|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11701 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
A patrząc na Twoją figurkę to więcej niż 24 lata bym Ci nie dała. Laska jakich mało : ) |
|
|
|
|
#11702 |
|
BAN stały
|
Żabulek!!! sto lat sto lat!! wszystkiego co tylko sobie zapragniesz
A tak swoją drogą...ciekawe czy 13 w piątek są jakieś operacje robione
|
|
|
|
#11703 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego naj naj Żabulku,sto latek!!!!
|
#11704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#11705 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Żabulek
![]() A ja tam nie wierze, że 13 piątek jest pechowy
|
|
|
|
#11706 |
|
Zadomowienie
|
Żabulku dziękuję
(jakby to dobrze przeczytać to mi rymowanka nawet wyszłaIzzi na priv podesłać nie mogę, bo to w formacie PDF, maila mi podeślij to wyślę ![]() Celinko, Ilove dziękuję
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-04-13 o 13:50 |
|
|
|
#11707 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane jestescie wszystkie
Goscie na 4 sie wprosili![]() Zeby tak bylo mozna to bym Wam emailem torcika wyslala ![]() Teraz juz przywyklam do tej 3 z przodu, ale 2 lata temu to przeryczalam swoje urodziny przez ta 3 Teraz juz sie przyzwyczailam i wiecie co nawet lubie ta 3, bo sporo zmian wniosla w moje zycie
|
#11708 |
|
Zakorzenienie
|
zabulek
wszystkiego najlepszego!!! Zrowia szczescia pomyslnosci!!! Spelnienia marzen!!! malinkac a co ze zdjeciami calosci sylwetki? wstawisz? Mi sie Twoje tez wcale jakies wielkie nie wydaja... No ale np ja mam ten implant wiele wiekszy niz martus a np Ona ma wiele wieksze niz ja
|
|
|
|
#11709 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=jooasi;33509771]Żabulku staruszko to wszystkiego najlepszego Słońce i spełnienia kolejnych marzeń
![]() a pamiętacie kiedyś nam tu wyszło że połowa z nas urodzona 13 albo dzień plus miesiąc daje 13 Mya też jest z 13 a u mnie 04.wrzesień to też daje 13 ![]() może 13 to liczba silikonowych księżniczek ![]() Hej kobietki ![]() No chyba faktycznie cos w tym jest bo ja tez 13 tyle ze grudzien ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
sherry to witaj w klubie sprzatajacych przed op ja juz wiekszosc ogarnelam teraz jeszcze szafy dziewczyn do przegladu jak one rosna polowa ciuchow za mala ![]() KasiaPolak ja wlasnie dzisiaj bylam na pobraniu krewki wiec wsio bede juz miala w komplecie we srode ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- zabulek wszystkiego naj naj naj duzo zdrowka i slodyczy izula tobie zyczy ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#11710 |
|
Zakorzenienie
|
A zeby nie było ze nie ma w ogole powikłań to ja niesttey mam klopot zta blizna-to juz w sumie nie jest blizna a urósł bliznowiec.
Plan jest taki ze co 4 tyg 4-5 razy mam nastrzykiwać takim preparatem co rozpuszcza kolagen w tym bliznowcu, potem laser fraxel lub co2 a potem zamykanie naczyń zeby nie był czerwony-bo najpierw ma sie spłaszczyć. Czyli przede mna murowany rok walki ![]() I teraz naprawdę się zastanawiałam czy by tego nie przeszywac, no ale jak mam bliznowca i mam do tego sklonnosci nikt nie zagwarantuje mi ze druga bliznę bede miała ładna. Nawet po kolczyku w pepku mam paskudny slad. Mam więc dylemet co robic, walczyc z blizna czy szyć znowu? Nie bardzo uśmiecha mi sie to ponowne szycie. Myslałam o zmianie implantów ale po ciazy. A za jakies 2 lata juz mysle o dzieciach. I tu sie zastanawiam co robic. Czy jest sens to przeszywac czy po ciazy juz sobie na spokojnie to zrobic. Ta długa walka mnie przeraza ![]() Ja w sumie chodze na ten basen ale on chyba tego bliznowca nie podrazania? Widzicie, jak nie urok to ... Musze cos wymyslic Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2012-04-13 o 16:48 |
|
|
|
#11711 | ||
|
Raczkowanie
|
wiem, wiem, ze nerwy niczemu nie sluza i staram sie jak moge. Choc po wczorajszej rozmowie faktycznie nie moglam spac i dzis rano wstalam z koszmarnym bolem glowy. Jak najbardziej sie boje, ze z anestezjologiem pojdzie cos nie tak, ze sie do czegos przyczepi i mnie w ostatniej chwili odwali. Co do reszty to mysle bardzo pozytywnie i doczekac sie juz nie moge swoich cycuszkow. Chyba mam juz jakiegos swira ![]() Nooo, jak porzeczytalam tekst Kici to tez tak pomyslalam. Bez cyckow nie da rady! Najpierw nowe panienki! Cytat:
Cytat:
choc moj TZ mowi, ze jak przyjedzie sie mna zajmowac to wszystko i tak bedzie sam robil pod moje dyktando ![]() Zabulku, w dniu Twoich urodzin wszystkiego naj-, naj-, naj-
|
|
#11712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- zabek sto latek ))i zeby cyce sto lat sluzyly ))ej no ja tu grzecznie o rocznice pytalam a wy mi tu takie sex porady
|
|
|
|
|
#11713 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#11714 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tutaj takie znalazłam - ale to wzmacniające i rozciągające http://vitalia.pl/index.php/mid/3/fi.../272/offsetk/0 ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a nie jesteś w ciąży? a przypadkiem mąż Cię nie masuje - bo jakaś taka zmieniona jesteś... Ludzie to mają pomysły - ale sorry nikt się wprost nie dowie ode mnie - komu chciałam to powiedziałam - teraz mówię "dobry stanik i mąż się mną w końcu zajmuje" ZABULEK - zdrowia, szczęścia, pomarańczy - niech Ci TZ nago tańczy ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Kurczę - ale ten avatar niczego sobie
|
|
#11715 |
|
Raczkowanie
|
Wiolu, a po co to "przed"?
|
#11716 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#11717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i skoro 3 Cię aż tak zmotywowała to już widzę co zrobi 7
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#11718 |
|
Rozeznanie
|
Aaa na basen to każdy może po miesiąco od operacji? czy wcześniej trzeba iść do lekarza? bo mój mi dopiero za 3 miesiące kazał przyjść a w zeszłym tygodniu powiedział że mam w przeciągu 2 tygodni wrócić do normalnego życia -- nie wiem jak to rozumieć?? :P ehii piątek wieczór a ja w domku
))
|
|
|
|
#11719 |
|
Zakorzenienie
|
Toniu- możesz smarować to " dziórki" po drenach
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#11720 |
|
Raczkowanie
|
Żabulku, wszystkiego naj naj naj i sto lat z fantastycznymi cyckami
ja też już mam 3+ i uważam że po trzydziestce dopiero się życie zaczyna... Dziewczyny mam pytanie, mam mieć w dniu operacji okres i niby lekarzowi to nie przeszkadza ale ja się zastanawiam czy przypadkiem w tym czasie czynnniki krzepnięcia krwi są 'gorsze' i mogę bardziej krwawić i przez to jakieś komplikacje mogą wystąpić albo jakieś koszmarnr sińce w środku
|
|
|
|
#11721 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)))) jak widac na obrazkach
|
|
|
|
|
#11722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak widzimy nie zawsze, i są lekarze którzy sobie z tym jakoś radzą i pomagają lekami na krzepliwość. A tak już pomijając względy zdrowotne to okres w piersze godziny po przebudzeniu nie jest wydarzeniem zbyt konfortowym ani się umyć, ani przebrać, ani zmienić Ja bym się nie pisała na takie atrakcje.A jak wiesz , że Ci okres wypadnie w dniu operacji to nie możesz go sobie przesunąć?
|
|
|
|
|
#11723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#11724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ise napisała ze miała krwawienie i żyje więc może i ja przeżyję? sama już nie wiem co robić Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-04-13 o 20:37 |
|
|
|
|
#11725 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja już Cie pisałam, ze Ty źle siebie odberasz, cały czas Ci się wydaje, że masz niewielkie piersi, których nikt nie zauważa masz naprawde duże cycki i to właśnie w ciuchach, najbardziej widać i jak na całej sylwetce je pokazujesz![]() jak robimy zdjęcia w zbliżeniu samych cycków to nie sposób określiślić czy to jest 300, 400 czy 500 ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Mya dobrze Cie znowu tu zobaczyć pracusiu ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
napewno musisz mieć wszystko dokładnie wygojone bez strupków żeby zakażonko się nie wdało
|
|
|
#11726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że lekarzowi to nie przeszkadza -ale warto żeby pomyślał i o pacjentce a nie tylko o sobie Ja bym przełożyła operację o tydzień, bez dwóch zdań i bez względu na wszystko. Inna sprawa jak okres wypadnie z nienacka i już przełożyć się nie da- ale jak wiesz że masz mieć to nie rób sobie kłopotów na własne życzenie.I chyba dostać dzień później to gorzej niż w dniu operacji jak lekarz sobie lekami pomoże- zaczną Cię potem płukać po operacji to dopiero popłyniesz ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Jooasiu hejeczka
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-04-13 o 20:57 |
|
|
|
|
#11727 |
|
Raczkowanie
|
Mya, dzięki i sorki ale jakaś zaćmiona dzisiaj jestem i nie rozumiem co oznacza że "zaczną mnie płukać po operacji i popłynę"?
|
|
|
|
#11728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zabulku- ale Ty wyglądasz w tym słonecznym staniczku !!!nic tam nie majstruj i nie zszywaj. Ty jesteś odważna dziewczyna więc pokazuj te swoje skarby wszystkim - niech się ślinią, zielenieją i zazdroszczą
Ja zakupki ostatnio zrobiłam- i bluzeczkę nabyłam która najśliczniej wygląda bez staniczka. Ale za skarby ludowe tak na ulice nie wyjdę no chyba , że najpierw butelkę szampana wypiję---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
no i okres będzie obfitszy ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Dziewczynki niedawno była mowa o bólu naturalnych piersi i hormonkach. Kurcze powiem Wam, że ja ostatnio się męczyłam bardzo. Odsatwiłam hormony bo muszę zmienić, mam badania zrobić by ustalić poziom. No i wracam do rzeczywistości o jakiej już zapomniałam- a więc o bólu piersi. O mamusiu kochana - z implantami to jest dopiero meksyk . W nocy źle i na plecach, i na boku - cała noc męki. Napęczniałam tak że w dzień tylko w topiku mogłam chodzić bo piersi mnie bolały w każdym stanku ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
Dletego z tego co się orientuje lekarze nie decydują się na takie rozwiązanie
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-04-13 o 22:14 |
||
|
|
|
#11729 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() Wiecie co coraz bardziej sie boje im blizej tym gorzej a jeszcze co chwile czytam o komplikacjach u dziewczyn a ja bede tak daleko od dr. A procz tego to jeszcze w dalszym ciagu waham sie nad implancikami a to juz tuz tuz
|
|
#11730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i takie drobinki z nich wyszły dlatego wisienki dwie malutkie ,w ogóle jakbyś operacji nie maiła![]() No koniec świata po prostu co ta nasza Agata plecie Moim zdaniem Agatko u Ciebie widać ich wielkość i to bardzo- a najbardziej w ubraniu są widoczne ,na tle całej sylwetki . Nie sposób ich zamaskować- oj nie. A po ciaży jakie planujesz ? tzn wiem że to odległe czasy i plany , ale jakie byś chciała gdybyś miała wymieniać? ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
nich się spisze przy operacji i to wystarczy. Potem to i tak każe Ci czekać tylko i tyle Ci pomoże Więc zanacz przed operacją, że masz daleko i ma być zrobione na tip - top tak żeby nie było komplikacji i żeby piersi były najpiękniejsze z możliwich
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

Niestety nie 4, ani tez nie 24
Starosc mnie dopada
Ja urodzilam sie 13 w piatek i dzisiaj mi tak dokladnie wypada
sherry.b 18.04 - 6

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

bo jak widzimy nie zawsze, i są lekarze którzy sobie z tym jakoś radzą i pomagają lekami na krzepliwość.