Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki
x-lander 14 25,93%
Tako 16 29,63%
Graco 5 9,26%
Baby Design 5 9,26%
Roan 1 1,85%
Baby Merc 2 3,70%
Peg Perego 2 3,70%
Coneco 4 7,41%
ABC Design 1 1,85%
Maxi Cosi 8 14,81%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-12, 20:13   #511
colds
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III

Cytat:
Napisane przez Elmiria Pokaż wiadomość
A co już zrobił?
Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Te chłopy już takie są. Mój też miał poodkurzać i pranie powiesić. W pewnym momencie się zakręcił, coś tam porobił i w kurtce stoi, że do kina idzie. Z kolegą się umówił, bo ja to mam leżeć. Normalnie wziąć i udusić
Proszę faceta aby dawał mi znać wcześniej jak ma zamiar po pracy do rodziców swoich jechać albo chociaż żeby dał znać jak już u Nich jest, co zrobię na później obiad lub schowam, czy np. ziemniaki później ugotuje żeby nie jadł zimnych. Ale oczywiście po co? .
I takim cudem od 18 czeka na Niego obiad

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Mój jak mył okna przed świętami zepsuł żaluzję że się nie przekręca. Gadam, gadam i nic, w końcu powiedziałam że jutro fachowca wzywam i od razu szuka śrubokręta
Dobre chociaż to , bo jak ja bym miała iść taką drogą to nawet do przyklejenia magnezu od rolet musiałabym fachowca wzywać , ponieważ jak to ujął 'musi poczuć chęć' .

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

http://skleppuchatka.home.pl/
Tanie ciuszki dla troszkę starszych maluchów.
Stary 2012-04-12, 20:30   #512
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Proszę faceta aby dawał mi znać wcześniej jak ma zamiar po pracy do rodziców swoich jechać albo chociaż żeby dał znać jak już u Nich jest, co zrobię na później obiad lub schowam, czy np. ziemniaki później ugotuje żeby nie jadł zimnych. Ale oczywiście po co? .

Dobre chociaż to , bo jak ja bym miała iść taką drogą to nawet do przyklejenia magnezu od rolet musiałabym fachowca wzywać , ponieważ jak to ujął 'musi poczuć chęć' .

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Musi poczuć chęć??
Matko, jakby mi takie coś powiedział to by mnie chyba szlag jasny trafił.
Zawsze jak mojemu sie coś nie chce i powie to raczej z jakimś tonem, który zagraża mojemu dobremu humorkowi to sie go pytam czy by mu sie chciało wypić piwko, i wtedy jak słysze odpowiedź TAK to zaraz idzie robić to o co było proszone bo widzi moją nerwową mine
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 20:36   #513
marzenka1984
Rozeznanie

Kobietki jakie gazety dla przyszłych mamusiek polecacie, takie w których głupot nie piszą. Nie mam co czytać w metrze jadąc do pracy i tak się dzisiaj zastanawiałam co wybrać. Czytacie?
marzenka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 20:45   #514
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
Ja używam tej emulsji https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...t-w-ciazy.html Zapach ma cudny
Coś mi się wydaje jednak że prędzej będę miała rozstępy na tyłku niż na brzuchu
też jej używam od samego początku + olejka tej samej firmy. na razie rozstępów brak. I mam nadzieję, że tak zostanie.
od kilku dni czuję, jakby mnie moja skóra na brzuchu cisnęła. Chyba zaczynam rosnąć intensywniej. Brzuszek już zaczyna być widoczny. ale w mojej skórze czuję się teraz jak w przyciasnym ubranku....

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
ja przytylam okolo 4 kg a mam 21 tydzien
Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
to dużo? ja dziś zaczęłam 21 t. i mam prawie 5 kg do przodu i już się obawiam że do porodu będę jak słonica
u mnie koniec 20t i też 4 kg na plusie. I też czuję się jak słonica....
ech...

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
ja bym zmieniła bank

mnie po każdym spacerze boli kręgosłup. a jakie ja miałam wielkie plany na poczatku ciąży, że pójdę na aerobik od 16 tyg. ciąży i będę do końca ćwiczyć, a tu jestem flakus leżakus i mąż się ze mnie śmieje, że dwa dni się wybieram do lekarza... no bo w jeden dzień trzeba umyć włosy, wysuszyć i wyprostować, a w drugi zrobić depilację a to ciężka robota przecież
niestety banku zmienić nie możemy, bo związaliśmy się z nimi kredytem hipotecznym (jeszcze 28 lat). na razie korzystamy z dopłat w ramach rodziny na swoim więc jeszcze 6 lat nie opłaca nam się nic zmieniać. A później zobaczymy...

w poniedziałek wybieram się na basen. na razie tylko troszkę popływać i zrelaksować kręgosłup w wodzie. Przy okazji dowiem się, jakie zajęcia dla kobiet w ciąży mają. Bo na stronce widziałam, że są zajęcia dla przyszłych mam w wodzie albo coś w rodzaju jogi+areobiku itp. może być ciekawie. Tylko czy mi gin pozwoli?

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 20:47   #515
Elmiria
Raczkowanie

Cytat:

Widzę, że nasi faceci mają kilka wspolnych cech, bo mój też czasem zapomni sobie powiedzieć, że ma jakieś dodatkowe plany i nie wróci o tej i o tej, i też należy do tych, co to muszą poczuć chęć! Muszę łazić za nim! I też zawsze szukam kogoś, kim pogrożę
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 20:54   #516
I_K
Zakorzenienie

Cytat:
Jeeeeej, sama już się nie mogę doczekać aż zobaczę Naszą kruszynkę .
Super, że wszystko dobrze!

My będziemy mieć II prenatalne 23kwietnia, wtedy będzie 21t, bo wcześniej nam nie pasuje z wizytą

Witam

I_K - super, że u Ciebie też wizyta udana

I muszę się poskarżyć.. Baaaardzoo dużo naskrobałyście
a jak czujesz? przeszły Ci te mdłosci?
Cytat:
Napisane przez coventry Pokaż wiadomość
witam, już prawie nadrobiłam czytanie bo troszkę mnie nie było,przyczyną mojej "wizyty" w szpitalu były bóle podbrzusza i byo to tak że w poniedziałek 02.04 poszłąm do pracy a wróciłąm z bólami, nospa nie pomagała 3 tabl., później zaczełam wymiotowac i zadzwoniłąm do swojego ginka i kazał szybko na IP do Kliniki i tak mnie zostawili, teraz zalecone mam leżenie i nospe, luteine i magnezin i PrenaPlus. Leżąc na oddziale dwukrotnie zostalam"ciocią" dzieciaczków dziweczyn z którymi leżałam ( 2 cesarki w 35 tyg.) cudowne zdrowe dziewczynki się urodziły jedna 2220, a druga 2450 a na badaniu usg pokazywało wage około 2700
jutro zaczynamy 5 miesiąc i już się czujemy coraz bardziej a w sobote mamy prenatalne i może dowiemy się kto mieszka w brzuszku, bo w 12 tyg. doktorek powiedział ze 99% chłopiec,ale zastrzegł ze to wcześnie ( no ale jak ktos zna dr Roszkowskiego z Wawy to wie z z tym czlowiekiem się nie dyskutuje)...... ale się rozpisałąm....
Leż kochana i się nie przemęczaj mi te bóle przeszły dopiero gdzieś po 2-3 tyg ale teraz nie mam ich już w cale... myślałam że je "przechodze" i chodziłam do pracy głupia... aż dostałam palmienia...
teraz już wszytko jest ok i u Ciebie też bedzie
Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
hej hej
Wpadłam tylko na chwilę, aby powiedzieć że po dzisiejszej wizycie wszystko w porządku płci jeszcze nie poznałam . Dzidzia sobie smacznie spała, potem się tylko przeciągnęła i spała dalej dostałam skierowanie na krew i mocz , a następna wizyta dopiero 17 maja. W moje imieninki akurat
to super że wszytko ok
Stary 2012-04-12, 20:55   #517
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Kobietki jakie gazety dla przyszłych mamusiek polecacie, takie w których głupot nie piszą. Nie mam co czytać w metrze jadąc do pracy i tak się dzisiaj zastanawiałam co wybrać. Czytacie?
Gazet dla mam nie czytam bo powielaja wedlug mnie na okragło te same tematy ale kupiłam dziś książke ''ciąża i poród bez obaw''.Zdążyłam już troche przeczytać.Naprawde jest dobra i mądra.Polecam

coventry ciesze się że już wszystko dobrze

Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Czas edycji: 2012-04-12 o 20:57
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 20:59   #518
sandra23s
Zadomowienie

dziewczynki,ktoras z was pisala,ze uzywa detektora do sluchania tetna maluszka...a czy to trzeba uzywac na jakis zel czy cos? bo widze ze na niektorych aukcjach jest jakis zel w zestawie a na niektorych nie....

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 21:15   #519
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Sandra ja uzywam detektora i jest do badania potrzebny żel zwykły do usg. Zazwyczaj własnie dołączają do detektora.
A co planujesz sobie taki zakup?

My byliśmy o mojej sis,synuś się wybawił a teraz już śpi

ta reklama jest bardzo denerwująca

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 21:25   #520
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
czytam to, co uda mi się akurat dostać w kiosku. m jak mama, dziecko, dobra mama, mamo to ja. ale tak jak napisała choco w każdej jest o tym samym, można więc zdecydować się na jedną, góra dwie gazetki.
a z książek to polecam ciężarówką przez 9 miesięcy, czyta się świetnie. czasem mąż się zastanawia co ja tak chichocze przy lekturze

Cytat:
Napisane przez Elmiria Pokaż wiadomość
Widzę, że nasi faceci mają kilka wspolnych cech, bo mój też czasem zapomni sobie powiedzieć, że ma jakieś dodatkowe plany i nie wróci o tej i o tej, i też należy do tych, co to muszą poczuć chęć! Muszę łazić za nim! I też zawsze szukam kogoś, kim pogrożę
ja mojego zazwyczaj 'straszę' moim szwagrem gdy tz chce się wymigać od jakiegoś zajęcia wtedy wzdycham, że moja siostra to ma dobrze, że trafiła na złotą rączkę, który wszystko robi w domu sam małżonek trochę się ofuczy ale za chwilę bierze się za robotę

Edytowane przez aga_ton
Czas edycji: 2012-04-12 o 21:27
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 21:26   #521
lidka0308
Zadomowienie

Ja na dzisiaj zmykam dziewczynki więc dobranocka!!!

Jutro jedziemy do brata męża, więc pewnie nie bedę miała kiedy do was zajrzeć, a że jutro piątek, to pewnie nastukacie tu stronek, że później będę godzinami nadrabiać

Coś jeszcze miałam napisać, ale już mi myśl umknęła, więc do następnego razu.

na dobry sen bez wstawania siku.
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 22:18   #522
m_moni
Zadomowienie

wróciłam od laryngologa. wszystko mi pani wyjasniła, przebadała, dała jakieś płukanki. jestem zdrowiutka, więc więcej już świrować i szukać dziury w całym nie będę. a jak będę, to proszę no ale przynajmniej już jestem spokojna, że wszystko jest w porządku.

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;33500161]
ja nie chce Ci uprzedzać pisze tylko o swoich doświadczeniach więc się nie sugeruj zbytnio tylko sama zdecyduj ale u mnie to było tak że jak miałam plamienie po przytulankach w 12 tyg to pojechałm do ujastka bo to był niedziela po poludniu więc doktorek mój miał zamknięty gabinet.w ogóle w srodku szpital robi miłe wrażenie bo nie czuje się człowiek jak w takim standardowym szpitalu.podeszłam do położnej która de facto nie zrobiła na mnie miłego wrażenia(ale to juz sprawa czysto subiektywna)powiedziałam jej o co chodzi i kazała podejsc pod dyżurkę.za chwile przyszedł ten lekarz,taki widac było młodzik,swieżo po studiach ale mine miał nie tęga.bardzo był oschły,nie utrzymywał ze mną kontaktu wzrokowego co mnie strasznie wkurzało bo nawet nie wiem czy się raz na mnie popatrzył.zbadał mnie najpierw na samolociku ale nie było to przyjemne,tak mnie ponaciskał i w ogóle,potem zrobił usg i dopiro jak się spytałam co i jak to odpowiedział że płód żyje(ja pierdziele to moje dziecko,niech nie mówi przy mnie płód sobie pomyślałam) i ze wszystko wporządku i czy chce zostac na obserwacje ale dla niego to nie ma sensu bo nic sie nie dzieje i że już nie plamie i jest tam czysto.podpisałam że chce wyjsc na własne żadanie bo oczywiscie nie chciałam tam zostać bo bym zawału chyba przy nik dostała zaraz.
później jak byłam u mojego gina na wizycie to pytałąm się o tego doktorka i powiedział miże że on miał problemy z alkoholem i go wyrzucili z jakiejs śląskiej kliniki i w ogóle jest tam tylko dzięki tatusiowi który jest uznanym ginekologiem.
jeśli chodzi o rydgiera to pracuje tam moja mamuśka jest tam lekarzem,co prawda nie jest ginekologiem i pracuje na innym oddziale ale chyba wie co gada i powiedziała tylko tyle że absolutnie mi odradza tamtejsza ginekologie.w lutym rodziła tam moja koleżanka która też mi tak radziła.mówiła że opieka nad nia nawet nawet ale nad dzieckiem fatalna i że nie mogła się tam dogadac z położnymi.akurat w tym przypadku myśle że to błąd w komunikacji ale jej małą miała problemy i nie informowali jej co sie dzieje,zmuszali ja do karmienia cycem no i długo by jeszcze wymieniać
z tego co się orientowałam to fajne szpitale w sensie przyjazne dziecku a mi o to głównie chodzi bo ja to sobie jakoś poradze to żeromski,narutowicza,podo bno na galla jest ok[/QUOTE]

Dzieki kochana u tego własnie lekarza z ujastka zaczęłam prowadzić ciążę, ale zrezygnowałam z niego. teraz się dodatkowo upewniłam, że dobrze zrobiłam. skoro Twoja mama pracuje w rydgierze, to na pewno wie co mówi. Czyli jednym słowem został mi na tą chwilę jeszcze narutowicz.
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 22:35   #523
Konto usunięte

nie ma za codobrze że zrezygnowałaś w pore z tego lekarza i fajnie że laryngologicznie wszystko gra i buczy
narutowicz ma bardzo dobre opinie.ja około lipca pozwiedzam sobie porodówki,szczególnie żeromskiego i narutowicza właśnie
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 07:23   #524
Konczita
Zakorzenienie

dzień dobry ale sobie dzisiaj pospałam .. chociaż noc miałam paskudną ehhh .. ale oki ... póki co dzisiaj czuje się o niebo lepiej
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 07:52   #525
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Dzień doberek, ale dzisiaj miałam poranek, normalnie jak tylko weszłam do łazienki co prawda trwało to zaledwie 20 sekund, ale co to miało znaczyć ja się pytam

U nas piękne słoneczko i niech tak zostanie życzyłabym sobie jeszcze takie w weekend, żeby w ogródeczku na leżaczku posiedzieć.

Konczi ja myślę, że ciebie ta glukoza wczoraj tak dobiła.

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 07:55   #526
elena_100
Wtajemniczenie

czołem dziewczynki

wybaczcie, ale dziś nie nadrobię

Wczoraj tak mnie brzuszysko bolało, że mąż nie wytrzymał i kazał mi się pakować i zawiózł mnie do gina. Kochany jest, stwierdził, że jak zobaczę bejbika to mi się polepszy

Usiedziałam się 3 godziny, ale bejbika zobaczyłam. Przez 15 min. usg stał na głowie i fikał nóżkami Łożysko już jest spoko, szyjka się zamknęła i jest prawidłowa. Obiecałam z ręką na sercu doktorkowi, że absolutnie żadnych nadgodzin i weekend spędzę w łóżku. Koniecznie mi chciał L4 wypisać. Ale za karę umówił mnie na wizytę specjalną na 1 maja. Hm... szyba wilczy szaniec odpadnie i zostanie wisła albo ustroń

Tak że ten tego spadam pracować. Acha zapytałam o witaminy, bo mi się kończą. Zwykly falvit co drugi dzień jest spoko I mam już nie jeść folika, a jeść magnez.

To miłego dnia

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

A i wogóle moje dziecko zrobiło się młodsze, podobno zaczynamy 18 tydzień a nie jak liczyłam kończymy 19 soł...przeżyjmy to jeszcze raz

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 08:02   #527
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Hej, ja też już wstałam. W sumie jak zwykle o 7. Przyzwyczajenie poprostu
Czemu jest tak brzydko, nic się wtedy nie chce

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
[/COLOR]A i wogóle moje dziecko zrobiło się młodsze, podobno zaczynamy 18 tydzień a nie jak liczyłam kończymy 19 soł...przeżyjmy to jeszcze raz
Nic się nie martw i licz normalnie według OM
Tak się podobno zdarza. Mój zawsze wyprzedzał o tydzień a teraz został w tyle. Lekarz kazał zostać przy terminie z OM. Pewnie wkrótce przyśpieszy
Stary 2012-04-13, 08:10   #528
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Dzień doberek, ale dzisiaj miałam poranek, normalnie jak tylko weszłam do łazienki co prawda trwało to zaledwie 20 sekund, ale co to miało znaczyć ja się pytam

U nas piękne słoneczko i niech tak zostanie życzyłabym sobie jeszcze takie w weekend, żeby w ogródeczku na leżaczku posiedzieć.

Konczi ja myślę, że ciebie ta glukoza wczoraj tak dobiła.

Bafi tez tak myślę właśnie że to po tym fujstwie tak zareagowałam fatalnie - cały dzień czułam tę glukozę .. ja ogólnie nie słodzę i nie jem słodyczy więc dla mnie to była katorga
Widzę że dzisiaj miałaś niespodziewajkę hmm trochę zaskakujące ale dobrze że jednorazowo

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
czołem dziewczynki

wybaczcie, ale dziś nie nadrobię

Wczoraj tak mnie brzuszysko bolało, że mąż nie wytrzymał i kazał mi się pakować i zawiózł mnie do gina. Kochany jest, stwierdził, że jak zobaczę bejbika to mi się polepszy

Usiedziałam się 3 godziny, ale bejbika zobaczyłam. Przez 15 min. usg stał na głowie i fikał nóżkami Łożysko już jest spoko, szyjka się zamknęła i jest prawidłowa. Obiecałam z ręką na sercu doktorkowi, że absolutnie żadnych nadgodzin i weekend spędzę w łóżku. Koniecznie mi chciał L4 wypisać. Ale za karę umówił mnie na wizytę specjalną na 1 maja. Hm... szyba wilczy szaniec odpadnie i zostanie wisła albo ustroń

Tak że ten tego spadam pracować. Acha zapytałam o witaminy, bo mi się kończą. Zwykly falvit co drugi dzień jest spoko I mam już nie jeść folika, a jeść magnez.

To miłego dnia

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

A i wogóle moje dziecko zrobiło się młodsze, podobno zaczynamy 18 tydzień a nie jak liczyłam kończymy 19 soł...przeżyjmy to jeszcze raz

Oj widzę, że miałaś przygodę wczoraj chyb ataki dzień był ... i jeżeli karzą leżeć to się l4 bierze i leży jasne? praca nie zając a o siebie i maleństwo trzeba dbać 0 tak ?

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Hej, ja też już wstałam. W sumie jak zwykle o 7. Przyzwyczajenie poprostu
Czemu jest tak brzydko, nic się wtedy nie chce

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Nic się nie martw i licz normalnie według OM
Tak się podobno zdarza. Mój zawsze wyprzedzał o tydzień a teraz został w tyle. Lekarz kazał zostać przy terminie z OM. Pewnie wkrótce przyśpieszy

mój dzidek z 17 wskoczył w 18t ale to bliżej OM więc ja sama nie wiem czy teraz mam ten 19 czy 18 ale najważniejsze że wszystko jest dobrze
Stary 2012-04-13, 08:12   #529
I_K
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki
Stary 2012-04-13, 08:22   #530
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Dzień dobry.
A ja sobie nawet pospałam dość dobrze. Wstałam o 6.30i zjadłam budyń malinowy.Oczywiś cie słonko gdzieś znikło i pogoda do niczego,ale chociaż nie pada.

I dalej ta cholerna reklama

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 08:24   #531
I_K
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
A ja sobie nawet pospałam dość dobrze. Wstałam o 6.30i zjadłam budyń malinowy.Oczywiś cie słonko gdzieś znikło i pogoda do niczego,ale chociaż nie pada.

I dalej ta cholerna reklama
no też mnie wkurza! próbowałam zablokować ale i tak się pojawia...
Stary 2012-04-13, 08:29   #532
Konczita
Zakorzenienie

nie da się tej cholernej reklamy zablokować też próbowałam ... po jak kij na forum takie reklamy wstawiają? aaaa
Stary 2012-04-13, 08:33   #533
Konto usunięte

konczi ja też nie miałam najlepszej nocy i wogóle wcześnie wstałam a chciałam sie wyspać...echh

my dziś z Leonkiem wkraczamy w 19 tydzień

mnie też irytuje ta reklama
Stary 2012-04-13, 08:33   #534
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

dobry
u mnie dzis tez bez sloneczka.. niedlugo ide do fryzjera na farbowanko
a potem jade odebrac moja suknie do slubu
ciekawa jestem jak bedzie wygladac

milego dnia dziewczynki

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 08:42   #535
angel166
Zakorzenienie

Witam wszystkie mamusie cieplutko w ten ponury jak na razie dzionek

ciekawe ile jeszcze będzie ta reklama nie mam do niej siły

ja właśnie pije kakao i jem śniadanko, bo zaraz wyprawa do Urzędu Skarbowego mnie czeka znów... mam nadzieję, że dzisiaj nic już nie pomylę
w ogóle wczoraj wieczorkiem znowu poczułam w brzuchu te smyranie, czy jak to inaczej zwał nie wiem czy to ruchy czy jelita ale i tak jestem
w ogóle suwaczek mi sie nie zgadza z tc jutro 18 tc, a na suwaczku, że za 4 dni

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 08:46   #536
zielona1911
Zakorzenienie

zainstalujcie sobie program AD MUNCHER zjada wszystkie reklamy
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 08:51   #537
Konczita
Zakorzenienie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;33508236]konczi ja też nie miałam najlepszej nocy i wogóle wcześnie wstałam a chciałam sie wyspać...echh

my dziś z Leonkiem wkraczamy w 19 tydzień

mnie też irytuje ta reklama[/QUOTE]

gratuluję kochani leci nam ten czas nie ?
ehh noc była fatalna oby dzień lepszy

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
dobry
u mnie dzis tez bez sloneczka.. niedlugo ide do fryzjera na farbowanko
a potem jade odebrac moja suknie do slubu
ciekawa jestem jak bedzie wygladac

milego dnia dziewczynki

będzie fota sukni? ;> ja chcę zobaczyć
Kochana o której godzinie ślubujecie ?

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie mamusie cieplutko w ten ponury jak na razie dzionek

ciekawe ile jeszcze będzie ta reklama nie mam do niej siły

ja właśnie pije kakao i jem śniadanko, bo zaraz wyprawa do Urzędu Skarbowego mnie czeka znów... mam nadzieję, że dzisiaj nic już nie pomylę
w ogóle wczoraj wieczorkiem znowu poczułam w brzuchu te smyranie, czy jak to inaczej zwał nie wiem czy to ruchy czy jelita ale i tak jestem
w ogóle suwaczek mi sie nie zgadza z tc jutro 18 tc, a na suwaczku, że za 4 dni

cudne uczucie nie ? ja czuję jakby po bokach bardziej ale nie zawsze poniżej pępka .. nie tak dosłownie po środku ale ginka nie kazała się tym przejmować więc nie przejmuje się tym

zwazyłam się z rana dzisiaj i dokładnie w 19t mam 3 kg na plusie ...
Stary 2012-04-13, 08:52   #538
kraven
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki. Dlugo sie nie odzywalam bo nie mialam dostepu do netu ale w koncu sie wkurzylam i pisze z netu.
Jeszcze do niedzieli jestem na urlopie, wczoraj wrocilismy z Zakopanego i pobedziemy jeszcze u moich Rodzicow.
Czuje sie dobrze i dzisiaj zaczelam 13 tydzien.

Ciesze sie ze badania wypadly dobrze. Dla przyszlej mamy chyba najwazniejsze jest zeby dzidzia byla zdrowa. Ja badanie mam w poniedzialek lub wtorek i zobacze moja dzidzie. To bedzie moje badanie genetyczne. Trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze.

Zycze milego dnia i wysylam do Was sloneczko ktore slicznie swieci za moimi oknami.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 08:56   #539
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Dzień dobry

O widzę, że reklama nie tylko mi dokucza.

Czy którąś z Was też boli krocze, zwłaszcza przy chodzeniu? Nie że w środku, bardziej na zewnątrz jakby jakieś mięśnie. Wiele z Was mówiło o ciągnięciu pach, ale ja tego nie odczuwam jak ciągnięcie. Mam tak od kilku dni. Nie stresuje się tym bo to na pewno jakiś ciążowy objaw, ale ciekawa jestem czy jeszcze któraś tak ma.

Mojemu mężczyźnie też zdarzało się zapomnieć powiedzieć, że nie wróci normalnie do domu. Raz zdarzyło mu się wrócić do domu po 24, co ja wtedy przeżyłam. Kiedy w końcu doszłam, że żyje i gdzie jest poszłam spać do rodziców i nie chciałam go widzieć. Od tego czasu się opamiętał.

angel166 to smyranko to na pewno dzidzia.
Stary 2012-04-13, 08:56   #540
Agnes!84!!
Rozeznanie

Cześć
Cytat:
czy do tych bryczesów można ubrac normalna bluzke, czy raczej tak jak do zwyklych leginsow jakas dluzsza tunika ?
Ja noszę tuniki lub dłuższe bluzki zakrywające tyłek albo przynajmniej połowę Zależy jak Ty się będziesz czuła najlepiej

Jakoś niewyraźnie się dziś czuję. Za wcześnie wstałam:P bo oczywiście pies wył za ścianą. Ja nie wiem co zrobię jak będzie mi dziecko budził. Chyba tam wtargnę z kijem bejsbolowym

Konczi nie załamuj mnie ja mam 3,5 w 15tc

Edytowane przez Agnes!84!!
Czas edycji: 2012-04-13 o 08:58
Agnes!84!! jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości