|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() ![]() Chyba muszę jutro iść do szkoły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() ![]() Myślę, że dadzą... ewentualnie idź na jedną lekcję, odbierz i wróć do domu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3573 |
Zadomowienie
|
Heloooouuu !
![]() ![]() Agniesikk ja to w ogóle nie wiem o jakich naklejkach mówisz ![]() też muszę sobie kupić chociaż jeden dobry biustonosz, ale najpierw chciałabym zgubić jeszcze z 2-3 kg ![]() Czeka mnie dziś ciężki dzień ![]() ![]() ![]() A jutro kuzynka chce mnie jeszcze wyciągnąć na rowery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3574 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ej czemu nie idziesz?! powinnaś pójść! zwłaszcza wczoraj! wiecie jaki wczoraj był dzień?! dzień CZEKOLADY! uczciłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() TŻ tez moglby to zrozumiec, ze nie po to studiowalas, zeby teraz meczyc sie z kobieta ktora trzepie kase na naiwnosci klientek -wiemy o co chodzi ![]() szefowa powinna docenić Ciebie i Twoje koleżanki ![]() Cytat:
![]() pewnie jeszcze doda ze masz nie solic xD i tyle xD 2. rozumiem! ale nie dalam za wygrana, sprobowalam aktywowac promocje, a ona nadal dzialala! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() milka zabajone?! nie znam takiej ![]() ja wczoraj zzarlam jogurtowa z chrupkami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko, wspolczuje takich porzadkow ![]()
![]() |
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
Baaaniaaa, znasz!
![]() ![]() Też uwielbiam Stiflera ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Bania, to ta co zmienia non stop nazwy... Non stop jest limitowaną edycją, non stop jest dostępna w sklepie pod inną nazwą ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3577 |
Zakorzenienie
|
Nie nadążam za Wami
![]() Za to jestem od 3 dni na diecie paleolitycznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
BŚ i co jesz?
![]()
![]() |
![]() |
#3579 |
Zakorzenienie
|
Mięso (duuużo ryb
![]() warzywa i owoce iii.... tyle ![]() Nic co zawiera gluten i laktozę, żadnych produktów pochodzących ze zbóż, nic przetworzonego, zero warzyw strączkowych. Brzmi strasznie, ale to wszystko w książce jest fajnie uzasadnione ![]() Śniadanie: jajecznica z 3 jaj z cebula i domowa szynka, czerwona herbata II Śniadanie: jabłko i 2 mandarynki lunch: sałatka zrobiona dzień wcześniej: pierś z kurczaka marynowana w dużej ilości kolendry, cukinia i pieczarki duszone. duża ilość natki pietruszki- mniam ![]() deser: mała kiść winogron kolacja: filet z mintaja na parze, do tego dużo marchewki i pietruszki na parze, mandarynka Na razie jest smacznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3580 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zartujesz sobie?! no nie! moj swiat legl w gruzach ![]() ![]() chyba zaraz pojde do sklepu ![]() tymczasem zzarlam juz 2 kromki chleba z maslem i miodem, jestem mistrzem ![]() ![]() Cytat:
![]() tez chce byc na diecie! ale zartujesz, zdecydowalas sie na paleo? i co jesz , jaskiniowcu? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() to rzeczywiscie fajnie. moze poczytam sobie taka ksiazke, hm hm hm. mam ochote na mintaja ![]()
![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
BŚ, ładne masz menu
![]() ![]() ![]() Bania, nigdy?! ![]() ![]() ![]() Ja zjadłam musli z jogurtem naturalnym i piję kawę ![]() Koło 12-13 zjem sobie grahamkę z czymś koło 15.30-16 zjem trochę obiadu i wieśniak na kolację ![]() Przy musli, grahamce i obiedzie łykam te 2tabl CLA ![]() No i jakieś ćwiczenia... Dzisiaj nie biegałam, bo rano padało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- WGL......... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3582 |
Rozeznanie
|
![]() Z serii "Karola odkrywca": wiedziałyście że w części TJ "Get on the ball" jest "Kickin Core" i boskie, pół godzinne cardio? ![]() ![]() ![]() W ogóle minął miesiąc odkąd zrobiłam sobie pierwsze zdjęcia. Może czas się pokazać? Ale obawiam się, że żadnych efektów nie będzie widać bo ja ich jakos przestrasznie nie czuję.... ![]() Za 27,5 godziny warsztaty z Ewą Ch.! Trzymajcie kciuki żebym przeżyła ![]()
![]() |
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
andzia bandzia dieta jest fajna
![]() ![]() na razie jest pysznie, dobrze się czuję, może przejdą moje problemy z trawieniem, bo na razie jest kiepsko ![]() Co nie zmienia faktu, że jak dowiedziałam się że jedynym alkoholem który mogę pić jest białe wino, tego samego wieczoru wypiłam 1,5 litra wińska- a chyba nie o to tu chodzi ![]() psyhe może kiedyś ogarnę czemu zbożowe są złe i Ci powiem ![]() Milka :pycha: uwielbiam ją! A ćwiczycie nadal z Ewą? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
BŚ, nie. Ja ćwiczę z Psyhe
![]()
![]() |
![]() |
#3585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisz potem jak było, jaka ona jest i czy Ci pomogła ![]() ![]() A można na to iść jak się jest początkującym? ![]() ![]() i jak Wam idzie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
BŚ,♥ Psyhe jest najlepszą instruktorką fitness!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3587 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. hm ja kolo 12-13 wlasnie nie wiem co zjem. hm. coz by to bylo. moze zjem dopiero obiad ![]() ![]() dzis planuje znowu detoks bo po ostatnim spadl mi kg w jeden dzien ![]() za to dzis mam turbo smutny ![]() 3. mysle, ze spoleczenstwo przywitaloby Cie z aprobata ![]() 4. ja bym nie zrobila nawet dwoch serii ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ja trzymam kciuki i podziwiam za odwage ![]() Cytat:
