Powiększanie piersi cz.7 - Strona 391 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-13, 11:45   #11701
Gipsy
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
I ja mam dzisiaj urodziny Niestety nie 4, ani tez nie 24 Starosc mnie dopada Ja urodzilam sie 13 w piatek i dzisiaj mi tak dokladnie wypada I niech tylko ktos powie, ze to pechowy dzien Ja tam jestem szczesliwa
Ja też Ci wszystkiego, wszystkiego najlepszego życzę
A patrząc na Twoją figurkę to więcej niż 24 lata bym Ci nie dała. Laska jakich mało : )
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 12:48   #11702
korinka
BAN stały

Żabulek!!! sto lat sto lat!! wszystkiego co tylko sobie zapragniesz : roza::r oza::ro za::roz a::roza : : roza:

A tak swoją drogą...ciekawe czy 13 w piątek są jakieś operacje robione
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 13:19   #11703
Nadinka2
Raczkowanie

Wszystkiego naj naj Żabulku,sto latek!!!!: roza::r oza::ro za::roz a::roza :
Stary 2012-04-13, 13:19   #11704
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
sherry.b 18.04 - 6
Andzikus 23.04 - 11
issabel1 24.04 - 12
KasiaPolak 24.04 - 12
ania1919 27.04 - 15
beatabo 02.05 - 20
MILENKA2012 09.05 - 27
Olivkaa200 12.07 - 91
klaudeczka2010 03.09 - 144

Precelko ah jak dla mnie to szczęśliwy dzień, dzisiaj mój mały kończy 4 latka, nie muszę siedzieć w pracy a i mi za to zapłacą () a ogólnie w takie zabobony to nie wierzę i nie przytrafia mi się nic złego. Nawet jeśli by się tak stało to przecież w każdy inny dzień w roku też czasem cosik pójdzie nie tak, tylko wtedy nie mamy jak sobie tego tłumaczyć

Miłego dnia laski
Wszystkiego najlepszego dla Synka i Mamusi: cmok:
Stary 2012-04-13, 13:36   #11705
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Żabulek wszystkiego naj naj naj i jeszcze raz naj!

A ja tam nie wierze, że 13 piątek jest pechowy
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 13:48   #11706
kicia_nh
Zadomowienie

Żabulku dziękuję Ode mnie również najlepsze życzenia, zdrówka, marzeń spełnienia i pociechy z piersiątek. Heh dla kogoś jednak szczęsliwy ten piątek (jakby to dobrze przeczytać to mi rymowanka nawet wyszła)

Izzi na priv podesłać nie mogę, bo to w formacie PDF, maila mi podeślij to wyślę

Celinko, Ilove dziękuję

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-04-13 o 13:50
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 14:02   #11707
zabulek1
Wtajemniczenie

Kochane jestescie wszystkie Jeszcze raz dziekuje za zyczenia i sprzatam dalej Goscie na 4 sie wprosili
Zeby tak bylo mozna to bym Wam emailem torcika wyslala Moj TZ mi zrobil kawowy tort z rumem Ja za pieczenie sie nie biore, wiec poszlam na latwizne i jakies ciasto kupilam hehe
Teraz juz przywyklam do tej 3 z przodu, ale 2 lata temu to przeryczalam swoje urodziny przez ta 3 Teraz juz sie przyzwyczailam i wiecie co nawet lubie ta 3, bo sporo zmian wniosla w moje zycie Pozytywnych oczywiscie
Stary 2012-04-13, 15:48   #11708
Agatau88
Zakorzenienie

zabulek
wszystkiego najlepszego!!!
Zrowia szczescia pomyslnosci!!!
Spelnienia marzen!!!

malinkac
a co ze zdjeciami calosci sylwetki? wstawisz? Mi sie Twoje tez wcale jakies wielkie nie wydaja...
No ale np ja mam ten implant wiele wiekszy niz martus a np Ona ma wiele wieksze niz ja Czy inne Dziewczyny z mniejszym implantem tez maja wieksze. Moze ja mam je jakoś dziwnie wsadzone czy co
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 16:43   #11709
issabel1
Raczkowanie

[QUOTE=jooasi;33509771]Żabulku staruszko to wszystkiego najlepszego Słońce i spełnienia kolejnych marzeń

a pamiętacie kiedyś nam tu wyszło że połowa z nas urodzona 13 albo dzień plus miesiąc daje 13 Mya też jest z 13 a u mnie 04.wrzesień to też daje 13
może 13 to liczba silikonowych księżniczek

Hej kobietki

No chyba faktycznie cos w tym jest bo ja tez 13 tyle ze grudzien

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Ja już uskuteczniam sprzątanie na max z założeniem, ze przed op muszę mieć wszyyyyystko wypucowane, bo potem nie będę sprzątać długo

Ja do szpitala biorę spodnie z dresu i bluzę kupiłam taką cienką, dresową, bez kaptura żeby nie przeszkadzał jak się będę leżeć i oczywiście 2 rozmiary większą, żeby była luźna i nie ograniczała ruchów.

sherry to witaj w klubie sprzatajacych przed op ja juz wiekszosc ogarnelam teraz jeszcze szafy dziewczyn do przegladu
jak one rosna polowa ciuchow za mala

KasiaPolak ja wlasnie dzisiaj bylam na pobraniu krewki wiec wsio bede juz miala w komplecie we srode no i pozniej tylko czekac do niedzieli i na samolot i ziuuum

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

zabulek wszystkiego naj naj naj duzo zdrowka i slodyczy izula tobie zyczy
Stary 2012-04-13, 16:47   #11710
Agatau88
Zakorzenienie

A zeby nie było ze nie ma w ogole powikłań to ja niesttey mam klopot zta blizna-to juz w sumie nie jest blizna a urósł bliznowiec.
Plan jest taki ze co 4 tyg 4-5 razy mam nastrzykiwać takim preparatem co rozpuszcza kolagen w tym bliznowcu, potem laser fraxel lub co2 a potem zamykanie naczyń zeby nie był czerwony-bo najpierw ma sie spłaszczyć.
Czyli przede mna murowany rok walki
I teraz naprawdę się zastanawiałam czy by tego nie przeszywac, no ale jak mam bliznowca i mam do tego sklonnosci nikt nie zagwarantuje mi ze druga bliznę bede miała ładna.
Nawet po kolczyku w pepku mam paskudny slad.

Mam więc dylemet co robic, walczyc z blizna czy szyć znowu?
Nie bardzo uśmiecha mi sie to ponowne szycie.
Myslałam o zmianie implantów ale po ciazy. A za jakies 2 lata juz mysle o dzieciach. I tu sie zastanawiam co robic. Czy jest sens to przeszywac czy po ciazy juz sobie na spokojnie to zrobic.
Ta długa walka mnie przeraza

Ja w sumie chodze na ten basen ale on chyba tego bliznowca nie podrazania?

Widzicie, jak nie urok to ...
Musze cos wymyslic

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2012-04-13 o 16:48
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 16:52   #11711
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
myśl pozytywnie wiem, że łatwo mi mówić.
dzieki za slowa pocieszenia wiem, wiem, ze nerwy niczemu nie sluza i staram sie jak moge. Choc po wczorajszej rozmowie faktycznie nie moglam spac i dzis rano wstalam z koszmarnym bolem glowy. Jak najbardziej sie boje, ze z anestezjologiem pojdzie cos nie tak, ze sie do czegos przyczepi i mnie w ostatniej chwili odwali. Co do reszty to mysle bardzo pozytywnie i doczekac sie juz nie moge swoich cycuszkow. Chyba mam juz jakiegos swira

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
najpierw cyce potem takie atrakcje)kicia ostroooojeeeee
Nooo, jak porzeczytalam tekst Kici to tez tak pomyslalam. Bez cyckow nie da rady! Najpierw nowe panienki!

Cytat:
Napisane przez KasiaPolak Pokaż wiadomość
Dziewczynki moje mam pytanie do szpitala to zabierałyście piżamkę dwu częściową czy dres ?
Ja np. mam dostac jakas jednorazowa koszule na czas po zabiegu, a na powrot do domu mam zabrac ze soba jakies luzne, wygodne spodnie, szeroka bluze zapinana z przodu (nie przez glowe) i koniecznie buty na plaskiej podeszwie.

Cytat:
Ja już uskuteczniam sprzątanie na max z założeniem, ze przed op muszę mieć wszyyyyystko wypucowane, bo potem nie będę sprzątać długo
Ja tez zaczynam od jutra! Musze do konca nastepnego tygodnia zamknac wszystkie bierzace sprawy i chate + lodowke odpowiednio przygotowac choc moj TZ mowi, ze jak przyjedzie sie mna zajmowac to wszystko i tak bedzie sam robil pod moje dyktando

Zabulku, w dniu Twoich urodzin wszystkiego naj-, naj-, naj-

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 17:00   #11712
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wiola33 Pokaż wiadomość
Moja pani dr zaleca brać dwa tygodnie przed i dwa tygodnie po.

Byłam wczoraj na kontroli. Pani dr zadowolona, jeszcze mam opuchnięty mostek i muszę poczekać, aż mi się przybliżą i zaokrąglą. Powoli widzę jak się zmieniają, robienie co jakiś czas zdjęć pomaga w obserwacji. Stanik mam jeszcze nosić ten, który mam. Narazie żadnych fiszbin.

Wrzucam aktualne zdjęcia.

Żabulek wszystkiego najlepszego
Twoja pani dr a moja przyszla ok o jej opinie najbardziej mi chodzilo

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

zabek sto latek))i zeby cyce sto lat sluzyly))ej no ja tu grzecznie o rocznice pytalam a wy mi tu takie sex porady
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 17:07   #11713
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka z rańca!!!ale wczoraj było ostroI LOVE aa niccc takiego..zakupiliśmy na cyfrze+ kanał dla dorosłych na miesiącczasem fajnie jest coś pooglądać...hmmm??
klauduś noo to bardzo dobrze

Cytat:

I ja mam dzisiaj urodziny Niestety nie 4, ani tez nie 24 Starosc mnie dopada Ja urodzilam sie 13 w piatek i dzisiaj mi tak dokladnie wypada I niech tylko ktos powie, ze to pechowy dzien Ja tam jestem szczesliwa
zabciu wszystkiego najlepszego! spełnienia marzeń

Cytat:
Napisane przez _martus_ Pokaż wiadomość
ostatnio nawet brafitterka się nie poznała i usiłowała mi coś tam nagarnąć spod pachy bardzo się zdziwiła, jak jej powiedziałam, że nie ma co ciągnąć, bo nic się nie ruszy hahaha
a ona co na to?
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 17:52   #11714
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Siwaaaa czytałam i się zastanawiam jakie te ćwiczenia masz robić?? u mnie chyba jeszcze zawcześnie na ćwiczenia?? kurde mogłyby się już zacząć wykluwać te cycki bo mnie zaczynają irytowac :P hehehee
No własnie - napewno basen...
Tutaj takie znalazłam - ale to wzmacniające i rozciągające
http://vitalia.pl/index.php/mid/3/fi.../272/offsetk/0

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
myśl pozytywnie wiem, że łatwo mi mówić. ja nie myślałam o żadnych złych rzeczach związanych z operacją i wszystko poszło dobrze. a były tu już takie dziewczyny, które ze stresu okres dostały
będzie dobrze, głowa do góry
Dokładnie - jak najmniej myślenia o chorobach i typu "co by było gdyby" Ja powiedziałam - "nie moge teraz byc chora" i nie byłam
Cytat:
Żabko to miłe z Twojej strony. to, że się z Tobą nie zgadzam to już inna bajka
a tak swoją drogą to szkoda, że nie można się na forum cyckami zamieniać
kurczę nie obraź się - ale Twój biust dla mnie jest duży , przynajmniej z tych zdjęć które masz w albumie. Jest bardzo fajny, ale duży.
Cytat:
Siwa i Malinka ja jestem z Gliwic, ale w Opolu imprezuję bardzo często - mam tam wielu znajomych chętnie do Was dołączę.
To co - ja w maju kończę okrągłe urodzinki - może się dziać...
Cytat:
Ja jestem drobna i szczupła. Uprawiam sporty różnego rodzaju, większe piersi by mi przeszkadzały a poza tym na takim chudzielcu byłoby to sztuczne takie duże piersi....na tyle sztuczne, że każdy na pierwszy rzut oka wiedziałby, że sobie zrobiłam. No wyobraź sobie zmianę ze stanika o miseczce A/B na miseczkę G.

Nie wytłumaczyłabym, że przytyłam lub tabletki pomogły.

Poza tym noszę bluzki w rozmiarze xs lub xxs
Gdybym zrobiła cycuchy 500 ml to musiałabym bluzki kupować w rozmiarze M lub L. Wyglądałabym jak w worku na ziemniaki, bo jestem niska i co mi wtedy po fajnych cycuchach?

Takim torem myślę i tego się trzymam.
To tak jak ja - niby nic nikt nie widział - a teraz głupie pytania że jakoś inaczej wyglądam, może to włosy?
a nie jesteś w ciąży?
a przypadkiem mąż Cię nie masuje - bo jakaś taka zmieniona jesteś... Ludzie to mają pomysły - ale sorry nikt się wprost nie dowie ode mnie - komu chciałam to powiedziałam - teraz mówię "dobry stanik i mąż się mną w końcu zajmuje"

ZABULEK - zdrowia, szczęścia, pomarańczy - niech Ci TZ nago tańczy

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Kurczę - ale ten avatar niczego sobie
Stary 2012-04-13, 18:33   #11715
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wiola33 Pokaż wiadomość
Moja pani dr zaleca brać dwa tygodnie przed i dwa tygodnie po.
Wiolu, a po co to "przed"?

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 18:58   #11716
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Wiolu, a po co to "przed"?
Przed się bierze żeby krzepliwość krwi zwiększyć. ja też brałam przed przez miesiąc chyba :P bo nie wiedziałam kiedy mi op wypadnie :P
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 18:58   #11717
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane jestescie wszystkie Jeszcze raz dziekuje za zyczenia i sprzatam dalej Goscie na 4 sie wprosili
Zeby tak bylo mozna to bym Wam emailem torcika wyslala Moj TZ mi zrobil kawowy tort z rumem Ja za pieczenie sie nie biore, wiec poszlam na latwizne i jakies ciasto kupilam hehe
Teraz juz przywyklam do tej 3 z przodu, ale 2 lata temu to przeryczalam swoje urodziny przez ta 3 Teraz juz sie przyzwyczailam i wiecie co nawet lubie ta 3, bo sporo zmian wniosla w moje zycie Pozytywnych oczywiscie
Buziaki Zabulku i niech się szampan dziś leje
No i skoro 3 Cię aż tak zmotywowała to już widzę co zrobi 7

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 19:22   #11718
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Aaa na basen to każdy może po miesiąco od operacji? czy wcześniej trzeba iść do lekarza? bo mój mi dopiero za 3 miesiące kazał przyjść a w zeszłym tygodniu powiedział że mam w przeciągu 2 tygodni wrócić do normalnego życia -- nie wiem jak to rozumieć?? :P ehii piątek wieczór a ja w domku ))
Stary 2012-04-13, 19:35   #11719
MyaDiva
Zakorzenienie

Toniu- możesz smarować to " dziórki" po drenach

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-04-13, 19:49   #11720
MILENKA2012
Raczkowanie

Żabulku, wszystkiego naj naj naj i sto lat z fantastycznymi cyckami
ja też już mam 3+ i uważam że po trzydziestce dopiero się życie zaczyna...

Dziewczyny mam pytanie, mam mieć w dniu operacji okres i niby lekarzowi to nie przeszkadza ale ja się zastanawiam czy przypadkiem w tym czasie czynnniki krzepnięcia krwi są 'gorsze' i mogę bardziej krwawić i przez to jakieś komplikacje mogą wystąpić albo jakieś koszmarnr sińce w środku
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 19:55   #11721
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Żabulku, wszystkiego naj naj naj i sto lat z fantastycznymi cyckami
ja też już mam 3+ i uważam że po trzydziestce dopiero się życie zaczyna...

Dziewczyny mam pytanie, mam mieć w dniu operacji okres i niby lekarzowi to nie przeszkadza ale ja się zastanawiam czy przypadkiem w tym czasie czynnniki krzepnięcia krwi są 'gorsze' i mogę bardziej krwawić i przez to jakieś komplikacje mogą wystąpić albo jakieś koszmarnr sińce w środku
Ja mialam niby krwawienie ktore sie przerodziło w okres i było wszystko okay )))) jak widac na obrazkach
Stary 2012-04-13, 20:14   #11722
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście, że mogą , dobrze kombinujesz- i dlatego okres jest przeciwskazaniem do operacji. Tzn tak jest najczęściej bo jak widzimy nie zawsze, i są lekarze którzy sobie z tym jakoś radzą i pomagają lekami na krzepliwość.
A tak już pomijając względy zdrowotne to okres w piersze godziny po przebudzeniu nie jest wydarzeniem zbyt konfortowym ani się umyć, ani przebrać, ani zmienić Ja bym się nie pisała na takie atrakcje.
A jak wiesz , że Ci okres wypadnie w dniu operacji to nie możesz go sobie przesunąć?

Stary 2012-04-13, 20:24   #11723
celina777
Rozeznanie

Cytat:
ZABULKU WSZYSTKIEGO NAJ.....
Stary 2012-04-13, 20:26   #11724
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Oczywiście, że mogą , dobrze kombinujesz- i dlatego okres jest przeciwskazaniem do operacji. Tzn tak jest najczęściej bo jak widzimy nie zawsze, i są lekarze którzy sobie z tym jakoś radzą i pomagają lekami na krzepliwość.
A tak już pomijając względy zdrowotne to okres w piersze godziny po przebudzeniu nie jest wydarzeniem zbyt konfortowym ani się umyć, ani przebrać, ani zmienić Ja bym się nie pisała na takie atrakcje.
A jak wiesz , że Ci okres wypadnie w dniu operacji to nie możesz go sobie przesunąć?
Mya, niestety już nie mogę nic zadziałać - mogę albo przełożyć op o tydzień albo modlić się aby o dzień lub dwa się opóźnił, to już coś Ise napisała ze miała krwawienie i żyje więc może i ja przeżyję? sama już nie wiem co robić

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-04-13 o 20:37
Stary 2012-04-13, 20:48   #11725
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
zabulek
wszystkiego najlepszego!!!
Zrowia szczescia pomyslnosci!!!
Spelnienia marzen!!!

malinkac
a co ze zdjeciami calosci sylwetki? wstawisz? Mi sie Twoje tez wcale jakies wielkie nie wydaja...
No ale np ja mam ten implant wiele wiekszy niz martus a np Ona ma wiele wieksze niz ja Czy inne Dziewczyny z mniejszym implantem tez maja wieksze. Moze ja mam je jakoś dziwnie wsadzone czy co
Agato wielkie nieba gdzie też martuś ma większe cycki od Ciebie i jakim cudem 350cc może być więcej niż 500cc ani fizycznie ani na oko to niemożliwe ja już Cie pisałam, ze Ty źle siebie odberasz, cały czas Ci się wydaje, że masz niewielkie piersi, których nikt nie zauważa masz naprawde duże cycki i to właśnie w ciuchach, najbardziej widać i jak na całej sylwetce je pokazujesz
jak robimy zdjęcia w zbliżeniu samych cycków to nie sposób określiślić czy to jest 300, 400 czy 500

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Mya, niestety już nie mogę nic zadziałać - mogę albo przełożyć op o tydzień albo modlić się aby o dzień lub dwa się opóźnił, to już coś Ise napisała ze miała krwawienie i żyje więc może i ja przeżyję? sama już nie wiem co robić
Milenka ja też bym się nie pisała na operacje z okresem i mój dr wtedy nie operuje. nie wiadomo jak ją zniesiesz jak bedzie słabo jak u mnie albo Ise czego oczywiście nie życze to co ktoś Ci podpaski zmieniał będzie, sorry za dosłowność ale przeniesienie terminu o tydzień jest napewno lepszym rozwiązaniem od operacji z okresem.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Mya dobrze Cie znowu tu zobaczyć pracusiu

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Aaa na basen to każdy może po miesiąco od operacji? czy wcześniej trzeba iść do lekarza? bo mój mi dopiero za 3 miesiące kazał przyjść a w zeszłym tygodniu powiedział że mam w przeciągu 2 tygodni wrócić do normalnego życia -- nie wiem jak to rozumieć?? :P ehii piątek wieczór a ja w domku ))
Ise naszybciej bo po 6 tyg basenik zaleca Skwierczowa, reszta każe czekać 2-3 miesiące napewno musisz mieć wszystko dokładnie wygojone bez strupków żeby zakażonko się nie wdało
Stary 2012-04-13, 21:00   #11726
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Przeżyć przeżyjesz z pewnością- lekarze potrafią sobie poradzić z tym problemem i zmieniejszyć powikłania wynikające z mniejszej krzepliwości do minimum podając większe dawki stabilizatrów. Ale jak Ty sobie potem poradzisz to już inna sprawa Fajnie, że lekarzowi to nie przeszkadza -ale warto żeby pomyślał i o pacjentce a nie tylko o sobie Ja bym przełożyła operację o tydzień, bez dwóch zdań i bez względu na wszystko. Inna sprawa jak okres wypadnie z nienacka i już przełożyć się nie da- ale jak wiesz że masz mieć to nie rób sobie kłopotów na własne życzenie.
I chyba dostać dzień później to gorzej niż w dniu operacji jak lekarz sobie lekami pomoże- zaczną Cię potem płukać po operacji to dopiero popłyniesz

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Jooasiu hejeczka właśnie priv do Ciebie mi wcięło

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-04-13 o 20:57
Stary 2012-04-13, 21:06   #11727
MILENKA2012
Raczkowanie

Mya, dzięki i sorki ale jakaś zaćmiona dzisiaj jestem i nie rozumiem co oznacza że "zaczną mnie płukać po operacji i popłynę"?
Stary 2012-04-13, 21:54   #11728
MyaDiva
Zakorzenienie

Zabulku- ale Ty wyglądasz w tym słonecznym staniczku !!!nic tam nie majstruj i nie zszywaj. Ty jesteś odważna dziewczyna więc pokazuj te swoje skarby wszystkim - niech się ślinią, zielenieją i zazdroszczą
Ja zakupki ostatnio zrobiłam- i bluzeczkę nabyłam która najśliczniej wygląda bez staniczka. Ale za skarby ludowe tak na ulice nie wyjdę no chyba , że najpierw butelkę szampana wypijęAle Ty kochana na dopingu chodzisz codziennie od rana więc pokazuj światu jak zaje...te piersi wygladają

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Mya, dzięki i sorki ale jakaś zaćmiona dzisiaj jestem i nie rozumiem co oznacza że "zaczną mnie płukać po operacji i popłynę"?
Tzn dostaniesz płyny w kroplówce no i okres będzie obfitszy

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Dziewczynki niedawno była mowa o bólu naturalnych piersi i hormonkach. Kurcze powiem Wam, że ja ostatnio się męczyłam bardzo. Odsatwiłam hormony bo muszę zmienić, mam badania zrobić by ustalić poziom. No i wracam do rzeczywistości o jakiej już zapomniałam- a więc o bólu piersi. O mamusiu kochana - z implantami to jest dopiero meksyk . W nocy źle i na plecach, i na boku - cała noc męki. Napęczniałam tak że w dzień tylko w topiku mogłam chodzić bo piersi mnie bolały w każdym stanku Oj ciężko by było tak wytrzymać.

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
A zeby nie było ze nie ma w ogole powikłań to ja niesttey mam klopot zta blizna-to juz w sumie nie jest blizna a urósł bliznowiec.
Plan jest taki ze co 4 tyg 4-5 razy mam nastrzykiwać takim preparatem co rozpuszcza kolagen w tym bliznowcu, potem laser fraxel lub co2 a potem zamykanie naczyń zeby nie był czerwony-bo najpierw ma sie spłaszczyć.
Czyli przede mna murowany rok walki
I teraz naprawdę się zastanawiałam czy by tego nie przeszywac, no ale jak mam bliznowca i mam do tego sklonnosci nikt nie zagwarantuje mi ze druga bliznę bede miała ładna.
Nawet po kolczyku w pepku mam paskudny slad.

Mam więc dylemet co robic, walczyc z blizna czy szyć znowu?
Nie bardzo uśmiecha mi sie to ponowne szycie.
Myslałam o zmianie implantów ale po ciazy. A za jakies 2 lata juz mysle o dzieciach. I tu sie zastanawiam co robic. Czy jest sens to przeszywac czy po ciazy juz sobie na spokojnie to zrobic.
Ta długa walka mnie przeraza

Ja w sumie chodze na ten basen ale on chyba tego bliznowca nie podrazania?

Widzicie, jak nie urok to ...
Musze cos wymyslic
Bliznowców się raczej nie wycina- z tego powodu , że nowo powstała blizna przerośnie jeszcze bardziej od poprzeniej Dletego z tego co się orientuje lekarze nie decydują się na takie rozwiązanie a właśnie próbują przerośnięte blizny zmniejszać innymi metodami. Ja bym zostawiła już ten problem i po ciaży pomyślała co dalej- no bo po co wycinać teraz jak za trzy , cztery lata będziesz znowu to cięła? A byłaś już na kontroli? pytam bo może warto ze względu na tego bliznowaca zrobić Usg i sprawdzić czy czasem torebka nie przerasta również. Z taką skłonnością warto trzymać rękę na pulsie.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-04-13 o 22:14
Stary 2012-04-13, 22:05   #11729
issabel1
Raczkowanie

Hej kobietki

Wiecie co coraz bardziej sie boje im blizej tym gorzej a jeszcze co chwile czytam o komplikacjach u dziewczyn a ja bede tak daleko od dr. A procz tego to jeszcze w dalszym ciagu waham sie nad implancikami a to juz tuz tuz
Stary 2012-04-13, 22:11   #11730
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

malinkac
masz dziwnie wsadzone jak nic i takie drobinki z nich wyszły dlatego wisienki dwie malutkie ,w ogóle jakbyś operacji nie maiła
No koniec świata po prostu co ta nasza Agata plecie
Moim zdaniem Agatko u Ciebie widać ich wielkość i to bardzo- a najbardziej w ubraniu są widoczne ,na tle całej sylwetki . Nie sposób ich zamaskować- oj nie.
A po ciaży jakie planujesz ? tzn wiem że to odległe czasy i plany , ale jakie byś chciała gdybyś miała wymieniać?

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Hej kobietki

Wiecie co coraz bardziej sie boje im blizej tym gorzej a jeszcze co chwile czytam o komplikacjach u dziewczyn a ja bede tak daleko od dr. A procz tego to jeszcze w dalszym ciagu waham sie nad implancikami a to juz tuz tuz
Kochana , a po co Ci lekarz potem nich się spisze przy operacji i to wystarczy. Potem to i tak każe Ci czekać tylko i tyle Ci pomoże Więc zanacz przed operacją, że masz daleko i ma być zrobione na tip - top tak żeby nie było komplikacji i żeby piersi były najpiękniejsze z możliwich

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości