Minetka - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-12, 11:32   #391
Keina
BAN stały

Dot.: Minetka

Ja lubie paluszkiem, wtedy jego usta mogą całować moją szyję, piersi, twarz ....
Keina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-12, 13:25   #392
Daenerys
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość
minetka fajna sprawa ale jakos tak nie wiem jak sie zachowywac jak koles ma twarz pomiedyz moimi udami dlatego z moim obecnym mężczyzną na to sobie nie pozwalam... troche uważamże to nie smaczne robic takie rzeczy ale ogólnie... bardzo miłe doznanie i można szybko osiągnąć orgazm...
Niesmaczne
Przecież to jest bardzo smaczne dla mężczyzn, a dla kobet bardzo przyjemne.
Ja mintekę lubię gdy jest dobrze zrobiona, bo to nie sztuka wsadzić tam jęzor i licać gdzie popadnie, sztuka zrobić to dobrze
Na szczęście faceci generalnie po kilku poradach wiedzą co i jak

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-17, 22:58   #393
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Daenerys Pokaż wiadomość
Niesmaczne
Przecież to jest bardzo smaczne dla mężczyzn, a dla kobet bardzo przyjemne.
Ja mintekę lubię gdy jest dobrze zrobiona, bo to nie sztuka wsadzić tam jęzor i licać gdzie popadnie, sztuka zrobić to dobrze
Na szczęście faceci generalnie po kilku poradach wiedzą co i jak
wiem wiem że przyjemne nie zaprzeczam. Jednak dla niektórzych kolesi to może być naprawde niesmaczne )) ogólnie to lubie, ale mojego obecnego mężczyzne na to nie naciągam bo i ja sama nie pieszcze go oralnie hehe
niqska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-27, 23:12   #394
wersa
Raczkowanie

GG do wersa

Uwielbiam pieszczoty jezyczkiem, jest on taki delikaty i ciepły i zawsze mam mega orgazm Polecam
wersa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-28, 15:59   #395
She_is_Gentle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gorzkawa Pokaż wiadomość
Ja minetki jeszcze nie przerabiałam. Misiek chce ale jakos nie moge sie przemóc.. A powiedzcie czy macie wygolone całkiem włoski na foczce? ale CAŁKOWICIE. BO chyba dziwnie jak facet piesci a tam sa malutkie włoski.. Hm?????
ja staram sie w 100% ale nie zawsze mi sie chce
nienawidze jak mi pozniej wloski odrastaja bo to gryzie :/
a odrastaja błyskawicznie

a ja ze swoim facetem zaczelam wlasnie od minetki.
dopiero pozniej zdecydowalismy sie na normalne wspolzycie
i tez sie zastanawiam dlaczego IM sprawia to tak wielka przyjemnsc :P nieraz wieksza niz nam, dziewczynom

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-12-28 o 23:29 Powód: Post pod postem.
She_is_Gentle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-28, 18:05   #396
Ice lady
Raczkowanie

GG do Ice lady

She is Gentle polecam krem do depilacji firmy Bielenda po nim są mieękkie włoski i nic nie kłuje
Ice lady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-28, 20:02   #397
She_is_Gentle
BAN stały

Ice lady
po kremach tez kluje, ale przyznam ze bielendy nie stosowalam
kupie jutro, jak nie zapomne

dzieki
She_is_Gentle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-28, 22:50   #398
Ice lady
Raczkowanie

GG do Ice lady

spróbuj, ja przedtem stosowałam veet ale bielenda jest dużo lepsza i ja już zapomniałam co to kłucie kosztuje około 7-8 zł.
Ice lady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-28, 23:05   #399
moren
Wtajemniczenie

GG do moren

Ja to Wam powiem,że z mój były uwielbiał minetke,a wcale się do tego nie goliłam (teraz też używam bielendy i jestem zadowolona ) On tego nie wymagał,mi się nie chciało Z moim obecnym Kochaniem,to było ciężko...Nie chciał lodzika,bo uważał,że to chyba poniża kobiety i może kiedyś...Więc bez pytania sama go dorwałam i codziennie krzyczy,że chce W związku z tym stwierdził,że powinien dać mi przyjemność na podobnym poziomie.Na początku słabo mu szło,ale chłopak szybko się uczy i potem było cuuudownieee Narawdę świetne przed,jako gra wstępna,świetne po (niestety orgazum nigdy nie miałam,więc tak mnie muszą zaspokajać ) a szczególnie z paluszkami w środku polecam dziewczynom wahającym się
moren jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-28, 23:29   #400
Pomadka
Zakorzenienie

Dziewczyny, jest wątek o depilacji na tym forum i tam was odsyłam-możecie się tam podzielić swoimi spostrzeżeniami o depilacji, a tutaj piszcie jak na temat.
Stary 2006-12-29, 15:58   #401
gurcia
Raczkowanie

GG do gurcia

Minetka jest boska nie ma chaba nic lepszego i dobre jest jesli nie chce się jeszcze uprawiać seksu nie marto sie wstydzic ani krępować... bo to wtedy nie przynosi przyjemnosci.... relaks, TŻ i do dzieła

Kocham i jestem kochana, szczęściem drugiego serca przepełniona....... pijana

Walka trwa:

114-110-105-100-95-90-85-80-75-70-65-60-55
gurcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-29, 21:41   #402
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

ja uwielbiam, jak facet robi mi TAM języczkiem, czasami traktuję to jako wstęp do konkretu, a czasami ja tak dochodzę a potem się jeszcze kochamy ( bardziej rozbudowana gra wstępna)

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-29, 22:53   #403
19katarina82
Kasia o...

No dobrze...wywnętrzę się... Mam problem, który pewnie ma związek z jakimiś kompleksami czy niskiem poczuciem wartości z którego nie koniecznie zdaje sobie sprawę. Mój problem polega na tym, że nie umiem powiedziec facetowi jak pieścić moją łechtaczkę! Umiem powiedzieć wszystko inne tylko nie to jedno najważniejsze bo tylko przy dodatkowym pieszczeniu łechatczki jestem w stanie osiągnąć orgazm, który, jak słusznie już podejrzewanie nigdy mnie nie "nawiedził" No bo co mam mu powiedzieć? "Lubie jak się ją pieści od góry? Od "korzenia"? " No napisac to spoko, ale przez gardło mi to nie przejdzie bo ściska je jakiś dziwny strach, że on nie wiem pomysli, że jestem dziwna albo coś wiem ze to głupie i tylko mi szkodzi ale nie umiem sobie z tym poradzić Uwielbiam pieszczoty oralne (czyli dawanie ich jemu) i jak się okazało nawet podczas pierwszego razu mam do niech talent ale w drugą stronę nie bardzo Może to trochę dlatego, że mój ex raz mnie wysmiał, że tylko tak mogę ale w sumie co bede winę na niego zwalać jak to mój problem... Może cie mi jakoś pomóc?
Pozdrawiam serdecznie !!!!

PS Aha, albo się boję, że on uzna że za długo mi zajmuje dojście do ograzmu i że jestem oziębła mimo że nie jestem
Stary 2006-12-29, 23:37   #404
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 19katarina82 Pokaż wiadomość
Może to trochę dlatego, że mój ex raz mnie wysmiał, że tylko tak mogę ale w sumie co bede winę na niego zwalać jak to mój problem...
IMHO to ma tez duze znaczenie w Twoim wypadku...
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 08:52   #405
xxFORESTxx
Przyczajenie

GG do xxFORESTxx

no hejka kobietki tak u sobie czytam te wasz wypowiedzi i nasuwa mi sie jedna myśl... lubimy to samo hehe ale tak poważnie mówiąc to ze strony faceta mogę sie wypowiedzieć,że wprost uwielbiam robić dziewczynie dobrze języczkiem... każdej partnerce sie to podobało i skarg nie słyszałem (mam nadzieje,że nie przez grzeczność ) z mojej strony mogę tylko zaznaczyć,ze sprawia mi to ogromną przyjemność gdyż lubie patrzeć jak kobieta jest tak na maxa podniecona pod moim dotykiem i robiąc jej to patrze na jej każdą reakcje i idzie szybko wyczuć,która jak lubi a skoro mi to sprawia przyjemność a wam tym bardziej to dlaczego nie jestem jak najbardziej za i dziewczyny uwieżcie mi każdy facet lubi dawać coś od siebie nas też to kręci!! no sie rozpisałem ale chyba wkońcu napisałem to co trzeba i taka mała uwaga dla początkujących: lepiej jednak mieć ładnie ogolonąm,gdyż gdy to jest faceta pierwszy raz jakoś mu tak łatwiej i uważamy to za bardziej higieniczne ale to tak z własnego doświadczenia mówie sam sie gole więc dlaczego wy nie możecie?! pozdrawiam no i życze miłych doznań
xxFORESTxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 11:27   #406
moren
Wtajemniczenie

GG do moren
Wink Dot.: Minetka

Hmm,muszę przyznać,że to ciekawe,jak facet się goli chciałabym to zobaczyć
Katarino,jeśli mu nie powiesz,że coś jest nie tak,to sama możesz się powoli zniechęcać do zbliżeń Wiem,że to jest tak łatwo pomyśleć,żeby powiedzieć,ale wydaje mi się,że warto spróbować podczas pieszczot powiedzieć mu:"a spróbuj zrobić to inaczej" Powinno pomóc Po co masz się niepotrzebnie stresować.Jemu też zależy,żeby było Ci dobrze,ale sam się nie domyśli,co ma robić
Stary 2006-12-30, 11:37   #407
xxFORESTxx
Przyczajenie

GG do xxFORESTxx

[quote=moren;3347131]Hmm,muszę przyznać,że to ciekawe,jak facet się goli chciałabym to zobaczyć

oj widoczek podobno cieszy oko hehe ale naprawde nie spotkałem sie jeszcze z tym by ktoś mi powiedział,że wygląda to brzydko lub dziwnie... raczej wszystkie panie były zadowolone z tego faktu pozdrowionka
xxFORESTxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 11:38   #408
wersa
Raczkowanie

GG do wersa

Widzę, że nie tylko mnie zainteresował ten temat Uwielbiam jak facet mi robi minetkę .
A jak wy to robicie facetowi ???
Ja uważam, że robię to ok jest zadowolony, no prawie bo on chce, żebym jego "soki" brała do ust , raz spróbowałam ale nie odpowiada mi to ;( a on nalega. moze macie na to jakiś sposób ?
Jak to u was wygląda dziewczyny ???
wersa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 17:46   #409
pokochaj_mnie
Raczkowanie

^^
liczy się cokolwiek oprócz Ciebie.

Edytowane przez pokochaj_mnie
Czas edycji: 2007-03-14 o 16:38 Powód: Post pod postem.
pokochaj_mnie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 18:05   #410
Clevland
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pokochaj_mnie Pokaż wiadomość
Mój TŻ zawsze po "lodziku" kończy w mojej buzi... Fe. nie cierpię tego... i do tego mój TŻ pali papierosy.... i dlatego jego sperma jest jeszcze gorsza w smaku..bardziej gorzka itp.. ja jak mam już ten jego ładunek w buzi, to szybko lecę do łazienki i to wypluwam.... ble ble ble... myję ząbki... myję rączki.... A mój TŻ po tym wszystkim nie chcę się ze mną calować z języczkiem, bo go to obrzydza.... Ehh.. trudny jest ten mój TŻ, ale ja go sobie jeszcze wychowam
Powiedz mu że, jak nie rzuci palenia to nie będzie kończył w ustach.

Słyszałem że to tak jakby połykać "ciepłego gluta" .
Na szczęście to nie mój problem- staram się odpowiednio odżywiać (np.ananasy) aby kobieta dawała radę "to" przełknąć.
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 18:18   #411
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Clevland Pokaż wiadomość
Powiedz mu że, jak nie rzuci palenia to nie będzie kończył w ustach.

Słyszałem że to tak jakby połykać "ciepłego gluta" .
Na szczęście to nie mój problem- staram się odpowiednio odżywiać (np.ananasy) aby kobieta dawała radę "to" przełknąć.
Czyli, ze ona musi?

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 18:38   #412
Clevland
Rozeznanie

Hm...
musi to na Rusi...

Wszystko wcześniej sie ustala. Jak jakaś nie chce, to nie ma problemu.

Chce mi dać trochę radochy...
Zresztą wolę kończyć w niej, tzn. tam gdzie trzeba

Z drugiej strony my podczas minetki też "konsumujemy" wasz "płyn miłości", ale facetów którzy by tego nie lubili jest bardzo mało...

