|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
jeu mam pytanie odnośnie głodówki... można pić tylko wodę? zioła i świeżowyciskany sok odpadają?
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
A mnie mama wyciągnęła na miasto i tyle laziłam że masakra może nie był to szybki chód ale ruch jak najbardziej a dzisiaj to ruch mi nie jest wskazany
i jeszcze mamusia moja kochana kupiła mi seledynową bluzeczkę ![]() Cytat:
a to ile już jesteś mężatką o ile można zapytać ![]() Pstra, witaj po świętach jak tam? Ty to dopiero miałaś pełno wolnego ![]() Jeu,to super że się zakupy sprawdziły to jest najważniejsze ![]() Eldo, wiem nie jestem Jeu ale ja piję tylko wodę i zieloną nic więcej...ale soków to raczej nie wolno prędzej kawę bez cukru chociaż nie wiem... Loco, no właśnie Ty czasami nie jesteś już bankrutem? jutro sobie chyba na 2 zrobię albo może na śniadanie albo nie wiem narazie muszę przeżyć hehe
wreszcie z nami Synek 03.01.2015 Edytowane przez smerfetka2808 Czas edycji: 2012-04-11 o 14:29 |
|
|
|
|
#2163 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
no właśnie- woda i herbatki takie to wiem, że można, choć najlepiej wodę. z sokami tak myślałam, że odpadają, bo owoce mają cukier, ale wolałam zapytać czy np 1 taki sok mozna
|
|
|
|
|
#2164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że soki owocowe, warzywne odpadają. i kawa też - kawy czarnej nie pije się na pusty żołądek bo bardzo szkodzi, a wiadomo, że z mlekiem odpada; )Cytat:
pokazuj bluzeczkę, pokazuj ;D ja słyszałam, że dziecko najlepiej jest mieć jednak podczas studiów, bo możesz sobie wziąć i dziekankę i jest luźniej ogólnie a po studiach to od razu praca, a jak będzie ciąża to z pracą po macierzyńskim nic nie wiadomo
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak prawie 6 dni z tego 5 niegrzecznych
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jadłam godzinę temu i zjadłabym jeszcze to ciasto, które jest w lodówce
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zaraz idę ćwiczyć a potem biorę rower i jadę do koleżanki
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu, no wlaśnie po tym jak napisałam post wiedziałam że będą baty za owsiankę ale pewnie będzie na śaniadanko bo po niej super się ćwiczy w ogóle super człowiek się czuje cały dzień
hehe u mnie też jest ciacho w lodówce i tak się patrzy na mnie takim błagalnym wzrokiem ale nie dam się zaraz zabieram się za książkę bo koleżanka mi pożyczyła a kurka uczyć się miałam a co do dzidziusia to ja bym chciała mieć może najwcześniej na ostatnim semestrze albo jakoś tak bo chcę mieć już za sobą i spokojnie chodzić do pracy(jak ją znajdęOk pokazuję bluzeczkę ![]() Pstra, no mamusia dziś idealnie o mnie zadbała
|
#2169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem po pysznym obiadku - pierś z indyka z parowaru z surówką z kiszonej kapusty i 3 małymi ziemniaczkami (i tak dobrze, bo powstrzymałam się przed pure ).Popiszę trochę i pójdę poskakać (czyt. TF) a później pobiegam, chcę się przejechać nad pobliskie jezioro póki ładna pogoda i jasno jest .Po treningu planuję jajecznicę z 2 jaj z kawałkami piersi, bo zostały .---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Smerfeta - ładna bluzeczka , choć to zdecydowanie nie mój kolor .
|
|
|
|
|
#2170 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=smerfetka2808;33469 601]Jeu, no wlaśnie po tym jak napisałam post wiedziałam że będą baty za owsiankę ale pewnie będzie na śaniadanko bo po niej super się ćwiczy w ogóle super człowiek się czuje cały dzień
hehe u mnie też jest ciacho w lodówce i tak się patrzy na mnie takim błagalnym wzrokiem ale nie dam się zaraz zabieram się za książkę bo koleżanka mi pożyczyła a kurka uczyć się miałam a co do dzidziusia to ja bym chciała mieć może najwcześniej na ostatnim semestrze albo jakoś tak bo chcę mieć już za sobą i spokojnie chodzić do pracy(jak ją znajdęOk pokazuję bluzeczkę ![]() Smerfetka bardzo ładna ta bluzeczka niby prosta, gładka ale użeka kolorem Jakoś 5 czy 6 lat temu w poprzedniej pracy jak dziewczyny wracały po macieżynskim lub wychowawczym do pracy zazwyczaj jakiś czas przed zakończeniem umowy pracodawca spokojnie podpisywał z nimi umowe na następne lata. Po ostatnim kryzysie zmieniło sie to niestety dziewczyny przepracowały do końca umowy a potem adijos. Zatrudniane zostały nowe osoby które trzeba było uczyć od nowa. Nie liczyło się doświadczenie. Dziewczyny pracowały wcześniej po kilka lat i tak biedne musiały kombinować nad opieką dla dzieci bo praca była na trzy zmiany. A znajdź tu opiekunkę do dziecka kiedy ty wstajesz do pracy o 4 rano a jestes w domu koło 16 i nie ma cię w domu 12 godzin. |
|
|
|
#2171 |
|
Zadomowienie
|
A ja się Wam jeszcze nie pokazałam
. Macie zdjęcia z Wielkanocy, tak wyglądałam ![]() Niestety kolor włosów jest niemożliwy do ukazania na tych fotkach, bo są zrobione telefonem a aktualnie mój aparat jest zepsuty, więc innych aktualnych nie będzie poki co. Pokażę Wam inne, byście mogły zobaczyć efekt, jest w zasadzie taki sam, bo od dłuższego czasu farbuję je tak samo ![]() 2 zdjęcie - włosiska, reszta - Wielkanoc .Enjoy! Edytowane przez LittleWoman Czas edycji: 2012-04-12 o 20:20 |
|
|
|
#2172 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie dziewczyny, jeżeli się nie opanuję to wkrótce będę bankrutem
![]() Ale uwierzcie mi, tutaj kosmetyki są tanie jak barszcz więc żal nie brać. Np. kupuje bardzo dobre żele za 65 i 85 centów. Peelingi, balsamy itp zazwyczaj za 1-3 euro. Czasem zaszaleję i kupię coś za 4 ![]() Ale powiem wam, że jak się skumuluje te wszystkie zakupy to dopiero wtedy powstaje całkiem spora sumka... Ja już jestem po bieganiu i brzuszkach. Podczas biegania złapał mnie deszcz, na szczęście jakkończyłam. A co do dziecka to powiem wam, że ja bym już chciała mieć, tylko reproduktora brak Poza tym chcę mieć 2 a najlepiej 3 dzieci więc właściwie to niedługo powinnam się brać do roboty bo zegar biologiczny tyka ![]() Smerfrtko, fajna bluzeczka. Najładniej będzie się prezentowała w lato na opalonym ciele ![]() Little, ale jesteś ładna !!!
Edytowane przez choco loco Czas edycji: 2012-04-11 o 15:50 |
|
|
|
#2173 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny popołudniową porą
![]() trochę mnie nie było a tu już tematy o dzieciach, o bankructwie ![]() zjadłam na obiadek miseczkę rosołu, grzankę z sałatka (ser feta, pomidor, oliwki, cebulka, awokado,papryka) i plasterek pieczonego schabu. Smerfetka, fajna bluzka taka oczo☠☠☠na ![]() ja dziś byłam w sh, kupiłam kilka bluzek za 50 zł
|
#2174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Dawno swoją drogą nie byłam , ostatnio te "moje" jakoś zubożały, same szmatki można dostać, a kiedyś takie perełki byłychocoloco - dziękuję ślicznie
|
|
|
|
|
#2175 |
|
Raczkowanie
|
Mam ochotę na jakąś sałatkę typu ''przegląd lodówki''
. Został mi jeszcze makaron razowy dodam do tego pomidora, ogórka konserwowego, paprykę, wędlinke drobiową, majonez light z jogurtem greckim i na śniadako i obiad do pracy jak znalazł. A na kolacje dzisiaj jajeczko bo dawno nie miałam.Ja planuje większe zakupy ciuchowe gdzieś koło czerwca przed wyjazdem na wczasy bo bluzki jeszcze jakoś na mnie pasują gorzej ze spodniami i spodenkami |
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie taką oczoteges chciałam
zastanawiałam się jeszcze nad żółtą ale wybrałam tą a była niedroga bo 20zł więc spoko ![]() Little, ale ładna z Ciebie kobitka Gogo, eh znam ten ból spodenki
|
#2177 |
|
Wtajemniczenie
|
a pochwalę się
okulary, które ostatnio kupiłam w reserved i bluzki z sh
|
#2178 |
|
Wtajemniczenie
|
c.d bluzek po taniości
Focus T25! Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz. Edytowane przez Puchatek0807 Czas edycji: 2012-04-11 o 16:56 |
|
|
|
#2179 |
|
Wtajemniczenie
|
.
|
#2180 |
|
Wtajemniczenie
|
sorry, że tyle postów, ale nie chciało mi się zdjęć zmniejszać i nie zmieściły się w jednym, kolory trochę przekłamane, aparat słaby mam
Focus T25! Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz. Edytowane przez Puchatek0807 Czas edycji: 2012-04-11 o 17:14 |
|
|
|
#2181 |
|
Zadomowienie
|
Zazdraszczam, szczególnie tej z TopShop'u - podoba mi się motyw z parasolem
![]() Idę poćwiczyć troszkę, trzeba się odmóżdżyć
|
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś moja kochana
![]() wszystkiego, wszystkiego naaajlepszego. Dużo zdrówka, szczęścia, dążenia do własnych celów, spełniania się w życiu zawodowym, prywatnym, uczuciowym. Żebyś znalazła meżczyznę, który będzie Ciebie wart, będzie Cię szanował i traktował jak królewnę, bo na to właśnie zasługujesz
|
|
#2183 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuję każdej z osobna za piękne życzonka, dziś całkowicie odpuszczam i jednak od jutra się biorę jeu mam 21 lat ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
piękne życzenia mam nadzieję, że keidyś się spełnią, muszą
|
||||||
|
|
|
#2184 |
|
Raczkowanie
|
Puchatek śliczne te bluzeczki szczególnie podoba mi sie ta z twarzami dziewczynek i z tygrysem
Ach jeszcze 15 minut i do domku. Posprzatam, zrobie pranie, przygotuje sałatke o której wczesniej pisałam, a o 20:30 odpalam polsat sport dosiadam orbitreka i ogladam mecz siatkówki ![]() Do jutra dziewczyny |
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
no Little Laseczka z Ciebie
oddaj nogi, bo masz takie chudziutkie łydki Puchatek - świetne zakupy ![]() ja wygrałam ze sobą i ciastem ale nie, wzięłam kabanosa drobiowego, ukroiłam kromkę chleba razowego, na to masło orzechowe, sałata, ser zółty i salami i się mega cieszę niby kalorycznie zjadłam podobnie co w kawałku ciasta, za to to co zjadłam było dużo, dużo zdrowsze a ciasto to chciałam jeść, bo złapałam dołka )a jak pomyślałam jeszcze, że powinnam zainwestować w soczewki jednodniowe to mi słabo, bo są najdroższe, ale najlepsze dla oczu a jeszcze obowiązkowo muszę wykupić receptę na tabsy bo mi się kończą, a do tego kupić tran, muszę iść do dentysty... i okazało się, że lekarz mojej mamy chce mi zrobić usg kolana, bo ta woda sama ze mnie nie zejdzie i możliwe, że będę musiała mieć rehabilitację ![]() i ja się pytam skąd wziąć na to wszystko kasę?! jedyne co mnie pociesza to to, że siostra cioteczna znów wysłała mi wielką pakę... ale tym razem chyba torebek i butów PS. właśnie moja rodzinka zawołała mnie na szampana i otwieranie czekolady Milki - odmówiłam i tego i tego ![]() a i Anetko fajna bluzka, taka prosta ale nietypowy kolor ja bym się w takim kolorze czuła źle ;p---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- no tak Aga, kiedyś mówiłyśmy o tym, żeś rok młodsza ode mnie i Little, ach ta pamięć ![]() nie żałuj sobie dzisiaj, oj nie
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Piękny dzionek zleciał szybciutko, wpadły dziś z niedozwolonych rezczy lody, trochę kremu czekoladowo-orzechowego :brzy dal: alleee co tam... Zycie toczy się dalej. Jutro postaram wytrzymać bez grzechów. Little- piękną dziewczyną jesteś, no naprawdę piękność!!!! ![]() tato mi obiecał troszkę kaski dać, więc się cieszę bardzo może jeszcze starczy na jakąś bluzkę zobaczymy. Na kolację zjem wieśniaczka
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Puchatek, szalona tyle bluzeczek
Jeu, ja też noszę soczewki i wiem co to jest iść do okulisty ale ja soczewki przez neta kupuję i jest naprawdę dużo ale to dużo taniej a jak paczcucha przyjdzie to wiesz co masz zrobić? i brawa za nie skuszenie się na ciacha ![]() ![]() Dzonka, hej hej mały grzeszniczku ale lody to bym sobie sama wszamała ![]() Gogo, trzymaj się
|
#2188 |
|
Wtajemniczenie
|
poćwiczyłam trochę taki program z yt, zaraz wieśniak a potem idę się kąpać i peelingować
|
#2189 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przemarszobiegłam dziś 5km, a potem zrobiłam jeszcze kilometr łażenia po górkach. Biedny pies padł po takim spacerze zupełnie
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

i jeszcze mamusia moja kochana kupiła mi seledynową bluzeczkę 

a to ile już jesteś mężatką o ile można zapytać 
jutro sobie chyba na 2 zrobię
albo może na śniadanie albo nie wiem narazie muszę przeżyć hehe

a co do dzidziusia to ja bym chciała mieć może najwcześniej na ostatnim semestrze albo jakoś tak bo chcę mieć już za sobą i spokojnie chodzić do pracy(jak ją znajdę
bo praca była na trzy zmiany. A znajdź tu opiekunkę do dziecka kiedy ty wstajesz do pracy o 4 rano a jestes w domu koło 16 i nie ma cię w domu 12 godzin.
. Został mi jeszcze makaron razowy dodam do tego pomidora, ogórka konserwowego, paprykę, wędlinke drobiową, majonez light z jogurtem greckim i na śniadako i obiad do pracy jak znalazł. A na kolacje dzisiaj jajeczko bo dawno nie miałam.
twoje zdrówko