|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() przepiękna relacja, poryczałam się jak głupia... a takie minusy to żadne minusiki |
|||
|
|
|
#2522 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
(a odstawiłam w kwietniu)mi lekarz powiedział że jak do roku czasu się nam nie uda to wtedy będziemy zagłebiali się w temat a na razie trzeba się wyluzować i gonić chłopa do działania ![]() malwus i patiss dziś już jesteście mężatkami a więc wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, oby Wasi mężowie zawsze Was tak kochali jak w dniu ślubu mam takiego nerwa na mojego ojca i brata że jak dziś tam pojadę to ich chyba pozabijam |
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Po wczorajszym słoneczku i ciepełku śladów brak. Jest mgliście, mokro i listopadowo ... bleeee... Byliśmy wczoraj z TŻem na zakupach. Nałaziliśmy się jak głupole, TZcik się obkupił, a ja sierotka wróciłam z zakupów z niczym. Po raz kolejny się okazało, że ja już stacjonarnie zakupów robić nie umiem
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33552127]
mam takiego nerwa na mojego ojca i brata że jak dziś tam pojadę to ich chyba pozabijam a co Ci zrobili? |
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33552127]
mam takiego nerwa na mojego ojca i brata że jak dziś tam pojadę to ich chyba pozabijam Oddychaj, oddychaj ![]() Niusia, Lubcia, jak tam po panieńskim?
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33552127]my po odstawieniu tabsów zaczęliśmy się od razu starać, tylko kwas foliowy braliśmy oboje. Ale jak się okazało u mnie owulka nie występowała dopiero w październiku powróciła
(a odstawiłam w kwietniu)mi lekarz powiedział że jak do roku czasu się nam nie uda to wtedy będziemy zagłebiali się w temat a na razie trzeba się wyluzować i gonić chłopa do działania ![]() malwus i patiss dziś już jesteście mężatkami a więc wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, oby Wasi mężowie zawsze Was tak kochali jak w dniu ślubu mam takiego nerwa na mojego ojca i brata że jak dziś tam pojadę to ich chyba pozabijam dzięki za odpowiedź ![]() a jeśli mogę jeszcze zapytać... miałaś regularne cykle po odstawieniu ? skąd wiesz że owulacja dopiero wrociła w październiku ? robiłaś testy ?
|
|
#2527 |
|
Wtajemniczenie
|
skoro się nie odzywają, to znaczy, że się wieczorki udały
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2528 |
|
Konto usunięte
|
oboje piją nałogowo i nie chcą iść do pracy |
|
|
|
#2529 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kawał zakupów ![]() Cytat:
Ale jeśli o ojca chrzestnego chodzi to zależy z jakiego powodu nie wręczysz mu tego osobiście? Cytat:
![]() innej opcji nie ma, bo byłby [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33552127] mam takiego nerwa na mojego ojca i brata że jak dziś tam pojadę to ich chyba pozabijam jak to leci: "Boże daj mi cierpliwość, bo jak mi dasz siłe to ich wszystkich rozpie***ole" ? ![]() Mój TŻt mnie dzisiaj zabił ![]() Moja przyjaciółka zamówiła sobietzw extreme bra, taki niby stanik bez stanika, co cyce w góre unosi Ale jest za ciasny i dała mi go wczoraj. I leżał na łóżku. TŻt wszedł, wziął to między dwa palce i mówi: skąd ty to masz? ja mu że dostałam od M.Dzisiaj siedze na seminarium sms: TŻt: Skąd Ty masz taki pas, ten o który wczoraj się pytałem? Ja: dostałam od M a co? TŻt: Bo byłem zaskoczony że Ty takie rzeczy masz... ja: a co w tym takiego?? TŻt: no bo przecież nigdy takiego nie miałaś. a co cie tak wzięło na to i po co? Ja: A wiesz do czego on w ogóle służy? TŻt: Nie, ale co cie tak wzieło? Ja: No na M za mały to przecież mi dała! TŻt: ... to do czego służy? Ja: Pod bluzke z dekoldem zakładasz pod stanik, zbiera cyce do siebie i unosi je do góry. TŻt: Coooooooooooooo? Ja: Co co? TŻt: A nie do pończoch?
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-04-15 o 12:43 |
|||
|
|
|
#2530 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pewnie kaca leczą
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
zieloneziele to ja też miałabym ochotę ich powybijać
|
|
|
|
#2532 |
|
Konto usunięte
|
wiesz to nie jest zwykłe picie ojciec to już się stoczył... Zadaje się z tymi żulami z pod sklepu. Złożę papiery o eksmisję jego (przedstawię zdjęcia jego pokoju w jakich warunkach żyję ) u mamy w mieście takich s☠☠☠☠ielów daje się do takich kontenerów do mieszkania
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- uciekam, jadę do mamy trzymajcie kciuki proszę żebym ich już dziś nie wyrzuciła z tamtąć |
|
|
|
#2533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do dialogu -
|
|
|
#2534 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Witam niedzielnie
i dziękuje za dodanie mi odwagi do zamówienia kolczyków. ![]() Cytat:
Mi się podobało to połączenie - duże kolczyki + grzebyczek na zdjęciach Neny, ale u kogoś zawsze lepiej się ogląda niż sobie wyobraża na sobie. Te grzebyczki takie cudne... U mnie pas jest bardzo skromny, jest na nim taka okrągła broszka z cyrkoniami i tyle, nie jest zdobiony mocno. Zamówię te kolczyki, wezmę na przymiarkę i zobaczę co dalej będzie. Cytat:
Poza tym jak one będą się mienić na kolorowo, a te na sukni nie, to moim zdaniem to średnio będzie ze sobą współgrać. Cytat:
Ja nie oponowałam bo nie bardzo chciałam go zapraszać.
|
|
|
#2535 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33552530]wiesz to nie jest zwykłe picie ojciec to już się stoczył... Zadaje się z tymi żulami z pod sklepu. Złożę papiery o eksmisję jego (przedstawię zdjęcia jego pokoju w jakich warunkach żyję ) u mamy w mieście takich s☠☠☠☠ielów daje się do takich kontenerów do mieszkania
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- uciekam, jadę do mamy trzymajcie kciuki proszę żebym ich już dziś nie wyrzuciła z tamtąć[/QUOTE] ![]() Cytat:
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomysl ile on musial rozkminiac przez noc o tym ze jeszcze rano wrócił do tego tematu
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Audrey wiem że trzeba odczekać bo od razu po jest większa szansa ciązy mnogiej
![]() tylko nie wiem czy poza kwasem foliowym mam coś jeszcze łykać czy nie ![]() chyba wybiorę się do gina... tak będzie najlepiej niech mi powie co i jak
|
|
#2538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bylam wczoraj na probnej fryzurze, szlam na slub do kolezanki (tylko slub ) i stwierdzilam, ze jest okazja chociaz w niej troche wystapic, a ze byla pogoda deszczowa to chociaz zoabczylam jak sie wlocy trzymaja i powiem Wam ze tragedia!!!!!!!! Mam wlosy prawie do pasa jak sa wyprostowane i nie chce ich zwiazywac... powiedzialam fryzjerce, ze chce naturalne loki, delikatnie spiete w jednym miejscu z tylu, zeby bylo w co wpiac welon... siedzialam tam prawie 3 godziny, a po godzinie od uczesanie juz mi sie polowa wlosow rozprostowala (mam okropnie ciezkie wlosy i proste jak druty ale moim zdaniem za malo jakis specyfikow mi dala na wlosy, pislayscie cos o betonie a u niej tego nie widzialam ![]() Na slub bede miala zrobione blond refleksy (cieniutkie pasemka) Fotki: przod i tyl bez i z welonem |
|
|
|
|
#2539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z tego co wiem, to się nie widzieli od I Komunii, niesnasków nie było
|
|
|
#2540 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa i Gosza cudowna relacja, tam gdzie opisywalas ze szybciej Ci bilo serce to mi tez
Audrey Tż przedupny ![]() A i bylam wczoraj na slubie kolezanki, miala ubrana ryke i do tego kapelusz, wygladala przeeeeeeesuper, tak fikusnie
|
|
|
|
#2541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja chyba znalazłam fryzurę , jeszcze muszę zdecydować czy spięty czy rozpuszczone, jak spięte to fota 1 , tyle że bez tego kwiatka, a jak puszczone to nr 2 i właśnie z boków takie ślimaczki.
|
|
#2542 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wygląda na zwykły bałagan na głowie, a nie na dopracowaną fryzurę niestety ja też mam ciężkie włosy, nie układają się, więc do ślubu pójdę w kucyku
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co.. ja tez mam ciezkie i proste wlosy, dlatego na sile nie mam zamiaru ich krecic bo widzisz co sie dzieje... Co innego jakies upiecie i kilka lokow ale szczerze nie zdecydowalabym sie na zakrecenie wszytskich wlosow... Fryzura bardzo oklapla niestety i krotko sie trzymala.. Nie wiem czy to wina nieumiejetnosci fryzjerki czy wlosow bo ja do dzisiaj pamietam 30 minut proby zakrecenia 2 lokow na moja studniowke.. Niestety srednio wyszlo ![]() Takze sama nie wiem. Albo idziesz na jeszcze jedna probna ale moze do innego fryzjera albo zmieniasz koncepcje fryzurki..
|
|
#2544 |
|
Wtajemniczenie
|
No to powiem Ci że dziwna sprawa, na pewno będą jechać dogadywać różne sprawy co do sali. Ja bym zadzwoniła i telefonicznie powiedziała że zapraszam serdecznie żebyście zabukowali sobie termin,a zaproszenie wręczę osobiście ja przyjadę, bo rozumiem że np szczegółowe menu ustala się miesiąc-2tyg przed ...
|
#2545 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mysle teraz o takiej fryzurce zeby je pokrecic ale spiac z tylu w taki jakby kuzyk i czesc wlosow z przodu zostawic zeby wokol twarzy ich troche bylo... jak myslicie? I jak z przodu je zrobic, z przedzialkiem np. 2/3?
Razem od http://s1.suwaczek.com/200512304437.png Ślubowaliśmy http://s4.suwaczek.com/20120614290113.png Edytowane przez E87 Czas edycji: 2012-04-15 o 13:16 |
|||
|
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Patiss wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Malwus kochanie a tak wczoraj chciałam złożyć Ci życzenia ale nie dałam rady więc robię to dzisiaj. Mam nadzieję że ten dzień będzie dla Ciebie najpiękniejszym dniem w życiu. A na nowej drodze życzę wam szczęścia radości mnóstwo miłości oraz samych dobrych chwil w życiu ![]() Cytat:
trzymaj się tam jakoś.... dziadek napewno będzie z wami w tym dniu i będzie pełen radości :![]() gosza super rrelacja i oby takich więcej (chodzi mi o tak szczegółowe
|
|
#2547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wpadłam aby podrzucić wam demokrację jaką przygotowała nasza restauracja dla jakiejś pary w kolorze: biało, różowo, czarnym z piórkami Pamiętam, że któraś będzie miała motyw z piórkami. LINK |
|
|
|
#2549 | |
|
Wtajemniczenie
|
=
Cytat:
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
umieram. Wczoraj ze świadkową trochę poszalałyśmy. Nawet nie będę wam pisać ile % poszło ale przynajmniej chyba mamy jej sukienkę na mój ślubCytat:
![]() będę kombinować ze swoim dotychczasowym pomysłem na fryzurę. No sorry, jak aktorki na czerwonych dywanach mają piękne fale, które utrzymują się całymi godzinami, to jest to do zrobienia, prawda? Po prostu trafiłam na fryzjerkę, która tego nie potrafiła. audrey i fablous, widzę że przepadłyście z kretesem za kolczykami z ETSY |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

jutro wyjezdzamy
maly poślizg, ale ja naprawde nie mialam jeszcze pare dni temu nic zalatwione
pozniej nie bede miala okazji złożyć Ci życzeń, bo bede juz w trasie, wiec teraz życzę Ci wszystkiego co najlepsze
Bedziesz miala przepiękny ślub! i cudownego Męża! Pogoda bedzie wspaniala i wszystko pójdzie po Twojej myśli! zobaczysz
Najgorzej, że jak zaczęła się rozmowa o podziale kosztów, to narzekał jak to mam mało kasy, co nie jest prawdą. Ale woli dawać swojej córce niż synowi. Mój tata powiedział, że on za wszystko zapłaci, bo już był zniesmaczony. Stanęło na tym, że teściowie zapłacą za alkohol, zespół, obrączki i kamerzystę. Mój biedny TŻ płonął ze wstydu za niego ;( A myślałam, że inaczej to wyjdzie...

(a odstawiłam w kwietniu)

kawał zakupów

18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub