Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy ! - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-14, 12:03   #1951
Nerchie
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy

rozmiar 32? Krasko gdzie ty go znalazłaś na dziecięcym? ;p

hej tak w ogóle

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:13   #1952
Ula_87
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy

Nie chcę Was kusić

Ale olejek Khadi (ciemniejsza wersja, przeciw wypadaniu włosów) jest za☠☠☠isty! Włosy dosłownie jak aksamit po jednym użyciu.
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:14   #1953
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Kusi mnie zamówienie na helfach
a co chcesz zamówić?
Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Nie chcę Was kusić

Ale olejek Khadi (ciemniejsza wersja, przeciw wypadaniu włosów) jest za☠☠☠isty! Włosy dosłownie jak aksamit po jednym użyciu.
który to? ja miałam amle khadi i ten na porost

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:20   #1954
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
a co chcesz zamówić?
Chciałabym wypróbować ziołowe odżywki ale te w proszku.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:20   #1955
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Kusi mnie zamówienie na helfach
co chcesz zamówić?
już doczytaałam
Mnie kusi sesa i khadi;D

Edytowane przez moooniek
Czas edycji: 2012-04-14 o 12:22
moooniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:24   #1956
19agusia91
Zakorzenienie

Polecam Heenare
Byłam na basenie zrobilam juz i obiad, i kolację i częśc obiadu na jutro a teraz idę do nauki, chociaż kusi sprzątanie
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:31   #1957
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
co chcesz zamówić?
już doczytaałam
Mnie kusi sesa i khadi;D
Khadi odpada bo majątek kosztuje Sesa kusiła, ale kupiłam teraz kokos.

Stary 2012-04-14, 12:32   #1958
Celestyn3k
Zakorzenienie

A ja... mam zamiar umyć buty. Na razie umyłam włosy, rozplanowałam dzień i pokręciłam hh Teraz muszę zrobić kilka rysunków na typografię

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:33   #1959
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Jak się otynkuję, zamaluję itd, to nawet jakoś wyglądam. Ale bez makijażu to chciałabym torbę na głowie nosić. A niestety czasem muszę bez, bo na siłownię się jak czub nie wymaluję. Bo nie wiem co wyglądałoby gorzej. Plamy czy tapeta na siłowni.

Mało tego, ze mam okropną cerę, naczynka, czerwony nos i policzki. Nauczyłam sie to wszystko akceptować,ale tych plam nie mogę. Są straszne. Wyglądam jak krowa.
Ja też mam naczynka i czerwony nos
Czasem akceptuję, ale czasem bardzo mi to przeszkadza.
Czasem tapeta mi nie wychodzi i wygląda to strasznie. A na kremie z filtrem to jakas masakra. A jeszcze zawsze! muszę wydmuchac nos jakiś czas po zrobieniu makijażu i ściera mi się tapeta z nosa i wygląda to potem.. jak wygląda

Dziewczyny bladolice mam pytanie:
Jak dbacie o swoją cerę teraz - jakie filtry, ile dajecie ich na twarz, tę wymaganą ilość? No bo na tym makijaż spływa, robi się papka, jakies cuda nie widy Czym matujecie?
Cytat:
Nie chcę Was kusić

A już myślałam, że daje włosom kopa na rozpęd
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Polecam Heenare
Byłam na basenie zrobilam juz i obiad, i kolację i częśc obiadu na jutro a teraz idę do nauki, chociaż kusi sprzątanie
Mnie na basen namawia koleżanka, ale nie mam stroju, wczoraj też nic nie wypaczyłam. A jest promocja na basenie - od pn do pt 5zł za 100minut Aż żal nie korzystać.
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:35   #1960
Magdzia94
Zakorzenienie

Dostalam lek na trądzik za który moja mama zapłaciła 50 zł w aptece a jego pojemność to 30 ml
I jeszcze inne lekarstwa na skórę
Za 2 tyg mam kontrolną wizytę u dermatologa, przynajmniej za to nie będę już płacić(poprzednia kosztowała mnie 100zł)

Brak mi słow do cen leków i lekarzy

Stary 2012-04-14, 12:36   #1961
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym wypróbować ziołowe odżywki ale te w proszku.
ja miałam raz i się zraziłam, nie wiem może źle to nakładałam, ale włosy miałam suchawe po nich, miałam kalpi tone z hesh

Zapraszam na bloga!!!!

Stary 2012-04-14, 12:37   #1962
19agusia91
Zakorzenienie

u mnie 4 zł za godzinę ulgowy, ale w czasie tej godziny trzeba już wyjśc z szatni.

Smerfi, ja jeszcze sie nie filtruję. Nie jestem filtromaniaczką, smaruję sie codziennie, ale nie mam jak dokładać w szkole. Czasami nie robię na niego już makijażu, zawsze matuję skrobią kukurydzianą, albo pudrem bambusowym z jedwabiem z BU. ostatnio mieszam je z zieloną glinką.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2012-04-14, 12:37   #1963
Nerchie
Zakorzenienie

mnie tam dobija to, że na nosie to oprócz wągrów mam czarne małe włoski ogólnie walczę z problemem owłosienia -.-''' prawie jak facet.

Nie wiem jak to jest mieć naczynka, nawet za specjalnie nie wiem jak to wygląda.

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:37   #1964
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dostalam lek na trądzik za który moja mama zapłaciła 50 zł w aptece a jego pojemność to 30 ml
Za 2 tyg mam kontrolną wizytę u dermatologa, przynajmniej za to nie będę już płacić(poprzednia kosztowała mnie 100zł)

No, to straszne jest. Mój Epiduo kosztuje prawie 40 zł za 15g
Pierwszą tubkę zużyłam jakoś w 3 miechy, teraz starczy mi na pół roku myślę, czyli na tyle ile maksymalnie może być używany po otwarciu
Stary 2012-04-14, 12:38   #1965
Ula_87
Wtajemniczenie

Mam trochę do nadrobienia

Cytat:
zapomniałam zjeść, chyba sobie dzisiaj zrobię dzień czekolady
Ja mam ochotę rzucić w kąt te wszystkie diety i przestać odmawiać sobie słodyczy. Cholera, lubię słodycze, czemu mam sobie odmawiać przyjemności? Zbuntowałam się.

Cytat:
a jak śpicie na boku to rano macie takie bruzdy (nie wiem jak to nazwać) między piersiami i na dekolcie, bo nie wiem czy tylko tak się pogniotłam czy to zmarszczki idą
Też tak mam.
A szczerze mówiąc to mam też takie lekkie zmarszczki, które nie są wynikiem pogniecenia, tylko są już na stałe

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
I chyba naturalnie Ładnie wtapia się w cerę. Muszę tylko robić dość często peelingi enzymatyczne, żeby nie mieć suchych skórek, bo inaczej brzydko na nich wygląda ale to raczej każdy podkład.
Wygląda ślicznie! Bardzo naturalnie, super.

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Hej
Miał ktoś z Was? Dzisiaj kupiłam, tanie było
Jak to wygląda ze składem?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...iges-haar.html
Nie miałam, bo mam już tyle wcierek, że nie kupuję nowych

Skład typowo wcierkowy, ale nie jest to kosmetyk typu Jantar. Nie polecam nakładać go na włosy Tylko i wyłącznie na skórę głowy.

Cytat:
Ale mnie serducho rozbolało kolka złapała i nie mogę oddychać, tylko takie półoddechy i do tego lewa ręka mi drętwieje. Mama już panikuje

Mikuś!

Leć do lekarza, to już nie pierwszy raz.
Ogarnij się, bo jak nie to ja tam przyjadę i zamiast do ciucha zaciągnę Cię do przychodni

Cytat:
Ja mam tak często. Później mnie łapią bóle serca, uścisk w klatce, nie mogę oddychać. Miałam już kiedyś kilka akcji nocnych kiedy to się dusiłam i myślałam, że umieram Ale oczywiście nie znam się, mówię tylko, że to możliwe Ostatnio mnie łapie szczękościsk często, wystarczy, że to tym sobie przypomnę..o teraz na przykład go mam To też nerwicowe
Moim zdaniem to właśnie typowo nerwicowe
Stary 2012-04-14, 12:40   #1966
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam Heenare
heenarę mam, zostało mi ok. 50 ml, ale na razie chcę wykończyć amle
Cytat:
Khadi odpada bo majątek kosztuje Sesa kusiła, ale kupiłam teraz kokos.
Ja i tak khadiego kupię sese i bringraja pewnie też, tylko nie wiem kiedy, na pewno w tym roku;D
Stary 2012-04-14, 12:40   #1967
19agusia91
Zakorzenienie

Madzia, ja w czwartek byłam u neurologa, dostałam lek na miesiac za 42 zł. I jeszcze nie mogę po nim prowadzić, plus zwiększa łaknienie, super. I jak na arzie jest gorzej niż było Kazała przyjść za miesiąc, wizyty na NFZ nie ma oczywiście. Rezonans magnetyczny u mnie w mieście to już całkiem nie wiem kiedy, nawet po znajomosci na razie nie ma miejsc, a mam na skierowaniu "pilne".Z ginem tak samo , wczoraj byłam, kazał mi przyjść za 2 miesiące, a wizyta na koniec lipca. No trudno, już się zarejestrowałam, najwyżej wejdę tylko po receptę jak mi się skończą. Dobrze chociaż,że był cierpliwy i odpowiedział na wszystkie moje pytania, bo zaczynam stosować antki na te moje miesiączki paskudne i mam peeeełno obaw. Jakoś trzeba będzie kombinować.
Hula Hop
440/5000 minut

Edytowane przez 19agusia91
Czas edycji: 2012-04-14 o 12:42
Stary 2012-04-14, 12:42   #1968
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam Heenare
Dobra jesteś.
Ja wstałam, zżarłam śniadanie , wypiłam kawę, zżarłam drugie śniadanie i siedzę przed kompem w szlafroku. Chyba wstawię pranie zanim wyjdę. Nie wstawiałam wcześniej bo stwierdziłam, ze zaraz wychodzę, ale chyba jeszcze trochę czasu upłynie zanim wyjdę. Moja pralka świruje wiec nie chcę jej zostawiać bez opieki.
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Ja też mam naczynka i czerwony nos
Czasem akceptuję, ale czasem bardzo mi to przeszkadza.
Czasem tapeta mi nie wychodzi i wygląda to strasznie. A na kremie z filtrem to jakas masakra. A jeszcze zawsze! muszę wydmuchac nos jakiś czas po zrobieniu makijażu i ściera mi się tapeta z nosa i wygląda to potem.. jak wygląda

Dziewczyny bladolice mam pytanie:
Jak dbacie o swoją cerę teraz - jakie filtry, ile dajecie ich na twarz, tę wymaganą ilość? No bo na tym makijaż spływa, robi się papka, jakies cuda nie widy Czym matujecie?

A już myślałam, że daje włosom kopa na rozpęd

Mnie na basen namawia koleżanka, ale nie mam stroju, wczoraj też nic nie wypaczyłam. A jest promocja na basenie - od pn do pt 5zł za 100minut Aż żal nie korzystać.
Ja się uczę żyć z makijażem i filtrami. I tak z osoby,która nie nosiła ze sobą nawet lusterka czy szczotki, zmieniłam się w taką, która nosi w pełni wyposażoną kosmetyczkę. Zeby wydmuchać nos idę do toalety i to co się starło łatam BB. Poprawiam makijaż kilka razy w ciągu dnia. Nienawidzę tego, ale to jedyny sposób żebym mogła normalnie wyjść do ludzi.

Jeśli chodzi o filtr to ja nakładam warstwami. Nie od razu dużo tylko najpierw trochę,czekam aż się wchłonie, potem dokładam, czekam i znów. Nakładam 3-4 warstwy. Zajmuje to dużo czasu, ale efekt jest super. Jak nakładałam od razu dużo to wychodziła masakra.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:43   #1969
19agusia91
Zakorzenienie

a, właśnie, ja też warstwami.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2012-04-14, 12:47   #1970
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

Cytat:
Dzień dobry

Dzisiaj już lepiej nadal czuję taką bardzo delikatną kolkę ale jest nieporównywalnie lżejsza od tej wczorajszej.
Dobrze,że już lepiej, ale to nie zwalnia Cię z wizyty u lekarza!!

Cytat:
Wbiłam się w bluzkę rozmiar 32Muszę przytyć bo mnie aż to przeraża.

U, to nieźle. Ja miałam ciuchy w tym rozmiarze jak ważyłam 39 kg

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3353026 2]

Pewnie trafiłaś, skoro nawet kolega powiedział, że jest spoko. Teraz tylko trzeba się solenizantowi przypodobać W co się przyodziejesz, aby go oczarować jeszcze bardziej? [/QUOTE]

Pamiętam jak kiedyś wybierałam koszulkę dla mojego ex. Poprosiłam mojego wspólnego kolegę,żeby mi coś doradził. Powiedział mi,żebym znalazła jakąś "wyuraną" koszulkę. A ja nie wiedziałam co to znaczy, i było mi głupio spytać. Czy to jakiś fason, konkretny styl,czy co?
Ah,ten młodzieżowy język Okazało się,że wyurany to synonim "za☠☠☠isty" - tak na przyszłość, może Wam się przyda taka wiedza
Stary 2012-04-14, 12:48   #1971
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:

ja miałam niedawno tabletki na 5 dni za ponad 120zł.
A miałam brać je ok 2 tygodni....
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:03   #1972
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej

A ja mam jakiś kryzys, bynajmniej nie włosowy
Co się stało?

Cytat:
I zakupów. Ale to dlatego, ze w sklepach nic mi się nie podoba, coś muszę kupić i po kilku godzinach poszukiwań wszystko mnie boli. A plecy to tak, że chce mi się wyć.
Też nie przepadam za zakupami.
Po pierwsze: wkurzają mnie kobiety rzucające się na wyprzedaże i buszujące między wieszakami niczym teriery, z obłędem w oczach.
Po drugie: zawsze po zakupach moje kompleksy zwiększają się o 200%. Patrzę w lustra w sklepach i chce mi się rzygać na widok mojej bezkształtnej sylwetki, poza tym te ładne dziewczyny dookoła.
Po trzecie: nie chce mi się rozbierać do mierzenia Często robię tak,że coś kupuję, a mierzę dopiero w domu. Wiem,więcej z tym zachodu,ale tak już mam. Z drugiej strony - jeśli chodzi o sklepy firmowe to ja mam swoje stałe marki, gdzie robię zakupy i znam dobrze ich rozmiarówki. Często nawet nie muszę mierzyć,bo na oko widzę,że będzie ok.

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3353210 7]Zauważyłam, że od ok. tygodnia włosy coraz mniej mi się kręcą Nie wiem czym to jest spowodowane [/QUOTE]

Może są zbyt obciążone? Zmieniałaś pielęgnację?
I co tam z Twoim nawilżaniem? Pamiętam, że narzekałaś na to,że Twoje włosy są przesuszone. Próbowałaś miodu?

Cytat:
Nienawidzę swojego ryja
Pochodziłam wczoraj po słońcu,oczywiście z filtrami, i już wylazły mi plamy. I mam piękne podbite oczy. Normalnie łzy mi stoją w oczach jak patrzę w lustro. mało mam k*** kompleksów, to jeszcze te zasrane plamy.
Kochana, nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale ja też mam plamy. I mnóstwo przebarwień, mimo względnie młodego wieku.

Cytat:
Dzień dobry

Jakieś plany na sobotę macie ?
Spotykam się z koleżanką, a potem razem idziemy na Titanica 3D () do kina Imax.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:

który to? ja miałam amle khadi i ten na porost
Mam dwa olejki Khadi - ten na porost i ten amla.
Teraz chwalę ten drugi.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Mnie kusi sesa i khadi;D
Mooniek - Mam jedno i drugie, mogę Ci zrobić odlewkę.

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3353390 8]ja miałam niedawno tabletki na 5 dni za ponad 120zł.
A miałam brać je ok 2 tygodni....[/QUOTE]

Ja kiedyś brałam drogie leki, ale akurat te, które biorę teraz nie obciążają portfela. A biorę w sumie sporo, jeden lek to tradycyjnie tylko dwie tabletki, ale już drugi cztery tabletki dziennie, więc w ciągu miesiąca muszę mieć dużo opakowań.

Ale za jeden nie płacę w ogóle, a drugi kosztuje ok 3zł za opakowanie.

Edytowane przez Ula_87
Czas edycji: 2012-04-14 o 13:02
Stary 2012-04-14, 13:11   #1973
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra jesteś.
Ja wstałam, zżarłam śniadanie , wypiłam kawę, zżarłam drugie śniadanie i siedzę przed kompem w szlafroku. Chyba wstawię pranie zanim wyjdę. Nie wstawiałam wcześniej bo stwierdziłam, ze zaraz wychodzę, ale chyba jeszcze trochę czasu upłynie zanim wyjdę. Moja pralka świruje wiec nie chcę jej zostawiać bez opieki.

Ja się uczę żyć z makijażem i filtrami. I tak z osoby,która nie nosiła ze sobą nawet lusterka czy szczotki, zmieniłam się w taką, która nosi w pełni wyposażoną kosmetyczkę. Zeby wydmuchać nos idę do toalety i to co się starło łatam BB. Poprawiam makijaż kilka razy w ciągu dnia. Nienawidzę tego, ale to jedyny sposób żebym mogła normalnie wyjść do ludzi.

Jeśli chodzi o filtr to ja nakładam warstwami. Nie od razu dużo tylko najpierw trochę,czekam aż się wchłonie, potem dokładam, czekam i znów. Nakładam 3-4 warstwy. Zajmuje to dużo czasu, ale efekt jest super. Jak nakładałam od razu dużo to wychodziła masakra.
A jakiego filtru używasz?
Używacie, w sumie to do wszystkich bladolicych

Ja jeszcze muszę kupić dobre okulary przeciwsłoneczne, ale nie wiem gdzie, żeby kupić coś dobrego jakościowo, ale też nie przepłacić.
Cytat:
a, właśnie, ja też warstwami.
No to i ja muszę się nauczyć warstwami nakładać. W ogóle muszę sie nauczyć wielu takich rzeczy
Cytat:
Co się stało?

Po pierwsze: wkurzają mnie kobiety rzucające się na wyprzedaże i buszujące między wieszakami niczym teriery, z obłędem w oczach.
Po drugie: zawsze po zakupach moje kompleksy zwiększają się o 200%. Patrzę w lustra w sklepach i chce mi się rzygać na widok mojej bezkształtnej sylwetki, poza tym te ładne dziewczyny dookoła.
Po trzecie: nie chce mi się rozbierać do mierzenia Często robię tak,że coś kupuję, a mierzę dopiero w domu. Wiem,więcej z tym zachodu,ale tak już mam. Z drugiej strony - jeśli chodzi o sklepy firmowe to ja mam swoje stałe marki, gdzie robię zakupy i znam dobrze ich rozmiarówki. Często nawet nie muszę mierzyć,bo na oko widzę,że będzie ok.
Co do pierwszego - czemu Cię wkurzają?
Mnie tylko wkurza, jak staną jak święta krowa i nie ma się jak ruszyć, przejść, ale jak lubią buszować, niech buszują skoro sprawia im to przyjemność. A że na wyprzedażach - racjonalne podejście

Ja nie mam żadnego ulubionego sklepu, tzn najwięcej rzeczy odpowiada mi w Bershce. W Zarze jakiś czas temu sporo fajnych rzeczy było, a to co jest teraz, to jakaś pomyłka Jakaś cienka kiecka a'la fartuch do kuchni, pociachany jakby dwulatek się nożyczkami bawił - 200zł, no ja pitole

A dopadł mnie jakiś kryzys. Co do mojej osoby, charakteru i wyglądu.
Stary 2012-04-14, 13:16   #1974
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:

Też tak mam.
A szczerze mówiąc to mam też takie lekkie zmarszczki, które nie są wynikiem pogniecenia, tylko są już na stałe

:
no ja też mam takie lekkie, po co mi one, mam dopiero 23 lata
teraz ciągle śpię na plecach bo jak na boku śpię to rano to strasznie wygląda

postanowiłam, że zamówię JMO ale po kilka próbek na razie, nie będę szaleć póki co

Zapraszam na bloga!!!!

Stary 2012-04-14, 13:22   #1975
Ula_87
Wtajemniczenie

Kurde, mam teraz pewien kłopot.
Zaplanowałam na maj pewną akcję. Dopiero w maju, bo wtedy będę miała kasę , a do tego jest mi potrzebna jej większa ilość.
Chcę zamówić karmę dla psów, ale kilka worków po 15kg. Potem chcę zawieść to do schroniska.
Umówiłam się już z kolegą,że mi pomoże to przewieść a potem poprzenosić, ale teraz jednak jest to nieaktualne, ponieważ hm urwał nam się kontakt.

I teraz się zastanawiam,czy szukać jakiegoś znajomego do pomocy, czy może po prostu zrobić tak, że zamówię karmę na stronie, na której zawsze zamawiam do domu i po prostu jako adres dostawy podam schronisko. No i kurier tam tą karmę przywiezie.
Myślicie,że to nie natrętne? Mogłabym tak zrobić?
Stary 2012-04-14, 13:24   #1976
moooniek
Zakorzenienie

Ja mam pytanie do Uli i Sylvi, jak się nazywa ta maska, którą kupiłyście w podobnym czasie i miała taki cudowny skład?

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Kurde, mam teraz pewien kłopot.
Zaplanowałam na maj pewną akcję. Dopiero w maju, bo wtedy będę miała kasę , a do tego jest mi potrzebna jej większa ilość.
Chcę zamówić karmę dla psów, ale kilka worków po 15kg. Potem chcę zawieść to do schroniska.
Umówiłam się już z kolegą,że mi pomoże to przewieść a potem poprzenosić, ale teraz jednak jest to nieaktualne, ponieważ hm urwał nam się kontakt.

I teraz się zastanawiam,czy szukać jakiegoś znajomego do pomocy, czy może po prostu zrobić tak, że zamówię karmę na stronie, na której zawsze zamawiam do domu i po prostu jako adres dostawy podam schronisko. No i kurier tam tą karmę przywiezie.
Myślicie,że to nie natrętne? Mogłabym tak zrobić?
pewnie
Stary 2012-04-14, 13:42   #1977
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja jeszcze muszę kupić dobre okulary przeciwsłoneczne, ale nie wiem gdzie, żeby kupić coś dobrego jakościowo, ale też nie przepłacić.
Ja obecnie mam okulary z CCC. Zapłaciłam za nie ok. 30zł, a już dużo ze mną przeszły, bo ja noszę okulary przeciwsłoneczne praktycznie cały rok, nawet zimą.

Cytat:
Co do pierwszego - czemu Cię wkurzają?
Mnie tylko wkurza, jak staną jak święta krowa i nie ma się jak ruszyć, przejść, ale jak lubią buszować, niech buszują skoro sprawia im to przyjemność. A że na wyprzedażach - racjonalne podejście
Może rzeczywiście źle się wyraziłam - nie wkurza mnie samo buszowanie po wyprzedażach, bo wiadome jest,że coś takiego jak wyprzedaż jest okazją wartą uwagi
Chodziło mi bardziej o ten obłęd w oczach i o to,że czasem takie kobiety bywają agresywne

Cytat:
Ja nie mam żadnego ulubionego sklepu, tzn najwięcej rzeczy odpowiada mi w Bershce. W Zarze jakiś czas temu sporo fajnych rzeczy było, a to co jest teraz, to jakaś pomyłka Jakaś cienka kiecka a'la fartuch do kuchni, pociachany jakby dwulatek się nożyczkami bawił - 200zł, no ja pitole
Też lubię Bershkę, ale jednak najwięcej ciuchów (jeśli chodzi o firmówki) mam z Orsay'a, New Looka, Dorothy Perkins i Mohito.
Co do Zary - kiedyś mi się podobała, ale teraz zgadzam się z Tobą w 100%. Moje sklepy też są drogie, ale uważam,że jakościowo przewyższają Zarę.

Cytat:
A dopadł mnie jakiś kryzys. Co do mojej osoby, charakteru i wyglądu.
Miejmy nadzieje,że to chwilowe i przejdzie.

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:

postanowiłam, że zamówię JMO ale po kilka próbek na razie, nie będę szaleć póki co
Zuch dziewczyna, wie co dobre
A co dokładnie planujesz przetestować?

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Ja mam pytanie do Uli i Sylvi, jak się nazywa ta maska, którą kupiłyście w podobnym czasie i miała taki cudowny skład?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hair-mask.html

A ja nadal nie mam paczki

Okazało się,że to był błąd ze strony sklepu.
Napisałam do nich, co się dzieje z moją przesyłką, skoro pieniądze przelałam już kilka dni temu.
I okazało się,że automatyczny mail zwrotny zawierał nieaktualny numer konta. W międzyczasie Państwo ze sklepu przesłali mi maila z prawidłowym numerem, ale on do mnie nie doszedł

I rzeczywiście - zauważyłam,że na rachunek bankowy był zwrot.
Więc zrobiłam przelew ponownie, w zeszłym tygodniu.
W ramach rekompensaty, dostanę - jak to Pani ujęła - "relaksujący gratis"

Edytowane przez Ula_87
Czas edycji: 2012-04-14 o 13:44
Stary 2012-04-14, 13:46   #1978
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie znoszę mierzyć. Też najczęściej kupuje na oko, a potem wymieniam albo oddaję.

Cytat:
Kochana, nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale ja też mam plamy. I mnóstwo przebarwień, mimo względnie młodego wieku.
Niestety nie jest mnie w stanie pocieszyć, to ze ktoś jeszcze musi przez to przechodzić.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-04-14, 13:49   #1979
Ula_87
Wtajemniczenie

http://www.makelifeeasier.pl/moda/in...of-the-spring/ podoba mi się ta żółta i błękitna sukienka. Chciałam je nawet mierzyć, ale jak je przyłożyłam do siebie to mnie zemdliło. Są śliczne, ale jednak ja potrzebuję żywszych kolorów.

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Ja nie znoszę mierzyć. Też najczęściej kupuje na oko, a potem wymieniam albo oddaję.
Dokładnie

Chociaż nigdy nie zapomnę pewnej przymierzalni, która w podły sposób oszukiwała kobiety, ale mimo wszystko było to miłe
Były tam wyszczuplające lustra. Kurde, ale miałam w nich nogi. I ogólnie, wyglądałam tak smukło.

Niczym zwierciadło "Ein Eingarp" z Harry'ego Pottera

Cytat:
Niestety nie jest mnie w stanie pocieszyć, to ze ktoś jeszcze musi przez to przechodzić.
A próbowałaś to leczyć? Jakieś maści rozjaśniające, lub już bardziej konkretnie - sterydy, leki?

Edytowane przez Ula_87
Czas edycji: 2012-04-14 o 13:51
Stary 2012-04-14, 13:50   #1980
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
A jakiego filtru używasz?
Używacie, w sumie to do wszystkich bladolicych
Nadal ROC Minesol.
I Na to BB z spf 50+++

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości