|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
gratuluję Miss ładnych ćwiczonek
prawda - pogoda była piękna ![]() ja się skusiłam w efekcie na dwie kostki tej czekolady, ale i tak uważam to za sukces, że nie zjadłam jej całej jednak samokontrola się załączyła po tej głodówce ![]() ja też soczewki kupuję przez internet, ale szkieł przez internet w okularach nie zmienie, więc muszę u okulisty. właśnie idę poszperać i poszukać jakichś w miarę tanich soczewek jednodniowych to sobie zamówię, ale to chyba dopiero w przyszłym miesiącu, bo ja już naprawdę jestem bankrutem tak, wiem wiem ;D zrobię zdjęcie, ale już tych rzeczy które będę chciała, bo podejrzewam, że część i tak nie przypadnie mi do gustu ;P dzovana - jutro na pewno będzie lepiej, ale i tak dużo nie nagrzeszyłaś wróć lepiej do ćwiczen, bo łatwo się zapuścić bez ćwiczeń...
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po kąpieli peelingu Lirene i czuję się jakby mnie było mniej przez to peelingowanie
zaraz jeszcze w ruch pójdzie masażer 4000 i zaczynam moje rytuały od nowa Jeu, a no chyba że okularki to tak. Ja już nie pamiętam kiedy je nosiłam ale wiem że mam złe a kasy na nie brak więc soczewki muszą mi wystarczyć wiem że to nie jest dobre dla oczek ale cóż zrobić dobrze że cokolwiek widzę w ogóle ![]() Dzonka, no to super że się znowu zaczyna odrazu się człowiek lepiej poczuję też muszę do nich wrócić ale po przerwie ciężko jest ![]() Miss, biedny piesio ale na złe na pewno mu nie wszyło przynajmniej będzie dobrze spał(a)
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Puchatek ładne zakupy Ja niedawno wróciłam od koleżanki. Także jazda rowerem zaliczona do tego 8min legs i Bootcamp Calorie Burn.
|
|
#2195 |
|
Zadomowienie
|
Oj Dziewczyny, dziękuję! To miłe
, choć i tak uważam, że przesadzacie...mimo, że teraz podobam się sobie bardziej niż za czasów wielorybich .jeu, nie rozśmieszaj mnie Miss, puchatek, ładnie poćwiczyłyście ![]() dzovana, trzymam kciuki za jutrzejsze ćwiczenia ![]() Ja też dziś ładnie pohycałam - 45 Class TF i przebieżka półgodzinna.Po powrocie zjadłam jajecznicę z 1 jaja i reszty piersi z kurczaka z obiadu. Jutro zjem owsiankę z jabłkiem i żurawiną (odpuszczę sobie siemię lniane, ale wrzucę łyżkę slonecznika ). Dawno takiej nie jadłam ![]() Smerfetka, jak tam głodówka ?
Edytowane przez LittleWoman Czas edycji: 2012-04-11 o 20:46 |
|
|
|
#2196 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewnos ię lepiej poczujesz po ćwiczeniach ![]() Cytat:
soczewki to głównie na treningi się przydają i upały, co by okularki przeciwsłoneczne założyć ![]() urde, też muszę zacząć moje masaże z moimi łapkami do masażu i serum, bo mam to serum i póki co leży. a peeling lirene jutro od rana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
o widzisz, ja też mam 40cm w łydce ja wiem, że do mojej figury moge nosić albo:- krótkie rzeczy - przed kolano - długie do ziemi i żadnych innych bo będzie mi to powiększać nogi. szkoda, bo lubię spodnie 3/4 ale co zrobić... za ćwiczena ja właśnie wszamałam kolację, omlet z 2 jaj na maśle z papryką i czarnymi oliwkami ale płakać m isię chciało bo to ciasto jest w lodówce i czekolada, źle się czuje na diecie bo mi nie wolno :/
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu a takie coś
http://www.youtube.com/watch?v=QtYgmDEddug
|
#2198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a w obcasach nogi ładniej się prezentują![]() Nie przejmuj się, ciasto niedługo zjedzą !
|
|
|
|
|
#2199 |
|
amor vincit omnia
|
przydałaby mi się 1dniowa głodówka... dziś się napchałam jak świnka
może nie ilościowo dużo (chociaż w sumie też..) ale tak bez sensu...potrzebuję poczuć się lżej i żeby żołądek się trochę obkurczył, bo to faktycznie nie był stricte głód, a głód wymyślony w mojej głowie eh...
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Little, Jeu, trzymam się odziwo dużo lepiej niż na tamtej chociaż mama łazanki zrobiła
ale zaczęłam książkę czytać troszkę mnie possało ale przeszło jednak musiałam się zdrzemnąć popołudniu żeby głodu nie czuć bo miałam jakiś kryzys ale spoko teraz już leżę i do kuchni nie chce mi się schodzić, dobrze że jest na dole ![]() Jeu, wiem że jest lepiej w okularkach no ale...a co do spodni i łedek to też mogę albo krótkie albo długie więc mamy taki sam problem i tak jak mówi Little obcasy czy też koturny bardzo nóżki wyszczuplają
|
#2201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To prawda , dlatego coraz częściej przepraszam się z obcasikami czy koturnami, ba! nawet je polubiłam. Choć i tak nic nie zastąpi trampek
|
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy jutro ile mi wody spadło ale przed @ to pewnie nie za dużo ![]() oj trampki wolę niż obcasy znaczy bo chodzić w nich nie umiem
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Zielonooka - fajnie się prezentują te ćwiczenia
może sobie zrobię ![]() Little - wiadomo, trampki niezastąpione a szpilki i koturny kocham i mogłabym cały czas chodzić, ale nie można, bo kręgosłup to raz, a dwa powoduje ich noszenie cell na łydkach Smerfetka - dla Ciebie dr Berardi jak robił głodówki co tydzien to powiedział, że przy 4-5 poczuł się już zupełnie komfortowo z głodem, przyzwyczaił się ![]() Eldo - to zrób sobie, ale w zanadrzu miej owoce czy coś, na wszelki wypadek jakbyś miała zasłabnąć różnie ludzie reagują na przedłużający się głód, a lepiej zjeść wtedy jakiś owoc (choć odradzam jabłka, bo zakwaszają) niż rzucić się na słodkości jak to ja zrobiłam wczoraj
|
#2204 |
|
Zadomowienie
|
Nie pochwaliłam się kurtką, a mam zdjęcie w niej
.Ale szaleję z fotkami dzisiaj Edytowane przez LittleWoman Czas edycji: 2012-04-12 o 20:20 |
|
|
|
#2205 | ||
|
Zadomowienie
|
No, rewelacja, 20 stopni, zero wiatru i słonecznie
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2206 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
zrobię sobie miętę- łatwiej mi nią zapić głód niż wodą. nie wiem czy mogę tak, ale jakoś muszę się ratować. to będzie pierwszy raz, nie wiem jak zareaguję, ile wytrzymam, ale jak nie spróbuję to nie będę wiedzieć... poza tym- po świętach kiepsko jadłam i brzuch mam jak balon wciąż a przecież w piątek idziemy z TŻ na urodziny do znajomych- mam super sukienkę i boską bieliznę - nie może mi brzuch się wylewać
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu i podobni też żylaki
eh no to za mna głodówki 2 jeszcze 3 przedemną abym glodu nie czuła tylko zastanawiam się że jak sobie będę je tak robić czy mi się coś nie stanie bo żołądek i tak mam już bardzo skurczony. Brat dziś mnie okrzyczał że w anoreksję wpadnę jak tak nic nie będę jeść....Little, fajna fajna w ogóle coś dziś szalejemy wszystkie z tymi fotkami Miss, no pewnie że się jej nic nie stanie to dla zdrowia przecież a pieski też potrzebują długich spacerków
|
#2208 |
|
Zadomowienie
|
zielone_oko, fajne ćwiczenia
. Kuszą , może zrobię, tylko ciekawe gdzie je wcisnę pomiędzy TF, bieganie i HH Chyba pohulam jeszcze przed snem dziś
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo, to weź sobie jakiegoś banana do torebki jakby Ci się słabo robiło bo to nie ma żartów nie wiadomo jak organizm zareaguje ale dasz radę na pewno
a co do sukienki i bielizny to masz już motywację żeby się ładnie trzymać jak najdłużej
|
#2210 |
|
amor vincit omnia
|
kupię sobie rano jakiś owoc, żeby mieć na wszelki wypadek
|
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo to ostrożnie
jak się poczujesz słabo to się nie forsuj najgorszy jest sam lęk przed tą głodówką, jak już się na niej jest to jest lepiej. ale zorganizuj sobie czas - czytaj książki, oglądaj filmy, długo śpij pamiętaj, że wysiłek niewskazany, nawet na za długi spacer nie iść bo to bardzo osłabia i pamiętaj też, że pierwszy głód jest najgorszy - każdy kolejny jest słabszy i bardziej znośny ![]() Smerfetka - no wiesz, mają prawo się martwić... ja mojej rodzince wszystko o wszystkim opowiadam, więc wiedzą na czym stoją, poza tym też widzą, że w pozostałe dni jem normalnie i nie wiem czy w efekcie nie będę robiła tych głodówek 2 razy w miesiącu tylko, żeby też nie przesadzić ![]() bo generalnie jest wiele sposobów intermittent fastingu - jednym z nich jest jednodniowa głodówka co tydzień, inny system to znowu okno 4 bądź 5godzinne, w którym trzeba zjeść swoją dawkę kaloryczną (np. od 19/20-24). jest system 50/50 - jednego dnia jesz normalnie, a następnego połowę swojej dawki kalorycznej. jest system 16h niejedzenia i 8h jedzenia - z czego w tym systemie ćwiczy się na czczo najczęściej ;P bo najważniejszy jest posiłek potreningowy jakbyś ktoś chciał książkę po angielsku z wynikami jego eksperymentów na nim samym to podam linka ;p tylko, że po angielsku jest cała książka (80 stron)może będę robiła 2 głodówki w miesiącu, a w pozostałe 2 dni (miesiącm a 4 tygodnie ) będę robiła sobie właśnie 4-5godzinne okno na jedzenie, wtedy na pewno zjem mniej, ale nie będzie to typowa głodówka. tak żeby zaskoczyć organizm ![]() Little - świetna kurteczka
|
#2212 |
|
amor vincit omnia
|
jeu no właśnie muszę sobie ten czas odpowiednio zaplanować... w domu będę dopiero koło 16 więc to juz połowa dnia by była. potem- no nie wiem, coś sobie wymyślę- może posprzątam wreszcie
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Dzięki. Jestem mega zadowolona z niej, nie wydałam zbyt wiele kasy a juz ją uwielbiam
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam na forum ;p
http://www.precisionnutrition.com/intermittent-fasting ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- aj i w ogóle mam nastrój na dirty dancing i chyba sobie obejrzę ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- i Eldo uważaj też na ten głód i jak już weźmiesz się za jedzenie (następnego dnia rano to już nie ma się takiej ochoty rzucenia się na żarcie ) to powiedz sobie stop, bo możliwe, że będziesz chciala się zapchać. ale to tylko psychiczny głód i komfort, a nie fizyczny.
|
#2215 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też uwielbiam ten film...i w ogóle latynoskie klimaty to jest to .
|
|
|
|
|
#2217 |
|
amor vincit omnia
|
a aga nasza pewnie świętuje
pamiętaj kochana- kobiety im starsze tym lepsze wszystkiego co najlepsze- szczęścia, zdrowia, spełnienie marzeń i... MIŁOŚCI |
|
|
|
#2218 |
|
Zadomowienie
|
Żeby się lepiej jutro trzymać postanowiłam ułożyć plan tak jak robiłam kiedyś, wtedy jakoś lepiej mi szło.
I: Kanapki z razowca z wędliną sojową i warzywami II: Koktajl z banana, grejpfruta i pomarańczy III: Tortille ze smażonymi grzybkami, surówką i sosem czosnkowym IV: Jogurt owsiany V: Surówka z buraczków z czosnkiem Do tego w ramach ćwiczeń Skinny Bitch Fitness Boot Camp
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, zamknęłam bloga, muszę się przenieść. jezu, odwiedzały mnie tzw. Motylki...... tego się nei da czytać. ok, sama przyznaję, że to trochę moja wina, bo jak zaczynałam dietę i jadłam 1200-1300kcal (Zdecydowanie za mało i było to złe żarcie!) to sama komentowałam im wpisy, z niektórymi się zżyłam, bo pokładałam nadzieję, że zmądrzeją, ale glupia byłam. I po prostu zamykam, bo nie chcę mieć z nimi do czynienia, to nie są osoby którymi chcę się inspirować czy mieć kontakt... ale trzeba mieć poooo.................... ...pie*rzo.....ne żeby ciągle jeść 500kcal i nie reagować na reakcje swoje organizmu (osłabienie, bóle glowy, skurcze i inne)
a ja mam tendencje do moralizowania (niestety to u mnie rodzinne) i troche do bycia corka marnotrawna - o wszystkich bym dbala i nawracala na dobra droge, lubie dbac o ludzi -_- ale mówię STOP, bo to nie jest dla mnie dobre. ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Miss a ten program do ćwiczeń to ma dopiero nazwę ![]() i coś mało tego jedzonka u Ciebie... tylko jogurt owsiany? tylko surówka z buraczków? nie podoba mi się to, jakaś głodowa porcja :P
|
#2220 |
|
Zadomowienie
|
Dobra decyzja, jeu
![]() Jutro moja Mama ma Urodziny, zastanawiam się co dla niej przygotować. Myślę o tarcie, ale nie wiem z czym ją przygotuję....hmm może banany? Pewnie się skuszę na kawałeczek .Śmigam pohulać z Grey's Anatomy. Poźniej kąpiel i spanko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

prawda - pogoda była piękna
jednak samokontrola się załączyła po tej głodówce 
właśnie idę poszperać i poszukać jakichś w miarę tanich soczewek jednodniowych to sobie zamówię, ale to chyba dopiero w przyszłym miesiącu, bo ja już naprawdę jestem bankrutem 

ale płakać m isię chciało bo to ciasto jest w lodówce i czekolada, źle się czuje na diecie bo mi nie wolno :/

może nie ilościowo dużo (chociaż w sumie też..) ale tak bez sensu...potrzebuję poczuć się lżej i żeby żołądek się trochę obkurczył, bo to faktycznie nie był stricte głód, a głód wymyślony w mojej głowie
ale zaczęłam książkę czytać troszkę mnie possało ale przeszło 

zobaczymy jutro ile mi wody spadło ale przed @ to pewnie nie za dużo 
a przecież w piątek idziemy z TŻ na urodziny do znajomych- mam super sukienkę i boską bieliznę - nie może mi brzuch się wylewać