|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
dzieki britni
i nawzajem![]() ![]() ale dzisiaj mie sie nic nie chce---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- DZISIAJ PIĄTEK 13...:strach:
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawanie przed 7 boli Naj, mnie raz też tak załatwiła rejestratorka w przychodni Koniecznie to obdzwoń jeszcze raz
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
naj ja bylam pierwszy raz u gina u takiej baby boze jaka straszna, potraktowała mnie jak dziwke i jak wyszłam to płakałam jakby mnie rejestratorka umowila do niej znowu, to bym zabiła wiec wiem co czujesz
dzwon i rob gnoj
|
#634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo, jestem dziś nieprzytomna. Ale byłam na zumbie wczoraj i było fajnie
![]() Cytat:
- że tu się wychowałam, - że mam tu dużo swoich miejsc, - że jest taka zróżnicowana, można znależć ciszę, hałas, zabawę i romantyzm - że zmusza kierowców do myślenia w trakcie jazdy ![]() - że jestem anonimowa, że nie muszę się dostosowywać do innych, - że mam swobodny dostęp do wszystkiego co sobie wymyślę ![]() - że mam szansę poznania ludzi o różnych pogladach i z różnych środowisk, - za historię i zróżnicowaną architekturę Ja po prostu ogólnie ją lubię ![]() Co mnie wkurza: - że ludzie tu mieszkajacy ciagle ją krytykują, mimo że daje im robotę ![]() - brak obwodnicy (ale nad tym pracujemy )
|
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,360...kopolski_.html wczoraj caly dzien o tym mówili kurde mam nadzieję, ze gnoja znajdą przecież nie może bezkarnie chodzić po ulicy.... oby ktoś go rozpoznał chociażby po tym jego adios, może jacyś znajomi mam nadzieję, ze odsiedzi swoją karę a w więzieniu się nim odpowiednio zajmą. Jestem głęboko zbulwersowana tą sprawą i w glowie mi się to nie miesci jaki on perfidny był, jeszcze sobie poszedł na zakupy jak gdyby nigdy nic. skąd się biorą tacy ludzie,a biednej dziewczynie nożem okaleczył oczy aby go nie widziała...
|
#636 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
cóż za strata![]() Cytat:
). I również czekam na termin babskiego spotkania i na baby shower![]() ![]() Cytat:
Cytat:
I tak jak dziewczyny pisały ona odgrodziła się od rodziny przed poznaniem swojego przyszłego męża. A co do jego zachowania - to myślę, że miał dużo cierpliwości. Bardzo się starał, ale go też bardzo bolała cała ta sytuacja. Cytat:
), ale uważam, że młodzi powinni być na swoim i w odległości od rodziców. Wiadomo nie każdy ma warunki, ale trzeba dążyć do samodzielności ![]() Cytat:
)i tule mocno z powodu rotawirusa ![]() Cytat:
Karola co za psychol z tego gościa, aż brak mi słów by wyrazić co o nim myślę !!! Wczoraj czekając na męża kupiłam w rossmanie ten olejek z alterry i kinder bueno - zapłaciłam troszkę ponad 5 zł ![]() a w lidlu kupiłam spodnie do ćwiczeń i ten biustonosz co Kawka polecała - fajny jest
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2012-04-13 o 08:21 |
||||||||
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
![]() Wiecie cooo? Ledwo zwlokłam się z łóżka przed 8.00 Aż boję się poniedziałku i tej 5.00... :/Powinnam już dawno wrócić z piekarnii i zbierać się do biblioteki, a siedzę jeszcze w piżamie... Ostatni mój wolny dzień, a i tak pełno rzeczy do roboty... A jutro i po jutrze szkoła A pisałam Wam, że mam chorobowe do dziś, a okazało się, że jutro sb pracująca? ![]() Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeem, maruuuuuuuuuuudzęęęęęęęęę ęę
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy pracującą za tydzień a ja akurat mam trzydniowy kurs na audytora wewnętrznego - zaczyna się w piątek o 16:30 a kończy egzaminem w niedziele a w sobotę idę do mojej siostrzenicy na roczek więc bardzo intensywny weekend mi się szykuje
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
Najeczko, zadzwoń i zapytaj, do kogo Cię zapisano, bo prosiłaś do dra X., a na stronie widzisz, że nie przyjmuje w dniu, w którym masz zapisaną wizytę. Mam kiepski humor trochę. TŻowi znowu coś nie pasuje. Jestem fanką rozmów i wspólnego rozwiązywania problemów, zawsze mówimy sobie, co się nam nie podoba i albo to zmieniamy, albo obgadujemy, cokolwiek. Ale jak jemu co chwilę coś nie pasuje (pierdoły najczęściej), to ja się zaczynam zastanawiać, czy ja naprawdę jestem taka beznadziejna. I dziwnie mi, bo to takie przeskakiwanie ze skrajności w skrajność (np.: "W weekend porozmawiamy, to Ci powiem, co mnie boli, a tak w ogóle to bym Cię chciał przytulić"). On w ogóle jest takim przykładem skrajności, nie jest to wielki problem PÓKI CO, ale wczoraj już uznałam, że się poddaję i po co ja się w ogóle staram, jak i tak coś zawsze będzie nie w porządku. Spostrzeżenia co do tej Joanny w spray'u, jeszcze z wczoraj - podjechałam po 17:00 zatankować i koleś do mnie: "Farbowałaś włosy?", ja: "No niedawno byłam ruda, ale chyba już nie widać?", on: "Nie nie, masz jaśniejsze" jak już chłop widzi, znaczy, że widać! Dziś już mniej więcej ton jaśniejsze, psikałam rano i myślę, że jeszcze do popołudnia nieco pojaśnieją zaczynam przypominać trochę taką barbie ![]() A ja mam jutro WOLNEEEEEEE ostatnio nie brałam przez jakiś czas. Teraz sobota i nie wiem, co ze sobą zrobić! W. wróci pewnie wieczorem, o tyle, że mamy paintballa o 15:00 na cegielni, to się wyżyję i może mi się trochę polepszy, bo czuję ☠☠☠☠iki w duszy.