![]() 2. ja nie ![]() ![]() Cytat:
![]() bedzie plyta w shape? mozna liczyc na wideokonferencje z jej udzialem? plis? mam dola ![]() mam taki niepokoj w srodku, wlaczyl mi sie dzisiaj pesymista zyciowy, mam wrazenie ze nic mi sie nie uda, a w dodatku mam straszne wlosy, musze obciac polowe (cztt. podciac koncowki ![]() buuu ![]()
![]() |
![]() |
#3588 | ||
Wtajemniczenie
|
hej Wam
![]() ![]() u mnie bez zmian. jestem smutna, przygnębiona. wczoraj był pogrzeb ![]() mam nadzieje,że będzie mu lepiej po drugiej stronie.. jedyne co pomaga mi w tym wszystkim, to turbo fire. mimo wszystko zbieram się i ćwiczę. odłączam się wtedy od całego świata i wyżywam się przy kopnięciach i uderzeniach! ![]() Oliwka jest przeziębiona, smarka, kicha... a co najlepsze - zaczyna siadać! ![]() nigdy bym nie powiedziała,że takie maleństwo może mi dać tyle sił... Cytat:
![]() Cytat:
![]() zrobiłam to nie raz i naprawdę było świetne!! ![]() jak na razie wystarcza mi turbo fire ![]() wczoraj zrobiłam fire 30 i nawet się nie zasapałam. dzisiaj mam fire 55, takżę 55 minut skakania jakoś mnie przeraża... kocham Was i dziękuje Wam za takie wsparcie!! ![]()
![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
Śmietanka, ja na razie ćwiczyłam jeden dzień (wtorek), bo złapała mnie grypa żołądkowa, ale mam zamiar dzisiaj wrócić do nich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3590 |
Zadomowienie
|
BŚ manu brzmi świetnie, gdyby bylo mnie stac może też bym na to sie przerzuciła
![]() Agnesuk brawa dla Oliwki ![]() ![]() Moja Mała też kicha ![]() Co do ćwiczeń ja od dziś mam nowy trening na najbliższe 5 dni - "Nie ruszaj sie z @ " ![]() I zdycham z bólu ![]() Ale udało mi się schować wiekszość rzeczy, zrobiłam na obiad naleśniki :ślina: spakowałam się na weekend i za 3 godz jade juz do kuzynki ![]() I bedę się kujonizować ![]() ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2012-04-13 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3591 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() MP, na jakie kolory malujecie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja porzuciłam na tydzień Ewę z braku czasu,ale zamierzam się poprawić ![]() Cytat:
![]() ![]() Za godzinę weekend ![]() Zamówiłam sobie asystor slim ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3592 |
Zadomowienie
|
U Małej delikatny fiolet ("lato fiołkowe" ), a nasz pokój z aneksem a'la pomarańcz ("jesień karotkowa"). Jakbyś bardzo chciała się w to zagłebić to kolory są na stronie Nobiles
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
Monia, ja mam 73/91
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 |
Zadomowienie
|
właśnie sobie uświadomiłam, że mam mały biust
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
Hm, ja mam 77/96....
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3597 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2. jestem niedorajda i nieudacznik, to z tego powodu ten dol ![]() ALE jest mi lepiej, bo bylam u fryzjera! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i w sumie obciela mi duzo włosów a i tak nadal jestem usatysfakcjonowana jesli chodzi o dlugosc wlosow. POZA tym oprocz wizyty u fryzjera odwiedzilam lumpa ![]() ![]() 3. jakies plany ![]() ja siedze -> leze -> leze -> leze -> Cytat:
![]() ![]() teraz mam malinowy roz, wczesniej mialam czerwien i jestem szczesliwa w moim pokoju ![]() lubie malowanie. ale nie lubie byc w tym stanie w jakim jestes teraz, niee, sprzatanie przed i po malowaniu jest slabe ![]() ja myslalam ze masz cycki bestie! ![]() ![]() ![]() na tej stronie wychodzi mi, ze mam miseczke C, a ja kupuje D ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
Hej Brzydaki
![]() Jak już tak piszecie o piersiach to przez odchudzanie z 80D spadłam do 75C, ale mam jak Bania - podczas @ moje piersi zmieniają się w prawdziwe bestie ![]() Pisałam Wam ostatnio, że lecę do lumpa - udało mi się wypolować spódniczkę i kieckę, ALE.. jak widać - jest przeźroczysta i widać mi bieliznę - nie wiem czy kupić pod to halkę czy czarne body.. co Wy o tym sądzicie? Moje jedzenie jest jakie jest - jem normalnie. A w życiu prywatnym kwitnie. Mimo matury i masy nerwów, jestem szczęśliwa i uśmiechnięta ![]() ![]() ![]() MP wpadnę pomóc w remoncie, bo wręcz to uwielbiam! Ale to chyba zasługa mojego taty, który w ciągu jednego dnia zrobił całą klatkę schodową + pokój.. Syfu zbytnio nie było, a ja rano paradowałam w nowym otoczeniu ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-04-13 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Laura, ja bym chyba wolala wszyc halke, bo body bedzie przebijac pod sukienka i beda sie gapic Tobie na tylek :P Ja juz tez mam mase nerwow przed matura;/ a czasu tyle co nic. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-13 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak długa jest ta spodniczka? to taka bandazowa? bardzo fajna ![]() ale wracajac do problemu sukienki, hmm.. ![]() ![]() ![]() wiesz - w ostatecznosci moze byc to kolejna kiecka do zalozenia na stroj kapielowy ![]() ja tez mam problem z kiecka ![]() ale jest hardcorowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.