![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty - Cynaamonka - Minerały Givenchy Phenome Dior Mexx
![]() Dziękuje, i trzeba tę ew. zamiankę zakończyć , i tak jakoś się strasznie ciągnie ![]() To tak byłabym chętna na krem Bandi, błyszczyk CS i sample : Lumiere rozświetlacz Baby Face meow Unlucky z Friday 13th Meow Cosmetics sampel korektora Abyssinian 6-independent, raz testowany Midnight Kiss z Xmas Ghost Pozdrawiam Ania
![]() |
#482 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko zapomniałam o olejku kokosowym , no trudno . Zaraz wyślę PW. Ja też postaram sie wysłać jutro , najpóżniej w czwartek . pozdrawiam Ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2012-04-10 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie sporo rzeczy
Korektor mineralny Alverde w kolorze 02 Porcelain Mascara Pupa Color Pop w kolorze Green Oriflame, zestaw korektorów Lancome Color Design Strass Black Deborah MatePencil Czarne tusze do rzęs lakiery Pełnowymiarowy mineralny korektor w kremie Alverde wszystkie minerały Znajdziesz coś jeszcze u mnie?Robię też biżuterię na zamówienie zajrzyj na bloga
![]() |
#486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z biżuterii szukam mocno konkretnych rzeczy - bogatych kolczyków sutaszowych i takiego właśnie pierścionka jak Ty masz, nic poza nim dla siebie nie widzę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Mogę zrobić kolczyki sutasz na zamówienie.Znajdź sobie wzór na internecie a ja go postaram się wykonać.Bardzo zależy mi na kosmetykach
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
myśle że tak moge porobic zdjecia jakie mam koraliki i kolory sznurkow a ty wybierzesz sobie i ja zrobie
![]() |
#490 |
Wtajemniczenie
|
Możemy spróbować, chociaż przyznam, że nie jestem przekonana - nie wątpię w Twój talent, ale sama podkreślasz, że wykonywaniem biżuterii zajmujesz się od niedawna a sutasz z tego co wiem wymaga pewnego doświadczenia, zanim biżuteria zacznie wychodzić tak jak ją sobie wyobrażasz. Ale zdaję się na Twoją samoocenę możliwości i w takim razie czekam na zdjęcia sznurków i koralików.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Przesyłam na razie kolory sznurków a koralików jest dużo wiec może jutro zrobię zdjęcia .Zrobimy tak -wybierzesz sobie koraliki i sznurki oraz wzór, ja zrobię a Ty ocenisz czy je chcesz.Jeśli się spodobają wówczas się wymienimy
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Rozeznanie
|
coś u mnie ?
![]()
![]() |
#494 |
Rozeznanie
|
kochaniutka u Ciebie też duzo
zalezy co Ci sie u mnie podoba bo z kosmetykow bym przygarneła troszke + podoba mi sie jeszcze Nigella i tabela kalorii musisz powiedzieć co u mnie to bede wiedziała do czego mam sie ograniczyć ![]()
![]() |
#495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc u Ciebie podobają mi się: 1) Legginsy Ed Hardy (jaki to rozmiar?) 2) Skrzydlaty pierścionek 3) Szare dżinsowe spodnie 4) Czarna sukienka Mango 5) Bransoletka pudroworóżowa Wymieniłam według kolejności stopnia pożądania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Rozeznanie
|
Scholl Preparat 3 w 1 do wybielania paznokci - zawiera pilnik do ścierania powierzchni paznokcia, preparat wybielający płytkę oraz lakier powierzchniowy UV odbijający światło. Użyty 3 razy, zużycie maksymalnie 10%
gdzieś przejawiły mi sie sztuczne rzesy ale na zdjeciach nie widze ![]() mogłabym przygarnac Trosani te 3 lakierki bo tylko te kolorki zostały? jakie masz czarne tusze do rzęs? mogłabym jeszcze jakies próbki z vichy / krem bandi
![]() |
#497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2) Preparat Scholla - proszę bardzo 3) Trosani - te 3 mam na pewno, jak dobrze poszukam, to znajdę więcej ![]() 4) Tusz - w wątku Wibo; mam też bazę Essence (b.dobre opinie i trudna do kupienia) i tusz Estee Lauder (używany, ale w dobrej kondycji) 5) Bandi brak, Vichy mogę oddać, może chciałabyś też 3 kroki Clinique? Co byś mi za to oddała z rzeczy, które mnie interesują? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.
WYPATRZYŁAM <3 są na pierwszym zdjęciu na minerałach wogole sie nie znam i nie wiem z czym sie to je i boje sie ze wszystko mi wyleci i nici z tego beda, a jednak kusi ![]() moglabym jeszcze jakis blyszczyk przygarnac a tusz z EL który to? moglabym oddac sukienke z mango bransoletke i geterki nie mam jasnej sytuacji z szarymi spodniami wiec ich na ta chwile nie moge zaproponować, Scholl Preparat 3 w 1 do wybielania paznokci sztuczne rzesy te lakierki trosani tusz do rzes/ zalezy który to ten EL (czy pogrubiajacy czy wydluzajacy ) i czy go jest duzo czy mało próbki z vichy i clinique Delia Dermo System, srebrzysty jedwab do ciała, 200ml, raz użyty blyszczyk eveline ![]()
![]() |
#499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tusz sprawdzę w domu i dam Ci znać, bo nie pamiętam który to, jest go średnio, o ile da się to ocenić, ale za to jest mokry, bo był kupiony niedawno. Odezwę się wieczorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Rozeznanie
|
zalezy kochana jakie kolorki
![]() ![]()
![]() |
#502 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.
this 3 nie wiem jak wygladaja tamte o ktorych mowisz masz moze ich jakies zdjecia?
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
przesyłam zdjecia koralikow i czekam na odpowiedz
![]() |
#504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tusz EL to Double Wear Zero Smudge Lenghtening Mascara |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Rozeznanie
|
jeju czarodzieju
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius czyli te 3 kolory + które z tego zdjęcia? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1330373893 bo chyba na tym drugim zdjeciu są też te z pierwszego tak ? ![]()
![]() |
#506 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 3 wystawione oficjalnie na zdjęciu kompletu to dwa środkowe i prawy. Dodatkowo mam 2 z lewej i drugiego z prawej, spośród których z żółtaskiem będzie mi się najtrudniej rozstać a i pozostałe dwa cieszą moje oko, ale pierścionek mi się podoba, więc 2 z tych 3 dodatkowych jestem gotowa poświęcić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Rozeznanie
|
najgorsze ze zolty tez mi wpadł w oko
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius. a ten z tego zdjecia to taki lekki mietusek tak? skoro Ci zalezy na tym żółtym to zamiast niego moge capnąć essence ten taki wściekły różowy + miętowoniebieski <pierwszy z lewej ze zdjecia> ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Rozeznanie
|
jak chcesz to mozemy za sam pierscionek ;P ale myslalam ze jeszcze mam dolozyc bransoletke sukienke i geterki :P umowimy się na nastepny tydzien na wymianke gdzies w waw co ?
![]() |
#510 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.