zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54! - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-13, 06:51   #631
karola991
Zakorzenienie

Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!

dzieki britni i nawzajem

ale dzisiaj mie sie nic nie chce

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

DZISIAJ PIĄTEK 13...:strach:
Stary 2012-04-13, 07:11   #632
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Wstawanie przed 7 boli

Naj, mnie raz też tak załatwiła rejestratorka w przychodni Koniecznie to obdzwoń jeszcze raz

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 07:24   #633
karola991
Zakorzenienie

naj ja bylam pierwszy raz u gina u takiej baby boze jaka straszna, potraktowała mnie jak dziwke i jak wyszłam to płakałam jakby mnie rejestratorka umowila do niej znowu, to bym zabiła wiec wiem co czujesz dzwon i rob gnoj
Stary 2012-04-13, 07:47   #634
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Wstawanie przed 7 boli
Bardzo, jestem dziś nieprzytomna. Ale byłam na zumbie wczoraj i było fajnie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę zrobić projekt do szkoły, mam więc pytanie: za co lubicie/nie lubicie Warszawę?
Lubię za to,
- że tu się wychowałam,
- że mam tu dużo swoich miejsc,
- że jest taka zróżnicowana, można znależć ciszę, hałas, zabawę i romantyzm
- że zmusza kierowców do myślenia w trakcie jazdy
- że jestem anonimowa, że nie muszę się dostosowywać do innych,
- że mam swobodny dostęp do wszystkiego co sobie wymyślę
- że mam szansę poznania ludzi o różnych pogladach i z różnych środowisk,
- za historię i zróżnicowaną architekturę

Ja po prostu ogólnie ją lubię

Co mnie wkurza:
- że ludzie tu mieszkajacy ciagle ją krytykują, mimo że daje im robotę
- brak obwodnicy (ale nad tym pracujemy )
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 08:07   #635
karola991
Zakorzenienie

http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,360...kopolski_.html wczoraj caly dzien o tym mówili kurde mam nadzieję, ze gnoja znajdą przecież nie może bezkarnie chodzić po ulicy.... oby ktoś go rozpoznał chociażby po tym jego adios, może jacyś znajomi mam nadzieję, ze odsiedzi swoją karę a w więzieniu się nim odpowiednio zajmą. Jestem głęboko zbulwersowana tą sprawą i w glowie mi się to nie miesci jaki on perfidny był, jeszcze sobie poszedł na zakupy jak gdyby nigdy nic. skąd się biorą tacy ludzie,a biednej dziewczynie nożem okaleczył oczy aby go nie widziała...
Stary 2012-04-13, 08:09   #636
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Super, że super, bo właśnie od przedwczoraj stałam się big fanką takich koktajli
ja też często robię sobie i mężowi koktajle

ooo mam plotek.pl zablokowany cóż za strata
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Capri no myślę, myślę muszę dokładnie ustalić z mężem, którego jadą, to dam znać chcemy w tym czasie z mamą gdzieś na 2-3 dni sobie pojechać, więc muszę to jakoś rozplanować aha no i oczywiście szykujcie się na baby shower na początku lipca
Super, że mała rośnie i jest zdrowa (i śliczna ).
I również czekam na termin babskiego spotkania i na baby shower
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
znowu tony nadrabiania
cześć dziewuszki, byłam na uczelni, potem autkiem na przerwie w Malcie kupiłam TŻtowi chrupki o których gadał a potem się spotkaliśmy i oglądaliśmy "I że Cię nie opuszczę" i to było dno dna, film o niczym, gościarka wróciła do agresywnego i egoistycznego męża i oboje się wynudziliśmy
Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Ilsa to chyba w sumie inne filmy oglądałyśmy. Nigdzie w tym filmie nie widziałam agresywnego i egoistycznego męża. Zresztą ta historia się wydarzyła....
Ilsa ja uważam tak jak Kasia i jak przeczytałam Twój komentarz to pomyślalam, że obejrzałyśmy zupełnie inny film.
I tak jak dziewczyny pisały ona odgrodziła się od rodziny przed poznaniem swojego przyszłego męża. A co do jego zachowania - to myślę, że miał dużo cierpliwości. Bardzo się starał, ale go też bardzo bolała cała ta sytuacja.

