|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3542 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zjadłam na obiad jajecznicę z szynka i pomidorem,ale bez oliwy więc można uznać,że posiłek ok ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
A ja jem ulubiony posiłek Bani - chrupki orzechowe z biedry
![]()
![]() |
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nażarłam się dzisiaj jak dzika świnia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3545 |
Zadomowienie
|
Nie jesteś sama
![]() ![]() Od jutra biorę się za dietę , dipilnujcie mnie ![]() Chcę znów ujrzeć 55 albo 53 najlepiej ![]() Kto zrzuca ze mną kg które przybyły po świętach? Bo widziałam że Bani i Psyhe też troszke ciałka przybyło w te święta ![]() MP Jaka Ty śliczna jesteś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3546 | |
Zadomowienie
|
jak ja miałam kiedys psiaka, to pamietam "nasza" pierwszą noc. Nie chciała spać w swoim wyrku, (chyba nie była przyzwyczajona samotności bo byla szczeniaczkiem) więc wzięłam ją do siebie. A ona rozłozyła się na mojej poduszce i tak spała całą noc
![]() Mam za sobą o 18 wieśniaka z ogórkiem kons. i rzeżuchą. Potem 20 min skakałam, machałam rękami i nogami ![]() ![]() ![]() Oprócz tego grzecznego dnia zjadłam 1 cukierka-gumę i kilka draży. Teraz czekam na TZ, bo jeszcze jest w pracy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Psyyyyycheeee!
Ja miałam ochotę na chrupki,ale lenistwo wygrało,nawet nogi z łóżka nie podniosłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Boooże daj mi motywację do ćwiczeń ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3548 | ||
Zakorzenienie
|
![]() moje ulubione posilki to: owsianka i serek wiejski ![]() Psyhe! grubasie, mialas byc na diecie! ![]() skoro tak sie zachowujesz, jak gowniarz, to ja ide po pomidorka, papryczke i zmontuje sobie jakas wiosenna kolacje, o! Cytat:
![]() jak staje mobokiem to mam znowu wypukly brzuch ![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj caly dzien tak spedzam ;p pszyszlam ze spaceru z psem i sie leglam. ciagle pije, czasami jem ![]() ![]() ![]() tymczasem ide na dol pokazac ze zyje i przy okazji zrobie sobie moczopedna herbate, bo ten wypukly brzuch to przez ta niedzielno poniedzialkowa wóde ![]()
![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
Bania fajne jest takie życie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3550 |
Zadomowienie
|
Ja zeżarłam jeszcze kawałek chleba, wypiłam kawę i skończyłam pracę z marketingu
![]() A TZ dalej nie ma ![]() I właśnie stwierdziłam, że nie lubię już siebie w prostych włosach - te wczorajsze szadości dodawały mojej gębie życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czasami lapie sie na tym, ze jak wracam wieczorem do domu, to wole sie walnac na lozko, nalozyc maske na twarz, zalozyc skarpety na girki, na tylek wciagnac jakies stare portki - niz siedziec z tzem i zgrywac rozowa ksiezniczke ![]() ![]() jeezu depilator. jak ja dawno nie uzywalam depilatora! za bardzo przez niego cierpie ![]() ![]() ![]() Cytat:
przedstawiam analize: najlepiej poradzila sobie MP ![]() Psyhe nawet nie komentuje, bo zjadla chrupki i jest dzis naczelnym pasztetem ![]() a ja jestem w czarnej d.pie bo o ile dzielnie trzymalam sie przez caly dzien, to wieczorem nadrobilam kcal ![]() MP, fajnie wygladasz w takich wlosach jakie mialas na zdjeciu, to naturalne?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam, 8km za mną
![]() A co tutaj taka rozpusta!? To, że Laura dzisiaj sobie pozwoliła nie oznacza, że reszta wątku może się opierniczać i wcinać wszystko co żywe i martwe ![]()
![]() |
#3553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej ej a ja! I: musli z mlekiem II: 2 parówy, kajzerka, kawa III: jajecznica z 2 jaj z szynką i pomidorami, kromka razowca z masłem IV: kawałek ciasta ![]() Normalnie jak detoks ![]() A tak serio to i tak dobrze bo zazwyczaj rano wypiję szklankę mleka albo w ogóle nic, potem o 14 coś zjem w pracy,a potem w domu nic,a jak u tż to jakąś kolację. Do tego trochę ćwiczeń,a waga od wieków w miejscu ![]() ![]() Ej ej ja od 18 wlewam w siebie tylko miętową herbatę! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wieczorem nadrobilam samymi pozytywnymi kaloriami ![]() nawet taki brak diety uwazam w moim przypadku za detoks, bo nie tknelam zadnego barana z czekolady, nie powachalam nawet milki (ejjj apropo, jadlyscie ta nowa, z syropem wisniowym? ja jadlam wczoraj i mam nerwa, bo ten syrop wisniowy smakuje identyko jak truskawkowy ![]() ![]() ![]() a chrupki zjadl za mnie Psyhol ![]() mysle ze Psyhol stoi teraz w kacie i sie wstydzi ze zjadl te chrupasy! albo oglada american pie! film o nastolatkach tak zboczonych jak ona sama! zbereznica! ![]() buhaha! no :| to jest obleśne . nienawidze kłakow. dlatego tez depilator nie jest moim przyjacielem ![]() tak czy inaczej wypadaloby uzyc depilatora bo nogi sa po nim cudnie gladkie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
Bania, jak jadłam 5 posiłków dziennie i wydawało mi się,że ok sie odżywiam, raz na jakiś czas coś wpadło itd. to utyłam
![]() ![]() Ale jak zjem rano o 6:00 to potem dopiero ok.14:00 jem drugi posiłek. Więc jak wracam do domu o 17 to nie jestem głodna,ewentualnie wsunę coś o 18 i tyle. Gorzej u tż, wtedy kolacja o 20:00 ![]() A co najdziwniejsze, przytyłam nieźle,może w klubie napiszę bo tutaj wstyd ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiedziałam, że masz aż tak pogmatwana historie zywienia, nie mam pojecia, w czym tkwi problem, chcialoby sie go zgonic na niejedzenie tych 5 posilkow, ale skoro piszesz, ze trzymajac sie jedzenia 5 posilkow - utylas, to nie mam pojecia co tu jest nie tak ![]() padłabym ![]() ![]() miałam własnie pytac ile wazysz. a od kilku dni cwiczysz - widzisz poprawe? nie myslalas nad dietetykiem? bo zakladam, ze wszystkie badania masz pororbione, Ty jako jedna z pierwszych wysylasz nas tu wszystkie do lekarza gdy cos ze zdrowiem jest nie tak ![]()
![]() |
![]() |
#3557 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj jeszcze byłam u promotorki, pół tego co napisałam do wykreślenia (dobre 25 stron psu w d*pe) i ja już nie mam siły... i oczywiście w gratisie z tych nerwów żołądek skręcił się w supełek... popijam melisę i staram się jakoś doprowadzić do porządku i tym wszystkim nie załamywać. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
ej! jest sprawa ktora nie daje mi zyc od pol godziny!
czy jezeli w plusie jest promocja, ktora trwa od ktoregos tam do 12.04.2012, to obowiazuje jeszcze dzis? ![]() ALE na stronie plusa, wraz z godzina 00:00 i nadejsciem dnia 12.04.2012, promocja zostala wrzucona do archiwum promocji ![]() jest to promocja bardzo bardzo mi potrzebna, a jej istnienie odkrylam o 23:50; nie musze wam przypominac, ze na koncie internetowym mam 9,89! to sie nazywa galgan! ![]() wrrrrrrrrrrrrrr Karolcia, wiem co czujesz. ja wyluzowalam jak zaczelam miec konkretne problemy ze zdrowiem zwiazane z galopujacym zyciem. zwolnilam, zeby zyc :P jest lepiej, luzniej, choc mam za duzo czasu na myslenie o glupotach i wymyslanie sobie nieistniejacych problemow. wole miec na glowie 380114014 rzeczy, bo wtedy doskonale wykorzystuje sie doslownie kazda sekunde, a kazda minuta wnosi w zycie cos wartosciowego. brak organizacji czasu to straszne marnotrawstwo. mimo to lubie leniuchowac i zrobic sobie off day. promotorce naleza sie baty ;/
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-11 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3559 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do Twojej analizy to przyznam się bez bicia, że ja wrócił TZ (ale juz na wizazu nie byłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale należą sie kopniaki za demotywację nas! Jaka rozpusta?! ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam 3 km od domu ![]() ![]() Ale ja po milkę nie idę ![]() Właśnie wsuwam owsiankę z kostką czekolady ![]() ![]() A jako, że w święta nie ćwiczyłam to po wczoraj mam zakwasy, chyba że to nie od ćwiczeń ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3560 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A zdolna to jestes Ty, pamietam jak zawsze pisalas o swoich osiagnieciach, strasznie ambitna jestes i napewno wszytsko uda Ci sie napisac w czasie ![]() cos jeszcze mialam pisac ale juz nie pamietam ![]()
![]() |
![]() |
#3561 |
Zadomowienie
|
Ewelka ja też w Ciebie wierzę!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3562 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój brat jest po technologii żywienia, jego kolega ma firmę układa diety itp., ale nie wybieram się do niego. Wiem co powie:5 posiłków dziennie, białkowe kolacje, 5 porcji warzyw itd., ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko,że mój zastój trwa jakieś 2 miesiące ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3563 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurcze nie wiem już.... A tak w ogóle, na mnie krzyczałyście jak pracując mało jadłam a Ty? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3565 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wreszcie się zmobilizowałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Hahaha, walczysz z psem o mniejsce w łóżku? ![]() ![]() Odpocznij trochę ![]() ![]() Cytat:
![]() Hahaha, też uwielbiam się zamknąć w moim zaciemnnionym pokoju! xD Dziś o dziwo podniosłam rolety... TAK! Cytat:
![]() Dodatkowo jutro zaczynam sobie rano biegać... Niestety na weekend przerwa, bo będę nabywać wiedzę ![]() Jednak nie powinnam tu tego pisać ![]() O.o O.O o.o Cytat:
![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-12 o 14:44 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wcale mi nie jest przykro, że zjadłam chrupasy i wyżłopałam piwsko, bo dzisiaj się elegancko czymam! ![]() Idź golić te giry i mi nie wypominaj chrupków ![]() Co do Milki to jeszcze nie jadłam żadnej z tej edycji limitowanej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpoczynek przede wszystkim ![]() Wiedziałam,że Psyche mnie pochwali ![]() ![]() Fajrant, do domu! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj chodzę po domu i sprzątam ![]() Posprzątałam swój pokój, łazienkę, kuchnię... Jestem z siebie mega zadowolona... A Wy jesteście ze mnie dumne? ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Aaaa! I jutro zaczynam biegać! ![]() Piątek... I dopiero poniedziałek, bo weekend spędzam na uczelni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
Monia, Agniesikk, czy ten kalkulator jest wiarygodny???
http://www.brazone.pl/bra-fitting.html Wg niego wyszło mi 65 F ![]()
![]() |
![]() |
#3570 |
Zadomowienie
|
kto zeżarł na kolację parówki zapiekane w cieście drożdżowym?
![]() Psyhe ja mam tam 65DD/E (czasem mam w biuście 88, czasem 86 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.