Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-14, 16:11   #3631
Karo89
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5

Zastój mi się zrobił w piersi :/ stąd ta gorączka

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 16:28   #3632
(kicia)
Zakorzenienie

Może się czepiam ale ostatnio czuje się tu jak gość którego nikt nie widzi
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 17:01   #3633
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Zastój mi się zrobił w piersi :/ stąd ta gorączka

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Kicia, wydaje Ci się. Masz ostatnio kiepski nastrój i stąd pewnie to wrażenie, ale wcale tak nie jest
Stary 2012-04-14, 17:17   #3634
bluesky89
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za wsparcie Mam nadzieje, że będzie tak jak mówicie i ze wszystkim na spokojnie się wyrobimy

Karo, oby już gorączka Cię nie dopadła
Stary 2012-04-14, 17:19   #3635
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Dzień dobry, ja dopiero teraz mam czas i siły żeby napisać. Święta spędziliśmy bardzo fajnie, TŻ zrobił mi świetną niespodziankę Wczoraj przyjechałam do Kato i strasznie źle się czułam, TŻ dziś przyjechał i pojechaliśmy do szpitala, gdzie okazało się, że mam zapalenie oskrzeli, dostałam antybiotyk i zwolnienie na tydzień z zajęć
biedaku, załatwiłaś się nieźle.. doczytałam dalej, że TŻ też chory, więc kurujcie się oboje
Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
moje buty i bluzka
bardzo fajne
Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Si, próbowałam .
Jak wracałam sama do domu, to w ogóle się nie bałam, takiego kurażu dodała mi ta cytryna .

: hahaha:

Aaaa, w ogóle się nie znacie na cytrynówce :P. Ja lubię wszystkie lubelskie alkohole (w sensie wiśniówkę, cytrynówkę, grejfrutówkę, itp :P). Ino żurawinówka BARDZO źle mi się kojarzy, mimo, że kiedyś ją lubiłam :P. Mam dobry humor, w piątek 13 . Naładowałam się wczoraj u dziewczyn, a dziś znów zumba, idę na 2 godziny chyba . A w ogóle wczoraj gadałyśmy, jakie te chłopy są teraz nieogarnięte, mało męskie, że nic nie potrafią zrobić bez kobiet i że przydałoby im się wojsko :P. Może byłoby mniej metroseksualnych chłopczyków w różowych koszulkach :
a ja lubię cytrynówkę zwłaszcza robioną przez mojego tatę
Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Szkoda, ale u nas to chyba taka smutna tradycja... Kiedy ja miałam się urodzić, to zmarła babcia mojego taty, a kiedy miał się urodzić mój brat babcia mojej mamy. No a teraz ja spodziewam się dziecka i babcia odeszła...
Został mi tylko dziadek i teraz Jego musimy wspierać.

Pogrzeb babci był wczoraj, ciężko go przeżyłam szczerze mówiąc. Dzisiaj już jest lepiej, tym bardziej że mąż został ze mną w domu.

A w ogóle napisałam tu takiego długiego posta i nagle sam mi się komputer zresetował i szlag trafił wszystko... Ale napiszę wam jednak w klubie to co tu napisałam...

I już Wam nie smęcę.
A z pozytywnych nowości, to brzuszek mi zaczął rosnąc. Codziennie rano, jak się budzę to mam wrażenie, że jest większy.
to faktycznie straszny pech.. współczuję..
no i super, że brzuszek zaczął rosnąć
Cytat:
Hej dziewczynki

Za 13tygodni o tej porze będę u fryzjera

Dziś po raz pierwszy poczułam stres w związku z tym wszystkim

W poniedziałek idziemy do usc a w środę do księdza
zaraz nam będziesz zdawać relację :P
a my stanęliśmy na liście gości, a od tego zależy którą salę wybierzemy, także stoimy w miejscu..
Cytat:
Hej dziewczyny!

wybaczcie, że tak nie wpadam, ale od wtorku do dzisiejszej nocy walczyłam z temperaturą prawie 40 stopni non stop byłam po prostu nie przytomna! raz zimno, raz gorąco. nie chciała wgl puszczać, nawet po antybiotyku. w końcu zrobiłam po swojemu i w nocy mnie puściło i tak do teraz utrzymuje mi się 36,6. mam nadzieję, że już tak zostanie.

przepraszam, że nie odpiszę na Wasze posty ale po prostu nie mam na to czasu, bo wpadłam w wolnej chwili. z malutką mogę czytać ale pisać jest już gorzej.
o matko, mam nadzieję, że już Ci się utrzyma taka temperatura
Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro, że taki pech u Was w rodzinie...Dobrze, że mąż Cię wspiera

I super, że brzuszek Ci zaczyna rosnąć

Ja miałam na brzuchu kiedyś takiego brzydkiego pieprzyka i poszłam z nim do lekarza, bo cały czas zahaczałam o niego albo paskiem, albo czyś innym i zaczął pękać itp. Lekarza powiedział, że muszę na niego uważać i że nic mi nie jest, ale może się z tego czerniak zrobić...Więc stwierdził, że wycinamy i na szczęście już go nie mam. Ale wtedy byłam przerażona, bo poszłam tylko na wizytę, a ten mnie od razu na stół położył, żeby zabieg zrobić.
ja mam dwa do usunięcia, jedno też właśnie na brzuchu w takim miejscu gdzie zahaczam np paskiem, a drugie na plecach i w sumie jestem umówiona z chirurgiem na maj i czerwiec, ale coś mi się wydaję, że nie pójdę, bo przecież na lato nie powinno się wycinać..
Cytat:
Kicia no coś Ty, a czemu tak się czujesz?

heej TŻ wczoraj zdał prawko! w końcu a teraz właśnie zrywa tapety, bo zaczynamy remont właściciele się zgodzili i nie płacimy im za dwa miesiące

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 17:23   #3636
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
ja mam dwa do usunięcia, jedno też właśnie na brzuchu w takim miejscu gdzie zahaczam np paskiem, a drugie na plecach i w sumie jestem umówiona z chirurgiem na maj i czerwiec, ale coś mi się wydaję, że nie pójdę, bo przecież na lato nie powinno się wycinać..

heej TŻ wczoraj zdał prawko! w końcu a teraz właśnie zrywa tapety, bo zaczynamy remont właściciele się zgodzili i nie płacimy im za dwa miesiące
A nie było wcześniejszego terminu? Może teraz znalazłoby się jakieś miejsce, żebyś mogła to wyciąć?

Gratulacje dla Tż-ta Pewnie jest mega szczęśliwy
Super, że zaczynacie remont!
Stary 2012-04-14, 17:42   #3637
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
A nie było wcześniejszego terminu? Może teraz znalazłoby się jakieś miejsce, żebyś mogła to wyciąć?

Gratulacje dla Tż-ta Pewnie jest mega szczęśliwy
Super, że zaczynacie remont!
no właśnie dostałam pierwszy wolny.. :/ ale może pójdę prywatnie, bo nie ufam w ogóle chirurgom po tym co widzę na co dzień w pracy i co o nich słyszę, a tym na nfz to już jakoś tak w ogóle..

no pewnie, że szczęśliwy ja zresztą też, bo w końcu będę mogła być czasami pasażerem

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 17:45   #3638
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie dostałam pierwszy wolny.. :/ ale może pójdę prywatnie, bo nie ufam w ogóle chirurgom po tym co widzę na co dzień w pracy i co o nich słyszę, a tym na nfz to już jakoś tak w ogóle..

no pewnie, że szczęśliwy ja zresztą też, bo w końcu będę mogła być czasami pasażerem
To może faktycznie lepiej iść prywatnie

Fajnie, że wreszcie będziesz mogła z Tż-tem jeździć jako pasażerka

Posprzeczałam się z Tż-tem. Chyba za dużo wymagam od życia.
Stary 2012-04-14, 19:53   #3639
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Co do tego, co mamy jeszcze załatwić to tak :
- dekoracja Kościoła (kupić wszystkie materiały: na klęczniki i krzesła dla Nas i Świadków, rożki na bukieciki (zdj), zapytać o kwiaty)
- dekoracja samochodu (kupić przyssawki, sztuczne margaretki, tablice rejestracyjne)
- podziękowania dla rodziców (kosze wiklinowe, bo chcemy im dać kosze z słodkościami, do tego kupić ramki (zdj) i wydrukować podziękowanie.
- organista i Pani która nam zaśpiewa w Kościele
- ministrant (niestety sami musi go sobie załatwić)
- papierologia (USC, akt chrztu i bierzmowania TŻ)
- poradnia
- ksiądz (protokół i ustalenie szczegółów)
- spotkanie z krawcową
- kupić księgę gości, balony, konfetti
- garnitur + wszystkie dodatki
- wódka + szampan
- obrączki
- dekoracje na salę (wazony, świeczki pływające, ozdobne kamyki)
- próbny makijaż + fryzura
- transport dla gości
- kotyliony dla gości, świadków i rodziców
- bielizna + buty dla mnie.
Nie jest źle, dacie radę
Cytat:
Hej dziewczyny!

wybaczcie, że tak nie wpadam, ale od wtorku do dzisiejszej nocy walczyłam z temperaturą prawie 40 stopni non stop byłam po prostu nie przytomna! raz zimno, raz gorąco. nie chciała wgl puszczać, nawet po antybiotyku. w końcu zrobiłam po swojemu i w nocy mnie puściło i tak do teraz utrzymuje mi się 36,6. mam nadzieję, że już tak zostanie.

przepraszam, że nie odpiszę na Wasze posty ale po prostu nie mam na to czasu, bo wpadłam w wolnej chwili. z malutką mogę czytać ale pisać jest już gorzej.
Biedna Oby już zostało przy 36,6. Jak maleństwo się chowa?
Cytat:
To się kurujcie.
Mnie też coś zaczęło brać, ratuje się Prenalenem, mam nadzieję że mi przejdzie...
Eh, w ciąży przekichane jest chorować, nawet nie ma się czym leczyć. Zdrowiej :Cmok:
Cytat:
Kicia, jeżeli mogę być szczera, to powiem Ci, że czasem mnie drażni to, że wpadasz, mało co się odnosisz do naszych postów i zaczynasz narzekać. Może nie powinnam tego pisać, ale jakoś zawsze staram się być szczera. Rozumiem, że masz ciężki czas, niejedna z nas czasem tak miewa.
Cytat:

Cytat:
Ojej, mam nadzieję, że to nic poważnego

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 20:26   #3640
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, mam nadzieję, że to nic poważnego
Nie, to nic poważnego. Ale jest dla mnie ważne, dlatego chcę nad tym pracować już na początku, żeby później nie mieć do siebie pretensji o nic. Z resztą mam ostatnio znów trudny okres, chodzi o moje samopoczucie, ale to pewnie minie za jakiś czas i na jakiś czas będzie lepiej Po prostu chciałabym zacząć żyć 'po swojemu' Wiem, że to trochę skomplikowane, ale zazwyczaj sprawy każdej z nas są skomplikowane i to chyba nas wzmacnia
Stary 2012-04-14, 20:53   #3641
(kicia)
Zakorzenienie

morsi sory ale staram sie odpisywać na te tematy na które mam coś dopowiedzenia codziennie was podczytuje ale nie zawsze mam coś do powiedzenia jak piszesz ze masz cos cieżkiego na uczelni staram sie pocieszac ze ja też mam ciezko gratulować sukcesów nie wiem co mam wiecej pisac by było ot ok i nie czaje tego ze narzekam nie bede pisać że mam świetny nastój skoro go nie mam czasem napisze że coś mi nie tak to żle? nie jest tak non stop wiec ok już jest świetnie

eh dobra juz milkne

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:

będzie dobrze czasem tak po prostu bywa

Cytat:

Kicia, wydaje Ci się. Masz ostatnio kiepski nastrój i stąd pewnie to wrażenie, ale wcale tak nie jest
Cytat:

może po prostu jestem zbyt wybredna

gratulacej dla TŻ

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-04-14 o 20:50
Stary 2012-04-14, 21:17   #3642
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
ja też

i morsi może do mnie tez sie to odnosi, ale ja tez mam czasem takie dni ze czytam was i nie wiem co pisac

zatrułam sie na tych urodzinach

karo dobrze ze juz ci lepiej, a piersi słyszalam ze kapustą sie okłada jak są problemy

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

mon chyba coś przegapiłam mieszkacie juz razem z Tz???????

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 21:22   #3643
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
ja też

i morsi może do mnie tez sie to odnosi, ale ja tez mam czasem takie dni ze czytam was i nie wiem co pisac

no to widać nie jestem jedyna czasem są takie dni że aż się nie chce nic mówić

kuruj się

powiem wam szczerze dziewczyny że jestem na prawde zalatana i dlatego mniej pisze nie bede was tu zanudzać tematem ślubnym bo nie uważam żeby to był temat TOP poza tym na ten temat mogę się wygadać u PM

jeśli pamiętacie jeszcze niedawno pisałam po kilka razy dziennie teraz nie wiem czasem co pisać albo wyleci mi z głowy wiec czasem po prostu milcze czytam was cieszę się z waszych sukcesów itp współczuje tragedii i niepowiedzeń ale czasem wolę milczeć

Karo trzymaj się żeby temperatura już nie wróciła

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-04-14 o 21:43
Stary 2012-04-14, 23:25   #3644
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Nie, to nic poważnego. Ale jest dla mnie ważne, dlatego chcę nad tym pracować już na początku, żeby później nie mieć do siebie pretensji o nic. Z resztą mam ostatnio znów trudny okres, chodzi o moje samopoczucie, ale to pewnie minie za jakiś czas i na jakiś czas będzie lepiej Po prostu chciałabym zacząć żyć 'po swojemu' Wiem, że to trochę skomplikowane, ale zazwyczaj sprawy każdej z nas są skomplikowane i to chyba nas wzmacnia
Oby się wszystko ułożyło
Cytat:
morsi sory ale staram sie odpisywać na te tematy na które mam coś dopowiedzenia codziennie was podczytuje ale nie zawsze mam coś do powiedzenia jak piszesz ze masz cos cieżkiego na uczelni staram sie pocieszac ze ja też mam ciezko gratulować sukcesów nie wiem co mam wiecej pisac by było ot ok i nie czaje tego ze narzekam nie bede pisać że mam świetny nastój skoro go nie mam czasem napisze że coś mi nie tak to żle? nie jest tak non stop wiec ok już jest świetnie

eh dobra juz milkne
Kicia, nie chodzi o to żebyś się obrażała. Ja zawsze jestem szczera, może to jest wada, może nie, sama nie wiem. I nie chodzi o to, że masz udawać świetny nastrój, po prostu często Twoje posty mają negatywny wydźwięk, może to ja się czepiam, ale drażni mnie jak ktoś często narzeka, nawet TŻ z początku zbierał za to kazania. Nie wiem co mam pisać żebyś zrozumiała i nie brała tego tak do siebie i traktowała jak atak na własną osobę. Myślę, że jesteśmy tutaj pewnego rodzaju przyjaciółkami, a przyjaźń nie polega na ciągłym słodzeniu sobie
Cytat:
Oj, chyba lepiej było nic nie pisać :P Nie o to mi chodziło, zresztą opisałam wyżej, mam nadzieję, że w miarę jasno

Stary 2012-04-15, 10:09   #3645
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
będzie dobrze czasem tak po prostu bywa
Wiem

Cytat:

Cytat:
powiem wam szczerze dziewczyny że jestem na prawde zalatana i dlatego mniej pisze nie bede was tu zanudzać tematem ślubnym bo nie uważam żeby to był temat TOP poza tym na ten temat mogę się wygadać u PM
Wątek był założony głównie po to aby rozmawiać o sprawach ślubnych, a że część z nas ma to już za sobą i się zaprzyjaźniłyśmy to rozmawiamy też o różnych innych sprawach, co nie zmienia faktu, że o Twoich przygotowaniach też chcemy czytać

Cytat:
Oby się wszystko ułożyło
Wszystko jest w porządku Nie gniewamy się na siebie ani nic Po prostu trzeba się dotrzeć z niektórymi sprawami, żeby później nie było sprzeczek

Dzień dobry
W nocy strasznie bolało mnie dziąsło...mam nadzieję, że już przestanie

W ogóle to bardzo spodobała mi się ta sukienka ( ale cena mi już się nie podoba- zresztą jak zwykle ) http://shop.mango.com/PL/p/mango/cat...423550&orig=ql
Stary 2012-04-15, 10:58   #3646
(kicia)
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny.

U was też dziś taka "cudna" pogoda?

My dziś jedziemy z przed ostatnią turą zaproszeń (i modlimy się żeby auto wytrzymało bo jest naprawione ale TŻ znalazl kolejna usterkę) się rozlatuje masz staruszek.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:

W ogóle to bardzo spodobała mi się ta sukienka ( ale cena mi już się nie podoba- zresztą jak zwykle ) http://shop.mango.com/PL/p/mango/cat...423550&orig=ql
Cena

Ale sukienka boska. Ale może na allegro można coś podobnego znaleźć

Stary 2012-04-15, 11:19   #3647
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem

Wątek był założony głównie po to aby rozmawiać o sprawach ślubnych, a że część z nas ma to już za sobą i się zaprzyjaźniłyśmy to rozmawiamy też o różnych innych sprawach, co nie zmienia faktu, że o Twoich przygotowaniach też chcemy czytać

Wszystko jest w porządku Nie gniewamy się na siebie ani nic Po prostu trzeba się dotrzeć z niektórymi sprawami, żeby później nie było sprzeczek

Dzień dobry

oby dziąsło juz nie bolało, mnie na szczescie to zatrucie przeszło
sukienka bardzo ładna, fasonem bardzo podobna do mojej poprawinowej
wybierasz sie na jakies wesele w tym roku?

morsi jasno, jasno i nie ma co gadac ze mogłas nie pisac
najważniejsze to sobie wszystko wyjasnic

u mnie tez dzisiaj brzydko

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 11:36   #3648
tusia_m
Zakorzenienie

hej dziewczyny

Wpadłam się tylko przywitać, nawet nie wiem co napisać, bo nie mam humoru TŻ wkurzył mnie i jakoś taka poddenerwowana chodzę....

Życzę Wam miłej niedzieli!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 11:55   #3649
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Ciepłe uściski dojadą po południu, już nie mogę się doczekać
A co to za kupony?
Wiosenna promocja, takie wyrywane kupony, nie było u Was takich na zimę?

Cytat:
Si, próbowałam .
Jak wracałam sama do domu, to w ogóle się nie bałam, takiego kurażu dodała mi ta cytryna .

Aaaa, w ogóle się nie znacie na cytrynówce :P. Ja lubię wszystkie lubelskie alkohole (w sensie wiśniówkę, cytrynówkę, grejfrutówkę, itp :P). Ino żurawinówka BARDZO źle mi się kojarzy, mimo, że kiedyś ją lubiłam :P. Mam dobry humor, w piątek 13 . Naładowałam się wczoraj u dziewczyn, a dziś znów zumba, idę na 2 godziny chyba .
Ja mogę wypić ewentualnie smakowe alkohole takie jak pisałaś, chociaż i tak mnie otrząsa i zaraz zwracam Dobrze, że energia Cię rozpiera, potrzeba na wiosnę trochę optymizmu i uśmiechu
A ja jutro idę się zapisać na.... arabski taniec tak sobie wymyśliłam, chociaż chwaliłyście zumbę to chcę spróbować czegoś nowego

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość

ja sobie raz odbiłam cały koszyk z nuggetsów na ręce bolało niemiłosiernie
Miałaś odbitą kratkę?? Raz widziałam u dziewczyny taką właśnie wypaloną kartkę na przedramieniu, koszmar

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
P
Nie będę może zaśmiecać wątku i się rozpisywać, no ale trochę tego mamy.
Jakie zaśmiecanie wątku!! To jest właśnie wątek dla młodych planujących, Twoje miejsce

Cytat:
poza tym mam jakiś kłopot z @... boli mnie brzuch normalnie ale zamiast normalnej @ mam tylko plamienie no i sama nie wiem czy to po prostu przez stres i jest jeszcze przed czy po prostu taki @ mam w tym msc
Może zdenerwowanie? A możliwe, żebyś.. no wiesz

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za wszystkie PM! I młode żonki na tym wątku Mówicie o jedzeniu, piciu - ja szaleję 27 albo 28 kwietnia - mam powód <koniec pewnego etapu w życiu> Bądźcie ze mną
Nie wiemy jakiego etapu, ale powodzenia

Cytat:
Hej dziewczyny!

Ojej, biedna... To musi strasznie boleć, jeszcze ta gorączka, szczerze współczuję mam nadzieję, że szybko ból minie i Emilka ściągnie sporo mleka!

Cytat:
Gratulacje! No i super interes, chociaż zrywanie tapet bywa żmudne i ciężkie... Ale efekt napewno będzie super
Cytat:
Wpadłam się tylko przywitać, nawet nie wiem co napisać, bo nie mam humoru TŻ wkurzył mnie i jakoś taka poddenerwowana chodzę....
Lanie na kolanie dla Tżta

Idę do pracy

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 11:56   #3650
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
hej dziewczyny

Życzę Wam miłej niedzieli!
Ach te TŻty

Aniqa, sukienka śliczna, ale jestem ślepa i nie widzę ceny Ogólnie w mango mają piękne rzeczy, podoba mi się jedna sukienka, brzoskwiniowa za 150 zł

My urządziliśmy sobie maraton Władcy Pierścienie, TŻ właśnie poleciał do sklepu po coś słodkiego, bo przecież nie da się oglądać bez jedzenia :P

Stary 2012-04-15, 11:59   #3651
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny!

O matko, bidulko nasza !

Cytat:
To się kurujcie.
Mnie też coś zaczęło brać, ratuje się Prenalenem, mam nadzieję że mi przejdzie...
Uważaj na siebie, Almik !

Cytat:
Kicia, ale właściwie czemu? Chodzi Ci, że nie odpisujemy na Twoje posty, czy że Cię olewamy, czy co? Bo ja nie rozumiem za bardzo . Wiesz, trudno jest odpisywać na wszystkie posty, sama czasem jestem zmęczona i pobieżnie wszystko czytam.

Cytat:
a ja lubię cytrynówkę

heej TŻ wczoraj zdał prawko! w końcu

No, jedna porządna !

Super, gratulacje dla TŻta!!

Cytat:
Co się stało ?

Cytat:
ja też
W dupę chcesz :P?
Czym się zatrułaś? Alkoholem :P?

Cytat:
Tu NIE MA tematu "top". Każda z nas jest trochę na innym etapie- żony/matki/narzeczone/dziewczyny/pracujące/studiujące/mamy i żony na pełen etat... Co jakiś czas każda ma wrażenie, że nie pasuje... Ale wydaje mi się, że jesteśmy ze sobą już tak długo, że możemy pisać o wszystkim.

Cytat:

Oj, chyba lepiej było nic nie pisać :P Nie o to mi chodziło, zresztą opisałam wyżej, mam nadzieję, że w miarę jasno
Ja Cię zrozumiałam :P. Ogólnie, tak w życiu też nie lubię, jak ktoś narzeka ciągle- pewnie też dlatego, że mam taką teściową marudną .

Cytat:

Dzień dobry

Zgadzam się z tym, co napisałaś .
Może wypłucz buzię szałwią? Powinno pomóc...
A sukienka booooska .

Cytat:
U was też dziś taka "cudna" pogoda?

My dziś jedziemy z przed ostatnią turą zaproszeń (i modlimy się żeby auto wytrzymało bo jest naprawione ale TŻ znalazl kolejna usterkę) się rozlatuje masz staruszek.
No, pogoda beeeeznadziejna! Trzymam kciuki za dowiezienie zaproszeń do celu i bezpieczny powrót .

Wczoraj byłam z kumpelą na imprezie w stylu lat 60-80-90, fajnie było . Jeden znajomy mi powiedział, że mogłabym mieć siostrę bliźniaczkę . On jest w ogóle trochę "nawiedzony" na moim punkcie :P. Niedawno mi powiedział, że chciałby, żeby jego przyszła żona wyglądała tak jak ja na ślubie . A wczoraj, jak chłopak mojej kumpeli go zobaczył, to powiedział "X szaleje", a moja kumpela na to "X szaleje, bo Madzia jest" . Myślałam, że padnę.
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 12:03   #3652
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Ja mogę wypić ewentualnie smakowe alkohole takie jak pisałaś, chociaż i tak mnie otrząsa i zaraz zwracam Dobrze, że energia Cię rozpiera, potrzeba na wiosnę trochę optymizmu i uśmiechu
A ja jutro idę się zapisać na.... arabski taniec tak sobie wymyśliłam, chociaż chwaliłyście zumbę to chcę spróbować czegoś nowego

Idę do pracy
Zaje.biście !
Miłego dnia !

Cytat:
Ach te TŻty

Aniqa, sukienka śliczna, ale jestem ślepa i nie widzę ceny Ogólnie w mango mają piękne rzeczy, podoba mi się jedna sukienka, brzoskwiniowa za 150 zł

My urządziliśmy sobie maraton Władcy Pierścienie, TŻ właśnie poleciał do sklepu po coś słodkiego, bo przecież nie da się oglądać bez jedzenia :P
"Władcy Pierścienie", ja ?
Mój TŻ też poszedł po moje ukochane czekoladowe kuleczki . I przyniósł jeszcze lody do tego . Boże, mąż gada z moją mamą przez telefon i się z niej nabija :P.
Stary 2012-04-15, 12:11   #3653
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
ja też

Cytat:

jeśli pamiętacie jeszcze niedawno pisałam po kilka razy dziennie teraz nie wiem czasem co pisać albo wyleci mi z głowy wiec czasem po prostu milcze czytam was cieszę się z waszych sukcesów itp współczuje tragedii i niepowiedzeń ale czasem wolę milczeć
Dziewczyny... a myślicie, że jak ja się czułam po narodzeniu Filipka? Wy wszystkie o ślubach, przygotowaniach a mnie było głupio cokolwiek pisać, zaglądąłam, czytałam, coraz rzadziej i rzadziej... Ale w końcu się wbiłam w temat, minęło trochę czasu, ale jestem. Zresztą jak tu się nie wbić w temat, skoro codzień piszemy o czym innym, o tym jak zleciał dzień, co nowego w szafie, co u Tżtów - nie okłamujmy się, ale młodymi PMkami zostałyśmy już dawno, a stworzyłyśmy taką zgraną kupę, że minęła masa czasu od tego wydarzenia a ciągle jesteśmy razem i jakoś nie idziemy każdą w swoją stronę przy następnym wątku możemy zmienić trochę tytuł, bo widzę, że wpada nowe pokolenie PMek i jakoś nie umieją się znaleźć w naszej paplaninie. Niech tworzą może nowy wątek, a my chętnie przjemiemy jakieś PMki, które już będą po, tak w ogóle to jestem za MŁODYMI ŻONKAMI dziewczyny np. Morsi, Monni i tak są już w gronie i niebawem zostaną takowymi, a nazwa byłaby trochę aktualniejsza.
Ale się rozpisałam

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:

Wczoraj byłam z kumpelą na imprezie w stylu lat 60-80-90, fajnie było . Jeden znajomy mi powiedział, że mogłabym mieć siostrę bliźniaczkę . On jest w ogóle trochę "nawiedzony" na moim punkcie :P. Niedawno mi powiedział, że chciałby, żeby jego przyszła żona wyglądała tak jak ja na ślubie . A wczoraj, jak chłopak mojej kumpeli go zobaczył, to powiedział "X szaleje", a moja kumpela na to "X szaleje, bo Madzia jest" . Myślałam, że padnę.
Masz faana w razie jakby Tż był niegrzeczny możesz mu śmiało powiedzieć "doceń mnie, jest tylu chętnych na Twoje miejsce!"

Cytat:
Mój TŻ też poszedł po moje ukochane czekoladowe kuleczki . I przyniósł jeszcze lody do tego . Boże, mąż gada z moją mamą przez telefon i się z niej nabija :P.
Ja miałam wczoraj ochotę na lody z ajerkoniakiem i Tż nie poszedł, wypił 3 piwa przy meczu i usnął, chyba strzelę focha
Fajnie musi to wyglądać

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 12:24   #3654
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
tak w ogóle to jestem za MŁODYMI ŻONKAMI dziewczyny np. Morsi, Monni i tak są już w gronie i niebawem zostaną takowymi, a nazwa byłaby trochę aktualniejsza.

Masz faana w razie jakby Tż był niegrzeczny możesz mu śmiało powiedzieć "doceń mnie, jest tylu chętnych na Twoje miejsce!"

Ja miałam wczoraj ochotę na lody z ajerkoniakiem i Tż nie poszedł, wypił 3 piwa przy meczu i usnął, chyba strzelę focha
Fajnie musi to wyglądać
Ja chciałam tylko przypomnieć, że następny tytuł będzie "Kiedy to zleciało? Z Young PMki zrobiło się sflaczałe ciało!" :P.

TŻtowi wolę o tym nie przypominać, bo on jest zazdrośnik :P. Ale ten koleś jest brzydki i nudny jak flaki z olejem, więc o niego zazdrosny nie jest :P. A najlepsze, że siostra tego kolesia była kiedyś zakochana w moim TŻcie .

Strzelaj focha! Co ten chłop sobie wyobraża?! :P
Stary 2012-04-15, 12:27   #3655
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Jeden znajomy mi powiedział, że mogłabym mieć siostrę bliźniaczkę . On jest w ogóle trochę "nawiedzony" na moim punkcie :P. Niedawno mi powiedział, że chciałby, żeby jego przyszła żona wyglądała tak jak ja na ślubie . A wczoraj, jak chłopak mojej kumpeli go zobaczył, to powiedział "X szaleje", a moja kumpela na to "X szaleje, bo Madzia jest" . Myślałam, że padnę.
Wow Co na to TŻ? :P
Cytat:
Zaje.biście !
Miłego dnia !

"Władcy Pierścienie", ja ?
Oj no, literówa :P
T. też przyniósł czekoladowe kuleczki
Cytat:

Dziewczyny... a myślicie, że jak ja się czułam po narodzeniu Filipka? Wy wszystkie o ślubach, przygotowaniach a mnie było głupio cokolwiek pisać, zaglądąłam, czytałam, coraz rzadziej i rzadziej... Ale w końcu się wbiłam w temat, minęło trochę czasu, ale jestem. Zresztą jak tu się nie wbić w temat, skoro codzień piszemy o czym innym, o tym jak zleciał dzień, co nowego w szafie, co u Tżtów - nie okłamujmy się, ale młodymi PMkami zostałyśmy już dawno, a stworzyłyśmy taką zgraną kupę, że minęła masa czasu od tego wydarzenia a ciągle jesteśmy razem i jakoś nie idziemy każdą w swoją stronę przy następnym wątku możemy zmienić trochę tytuł, bo widzę, że wpada nowe pokolenie PMek i jakoś nie umieją się znaleźć w naszej paplaninie. Niech tworzą może nowy wątek, a my chętnie przjemiemy jakieś PMki, które już będą po, tak w ogóle to jestem za MŁODYMI ŻONKAMI dziewczyny np. Morsi, Monni i tak są już w gronie i niebawem zostaną takowymi, a nazwa byłaby trochę aktualniejsza.
Ale się rozpisałam
Nam nie wypali zostanie młodym małżeństwem, ale chyba mnie nie wyrzucicie, co nie? :P

Stary 2012-04-15, 12:36   #3656
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:

Nam nie wypali zostanie młodym małżeństwem, ale chyba mnie nie wyrzucicie, co nie? :P
TŻ powiedział, że mogłam mu powiedzieć, że u mojej bliźniaczki nie miałby szans, bo byłaby jego kochanką .

Takie kuleczki ciasteczkowe? Maltikeks? Bo ja mam takie, ino z Biedronki, więc teraz się inaczej nazywają :P.

Nie, nie wyrzucimy! Zresztą i tak będziesz młodą żoną !
Stary 2012-04-15, 12:45   #3657
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Może zdenerwowanie? A możliwe, żebyś.. no wiesz

Idę do pracy
Nie nie wczoraj @dostałam

Miłej pracy

Cytat:

Kicia, ale właściwie czemu? Chodzi Ci, że nie odpisujemy na Twoje posty, czy że Cię olewamy, czy co? Bo ja nie rozumiem za bardzo . Wiesz, trudno jest odpisywać na wszystkie posty, sama czasem jestem zmęczona i pobieżnie wszystko czytam.

Sama nie wiem ostatnio mam tyle na głowie że nie mam się komu wygadac
Cytat:

Oj już nie mów że nie będziecie

Stary 2012-04-15, 12:55   #3658
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:

Sama nie wiem ostatnio mam tyle na głowie że nie mam się komu wygadac
A może to stres przed ślubem?
Stary 2012-04-15, 12:59   #3659
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
TŻ powiedział, że mogłam mu powiedzieć, że u mojej bliźniaczki nie miałby szans, bo byłaby jego kochanką .

Takie kuleczki ciasteczkowe? Maltikeks? Bo ja mam takie, ino z Biedronki, więc teraz się inaczej nazywają :P.

Nie, nie wyrzucimy! Zresztą i tak będziesz młodą żoną !
O takie! :P
A jak się nazywają w Biedronce i ile kosztują?
Cytat:
Oj już nie mów że nie będziecie
Tzn będziemy, ale nie aż tak młodym jak Wy wszyscy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0634.jpg (114,5 KB, 3 załadowań)

Stary 2012-04-15, 13:08   #3660
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
O takie! :P
A jak się nazywają w Biedronce i ile kosztują?

Tzn będziemy, ale nie aż tak młodym jak Wy wszyscy
Oj oj u nas na PM2012 mamy koleżankę około 40 jej TŻ też i są młoda parą ich chyba nie pobijesz a w was ze ślubem ogólnie nadal cisza?

dalenka i ślub i uczelnia (bo jak ja czegoś w grupie nie zrobię to już nikt tego nie zrobi a nawet dziękuję nie dostanę) no i rodzice też ostatnio mają jakieś fazy wkurzania się za byle co

Przyjechał TŻ jedziemy nie wiem czemu ale jestem zdenerwowana

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-04-15 o 13:09
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości