Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 22 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-12, 08:15   #3661
sreberko4
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 22

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
z fetą? ale fety to raczej nie można, nawet odrobinkę bo zawiera dużo tłuszczów... ?
Kochana ja czasem sobie pozwalam na takie rzeczy jak parówka, kabanos, feta a mimo to waga spada Jako że nie mam wiele do zrzucenia to po prostu czasem szaleję wczoraj np zjadłam tą fetę i łyżeczkę cukru bo byłam w gości i nie miałam słodzika do kawy, a gorzkiej nie lubie i co? I dzisiaj jest spadek 0,3kg

Zdrówka
Stary 2012-04-12, 08:33   #3662
paulinika
Zakorzenienie

Dzien dobry Wybaczcie ze mnie tak malo tutaj ostatnio ale juz mam wyjazd za pare dni, zalatwiam wszystkie sprawy co by TZ mogl spokojnie spac no i szykuje juz walichy.
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:40   #3663
zlota jagoda
Raczkowanie

Hej laseczki!

Milenka, Trufla jak zdrówko?

U mnie dzisiaj ładny spadek, bo o - 0,5 kg Teraz na wadze 73,5 Ale chciałabym już mieć chociaż 68 Ale to jeszcze jakieś 5 tygodni ehh
Miłe jest jednak to, że bardzo dużo osób mówi mi, że schudłam

Mój pazurkowy wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506863

zlota jagoda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 12:26   #3664
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zlota jagoda Pokaż wiadomość
Hej laseczki!

U mnie dzisiaj ładny spadek, bo o - 0,5 kg Teraz na wadze 73,5 Ale chciałabym już mieć chociaż 68 Ale to jeszcze jakieś 5 tygodni ehh
szalejesz z tymi spadkami marzy mi sie waga 73 przy 68 wygladalam naprawde super. stare dobre czasy

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 12:28   #3665
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Dzien dobry Wybaczcie ze mnie tak malo tutaj ostatnio ale juz mam wyjazd za pare dni, zalatwiam wszystkie sprawy co by TZ mogl spokojnie spac no i szykuje juz walichy.
Aż się zastanawiałam ostatnio gdzie sie podziewasz

Ja dziś ostatni dzień P i uderzam do sklepu kupić jakieś świeże warzywka

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 12:59   #3666
_Trufla_
Rozeznanie

Aloha dukaneczki! melduje sie predziutko na naszym watku chudzinkowym i ciesze sie, ze tak wiele z was zaliczylo dzis spadek! tak trzymac dzielne lasencje

Cytat:
Hej laseczki!

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Aż się zastanawiałam ostatnio gdzie sie podziewasz

Ja dziś ostatni dzień P i uderzam do sklepu kupić jakieś świeże warzywka
jagódko kochana u mnie dzis kolejny dzien stanu zdrowotnego zbliżonego do rozjechanego kurczakatyle lepiej, że głowa mniej boli i gil już nie do pasa ale do brody także Apiryna na noc podzialala. No i co gorsza nos mnie boli od ciąglego wycierania i jest czerowny. Mowicie mi dzis per rudolfie. Nie mniej jednak dam rade. bo przecież żaden lekarz nie da mi L4 na katarek Dziś w menu dukanowym na obiadek wczorajsze resztki. znaczy sie siano, siano i jeszcze raz kurczak smak jeszcze nie wrócił i apetyt też. Niestety.

natusia167 glowa do góry!!!!!!! zobaczysz, że jeszcze będzie spadac. Już dużo schudłas, może teraz organizm broni sie przed utratą zapasów i walczy? Nie poddawaj się. Może warto dołożyc troszeczke więcej białeczka?

Słoneczka na cały dzien wam życze. będę tu zaglądac ale raczej mało się udzielac bom troche dziś zarobiona. Obym do końca dnia zdążyla.

Buziaki
_Trufla_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 13:10   #3667
zlota jagoda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
szalejesz z tymi spadkami marzy mi sie waga 73 przy 68 wygladalam naprawde super. stare dobre czasy
Dziękuję
Przed świętami miałam porządny zastój więc teraz odrabiam straty
Ja mam 154 cm wzrostu więc przy 68 powinnam wyglądać względnie Chciałabym by już moje BMI wskazywało chociaż nadwagę, a nie otyłość to takie straszne słowo

Kurcze miałam takie plany na dzisiaj, a dzieciaczki mi żyć nie dają

Mój pazurkowy wątek:

Stary 2012-04-12, 13:28   #3668
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję
Ja mam 154 cm wzrostu więc przy 68 powinnam wyglądać względnie Chciałabym by już moje BMI wskazywało chociaż nadwagę, a nie otyłość to takie straszne słowo

ja mam 167cm wiec nie jestem ani niska ani moim zdaniem wysoka. Nigdy nie bylam chuda ani nawet jakos bardzo szczupla. Jako dziecko bylam normalna, jako nastolatka mialam bylam zawsze jedna z wyzszych dziewczynek i tych bardziej rozwinietych. Mialam biust i zaczynalo byc u mnie widac kobiece ksztalty. Zawsze mialam ladna talie, plaski brzuch i troszke wieksze uda i ramiona. Moje nogi byly zgrabne ale nie szczuple. Zawsze mialam kompleksy z ich powody. Dzisiaj patrze na zdjecia robione jakies 5 lat temu i baaaaardo chcialabym tak wygladac. Wazylam wtedy jakies 69kg. Nie chce byc chuda i miec wystajace kosci. Chce czuc sie dobrze majac kobiece ksztalty. Dluga droga przede mna

Stary 2012-04-12, 13:28   #3669
_Trufla_
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję

jagódko, moje BMI wskazuje na nadwagę i wyznam w sekrecie, że wcale nie czuję się z tym lepiej...wiadomo jak jest. pomyśl sobie, że jeszcze tylko jakies trzy tygodnie na biede i będziesz miec 6 z przodu. Ależ to będzie szał. Zrobimy duknowa impreze na wątku Jak ja marze by na sowim wagowym cyferblacie ujżec upragnione 75 kg. to mój pierwszy cel na dukanowej drabince spadkowej
Stary 2012-04-12, 14:03   #3670
zlota jagoda
Raczkowanie

Cytat:
ja mam 167cm wiec nie jestem ani niska ani moim zdaniem wysoka. Nigdy nie bylam chuda ani nawet jakos bardzo szczupla. Jako dziecko bylam normalna, jako nastolatka mialam bylam zawsze jedna z wyzszych dziewczynek i tych bardziej rozwinietych. Mialam biust i zaczynalo byc u mnie widac kobiece ksztalty. Zawsze mialam ladna talie, plaski brzuch i troszke wieksze uda i ramiona. Moje nogi byly zgrabne ale nie szczuple. Zawsze mialam kompleksy z ich powody. Dzisiaj patrze na zdjecia robione jakies 5 lat temu i baaaaardo chcialabym tak wygladac. Wazylam wtedy jakies 69kg. Nie chce byc chuda i miec wystajace kosci. Chce czuc sie dobrze majac kobiece ksztalty. Dluga droga przede mna
Sporo już zrzuciłaś więc na pewno dopniesz swego

Ja do 5 roku życia nie jadłam niemal nic, a potem mi się odmieniło i nadrobiłam z nawiązką Jako dziewczynka miałam zwykle tak ok 5 - 8 kg nadwagi. W szkole średniej byłam wiecznie na dietach, ale jednak jakoś wyglądałam. Na studiach poznałam mojego TŻ i przy nim troszkę przytyłam. To Jego wina, bo wiecznie chipsy i czekoladki do filmu, fast food na mieście (Trzeba na kogoś winę zrzucić ) Jak zamieszkaliśmy razem to znów dieta i udało mi się drakońską dietą i Therm Linem schudnąć do 59 ale zaszłam w ciążę, potem w drugą i trzecią i oto jestem
Ja jestem dość mocno zbudowana. Niby talia jest, ale biodra i ramiona bardzo szerokie. Mój TŻ kiedyś stwierdził, że wyglądam jak kucyk Zawsze miałam grube uda. Mam nadzieję, że w te lato założę już sukienkę bądź spódniczkę Wcześniej nie mogłam, bo uda mam takie grube, że gdy ubieram spódniczkę bez rajstop, to uda trą o siebie i robią mi się bolące odparzenia

Kurczę, uciekam w końcu coś robić w domu, bo dwa bąble śpią, a trzecią spacyfikowałam bajką

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez _Trufla_ Pokaż wiadomość
jagódko, moje BMI wskazuje na nadwagę i wyznam w sekrecie, że wcale nie czuję się z tym lepiej...wiadomo jak jest. pomyśl sobie, że jeszcze tylko jakies trzy tygodnie na biede i będziesz miec 6 z przodu. Ależ to będzie szał. Zrobimy duknowa impreze na wątku Jak ja marze by na sowim wagowym cyferblacie ujżec upragnione 75 kg. to mój pierwszy cel na dukanowej drabince spadkowej
Wiadomo, apetyt rośnie w miarę jedzenia Ach 6 z przodu

Mój pazurkowy wątek:

Stary 2012-04-12, 14:41   #3671
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
Sporo już zrzuciłaś więc na pewno dopniesz swego

Ja do 5 roku życia nie jadłam niemal nic, a potem mi się odmieniło i nadrobiłam z nawiązką Jako dziewczynka miałam zwykle tak ok 5 - 8 kg nadwagi. W szkole średniej byłam wiecznie na dietach, ale jednak jakoś wyglądałam. Na studiach poznałam mojego TŻ i przy nim troszkę przytyłam. To Jego wina, bo wiecznie chipsy i czekoladki do filmu, fast food na mieście (Trzeba na kogoś winę zrzucić ) Jak zamieszkaliśmy razem to znów dieta i udało mi się drakońską dietą i Therm Linem schudnąć do 59 ale zaszłam w ciążę, potem w drugą i trzecią i oto jestem
Ja jestem dość mocno zbudowana. Niby talia jest, ale biodra i ramiona bardzo szerokie. Mój TŻ kiedyś stwierdził, że wyglądam jak kucyk Zawsze miałam grube uda. Mam nadzieję, że w te lato założę już sukienkę bądź spódniczkę Wcześniej nie mogłam, bo uda mam takie grube, że gdy ubieram spódniczkę bez rajstop, to uda trą o siebie i robią mi się bolące odparzenia

Kurczę, uciekam w końcu coś robić w domu, bo dwa bąble śpią, a trzecią spacyfikowałam bajką

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Wiadomo, apetyt rośnie w miarę jedzenia Ach 6 z przodu
dokladnie wiem o czym mowisz Jagodko. Ja tez cale zycie na diecie tylko, ze ja bym bardzo chciala teraz tak wygladac jak kiedys gdy twierdzilam, ze jestem za gruba. Przed studniowka wazylam 72kg i uparcie sie odchudzalam by na studniowce wygladac ladnie z waga 68 kg. Jakbym teraz wazyla tyle co Ty to bym byla happy. Nie sugeruj sie moim podpisem. To z zeszlego roku Teraz zaczynalam z waga do ktorej wstyd mi sie przyznac 95,5 obecnie waze 89,3 takze jeszcze dluga droga Gratuluje Ci motywacji i wytrwalosci, szczegolnie przy trojce dzieci. Ja nie mam ani jednego a i tak czasu brak. Boje sie, ze jak zajde w przyszlosci w ciaze to strasznie przytyje

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

ktoras z Was pisala, ze je parowki? Chyba nie mozna prawda? Czy robicie same? Czy kupujecie?

Stary 2012-04-12, 14:52   #3672
_Trufla_
Rozeznanie

Cytat:
dokladnie wiem o czym mowisz Jagodko. Ja tez cale zycie na diecie tylko, ze ja bym bardzo chciala teraz tak wygladac jak kiedys gdy twierdzilam, ze jestem za gruba. Przed studniowka wazylam 72kg i uparcie sie odchudzalam by na studniowce wygladac ladnie z waga 68 kg. Jakbym teraz wazyla tyle co Ty to bym byla happy. Nie sugeruj sie moim podpisem. To z zeszlego roku Teraz zaczynalam z waga do ktorej wstyd mi sie przyznac 95,5 obecnie waze 89,3 takze jeszcze dluga droga Gratuluje Ci motywacji i wytrwalosci, szczegolnie przy trojce dzieci. Ja nie mam ani jednego a i tak czasu brak. Boje sie, ze jak zajde w przyszlosci w ciaze to strasznie przytyje

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

ktoras z Was pisala, ze je parowki? Chyba nie mozna prawda? Czy robicie same? Czy kupujecie?
anaiss86 to wyznanie twe jest jak coming out Dziewczyno glowa do góry. Z nami na tym forum na pewno dasz rade! Już masz 6 kg za spoba, jak ja bym tyle chciala już zrzucic. Spokojnie. Już niedlugo zobaczysz 7 z przodu a potem i 6. Najważniejsze, że walczysz

A co do parowek, z tego co wiem, dziewczyny kupuja parówki z szynki, chyba sokołow je produkuje. Te co maja wiecej odwagi wcinaja chyba normalne. A ja, kiedy mam ochote na parówke, to gotuję sobie kawałek chudziutkiej, drobiowej kiełbasy i wcinam, że niby parówka
Stary 2012-04-12, 15:02   #3673
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
anaiss86 to wyznanie twe jest jak coming out Dziewczyno glowa do góry. Z nami na tym forum na pewno dasz rade! Już masz 6 kg za spoba, jak ja bym tyle chciala już zrzucic. Spokojnie. Już niedlugo zobaczysz 7 z przodu a potem i 6. Najważniejsze, że walczysz

A co do parowek, z tego co wiem, dziewczyny kupuja parówki z szynki, chyba sokołow je produkuje. Te co maja wiecej odwagi wcinaja chyba normalne. A ja, kiedy mam ochote na parówke, to gotuję sobie kawałek chudziutkiej, drobiowej kiełbasy i wcinam, że niby parówka
dzieki za slowa motywacji i otuchy. Wiem jak duze wsparcie daje to forum, jak spojrzysz na moj podpis to zobaczysz, ze to moje kolejne podejscie. Cos w tym jest, ze jak zaniedbalam forum to i dieta poszla w las. Uparlam sie, ze teraz dam rade. Bo jak nie teraz to kiedy. To podejscie zaczelam pod koniec lutego wiec troche czasu minelo i nie jest to spektakularny spadek wagi w prawie poltora miesiaca ale i tak sie ciesze Tobie rowzniez zycze spadkow. Dzieki za wsparcie.

Stary 2012-04-12, 17:18   #3674
olunek
Zadomowienie

GG do olunek

Hej Dukanki
ja w końcu dokopałam sie do komputera.
dziś 2 tydzień na dukanie -jak to leci
waga -2,8kg...i tu jestem zdziwiona bo 2 dni temu było -3,5kg no ale trudno widocznie tak ma byc choc humor rano popsuty. najwiecej cm poszło z tali-8cm,pas -4, biodra-5 tak wiec nie jest zle jak na 2tgodnie zaledwie

dziewczyny czy wy tez uzywacie aromatow np gellwe? ja tak no ale one maja olej roslinny w sobie czy dobre uzywam czy cos pomieszałam?to maja bysc aromaty do ciasta?
dziś kupiłam mieso mielone z indyka na kotlety i jakie było moje rozczarowanie gdy w domu zobaczyłam ze jest pomieszane z wieprzowym i wołowym ale zrobiłam te kotlety z papryka i były obłednie pyszne do tego kefir

spadam poczytac was troche bo mam zaległosci

DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK....
paula darcy

dukan
68......67.....65..... .63....61.....58.....57:l ove:.....55

Edytowane przez olunek
Czas edycji: 2012-04-12 o 17:23
olunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 17:41   #3675
natusia167
Rozeznanie

GG do natusia167

A ja caly czas analizuje co robie zle,ze waga ani drgnie. Od 3 dni w kolko to samo.. zalamac sie mozna. Wiem ze 3 dni to nie jest koniec swiata ani zadna tragedia,ale nie daje mi to spokoju.. motywacja spada,niestety i jak widze jak w pracy jedza te frytki, hamburgery.. to walcze ze soba,nie grzesze,a waga plata mi takie brzydkie figle.. Do niedzieli odstawie skrobie,wtedy sie zwaze i zobacze co wtedy pokaze mi waga.

Dbam o wlosy:

Nie prostuje 15.07.2011
Olej kokosowy 25.07.2011
natusia167 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 18:03   #3676
zlota jagoda
Raczkowanie

Cytat:
Dasz radę już masz ponad 6 kg za sobą, a wiadomo, że za kolejnym podejściem jest trudniej. Daj sobie troszkę czasu, a na pewno osiągniesz swój cel A co do figury w ciąży to wszystko zależy od Ciebie. Ja żarłam - przyznaję się
Mnie mój spadek bardzo cieszy i motywuje, ale jeszcze...
60 kg to min. aby w miarę wyglądać.

Właśnie zjadłam zakalcowaty biszkopt Niech żyją moje umiejętności kulinarne

Mój pazurkowy wątek:

Stary 2012-04-12, 18:59   #3677
Sari71
Zadomowienie

Witam Wszystkie dukanki
Przyjmijcie mnie do siebie, bo nie mam bata nad sobą i nie mogę się wziąść za stosowanie diety. Na dukanie byłam w ubiegłym roku i waga pokazała -11 kg. radość wielka ale teraz nadrobiłam i znów jest tyle co przed dietą, nie przeszłam prawidłowo wszystkich faz. Z wielką chęcią dołączę do Was, w grupie lżej i zawsze jest ktoś kto nakrzyczy gdy się zgrzeszy albo podtrzyma na duchu gdy waga oporna w dół idzie. Pierwsze co jutro kupię to słodzik i otręby i zaczynam... słowo ... tym razem się uda
Sari71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 19:26   #3678
sreberko4
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupuję parówki drobiowe Jedynki bo mają najwięcej mięska w składzie, bodajże 78%, ale jem je na własną odpowiedzialność

Cytat:
Napisane przez olunek Pokaż wiadomość
dziewczyny czy wy tez uzywacie aromatow np gellwe? ja tak no ale one maja olej roslinny w sobie czy dobre uzywam czy cos pomieszałam?to maja bysc aromaty do ciasta?
Ja używam ale w minimalnych ilościach

Cytat:
Napisane przez natusia167 Pokaż wiadomość
A ja caly czas analizuje co robie zle,ze waga ani drgnie. Od 3 dni w kolko to samo.. zalamac sie mozna. Wiem ze 3 dni to nie jest koniec swiata ani zadna tragedia,ale nie daje mi to spokoju.. motywacja spada,niestety i jak widze jak w pracy jedza te frytki, hamburgery.. to walcze ze soba,nie grzesze,a waga plata mi takie brzydkie figle.. Do niedzieli odstawie skrobie,wtedy sie zwaze i zobacze co wtedy pokaze mi waga.
Waga ruszy na pewno i to będzie większy spadek

Cytat:
Napisane przez Sari71 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkie dukanki
Przyjmijcie mnie do siebie, bo nie mam bata nad sobą i nie mogę się wziąść za stosowanie diety. Na dukanie byłam w ubiegłym roku i waga pokazała -11 kg. radość wielka ale teraz nadrobiłam i znów jest tyle co przed dietą, nie przeszłam prawidłowo wszystkich faz. Z wielką chęcią dołączę do Was, w grupie lżej i zawsze jest ktoś kto nakrzyczy gdy się zgrzeszy albo podtrzyma na duchu gdy waga oporna w dół idzie. Pierwsze co jutro kupię to słodzik i otręby i zaczynam... słowo ... tym razem się uda
Witaj
Ja zrzuciłam 9kg w zeszłym roku, z czego w punkcie krytycznym wróciło 6.. Ale już wracam na dobre tory i zostało jeszcze 2kg nadwyżki plus jeden dodatkowy który mi sie marzy

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Dziewczyny patrzcie co znalazłam
http://dietaproteinowa.org.pl/?gclid...FULN3wodwS2RnA

dietetycy zaczynają zarabiać na diecie Dukana?
Stary 2012-04-12, 19:38   #3679
_Trufla_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olunek Pokaż wiadomość
Hej Dukanki
ja w końcu dokopałam sie do komputera.
dziś 2 tydzień na dukanie -jak to leci
waga -2,8kg...i
tu jestem zdziwiona bo 2 dni temu było -3,5kg no ale trudno widocznie tak ma byc choc humor rano popsuty. najwiecej cm poszło z tali-8cm,pas -4, biodra-5 tak wiec nie jest zle jak na 2tgodnie zaledwie

dziś kupiłam mieso mielone z indyka na kotlety i jakie było moje rozczarowanie gdy w domu zobaczyłam ze jest pomieszane z wieprzowym i wołowym ale zrobiłam te kotlety z papryka i były obłednie pyszne do tego kefir

spadam poczytac was troche bo mam zaległosci
Olunek czyli wszystko wnormie, waga spada przepsiwo. bedzie pani zadowolona

A co do aromatow to sama mam takie same wątpliwości. Mam nadzieję, że kiedy najdzie mnie ochota na serek smnakowy to dodanie zwykłego aromatu do ciasta nie będzie wielkim grzechem. Potwierdzcie lub zaprzeczcie dukaneczki.

Cytat:
Napisane przez natusia167 Pokaż wiadomość
Natusia, a może by tak troche ruchu dodac..chociażby ten zalecany półgodzinny spacer? może pomoże

Cytat:
Napisane przez Sari71 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkie dukanki
pewnie, że Cię przyjmiemy bo w kupie raźniej spokojnie uda nam się tu wszytskim, wesprzemy, pokrzyczymy i a później poucztujemy. Ile teraz ważysz?
Stary 2012-04-12, 19:42   #3680
Milennka03
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Ja już po kosmetyczce, o mało co nie poszłam, bo wzięła mnie chyba ostra gorączka w pracy ,było mi zimno ,i gorąco ,dreszcze..masakra, ale zmusiłam sie . Pozbyłam sie trochę martwego naskórka liczę że jakiś 1kg Niestety ,dobre samopoczucie szlag trafił, bo jak wyszłam od niej to ostro lało, i do tramwaju doleciałam przemoknięta Teraz grzeję się pod kołdrą, po kolacji(kotlety z indora)

Trufla- jak u Ciebie ze zdrowiem? coś lepiej na wieczór? - ps .ja też mam mega czerwony nochal, masakra, kosmetyczka była skłonna mi nie zrobić mikrodermabrazji ale ją wręcz zmusiłam , tylko omijając okolice nosa
Natusia, może to chwilowy zastój, i ruszy po weekendzie coś waga, a może faktycznie zrób sobie dyspensę od skrobi...nie wiem...
Paulinika- u Ciebie pewnie radocha że do ojczyzny lecisz
Złota Jagoda- wiesz, Ty choć upiekłas ten biszkopt ,to że zakalcowaty to jedno ,ale fakt że w ogóle to i tak super, ja się jeszcze nie odważyłam
Olunek - ja używam takie aromaty bez oleju w składzie,zamawiałam na All a teraz na Wypiekarni, dodaję do jogurtów, czy bułek ale mało bo mało piekę jeszcze
Sari -witaj ile Ci teścik wykazał do zrzutki?

Ja dziś miałam dzień ważenia, tak jak obiecałam sobie poniedziałki i czwartki - i spadek 0,5 od poniedziałku rana Mam nadzieję że do poniedziałku następne pół zleci

aha, i niedawno kopnął mnie ostro prąd, dotknęłam przejściówki mokrą ręką i jak pojechało mi po ręce to myślałam że zejdę Jakby mi było mało u kosmetyczki prądów

Edytowane przez Milennka03
Czas edycji: 2012-04-12 o 19:57
Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 20:07   #3681
_Trufla_
Rozeznanie

Milennka, U mnie na wieczor jako tako, gil jak mówiłam raptem do brody co w porównaniu do dnia wczorajszego jest znaczącą poprawą. Poza tym jeszcze w pracy gniję i co ważniejsze czeka mnie powrót na mieszkania a pada....a ja nie mam parasolki zatem wieczorem bede już rozjechanym, przemokniętym kurczakiem..bywa
Ty się kobieto kuruj jak możesz, aspiryna i lulu i Co najważniejsze, to gratulacje spadku!!!! niech leci precz ta nadwaga
Stary 2012-04-12, 20:21   #3682
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Milennka, U mnie na wieczor jako tako, gil jak mówiłam raptem do brody co w porównaniu do dnia wczorajszego jest znaczącą poprawą. Poza tym jeszcze w pracy gniję i co ważniejsze czeka mnie powrót na mieszkania a pada....a ja nie mam parasolki zatem wieczorem bede już rozjechanym, przemokniętym kurczakiem..bywa
Ty się kobieto kuruj jak możesz, aspiryna i lulu i Co najważniejsze, to gratulacje spadku!!!! niech leci precz ta nadwaga
dzięki ps. to sobie coś skołuj co byś głowę choć przykryła przed tym deszczem, ja nie miałam przy sobie nic co mogłabym na łeb założyć i totalnie zmokłam
No cieszę się ze spadku , może nie chudnę w błyskawicznym tempie ale nie chodzę głodna, a co ważniejsze nie tyję a to sukces
Stary 2012-04-12, 20:30   #3683
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Kupiłam czekoladowe satino
serki wiejskie
jogurty naturalne
ale nie mam mięsa mielonego w
biedronie było z łopatki wołowej?? mogłoby być?
ostatnio miałam takie piękne, chudziutkie drobiowe

Ale za to mam mięsko na tatara i zaraz będę go robiła na kolację

- 25 kg
Stary 2012-04-12, 20:38   #3684
_Trufla_
Rozeznanie

Czyzbys sugerowła bym wystapiła dziś w następującym stroju: oj chyba będzie, bo inaczej moja piekna fryzura popłynie wraz z deszczem, ehh paskudna pogoda.

Trzymajcie się dukanki. Do jutra. Tym co się jutro ważyc beda zycze spadku na wadze pozdrawiam,

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Czyzbys sugerowła bym wystapiła dziś w następującym stroju: oj chyba będzie, bo inaczej moja piekna fryzura popłynie wraz z deszczem, ehh paskudna pogoda.

Trzymajcie się dukanki. Do jutra. Tym co się jutro ważyc beda zycze spadku na wadze pozdrawiam,

The rock moze byc to miesko wolowe smialo jedz! na zdrowie
Stary 2012-04-12, 20:57   #3685
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
The rock moze byc to miesko wolowe smialo jedz! na zdrowie
To kupie jutro i będą mielonacze
A dziś kupiłam za waszą namową colę biedronkową i muszę przyznać że chyba jest lepsza niż coca cola i połowe tańsza

- 25 kg
Stary 2012-04-12, 21:39   #3686
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taasiaxx Pokaż wiadomość
oprócz diety, przede wszystkim ruch! Patrze na nią i wzdycham... http://www.kenzas.pl/2012/03/19.html

to może wzdychaj na innym forum...

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
To kupie jutro i będą mielonacze
A dziś kupiłam za waszą namową colę biedronkową i muszę przyznać że chyba jest lepsza niż coca cola i połowe tańsza

cola biedronkowska wymiata ja tylko ją kupuję ,nie dość że tania, to naprawdę nie ustępuję smakowi tej oryginalnej
Stary 2012-04-12, 21:39   #3687
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
to może wzdychaj na innym forum...

- 25 kg
Stary 2012-04-12, 21:40   #3688
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
i nie wzdycha juz, post usunięty
Stary 2012-04-12, 21:44   #3689
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
i nie wzdycha juz, post usunięty
trafiony, zatopiony

- 25 kg
Stary 2012-04-12, 21:53   #3690
Milennka03
Zakorzenienie

żeby tak łatwo kg eliminować było...eh
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości