Damski wytrysk-wstyd? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-10, 22:37   #31
Stonem
Raczkowanie

Dot.: Damski wytrysk-wstyd?

Cytat:
Napisane przez mimitka1988 Pokaż wiadomość
No raczej chodzi o zainteresowanie.. Niestety niektórzy mężczyźni są pochłonięci tak swoimi zajęciami, że raczej seks i inne tego typu rzeczy nie są im często w głowie

Pozostaje liczyć na siebie :P
Czytam i nie wierzę
Takiego faceta to jeszcze nie spotkałam
Stary 2012-04-11, 17:13   #32
Madzia9999
Zakorzenienie

Ja miałam parę razy kobiecy wytrysk - tak mi się wydaje. Jednak zawsze następuje to kiedy uprawiamy seks na stojąco i TŻ wchodzi we mnie od tyłu.
Śmiać mi się trochę chcę, bo za pierwszym razem jak poczułam ciepłą wilgoć między nogami to martwiłam się, że może siku popuściłam :P

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-11, 17:24   #33
andune
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Stonem Pokaż wiadomość
Czytam i nie wierzę
Takiego faceta to jeszcze nie spotkałam
ja spotkałam... Ale szybko od niego uciekłam
Stary 2012-04-12, 10:54   #34
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

ha i tu moge sie wypowiedziec :P!...
z 2 tygodnie temu gadalam z kolezanka i nasunela ten temat, nigdy wczesniej nie wiedzialam i nie mialam...
i zrobilam tak jak radzila, by wziac wibrator i najpierw sama sobie i zobacze jak co itd, a pozniej jak juz odkryje jak dochodze pokazac to wlasnemu facetowi... i ze to bedzie tak jakby mi sie siusiu chcialo - takie uczucie i... rzeczywiscie tak bylo. czytalam ze facetom sie to podoba, moj tez stweirdzil ze to cos suuuper . wiec staje sie to u nas norma hah.

inna sprawa ze czesto jak moj facet byl "na dole" to odpychalam go bo myslalam ze mu sie zsikam na twarz a az takiego hardcoru to my nie preferujemy (jeszcze :P).

My love is your love, your love is my love
justi2511 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-12, 11:45   #35
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Kurcze, ja chyba nie mialam wiem jednak, ze to bardzo facetow podnieca. Ogolnie to mam bardzo duzo sluzu i po orgazmie juz w ogole cala jestem mokra, moze to to? Mialam czasami tak, ze odczuwalam uczucie podobne do tego kiedy chce sie sikac, ale bylam pewna, ze jak nie przerwe tego, to sie po prostu zesikam i to nie bedzie, ze zaden wytrysk
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-12, 16:09   #36
leleczka
Wtajemniczenie

mam często tak, ze czuję, że za moment się zsikam, ale nie mam pojęcia czy to to bo każe przestać chłopakowi aha, zawsze czuję to kiedy dotyka mnie ręką. może teraz nie przerwę i zobaczę
Stary 2012-04-12, 17:07   #37
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;33488420]Kurcze, ja chyba nie mialam wiem jednak, ze to bardzo facetow podnieca. Ogolnie to mam bardzo duzo sluzu i po orgazmie juz w ogole cala jestem mokra, moze to to? Mialam czasami tak, ze odczuwalam uczucie podobne do tego kiedy chce sie sikac, ale bylam pewna, ze jak nie przerwe tego, to sie po prostu zesikam i to nie bedzie, ze zaden wytrysk [/QUOTE]
wytrysk idzie przez cewke moczowa wiedz uczucie sikania jest tutaj normalne ja rowniez wczesniej przerywalam by tylko sie nie zsikac ))...

Cytat:
Napisane przez leleczka Pokaż wiadomość
mam często tak, ze czuję, że za moment się zsikam, ale nie mam pojęcia czy to to bo każe przestać chłopakowi aha, zawsze czuję to kiedy dotyka mnie ręką. może teraz nie przerwę i zobaczę
taki peesik: na te pare razy raz naprawde sie zsikalam :/... wiec nigdy nie wiadomo, trzeba sie dobrze wysikac przed seksem xD...

moj tez mowi ze to cudona sprawa i mega go rajcuje ...

Stary 2012-04-12, 17:28   #38
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez justi2511 Pokaż wiadomość
wytrysk idzie przez cewke moczowa wiedz uczucie sikania jest tutaj normalne ja rowniez wczesniej przerywalam by tylko sie nie zsikac ))...
moze to zwykle sikanie, ktore uwalnia sie podczas orgazmu kiedy organizm sie rozluznia.
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-12, 19:25   #39
Frutti
Zakorzenienie

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;33496240]moze to zwykle sikanie, ktore uwalnia sie podczas orgazmu kiedy organizm sie rozluznia.[/QUOTE]

Nie. Ta "wydzielina" zawiera śladowe ilości moczu, ale to nie siki :p
Stary 2012-04-12, 22:29   #40
AmeliaAm
Raczkowanie

Ja też się kiedyś wstydziłam. Z czasem się oswoiłam i przestałam wstydzić. Mojego TŻa to baaardzo kręci. Nawet kiedy prosiłam go żeby przestał, bo myślałam że się posikam on robił dalej swoje.Skoro dla mnie to przyjemność, a on uwielbia patrzeć jak dochodzę, i doprowadzać mnie do wytrysku to nie widzę powodu żeby sobie odmawiać. Poza tym, kocham jego minę kiedy jest taki przejęty i napalony!

kocham chłopaków z POGODNO !
AmeliaAm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-13, 16:58   #41
kalincia
BAN stały

W seksie skrępowanie jest końcem przyjemności. Czego się wstydzisz? Naturalnej reakcji ciała, która od ciebie nie zależy, a świadczy o rozkoszy, którą dał ci facet? Dziwne, przecież on jest z tego dumny pewnie.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-13, 22:28   #42
justi2511
Raczkowanie

GG do justi2511

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;33496240]moze to zwykle sikanie, ktore uwalnia sie podczas orgazmu kiedy organizm sie rozluznia.[/QUOTE]
nie, to ma calkiem inny zapach, nie moczu... Moj TŻ tweirdzi ze kobiety pachna tam na dole sledziami :/... ja mu nie mowie ze pachnie tam szprotkami czy sandaczem - wtf :/...?
Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
W seksie skrępowanie jest końcem przyjemności. Czego się wstydzisz? Naturalnej reakcji ciała, która od ciebie nie zależy, a świadczy o rozkoszy, którą dał ci facet? Dziwne, przecież on jest z tego dumny pewnie.
no tak, ale jezeli nie wiesz ze to wytrysk to ktora chce lac facetowi na twarz xD???

Stary 2012-04-13, 22:32   #43
mapia1990
Raczkowanie

Cytat:
nie, to ma calkiem inny zapach, nie moczu... Moj TŻ tweirdzi ze kobiety pachna tam na dole sledziami :/... ja mu nie mowie ze pachnie tam szprotkami czy sandaczem - wtf :/...?
Stary 2012-04-15, 09:56   #44
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:

Faaajny ten Twój TŻ

Co do wytrysku: ani to powód do dumy, ani do wstydu. Reakcja organizmu i tyle - to tak jakby być dumnym z tego, że np. przy orgazmie się komuś nogi trzęsą

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-15, 23:30   #45
bober111
Rozeznanie

Ostatnio dziwne macie te problemy.
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-15, 23:31   #46
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
odezwał się

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-16, 01:34   #47
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
Nie no ,nawet tu go przywiało,Bober czy Ty kiedyś odpuścisz,czy już zawsze będziesz psuł wątki!
^^^^^^^^^^^^
Jeśli chodzi o temat,to autorko nie ma powodu do wstydu,ja z reszta na początku tez się krępowałam,ale porozmawiałam z partnerem i wszystko sobie wyjaśniliśmy.Ciesz się nim jak najdłużej,a te osoby ,które Ci mówią ,że się powinnaś wstydzić-zazdroszczą Ci!
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-16, 07:38   #48
prettysimple
Zadomowienie

Mój facet byłby w 7 niebie, gdybym zareagowała wytryskiem na koniec ;]. Nie ma się czego wstydzić.
Stary 2012-04-17, 13:43   #49
Leila:)
Rozeznanie

absolutnie nic wstydliwego, naturalna sprawa
ja mam tak tylko , gdy jestem b.b.podniecona i raczej przy 'recznych robotach' niz samym stosunku. Po prostu czuje, ze cos tam sie bardzo mokro robi i wycieka ,nie jest tak geste jak sluz i rzeczywiscie smieszne uczucie, troche jakby sie popuszczalo

...ale nigdy nie zdarzylo mi sie tak jak na filmikach xx, zebym az eksplodowala wytryskiem na wprost ,jak fontanna
Stary 2012-04-19, 13:55   #50
pandepilator
Raczkowanie

może ja odpuszczę sobie jak kolega oferowanie swoich usług i chwalenie się dokonaniami.

powiem tylko, odpowiadając autorce tematu, że z tego trzeba się cieszyć, a nie martwić. sądzę, że większość normalnych facetów (ekhem, nomen omen), uwielbia widzieć, jak dziewczyna szczytuje, więc im więcej na to wskazuje, tym lepiej.
pandepilator jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-19, 14:22   #51
iierrorii
Zadomowienie

masz orgazm to się ciesz a nie wymyślasz :P
Stary 2012-05-09, 10:15   #52
201607040946
Konto usunięte

Raz mi się zdarzyło, ale tylko podczas seksu analnego. Nie wiem, czemu, moze dlatego, że tak jest ciaśniej, bardziej ostro i tak... inaczej. cos nagle się zmieniło i zaczęłam czuć przyjemność, której dotąd nie znałam. a gdy poczułam, że właśnie TO się dzieje, przestałam myśleć.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-12, 20:31   #53
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez mapia1990 Pokaż wiadomość
Hmm nigdy nie miałam, ale jestem pewna, ze im większy orgazm tym większa radocha osoby i przeżywającej ten orgazm i osoby doprowadzającej do niego. Wiem, nie wolno uogólniać, ale szczerze wątpię, że jest jakiś facet któremu by się to nie podobało.
Żartujesz? Dla faceta taka kobieta to jak dla nas jednorożce!
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 00:32   #54
taki_sobie2
Przyczajenie

Nie wiem jak inni faceci ale ja to bym się baaaardzo cieszył z takiego orgazmu u mojej kobiety. Niestety nie udało nam się jeszcze. Fakt, że ostatnio mało się bzykamy ale jak uda mi się to zmienić to spróbuję moją Niunię dopieścić tak żeby tryskała z radości
taki_sobie2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 17:10   #55
Dzejd
Raczkowanie

Uważam że nie jest to powód do wstydu. Wszystko zależy od odpowiedniego partnera i otwarcia się na niego. U mnie to nie raz istna powódź To wszystko dzięki mojemu TŻowi, który potrafi zadbać odpowiednio o mnie Dlatego też niema się co wstydzić, a wręcz należy odpowiednio dojrzeć do przeżywania orgazmu i damskiego wytrysku.
Stary 2012-05-14, 15:11   #56
aleksisaleksis
Przyczajenie

Właśnie!!! Fantastyczne, mocne uczucie - mega fajne Wystarczy pełna otwrtość i trochę "znajomości" własnego ciała
Choć sama jakoś nie mogę siebie doprowadzić do "mokrego" stanu, to mój TŻ potrafi to w kilka sekund, czy paluszkami czy w odpowiedniej pozycji.
A co tam.... POLECAM
aleksisaleksis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-14, 15:15   #57
leniwca
Zakorzenienie

Orgazm jak orgazm. Dla mnie żaden powód do wstydu czy też dumy.
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-23, 07:45   #58
pandepilator
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez leniwca Pokaż wiadomość
Orgazm jak orgazm. Dla mnie żaden powód do wstydu czy też dumy.
Hehe, no nie jakie technokratyczne podejście do seksu...
pandepilator jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-24, 23:58   #59
dosmin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Śmiać mi się trochę chcę, bo za pierwszym razem jak poczułam ciepłą wilgoć między nogami to martwiłam się, że może siku popuściłam :P
Miałam identycznie tak samo! Ale jakaż była radość mojego TŻ-ta. Później chciał tak za każdym razem!
Na pewno nie jest to powód do wstydu droga autorko.

Esmeralda <3

https://wizaz.pl/akcje/pantene/wygra...es/banerek.jpg
dosmin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-25, 01:23   #60
Nerf
Raczkowanie

Damski wytrysk czy tam squirt to rewelacyjna sprawa dla faceta (przynajmniej w moim przypadku).

Nie mam rzecz jasna empirycznych doświadczeń w tej materii (w końcu facetem jestem), ale sporo się w temacie orientowałem i też próbowałem na partnerkach.

Jeśli dużo z Was nie zaobserwowało u siebie squirtu, ale jakimś dziwnym trafem podczas uprawiania stosunku na jeźdźca twarzą do partnera i ruszając się poziomo (czyli w przód i tył) było za każdym razem jakoś wyjątkowo mokro to właśnie to był squirt, tylko, ze względu na pozycję nie widoczny jako tako. Jest to wynik mocnego stymulowania w tej pozycji penisem przedniej ściany pochwy (w tym przestrzeni Graffenberga) która odpowiada za squirty.

Jeśli podczas seksu w takiej pozycji chce Wam się nagle siusiu to, aby mieć damski wytrysk, nie możecie tego powstrzymywać i musicie być rozluźnione. Jeśli Wasi faceci są choć trochę anglojęzyczni to najlepszym materiałem jaki znam na ten temat to filmik pt. How to make her squirt wpisać w google i 5ty link od góry (upewnić się, że z strony xhamster).

Ciekawym zjawiskiem jest orgazm u kobiety podczas takiej stymulacji. Można zobaczyć na filmiku, ja widziałem takie na własne oczy. Kobieta zaczyna trząść się czy tam jakby podskakiwać i nagle każdy dotyk w okolice łechtaczki powoduje taki ciekawy wstrząs kobiety. Należy dać partnerce ochłonąć, a "sprawcy" delektować się widokiem zaspokojonej kobiety.
Nerf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości