|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
![]() Cytat:
![]() Oby nam sie udalo! Fajnie ze cos tam jednak upolowalas ![]()
![]() |
#4923 |
Gang Iren
|
Ona fajne chlopaki na zdjeciach
Nikii moze zdjecie przy lozeczku cos da,mi nie pomoglo ![]() Emigra jeszcze troszke i brzuszek bedzie super,juz i tak jest moim zdaniem bardzo dobrze,w tak krotkim czasie ![]() Karolca no twoj brzuszek:wow ![]() Asika taka fajna twoja Zuzia i tak spokojnie wyglada.
#4924 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpukać - tak mówię że byle nie ten 22.04 a jak na złość tak może potem być .... oby nie ![]() Genetyczne napewno bo moja mama też ma podobne. Ja do 7 miesiąca nie miałam wcale i nagle się posypały. Cytat:
Ja bym mogła spróbować założyć wątek tylko nie wiem czy to ma sens bo generalnie jestem 9dni przed terminem.... fakt mogę rozpakować się wcześniej a może i później. A najlepsze są sms rano od TŻ "to co rodzimy dzisiaj??" ![]() ![]() Edytowane przez Nikii89 Czas edycji: 2012-04-11 o 12:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
Desia czyli niewiele ponad 2 tygodnie w dwupaku tylko Ci zostaly
![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, co do rozstępów, to czy mogą się pojawic dopiero urodzeniu? ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- ja słyszałam,że kokosem najpierw. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
z praktyki nie wiem ... ale słyszałam że niektórym się pojawiły dopiero po porodzie ... ale mało
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Wtajemniczenie
|
Widze ze duzo nowosci na mailu, wiec nadrabiam!
Evvcia, slicznie razem wygladacie, tak mlodo i niewinnie, Laura cudowna w swoim slodkim wdzianku! ![]() Ona - cudowne chlopaki! Podobni bardzo Nikki, faktycznie pech u Ciebie z tymi rozstepami , bo tak naprawde to wcale nie masz jakiegos bardzo duzego brzucha! I duzo chyba tez nie przytylas! Ja mam 21 na plusie i tylko kilka malych rozstepow wokol pepka, z Adasiem mialam wiecej, a w obydwoch ciazach sie smaruje! ![]() Ale one zjasnieja, nie martw sie! tyle ze wyobrazam sobie jak sie musisz czuc ![]() Emigra, bardzo ladnie moim zdaniem juz brzuch Ci sie wciagnal! A wagowo jak? Zadowolona jestes? Brzucha Karolci nie skomentuje - bo Ona wogole brzucha nie ma ![]() Nie no, zartuje oczywiscie! Piekny masz Karolca, naprawde nie wygladasz jakbys rodzila! ![]() A Ewelinka to naprawde slodki anioleczek ![]() Asika - cudna Zuzia ![]() A Ty jaka szczuplutka juz! Kurcze dziewczyny - mamusie , zazdroszcze straszliwie przeslodkich dzieciaczkow, tego ze wracacie albo juz wrocilyscie do swoich figur, ze macie juz porod za soba ![]() Chyba sobie zjem czekolade na pocieszenie bo sie zdolinuje normalnie zaraz ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- No na to wyglada ![]() Zawsze to i dobra wiadomosc ![]() Lena, ktos z dziewczyn juz rozpakowanych wlasnie pisal ze rozstepy sie pojawily juz po porodzie, ale one to chyba wtedy mniejsze sa ![]()
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i fajnie że z tym nerwem nie ma przeciwskazań ![]() Jeju jak Wam fajnie, że wiecie już kiedy możecie swoje kruszynki zobaczyc! Mamy znów tego samego dnia wizytę w takim razie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4932 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie to w sumie obojetne gdzie bede pisala, byleby moc gdzies z Wami pisac ![]() Niech sie inne dziewczyny wypowiedza na temat gdzie watek zalozyc.
![]() |
#4933 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() nowaken, gkatarzynka fajnie... poniedziałek jest Wasz ![]() ![]() *** a teraz co u mnie... D>U>P>A ![]() ktg idealne... miał być mój lekarz, miał mi zrobić usg, mieliśmy umówić się na CC i co?? i jakaś inna lekarka poprosiła mnie do gabinetu, zapytała czy mam już ustalony termin na CC... powiedziałam, że właśnie mieliśmy umawiać się z moim lekarzem a ona mi na to, żebym zapisała się na kolejny zapis na poniedziałek, że mój lekarz wtedy będzie i w poniedziałek coś ustalimy ![]() Zapis ktg idealny ![]() we środę kończy mi się L4... ciekawe co to będzie... czy mnie rozpakuje do środy czy bedzie wypisywać nowe zwolnienie... tak czy siak muszę czekać prawie tydzień żeby dowiedzieć się czegokolwiek ![]() nie spodziewałam się, że już mnie rozpakują... ale przez te 2 tygodnie to usg i omówienie terminu CC trzymało mnie jakoś w kupie i dawało sił, żeby to wszystko jakoś znosić... i co?? ![]() mam doła jak cholera... idę sobie zaraz płakać, ryczeć jak bóbr... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze, musimy tez razem urodzic Lena! Zastanwiam sie tez co u Tikki ![]() Wyslalam sms-a do Iw 32 i nie odpisuje, ciekawe co u Nich!
![]() |
#4935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Desiu czekam, czekam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
No ale nic to ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż tyle że zjaśnieją... Wiesz takie są uroki ciąży.... czasem są dni że jestem pogodzona z tymi rozstępami a czasem mam wielką dolinę . Cytat:
Nie wiem i nie obiecuję że dam radę założyć bo tamten już dawno zakładałam ale spróbować można. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam troszkę dziś stresa, bo od wczoraj zauważyłam, że mam podwyższone ciśnienie (130/85) - gdzie do tej pory było raczej niskie, albo normalne.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dasz radę! ![]() Ja myślałam, że dowiem sie czegoś bardziej konkretnego, a wiem tylko że zapis prawidłowy..;/ no i przez to odechciało mi sie falbanę prasować.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny informuje ze o 12.36 Andrea przyszla na swiat
![]() Porodu nie pamietam ![]() Oczywiscie Andrea jest CUDOWNA i nic nie placze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
To może już w tej odchowalni ??
Temat hmm..... "Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy. Mamy Wiosenne 2012" Założyć mogę już spróbować jeśli podoba się temat bo potem przychodzi TŻ i kiepsko może być z wejściem na neta ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie teraz to już każda data mnie zadowoli, no oprócz tego 18 tego - wtedy wolałabym nie rodzić. Więc jeśli nasze Córcie się zgadają to może uda nam sie tego samego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
Może niech któraś już rozpakowana, ale codziennie aktywna założy nowy wątek. Dobrze byłoby zrobić to już dzisiaj. Spokojnie możemy też zmienić dział na rozpakowane. Nic to przecież nie zmieni. Albo Nikii Ty zakładaj ![]()
![]() |
#4944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do rozstepow to ja nie mialam ani jednego przez cala ciaze a 2 tyg po porodzie pojawilo sie 2 czy 3 na brzuchu, nie sa bardzo widoczne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
super ![]() ![]() ![]() ![]() mnie z kolei cały czas brzuch twardnieje ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nawet z synem normalnie pobawić się nie mogę ![]() mi odechciało się wszystkiego dzisiaj ![]() jak mnie lekarz wystawi w poniedziałek tooo ... ![]() ![]() najbardziej zależało mi na usg... chciałam sprawdzić czy wszystko jest tam w środku OK... no i ta DATA... żeby wiedzieć jak się ustawić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odkad smaruje kilka razy dziennie alantanem dupsztala Roberta to mam aksamitne dlonie ![]() heh a jak tak jojczy to nie kusi Cie,aby isc i sprawdzic co tam? Ja mam chyba jakis problem z tym,ze mi Go szkoda jak tak kwili i najchetniej bym utulila. Jednak mam przed oczyma jak za kilka mc bede miala rece do kolan od dzwigania klocka i wtedy juz bedzie gorzej. Cytat:
gratulacje ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale slodki psiak ![]() ![]() ![]() A co do masazu szyjki to ostatnio znajoma miala i mowila,ze NIC nie bolalo, takze moze to nie takie straszne. Na pewno wiele zalezy od "masujacego",bo to w koncu nie wyrabianie ciasta na pierogi,wiec moze mozna subtelniej ![]() _________________________ _____________ My wlasnie wrocilismy z wycieczki do sklepu...oczywiscie nie moglam sie opanowac i kupila body Mlodemu,koszulke i 3 pary spodenek( najlatwiej mi sie ubiera w spodenki wlasnie,bo nie ma miliona zatrzaskow;]) .Podobnie jak Wy my tez mamy niewiele malych rozmiarow,wiec pralka chodzi czesto,aby Robcio z gola dupa nie lezal ![]() Dziewczyny, jakis czas temu pisalam,ze dajemy Malemu na brzuszek Infacol, a potem Bobotic..Od przeszlo 2 tyg nie dajemy nic...bo po dlugiej debacie doszlismy do wniosku,ze spektakularnych efektow nie bylo,a On byl jakis niespokojny. Nie wiem, czy to zbieg okolicznosci, ale naprawde odkad nie bierze NICD(ja pije tylko herbatke z kopru wloskiego) to jest o niebo lepiej. Posteka, pojojczy...ale przynajmniej baki sadzi jak ta lala..nie to co wtedy. Nie ma juz spazmatycznego placzu, czasem tylko Go dopadnie na chwile. Tfu tfu..oby nie zapeszyc. A ja nie wiem co zjadlam(w sumie to co zawsze, nic nowego), ale dzis mam dzien lubienia miejsca ustronnego. Przyznam,ze jest dylemat kiedy dziecko wisi na cycu,a to kwestia sekundy, aby zdarzyc dobiec ![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.