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2012-04-13 o 08:43 |
|
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo piszę o audycie wewnętrznym i kontroli zarządczej, pasuje jak ulał
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
aleks Warszawę lubię za: - skupisko sławnych ludzi - różnorodność w wyborze miejsc do napicia się kawy, zjedzenia kolacji, wyjścia na imprezę, czy do sklepu - dużo pięknych do fotografowania miejsc - tu tylko domysły, ale pewnie i większe perspektywy pracy na rynku... - kurcze niewiele tego ![]() nie lubię: - tłum i zabieganie - za ostatnie sceny spod pałacu prezydenckiego (walka o krzyż i te sprawy) - i za wrażenie, że "Kur&^*&* ale ja mam wszędzie daleko" ![]() nie nadrobiłam za wiele, ale zaraz zaczynam pracę, a wczoraj skończyłam o 22:30
|
|
|
|
#642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także tego...![]() Cytat:
Carmi, cześć ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
Przegapiłam coś?
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też zgadzam się że jeśli ma się wizję mieszkania z teściami to lepiej poczekać na coś własnego, nawet najciaśniejszą klitkę ale żeby nie było nawet tego przejściowego momentu |
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam, nadrobilam - ide sie kapac a potem chyba zaczne sie pakowac w koncu
![]() a musze jeszcze pojechac do skarbowki pita zlozyc ![]() i jutro przeprowadzka
|
|
#645 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
fiu fiu szef szboczeniec ![]() co do pogrubionego jestem zaaaaaaaaaaaaa Cytat:
pierz bierz Cytat:
Cytat:
i tak i nie, chcialam zrobic buty w akces2 ze swojego materialu powiedzieli mi ze nie robia bo nie daja gwarancji jak material sie zachowa ale ostatecznie moga zrobic na moja odpoweidzialnosc
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|||||||
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Osz
![]() Capri cześć ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj bojkotuje pracę i bedę się opierniczać. Boli mnie zołądek, mam mdłości i biegunkę. A internista przyjmuje dopiero od 15:00
|
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
jem tosty i potem jadę do taty
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
juz 4 godziny pracy a ja nadal marzę tylko o tym jak wróce do domu i walnę się na łózko... odliczam 3h 58m
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa ja ostatnio nie widziałam nigdzie ciężkiej barokowej sukni. Poza tym wiem jaka kiecę ma Aleks i myślę, że taka szarfa nie będzie za bardzo pasować, bo nie dość, że welur, to jest bardzo szeroka.
Jestem zakochana w mojej obrączce ![]() No i moja sporo różni się od Tżtowej. |
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam dość pisania prac ble!![]() Carmi a nie puści Cię szef do domu? Po co masz się męczyć.
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2012-04-13 o 10:11 |
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kawa dzięki za link. Chyba przejdę się kiedy do nich choć to co mi się podobie jest za wysokie. http://something-blue.pl/Buty-slubne...ne-Merlot.html Niestety ale 10,5 cm obcas to ciut za dużo. Dziękuję za odpowiedzi co do warszawy Mam @, umieram z bólu i mam takiego w☠☠☠☠a na cały świat, że chyba kogoś dziś pobiję |
|
|
|
|
#652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 3. 43
|
||
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
nooo tez sie ciesze ![]() tylko pakowac sie nienawidze ide do piwnicy odgrzebac moj stary wielki plecak bo do zakupionej niedawno wielkiej walizy nie zmiescila sie nawet polowa moich ciuchow a buty, torebki, ksiazki, bizuterie to gdzie mam spakowac a masz foty?
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
rain 3h37m...;]
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis, ale Ty jedziesz samochodem?
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Osz potem musiałabym odpracowac te godziny, bo nie mam L4... A czytników nie da się oszukać.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
kurde 3h26min
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
no oczywiscie, ze samochodem - nie byloby szans sie z taka iloscia rzeczy i kotem zabrac inaczej
![]() zreszta przyda mi sie tam auto tez, nie zostawie mojej micry w jeleniej samej przeciez ![]() ale to dopiero za miesiac zapakowalam jeszcze wielki plecak i jeszcze wszystkich ciuchow nie zmiescilam
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

i nawzajem
ale dzisiaj mie sie nic nie chce

Koniecznie to obdzwoń jeszcze raz

Zazdroszczę wszystkim, które sie obroniły i maja to za sobą
Aż boję się poniedziałku i tej 5.00... :/

także tego...
nie wiem jak, ale już parę razy coś mi się kliknęło i były stronki, których nie chciałam, w zakładkach.
13.03.2008