|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI
Cytat:
Ciekawa jestem straszniet tego podkładu![]() Cytat:
![]() Nie udało mi się dzisiaj zbyt wiele, oglądałam zaległe odcinki "Przepisu na życie"
|
||
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak ma czkawkę, to jest w stanie spaść z półki
|
|
|
#1293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę dobrą koleżanką i stworzę szczęśliwy domek kilku twoim szmineczkom żebyś mogła przygarnąć nowe.. Co Ty na to??
|
|
|
|
|
#1295 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
dobry i dobranoc
zapilam i lepiej sie polozyc hehe
|
#1297 |
|
BAN stały
|
Drozja, a sprawdzałaś szminki z Pierre Rene? Ja ich nie miałam, ale w internecie wiele osób zachwala nudziaki tej marki. Tylko sama musiałabyś sprawdzić, czy kolory Cię satysfakcjonują.
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się wcale nie chce spać....
Eh.. Co tu robić? |
|
|
|
#1299 |
|
Rozeznanie
|
Zamówiłam w końcu z buyincoins zestaw pędzli i złoty żelowy eyeliner
połasiłam się jeszcze na jedną płytkę konada jestem ciekawa jak z jakością, szczególnie eyelinera, skoro kosztował tylko trochę ponad funta :P
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pracuję i pewnie nie skończę do 2...
![]() Zaraz zwymiotuję kawałkami Bregovica (i jego duetu z Kayah), ale nie mogę przestać ich słuchać.
|
#1301 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Chyba, że zapas seriali, książek i gazet.
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym nie dała rady zupełnie bez Internetu.
I nie o rozrywkę bynajmniej tu chodzi, ale o kontakt z ludźmi - ten "biznesowy". Nie wyobrażam sobie odciąć się zupełnie.
|
#1303 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może kiedyś ![]() Byłam w kinie na "Igrzyskach Śmierci" i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona! Mało pominęli, świetnie zrobili Cinnę i Haymitcha, sama Katniss też była całkiem niezła, tylko Peeta mnie niesamowicie wkurzał Jak dla mnie, to jedna z nielicznych ekranizacji, z których nie wyszłam z wściekłością typu "Jak oni mogli to tak sprofanować?!" Naprawdę mi się podobało - TŻ i naszym ojcom również ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- W ogóle zła jestem, bo jutro chciałam ruszać z konkursem na 700 obserwatorów, a nadal brakuje trzech
|
|
|
|
|
#1304 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja sobie wakacji bez zabrania laptopa nie wyobrażam Kiedy ja się przemienię z nocnego marka w rannego ptaszka?
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym wiele ludzi nie rozumie do końca, że czasy się po prostu zmieniły. Ja na przykład w domu nie mam książek kucharskich i gazet, bo zastępuje mi je Internet, zresztą pewnie odkąd czytam e-booki nie będę też już miała prawie żadnych nowych papierowych książek. W każdym razie Internet takie "all in one" - rzecz do utrzymywania kontaktu z ludźmi, rzecz do pracy, rzecz do czytania, rzecz do zgłębiania wiedzy.... I wiele osób mówi o tym strasznym uzależnieniu od owego Internetu, ale nie rozumie, że to tak, jakby im zabrać temu połowę zawartości domu, dokumenty do pracy i telefon. ![]() Oczywiście uzależnienie może przyjąć skrajną formę, a nic co skrajne nie jest dobre, jednak wydaje mi się, że zbyt często mówi się "uzależnienie od Internetu" nie zastanawiając się do czego ten straszny Internet często ludziom służy. ![]() Ja też bym chciała być rannym ptaszkiem, życie byłoby prostsze.
|
|
#1306 |
|
zawsze mam racje
|
Gazety babskie to akurat lubię i szybko z nich nie zrezygnuje. W sumie u mnie to mam gazetową bibliotekę
![]() Łatwiej jednak wyciągnąć sobie gazetę z torebki siedząc i czekając gdzieś na załatwienie sprawy ( a taki mój żywot) niż włączać netbooka. A większość gazet, które czytam nie jest w wersji elektronicznej dostępna. No i kocham czytać w wannie, bo nie umiem tak po prostu leżeć i odpływać. A potem robię rzut gazetą na drugą stronę łazienki, żeby jej nie zamoczyć, a takie rzucanie elektroniką to średnia sprawa (odłożyć nie mam gdzie, bo akurat z tej strony gdzie mam głowę przy kąpieli zaraz zaczynają się drzwi)Jeśli o książki chodzi to lubię je czytać, ale pod warunkiem, że chociaż godzinę podczas jednego posiedzenia. Takiego czytania- tu 5 stron, tam 20 a wieczorem może 10 min poczytam zanim zamknę powieki zdecydowanie nie preferuje, także zostawiam na lepsze okazje, wolne popołudnia i wakacje. Wczoraj kupiłam 5 książek, więc kolejka rzeczy do przeczytania znowu urosła, ale wszystko po kolei poczytam, nic się nie zmarnuje
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-04-12 o 01:21 |
|
|
|
#1307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dasz radę ---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, czy kupowała któras kiedyś coś u sprzedawcy idealseller_kr na ebayu? Robiłam pierwszy raz zakupy i przy wysyłce chciałam wziąć płatną 2$ ale zaznaczyłam to tylko przy pierwszym produkcie, a resztę zostawiłam tak jak było, a teraz dostałam dwie wiadomości o wysyłce (przedmiotów jest 3) jedna płatna, a jedna bezpłatna z dwoma produktami. |
|
|
|
|
#1309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale wydaje mi się, że przyjdzie do Ciebie jedna paczka. Niemniej, jeśli już zostały wysłane to musztarda po obiedzie. Ale na przyszłość jak będziesz zamawiać i bardzo będziesz chciała wysyłkę rejestrowaną to napisz mu maila zaraz po zakupie - on szybko odpisuje i jest ugodowy
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
na stare lata
![]() ale ja też bym tak chciała.. A rano mogę wstać, ale o wiele ciężej mi się myśli |
|
|
|
#1312 |
|
Konto usunięte
|
Witam
![]() U Was też tak pochmurno?? Na blogu stonowany makijaż
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio w soboty i niedziele budzę się przed 8
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Słyszałyście może o tym sklepie z półproduktami http://www.beautyever.pl ? Fajne tanie rzeczy, byłabym skłonna zamówić kilka rzeczy stamtąd, ale nie wiem czy to nie jest trochę podejrzane Hydrolat oczarowy 200ml za niecałe 8zł wychodzi...
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W poście jest podany adres sklepu, a nawet dwóch, tyle że dziewczyna pisze, że trzeba na nie mocno czatować bo wyprzedają się momentalnie ![]() Nie ładnie, bardzo nie ładnie... Mamusia nie mówiła, że trzeba się dzielić?? ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;33485922]Witam ![]() U Was też tak pochmurno?? [/QUOTE] Niestety Na szczęście nie pada..
|
|
|
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.beautyever.pl/pl/p/PEPTYD...iast-plazy/180 Bardzo mnie to ciekawi
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1320 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Te hydrolaty zwłaszcza ![]() Ale przed ewentualnym zamówieniem będę musiała się mocniej zorientować w kwestii takich produktów Nie widzę tu maseczek ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Wiem, że jestem monotematyczna, ale brakuje już tylko jednego obserwatora do startu konkursu ![]() Sama nie mogę się doczekać, kurde!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

jednak ten dzień nie jest taki straszny

) napisać na blogu. Możecie mi pomóc i w komentarzach pod propozycjami tematów wpisywać, o czym chciałybyście przeczytać szybciej