Cytat:
Napisane przez karoline3ek Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sądzicie o mieszkaniu w domu teściów, ale z osobną kuchnią, łazienką i wejściem?
Bo myślę intensywnie czy by nie zacząć tam remontu i wprowadzić się zaraz po ślubie...
jako bardzo tymczasowe rozwiązanie to tak (góra 2 tygodnie), ale uważam, że młodzi powinni być na swoim i w odległości od rodziców. Wiadomo nie każdy ma warunki, ale trzeba dążyć do samodzielności
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dżizas nie mam dla Was czasu

Zamówiliśmy obrączki i odbyliśmy pierwsze nauki w poradni
A teraz mam chyba jakiegos rotawirusa, bo co chwilę zbiera mnie na wymioty i rypie mnie po żołądku.
fajnie, że zamówiliście obrączki i odbyliście nauki (10 minut to strasznie krótko - ale to dobrze nikt nie przynudzał)
i tule mocno z powodu rotawirusa
Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Rzygam już audytem wewnętrznym i standardami kontroli zarządczej

Oczy mnie pieką, głowa boli i mam dość :/

Na dodatek jak pomyślę, że mam na weekend jechać do szkoly to odechcewa mi się jeszcze bardziej... :/ Do pracy też mi się nie chce wracać...

Ech... Chcę żeby było już po obronie Zazdroszczę wszystkim, które sie obroniły i maja to za sobą
Ty również dasz radę!

Karola co za psychol z tego gościa, aż brak mi słów by wyrazić co o nim myślę !!!

Wczoraj czekając na męża kupiłam w rossmanie ten olejek z alterry i kinder bueno - zapłaciłam troszkę ponad 5 zł
a w lidlu kupiłam spodnie do ćwiczeń i ten biustonosz co Kawka polecała - fajny jest

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."

Edytowane przez osz rety
Czas edycji: 2012-04-13 o 08:21
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 08:29   #637
magda2109
Zakorzenienie

Hi

Wiecie cooo? Ledwo zwlokłam się z łóżka przed 8.00 Aż boję się poniedziałku i tej 5.00... :/

Powinnam już dawno wrócić z piekarnii i zbierać się do biblioteki, a siedzę jeszcze w piżamie... Ostatni mój wolny dzień, a i tak pełno rzeczy do roboty... A jutro i po jutrze szkoła Najlepsze, że w ndz mam do 17.30...

A pisałam Wam, że mam chorobowe do dziś, a okazało się, że jutro sb pracująca? No więc tracę na jutro kolejny dzień urlopu...

Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeem, maruuuuuuuuuuudzęęęęęęęęę ęę
Stary 2012-04-13, 08:35   #638
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Hi

Wiecie cooo? Ledwo zwlokłam się z łóżka przed 8.00 Aż boję się poniedziałku i tej 5.00... :/

Powinnam już dawno wrócić z piekarnii i zbierać się do biblioteki, a siedzę jeszcze w piżamie... Ostatni mój wolny dzień, a i tak pełno rzeczy do roboty... A jutro i po jutrze szkoła Najlepsze, że w ndz mam do 17.30...

A pisałam Wam, że mam chorobowe do dziś, a okazało się, że jutro sb pracująca? No więc tracę na jutro kolejny dzień urlopu...

Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeem, maruuuuuuuuuuudzęęęęęęęęę ęę
powtarzasz się
my mamy pracującą za tydzień a ja akurat mam trzydniowy kurs na audytora wewnętrznego - zaczyna się w piątek o 16:30 a kończy egzaminem w niedziele a w sobotę idę do mojej siostrzenicy na roczek więc bardzo intensywny weekend mi się szykuje

Stary 2012-04-13, 08:41   #639
justyna_dt
Zakorzenienie

Bry.
Najeczko, zadzwoń i zapytaj, do kogo Cię zapisano, bo prosiłaś do dra X., a na stronie widzisz, że nie przyjmuje w dniu, w którym masz zapisaną wizytę.

Mam kiepski humor trochę. TŻowi znowu coś nie pasuje. Jestem fanką rozmów i wspólnego rozwiązywania problemów, zawsze mówimy sobie, co się nam nie podoba i albo to zmieniamy, albo obgadujemy, cokolwiek. Ale jak jemu co chwilę coś nie pasuje (pierdoły najczęściej), to ja się zaczynam zastanawiać, czy ja naprawdę jestem taka beznadziejna. I dziwnie mi, bo to takie przeskakiwanie ze skrajności w skrajność (np.: "W weekend porozmawiamy, to Ci powiem, co mnie boli, a tak w ogóle to bym Cię chciał przytulić"). On w ogóle jest takim przykładem skrajności, nie jest to wielki problem PÓKI CO, ale wczoraj już uznałam, że się poddaję i po co ja się w ogóle staram, jak i tak coś zawsze będzie nie w porządku.

Spostrzeżenia co do tej Joanny w spray'u, jeszcze z wczoraj - podjechałam po 17:00 zatankować i koleś do mnie: "Farbowałaś włosy?", ja: "No niedawno byłam ruda, ale chyba już nie widać?", on: "Nie nie, masz jaśniejsze" jak już chłop widzi, znaczy, że widać! Dziś już mniej więcej ton jaśniejsze, psikałam rano i myślę, że jeszcze do popołudnia nieco pojaśnieją zaczynam przypominać trochę taką barbie

A ja mam jutro WOLNEEEEEEE ostatnio nie brałam przez jakiś czas. Teraz sobota i nie wiem, co ze sobą zrobić! W. wróci pewnie wieczorem, o tyle, że mamy paintballa o 15:00 na cegielni, to się wyżyję i może mi się trochę polepszy, bo czuję ☠☠☠☠iki w duszy.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2012-04-13 o 08:43
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 08:44   #640
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
powtarzasz się
my mamy pracującą za tydzień a ja akurat mam trzydniowy kurs na audytora wewnętrznego - zaczyna się w piątek o 16:30 a kończy egzaminem w niedziele a w sobotę idę do mojej siostrzenicy na roczek więc bardzo intensywny weekend mi się szykuje
To może ja Ci podrzucę swoją pracę mgr? Bo piszę o audycie wewnętrznym i kontroli zarządczej, pasuje jak ulał
Stary 2012-04-13, 08:45   #641
frezyjka85
Zakorzenienie

aleks

Warszawę lubię za:
- skupisko sławnych ludzi
- różnorodność w wyborze miejsc do napicia się kawy, zjedzenia kolacji, wyjścia na imprezę, czy do sklepu
- dużo pięknych do fotografowania miejsc
- tu tylko domysły, ale pewnie i większe perspektywy pracy na rynku...
- kurcze niewiele tego

nie lubię:
- tłum i zabieganie
- za ostatnie sceny spod pałacu prezydenckiego (walka o krzyż i te sprawy)
- i za wrażenie, że "Kur&^*&* ale ja mam wszędzie daleko"

nie nadrobiłam za wiele, ale zaraz zaczynam pracę, a wczoraj skończyłam o 22:30
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 09:13   #642
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:

My salę zarezerwowaliśmy na koniec listopada 2011. Ślub w tym roku. I nie było to cudem Termin jest na lato. Poza tym bez problemu znalazłam termin u dj, fotografa, w kościele. Problem był tylko z makijażem no ale Kawa ma branie Nie ma się co nakręcać dziewczyny z tymi terminami.
Aleks, proszę Cię, nie uogólniaj bo różnie to bywa. Ja rezerwowałam w styczniu termin na 2013 i to był JEDYNY wolny na ten rok. A do większości djów i zespołów do ktorych pisałam, było bardzo zdziwionych że tak późno, i proponowali 2014 bo na 2013 nie mieli już miejsc... także tego...

Cytat:
Dziewczyny co sądzicie o mieszkaniu w domu teściów, ale z osobną kuchnią, łazienką i wejściem?
Bo myślę intensywnie czy by nie zacząć tam remontu i wprowadzić się zaraz po ślubie...
NIE.

Carmi, cześć

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

nie nadrobiłam za wiele, ale zaraz zaczynam pracę, a wczoraj skończyłam o 22:30
Frezjuszku, co to za praca? Przegapiłam coś?
Stary 2012-04-13, 09:14   #643
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
P. odprawił się do pracy dziś koło 21, więc żegnam go i włączam komputer i wpisuję w pasek adresu "wizaz.pl/forum". nie kliknęłam jeszcze "enter", bo mnie zamurowało - w pasku pod tekstem, który wpisywałam, pokazał się link do wątku z Wizażu, a ja przecież usuwam Wizaż z historii więc mógł w ten link wejść tylko P.!
Co więcej, ten link jest do wątku "jaki pierścionek wybrać, pomocy" czy jakoś tak.
Ja już pikawa! Tyle myśli mi przeszło przez głowę, że masakra - czy podczytywał? a może on ten wątek założył? a może przypadkiem trafił i szukał na wielu stronkach? a może... i wtedy się okazało, że przypadkiem dałam ten wątek do zakładek nie wiem jak, ale już parę razy coś mi się kliknęło i były stronki, których nie chciałam, w zakładkach.
innymi słowy - mimo że usunęłam wizaż z historii przeglądania, ten link się pojawiał, bo był w zakładkach.
a ja głupia już myślałam, że...
swoją drogą znowu opisujesz kilometrami coś co carmi zajęłoby 2 zdania hahaha

też zgadzam się że jeśli ma się wizję mieszkania z teściami to lepiej poczekać na coś własnego, nawet najciaśniejszą klitkę ale żeby nie było nawet tego przejściowego momentu

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 09:22   #644
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

wstałam, nadrobilam - ide sie kapac a potem chyba zaczne sie pakowac w koncu
a musze jeszcze pojechac do skarbowki pita zlozyc

i jutro przeprowadzka
Stary 2012-04-13, 10:00   #645
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem
Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
mam pytanie do dziewczyn które się znają jaki dobrać makijaż do czerwonej sukienki?
ja bym dala granat ze zlotem albo brąz ze zlotem albo bardziej kontrowersyjnie pomarancz z fuksja/ fioletem
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Heloł

Jaka paskudna dzisiaj pogoda, nie? I w ogóle, wsadzałam sobie patyk do nosa na zajęciach mikrobiologii Mam zamiar napisać mega hiper ekstra podanie o zmianę województwa, pomijając kwestie użalania się nad finansowym stanem rodziny, odległością od domu i kosztami utrzymania Ach, tylko niech wena do mnie przyjdzie.

edit. I mam kijowy kolor włosów. Fryzjerka przekombinowała, nie ma ani krzty toffi bądź karmelu. Wyszedł b. ciemny brąz z jasnymi pasemkami...
eeeeeeeeeeeeeeee wypłuka sie wyluzj

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
zrobilam sobie zakupy do mieszkania - kupilam czajnik, sztucce i patelnie garnki i talerze moge wziac z domu, kubki tez mam i kupilam jakies jedzenie na pierwsze 2 dni,m zeby nie musiec od razu szukac sklepu. I oczywiscie herbate i kawe - moje dwa glowne uzaleznienia to kawa i internet
i winko grzane wezme z domu - bede sobie umilac rozpakowywanie
super że sie urządzasz

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Najuś dziwny Najlepsze jest to, że plotki chodzą, że on to takie lepkie łapki w stosunku do pracownic i że lubi się z nimi spotykać u siebie w pokoju po pracy Ale jeszcze nic takiego nie zauważyłam Chociaż cały czas węszę

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

I tak sobie myślę, że jak Najka się zaręczy to trzeba się zorganizować i pójść na jakieś party night Wszystkie!!! Wkońcu tyle czekania to trzeba to będzie odpowiednio uczcić Czyt. "się skończyć" Będziemy pić shoty za każdy wątek w którym Najka czekała na pierdzień Czyli zapijemy się na śmierć Ale byłby czad

fiu fiu szef szboczeniec

co do pogrubionego jestem zaaaaaaaaaaaaa

Cytat:
Aleks kolor fajny, ale welur nie pasuje do sukni ślubnej imo. Jest za ciężki.
do tej nie ale do ceizkich barokowych czemu nie
Cytat:
Wiesz te 15 zł jestem skłonna zaryzykować
pierz bierz

Cytat:
Nie mają skóry w tym kolorze Ja to chyba boso pójdę do tego ślubu.
wiem co czujesz , zawsze buty mozesz zamowic tu http://something-blue.pl/Wyprzedaz-kolekcji-2011/ wklejalam Ci tutaj oni buty farbuje na dowolny kolor i sa w warszawie wiec mozesz przymierzyc http://something-blue.pl/Wyprzedaz-kolekcji-2011/

Cytat:
Ja po prostu mam ogromny problem z butami bo wszystko mnie obciera. I kupno wygodnych butów na ślub to jest mega wyzwanie. A jak się do tego dołoży konkretny kolor, fason i wysokość obcasa to robi się z tego mission imposible
mialam to samo i finalnie i tak na wesele musze inne buty miec

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
a to oni nie robią butów na zamówienie? w sensie nie znajdują sami materiału or sth? czy nie ma wyboru takiego koloru?
ja myślałam, że ta firma od butów się tym zajmuje
i tak i nie, chcialam zrobic buty w akces2 ze swojego materialu powiedzieli mi ze nie robia bo nie daja gwarancji jak material sie zachowa ale ostatecznie moga zrobic na moja odpoweidzialnosc

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 10:01   #646
carmelova
Zakorzenienie

Osz

Capri cześć
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
swoją drogą znowu opisujesz kilometrami coś co carmi zajęłoby 2 zdania hahaha

też zgadzam się że jeśli ma się wizję mieszkania z teściami to lepiej poczekać na coś własnego, nawet najciaśniejszą klitkę ale żeby nie było nawet tego przejściowego momentu
To ja mam aż takie skróty myślowe?

Dzisiaj bojkotuje pracę i bedę się opierniczać. Boli mnie zołądek, mam mdłości i biegunkę. A internista przyjmuje dopiero od 15:00
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 10:01   #647
kasia0912
Zakorzenienie

Dzień Dobry jem tosty i potem jadę do taty

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 10:02   #648
karola991
Zakorzenienie

juz 4 godziny pracy a ja nadal marzę tylko o tym jak wróce do domu i walnę się na łózko... odliczam 3h 58m
Stary 2012-04-13, 10:03   #649
carmelova
Zakorzenienie

Kawa ja ostatnio nie widziałam nigdzie ciężkiej barokowej sukni. Poza tym wiem jaka kiecę ma Aleks i myślę, że taka szarfa nie będzie za bardzo pasować, bo nie dość, że welur, to jest bardzo szeroka.

Jestem zakochana w mojej obrączce Odbieramy je za miesiąc
No i moja sporo różni się od Tżtowej.
Stary 2012-04-13, 10:10   #650
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
To może ja Ci podrzucę swoją pracę mgr? Bo piszę o audycie wewnętrznym i kontroli zarządczej, pasuje jak ulał
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy NIE ja mam dość pisania prac ble!

Carmi a nie puści Cię szef do domu? Po co masz się męczyć.

Edytowane przez osz rety
Czas edycji: 2012-04-13 o 10:11
Stary 2012-04-13, 10:12   #651
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kawa ja ostatnio nie widziałam nigdzie ciężkiej barokowej sukni. Poza tym wiem jaka kiecę ma Aleks i myślę, że taka szarfa nie będzie za bardzo pasować, bo nie dość, że welur, to jest bardzo szeroka.
Carmi ale welur miał być na butach nie szarfie

Kawa dzięki za link. Chyba przejdę się kiedy do nich choć to co mi się podobie jest za wysokie. http://something-blue.pl/Buty-slubne...ne-Merlot.html Niestety ale 10,5 cm obcas to ciut za dużo.

Dziękuję za odpowiedzi co do warszawy

Mam @, umieram z bólu i mam takiego w☠☠☠☠a na cały świat, że chyba kogoś dziś pobiję

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 10:17   #652
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo lubię swoich Teściów i w ogóle, ale ZDECYDOWANIE NIE - choćbyśmy mieli się gnieździć w mini kawalerce - jeśli tylko istnieje jakaś inna alternatywa, chociażby droższa i mniej wygodna to wybieram opcję bez rodziców za ścianą - i jednych i drugich
Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
juz 4 godziny pracy a ja nadal marzę tylko o tym jak wróce do domu i walnę się na łózko... odliczam 3h 58m
O patrz, ja też odliczam i mam na liczniku to samo

3. 43
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 10:19   #653
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
super że sie urządzasz

nooo tez sie ciesze

tylko pakowac sie nienawidze
ide do piwnicy odgrzebac moj stary wielki plecak bo do zakupionej niedawno wielkiej walizy nie zmiescila sie nawet polowa moich ciuchow a buty, torebki, ksiazki, bizuterie to gdzie mam spakowac

Cytat:
Jestem zakochana w mojej obrączce Odbieramy je za miesiąc
No i moja sporo różni się od Tżtowej.
a masz foty?
Stary 2012-04-13, 10:23   #654
karola991
Zakorzenienie

rain 3h37m...;]
Stary 2012-04-13, 10:25   #655
Zwies
Zakorzenienie

Arrakis, ale Ty jedziesz samochodem?

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 10:28   #656
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
rain 3h37m...;]
3h32m

Za dwie minuty koniec mojej przerwy
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 10:30   #657
carmelova
Zakorzenienie

Osz potem musiałabym odpracowac te godziny, bo nie mam L4... A czytników nie da się oszukać.

Cytat:
Carmi ale welur miał być na butach nie szarfie

Kawa dzięki za link. Chyba przejdę się kiedy do nich choć to co mi się podobie jest za wysokie. http://something-blue.pl/Buty-slubne...ne-Merlot.html Niestety ale 10,5 cm obcas to ciut za dużo.

Dziękuję za odpowiedzi co do warszawy

Mam @, umieram z bólu i mam takiego w☠☠☠☠a na cały świat, że chyba kogoś dziś pobiję
Aaaaa to coś mi sie popyrgoliło!
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
nooo tez sie ciesze

tylko pakowac sie nienawidze
ide do piwnicy odgrzebac moj stary wielki plecak bo do zakupionej niedawno wielkiej walizy nie zmiescila sie nawet polowa moich ciuchow a buty, torebki, ksiazki, bizuterie to gdzie mam spakowac

a masz foty?
Nie mam, ale jak tylko odbierzemy, to zrobię
Stary 2012-04-13, 10:34   #658
karola991
Zakorzenienie

kurde 3h26min
Stary 2012-04-13, 10:39   #659
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Arrakis, ale Ty jedziesz samochodem?
no oczywiscie, ze samochodem - nie byloby szans sie z taka iloscia rzeczy i kotem zabrac inaczej
zreszta przyda mi sie tam auto tez, nie zostawie mojej micry w jeleniej samej przeciez

Cytat:

Nie mam, ale jak tylko odbierzemy, to zrobię
ale to dopiero za miesiac

zapakowalam jeszcze wielki plecak i jeszcze wszystkich ciuchow nie zmiescilam a i tak nie biore np zimowych swetrow itp...
Stary 2012-04-13, 10:40   #660
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
kurde 3h26min
6h 20min...

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości