|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
Ja mogłam mieć tylko bilety na mecze w Poznaniu, ale rozdałam kolegom, bo akurat nie były to mecze, dla których byłabym gotowa odraczać egzaminy na wrzesień ;p co do bloga almaanies - zgadzam się. Powielanie stylizacji z wieszaków Zary i fotki w lustrze... a szkoda, bo niby fajny, prosty styl - jednak czegoś brakuje. |
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/39565/tola_w_kalesonach/
w sumie to z niej też się robi coraz większy lump.. trafiłam na jej bloga ostatnio i się przestraszyłam tego co zrobiła sobie z brwiami.. nie każdemu pasuje farbowanie brwi na blond niestety |
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1115 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2012-04-14 o 11:38 |
|
|
|
|
#1116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dżaga to po prostu laska, świetna figura i wszystko, a Dziunia - plastik. więc nie spierajmy się już o jedno rzucone przez kogoś słowo, bo się nie dogadamy, a nie o to w tym wątku chodzi![]() [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3352255 3]dla rozluźnienia atmosfery... wiocha z wiochy.pl [/QUOTE]łaał
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Wtajemniczenie
|
akurat Kupisz jest dobrym projektantem. Może sam preferuje na codzień hipsterkę absolutną, ale jego kolekcja HEROES... jedna z najlepszych jakie widziałam
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bez żadnej ironii czy złośliwości-po czym poznać,że jest dobrym projektantem?Jestem naprawdę ciekawa |
|
|
|
|
#1119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie się nie podoba lekką ręką 80% nowych wydawnictw, za to w związku ze studiami grzebię w XIX/wczesnym XX wieku i pochłaniam mało znane starocie, które zdaniem moim i innych literaturoznawców są świetne. czy książki zapolskiej o prostytucji czy zapomniane wczesne powieści orzeszkowej wzbudzą zachwyt zwykłego czytelnika który połyka to co mu podaje empik? nie. tak samo jest z modą, ze sztuką (malarstwem chociażby)... jak ktoś nie siedzi w temacie i się brzydko mówiąc nie zna to będzie mu się wydawało dziwne, nie takie
Edytowane przez makeupnotwar Czas edycji: 2012-04-14 o 12:57 |
|
|
|
|
#1120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps-teksty Orzeszkowej o konieczności emancypacji kobiet są moim skromnym zdaniem świetne
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Raczkowanie
|
A mnie rozwala to całe hipsterstwo i w ogóle. Bo co zrobić, jeśli się tak ubierało przed narodzinami pierwszych hipsterów (tych teraz)? Z tego co pamiętam, to Kupisz chodzi w tych swoich rozciągniętych szmatkach już długo i jeszcze dłużej. Ze mną też jest problem, bo kiedyś tam sobie ustaliłam, że koniec z kupowaniem ciuchów i korzystam tylko z tzw. drugiej ręki i tego, co sama skonstruuję. Wyszło tak, że mój własny brat mówi na mnie szafiarka-szmaciarka, innych może trochę rozwalam idąc ulicą (Was też pewnie rozwaliłabym stukrotnie, poważnie), wiele osób za to mówi mi, że ubieram się świetnie, ale... No cóż, ostatnio dowiedziałam się, że zasłużyłam na miano hipstera i nie ma przebacz. Może ktoś mi wytłumaczy jak z tym jest? ; ).
Rozwalacz tygodnia? Standardowo - piętnastki w butach do nieba, na których chodzić za bardzo nie potrafią i... bliźniaczki (również pietnastki) z dwóch innych matek, które koniecznie musiały podkreślić swoje pokrewieństwo - te same buty, te same pończochy, te same czarne szorty, te same białe koszule, te same kurtki. A na koniec - takie same, w kolorze również, włosy. |
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-04-14 o 13:15 |
|
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba dopiero zaczyna, ale jest bardzo ładna Kiedyś było bardzo głośno na innym portalu o seduceme. Dziewczyna robiła niezłe zamieszanie swoją osobą Zaglądam czasem na jej profil, ale mało zdjęć już wkleja.
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1129 |
|
Zadomowienie
|
Zdjęciami, które wrzucała
![]() Dodałabym linka do jej profilu, ale nie wiem czy mogę
interior designer food lover Edytowane przez NuFCia Czas edycji: 2012-04-14 o 14:16 |
|
|
|
#1130 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-04-14 o 14:26 |
|
|
|
|
#1132 |
|
Zadomowienie
|
|
#1133 | |
|
nyan nyan ^^
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Zadomowienie
|
Mnie w ogóle rozwala całe to "hipsterstwo"
Brzmi to dla mnie jak zachowanie gimnazjalistów, a najbardziej rozwala mnie to, że dotyczy najczęściej dorosłych ludzi...
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niby nic, a jednak dość dużo różnych emocji wywoływała (sądząc po ilościach komentarzy i np. wątkach o niej na gronie)....
interior designer food lover Edytowane przez NuFCia Czas edycji: 2012-04-14 o 14:45 |
|
|
|
|
#1137 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
1. Zazdroszcze faceta, mój ma obsesję na punkcie piłki ![]() 2. Może jednak dajcie/sprzedajcie bilety biedakom, którzy o tym marzą, skoro macie się meczyć
|
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to punkt widzenia fanki futbolu. Zrekompensowałam sobie jednak to Euro biletami na wrześniowy koncert Coldplay, akurat na Narodowym ![]() Mnie natomiast rozwala to, że wszystkie trĘdi ciuchy (jeśli chodzi o kolor i kształt) są na allegro promowane hasłami "hit blogerek" i ceny takich ciuchów są automatycznie windowane. No i cała masa aukcji pod znakiem: "mint boyfriend blazer, must have, kasia tusk"
|
|
|
|
|
#1139 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jedyny sport, jaki uprawia i jakim się interesuje, to strzelectwo - nie cierpi wszelkich gier zespołowych. Ja w przeciwieństwie do niego wiem przynajmniej, ile osób liczy drużyna piłkarska (tzn. ile na raz popyla po boisku), on nie ma zielonego pojęcia ![]() Cytat:
). Zanim wygrałam mój tata kupił już sobie od znajomego, po cenie nominalnej w zasadzie (na jakiś tam mecz w Poznaniu), więc nie chodzi o to, że mi zazdrościł, że będę (chociaż ma żal, że mam na reprezentacji), raczej o to, że wylosowałam jednym losem za wartość ptasiego mleczka, a on biedny próbował na kilkanaście osób i mu się nie udało
|
||
|
|
|
#1140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

w sumie to z niej też się robi coraz większy lump.. trafiłam na jej bloga ostatnio i się przestraszyłam tego co zrobiła sobie z brwiami.. nie każdemu pasuje farbowanie brwi na blond niestety 

Dżaga to po prostu laska, świetna figura i wszystko, a Dziunia - plastik. więc nie spierajmy się już o jedno rzucone przez kogoś słowo, bo się nie dogadamy, a nie o to w tym wątku chodzi

I bez żadnej ironii czy złośliwości-po czym poznać,że jest dobrym projektantem?Jestem naprawdę ciekawa