|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy
rozmiar 32? Krasko gdzie ty go znalazłaś na dziecięcym? ;p
hej tak w ogóle
|
|
|
|
#1952 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy
Nie chcę Was kusić
![]() Ale olejek Khadi (ciemniejsza wersja, przeciw wypadaniu włosów) jest za☠☠☠isty! Włosy dosłownie jak aksamit po jednym użyciu. |
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
a co chcesz zamówić?
który to? ja miałam amle khadi i ten na porost
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym wypróbować ziołowe odżywki ale te w proszku.
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
co chcesz zamówić?
już doczytaałam ![]() Mnie kusi sesa i khadi;D Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2012-04-14 o 12:22 |
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Polecam Heenare
![]() Byłam na basenie
|
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Khadi odpada bo majątek kosztuje
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
A ja... mam zamiar umyć buty. Na razie umyłam włosy, rozplanowałam dzień i pokręciłam hh
Teraz muszę zrobić kilka rysunków na typografię
|
#1959 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem akceptuję, ale czasem bardzo mi to przeszkadza. Czasem tapeta mi nie wychodzi i wygląda to strasznie. A na kremie z filtrem to jakas masakra. A jeszcze zawsze! muszę wydmuchac nos jakiś czas po zrobieniu makijażu i ściera mi się tapeta z nosa i wygląda to potem.. jak wygląda ![]() Dziewczyny bladolice mam pytanie: Jak dbacie o swoją cerę teraz - jakie filtry, ile dajecie ich na twarz, tę wymaganą ilość? No bo na tym makijaż spływa, robi się papka, jakies cuda nie widy Czym matujecie?Cytat:
![]() Cytat:
Aż żal nie korzystać.
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Dostalam lek na trądzik za który moja mama zapłaciła 50 zł w aptece a jego pojemność to 30 ml
![]() I jeszcze inne lekarstwa na skórę ![]() Za 2 tyg mam kontrolną wizytę u dermatologa, przynajmniej za to nie będę już płacić (poprzednia kosztowała mnie 100zł)Brak mi słow do cen leków i lekarzy
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam raz i się zraziłam, nie wiem może źle to nakładałam, ale włosy miałam suchawe po nich, miałam kalpi tone z hesh
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie 4 zł za godzinę ulgowy, ale w czasie tej godziny trzeba już wyjśc z szatni.
Smerfi, ja jeszcze sie nie filtruję. Nie jestem filtromaniaczką, smaruję sie codziennie, ale nie mam jak dokładać w szkole. Czasami nie robię na niego już makijażu, zawsze matuję skrobią kukurydzianą, albo pudrem bambusowym z jedwabiem z BU. ostatnio mieszam je z zieloną glinką.
|
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tam dobija to, że na nosie to oprócz wągrów mam czarne małe włoski ogólnie walczę z problemem owłosienia -.-''' prawie jak facet.
Nie wiem jak to jest mieć naczynka, nawet za specjalnie nie wiem jak to wygląda. |
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwszą tubkę zużyłam jakoś w 3 miechy, teraz starczy mi na pół roku myślę, czyli na tyle ile maksymalnie może być używany po otwarciu
|
|
#1965 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Mam trochę do nadrobienia
![]() Ja mam ochotę rzucić w kąt te wszystkie diety i przestać odmawiać sobie słodyczy. Cholera, lubię słodycze, czemu mam sobie odmawiać przyjemności? Cytat:
A szczerze mówiąc to mam też takie lekkie zmarszczki, które nie są wynikiem pogniecenia, tylko są już na stałe ![]() Cytat:
Cytat:
Skład typowo wcierkowy, ale nie jest to kosmetyk typu Jantar. Nie polecam nakładać go na włosy Cytat:
Mikuś! Leć do lekarza, to już nie pierwszy raz. Ogarnij się, bo jak nie to ja tam przyjadę i zamiast do ciucha zaciągnę Cię do przychodni ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sese i bringraja pewnie też, tylko nie wiem kiedy, na pewno w tym roku;D
|
||
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, ja w czwartek byłam u neurologa, dostałam lek na miesiac za 42 zł. I jeszcze nie mogę po nim prowadzić, plus zwiększa łaknienie, super. I jak na arzie jest gorzej niż było
Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2012-04-14 o 12:42 |
|
|
|
|
#1968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wstałam, zżarłam śniadanie , wypiłam kawę, zżarłam drugie śniadanie i siedzę przed kompem w szlafroku. Chyba wstawię pranie zanim wyjdę. Nie wstawiałam wcześniej bo stwierdziłam, ze zaraz wychodzę, ale chyba jeszcze trochę czasu upłynie zanim wyjdę. Moja pralka świruje wiec nie chcę jej zostawiać bez opieki. Cytat:
Jeśli chodzi o filtr to ja nakładam warstwami. Nie od razu dużo tylko najpierw trochę,czekam aż się wchłonie, potem dokładam, czekam i znów. Nakładam 3-4 warstwy. Zajmuje to dużo czasu, ale efekt jest super. Jak nakładałam od razu dużo to wychodziła masakra.
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
a, właśnie, ja też warstwami.
|
|
|
|
#1970 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
U, to nieźle. Ja miałam ciuchy w tym rozmiarze jak ważyłam 39 kg ![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3353026 2] Pewnie trafiłaś, skoro nawet kolega powiedział, że jest spoko. Teraz tylko trzeba się solenizantowi przypodobać W co się przyodziejesz, aby go oczarować jeszcze bardziej? [/QUOTE]Pamiętam jak kiedyś wybierałam koszulkę dla mojego ex. Poprosiłam mojego wspólnego kolegę,żeby mi coś doradził. Powiedział mi,żebym znalazła jakąś "wyuraną" koszulkę. A ja nie wiedziałam co to znaczy, i było mi głupio spytać. Czy to jakiś fason, konkretny styl,czy co? Ah,ten młodzieżowy język Okazało się,że wyurany to synonim "za☠☠☠isty" - tak na przyszłość, może Wam się przyda taka wiedza |
||
|
|
|
#1971 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A miałam brać je ok 2 tygodni.... |
|
|
|
|
#1972 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Co się stało? ![]() Cytat:
Po pierwsze: wkurzają mnie kobiety rzucające się na wyprzedaże i buszujące między wieszakami niczym teriery, z obłędem w oczach. Po drugie: zawsze po zakupach moje kompleksy zwiększają się o 200%. Patrzę w lustra w sklepach i chce mi się rzygać na widok mojej bezkształtnej sylwetki, poza tym te ładne dziewczyny dookoła. Po trzecie: nie chce mi się rozbierać do mierzenia Często robię tak,że coś kupuję, a mierzę dopiero w domu. Wiem,więcej z tym zachodu,ale tak już mam. Z drugiej strony - jeśli chodzi o sklepy firmowe to ja mam swoje stałe marki, gdzie robię zakupy i znam dobrze ich rozmiarówki. Często nawet nie muszę mierzyć,bo na oko widzę,że będzie ok.[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3353210 7]Zauważyłam, że od ok. tygodnia włosy coraz mniej mi się kręcą Nie wiem czym to jest spowodowane Może są zbyt obciążone? Zmieniałaś pielęgnację? I co tam z Twoim nawilżaniem? Pamiętam, że narzekałaś na to,że Twoje włosy są przesuszone. Próbowałaś miodu? ![]() Cytat:
Kochana, nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale ja też mam plamy. I mnóstwo przebarwień, mimo względnie młodego wieku. Spotykam się z koleżanką, a potem razem idziemy na Titanica 3D ( ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Mam dwa olejki Khadi - ten na porost i ten amla. Teraz chwalę ten drugi. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Mooniek - Mam jedno i drugie, mogę Ci zrobić odlewkę. ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3353390 8]ja miałam niedawno tabletki na 5 dni za ponad 120zł. A miałam brać je ok 2 tygodni....[/QUOTE] Ja kiedyś brałam drogie leki, ale akurat te, które biorę teraz nie obciążają portfela. A biorę w sumie sporo, jeden lek to tradycyjnie tylko dwie tabletki, ale już drugi cztery tabletki dziennie, więc w ciągu miesiąca muszę mieć dużo opakowań. Ale za jeden nie płacę w ogóle, a drugi kosztuje ok 3zł za opakowanie. Edytowane przez Ula_87 Czas edycji: 2012-04-14 o 13:02 |
||
|
|
|
#1973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Używacie, w sumie to do wszystkich bladolicych ![]() Ja jeszcze muszę kupić dobre okulary przeciwsłoneczne, ale nie wiem gdzie, żeby kupić coś dobrego jakościowo, ale też nie przepłacić. No to i ja muszę się nauczyć warstwami nakładać. W ogóle muszę sie nauczyć wielu takich rzeczy Cytat:
Mnie tylko wkurza, jak staną jak święta krowa i nie ma się jak ruszyć, przejść, ale jak lubią buszować, niech buszują skoro sprawia im to przyjemność. A że na wyprzedażach - racjonalne podejście ![]() Ja nie mam żadnego ulubionego sklepu, tzn najwięcej rzeczy odpowiada mi w Bershce. W Zarze jakiś czas temu sporo fajnych rzeczy było, a to co jest teraz, to jakaś pomyłka A dopadł mnie jakiś kryzys. Co do mojej osoby, charakteru i wyglądu.
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz ciągle śpię na plecach bo jak na boku śpię to rano to strasznie wygląda ![]() postanowiłam, że zamówię JMO ale po kilka próbek na razie, nie będę szaleć póki co
|
|
#1975 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde, mam teraz pewien kłopot.
Zaplanowałam na maj pewną akcję. Dopiero w maju, bo wtedy będę miała kasę , a do tego jest mi potrzebna jej większa ilość. Chcę zamówić karmę dla psów, ale kilka worków po 15kg. Potem chcę zawieść to do schroniska. Umówiłam się już z kolegą,że mi pomoże to przewieść a potem poprzenosić, ale teraz jednak jest to nieaktualne, ponieważ hm urwał nam się kontakt. I teraz się zastanawiam,czy szukać jakiegoś znajomego do pomocy, czy może po prostu zrobić tak, że zamówię karmę na stronie, na której zawsze zamawiam do domu i po prostu jako adres dostawy podam schronisko. No i kurier tam tą karmę przywiezie. Myślicie,że to nie natrętne? Mogłabym tak zrobić?
|
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam pytanie do Uli i Sylvi, jak się nazywa ta maska, którą kupiłyście w podobnym czasie i miała taki cudowny skład?
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1977 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chodziło mi bardziej o ten obłęd w oczach i o to,że czasem takie kobiety bywają agresywne ![]() Cytat:
Co do Zary - kiedyś mi się podobała, ale teraz zgadzam się z Tobą w 100%. Moje sklepy też są drogie, ale uważam,że jakościowo przewyższają Zarę. Cytat:
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() A co dokładnie planujesz przetestować? ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() A ja nadal nie mam paczki ![]() Okazało się,że to był błąd ze strony sklepu. Napisałam do nich, co się dzieje z moją przesyłką, skoro pieniądze przelałam już kilka dni temu. I okazało się,że automatyczny mail zwrotny zawierał nieaktualny numer konta. W międzyczasie Państwo ze sklepu przesłali mi maila z prawidłowym numerem, ale on do mnie nie doszedł ![]() I rzeczywiście - zauważyłam,że na rachunek bankowy był zwrot. Więc zrobiłam przelew ponownie, w zeszłym tygodniu. W ramach rekompensaty, dostanę - jak to Pani ujęła - "relaksujący gratis" Edytowane przez Ula_87 Czas edycji: 2012-04-14 o 13:44 |
||||||
|
|
|
#1978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1979 | |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.makelifeeasier.pl/moda/in...of-the-spring/ podoba mi się ta żółta i błękitna sukienka. Chciałam je nawet mierzyć, ale jak je przyłożyłam do siebie to mnie zemdliło. Są śliczne, ale jednak ja potrzebuję żywszych kolorów.
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
Chociaż nigdy nie zapomnę pewnej przymierzalni, która w podły sposób oszukiwała kobiety, ale mimo wszystko było to miłe ![]() Były tam wyszczuplające lustra. Kurde, ale miałam w nich nogi. I ogólnie, wyglądałam tak smukło. Niczym zwierciadło "Ein Eingarp" z Harry'ego Pottera ![]() A próbowałaś to leczyć? Jakieś maści rozjaśniające, lub już bardziej konkretnie - sterydy, leki? Edytowane przez Ula_87 Czas edycji: 2012-04-14 o 13:51 |
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Na to BB z spf 50+++
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

No bo na tym makijaż spływa, robi się papka, jakies cuda nie widy
Czym matujecie?
Aż żal nie korzystać.
(poprzednia kosztowała mnie 100zł)

kolka złapała i nie mogę oddychać, tylko takie półoddechy i do tego lewa ręka mi drętwieje. Mama już panikuje
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80
15.04.2013
Muszę przytyć bo mnie aż to przeraża.
Co się stało?