Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-12, 11:32   #481
ewka5891
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Ja mysle że warto poczekać na wszystkie aktywnie udzielajace sie aż bedą po porodach i dopiero się przenieść.Ale to tylko moje skromne zdanie
myślę, ze to dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

znalazłam dzisiaj wózek tako jumper z fotelikiem maxi cosi cabrio fix w zestawie za 1540zł (czy coś koło tego) i kurier gratis kolor już wybrany, teraz tylko poczekamy aż przyjdzie czas na jego kupno hehe.
mi się ten wózek tez podobał, ale znalazlam pełno negatywnych opinii na temat spacerówki i zniechęciło mnie to....

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:32   #482
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Heh, słabo mi. Zjadłam coś, ale tylko trochę się polepszyło. Musze się położyć spać, bo jutro o świcie glukoza do wypicia... ale jeszcze jest u nas kolega, bo ma jakiś interes do tż.
Biedna jesteś z tym cukrem Ja mam niski, ale nie czuję się tak źle, jak Ty. Czasem mi słabo tylko jak jestem głodna.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:32   #483
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
Nie wiem, jak niektórzy mogą być tak nieopowiedzialny, jak te matki. Mój rozum tego nie ogarnia.
Moja córka frytki dostała pierwszy raz chyba po 3 r. ż. wcześniej po prostu się nie odważyłam. Teraz jemy raz na jakiś czas. To samo z gazowanym. Do tej pory jej nie daję. jakiś czas temu dałam jej spróbować łyczka fanty. Posmakowało jej, ale i tak nie zamierzam jej tego dawać do picia.
Wkurza mnie tylko czasem podejście np. babć, które myślą, że jak dadzą coś jej w tajemnicy przede mną, czego ja zabraniam, to są takie kochane, bo na coś jej pozwolą. A ja taka wyrodna matka nie pozwalam na słodycze zbyt często i dużo itd.
Teraz na szczęście robią tak rzadziej, ale kiedyś, to jakby na złość robiły.
Moja teściowa, jakoś ze dwa lata temu, dała córce do spróbowania kawy i piwa. Bo ponoć dziecko musi poznać wszystkie smaki!!! Myślałam, że zamorduję tą babę. Na szczęście mąż jej ostro nagadał, a ja tylko dopowiedziałam swoje.
Ale tyle razy gadałam, to i tak taka durnotę zrobiła. Czasem wydaje mi się, że to złość mi robi. Albo że chce być super kochaną babcią, pozwalającą na wszystko. Tylko jakoś nie potrafi zrozumieć, że tym pozwalaniem może czasem bardziej zaszkodzić.
Na szczęście teraz jest lepiej. Przynajmniej mam taką nadzieję.
ja pierd.
to niech od razu trawkę da to też ma smak.
mój znajomy tak samo tłumaczył dając swojemu synkowi red bulla.
w głowach wiatr hula

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:35   #484
chce_byc_mama
Zakorzenienie

malej smakowaly nalesniki
okazala to siarczystym kopniakiem az mnie cos boli teraz w srodku tak mi zasadzila :P

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:37   #485
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Dziewczyny w UK ktore maja tutejsza telewizje za pol godziny porody na REALLY :P

Amelcia
Stary 2012-04-12, 11:37   #486
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Oj współczuję...

U mnie też lipa ale nie przez
Miałam jakieś zaćmienie umysłu i weszłam na drugie popbranie za późno, minęło 2 godz 20 min
Pewnie będę musiała powtórzyć badanie; no po prostu kretynka ze mnie

Nie wiecie jak II pobranie po czasie może wpłynąć na wynik? Pewnie go obniży??
Na pewno obniży, ale któraś z dziewczyn miała drugie pobranie po 1:40 h i chyba nie powtarzała. Jeśli wynik będzie niski, to może lekarz go zaakceptuje? A jeśli blisko 140, to pewnie każe powtórzyć.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:38   #487
buena
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
ja pierd.
to niech od razu trawkę da to też ma smak.
mój znajomy tak samo tłumaczył dając swojemu synkowi red bulla.
w głowach wiatr hula
Dobre podsumowanie.

Ona pewnie wtedy myślała, że się nie dowiem. A moja córka wszystko mi podczas zabawy opowiedziała, jak to babcia ją poczęstowała.
buena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:38   #488
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, jak niektórzy mogą być tak nieopowiedzialny, jak te matki. Mój rozum tego nie ogarnia.
Moja córka frytki dostała pierwszy raz chyba po 3 r. ż. wcześniej po prostu się nie odważyłam. Teraz jemy raz na jakiś czas. To samo z gazowanym. Do tej pory jej nie daję. jakiś czas temu dałam jej spróbować łyczka fanty. Posmakowało jej, ale i tak nie zamierzam jej tego dawać do picia.
Wkurza mnie tylko czasem podejście np. babć, które myślą, że jak dadzą coś jej w tajemnicy przede mną, czego ja zabraniam, to są takie kochane, bo na coś jej pozwolą. A ja taka wyrodna matka nie pozwalam na słodycze zbyt często i dużo itd.
Moja teściowa, jakoś ze dwa lata temu, dała córce do spróbowania kawy i piwa. Bo ponoć dziecko musi poznać wszystkie smaki!!! Myślałam, że zamorduję tą babę. Na szczęście mąż jej ostro nagadał, a ja tylko dopowiedziałam swoje.
Ale tyle razy gadałam, to i tak taka durnotę zrobiła. Czasem wydaje mi się, że to złość mi robi. Albo że chce być super kochaną babcią, pozwalającą na wszystko. Tylko jakoś nie potrafi zrozumieć, że tym pozwalaniem może czasem bardziej zaszkodzić.
ja absolutnie nie daje mu nic gazowanego do picia. To bylo po to, zeby go odstraszyc od coli I zadzialalo. Juz nie zaglada do szklanek z cola.
Ale nie wiem czy chcialabym az do 3r.z. czekac np. z frytkami. Ziemniaki mam z dzialki, frytki robie sama... Tluszcz zawsze odsaczam (tez dlatego, ze TZ nie lubi jesc z tluszczem) maly nie wiecej niz 5 razy w zyciu jadl frytki, bardzo mala ilosc (wiesz jakie sa te pierwsze miseczki dla dzieci, to tak z pol takiej miseczki ). Bez soli i roznych dodatkow.

Raz tez kupilam jakis specjalny ketchup dla dzieci, dalam mu troszke, ale plul. Zrobilam domowy - tez plul. Ogolnie nienawidzi ketchupu, wiec jesli jem cos, czego mu nie wolno (a to zarlok straszny) i juz do mnie podlatuje zeby sprobowac, to mowie, ze to dla doroslych i daje mu ta czesc z ketchupem sprobowac - od razu pluje.
Wiec na cale szczescie mam jakis sposob na niego. Moze to sie wydaje podle Ale naprawde dziala, jesli chce zjesc cos czego mu nie wolno. A on nie zje czegos innego, dopoki nie zobaczy czy mam to samo Jak sie upewni, ze jemu moje nie smakuje, dopiero zaczyna jesc.

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:41   #489
Selay
Raczkowanie

lenia mam na maxa....i zero pomyslu na obiad, moze piers z ziemniakami i mizeria...dawno niejdalam,

kurde ja jeszcze cukru nierobilam, jutro sie zapytam gina czy mi da skierowanie...w najgorszym wypadku bede w polsce podkoniec miesiaca to se zrobie w wawie....a jakie sa objawy jak ktos ma za wysoki, tzn jest szansa samemu sie poczyms kapnac ze cos nie hallo
Selay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:42   #490
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
No to ja ogłaszam, że my dziś jesteśmy 27+0 czyli 7 miesiąc, III trymestr

Cytat:

Chmielinko dziś ważny dla nas dzień
Połówkowe

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość

Wklejam zdjęcia wózka, troche ciemne bo robione wczoraj wieczorem. Jedyny minus (póki co) , to przy budce jest daszek od słońca i wiatru i on był zgięty, więc teraz staramy się go naprostować.
fajnie, ze masz juz problem z głowy

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość

ad.2. właśnie ja oglądałam ten wózek w dwóch wersjach kolorystycznych w sklepie, m. in. właśnie ten który kupiła Asia i sprzedawca zachwalał ten czarny. Mi oczywiście przyszło do głowy to samo co Tobie o nagrzewaniu się materiału, na co facet powiedział że bym się zdziwiła bo ten materiał się nie nagrzewa dziwne bo przecież czarne zawsze pochłania najwięcej światła. I teraz to już nie wiem
wydaje mi sie, ze w tych czasach te materiały są dobrej jakości i nie powinny sie nagrzewac

Synek

Stary 2012-04-12, 11:44   #491
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
ja absolutnie nie daje mu nic gazowanego do picia. To bylo po to, zeby go odstraszyc od coli I zadzialalo. Juz nie zaglada do szklanek z cola.
Ale nie wiem czy chcialabym az do 3r.z. czekac np. z frytkami. Ziemniaki mam z dzialki, frytki robie sama... Tluszcz zawsze odsaczam (tez dlatego, ze TZ nie lubi jesc z tluszczem) maly nie wiecej niz 5 razy w zyciu jadl frytki, bardzo mala ilosc (wiesz jakie sa te pierwsze miseczki dla dzieci, to tak z pol takiej miseczki ). Bez soli i roznych dodatkow.

Raz tez kupilam jakis specjalny ketchup dla dzieci, dalam mu troszke, ale plul. Zrobilam domowy - tez plul. Ogolnie nienawidzi ketchupu, wiec jesli jem cos, czego mu nie wolno (a to zarlok straszny) i juz do mnie podlatuje zeby sprobowac, to mowie, ze to dla doroslych i daje mu ta czesc z ketchupem sprobowac - od razu pluje.
Wiec na cale szczescie mam jakis sposob na niego. Moze to sie wydaje podle Ale naprawde dziala, jesli chce zjesc cos czego mu nie wolno. A on nie zje czegos innego, dopoki nie zobaczy czy mam to samo Jak sie upewni, ze jemu moje nie smakuje, dopiero zaczyna jesc.
i dobrze.
ja po imprezach myślałam że w szklance jest cola a tam drink na szczęście zapach mnie odrzucił w porę.

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:45   #492
Kasik_12
Zadomowienie

Cytat:
Ja tylko na moment , bo muszę udostępnić mężowi laptopa

Po wizycie OK, mały waży 1018 g w ciągu 2 tygodni przytył 300 g . Serduszko ładnie biło,wszystko OK. Zdjęcia wózka wstawie jutro .
Dobrej nocki życzę
Ale duzy chłopak super gratuluję

Cytat:

A teraz mogę iść spać
Za 27 tydzień i 7 miesiąc i 3 trymestr , potrójna okazja oklaski:

Cytat:
Witam się niewyspana jak cholera. W nocy obudziłam się z silnym bólem ręki i dusznościami, aż musiałam sobie okno otworzyć i pooddychać chwilę świeżym powietrzem. Dopiero po tym usnęłam, nie wiem co mi się działo
Zaraz zmykam do przychodni na badania krwi

słodka

z was to prawdziwe włoskie małżeństwo
Agunia mi też jest często duszno , dzisiaj w nocy musiałam tez otworzyć okno bo było mi słabo i tak do rana spaliśmy przy otwartym oknie :ehem

Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość
no ładnie - 15 stron na dobe :P

A ja dzis koncze 20 tydz
czy to są połowinki?

Za 20 tydzień

Cytat:
Treść usunięta
gratki 22 tydzień

Cytat:
cześć dziewczyny

i przy okazji witam się w nowym wątku pędzicie jak szalone! Dopiero udało mi się was nadrobić

właśnie myślałam dzisiaj o Tobie tak dzisiaj mamy wielki dzień

mam nadzieje że moja dzidzia pokaże ładnie co ma między nóżkami
Powodzonka na wizycie :ehem

Cytat:
ależ mnie ta reklama emolium wnerwia

mi też w ostatnim czasie brzuszek urósł i nie miałam już żadnej bluzki dobrej. We wtorek poszliśmy z mężem do sklepu mi coś kupić i się przeraziłam bo wchodzę już tylko w rozmiar L no ale mam już 4 nowe takie luźniejsze więc myślę że już mi wystarczą do końca

za wizytę

uciekam kochane bo na 14 mam wizytę i gina a na 18 połówkowe, więc wieczorem będę i dam znać co i jak. Już się nie mogę doczekać i mam delikatny stresik
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
mnie tez
Mnie tez wnerwia
Kasik_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:47   #493
buena
Wtajemniczenie

Cytat:

No i dobry sposób z tym ketchupem.
Naszej córce zawsze mówiliśmy, że to czy tamto, np. coca cola, jest niezdrowa i tylko dla dorosłych i to od czasu do czasu. Że od tego może boleć ją brzuszek i może się pochorować.
Moim zdaniem takie ograniczanie małemu dziecku jest ok, zdąrzy się przez całe życie najeść różnych paskudztw (jak będzie chciało).
Stary 2012-04-12, 11:48   #494
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:

A teraz mogę iść spać
No to

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
wstawiam zdjęcie mojego dużego brzuchola, tak jak obiecałam

A dziś wybieram się na spacerek po mieście za butami i może przy okazji wpadnie mi coś w oko innego
Fajniutki
Stary 2012-04-12, 11:48   #495
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

Wklejeam obiecane fotki fotelika. Przyszedł przed świętami. Jest nowiutki, z metkami, także jesteśmy bardzo zadowoleni, bo zaoszczędziliśmy jakieś 160-170 zł
fajnie

Synek

Stary 2012-04-12, 11:52   #496
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Też nie jestem za zmianą nazwy naszego wątku.

A mi chce się kawy. Chciałam ograniczać kawy ile wlezie, ale od wczoraj mam ochotę na kawę. To chyba znak, że małej chce się kawy, no nie?

Ja mam kilka typów wózków, m. in.:
http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=1090
http://www.ceneo.pl/14505352?se=8Khn...FQdG3wodRU63ng
http://www.ceneo.pl/15565719?se=8Khn...FcfP3wodwj7Vmg
http://www.ceneo.pl/13860459?se=9Fia...FQMx3wodVhXocw

Niestety żaden tak do końca mi/nam nie pasuje. Tako laret jest ciężki i torba do wózka mi sie nie widzi.
Braliśmy jeszcze pod uwagę maxi cosi murę 4, ale mi nie bardzo podoba się ten pałąk przy spacerówce.
Najbardziej wciąż podoba nam się bolder ecoline Implastu, no ale boję się, że trafi się bubel. Jedst ładny, niezbyt ciężki, ma wszystko, to na co zwracałam uwagę. I już sama nie wiem.
Z Twoich propozycji mi najbardziej odpowiada Jedo i ABC, dwa pozostałe mają małe gondolki i ten Tako rzeczywiście nieciekawą torbę
Cytat:
Zaczęliśmy urządzanie pokoiku dla Synka
Wygląda to tak, że mąż działa w pokoiku, a ja piję kawkę i wcinam ciasto orzechowe i sernik
Ale fajnie, też już bym chciała, my najwcześniej ruszymy w czerwcu, jeśli w ogóle będzie za co
Cytat:
Dziwne
I nic im sie nie dzieje?
Przeciez po gazowanym ogolnie dziecko moze bardzo bolec brzuszek, nie sa na to gotowe...
Tak samo tluste frytki...
Moj we wrzesniu skonczy 2 lata, a dopiero niedawno pierwszy raz w zyciu zjadl frytki. Takie domowe, nawet jesli robie w tluszczu, to go odsaczam, w najblizszym czasie chce zrobic pieczone. Wczesniej bym sie nie odwazyla na nic takiego
Bardzo dziwne. Tak na chlopski rozum - zoladek niewlecia nie jest gotowy do tego zeby strawic tak tluste jedzenie, wiec jak to mozliwe, ze matki dalej im daja takie jedzenie - nic sie nie dzieje?
Moj raz sprobowal coli, bo mialam szklanke na wierzchu. Tj. Pochylil buzie, poczul babelki, zamoczyl usta i zaczal pluc
Dla mnie też to jest nieodpowiedzialne i niezrozumiałe postępowanie, Angole to ogólnie naród z dziwnym podejściem do wielu spraw (pewnie dziewczyny z UK potwierdzą)
Ty postępujesz właściwie i rozsądnie
Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
Gratki dla Was z okazji 26 tygodnia , o 14.10 mam wizytę u ginekologa juz nie mogę się doczekać jak podejrzymy naszą księzniczkę
Kciuki za wizytę
Cytat:
OMG też bym się wściekła.
Mój kolega (lekarz) dał rocznemu synowi spróbować pianę z piwa
Cytat:
Wklejeam obiecane fotki fotelika. Przyszedł przed świętami. Jest nowiutki, z metkami, także jesteśmy bardzo zadowoleni, bo zaoszczędziliśmy jakieś 160-170 zł
Superowy i taka okazyjna cena
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:53   #497
hanjah
Zakorzenienie

Hej Mamusie Ale dziś pospałam

Zaczynam dziś 28. tydzień

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Dziewczyny w UK ktore maja tutejsza telewizje za pol godziny porody na REALLY :P
Ja nie mam... ale jak trafię to oglądam "Porodówkę (One Born Every Minute)" na polskim TLC

Asia-bardzo ładny wózek
Irmusia-super Wam się udało z fotelikiem

Miałam w końcu wyjść dziś z domu, ale znów leje
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:57   #498
buena
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Z Twoich propozycji mi najbardziej odpowiada Jedo i ABC, dwa pozostałe mają małe gondolki i ten Tako rzeczywiście nieciekawą torbę

OMG też bym się wściekła.
Mój kolega (lekarz) dał rocznemu synowi spróbować pianę z piwa
No właśnie i małe gondolki w tych wózkach.

Teściowa tłumaczyła się, że do piwa to tylko umoczyła języczek. Ale po co to w ogóle robiła. Echhh szkoda słów.
Stary 2012-04-12, 11:58   #499
Kasik_12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość

Ja nie mam... ale jak trafię to oglądam "Porodówkę (One Born Every Minute)" na polskim TLC

Asia-bardzo ładny wózek
Irmusia-super Wam się udało z fotelikiem

Miałam w końcu wyjść dziś z domu, ale znów leje
Gratulacje
Kasik_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 12:00   #500
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

hej gaduły

Balbinka,kurcze sama nie wiem czemu nie ma go jeszcze na stronie mutsy, pewnie dlatego że to nowość i dopiero wchodzi na rynek a do transportera rzeczywiście podobny
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 12:00   #501
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:

Połówkowe
Trzymam kciuki!

Cytat:
A ja dzis koncze 20 tydz
czy to są połowinki?

Cytat:
Treść usunięta
Gratulacje dla Was

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Heh, wyniki glukozy na czczo o 14, ale niestety po 45 minutach , także leżenie mi nie pomogło. Nie wiem, jak ja to zrobię
Ojoj, współczuję

Cytat:
właśnie myślałam dzisiaj o Tobie tak dzisiaj mamy wielki dzień

mam nadzieje że moja dzidzia pokaże ładnie co ma między nóżkami
Trzymam kciukasy!

Cytat:
kurcze zapomniałam.. przecież ja też dzisiaj 22 tc zaczynam hihi gratulacje
..
Gratuluję!

Cytat:
Wklejam zdjęcia wózka, troche ciemne bo robione wczoraj wieczorem. Jedyny minus (póki co) , to przy budce jest daszek od słońca i wiatru i on był zgięty, więc teraz staramy się go naprostować.
Ale fajnie, że już macie wózeczek.

Cytat:
Napisane przez ivoncia16 Pokaż wiadomość
super
ja w niedziele zaczełam też 26 tc
już bliżej jak dalej
Dziękuję. Tobie też gratuluję!
Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Oj współczuję...

U mnie też lipa ale nie przez
Miałam jakieś zaćmienie umysłu i weszłam na drugie popbranie za późno, minęło 2 godz 20 min
Pewnie będę musiała powtórzyć badanie; no po prostu kretynka ze mnie

Nie wiecie jak II pobranie po czasie może wpłynąć na wynik? Pewnie go obniży??
Ojej, to szkoda, że będziesz musiała powtarzać...
Stary 2012-04-12, 12:03   #502
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
No i dobry sposób z tym ketchupem.
Naszej córce zawsze mówiliśmy, że to czy tamto, np. coca cola, jest niezdrowa i tylko dla dorosłych i to od czasu do czasu. Że od tego może boleć ją brzuszek i może się pochorować.
Moim zdaniem takie ograniczanie małemu dziecku jest ok, zdąrzy się przez całe życie najeść różnych paskudztw (jak będzie chciało).
Ja tez sie staram tlumaczyc, ale u nas z tym ciezko, bo maly to prawdziwy zarlok i na odmowe czy nawet tlumaczenie reaguje placzem. On po prostu nie moze zniesc tego, ze ktos przy nim je
Nawet jesli podam mu obiad, a zaraz pozniej sama bede jadla to i tak podejdzie i bedzie chcial podjesc. Zoladek bez dna oczywiscie duzo nie podje ode mnie, ale po prostu musi sprobowac co ja mam. Dlatego ketchup jest czasami potrzebny

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
i dobrze.
ja po imprezach myślałam że w szklance jest cola a tam drink na szczęście zapach mnie odrzucił w porę.
Ja ostatnio pomylilam piwo alkoholowe z Lechem Free.
Niestety porzadnego lyka wzielam, zanim poczulam ze to zwykle piwo

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 12:03   #503
Soleilka
Zakorzenienie

Hej
Całą noc męczyłam się z okropnym skurczem łydki Jejku straszne to było... Jutro na wizycie będę musiała powiedzieć o tym ginowi :/

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 12:04   #504
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

Linka, ja też przy glukozie dostałam jakiegoś zaćmienia i poszłam na pobranie po 1.40h więc teoretycznie wynik mógł mi wyjść za wysoki i musiałabym powtarzać badanie ale wynik wyszedł ok, nawet bardzo niski. Może Ty tez nie będziesz musiała powtarzać?
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 12:04   #505
prince_polo
Zakorzenienie

kobitki dajcie tytuły fajnych filmow takie jakies dramaty czy inne , moze takie do płaczu

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 12:08   #506
chce_byc_mama
Zakorzenienie

urde jakos nie chce mi sie tylka z kanapyy ruszyc :P

Amelcia
Stary 2012-04-12, 12:08   #507
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
Gratulacje!!

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
wstawiam zdjęcie mojego dużego brzuchola, tak jak obiecałam
Fajniutki
Cytat:
Połówkowe
No to
Cytat:
A ja dzis koncze 20 tydz
czy to są połowinki?

Cytat:
Treść usunięta

Cytat:

Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
hej i ja sie zgłaszam w nowym wątku
z dobrych wiadomości mam taką, że od wczoraj Jasiek daje o sobie znać, Tż prawie się popłakał jak poczuł
Super Teraz będzie już brykać jak szalony
Cytat:

Wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach w necie. Bardzo ładny

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 12:09   #508
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
kobitki dajcie tytuły fajnych filmow takie jakies dramaty czy inne , moze takie do płaczu
na zalukaj tv obejrzyj sobie listy do m

Amelcia
Stary 2012-04-12, 12:09   #509
ewka5891
Zakorzenienie

Dziewczyny pisałyście, ze wkurza Was jakas reklama, to taka co wyskakuje w necie?? Jesli tak to ja uzywam filtra Adblock Plus i blokuje wszystkie wyskakujące reklamy i mam z tym spokój, bo strasznie tego nie lubie jak cos czytam i jakas reklama sie pokazuje...

Synek

Stary 2012-04-12, 12:12   #510
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość

bardzo fajny

Cytat:
Bardzo fajny wozek, podoba mi sie ten wzor

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Fajnie się prezentuje

Cytat:

Wspaniale Asiu

Zaczęliśmy urządzanie pokoiku dla Synka
Wygląda to tak, że mąż działa w pokoiku, a ja piję kawkę i wcinam ciasto orzechowe i sernik
Jak ja bym chciała już urządzać pokoik
Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość

super

Cytat:

Bardzo ładny

Cytat:
Treść usunięta
Może nie będzie się brudził. Mam taką nadzieje

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
fajnie, ze masz juz problem z głowy

wydaje mi sie, ze w tych czasach te materiały są dobrej jakości i nie powinny sie nagrzewac
Mi facet w sklepie powiedział, że wózek się nie nagrzewa,ale nie wiem ile w tym prawdy.

Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
Ale duzy chłopak super gratuluję

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość

Asia-bardzo ładny wózek
Gratki za 28 t.c.

Zaraz wkleje fotki z 4D

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości