie sobie .
|
|
|
|
#2150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja w ramach drugiego śniadania zadłam sobie owsiankę potraktowałam ją jako coś słodkiego bo mi cukier spadł w pracy jestem do 18 więc spokojnie spalę.
|
|
|
|
|
#2151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki po świętach
![]() U mnie świąteczna porażka, mnóstwo jedzonka, zero ćwiczeń, zero masażu. Jedyną pozytywną rzeczą było dużo zielonej herbaty Wczoraj za cały dzień była tylko kajzerka i grahamka z warzywami i białym serem. Ale trzeba było sobie dać odpocząć Miałam już wczoraj zacząć ćwiczyć, ale mnie przeziębienie dopadło a poza tym byłam niewyspana więc nie zrobiłam nic Jeu, fajnie że ci już tą szynę zdjęli ![]() Agula wszystkiego naj twoje zdrówko Smerfetka i Miss Transept świetne macie lakiery ![]() Witam z powrotem Karolciu i witam również nowe osóbki - Gogo, Annini, Lekomania, Niezorientowana Cytat:
![]() Minimini, Choco loco i Gogo gratki za spadki ![]() zazdraszczam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego dnia |
|||
|
|
|
#2152 |
|
Rozeznanie
|
witam popołudniowo
![]() zrobiłam pranie, posprzątałam zasiałam jarzynki na grządkach i sobie odpoczywam z szklanką koktajlu z grapefruita i banana na obiad chyba spagetti zrobie
|
#2153 |
|
Raczkowanie
|
też pisuje z pracy
![]() Miłego dnia Jak ma się dostęp do lapka przez 9 godzin to trzeba to wykorzystać tzn. połaczyć przyjemne z pożytecznym
|
|
|
|
#2154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kupiłam: perfumy dolce vita wodę toateowa yves rocher żel pod prysznic na celulit tartkę do stóp balsam do stóp krem tonujący płyn do higieny intymnej i jeszcze kilka dupereli. W góle w tym Dm jest masa różnych produktów na celulit. Nie ograniczają się one tylko do jakiegoś smarowidła po kąpieli, żelu i peelingu tak jak w PL. Tu jest dosłownie wszystko, nawet jakieś żelowe paski do owijania ud. Po prostu natycelulitowy zawrót głowy ![]() Jeu, jak wypróbujesz buty to daj znać jak się biega. Ja obecnie mam zwykłe najaczki do biegania, ale planuję kupić jakieś porządne i specjalne do biegów . Jeżeli chodzi o błonnik to ja np. mam w domu taki sypki, zalewam go wrzątkiem i wypijam. Ale kiedyś moja babcia kupiła taki w ziarenkach i i ugotowała. Był bardzo aksamitny, miał konsystencję kisielu i o wiele bardziej mi podchodził niż ten sypany. Tylko pamiętajcie żeby nie przesadzać z siemieniem bo co prawda to są zdrowe tłuszcze, ale zawsze tłuszcze ![]() Little, ile schudłaś przez ten dzień głodówki? puchatek, nie wiem ile można tego pić, ale z pewnością nie można przesadzać. Poza tym pokrzywa jest strasznie moczopędna więc nie pij jej przed jakimkolwiek wyjściem ![]() minimini333 i gogo1981, gratuluję spadku ![]() agulaaaa, ja tam dzisiaj zjadłam mega słodkie naleśniki. Poza tym jesteś usprawiedliwiona bo urodziny ma się tylko raz w roku i można przesadzić. Wszystkiego najlepszego Ja tak jak pisałam przed chwilą na śniadanko jak zwykle sobie pofolgowałam. Pyszne naleśniki Jakby, która chciała obejrzeć co teraz zalega w moim brzuchu to zapraszam na bloga ![]() Ale za chwilkę grzecznie idę biegać w las, a później fajnie byłoby zrobić jeszcze aerobik.
|
|
#2155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć Wam. Ja dzisiaj robię sobie dzień lekki, czyli jogurt, serek wiejski. Miałam to zrobić wczoraj ale nie wyszło
|
|
#2157 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zleciało ze mnie 1,2 kg wody ![]() ...ale fajnie tak, lekko się czuję . I zamierzam robić sobie taki bardzo lekki dzień raz w tygodniu...ciekawe jak to wyjdzie w praniu![]() Dziś wykombinowałam sobie tabelę gdzie zapisuję ile i co ćwiczę i czasem może wpiszę swoje jadło, będę obserwowała swój organizm .I stworzyłam sobie motywującą tabelę co do moich zaliczeń, projektów i pracy, co by mnie utwierdzała w przekonaniu, że nie zostało mi za wiele czasu . Teraz siedzę zawalona ksiażkami, także...lecimy na całego
Edytowane przez LittleWoman Czas edycji: 2012-04-11 o 13:18 |
||
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja nie przeprowadziłam w 100% udanej głodówki i zleciało ze mnie 1,3kg - na pewno sama woda ; ) choć jak się robi regularnie głodówki raz w tygodniu to one podobno spalają tłuszcz, bo zapas glikogenu w wątrobie kończy się dopiero po kilku dniach, więc nie spala się mięśni tak szybko (wbrew pozorom, najłatwiej je spalić trenowaniem i nieodpowiednim jedzeniem - tj. za mało białka). dr Berardi schudł systemem 5 dni ładnie jadł, w sobotę przed głodówką jadł na co miał ochotę (ale nie do bycia "sick" tylko do bycia "satisfied") do 22, a potem do 10 rano w poniedziałek nic je jadł i schudł w ciągu 8 tygodni 12lbs. z czego 8lbs to był tłuszcz, a 4lbs to woda + mięśnie (myślę, że mięśni mało poleciało bo jednak podczas diety i tak spada dość dużo wody ;P). ale on regularnie ćwiczył i jadł porządnie - dużo białka i mniej węgli :P buty spisały się świetnie, naprawdę. i torba też. jestem totalnie w nich zakochana Cytat:
otóż melduję wykonanie ćwiczeń - czuję się bosko, lekko i tak mega przyjemnie ![]() marszo-biegałam wg planu PUMY, zaczęłam od 3 tygodnia (3 minuty biegu/2 minuty marszu i tak 6x, żeby kolana nie przeciążyć) i tym sposobem pokonałam 5800kroków : D jakby liczyć, że jeden krok ma 0,7m to to wychodzi ok. 4km, więc nieźle : ) a już niedługo będę biegać 30 minut bez przerwy, a potem godzinę ![]() od razu wróciłam do domu i wzięłam się za Mel B i zrobiłam z nią trening cardio, na ręce i na nogi tak jak pisałam wyżej - jestem zakochana i w butach i w torbie : D a park w którym biegam jest mega : D wychodzą bardzo duże okrążenia (w ciągu 5 minut nie jestem w stanie całego przebiego-przejść :P), jest pełno przestrzeni, jest trochę kostki brukowej i ziemistej powierzchni, więc nie tak źle dla nogi. kolano w ogóle mnie dzisiaj nie bolało podczas ćwiczeń, więc uważam to za dobry znak ![]() i śmiać mi się chce, bo dzisiaj tak słońce grzało, że niedługo przy takiej pogodzie się opalę i będę zabawnie wyglądać, bo będę taka jak zebra a po treningu zjadłam... podgrzany serek wiejski (nieco ponad 200g, bo resztka z dużego opakowania) z łyżką siemienia lnianego, a do tego pomidor z cebulką i szczypiorem a teraz idę się myć i do okulisty, trzeba wymienić szkła :/ i znowu kasę trzeba wydać
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak ja
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

mówiłam że nie jest aż tak ciężko
a brawo za ukończenie projektu 

), do jajecznicy, serka wiejskiego na ciepło (zagęszcza fajnie : D), i różnie jak mi tam pasi

oczywiście te 5h jedzenia byłoby wieczorem i na pewno nie zjadłabym wtedy więcej niż 2 obfitych posiłków, ale muszę wszystkie za i przeciw przemyśleć + zobaczyć reakcję organizmu ; ) ale ja chcę eksperymentować ze swoim ciałem 
ale mam zamiar iść na siłownie w końcu tak czy siak, powiesiłam sobie moje pistacjowe spodnie na wieszaku na szafie i mnie motywują! dzięki jeu : *
z resztą cały tydzień będę oblewać... : D ale zasad żywienia będę się trzymać: D chociaż wczoraj zjadłam litr lodów, czekoladę i hamburgera
a ja tak kocham banany w owsiance : (
co to się dzieję?? każdy ma jakiś słaby dzień ale on minie zobaczysz 

kurde ja dziś głodówkę mam cicho już nic nie mówię 

twoje zdrówko 
Jakby, która chciała obejrzeć co teraz zalega w moim brzuchu to zapraszam na bloga