Ja z regóły po minecie mówię jej, że jest PYSZNA...
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 18:54   #413
male
Rozeznanie

Cytat:
Mój TŻ zawsze po "lodziku" kończy w mojej buzi... Fe. nie cierpię tego... i do tego mój TŻ pali papierosy.... i dlatego jego sperma jest jeszcze gorsza w smaku..bardziej gorzka itp.. ja jak mam już ten jego ładunek w buzi, to szybko lecę do łazienki i to wypluwam.... ble ble ble... myję ząbki... myję rączki.... A mój TŻ po tym wszystkim nie chcę się ze mną calować z języczkiem, bo go to obrzydza.... Ehh.. trudny jest ten mój TŻ, ale ja go sobie jeszcze wychowam
Powiedz mu to, nie musisz tego lubić. Ludzie, no przecież nic na siłę..
Stary 2006-12-30, 19:16   #414
Madziorek08
Rozeznanie

GG do Madziorek08

oje nie ma to jak minetka.....uwielbiam jak moj ja robi lizac lechtaczke a jednoczesnie wkladajac mi paluszki to jest to!
co do nazwy to my mowimy na to "dominet (bank)" <lol>
Madziorek08 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 19:28   #415
19katarina82
Kasia o...

Morenwiem że muszę to zrobić :/ nawet pisemnie bo nie wiem czy przez usta mi to przejdzie
Stary 2006-12-30, 20:28   #416
day_dream
Raczkowanie

Cytat:
A mój TŻ po tym wszystkim nie chcę się ze mną calować z języczkiem, bo go to obrzydza....
ja to bym takiego jeszcze specjalnie potraktowała soczystym calusem z tym co mam w ustach. A skoro tego nie cierpisz to po co to robisz? nie rozumiem...przeciez nic na siłę. A co do minetki to bardzo lubie i nigdy nie musze prosic mojego TŻa, bo sam pcha sie z jezorem miedzy nogi czasami to az mi glupio i go odciagam, ale uparciuch i tak musi zrobic swoje
day_dream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 21:25   #417
male
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez day_dream Pokaż wiadomość
. A co do minetki to bardzo lubie i nigdy nie musze prosic mojego TŻa, bo sam pcha sie z jezorem miedzy nogi czasami to az mi glupio i go odciagam, ale uparciuch i tak musi zrobic swoje
o losie u mnie jest identycznie. Ja uwielbiam, on też i wszystko gra
Stary 2006-12-31, 00:39   #418
moren
Wtajemniczenie

GG do moren
Smile Dot.: Minetka

Każdy sposób jest dobry Ale myślę,że warto się przełamać,bo jak się jest z drugim człowiekiem tak blisko,to chyba nic nie powinno stanowić problemu Dla mnie z tym jest tak,że jak już raz się przełamiesz,to puźniej już nie będziesz się wstydziła i o wszystkim będziecie mogli porozmawiać Także głowa do góry i do dzieła będzie dobrze
A co do loda,to mój facet tego ode mnie nie wymaga,ale wolę od razu połknąć,niż jak bym miała to trzymać tyle w buzi Im szybciej,tym lepiej Słyszłam właśnie,że owocowa dieta pomaga.Fajnie,że facet zwraca na to uwagę i stara się zmniejszyć dyskomfort partnerki Jestem pod wrażeniem
Stary 2006-12-31, 01:48   #419
.lonestar.
Raczkowanie

GG do .lonestar. Send a message via Skype™ to .lonestar.

Cytat:
Jeżeli nie lubisz połykac spermy to dlaczego pozwalasz swojemu TŻ kończyc w swoich ustach?? Porozmawiaj z nim o swoim problemie Myślę, że nie jest zbyt zachwycony kiedy Ty nagle lecisz do łazienki i wypluwasz jego sperme...Dziwi mnie także jego obrzydzenie a propos całowania Ciebie po tym jak zrobisz mu dobrze. A ja tam lubię smak spermy mojego TŻ i uwielbiam kiedy robi mi mienetkę a jak jeszcze bawi się przy tym paluszkami...ach...cóż za rozkosz
.lonestar. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-31, 15:15   #420
Rimelka
Przyczajenie

Ja uwielbiam...poprostu kocham minetkę...to jest niesamowite i zawsze doprowadza mnie do orgazmu...Moj facet to uwielbia, zdzwiwiłam się troche jak tak czytam Wasze wypowiedzi, że każdy facet to lubi...dziwne trochę, ale ciesze się, że mój TŻ to uwielbia tak samo jak ja, albo nawet bardziej...już mam ochotę na samą myśl...

Mam pytanie jedno (do faceta): Czy te nasze soki są naprawdę takie pyyyszne?Bo jakoś trudno mi sobie to wyobrazić...Czy to aż tak bardzo Was Mężczyzn podnieca?Co czujecie, gdy nas tam pieścicie?
Rimelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości