|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
ja nie lubiłam.. .tzn raz kupiłam taką w plastikowym kubeczku, ale nieeee, nie mój smak
|
|
|
|
#2282 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio to jakaś epidemia dziwnej grypy
Jeszcze pare minutek i do domciu. Wcześniej jeszcze na zakupy DZiewczyny do jutra |
|
|
|
#2283 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, gratki za spadek! też chcę...Cytat:
. Piekę czasami, ale w piekarniku ![]() Cytat:
muszę usmażyć placki do tortilli w przyszłym tygodniu!Cytat:
![]() nic dziwnego, że świętujecie ![]() Cytat:
Zrobiłam tartę, pyyyyyyyyszna, wcale nie żałuję że się skusiłam, zjadłam jeszcze 2 ciastka, i kusi mnie by po coś jeszcze zejść ![]() Po dzisiejszych HIIT'ach w TF dosłownie padłam...ale dobrze w sumie, że mnie tak wymęczyły .Kawka urodzinowa zaliczona, teraz czas wziąć sie za pisanie pracy... Edytowane przez LittleWoman Czas edycji: 2012-04-12 o 19:21 |
|||||
|
|
|
#2284 |
|
amor vincit omnia
|
zaczęła mi się 22. godzina bez jedzenia...
|
|
|
|
#2285 |
|
Wtajemniczenie
|
świetnie Ci idzie
![]() zaczęłam czytać "samotność w sieci", właśnie się dowiedziałam że jak się przetrwa pierwsze 2-3 dni na głodówce to potem ten stan niejedzenia to euforia, ekstaza i w ogóle się żyje lekko i przyjemnie ale najpierw trzeba by było przetrwać
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo na pewno dasz radę
trzymam kciuki jak się w ogóle czujesz? głodna?a ja zaraz wrzucę ze 2-3 zdjęcia jak dzisiaj wyglądam xD
|
#2287 |
|
amor vincit omnia
|
trochę głodna jestem... do tej pory tak nie bardzo, ale z pół godz temu mnie złapało za żołądek i czuję jak mi usycha
zaraz zejdę po szklankę i napije się wody... rano czeka mnie w nagrodę śniadanie- grahamka z twarogiem i warzywami jeu czekamy na zdjęcia |
|
|
|
#2288 |
|
Zadomowienie
|
a ja uczciłam Dzień Czekolady jak przystało...
|
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
grzywka mi się nie ułożyła, ale chyba mi wybaczycie, co nie?
![]() butki są z zary, właśnie od siostry ciotecznej, bo paka dzisiaj przyszła. resztę bucików pokażę jutro a i to są te spodnie rozmiaru 34
|
#2290 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo fajna stylizacja, jeu
![]() Ja chyba nie mogę wcale jeść słodyczy, bo jak juz zacznę to jest lawina.... . Całe dwa dni ładnego jedzenia zawaliłam... |
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj też zgrzeszyłam, kawałkiem jabłecznika
Przed chwilą zjadłam serek wiejski ze szczypiorkiem A z ćwiczeń to 20min hula hop, 8min legs i abs.
|
#2293 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A znasz może jakiś przepis bez mleka i jajek, z którego wychodzą? Bo ja próbowałam już nie wiem ilu i zawsze wychodzi mi ciasto, z którego nawet nie da się uformować dużego placka. Jeu, jaka ty szczupła już jesteś! Straszycie tak choróbskami, trzeba się pilnować w takim razie...
|
|
#2294 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś ostatni dzień jadłam słodycze, robię sobie odwyk do swoich urodzin - 7 czerwca! ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() To prawda, kruszynka z naszej jeu, bardzo dobrze już wygląda ![]() Wróciła mi motywacja po tym obżarstwie
|
||
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Eldo - nie wiem, czy wejdę w te spodnie po praniu, wtedy się okaże czy są za luźne, teraz rozbite ![]() a jakoś tak na szarości i brązy mnie wzięło, więc tak chodzę, hehe ![]() w stroju to nie widać, ale mam teraz największy problem z brzuszkiem, po tym obżarstwie właśnie wszystko odłożyło się na brzuchu, a jego łatwo zakryć akurat... chyba muszę więcej hh kręcić. Little, ja dzisiaj poleciałam ze słodyczami tak, że aż wstyd. naprawdę - zjadłam 4 (!) batony, sporo wafelków i 2 rządki czekolady ale:a) awans TŻta b) międzynarodowy dzień czekolady jest tylko raz w roku I swoja drogą... Ustanowiłam sobie bardzo realne cele: 1. do wakacji (czyli 1 lipca, bo tak kończę sesję) chcę ważyć 57-58kg 2. do końca roku 2012 chcę osiągnąć 55-56kg więc mogę sobie pozwolić na chudnięcie 1kg/miesięcznie. nie mam parcia a ćwicząc na pewno fajnie wymodeluję ciałko, bo na tym najbardziej mi zależy... moją inspiracją ostatnio jest Adriana Lima modelka, której ciało krzyczy, że wcale nie trzeba być wychudzonym, żeby pięknie wyglądać, ten jej płaski brzuch i długieee nogi (choć nogi ma może ciut za patyczkowate
|
#2296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), 6 ciastek, cukierki...i to wszystko pod wieczór. Nie wiem co mnie napadło . Trudno, co się stalo, to się nie odstanie. Wznawiam walkę, ale teraz naprawdę muszę się pilnować ze słodyczami, bo lecę w kulki totalnie .O! ![]() http://demotywatory.pl/3763892
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
najgorsze w slodyczach jest to, że jak się już poleci to na całego właśnie... to widzę, że podobnie dzisiaj poszalałyśmy ze słodyczami, jutro będzie lepiej
najgorsze w odwyku słodyczowym jest to, że kilka pierwszych dni jest mordęgą...
|
#2298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...![]() Nigdy nie kończę na 1 cukierku czy ciastku...dlatego najlepiej nawet nie sięgać po nie. Wiesz co będzie najgorsze dla mnie? Tłumaczenie wszystkim DLACZEGO nie jem słodyczy? "Przecież od 1 ciastka Ci tyłka nie rozerwie ". Tylko, że to nie jest takie proste...Jedząc jak dotąd - kilka dni ok, napad - nigdy nie osiągnę swojego celu, niestety. Dlatego nie ma bata, trzeba to zmienić, i to czym prędzej! Nawracam się
|
|
#2299 |
|
amor vincit omnia
|
po 23 godz zjadłam jednak... nie mogłam usiedziec i chciałam pójść biegać, a po całym dniu niejedzenia nie było by to bezpieczne... także melduję, ze zjadłam i pobiegałam. ale nie czuję się przegrana
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
i tak
bardzo ładnie się trzymałaś no i poszłaś pobiegać zapewne wszystko spaliłaś brawo
|
#2301 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem z Ciebie dumna !
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
i Eldo chyba jednak czujesz się teraz lżejsza, co nie?
oczyszczanie się udało, prawda?
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2304 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2305 |
|
Raczkowanie
|
eldo, super, że się udało
A tym zjedzonym czymś się nie przejmuj. Na dodatek poszłaś jeszcze biegać. Podziwiam cię ![]() jeu, szczuplutka jesteś ! A tak poza tym też jestem z Łodzi ![]() Opowiem wam teraz o mojej wyprawie rowerowej. Pojechałam do pobliskiego miasteczka. Gdy jechałam było super. Raz dwa. Nie czułam się nawet jakoś strasznie zmęczona, ale to pewnie dlatego, że praktycznie cała droga była z górki. Lecz kiedy wracałam to już nie było tak kolorowo. Musiałam jechać pod górkę, myślałam, że wyjdę z siebie. Byłam tak wykończona, że w końcu przestałam jechać i szłam prowadząc rower z boku. Marzyłam żeby być w domku i wziąć ciepłą kąpiel.Jednak zobaczywszy tabliczkę, że do mojego miasteczka jest jeszcze 6 km to wsiadłam na ten rower i ledwo dojechałam, a byłam tak zdesperowana, że nawet przeszło mi przez głowę żeby złapać stopa hahha. Ta wyprawa była straszna. Na dodatek zaczęło lać i nie miałam gdzie się schować kolacyjke zjadłam ok - jajecznica z dwóch jajek z cebulką i papryką + kromka razowca. A po kolacji zjadłam 3 łyżeczki nutelli i garść rodzynek Dziewczyny, dzisiejszy dzień to dzień grzeszenia normalnie
Edytowane przez choco loco Czas edycji: 2012-04-12 o 23:24 |
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Choco może kondycja słaba i dlatego tak ciężko szło?
Ja jak wsiadłam na rower we wtorek i w sumie jechałam kawałek to zmęczyłam się nieźle. Albo dawno nie jeżdżąc mam problem z podjechaniem pod troszkę większą górkę
|
#2307 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
jeu jak ładnie wyglądasz ![]() eldo brawo i tak, super Ci poszło ![]() choco współczuję wyprawy. Wstałam, zaczynam od pokrzywy bo masakra, wczoraj z TŻ kupiliśmy sobie takie orzeszki w panierce i to był mega błąd...zjedliśmy i po około godzinie tak nas zaczęły boleć brzuchy, ja się czułam tak ciężko i źle, że już nie tknę takiego świństwa Dziś na uczelnie, nie będzie mnie trzy dni, ale będę Was podczytywać w telefonie na nudnych wykładach ![]() idę spakować co nieco, potem pod prysznic i głowę myję bo na noc nałożyłam olejek. Boli mnie coś prawy migdał i nie czuję się komfortowo z tym
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Wczorajszy dzień nie był za dobry, prawie 11 godz. poza domem, zero ćwiczeń i jagodzianka Ciekawe jak minie piątek 13-go? Ja coś czuję że nie będzie to dobry dzień ![]() Jeu gratulacje dla tŻ ![]() świetnie wyglądasz, i okulary też ci pasują Cytat:
podziwiammiłego dnia Edytowane przez Pstra Czas edycji: 2012-04-13 o 07:50 |
|
|
|
|
#2309 |
|
amor vincit omnia
|
0,5kg na minusie... wiedziałam, że nie będzie to wynik jak u Was dziewczyny po tych głodówkach, ale dobre i to... przynajmniej zniknęła mi ta paskudna 4 na miejscu jedności
![]() mam trochę czasu i chciałam zrobić owsiankę z żurawiną... ale wciąż nie znalazłam żurawiny |
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Loco - dzięki
jak idziesz na rower po długiej przerwie to nie rób sobie takich długich wypraw, bo tak właśnie będą się kończyć ![]() Eldo - to zrób z czymś innym tą owsiankę, a jutro zrobisz z żurawiną? może do jutra się znajdzie? teraz też mam sporo po wczorajszym świętowaniu... :/Pstra, Puchatek - dziękować ale się wczoraj obżarłam, aż tak że ledwo zasnęłam z bólu brzucha i dzisiaj też wstałam z takowym. wmusiłam w siebie śniadanie - owsiankę na mleku z serkiem homo (200g) i kakao. eh, średnia wyszła. następny posiłek dopiero o 12 i zrobię sobie koktajl z banana, serka wiejskiego i jogurtu naturalnego/mleka. a potem do apteki odebrać receptę.... a potem spać, bo się nie wyspałam!!! w ogóle założyłam te szpilki ze zdjęcia i co? mają prawie 11cm obcas i nadają się tylko na krótkie wyjścia, już nie mogę się doczekać aż je zdejmę z nóg, bo teraz jestem na uczelni i nie mam takiej możliwości
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

też chcę...
), tuńczyk jakąś rybkę wędzoną, wiórki kokosowe i przy okazji zalicze solarium żeby się wygrzać i podwędzić
muszę usmażyć placki do tortilli w przyszłym tygodniu!

. Całe dwa dni ładnego jedzenia zawaliłam...

), 6 ciastek, cukierki...i to wszystko pod wieczór. Nie wiem co mnie napadło
no ale wiem, że da się. kiedyś podejdę jeszcze raz, na pewno.