|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
daria normalnie nie mam słów
POP wspaniałe wieści
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chce zrezygnowac z tego juz w cholere...
|
|
#933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że tak jest więc bo nie będzie ci przykro, olać babsko. Cytat:
|
||
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście nie ma kto sie mała zając, musisz jakoś to przetrzymymac i poczytaj serio, żebyś nie wpadła , ze zaczynasz myśleć o swoim dziecku ze ono jest złe, coś z nim jest nie tak. Taki ma teraz okres, musisz ja zrozumieć a zeby to zrobić polecam książkę język dwulatka. Ona nie jest zła( nie mówię ze tak myślisz ale czasem rodzice przy humorzastym dziecku myślą ze ono jest złe) , i nie robi tego specjalnie zeby cie wkurzyc ,a ty nie możesz popełnić błędu i ja rozpiescic w imię świętego spokoju, bo nie dość ze ona ma swoje humory związane z buntem to dojdą te wyuczone. Odpocznin w szkole (nie sądziłam ze kiedyś to powiem) heheU nas w Tesco ta farme widziałam ale nie wiem czy to była pierwsza gazetka, chyba napisz Emila ze chcesz zrezygnować. |
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane szukam jakiegoś urządzenia wielofunkcyjnego takiego żeby kardiże były w miare cenowo do wymiany, ma ktoraś w domu takie godne polecenia??
Moje dziecko od godziny siedzi na hustawce w domu a ja mam tyle sprzatania....
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
darusia- mam nadzieje, że się na mnie nie obrazisz, jak coś napiszę. Przeszła mi bowiem jedna myśl przez głowę- że kilka razy (a na pewno 2) tż oszukał Cię jeśli chodzi o kasę, a wcale nie musiał. Tylko takie pytanie: wierzysz mu w tym momencie na 100%?? Oczywiście nie twierdze, że on to zrobil ale są jakies tam podstawy by myśleć, że móglby to zrobić... mam nadzieje, ze się nie obrazisz
![]() A kobieta i tak jest beznadziejna... nawet jesli go podejrzewa to w inny sposób się takie sprawy załatwia... brak słów. Współczuję sytuacji A ja tak pociagne temat lóżeczka dla mojej małej. Co myślicie o tym?? Chodzi mi o to by po zlozeniu zajmowalo jak najmniej miejsca bo jej pokój to jakies 2 na 3 metry (choc dokladnie nie wiem). No i co ważne- ma dwa boki, bo przewaznie sa narozniki i wtedy z jednej strony nie ma zadnego zabezpieczenia. A moja to wariuje w łózeczku na maksa. Nawet spiąc ze mną na duzym musialam ją czasem łapać... http://allegro.pl/sofa-rozkladana-ku...209045794.html ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- madziwna- odebralam dzis buciki. Są sliczne Mała już w nich po domu z 40 minut latała troszke ma zapasu, moze nawet na jesień starczą ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- ten nie z ekoskóry http://allegro.pl/show_item.php?item=2274380181&c=2
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze plecy mnie bolały i byłam połamana może jednak pomyśl nad innym rozwiązaniem
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem wiem że macie mało miejsca, my też nie będziemy mieli dużych pokoi w nowym mieszkaniu , ale jednak postawiłam na zwykłe łóżko
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ci pokaze co ja mam do malej, mam ten sam problem bo pokoj maly i wybralismy cos takiego, koc na tym bo mala ciagle cos brudzi albo krede tak sobie uklada, latwiej mi przeprac kocyk nie chcialo mi sie zmniejszać, wybaczcie.i tu zdjecie tego na czym gra tak pięknie no i małej w domu i na balkonie
Edytowane przez nataszka25 Czas edycji: 2012-04-15 o 12:45 |
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Te chowane fajne ale ja chcę, żeby wlasnie bylo cos na czym mała będzie mogła sobie usiąść.
nataszka- Ja myślalam o czymś takim właśnie jak masz Ty ale moja na bank by z niego spadła... ona musi mieć z dwóch stron zabudowane... Ona potrafi na spiku w jednej sekundzie znaleźc się w drugiej części lózka. Podnosi się do pozycji na klęczka i rzuca się w druga stronę... i spi dalej. Zaobserwowalam to nie raz. Dlatego u nas koniecznie musi byc zabudowa
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też spałam pare lat na rokładanym fotelu i do dzis tęsknie za nim, wiec nie jest powiedziane ze to cos zlego, moze to co pokazałas pierwsze by sie sprawdzilo, no i do pokoju fajne, malo miejsca zajmuje. |
|
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
HP drukarki sa bardzo dobre i maja tanie kardidż e obecnie mam zamienniki
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulek ja dla Eryka mialam amerykanke z takim lepszym materacem,doplacalismy niewiele. Szer.okolo 1metraa dlugosc 1,8 po rozlozeniu. Wygodne na codzien do siedzenia, i spania. Boki ma wysokie wiec nie zdazylo mu sie spasc,a w nocy bardzo sie krecil.
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
336 i 342 takie numery kardidzy HP wpisz zobacz ceny oryginalnych i zamienników na ALLEGRO.. ja płąciłam 40 zł za 2 ale reaktywowane.. i nie sa tak wydajne jak oryginalne. ale ja potrzebuje na te chwile tylko do wydruku dok. tekstowych wiec wystarczajaco na razie wystarcza z braku kasy.. a przy przypływie gotówki warto kupic nowe baaardzo wydajne
|
|
#947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. My mamy tez jeden maciupki pokojik, chyba jeszcze mniejszy niz ty Wyobraz sobie ze wsadzilam lozko pietrowe i dlugosc lozka dotyka scian obok stoji malego lozeczko i juz miejsca nie ma . Ile wy macie wogole pokoji? malej i wasz? czy macie sypialnie dla was plus salon jeszcze ? A w przedpokoju szafa sie nie zmiesci? Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Libra wydawało mi się kiedyś że Evitka kupowała tableta do auta na podróże. To chyba lepsze rozwiązanie bo większe możliwości wykorzystania, na dvd tylko filmy i bajki. Zośka wogóle nie chce spać w aucie (nie wiem jak w nocy bo nie mamy potrzeby) więc wiem jak trzeba się starć żeby przetrwać nawet 2-3 godz. bez problemów ![]() Cytat:
Zosia jeszcze jak spała w ciągu dnia to właśnie na nim lubiła zasypiać jednak na noc bym się bała bo jest dość wysokie i konieczna jest barierka Dla dziewczynki http://brw.com.pl/pl/produkt/13984-s...zienny/v/16605 Nie widzę już tych autek które my mamy tylko jakieś pstre strasznie choć zasada ta sama
|
|
#949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie chcę za dużo wydawać na to,ale też nie chcę kupić jakiegoś szajsu co mi się zawiesi. Spędzę pewnie cały wieczór na czytaniu opinii i coś może zamówię. Jak pójdę do sklepu to zobaczą że się nie znam i zaraz mi coś wcisną. Dziewczyny jak macie jakieś tablety czy dvd to dajcie linka ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Do szewskiej pasji doprowadza mnie ta reklama emolium co mi wyskakuje za każdym razem ![]() u was też tak? |
||
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szlag mnie trafi zaraz
|
|
#951 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tablet też fajna sprawa , ale się nie wypowiem bo nie mam Cytat:
http://allegro.pl/brother-dcp-j315w-...267873249.html a tusz do tego http://allegro.pl/zamienniki-brother-48945 te drukarki teraz we wszystkich orangach , pleyach , marketach są w obsłudze klienta bo cena za tusze jest po prostu śmieszna , mieliśmy HP ale się pozbyliśmy . jedziemy chyba już 3 miesiąc na pakiecie tuszy za 40 zł a drukujemy naprawdę sporo . jakość skanowania i ksera może nie powala na kolana ale na domowy użytek jest wystarczająca . Cytat:
z tym że teraz pewnie dużo fajniejsze mozna kupić . Torcik dla Oli już w lodówce dzieło sztuki dziewczyna jak zwykle zrobiła . Jutro tylko jakieś żarełko trzeba uczynić , ale to już działka TZ . Nie zapeszając dziś było ciepło
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny Edytowane przez ania p Czas edycji: 2012-04-14 o 21:41 |
|||
|
|
|
#952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze Evi przeczyta i coś napisze.Mnie też do szału ta reklama doprowadza Ciekawe jak długo będzie tak wisiałaCytat:
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Na TVN Style leci Planeta Słodkości. Matko co oni tam robią
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu tak jestem pewna.
Padam,caly dzien na dworze Bylysmy poogladac rycerzy bo pokazy byly dzisiaj i jutro wiec jutro pewnie mloda tez mnie zaciagnie.
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Ania to udanej imprezy
![]() Darusia zazdroszczę Ci tych rycerzy ,strasznie chciałabym zobaczyć takie coś ale zawsze mi nie psuje albo za daleko albo nie mogę jak są gdzieś jakieś inscenizacje Tablet byłby lepszy też z tego względu że młody też by skorzystał |
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
u nas co roku sie zatrzymuja jak na Grunwald ida,wieczorem zawsze jest inscenizacja bitwy tylko mniejsza, teraz przyjechali taki ala zlot a jeszcze raz beda jak beda wlasnie szli,ale jak oni sie naparzaja dzisiaj chyba z 4 wyladowalo z urazami na pogotowiu;p
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
To znaczy walczą?
Ja raz widziałam na zywo taki zlot,jak u nas była rocznica 1000-lecie spotkania Ottona III z Bolesławem Chrobrym to przyjechali w historycznych strojach na rajd polacy i niemcy ,później mieli obóz rozbity i można tam było sobie chodzić i oglądać , super to wszystko ,uwielbiam historię,historyczne filmy |
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za pomysły co do łózka dla Werci. Pojeździmy po sklepach i zdecydujemy
![]() Miałam pisać o tej reklamie ale myślałam, że ja nie kumata i nie umiem jej usunąć... wkurza mnie na maksa. Aż mi się nie chce na forum wchodzić My drinkujemy a potem nyny. No może jeszcze coś ciekawe jak mała dzis pośpi. Ostatni budzi się raz lub dwa (woła "mamusia") żeby mnie zobaczyć
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Libra z początkiem sierpnia w Łagowie jest Jarmark Joannitów i też można rycerzy spotkać, obóz mają, pokazy też robią, można w glinie polepić. Jest też pochód w strojach. Moze nie jest to nic wielkiego ale dla dzieciaków fajne.
U nas niedaleko w Ogrodzieńcu bywają rózne takie imprezy ale głównie latem i wiosną więc trzeba jeszcze trochę zaczekać. Byliśmy kiedyś na Najeździe Wikingów. Ale się dzieciaki ubawiły (nie było jeszcze Zosi) i wogóle mieliśmy niezły piknik
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulek sama z tz tem napijesz czy ktoś jeszcze wpadł? Mój nie lubi drinkowac, a szkoda bo ja tak hehe ale nie mam z kim , także tylko sporadycznie. Za tydzień na małego urodzinkach sobie podrinkuje, w końcu jest okazja to trzeba skorzystać hehe . Jak mnie poznal to drinkowal teraz usidlil I nie drinkuje hehe menda jedna.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

ja chce zrezygnowac z tego juz w cholere...

. My mamy tez jeden maciupki pokojik, chyba jeszcze mniejszy niz ty