|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII
nawet nie w PL, jestesmy rozsiani po całej Europie
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- moze i nie. ale kazdy ma swoje powody. ja mam ten chciałam, zeby wózeczek posłużył może i na drugie dziecko. bardzo mi zależało na nim.
Edytowane przez natee Czas edycji: 2012-04-12 o 23:24 |
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy to taki? http://allegro.pl/wozek-jazz-firmy-k...273083406.html |
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wózek to wózek, moze nie bedzie zły.. a ja bedzie to mozesz sprzedac i kupic inny czy to powód do płaczu ...? |
|
|
|
|
#964 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moi rodzice zaoferowali się, że kupią nam wózek. Byliśmy w hurtowni, podjęliśmy wstępną decyzję odnośnie modelu - rodzice mają opłacić zakup ![]() Jeżeli wózek Ci nie odpowiada wystaw go na aukcji. Za otrzymane pieniądze kup ten wymarzony. Czym tu się martwić skoro i tak masz go za darmo
|
|
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprzedałabyś tak bez problemu prezent od rodziców? a co byś im powiedziała? |
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Natee ja wiem ze podchodzisz do tego z rozpacza bo jestes rozczarowana ale pomysl ze najwazniejsze zeby malemu bylo w nim wygodnie
![]() takze nie panikuj kochana bo zobaczysz ze bedzie dobrze ![]() ja np nie mam na co liczyc ze strony swoich rodzicow, a rodzice tz juz sa po drugiej stronie swiata wiec musimy ogarnac wszystko sami i choc wiem ze czasami niefajnie jest dostawac to chcialabym zeby ktos mi tak pomogl w czyms ale niestety wiec prosze zacznij wyciagac pozytywne strony tego
|
|
|
|
#969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mój małż wychowywał sie w takim otoczeniu gdzie zawsze musiał liczyc sam na siebie i nawet gdy cos mu ktos chce dać to czesto odmawia, ja sie ugięłam tez ze względu na pieniadze, ale uwierz, ze czasem cos tanszego, ale kupionego samemu lepiej cieszy. teraz to wiem. z drugiej strony sa dziewczyny, ktore takze dostana/dostały wózek w prezencie, ale taki jaki one sobie wybrały. bo to nie bluzeczka czy perfum, to drogi prezent.. ehh dobra prześpie sie z tym jutro przyjdzie nowy dzien, nowe pomysły. Edytowane przez natee Czas edycji: 2012-04-12 o 23:54 |
||
|
|
|
#970 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś tak oberwałam, że aż mi tchu zabrakło, coś mówiłam i zgięłam się w pół zdania - chyba mała w jakieś czułe miejsce trafiła ![]() I już w ogóle coraz częściej te kopniaki są tak silne, że aż stęknę Cytat:
wielkie gratulacje!!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ej, ja też chcę pooglądać! ![]() ![]() ![]() A myśmy właśnie wrócili z otwarcia festiwalu FILM POLSKA Wszystko super, film też, tylko szkoda, że wina się nie mogłam napić (a nic innego na tym mini bankiecie nie było )
|
|||||
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głosowanie jednym głosem wygrał kolor niebieski, ale walka była wyrównana, więc wiem, że ani jeden ani drugi w ogólności nie jest brzydki. Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni.Te turystyczne chyba zawsze mają dwa poziomy - tzn. ja na więcej nie trafiłam nigdzie. Dzięki Kochane za głosowanie |
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wam wkleiłam takie maleństwo, bo nic innego jak widzisz na temat tych wózków nie można znaleźć w necie...moze rzeczywiscie sie przyzwyczaje, a jesli nie to mam juz jeden pomysł. dziękuje za wszystko |
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pzrespij sie z tym i mysl pozytywnie
|
|
|
|
|
#975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Doczytałam, że go widziałaś przez kamerkę. Na pewno da się to jakoś załatwić, żebyś nie musiała się smutać, używając go. Prześpij się z tym |
||
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#977 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, ze wykorzystam nosidełko i w przyszłym roku spacerówke a dokupie sobie głeboki na jakiś fajnych kołach, używany, zeby maleństwa tak nie ciskać przez pierwsze miesiace ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
Cytat:
Mama miała najpierw jak na tacy pokazany jaki chce, mieli tylko dac kase (sami sie zaoferowali). No, ale okazało sie, ze u nich sa tansze, zaczeli sie tam rozglądac, początkowo wszystko ze mną konsultowała, potem poszła i kupiła co chciała Edytowane przez natee Czas edycji: 2012-04-13 o 00:23 |
||||
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Sas - skoro sytuacja się normuje, to się uśmiechnij.
Natee - pomysł na częściowe wykorzystanie wózka jest niezły. Poza tym jest ładny, być może lekki i czasem będziesz wolała wyjść z takim, niż z tym drugim używanym. |
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
daj namiary
![]() kiedys sciagnelam jeden program, przez ktory mogłam oglądac, ale tylko kilka dni potem trzeba było słono opłacać.---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
ehh jak co to plan B już jest Dobranoc Mamuśki |
|
|
|
|
#980 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hejo
kawe wypiłam i leze.. Mała mi buzuje w brzuszku Wczoraj sie tak zle czułam z ejakas masakra doslownie!!! ani oddychac, dyszno mi było, plecy mnie tak bolały masaz tz nie pomagał wcale jeszcze brzuch i chyba dostałam skurczy bo czułam takie chwilowe kurczenia sie macicy(tak mi sie skojarzyło ) ale bezbolesne. i rano dzis tez mialam takie skurcze. To to???musze sic dzis wypisac babci tabletki. I wykupic,. A tak mi sie nie chce jestem neiwyspana Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- zaczynam dzis 27 tydzień ciązy !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko, ze tak sie fatalnie czujesz ![]() ja myślalam, ze mi przejdzie jak sie wyśpie , ale od 5 rano nie moge myslec znowu o niczym innym Mi w tym wózku mało co sie podoba. od początku najbardziej podobały mi sie wózki z tej strony, niektore widzialam na zywo i wyglądały przyzwoicie, jeśli któraś z Was ma chwilke zerknijcie i oceńcie jaki wg Was jest godny uwagi, biorąc pod uwage, ze bede nim jezdzic po nierównych nawierzchniach: http://www.prams4kids.co.uk/index.ph...uj_kategoria=0 Edytowane przez natee Czas edycji: 2012-04-13 o 09:56 |
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ależ miałam sen ![]() chyba mi seksu trzeba ja już po śniadanku cały czas myślę o tym wczorajszym badaniu
|
#983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fajne |
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
|
|
|
#985 | ||
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
ale dzisiaj mam dobry humor po przytulankach ![]() ![]() muszę wam powiedzieć że po wczorajszej nowinie, że będziemy mieć córcię mój małż jest jeszcze trochę w szoku przeżywa że planował synkowi kupować do zabawy dziecięce narzędzia i razem mieli naprawiać auto haha. Oczywiście cieszy się że jest dziewczynka ale przecież "w co on się będzie z nią bawił" ![]() ale już dzisiaj rano było ciut lepiej z jego podejściem. Ach ci faceci.. i przed wczoraj w końcu usunęłam woskiem te włosiska z brzucha w końcu się czuję normalnie a nie jak owłosione coś... i teraz widać że robi mi się ta ciemna linia na brzuszku no i pępek coraz bardziej wystaje ![]() dziękuję ![]() dziękuję ![]() Cytat:
co do fenoterolu to mam go już brać do końca ciąży, ale jak widać to jeszcze nie koniec świata ![]() dziękuję ![]() dziękuję ![]() Cytat:
gratuluję rozpoczętego tygodnia |
||
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten pierwszy na tych kołach to mi sie duzo takich podoba wlasnie ale jakos ten stelaz taki zwykły do mnie nie przemawia, choc wiem ze sa bardzo bardzo wygodne i bede miala ciezko z wybraniem
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym dziewczynka może mieć różne zainteresowania, niekoniecznie babskie ![]() Też bym chciała żeby mój miał jakiekolwiek plany ![]() no chyba że mi po prostu nie mówi....
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli rodzice się obrażą na jawną sprzedaż, to sprzedaj po cichutku, i kup podobny - w wyglądzie. A funkcjonalność bedzie taka jaką Ty wolisz. ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Prince gratuluję 27 tygodnia Już lepiej sie czujesz niż wczoraj?---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Chmielinka mój TŻ ma i tak twardy plan zabierać Małą na mecze!! |
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja zaczęłam właśnie 23 tydzień
|
|
|
|
|
#990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

wielkie gratulacje!!
)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) ale bezbolesne. i rano dzis tez mialam takie skurcze. To to???
!!!!!!