|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#11552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakoś tak to miałam zrobione, że zwyczajnie nie było, tylko od razu tak jak na zdjęciach mam, taka kreska fioletowa (ma nadzieję, że zjaśnieje)...na mnie się chyba goi wszystko jak na psie
|
|
|
|
|
#11553 |
|
Raczkowanie
|
zabulek ] "dopiero"
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-04-11 o 13:47 |
|
|
|
#11554 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to ja w święta ![]() a jak patrzę na Twoje zdjęcia too ![]() Cytat:
a zabcia to cycki ma więc może przebierac w staniczkach i kostiumach zresztą tak jak i Ty ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- |
||
|
|
|
#11555 |
|
Raczkowanie
|
martkka, żabulku, jak ja kocham te wasze cyckowe avatarki
|
|
|
|
#11556 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11557 |
|
Raczkowanie
|
zaba - zajefajne... takie własnie chcę. Jaki to "projektant"? Zdradzisz?
|
#11558 | |||
|
Rozeznanie
|
dziewczynki jakby się którejś nudziło... to zapraszam do albumu. wrzuciłam zdjęcia moich 7tygodniowych cycuszków
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#11559 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczynki i mocno
ŻABA wlazłam do twojego albumiku ![]()
|
#11560 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry dziewczyny.
Od tygodnia ( powinnam napisać cieszę się ) mam żelki . Niestety nie jestem zadowolona z operacji. Nie oczekiwałam cudów , ale takiego efektu też nie. Moje piersi były asymetryczne i mimo dwóch rożnych rozmiarów implantów Mentora pod gruczoł nadal takie pozostały. jedna piers nawet ok ale druga masakra nadal w dole jak przed operacją. Jestem zalamana.Widac to nawet w pancerniku a co dopiero jak go zdejmę. Minął tydz od operacji a ja juz wiem że czeka mnie poprawka.Tak jak pisała Andzik ja tez miałam sedację -znieczulenie miejscowe ze względu na przeciwskazania do narokozy ogólnej ( tej z rurą ) Fakt bolało , ale to nie ważne. Stanik tez musiałam kupić sobie sama, ale o tym dr. uprzedził na konsultacji. Również wyszłam w tym samym dniu to znaczy 1.5 godz op. Nocowałam w hotelu a na drugi dzień miałam kontrolę oraz "masaż drenujący" Również jak Andzik miałam masować codziennie piersi , ale nie robię tego ze względu na ból jaki towarzyszył po zdjęciu pancernika a co dopiero przy masazu. Drenów tez nie miałam , dr. stwierdził ze nie ma takiej potrzeby. Dostałam antybiotyk profilaktycznie na 5 dni. Szwy będę miała zdjęte po dwoch tygodniach. Teraz pytanie do was, może któraś z was orientuje się czy można chirurgicznie podnieść pierś z implantem ? Moje piersi wyglądaja zle , tzn podobnie jak przed operacją z tym ze sa większe ...Dr nie obiecywał cudów , ale sądziłam , ze jesli implanty sa dwóch rozmiarów tzn. 275cc i 350cc to asymetria sie wyrówna niestety tak sie nie stało , jedna piers nadal jest niżej. Niestety duza asymetria pozostała. Poważnie jestem załamana. Kilka lat zastanawiałam się nad operacja a tu taka dupa. Piersi robiłam we Wrocławiu u dr. Wiatroszaka. Wieczorem wrzucę fotki do galerii licząc na wasze szczere zdanie . Pozdarwiam ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- MyaDiva napisalam do ciebie wiadomosc, prosze przeczytaj w wolnej chwili |
|
|
|
#11561 |
|
Raczkowanie
|
Anisza, witaj w naszym gronie
współczuję Ci bardzo ale z tego co wiem to nie można oceniać wyglądu piersi tydzień po operacji bo one potrzebują czasu na dojrzewanie i układanie tymbardziej jak wyjściowo była asymetria napisz proszę jakie miałaś przeciwskazania do narkozy że lekarz zdecydował się tylko na sedację? z tego co wiem w sedacji to się zęby leczy a nie piersi robi, ale może się mylę bo ostatnimi czasy na forum już jesteś drugą osobą z takim przypadkiem
|
|
|
|
#11562 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wracam z fuchy i mam ponad 20 komentarzy Ja padam na twarz Klient z restauracji poprosil mnie czy bym mu chate po remoncie posprzatala i sie zgodzilam, bo kase kocham![]() ![]() Pol tygodniowki zarobilam w 3 godzinyMalinko odnosnie Twojego komentarza, to tez masz "takie cycki" ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
I nawet nie wiem co to za firma W TkMaxx sa firmowe rzeczy w dobrych cenach
|
|
#11563 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zgarbiona nie chodziłam, od pierwszego dnia prosta jak strzała - do tej pory się garbiłam - przez pierwsze kilka dni ból pleców zarąbisty ale teraz - proste plecy jak struna i do tego cycek wypchnięty w przód - zdrowo ![]() Stanik absolutnie nie za cisny i nie za luźny - on ma po prostu trzymac cycki w miejscu żeby się nie rozjeżdżały. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#11564 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Aniszo
Tydzień to zdecydowanie za mało, aby ocenić efekt, więc głowa do góry, może będzie dobrze Trochę barbarzyńskie metody zastosował Twój doktor: znieczulenie miejscowe (a jakież to było przeciwskazanie?), 1,5 h i do domu, masowanie obolałych piersi i ta implantacja pod gruczoł . Porób zdjęcia, dziewczynki, które znają się na tym na pewno pomogą |
|
|
|
#11565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj Przykro mi, ze nie jestes zadowolona Trafilas do tego samego rzeznika co Andzik??? Wielka szkoda, ze trafilas na forum po operacji No ale juz teraz nie ma co gdybac
|
|
#11566 |
|
Zadomowienie
|
Mune, ja też je kocham, a także Twój
Dziewczyny, podobają się Wam takie mokasyny? Chcę granatowe. Wysokie noszę od wielkiego dzwonu, bo mam halluksy ![]() No nic fajnego nie mogę znaleźć, w sklepach też pustki. http://moda.allegro.pl/hit-piekne-mo...260224538.html Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-04-11 o 19:31 |
|
|
|
#11567 |
|
Raczkowanie
|
Hej, wiecie co? Ja nadal się czuję jakbym do zabiegu miała jeszcze przynajmniej 6 miesięcy, a to już tylko tydzień. Nie mam czasu stresować się, myśleć o tym ani zamartwiać się.
Czuję się jakbym miała iść na zabieg (ale dentystyczny a nie cyckowy) |
|
|
|
#11568 |
|
Rozeznanie
|
Siwaaaa czytałam i się zastanawiam jakie te ćwiczenia masz robić?? u mnie chyba jeszcze zawcześnie na ćwiczenia?? kurde mogłyby się już zacząć wykluwać te cycki bo mnie zaczynają irytowac :P hehehee
|
|
|
|
#11569 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Współczuje rownież bo sie nacierpialas bardzo i jeszcze jesteś niezadowolona ale tak jak napisala wyżej MILENKA o ile pamietam to jeszcze nie osądzaj efektów. Pytasz czy można podnieść piersi z implantem i wnioskuje z tego ,ze mialas do obawisle i myślałaś ,ze implant podniesie...ja też tak myślałam ale dr wyprowadziła mnie z błędu i czekam na podniesienie. Myśle jednak ,ze jak już masz implanty to podnieść z nimi sie da ale naprawdę sie jeszcze nie denerwuj bo tydzień po operacji jesteś dopiero. Trzymam kciuki żeby jednak One sie ułożyły
|
|
#11570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej ja tez sie boje jak nie wiem co mam zrobione usg i ekg a z reszta u mnie nie jest latwo jakas masakra A no i mnie tez czeka droga do domku w samochodzie oczywiscie jako pasazerka ale jednak jakies 120km z Wrocka do Opola
Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-04-11 o 19:39 |
|
|
|
|
#11571 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#11572 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja mam konsultację we wtorek o 13. W środę mnie już tam nie będzie bo dojeżdżam do Krakowa, 200km mam więc podróż cały dzień tym bardziej, że muszę się dostosowac do busów. No i nikt o tym nie wie więc muszę coś ściemnic
|
|
|
|
|
#11573 |
|
Raczkowanie
|
anisza, andzik, czytam i oczom nie wierzę :/ współczuję
zabulek, bikini bomba Twój "wkład" jest nieoceniony ![]() byłam dziś w brafitterskim sklepiku gdzie moje 70E okazało się być 60FF - dobrze, że nie zdążyłam zaszaleć w necie. dziewczyny powiedzcie w czym problem z tymi fiszbinami na żelkach- zakładając, że mi w nich wygodnie i że fiszbina jest WOKÓŁ piersi- na klacie-i nie zachodzi na nią?? skąd te przeciwwskazania? jaki powód? zniechęćcie mnie, błagam, bo napaliłam się na nowe nabytki jak szczerbaty na suchary. wg mnie to one nawet lepiej zbierają i układają piersi niż te sportowe hmmm.
|
#11574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Celina to jeszcze ja przed Toba bede w gacie robic ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Wiecie co tutaj u mnie sa jacys nienormalni ludzie chcialam zrobic badanie krwi te potrzebne do zabiegu a one ze nie wiedza ile mam za nie zaplacic i ze mam oddac krew no a ja sie pytam ale jak to ? chce wiedziec ile mam zaplacic a ona ze zrobie badanie a rachunek mi pozniej wystawia no masakra jakas nienormalne jutro tam zrobie afere gamonie jedne jak mozna takich rzeczy nie wiedziec ![]() A co najsmieszniejsze ze badania procz morfologii w PL kosztuja 8zl plus 5 zl za pobranie krwi a tutaj jak poszperalam w internecie z jakies miedzy 100 a 200 f porabalo ich
|
|
|
#11575 |
|
Raczkowanie
|
Issabel, Celina ja już robie w gacie ze strachu a mam termin majowy
![]() a narkozy tak się boję jak diabeł święconej wody, dodając do tego niezdecydownie w sprawie rozmiaru to zwariuję chyba już niebawem może będę jakieś prochy uspokajające brała i złapię trochę luzu jak Sherry
Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-04-11 o 20:05 |
|
|
|
#11576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej tyle ze ja tam bede sama ![]() Hehe glupiego jasia sobie zapodamy
Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-04-11 o 20:08 |
|
|
|
|
#11577 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ma co się bać narkozy!!!! naprawdę jest najprzyjemniejsza kładziesz się , zasypiasz nawet nie wiesz kiedy i budzisz z cycuszkami!!! naprawdę będzie dobrze
|
|
|
|
|
#11578 |
|
Raczkowanie
|
Ise a Ty jak kochana samopoczucie ?
No zasypianie jest git ja do 5 doliczylam gorzej pozniej
|
|
#11579 |
|
Zakorzenienie
|
Ilove, Ise jak tam pisanie pracy?
ja napisałam dwie stronyanisza, andzik czy Wy jestescie od tego samego lekarza?az mi ciarki przeszły po plecach jak przeczytałam to w jaki sposob odbyły sie Wasze operacjie. Ale trzymam kciuki zeby było u Was wszystko dobrze
|
#11580 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
Jeszcze tydzień zwolnienia w domku jak marzenie wypocznę i wrócę szczesliwa w pełni do pracy! tylko zeby mi te piersi się zaczęły wykluwać
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

jakoś tak to miałam zrobione, że zwyczajnie nie było, tylko od razu tak jak na zdjęciach mam, taka kreska fioletowa (ma nadzieję, że zjaśnieje)...na mnie się chyba goi wszystko jak na psie
Generalnie dieta poszla inna droga niz ja
to ja w święta 

a co dopiero jak go zdejmę. Minął tydz od operacji a ja juz wiem że czeka mnie poprawka.

Klient z restauracji poprosil mnie czy bym mu chate po remoncie posprzatala i sie zgodzilam, bo kase kocham
W TkMaxx sa firmowe rzeczy w dobrych cenach
Trafilas do tego samego rzeznika co Andzik??? Wielka szkoda, ze trafilas na forum po operacji

mam zrobione usg i ekg a z reszta u mnie nie jest latwo jakas masakra
ja mam konsultację we wtorek o 13. W środę mnie już tam nie będzie bo dojeżdżam do Krakowa, 200km mam więc podróż cały dzień tym bardziej, że muszę się dostosowac do busów. No i nikt o tym nie wie więc muszę coś ściemnic
nienormalne jutro tam zrobie afere gamonie jedne jak mozna takich rzeczy nie wiedziec
nie ma co się bać narkozy!!!! naprawdę jest najprzyjemniejsza