Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam! - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-13, 17:20   #4651
Bottega
Zakorzenienie

Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!

Cytat:
Napisane przez thenerdqueen Pokaż wiadomość
a co myślicie o przepisach south beach? niektóre brzmią smakowicie i dietkowo, w sensie szczególnie faza 1: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196551
niektóre - czemu nie W zależności od tego kto co lubi, ale ja jednak np. zrezygnowałabym z majonezu (jest w niektórych sałatkach).

Puchatku, gdzieś czytałam właśnie o tym, że ludzie, którzy się nie wysypiają częściej mają problemy z wagą. Poza tym myślę, że tak na logikę też pasuje

a serek mam homogenizowany zwykły (3% tłuszczu - tyle wśród Pilosów było najmniej). Ogólnie to chcę trochę zaoszczędzić na jedzeniu,więc teraz sama Biedra i Lidl będą :P

A pierdziu! W nocy królik nie dał mi spać, teraz sąsiad wierci coś tuż nad nami

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 17:26   #4652
thenerdqueen
Wtajemniczenie

no, no, to oczywiście tak :3
w ogóle, panienki, jak robicie zupkę to zabielacie jogurtem naturalnym? bo mi się warzy za każdym razem .. chyba tylko raz mi się udało nie zepsuć
Stary 2012-04-13, 17:36   #4653
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

witajcie

przywitam się bo tak was czytam i czytam a nic nie napiszę , dlatego nie pisze bo narazie nie dietkuję , po świętach zostało odrobinke jedzenia, jeszcze mama mama mnie wkurzyła bo wczoraj przywiozla mi ciasto, bo jej tez zostało

jedna z was pisała (nie pamiętam kto ) o spadkach centymetrowych - że w biodrach 4 cm - jak to zrobiłaś? serio się pytam bo tez tak chcę

pisałyście o tych hulajhopach, o obciążonych, o jakichś nierównych, czarna magia, ja mam zwykły i ze mnie spada, może rzeczywiście musze dużo ćwiczyc to sie nauczę

thenerdqueen - ja na diecie zabielam śmietaną, może nierozsądnie ale to wcale nie tak duzo kalorii - a do jakiej zupy wlewasz jogurt? bo chyba nie może być goraca, próbuj wlewać do ciepłej, jak ci sie nie zważy to nastepnym razem wlej do troszkę ciepłej, i td, az w końcu zobaczysz w jakiej temperaturze ci sie nie zważy.
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 17:49   #4654
Bottega
Zakorzenienie

thenerd, ja raczej nie zabielam (tylko pomidorową), ale jak już to jogurtem

Stary 2012-04-13, 18:46   #4655
thenerdqueen
Wtajemniczenie

o łeeeeee, surimi to jednak nie moje smaki, fujfujfuj! ;_;
Stary 2012-04-13, 18:49   #4656
feciuch
Raczkowanie

thenerdqueen - wazy Ci się boo jogurt jest zimny, a pewno wlewasz go prosto do zupy, weź odlej troszkę i wymieszaj wtedy z jogurtem i wlej całość. Jak zrobisz od razu to murowane jest to zważenie

1 cel - 68 kg.
2 cel - 62 kg
3 cel - 55 kg
feciuch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 18:50   #4657
thenerdqueen
Wtajemniczenie

no, próbowałam i tak i mi nie wychodziło.. może rzeczywiście jeszcze za gorąca zupa była :<
Stary 2012-04-13, 18:51   #4658
201606210914
Konto usunięte

thenerdqueen
Ja zabielam sobie jogurtem też , tylko nie do całej zupy bo fakt waży się i nie wiem czy będzie dobry smak jak postoi mi z 3 dni . Tylko nalewam sobie do talerza i wtedy dodaje sobie jogurt i porządnie trzepaczką mieszam to i jak wiosłuje łyżką to mi to już bajka jak to wygląda na talerzu byle zjeść . ( zauważyłam też , że jogurt z biedry waży się , kupowałam ze Stokrotki i zupka ok i lepszy smak )

Edytowane przez 201606210914
Czas edycji: 2012-04-13 o 18:53
201606210914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 18:55   #4659
sosha
BAN stały

Bottega no cieszę się że waga nie strzeliła do góry, to znaczy że efektu jojo nie będzie ^^ tylko że ostatnimi czasy jestem jakby nadęta jakkolwiek to nie brzmi ^^ do @ jeszcze prawie 2tyg, wzdęć nie mam, a bandzior się zrobił jak u dzieci afrykańskich ale chyba z moim ciałem/wagą już nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć ^^
a co do ćwiczeń to jeśli ćwiczysz z obciążeniem [np. dodatkowe 10-20-30 kg] to powinnaś robić dzień przerwy, żeby dać mieśniom odpocząć - niezależnie czy to ramiona, klatka czy nogi. Natomiast jeśli ćwiczysz w domu, jakieś "lekkie" ćwiczenia to możesz je spokojnie wykonywać codziennie Powiem ci szczerze, że jestem ciekawa jak to z tym Panem P. jest - co mu tam we łbie siedzi najważniejsze żebyś Ty była szczęśliwa!

thenerdqueen na początku stwierdziłam że robie tak rzadko zupy, że jak raz łyżkę śmietany 12% dorzucę to się wielka krzywda nie stanie, ale później przerzuciłam się na jogurty, a że pierzaste g*wno z nich wychodzi a nie zabielanie to robię teraz zupy czyste tylko od czasu do czasu jak robię pomidorową czy krupnik to wrzucam śmietany 12% pół na pół wymieszaną z jogurtem
sosha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 18:56   #4660
czarnaDama2394
Zadomowienie

Dziękuję za baciki moje łobuziary w szczególności dla soshyona to potrafi schłostać
Puchatku -dziękuję za słowa otuchy jesteś kochana
zresztą wszystkie jesteście bardzo pomocne bez wyjątku

Bottega-fajny jest taki kurs,sama bym chętnie poszła,ale nie mam nigdy czasu się wybrać

Smile-strasznie mi przykro z powodu chorób jakie ogarnęły twoją rodzinę.Wiem co to znaczy bo sama miałam taki okres w życiu gdzie bliska mi osoba zachorowała na nowotwórmusisz być silna i sama szybko wracać do zdrowi.Będę za ciebie trzymała mocno kciuki

gothika-ja jak robię zupkę to zabielam przeważnie śmietaną tak jak ty 12% i nie zważam za bardzo na ilość kalorii bo jak np.biorę 1 łyżeczkę to za wile kalorii to nie ma

Thenerd-kochana ma!waży ci się bo się ważya tak poważnie ja robię tak:biorę troszkę wywaru w słoiczek dodaję śmietanki (ty akurat jogurcik)zakręcam i mieszam i dodaję to do zupki.I nie ma bata żeby się zważyło

sosha-kochana ty się nie łam wagą

Silvia-przyznaję się,że bardzo nie ładnie

wyrafinowana-ja sama siebie nie poznajeidiotka ze mnie ehhh....

Od dziś już wzięłam sie za siebie i ogarniam sie powoli po tym obżarstwie cholernymteraz już musi być tylko dobrze!nie poddaję się już do Świąt Bożego Narodzenia(a do tych Świąt już zamierzam być w granicach 65)

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...
czarnaDama2394 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 18:57   #4661
sosha
BAN stały

Cytat:
no, próbowałam i tak i mi nie wychodziło.. może rzeczywiście jeszcze za gorąca zupa była :<
oo! ja na to mam patent! najpierw rozrabiam jogurt z wodą - tak żeby był rzadki i nie było grud, a później wlewam tam chochlę zupy energicznie mieszając i jest git
Stary 2012-04-13, 19:04   #4662
thenerdqueen
Wtajemniczenie

dzięki za wszystkie rady
Stary 2012-04-13, 19:10   #4663
sosha
BAN stały

Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394 Pokaż wiadomość
Dziękuję za baciki moje łobuziary w szczególności dla soshyona to potrafi schłostać
sosha-kochana ty się nie łam wagą
Polecam się na przyszłość Chłostanie - 3XS - szybko, sprawnie i skutecznie
Wagą się nie przejmuję bo płata mi figle od jakiegoś miesiąca! Także dzielnie się trzymam! Uwidziałam sobie 5 z przodu to tak będzie i basta!

W ogóle ponawiam zapytanie CZY STOSOWAŁA KTÓRAŚ ZABIEGI BOROWINOWE? Bo czytałam dużo pozytywnych opinii jeśli chodzi o poprawę kondycji skóry - koloryt, napięcie, odtoksycznienie + antycellulitowe działanie i się zastanawiam czy warto sobie takie wiadereczko 10kg borowiny zamówić
Stary 2012-04-13, 19:28   #4664
201606210914
Konto usunięte

sosha nie słyszałam o zabiegach takich

zakupiłam te brokuły z Lidla sztuk 3 , że tak wspomnę promocja do niedzieli
Stary 2012-04-13, 19:44   #4665
czarnaDama2394
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez superkas Pokaż wiadomość
sosha nie słyszałam o zabiegach takich

zakupiłam te brokuły z Lidla sztuk 3 , że tak wspomnę promocja do niedzieli
Ja tez kupiłam 3 szt.

Sosha
nie stosowałam takiego zabiegu

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...
Stary 2012-04-13, 20:30   #4666
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sosha Pokaż wiadomość
Winnie the Pooh Jezuuu jak ty szybko lecisz!?!?! po 3 tyg znowu takie spadki w cm?! coś mi się wydaję że muszę się ostro za siebie wziąć i znowu trochę zjechać z kalorii, bo w sumie jak tak sobie ostatnio policzyłam to wyszło mi po ok. 1600 kcal -> czyli praktycznie prawie tyle ile powinnam jeść bez diety :P ale cieszę się bo nie ma wzrostu tylko jest niezmienne 61kg poza tym do 5 już tak blisko, więc szkoda byłoby jej nie zobaczyć w ogóle wow, patrzę na Twój podpis nie mogę wyjść z podziwu! i jeszcze raz ! A co do stylingu to też mi się zszarzało po zimie ;/ planuję jakoś się odświeżyć - myślałam o jakiejś lepszej opiece twarzy i może solarce żeby koloryt poprawić. Poza tym słyszałam że właśnie do takiej szarej, zmęczonej skóry polecane są okłady borowinowe - stosowałaś może? Wiadro 5kg borowiny kosztuje ok.20 zł, więc skusiłabym się
Sosha, no 1600kcal to faktycznie troche dużo Może spróbuj tak z 1400 na początek i zobacz co sie wydarzy?Oj ,5 blisko jak cholera! Mi brakuje troche wiecej, ale już czuję oddech piateczki na plecach..a raczej na twarzy, bo ona wciąż przede mną
Nigdy nie próbowałam takich cudaków, ja w ogóle jestem z buzią mega-ostrożna, bo mam cerę naczynkową i bardzo delikatną skórę, więc stosuję od lat sprawdzone rzeczy i nie eksperymentuję, bo i tak troche mi zajęło znalezienie czegoś co po1.mi nie szkodzi, po2.pomaga. Solara u mnie też odpada (wys.temp+UV) i Tobie też odradzam, bo to postarza

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
Puchatku, kurs bardzo fajny, dobre zaplecze Babka też fajnie tłumaczyła. Na plus, że grupy 2 os., więc babka cały czas była do naszej dyspozycji Przedłużanie wciąga, choć ciężko w takiej pozycji wysiedzieć, a plecy potwornie bolą. Jak mojej modelce odpadnie trochę rzęs, to przychodzimy na dopełnienie (też część kursu). Plus w razie pytań mam dzwonić W pn idę do nich po materiały i zaczynamy zabawę
Bottega, bardzo sie ciesze, że ci sie podobało! Kurcze, pewnie trzeba miec duzo cierpliwości do takiej robotki, podziwiam Cie, bo nie wiem, czy mi by jej wystarczyło

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
a co myślicie o przepisach south beach? niektóre brzmią smakowicie i dietkowo, w sensie szczególnie faza 1: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196551
Thenerdqueen, niektóre przepisy są fajne, ale dieta jako całokształt zupełnie mi nie podchodzi Właśnie ten początek jest chyba szczególnie rygorystyczny-ja nie potrafie zyc bez produktów zbozowych, a I-sza faza totalnie je wyklucza (nawet pełnoziarniste). Ale sałatki, rybki maja fajne

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
Puchatku, gdzieś czytałam właśnie o tym, że ludzie, którzy się nie wysypiają częściej mają problemy z wagą. Poza tym myślę, że tak na logikę też pasuje

a serek mam homogenizowany zwykły (3% tłuszczu - tyle wśród Pilosów było najmniej). Ogólnie to chcę trochę zaoszczędzić na jedzeniu,więc teraz sama Biedra i Lidl będą :P

A pierdziu! W nocy królik nie dał mi spać, teraz sąsiad wierci coś tuż nad nami
Bottega, ja tez o tym słyszałam, ale zawsze tłumaczyłam to sobie tak, że jak nie śpią, to w to miejsce jedzą lub piją% - kcal lecą. Ale jak sie nie spi i w tym czasie nie je, to teoretycznie powinno sie spalać wiecej niz w czasie totalnego spoczynku=snu.
Nie poszłam dziś do lidla, bo mąz chce jutro iść, ale przy najbliższej okazji polukam tam co i jak. A w biedronce byłam w piatek przed Świętami (2-gi raz w życiu), bo mi przyjaciółka poleciła pieluchy stamtąd, robi je pampers, a są 2xtańsze I chyba jeszcze tam wrócę, ale juz na spokojnie, bo w piątek był taki kocioł przedświąteczny, że nie dało sie nic pooglądać
Od 22.00 musi przestac wiercic
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62

Edytowane przez Winnie the Pooh
Czas edycji: 2012-04-13 o 20:31
Winnie the Pooh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 20:31   #4667
201606210914
Konto usunięte

omlet na słodko z jabłkami
2 jajka
łyżka mieszanych orzechów
łyżeczka cynamonu
2 łyżki muesli
2 łyżki otrąb (zwykłych, albo jabłkowych)
małe jabłko
2-3łyżki jogurtu nat
łyżeczka oliwy

jajka, cynamon wymieszać dokładnie ze sobą na jednolitą masę
dodać muesli, otręby i posiekane drobno orzeszki, wymieszać
wlać na podgrzaną i natłuszczoną patelnię, smażyć na wolniuteńkim ogniu
w tym czasie wyszorowac jabłko i pokroić na cieniutkie plasterki (tyle, aby pokryły 1/2omletu), resztę w kosteczkę
gdy spód omletu będzie ścięty przerzucić na drugą stronę, na połowce ułożyć plasterki jabłka, złożyć na pół i dalej podgrzewać
kostkę z jabłek wymieszać z jogurtem
oomlet wyłożyć na ciepły talerz, obok ułożyć jabłka z jogurtem
można jeszcze raz posypac cynamonem

a co sądzicie o tym przepisie , on jest własnie z tamtej str . Robiła któraś z Was takie omlety ?
Stary 2012-04-13, 21:22   #4668
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
no, no, to oczywiście tak :3
w ogóle, panienki, jak robicie zupkę to zabielacie jogurtem naturalnym? bo mi się warzy za każdym razem .. chyba tylko raz mi się udało nie zepsuć
Thenerdqueen, kremów w ogóle nie zabielam, bo jakos tak wolę bez, ale np. pomidorową i owszem i raczej mi sie nie waży, choc rzadko robie, więc nie miałam tez zbyt duzo okazji by to spaprać Moja mama tak robi, że nie daje bezpośrednio do garnka z zupą, tylko najpierw odlewa troche zupy na miseczkę, rozrabia w tym jogurt/śmietane (daje tez troche mleka)i dopiero to wlewa do garnka.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
witajcie

przywitam się bo tak was czytam i czytam a nic nie napiszę , dlatego nie pisze bo narazie nie dietkuję , po świętach zostało odrobinke jedzenia, jeszcze mama mama mnie wkurzyła bo wczoraj przywiozla mi ciasto, bo jej tez zostało

jedna z was pisała (nie pamiętam kto ) o spadkach centymetrowych - że w biodrach 4 cm - jak to zrobiłaś? serio się pytam bo tez tak chcę

pisałyście o tych hulajhopach, o obciążonych, o jakichś nierównych, czarna magia, ja mam zwykły i ze mnie spada, może rzeczywiście musze dużo ćwiczyc to sie nauczę

thenerdqueen - ja na diecie zabielam śmietaną, może nierozsądnie ale to wcale nie tak duzo kalorii - a do jakiej zupy wlewasz jogurt? bo chyba nie może być goraca, próbuj wlewać do ciepłej, jak ci sie nie zważy to nastepnym razem wlej do troszkę ciepłej, i td, az w końcu zobaczysz w jakiej temperaturze ci sie nie zważy.
Gothika, WyrafinowanySmak podawał spadki w cm i ja. Od siebie mogę Ci napisac (i z góry Cie przepraszam, bo zabrzmi to okrutnie), ale zrobiłam to tak, że dietkowałam i nie przyjmowałam śmietków nawet od najbliższych. Mój brat zrobił świetne ciasta na Świeta i namawiał mnie, żebym chociaż tylko spróbowała, bo był bardzo z siebie dumny, ale odmówiłam. Rodzicom tez. Wiem, że to rodzina, wiem, że to Święta, ale postawiłam swoje dobro na I-szym miejscu. Na szczęście u mnie nikt sie nie obraża, ani nic z tych rzeczy Acha, i nie używam śmietany...Hulak a nie stosuje, ale Dziewczyny bardzo chwalą

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
o łeeeeee, surimi to jednak nie moje smaki, fujfujfuj! ;_;
Thenerdqueen, własnie przeczytałam Twojego posta i sprawdziłam w google co to te surimi, bo nie wiedziałam i dopiero sie dowiedziałam, że te paluszki krabowe, to wcale nie krab, tylko zmielone ryby. Tyle lat gapiłam sie na to w zamrażarkach sklepowych z przekonaniem, że to nogi krabów

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Od dziś już wzięłam sie za siebie i ogarniam sie powoli po tym obżarstwie cholernymteraz już musi być tylko dobrze!nie poddaję się już do Świąt Bożego Narodzenia(a do tych Świąt już zamierzam być w granicach 65)
CzarnaDamo, to dobrze, że dziś juz na dobrych torach lecisz, a czas mknie tak szybko, że ani sie obejrzymy, a grudzień nas zastanie, a Ty wtedy będziesz juz laska jak milion dolarówWszystkie będziemy

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Polecam się na przyszłość Chłostanie - 3XS - szybko, sprawnie i skutecznie
Wagą się nie przejmuję bo płata mi figle od jakiegoś miesiąca! Także dzielnie się trzymam! Uwidziałam sobie 5 z przodu to tak będzie i basta!

W ogóle ponawiam zapytanie CZY STOSOWAŁA KTÓRAŚ ZABIEGI BOROWINOWE? Bo czytałam dużo pozytywnych opinii jeśli chodzi o poprawę kondycji skóry - koloryt, napięcie, odtoksycznienie + antycellulitowe działanie i się zastanawiam czy warto sobie takie wiadereczko 10kg borowiny zamówić
Sosha, naprawdę zaczynam wierzyć, że sprawia ci to przyjemnośćSuper , że masz takie podejście, naprawdę, od Ciebie i Bottegi uczę sie cierpliwości
Nic nie wiem o tych zabiegach, ale różnorakie błocka są powszechnie stosowane w spa, więc może warto spróbować? Tylko jakbys kupowała, to może z jakiegoś sprawdzonego miejsca/firmy, żeby Ci jakiś sprzedawca-krzak nie wcisnął błota z pobliskiego trawnika? No i spróbuj może na kawałek skóry na początek, żeby w razie czego nie zaszkodzić sobie za bardzo? Ja dzis zaszłam do rossmana i kupiłam balsam ujędrniający do ciała, nie taki typowy antycell, bo na tyłek i uda stosuję jeszcze co innego - serum, ale taki lżejszy balsam, co by napiąc i nawilżyc skórę całego ciała.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Ja tez kupiłam 3 szt.

Sosha nie stosowałam takiego zabiegu
CzarnaDamo, Ty tez zmieniłas avatarka... WyrafinowanySmak sprawił sobie takiego złotego, ale u Ciebie to widzę, że na maksa mroczno się zrobiło, bo to chyba strzyga jest? A skąd taka zmiana? Ja od jakiegoś czasu też myślę o zmianie avatara, ale że ksywka zobowiązuje, to myślałam, czy by nie zostawić mojego Puchatka, tylko w jakimś programie nie odchudzić mu brzucha
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-04-13, 21:48   #4669
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Winnie the Pooh - no tak, to wazne by nie kusic sie świętami itp, teraz niby mam małą przerwę ale ciągnie mnie do diety i czekam i naprawdę chce mi sie tego, naprawdę u mnie to niespotykane bo zawsze miałam dość po 3 dniach a teraz odwrót o 180 stopni, no prawie 180

rozbawiłas mnie z tymi nóżkami krabowymi

i ty tez tyle zgubiłaś cm w biodrach - że gdzie indziej po 1 lub cm a w biodrach 4? bo od samej diety to chyba by tak nie poleciało
Stary 2012-04-13, 21:59   #4670
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Winnie the Pooh - no tak, to wazne by nie kusic sie świętami itp, teraz niby mam małą przerwę ale ciągnie mnie do diety i czekam i naprawdę chce mi sie tego, naprawdę u mnie to niespotykane bo zawsze miałam dość po 3 dniach a teraz odwrót o 180 stopni, no prawie 180

rozbawiłas mnie z tymi nóżkami krabowymi

i ty tez tyle zgubiłaś cm w biodrach - że gdzie indziej po 1 lub cm a w biodrach 4? bo od samej diety to chyba by tak nie poleciało
Gothika, ja juz zrzuciłam w sumie ponad 14kg, i na początku leciało mi głównie z ramion, brzucha, teraz juz na tym etapie zaczęłam zrzucać z miejsc najbardziej dla mnie problematycznych, czyli od pasa w dół. I od jakiegoś 1,5 m-ca to z tyłka leci mi najwięcej. Także wszystko w swoim czasie Z innych części tez leci, ale mniej, bo mniej juz tam jest do zlecenia
Super, że Ci sie teraz chce dietkować, to wracaj do dietki, trzymam za Ciebie kciuki
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-04-13, 22:17   #4671
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Winnie the Pooh - gratuluje wyników i dzięki

możecie na mnie poklikac w podpsie?
Stary 2012-04-13, 22:59   #4672
czarnaDama2394
Zadomowienie

Puchatku-nie odchudzaj Puchatka
No wiesz czarnaDama to czarnaDama ja lubię takie mroczne klimatynie żebym jakąś satanistką była he he
Wyrafinowana to nam tutaj złotka dodałaale Puchatek zostaje Puchatkiem z brzusiem,bo wtedy to nie byłby Puchatek

Gothika-fajnie podchodzisz do tej dietkiz dystansem i logicznym myśleniem bardzo się cieszę z tego powodu.A klikać mogę co sekunda tylko teraz lecę spać,jutro ci za to po klikam do oporu

Superkas-a ten omlecik to ja sobie wypróbuje czyta się smakowicie więc pewnie i zjem go ze smakiem

CZARNA WRACA DO WALKI Z KILOGRAMAMI!! DOBRANOC PIĘKNE ME!

Edytowane przez czarnaDama2394
Czas edycji: 2012-04-13 o 23:09
Stary 2012-04-13, 23:14   #4673
thenerdqueen
Wtajemniczenie

nie klikajcie!

k, moderacja już usunęła tego linka, który był nad moim postem

Edytowane przez thenerdqueen
Czas edycji: 2012-04-14 o 16:12
thenerdqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 07:09   #4674
czarnaDama2394
Zadomowienie

Cytat:
nie klikajcie!

Gdzie nie klikać????

Stary 2012-04-14, 10:23   #4675
201606210914
Konto usunięte

Czarna no właśnie mi też przepis na te omleciki też się podoba , dlatego pytałam czy robił ktoś , czy smaczne są .

Nie wiem czemu u mnie nadwyżka 0,3

albo wiem ..chyba będzie @ może dlatego

Edytowane przez 201606210914
Czas edycji: 2012-04-14 o 11:31
Stary 2012-04-14, 11:00   #4676
thenerdqueen
Wtajemniczenie

mogłam się sprecyzować, przepraszam :3 w linka, który wstawił luk124.
Stary 2012-04-14, 11:48   #4677
Silvia09
Zadomowienie

Cytat:
Silvia, te ksiązki są świetne, ja jeszcze uwielbiam Mistrza i MałgorzatęSagi nie znam
za spadek, choć ta krew z nosa trochę niepokojącaJeśli masz do tego skłonność i czasami Ci się to zdarza i konsultowałaś to z lekarzem, to spoko, jeśli jednak dla Ciebie to nowość, to może powinnaść iść do lekarza, zrobić sobie morfologię, żelazo, i takie tam? No nie wiem..Z burczeniem nie chcę Cie martwić, ale jakbym czytała własny post sprzed miesiąca. Też mi strasznie burczało, a nie czułam głodu..do czasu. Po kilku dniach nadal burczało, ale byłam tak wściekle głodna (słodkie), że myslałam, że mnie rozniesie. Może zbliża Ci się@, albo cuś?
No a z ciuchami, to masz rację, z jednej strony radość, bo tyłek mniejszy, z drugiej utrata ciuchów..ehhh, coś za coś
Puchatku - Tak jedyne ciekawe lektury, które czytałam z chęcią . Co do krwi to może chwilowe jest z osłabienia, nigdy takiego czegoś nie miałam dlatego zdziwiłam się trochę. To burczenie trochę irytujące zwłaszcza na zajęciach, kiedy wszyscy wokół to słyszą xd Z okresem na pewno to nie jest związane, bo niedawno miałam.

Cytat:
Jestem już po kursie. Zostałam certyfikowaną stylistką rzęs
Gratuluję Kiedyś chciałam iść, żeby mi zrobili sztuczne rzęsy, żeby zobaczyć jak by to wyglądało. Jakaś zniżka kiedyś w przyszłości?

Łoo boże Czarna zmieniłaś awatar, jak go zobaczyłam to się wzdrygnęłam Do świąt w grudniu jeszcze sporo czasu, także nic Nam teraz nie przeszkodzi i nie będzie wymówki

Superkas - Co do omleta to robiłam coś podobnego z tym, że placek z jabłkami, otrębami i cynamonem i wyszedł pyysznie

A Tak piszecie o cm, ostatnio przeglądałam moją pocztę i kiedyś zamawiałam sobie na necie tunikę. Ważąc 81 mierzyłam się w tyłku i było 112, a w wymiarach, które podawałam 3kg temu jest 104, więc spadło mi 8cm .

Czas wziąć się za ogarnianie mieszkania, ale mi się nie chce, w końcu słoneczko zawitało do mnie

Pomierzyłam się i spadły mi cm!!! Ostatnie mierzenie jak miałam na wadze gdzieś 73kg.

Wzrost: 169cm
Ramię: 30cm
Nadgarstek: 16cm
Biust: 100cm
Talia: 85cm -> 83cm [-2cm]
Brzuch(tam gdzie boczki): 98cm -> 96cm [-2cm]
Biodra (Pas): 100cm -> 95cm [-5cm]
Tyłek: 104cm -> 101 cm [-3cm]
Udo: 61cm
Łydka: 42cm

Łydka i udo, na których mi zależy najbardziej nic nie spadły (

Jest -> 76,5 kg

Cel: 65 kg

Edytowane przez Silvia09
Czas edycji: 2012-04-14 o 12:00
Silvia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 11:57   #4678
arsenalfan26014
Rozeznanie

Cytat:
nie klikajcie!
kurcze, ja też się przestraszyłam trochę, tam myślałam, że to chodziło o tego gostka, bo on chyba specjalnie założył konto, żeby zafundować nam jakiś spam czy cuś.

ja wczoraj bardzo ładnie, ruch był. wszystko na miejscu, ale obiecałam sobie, że ważę się raz na tydzień, bo już byłam uzależniona od wagi. wybrałam piątek zobaczymy co z tego wyjdzie.

u mnie też dzisiaj słonecznie
a, miałam się coś zapytać może wy się orientujecie. bo mam konto osobiste w wbk, na ich stronce cały czas sprawdzam jakie są moje środki i takie tam. jednak teraz mam dostępne środki ok. 100zł a saldo 180. o co chodzi? to znaczy, że mam 100 czy 180 na koncie? nie bardzo się w tym orientuję

btw czarna twój awatar mrozi brrr. aż się boję na niego patrzeć

waga? jest, ale boję się na nią wejść

Edytowane przez arsenalfan26014
Czas edycji: 2012-04-14 o 12:00
arsenalfan26014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:00   #4679
thenerdqueen
Wtajemniczenie

masz 100, a 80 jest w zablokowanych środkach, bo może płaciłaś kartą albo zleciłaś przelew i nie jest jeszcze zaksięgowane ja tak mam w mbanku też, przy płaceniu kartą właśnie.

mnie sie av Czarnej podoba, poza tym Sataniści nie są źli. o. zły PR mają, ale często to bardzo fajni ludzie. nie patrzmy przez pryzmat nergala i babci z moherowym kapelutkiem

Edytowane przez thenerdqueen
Czas edycji: 2012-04-14 o 13:02
thenerdqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:15   #4680
Bottega
Zakorzenienie

Sosha, też tak właśnie myślałam o tych ćwiczeniach a co dookładów,to nic nie piszę, bo nic o tym nie wiem Ty to zawsze coś wymyślisz
U mnie waga też raz w górę raz w dół, ale powiem Ci, że już nie mam takiego parcia, że "jużterazwtejchwili! MUSZĘ mieć 59!", trochę mam w dupie tę wagę Nie no, jasne, że chciałabym tak jutro obudzić się z 59kg na licczniku, ale wiadomość, że jest inaczej nie jest tak dołująca jak była kiedyś. Przyznam się, że wczoraj pierwszy raz od początku diety idąc spać nie myślałam o tym, że muszę się jutro zważyć - po prostunie byłam ciekawa. Do tej pory jak zdarzyło mi się nie zważyć, to było to albo z pośpiechu, albo z braku/niedziałającej wagi, albo po obżarstwie (choć i tu często się ważyłam). A dziś rano kompletnie o tym zapomniałam. PRzypomniało mi się dopiero jak królil wszedł na wagę i się zaświeciła

Cytat:
Powiem ci szczerze, że jestem ciekawa jak to z tym Panem P. jest - co mu tam we łbie siedzi najważniejsze żebyś Ty była szczęśliwa!
a ja nadal nie potrafię sobie wyobrazić jak to by było bez mojego K.
Trochę (no.. więcej nić trochę) smutno.
W ogóle to dziś rano naszarodzinna "czarownica" (jak ja to mówię, a tak naprawdę to... wróżka, no coś w tym stylu) powiedziała (mojej mamie, a ta mnie), że rozstanę się z K., że w jego życiu zajdą jakieś duże zmiany, a ja wyjadę. Chyba... chyba nie chcę wto wierzyć. I po raz kolejny nie chcę, żeby coś, co oni mówi się sprawdziło.

Puchatku, ojj baaardzo dużo cierpliwości trzeba mieć żeby się w to bawić. TRochę się wczoraj denerwowałam,zgrzytałąm zębami ze złości jak coś nie szło, bo kurde napierw długo rozdzielam rzęsy,żeby wyłapać tę młodą do której dokleję,odwracam się po rzęsę sztuczną, a mój przedziałek już znikł Dotego oślepnąć idzie, albo oczopląsu można dostać Ale fajnie to
Dzielnie się trzymałaś z dietąi ćwiczeniami - to prawda

Silvia, pewnie
no no no tyle cm mniej w tyłku! no i teraz w biodrach!

mój królik przed chwilą się wywalił tak szybko skakał po panelach, że się poślignął i przeturlał się na plecach
Boże, ona jest głupia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości