|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
A co, polujesz na dobry biustonosz? ![]() Chyba muszę jutro iść do szkoły Tak mi się nie chce. Myślicie, że jak nie odbiorę tych naklejek z kodem szkoły w szkole, to dadzą mi je w sekretariacie? Bo w sumie za tydzień już bym chciała mieć nieoficjalne wakacje, żeby zdążyć z nauką.
|
|
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Przynajmniej jeden póki coMyślę, że dadzą... ewentualnie idź na jedną lekcję, odbierz i wróć do domu Zawsze miałam jakieś lewe usprawiedliwienia/zwolnienia
|
|
|
|
#3573 |
|
Zadomowienie
|
Heloooouuu !
![]() Agniesikk ja to w ogóle nie wiem o jakich naklejkach mówisz też muszę sobie kupić chociaż jeden dobry biustonosz, ale najpierw chciałabym zgubić jeszcze z 2-3 kg ![]() Czeka mnie dziś ciężki dzień wieczorem jade do kuzynki bo weekend w szkole, ale to co czeka mnie najpierw mnie przeraża..... Musze przygotować mieszkanie do malowania, popakować Małej zabawki, wszystkie moje duperele poustawiane na szafkach i schować gdzieś (gdzie, jak mam te 2 pokoje?!), żeby nie przeszkadzały TZ przy pracy a po weekendzie nauki bede sprzątać po malowaniu ![]() A jutro kuzynka chce mnie jeszcze wyciągnąć na rowery
|
|
|
|
|
#3574 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ej czemu nie idziesz?! powinnaś pójść! zwłaszcza wczoraj! wiecie jaki wczoraj był dzień?! dzień CZEKOLADY! uczciłam Cytat:
A Ty wydajesz mi się tym niezainteresowana i ambitna.TŻ tez moglby to zrozumiec, ze nie po to studiowalas, zeby teraz meczyc sie z kobieta ktora trzepie kase na naiwnosci klientek -wiemy o co chodzi - ale faceci sie nie wglebiaja w takie rzeczy i dopoki nie ma pretensji o to, ze sie zwalniasz i chcesz szukac czegos nowego, nie robym mu o to zalow . szkoda sie jeszcze z nim klocic w obliczu calej tej sytuacji.szefowa powinna docenić Ciebie i Twoje koleżanki ![]() Cytat:
![]() pewnie jeszcze doda ze masz nie solic xD i tyle xD 2. rozumiem! ale nie dalam za wygrana, sprobowalam aktywowac promocje, a ona nadal dzialala! Cytat:
![]() Cytat:
![]() milka zabajone?! nie znam takiej ja wczoraj zzarlam jogurtowa z chrupkami
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko, wspolczuje takich porzadkow musisz pochowac wszystko wszystko!
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Baaaniaaa, znasz!
To jest z taką budyniową babką na opakowaniu ![]() Też uwielbiam Stiflera ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Bania, to ta co zmienia non stop nazwy... Non stop jest limitowaną edycją, non stop jest dostępna w sklepie pod inną nazwą kiedyś nazywała się zabajone ![]()
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadążam za Wami
![]() Za to jestem od 3 dni na diecie paleolitycznej |
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ i co jesz?
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Mięso (duuużo ryb
warzywa i owoce iii.... tyle ![]() Nic co zawiera gluten i laktozę, żadnych produktów pochodzących ze zbóż, nic przetworzonego, zero warzyw strączkowych. Brzmi strasznie, ale to wszystko w książce jest fajnie uzasadnione Powiem Ci co wczoraj jadłam (nie wymagają typowych 5 posiłków dziennie):Śniadanie: jajecznica z 3 jaj z cebula i domowa szynka, czerwona herbata II Śniadanie: jabłko i 2 mandarynki lunch: sałatka zrobiona dzień wcześniej: pierś z kurczaka marynowana w dużej ilości kolendry, cukinia i pieczarki duszone. duża ilość natki pietruszki- mniam ![]() deser: mała kiść winogron kolacja: filet z mintaja na parze, do tego dużo marchewki i pietruszki na parze, mandarynka Na razie jest smacznie
|
|
|
|
|
#3580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zartujesz sobie?! no nie! moj swiat legl w gruzach chyba zaraz pojde do sklepu ![]() tymczasem zzarlam juz 2 kromki chleba z maslem i miodem, jestem mistrzem oczywiscie owsianke tez ![]() Cytat:
tez chce byc na diecie! ale zartujesz, zdecydowalas sie na paleo? i co jesz , jaskiniowcu? ja nie moge byc na tej diecie, kocham białko ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
to rzeczywiscie fajnie. moze poczytam sobie taka ksiazke, hm hm hm. mam ochote na mintaja
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, ładne masz menu
Ale ja muszę zjeść coś zbożowego w ciągu dnia Bania, nigdy?! Ja zjadłam musli z jogurtem naturalnym i piję kawę Koło 12-13 zjem sobie grahamkę z czymś koło 15.30-16 zjem trochę obiadu i wieśniak na kolację Przy musli, grahamce i obiedzie łykam te 2tabl CLA No i jakieś ćwiczenia... Dzisiaj nie biegałam, bo rano padało A teraz nie wyjdę tak pomiędzy ludzi się dżogingować ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- WGL......... Wczoraj zrobiłam 2 serie po 10 damskich pompek
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3582 |
|
Rozeznanie
|
![]() Z serii "Karola odkrywca": wiedziałyście że w części TJ "Get on the ball" jest "Kickin Core" i boskie, pół godzinne cardio? ![]() Ja zawsze omijałam ten folder bo nie lubię ćwiczeń na piłce (i nie mam piłki ) a tu taka niespodzianka. Jest meeeeeeeeeeeeega!W ogóle minął miesiąc odkąd zrobiłam sobie pierwsze zdjęcia. Może czas się pokazać? Ale obawiam się, że żadnych efektów nie będzie widać bo ja ich jakos przestrasznie nie czuję.... Za 27,5 godziny warsztaty z Ewą Ch.! Trzymajcie kciuki żebym przeżyła
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
andzia bandzia dieta jest fajna
![]() na razie jest pysznie, dobrze się czuję, może przejdą moje problemy z trawieniem, bo na razie jest kiepsko ![]() Co nie zmienia faktu, że jak dowiedziałam się że jedynym alkoholem który mogę pić jest białe wino, tego samego wieczoru wypiłam 1,5 litra wińska- a chyba nie o to tu chodzi ![]() psyhe może kiedyś ogarnę czemu zbożowe są złe i Ci powiem Milka :pycha: uwielbiam ją! A ćwiczycie nadal z Ewą?
|
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, nie. Ja ćwiczę z Psyhe
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisz potem jak było, jaka ona jest i czy Ci pomogła Czy zmieniła Twoje życie i podejście do ćwiczeń ![]() A można na to iść jak się jest początkującym? i jak Wam idzie? |
|
|
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ,♥ Psyhe jest najlepszą instruktorką fitness!
Zna mnóstwo zaje*istych ćwiczeń, jest wesoła, zabawna i pełna energii
|
|
|
#3587 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie ona sie przede mna ukrywa, halo 2. hm ja kolo 12-13 wlasnie nie wiem co zjem. hm. coz by to bylo. moze zjem dopiero obiad w koncu w ramach II śn, zjadlam super posilek w postaci bialego pieczywa z maslemdzis planuje znowu detoks bo po ostatnim spadl mi kg w jeden dzien za to dzis mam turbo smutny ![]() 3. mysle, ze spoleczenstwo przywitaloby Cie z aprobata 4. ja bym nie zrobila nawet dwoch serii ewentualnie dwie serie po 5 pompek, z mega bolem xD ja tam wole cwiczyc nadgarstki. np. wstrzasajac kubusiem Cytat:
2. ja trzymam kciuki i podziwiam za odwage Cytat:
2. ja nie zapuscilam sie Cytat:
bedzie plyta w shape? mozna liczyc na wideokonferencje z jej udzialem? plis? mam dola mam taki niepokoj w srodku, wlaczyl mi sie dzisiaj pesymista zyciowy, mam wrazenie ze nic mi sie nie uda, a w dodatku mam straszne wlosy, musze obciac polowe (cztt. podciac koncowki )buuu
|
|
|
#3588 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej Wam
u mnie bez zmian. jestem smutna, przygnębiona. wczoraj był pogrzeb mam nadzieje,że będzie mu lepiej po drugiej stronie.. jedyne co pomaga mi w tym wszystkim, to turbo fire. mimo wszystko zbieram się i ćwiczę. odłączam się wtedy od całego świata i wyżywam się przy kopnięciach i uderzeniach! Oliwka jest przeziębiona, smarka, kicha... a co najlepsze - zaczyna siadać! nigdy bym nie powiedziała,że takie maleństwo może mi dać tyle sił... Cytat:
Cytat:
![]() zrobiłam to nie raz i naprawdę było świetne!! jak na razie wystarcza mi turbo fire wczoraj zrobiłam fire 30 i nawet się nie zasapałam. dzisiaj mam fire 55, takżę 55 minut skakania jakoś mnie przeraża... kocham Was i dziękuje Wam za takie wsparcie!!
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Śmietanka, ja na razie ćwiczyłam jeden dzień (wtorek), bo złapała mnie grypa żołądkowa, ale mam zamiar dzisiaj wrócić do nich
Fajne są, czuć, że coś się robiło.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3590 |
|
Zadomowienie
|
BŚ manu brzmi świetnie, gdyby bylo mnie stac może też bym na to sie przerzuciła
![]() Agnesuk brawa dla Oliwki i dla Ciebie za siłe! Moja Mała też kicha ![]() Co do ćwiczeń ja od dziś mam nowy trening na najbliższe 5 dni - "Nie ruszaj sie z @ " I zdycham z bólu Ale udało mi się schować wiekszość rzeczy, zrobiłam na obiad naleśniki :ślina: spakowałam się na weekend i za 3 godz jade juz do kuzynki ![]() I bedę się kujonizować a potem przyswoję nalewkę cytrynową własnej roboty
Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2012-04-13 o 15:07 |
|
|
|
|
#3591 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nosze 65G, mam 70/94, a Ty MP, na jakie kolory malujecie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja porzuciłam na tydzień Ewę z braku czasu,ale zamierzam się poprawić ![]() Cytat:
![]() Za godzinę weekend Zamówiłam sobie asystor slim
|
||||
|
|
|
|
#3592 |
|
Zadomowienie
|
U Małej delikatny fiolet ("lato fiołkowe" ), a nasz pokój z aneksem a'la pomarańcz ("jesień karotkowa"). Jakbyś bardzo chciała się w to zagłebić to kolory są na stronie Nobiles
|
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, ja mam 73/91
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3594 |
|
Zadomowienie
|
właśnie sobie uświadomiłam, że mam mały biust
74/88
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, ja mam 77/96....
strasznie dużo mi pod biustem wyszło w stosunku do Was, a mam tam same kości czytam Was na bieżąco ze schronu, który wybudowała dla nas Śmietanka
|
|
|
#3597 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. jestem niedorajda i nieudacznik, to z tego powodu ten dol a milka to swoją drogą! xDALE jest mi lepiej, bo bylam u fryzjera! ale pokazalam jej, ze nie ruszaja mnie jej beszty i powiedzialam, ze rzeczywiscie wolaja : HELP! ale to dlatego ze prostowalam je sama w domu, na stale i w sumie obciela mi duzo włosów a i tak nadal jestem usatysfakcjonowana jesli chodzi o dlugosc wlosow. POZA tym oprocz wizyty u fryzjera odwiedzilam lumpa ![]() 3. jakies plany ![]() ja siedze -> leze -> leze -> leze -> Cytat:
ja kocham intensywne! fiolet, roz i blekit miala chyba kazda dziewczynka, te barwy w odcieniach pastelowych to moje zmory z dziecinstwa, mam nadzieje ze Mala bedzie zadowolona ![]() teraz mam malinowy roz, wczesniej mialam czerwien i jestem szczesliwa w moim pokoju lubie malowanie. ale nie lubie byc w tym stanie w jakim jestes teraz, niee, sprzatanie przed i po malowaniu jest slabe ja myslalam ze masz cycki bestie! jak jeszcze troche przytyram i pojem czipsow i chrupkow to Cie dogonie ja mam drugi wymiar 80, w porywach to 82 ;Pna tej stronie wychodzi mi, ze mam miseczke C, a ja kupuje D
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Brzydaki
Jak już tak piszecie o piersiach to przez odchudzanie z 80D spadłam do 75C, ale mam jak Bania - podczas @ moje piersi zmieniają się w prawdziwe bestie Pisałam Wam ostatnio, że lecę do lumpa - udało mi się wypolować spódniczkę i kieckę, ALE.. jak widać - jest przeźroczysta i widać mi bieliznę - nie wiem czy kupić pod to halkę czy czarne body.. co Wy o tym sądzicie? Moje jedzenie jest jakie jest - jem normalnie. A w życiu prywatnym kwitnie. Mimo matury i masy nerwów, jestem szczęśliwa i uśmiechnięta W końcu wychodzę do ludzi, spotykam się z Panem Fotografem. Dzisiaj dostałam film ze studniówki - jednak na zdjęciu/ujęciu wszystko jest takie idealne, zupełnie inne niż w rzeczywistości MP wpadnę pomóc w remoncie, bo wręcz to uwielbiam! Ale to chyba zasługa mojego taty, który w ciągu jednego dnia zrobił całą klatkę schodową + pokój.. Syfu zbytnio nie było, a ja rano paradowałam w nowym otoczeniu
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-04-13 o 16:10 |
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu taka mam budowe. A w biuscie mam tyle samo co Ty ![]() Laura, ja bym chyba wolala wszyc halke, bo body bedzie przebijac pod sukienka i beda sie gapic Tobie na tylek :P Ja juz tez mam mase nerwow przed matura;/ a czasu tyle co nic. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-13 o 17:02 |
|
|
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak długa jest ta spodniczka? to taka bandazowa? bardzo fajna ale wracajac do problemu sukienki, hmm.. body to chyba niee ale to chyba najlepsze rozwiazanie.wiesz - w ostatecznosci moze byc to kolejna kiecka do zalozenia na stroj kapielowy ![]() ja tez mam problem z kiecka ![]() ale jest hardcorowy bo kupilam dzis w lumpie kiecke z weluru ale byla takie pieknie skrojona, ze musialam ja miec! no i lezy fajnie. mysle ze nada sie na impreze i zrobie w niej szal, tylko w czym problem : ona ma usztywniane miseczki, i to chyba na dziewczyne z micha `XYZ :P bralam pod uwage dokupienie skarpet i wypchanie stanika ( myslicie ze moge tam wszyc jakies wkladki do biustonosza i uznac ja wtedy za sukienke z wszytym stanikiem?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.

A co, polujesz na dobry biustonosz? 
Tak mi się nie chce. Myślicie, że jak nie odbiorę tych naklejek z kodem szkoły w szkole, to dadzą mi je w sekretariacie? Bo w sumie za tydzień już bym chciała mieć nieoficjalne wakacje, żeby zdążyć z nauką.

wieczorem jade do kuzynki bo weekend w szkole, ale to co czeka mnie najpierw mnie przeraża..... Musze przygotować mieszkanie do malowania, popakować Małej zabawki, wszystkie moje duperele poustawiane na szafkach i schować gdzieś (gdzie, jak mam te 2 pokoje?!), żeby nie przeszkadzały TZ przy pracy
BLOGUJĘ 
na sama mysl jak ide do pracy to mi slabo. Ajj szkoda gadac. Sama nie wiem czy zbiore sie na odwage i jutro sie zwolnie, ale mysle ze ONA to przeczuwa, atmosfera jest tak napieta![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i dla Ciebie za siłe! 
Piekarnik Laury