|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cześć Kochane
Poradźcie mi, bo zdecydowałam się kupić pędzle, tylko nie mogę się zdecydować na ten do różu/bronzera. Zastanawiam się pomiędzy ściętym skośnie, a jajowatym. Szukałam w internecie który się lepiej sprawuje i jak zwykle ile ludzi, tyle opinii. Prawdopodobnie wybiorę coś z Maestro, ale jak macie inne propozycje z w miarę rozsądnymi cenami, to śmiało
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
kalpana witaj
![]() ja mam z Hakuro do rozu/brazera H24 jest bardzo mieciutki , ladnie sie nim rozprowadza brazer/roz nie jest drogi ja dalam cos kolo 25 zl zajrzyj na bloga caate ona tam rowniez opisuje pedzle Hakuro
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że Caate pisała o Hakuro, ja właśnie mam zamiar kupić 2 pędzle do podkładu tej filmy i jestem na nie już całkowicie zdecydowana, tylko nie wiem co z tym do różu :/ Aktualnie mam ten zwykły różowy z Essence i albo trzeba kilkanaście razy poprawiać, bo nic nie widać, albo zostawia straszne placki, potem muszę kombinować i właśnie tego chciałabym uniknąć
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana jak się czujesz? Jak maleństwo ?
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, czy mogę do Was dołączyć?
Umiem dbać o cerę i włosy, niestety moim problemem jest ciało. Przyznaję się i proszę o baty bo wiem, że mi się należy Jedynie latem stosuję balsam brązujący regularnie.Od dzisiaj to jednak zmieniam- już kupiłam balsam regenerujący Lirene https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zorstkiej.html i chcę zacząć używać go codziennie! Będę pisać co wieczór co zrobiłam dla siebie ![]() Do tej pory wypiłam Plusssza Lady regeneracja włosów i paznokci ( jestem przy trzecim opakowaniu) i dopijam kubek pokrzywy ( od dzisiaj piję). Po zmyciu makijażu nałożyłam krem nawilżający Ziaja Med a na usta Carmex, ręce co jakiś czas smaruje zielonym kremem z Biedronki ![]() No nie, nie przedstawiłam się Jak wynika z mojego nicku mam na imię Asia i mam 25 lat. Jestem w trakcie poszukiwania pracy a na co dzień interesuję się oczywiście kosmetykami, pielęgnacją, psychologią i trochę medycyną.
Edytowane przez asiulka123 Czas edycji: 2012-04-11 o 12:56 |
|
|
|
#2046 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
ja wczoraj w końcu do niej dotarłam, szkoda że 3 minuty przed zamknięciem, bo czynne było aż do 17 ![]() zdążyłam złapać jakąś maseczkę i róż hean A tak wybrakowana ta drogeria chyba tylko 3 szafy były- miyo, rimmel i coś jeszcze, a do tego trochę hean trochę ingrid itd, ale u mnie jest ich więcej, więc w innej spróbuje. ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
co ze sobą zrobić? po prostu poczytać, obejrzeć film, zrobić sobie spa, czy znaleźć sobie jakieś hobby twórcze, popisać z nami na wątku, poćwiczyć, wyjść gdzieś. Chyba, że rodzina tż jest taka, że wszyscy chcą spędzać czas wiecznie razem i nie rozumieją jak można siedzieć samemu w pokoju, wtedy to nie wiem. Mam nadzieję, że szybko się oswoisz z nowym miejscem i poczujesz jak u siebie, tego życzę
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może kiedyś wstawią w sumie ostatnio Essence wstawili jak będę nastepnym razem to się zapytam Wiem że w Tarnobrzegu jest Miyo jak będę to się wybiorę oby tylko było to co chcę, matowe cienie |
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję się dobrze, do tej pory nie miałam mdłości, więc mam nadzieję, że już ich nie będzie
Jak na razie nie przytyłam, z czego się cieszę, bo przed ciążą sporo mi się zebrało nadprogramowych kg. Oczywiście nie głodzę się, ani nic z tych rzeczy, po prostu staram się odżywiać z głową, wolę zjeść serek zamiast ciastek, bo to lepsze i dla mnie i dla Maleństwa. Za jakieś 4-6tyg będę miała usg i dowiem się czy będziemy mieć synka, czy córeczkę Mnie się wydaje, że będzie dziewczynka, a TŻ mówi, że na pewno chłopiec Już się nie mogę doczekać pierwszych kopniaczków i kupowania maleńkich ubranek |
|
|
|
#2049 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
U mnie dzisiaj piękna pogoda. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja kiedyś też nie używałam balsamów, a teraz to podstawa i nawet Tż. ostatnio mi powiedział "Jaką masz przyjemną skórę w dotyku. Kremowałaś się czymś?", więc motywacje mam jeszcze większą.
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Angel
Widziałam kiedyś te pędzle w rossie i nawet się nad nimi zastanawiałam, ale stwierdziłam, że na spontana kupować nie będę, bo nic o nich nie wiedziałam. Jednak pójdę za radą Lacrimachristi i kupię ten z Hakuro, ale chyba dopiero w przyszłym tygodniu, bo akurat będę w okolicy banku, to zapłacę ![]() W sumie stwierdziłam, że teraz ciuchów nie będę kupować, ewentualnie jakieś tuniki, które będę mogła założyć po porodzie, więc zainwestuję w pędzle, bo one (mam nadzieję) będą mi służyć lata. Marzy mi się jeszcze taki duży do pudru, bo aktualnie używam w tym celu EDM, który u mnie się nie sprawdził do podkładów i troszkę się trzeba nim namachać, ale ten zakup odłożę do maja, bo wpadnie trochę kasy na imieninki ![]() Angel fakt jest faktem, że przy regularnym używaniu balsamów efekty są świetne, tylko najgorzej jest się zebrać do codziennego smarowania.....
Edytowane przez Kalpana Czas edycji: 2012-04-11 o 16:21 |
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Wypiję czerwoną herbatę i zajmę się buzią:
umyję żelem Effaclar, zrobię delikatny peeling Garnierem Czysta Skóra Active, nałożę maseczkę Dermo-Minerały z zielona glinką, olejem jojoba i jedwabiem (tą z Biedronki )nasmaruję się Effaclarem Duo, punktowo dam pastę Lassara pod oczy Oeparol, na rzęsy krem L'biotica ( dzisiaj zakupiony, uległam wizażowi ), na brwi trochę oleju rycynowego, na usta CarmexA potem prysznic, masaż szczotką, balsam Lirene, na stopy Scholl, a przed spaniem na dłonie krem Bielenda Kuracja parafinowa Wszystko
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
18nastka bardzo szalona, byłam najstarsza z towarzystwa nie licząc mojego brata także tego... ale było fajnie Nos mam tylko obolały bo ktoś mnie w tańcu na ścianę pchnął a że sama byłam pod wpływem to refleks opóźniony i trach w nos. I boliiiii... Do tego @ dziś dostałam także z łóżka nie wychodzę Kalpana dobrze że bezproblemowo znosisz ciąże Party ja również trzymam kciuki za Twoją buzię będziesz piękną panna młodą i tego jestem pewna Maala_Czaarna i czeko zrobiłam foto proszę bardzo, zdj poniżej :P Lenka_1987 jakim olejem zalewasz? i w jakich proporcjach to robisz? możesz powiedzieć coś więcej ? ![]() asiulka witaj ![]() Zdj 1, 2 afro ![]() :brzyda l: a 3 po umyciu, wysuszeniu i podkręceniu prostownicą
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska masz włosy całkiem podobne do moich po wyschnięciu
z tym, że moje się niekiedy puszą, czasem kręcą się bardziej, czasem są proste, generalnie nigdy takie jak chcę trochę proste, trochę kręcone, chciałabym im nadać jakiś kształt, myślę nad papilotami
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
hejj ja juz po olejowaniu i po masce, jeszcze brwi musze ogarnąc
|
#2055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() małaczarna, party, caate, karolcia dziękuję za życzenia Cytat:
Ale za to jaki błysk na loku w ostatnim zdjęciu
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoje włosy mam proste, podatne na kręcenie ![]() marta loko homo niewiadomo trafna nazwa haha
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() jakieś osłabienie mi dopadło, wczoraj znowu okropny ból głowy, dziś rano krew z nosa... muszę pomyśleć o witaminach... asiulka123 witam ![]() Kusi mnie konturówka do oczu Dr. Hauschka klik na KWC ma tylko 2 opinie, ale pozytywne. Jutro przejdę się zobaczyć ją w Douglasie, może mają tester ![]() |
|
|
|
#2058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdrówka Ja też i to koniecznie bo jestem tak ospała, że ciężko normalnie funkcjonować Kupiłam ten szampon Joanny podkreślający kolor, co wczoraj wstawiałam link i od jutra testy
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym kupiłam balsam do włosów Herbapolu - Capitavit
i mam postanowienie regularnego wcierania, mam nadzieję, że wytrwam, bo trochę nieprzyjemnie pachnie
|
|
|
|
#2060 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
dzień dobry
![]() ja już po zabiegu, miałam jednak mikrodermabrazje połączoną z oczyszczeniem mechanicznym... chyba nie muszę mówić jak wygląda moja twarz ![]() idę nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
Jedyne co mnie przemile zaskoczylo to maska! Algowa maska z AA do uzytku profesjonalnego- miodzio aaa i polozyla mi pani serum z wit c przed ta maska Cytat:
za miesiac pojde na peeling kawitacyjny i bedzie ok ![]() trzymam kciuki, zebys sie wyleczyla z tego tradziku, i zebys nie miala zadnej niespodzianki na slubie a to juz niedlugo, kurcze, jak ten czas szybko zlecial ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marta 85 ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
![]() aż mi się przypomniał ten filmik: klik
|
||
|
|
|
#2062 | |
|
Wtajemniczenie
|
loluska haha faktycznie takie afro, ale całkiem naturalnie ten skręt wyszedł
ostatnie zdj i tak jest naj przez ten błysk Cytat:
ten zapach jest naprawdę okropny
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to chyba jednak zrezygnuję z papilotów ![]() ale po spaniu w warkoczu też nie mam ładnych włosów
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przelałam do dozownika z BU, ale się zepsuł po pewnym czasie... |
|
|
|
|
#2065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaczęłam, bo dostałam w tym samym czasie bardzo dużo balsamów/kremów i razem chyba z 10 ich miałam. ![]() Cytat:
![]() Ale na 3 zdjęciu piękne.
|
|
|
#2066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie trzeba rezygnować z papilotów trzeba tylko znaleźć na nie swój patent i wtedy fajne loki wychodzą jak kiedyś będę kręcić to wstawię jak ja to robię i efekt a i ja mam takie papiloty
|
||
|
|
|
#2067 | |||||
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
Cytat:
![]() Cytat:
Planuje jeszcze 2 razy kwasik a w maju mikro sobie zrobieCytat:
![]() Fajne afro wyszlo ![]() Cytat:
Cytat:
Masakra jakas. Rozumiem jak ktos ma np. prosaki, to inaczej sie nie da usunac, ale kilka wagrow i juz katuja ta twarz. A potem wyglada sie troche niewyjsciowo. Juz wolalabym mikro czy kawitacyjny. a maski algowe profesjonalne sa boskie![]() A ja sobie wlosy obcielam Takie do ramion mam i lepiej sie czuje. Po praktykach zaszlam do drogerii jasmin i kupilam 3 lakiery z miss selene, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html - nie czytalam o tym wczesniej a oceny nie za ciekawe, i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...mperatury.html. Dostalam w koncu kase za 4 prace maturalne ktore pisalam i chyba na jakiej zakupy sie jutro z tz wybiore
|
|||||
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladowa, buahhot, karolcia, angel
zrobiłabym furorę na imprezie karolcia ja uzyskałam to afro bo kręciłam włosy na paskach materiału, czyli papiloty domowej roboty podejrzewam, że gdybym zakręciła grubsze pasma to by to fajniej wyglądało ![]() Cytat:
Ale mnie boli brzuch od @, czuję się taka ciężka... tylko podstawa ze spamowanka.
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-04-11 o 19:59 |
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłyscie mi smaka na fale, ale nie mam czym ich zrobic bo wolalabym na zimno - nie chce wlosow niszczyc.
Chcialam sobie ostatnio zrobic francuza na noc ale nie potrafie kiedys pamietam za dziecka po francuzie miałam ładne fale.ja juz po kolejnych spamowaniach. regulacja brwi peeleng twarzy Avon z kwasem salicylowym. maska Avon z kwasem sal. i zielona glinką. kremowanie +kwas hialuronowy+ kolagen i elastyna, pod oczy kapke retinolu roslinnego na zmarszczki heh. zmyłam stary lakier z paznokci.
|
#2070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny miała,któraś z Was tą bazę? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...d-makijaz.html
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

jest bardzo mieciutki , ladnie sie nim rozprowadza brazer/roz

Jedynie latem stosuję balsam brązujący regularnie.
Jak wynika z mojego nicku mam na imię Asia i mam 25 lat. Jestem w trakcie poszukiwania pracy a na co dzień interesuję się oczywiście kosmetykami, pielęgnacją, psychologią i trochę medycyną.
kupiłam za to Kollosa Latte
odżywkę b/s Joanna z miodem i cytryną i różowy lakier do paznokci
może kiedyś wstawią w sumie ostatnio Essence wstawili jak będę nastepnym razem to się zapytam
Wiem że w Tarnobrzegu jest Miyo jak będę to się wybiorę oby tylko było to co chcę, matowe cienie

ale tak to się raczej nie da 

a to juz niedlugo, kurcze, jak ten czas szybko zlecial