|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Damski wytrysk-wstyd?
Cytat:
![]() Takiego faceta to jeszcze nie spotkałam
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam parę razy kobiecy wytrysk - tak mi się wydaje. Jednak zawsze następuje to kiedy uprawiamy seks na stojąco i TŻ wchodzi we mnie od tyłu.
Śmiać mi się trochę chcę, bo za pierwszym razem jak poczułam ciepłą wilgoć między nogami to martwiłam się, że może siku popuściłam :P
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
ja spotkałam... Ale szybko od niego uciekłam
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
ha i tu moge sie wypowiedziec :P!...
z 2 tygodnie temu gadalam z kolezanka i nasunela ten temat, nigdy wczesniej nie wiedzialam i nie mialam... i zrobilam tak jak radzila, by wziac wibrator i najpierw sama sobie i zobacze jak co itd, a pozniej jak juz odkryje jak dochodze pokazac to wlasnemu facetowi... i ze to bedzie tak jakby mi sie siusiu chcialo - takie uczucie i... rzeczywiscie tak bylo. czytalam ze facetom sie to podoba, moj tez stweirdzil ze to cos suuuper . wiec staje sie to u nas norma hah.inna sprawa ze czesto jak moj facet byl "na dole" to odpychalam go bo myslalam ze mu sie zsikam na twarz a az takiego hardcoru to my nie preferujemy (jeszcze :P).
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze, ja chyba nie mialam
wiem jednak, ze to bardzo facetow podnieca. Ogolnie to mam bardzo duzo sluzu i po orgazmie juz w ogole cala jestem mokra, moze to to? Mialam czasami tak, ze odczuwalam uczucie podobne do tego kiedy chce sie sikac, ale bylam pewna, ze jak nie przerwe tego, to sie po prostu zesikam i to nie bedzie, ze zaden wytrysk
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
mam często tak, ze czuję, że za moment się zsikam, ale nie mam pojęcia czy to to bo każe przestać chłopakowi
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;33488420]Kurcze, ja chyba nie mialam
wiem jednak, ze to bardzo facetow podnieca. Ogolnie to mam bardzo duzo sluzu i po orgazmie juz w ogole cala jestem mokra, moze to to? Mialam czasami tak, ze odczuwalam uczucie podobne do tego kiedy chce sie sikac, ale bylam pewna, ze jak nie przerwe tego, to sie po prostu zesikam i to nie bedzie, ze zaden wytrysk [/QUOTE]wytrysk idzie przez cewke moczowa wiedz uczucie sikania jest tutaj normalne ja rowniez wczesniej przerywalam by tylko sie nie zsikac ))...Cytat:
moj tez mowi ze to cudona sprawa i mega go rajcuje ...
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;33496240]moze to zwykle sikanie, ktore uwalnia sie podczas orgazmu kiedy organizm sie rozluznia.[/QUOTE]
Nie. Ta "wydzielina" zawiera śladowe ilości moczu, ale to nie siki :p
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się kiedyś wstydziłam. Z czasem się oswoiłam i przestałam wstydzić. Mojego TŻa to baaardzo kręci. Nawet kiedy prosiłam go żeby przestał, bo myślałam że się posikam on robił dalej swoje.Skoro dla mnie to przyjemność, a on uwielbia patrzeć jak dochodzę, i doprowadzać mnie do wytrysku to nie widzę powodu żeby sobie odmawiać. Poza tym, kocham jego minę kiedy jest taki przejęty i napalony!
|
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
W seksie skrępowanie jest końcem przyjemności. Czego się wstydzisz? Naturalnej reakcji ciała, która od ciebie nie zależy, a świadczy o rozkoszy, którą dał ci facet? Dziwne, przecież on jest z tego dumny pewnie.
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;33496240]moze to zwykle sikanie, ktore uwalnia sie podczas orgazmu kiedy organizm sie rozluznia.[/QUOTE]
nie, to ma calkiem inny zapach, nie moczu... Moj TŻ tweirdzi ze kobiety pachna tam na dole sledziami :/... ja mu nie mowie ze pachnie tam szprotkami czy sandaczem - wtf :/...? no tak, ale jezeli nie wiesz ze to wytrysk to ktora chce lac facetowi na twarz xD???
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faaajny ten Twój TŻ ![]() Co do wytrysku: ani to powód do dumy, ani do wstydu. Reakcja organizmu i tyle - to tak jakby być dumnym z tego, że np. przy orgazmie się komuś nogi trzęsą
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio dziwne macie te problemy.
|
|
|
|
|
#46 |
|
jestę wieszczę
|
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Nie no ,nawet tu go przywiało,Bober czy Ty kiedyś odpuścisz,czy już zawsze będziesz psuł wątki!
![]() ^^^^^^^^^^^^ Jeśli chodzi o temat,to autorko nie ma powodu do wstydu,ja z reszta na początku tez się krępowałam,ale porozmawiałam z partnerem i wszystko sobie wyjaśniliśmy.Ciesz się nim jak najdłużej,a te osoby ,które Ci mówią ,że się powinnaś wstydzić-zazdroszczą Ci! |
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Mój facet byłby w 7 niebie, gdybym zareagowała wytryskiem na koniec ;]. Nie ma się czego wstydzić.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
absolutnie nic wstydliwego, naturalna sprawa
![]() ja mam tak tylko , gdy jestem b.b.podniecona i raczej przy 'recznych robotach' niz samym stosunku. Po prostu czuje, ze cos tam sie bardzo mokro robi i wycieka ,nie jest tak geste jak sluz i rzeczywiscie smieszne uczucie, troche jakby sie popuszczalo ![]() ...ale nigdy nie zdarzylo mi sie tak jak na filmikach xx, zebym az eksplodowala wytryskiem na wprost ,jak fontanna
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
może ja odpuszczę sobie jak kolega oferowanie swoich usług i chwalenie się dokonaniami.
powiem tylko, odpowiadając autorce tematu, że z tego trzeba się cieszyć, a nie martwić. sądzę, że większość normalnych facetów (ekhem, nomen omen), uwielbia widzieć, jak dziewczyna szczytuje, więc im więcej na to wskazuje, tym lepiej. |
|
|
|
|
#52 |
|
Konto usunięte
|
Raz mi się zdarzyło, ale tylko podczas seksu analnego. Nie wiem, czemu, moze dlatego, że tak jest ciaśniej, bardziej ostro i tak... inaczej. cos nagle się zmieniło i zaczęłam czuć przyjemność, której dotąd nie znałam. a gdy poczułam, że właśnie TO się dzieje, przestałam myśleć.
|
|
|
|
|
#53 |
|
Kociara
|
Żartujesz? Dla faceta taka kobieta to jak dla nas jednorożce!
|
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem jak inni faceci ale ja to bym się baaaardzo cieszył z takiego orgazmu u mojej kobiety. Niestety nie udało nam się jeszcze. Fakt, że ostatnio mało się bzykamy ale jak uda mi się to zmienić to spróbuję moją Niunię dopieścić tak żeby tryskała z radości
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Uważam że nie jest to powód do wstydu. Wszystko zależy od odpowiedniego partnera i otwarcia się na niego. U mnie to nie raz istna powódź
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie!!! Fantastyczne, mocne uczucie - mega fajne
![]() Choć sama jakoś nie mogę siebie doprowadzić do "mokrego" stanu, to mój TŻ potrafi to w kilka sekund, czy paluszkami czy w odpowiedniej pozycji. A co tam.... POLECAM
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Orgazm jak orgazm. Dla mnie żaden powód do wstydu czy też dumy.
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno nie jest to powód do wstydu droga autorko.
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Damski wytrysk czy tam squirt to rewelacyjna sprawa dla faceta (przynajmniej w moim przypadku).
Nie mam rzecz jasna empirycznych doświadczeń w tej materii (w końcu facetem jestem), ale sporo się w temacie orientowałem i też próbowałem na partnerkach. Jeśli dużo z Was nie zaobserwowało u siebie squirtu, ale jakimś dziwnym trafem podczas uprawiania stosunku na jeźdźca twarzą do partnera i ruszając się poziomo (czyli w przód i tył) było za każdym razem jakoś wyjątkowo mokro to właśnie to był squirt, tylko, ze względu na pozycję nie widoczny jako tako. Jest to wynik mocnego stymulowania w tej pozycji penisem przedniej ściany pochwy (w tym przestrzeni Graffenberga) która odpowiada za squirty. Jeśli podczas seksu w takiej pozycji chce Wam się nagle siusiu to, aby mieć damski wytrysk, nie możecie tego powstrzymywać i musicie być rozluźnione. Jeśli Wasi faceci są choć trochę anglojęzyczni to najlepszym materiałem jaki znam na ten temat to filmik pt. How to make her squirt wpisać w google i 5ty link od góry (upewnić się, że z strony xhamster). Ciekawym zjawiskiem jest orgazm u kobiety podczas takiej stymulacji. Można zobaczyć na filmiku, ja widziałem takie na własne oczy. Kobieta zaczyna trząść się czy tam jakby podskakiwać i nagle każdy dotyk w okolice łechtaczki powoduje taki ciekawy wstrząs kobiety. Należy dać partnerce ochłonąć, a "sprawcy" delektować się widokiem zaspokojonej kobiety. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

. wiec staje sie to u nas norma
Mialam czasami tak, ze odczuwalam uczucie podobne do tego kiedy chce sie sikac, ale bylam pewna, ze jak nie przerwe tego, to sie po prostu zesikam i to nie bedzie, ze zaden wytrysk