|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy
Kurde, siedzę i płaczę.
Idę na dół zapalić i pogadać przez telefon. Później muszę się jakoś "ogarnąć" (boże, nienawidzę tego słowa, chociaż najgorszym hardkorem jest "weź się w garść"
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy
Cytat:
|
|
#2313 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
musiałabym umyć włosy,ale chyba poczekam na moją paczkę z ZSK i jutro umyję;D
|
|
|
|
#2315 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.foksal.com.pl/wibracja-im...odiak-WAGA.htm a ja nie wiem,czy do mnie pasuje?
Trochę chyba tak.Chociaż to zależy od horoskopu, różnie opisują. Ale zawsze ludzie mi mówią,że z daleka widać,że jestem Waga. Często też zgadują,że jestem leworęczna, nawet gdy nie zacznę przy nich pisać. |
|
|
|
#2316 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2317 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Zgadza się Wam? Ja jestem jakaś nie typowa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Uff
![]() U mnie zwłaszcza zgadza się duża wrażliwość, wyobraźnia, nieufność, jest pamiętliwy, we wszystkim widzi podstęp i wszystko widzi w czarnych barwach, no może nie wszystko ale większość Nie lubi ujawniać swoich słabych stron, dużo cierpi. Jest bardzo pamiętliwa, potrafi po paru latach wypomnieć komuś jakiś drobny incydent. O tak |
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym znalazla w kazdym znaku to co do mnie pasuje i co do mnie nie pasuje. Osobiscie nie wierze w takie rzeczy. Bardziej wierze w takie podporzadkowanie czlowieka pod cechy sangwinika, choleryka, flegmatyka itd
|
|
|
|
#2320 | ||
|
Zakorzenienie
|
No ja niezbyt. To prawda, w opisie mojego znaku znajdę sporo o sobie np "a przede wszystkim są leniwe."
![]() Cytat:
No ja nie widzę zależności, bo wiele osób spod różnych znaków ma sporo podobnych cech (to oczywiście nie wyklucza teorii horoskopu), ale wiele osób spod tego samego znaku różni się od siebie diametralnie. Tylko niektóre cechy są podobne, ale nie ma co na tym budować jakiegoś wyższego powiązania. ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
Ale też zależy od sytuacji
|
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z włosami potrafię sobie limit dać![]() Nie, ale dlaczego to dobry pomysł Często nie zamawiam czegoś, bo za drogo wychodzi z przesyłką ![]() Jak tam czasem będziesz miała coś na oku to daj znać ![]() O mamo! Przez 2,5 godz rozwiązywałam zadania z matmy ![]() Zaraz sobie zrobię maskę na włosy
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3355426 6]ja nie wiem do końca, różnie mnie przypisują
Choć bardziej charakterem do bliźniąt pasuje [/QUOTE]o a ja 24 maja
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wybitnym miksem wagi i skorpiona.
Wg tych opisów się zgadza prawie wszystko poza. Jestem urodzona 23.10. Czyli w zależności od horoskopu,jestem wagą lub skorpionem. Mam cechy jednego i drugiego.
|
#2327 |
|
Wtajemniczenie
|
A kim jesteście w enneagramie?
Tu macie test: http://www.enneagram.pl/ To jest dobry wyznacznik, bardzo często pasuje i się zgadza. |
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem skorpionem i wszędzie piszą, że lubię się seksić
|
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
I co celnie trafiają?
|
|
|
|
#2330 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2332 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem od zawsze czwórką. Skrzydła wychodzą różnie, może to zależy od nastroju, obecnej sytuacji w życiu, nie wiem. Ale 4 jest zawsze.
Ale ogólny opis podobno bardzo się zgadza: Tragiczny romantyk, ma bardzo wrażliwe odczucia i emocje, jest wrażliwy, czuły, spostrzegawczy. Jak postępować ze mną
Opis czwórki Czwórki należą do ludzi, którzy żyją głównie we własnej wyobraźni i własnych uczuciach. Mogą być artystycznie uzdolnieni, przejrzyści i inspirujący, lub też mogą być narzekający, wywyższający się i negatywnie nastawieni. Tak jak jedynki, czwórki porównują rzeczywistość z tym co mogłoby się zdarzyć. Podczas gdy jedynki mają zwyczaj do wyszukiwania własnych niedoskonałości, próbując je poprawić, czwórki często odwracają się od rzeczywistości i żyją we własnym świecie wyobraźni, uczuć i nastrojów. Czwórki często są również mylone z piątkami, zwłaszcza tymi, które uważają, że posiadają silne uczucia nie identyfikując się z ekstremalnym, pozbawionym uczuć wizerunkiem piątek. Jednakże piątki, w przeciwieństwie do czwórek, odczuwają dyskomfort gdy przychodzi wyrażać im ich własne odczucia, podczas gdy czwórki mają skłonność do samoodkrywania się przed innymi i czują się pewnie opisując swoje emocje. Czwórki razem z dwójkami i trójkami, dążą do utworzenia próżnego i mylnego wizerunku o sobie, choć mogą paradoksalnie ukazywać zupełnie coś przeciwnego. Czwórki identyfikują się często z wizerunkiem niepełnowartościowej osoby, zwłaszcza gdy nadaje im to cech unikalności i wyjątkowości. Czwórka może dla przykładu opłakiwać swoją niemożność osiągnięcia sukcesu każdego dnia, ale to narzekanie niesie delikatne odczucie przechwalania się tym. Czwórki mogą posiadać własne odczucia, że są tragicznymi romantykami, ale również mogą odczuwać poczucie traktowania się jako osoby bardzo wyjątkowej. Zdrowe czwórki mają skłonność do bycia idealistami, posiadać dobry smak i doceniać wartość piękna. Patrzą na rzeczywistość poprzez pryzmat subiektywności i są dobrzy w myśleniu metaforycznym. Zdolność czwórek do widzenia rzeczy jako symbole, jest poszerzona przez ich głęboką emocjonalność. Samo wyrażanie się i dążenie do samo-poznania się to są wysokie priorytety u ludzi z tym typem. Czwórka wkraczając w nową sytuację, może dostrzec coś co dotknie ich duchowo, co z kolei pobudzi ich uczucia, co z kolei przywoła wspomnienia zapachu, smaku, odczuć itd. Nastroje czwórek i ich odczucia współgrają ze sobą niczym farba wodna w deszczu, tworząc jak w kalejdoskopie, obrazy i wyrażające się w reakcji na najmniejsze doznania. Zdrowe czwórki przeobrażają przykrości w coś bardziej znaczącego, poprzez kreatywną pracę wszelkiego rodzaju. Czwórki są uzdolnione w wyrażaniu odczuć i mogą być świetnymi nauczycielami i psychoterapeutami. Mogą być również przyjaciółmi pełnymi wpółczucia, zdolnymi do zrozumienia problemów innych. Z powodu siły swojej wyobraźni, ludzie tego typu są często opisywani jako artyści. Wiele spełnionych artystów światowych to czwórki i prawie wszyscy ludzie z tym stylem potrzebują lub znajdują kreatywne ujście. Gdy czwórki są mniej zdrowe, skupiają się na tym co nieuniknione lub czego brakuje w ich życiu. Stają się negatywnie nastawieni i krytyczni, znajdując problem w każdej sytuacji w której się znajdują. Zwracają się wtedy do swojego wnętrza i używając wyobraźni wspominają inne miejsca i inne czasy. Czwórki często żyją przeszłością lub przyszłością, jakąkolwiek byleby by była bardziej zadowalająca niż teraźniejszość. Czwórki często zazdroszczą wszystkiego czego nie posiadają, wyolbrzymiając znaczenie powiedzenia "trawa jest zawsze bardziej zielona po drugiej stronie". Potrzeba bycia dostrzeganym jako ktoś wyjątkowy, może również być bardziej widoczne. Czwórki są blisko związane ze swoimi uczuciami, ale gdy są nie zdrowe, przeobrażają swoje uczucia w melodramat. Mogą być pełne rozpaczy i nostalgii, domagając się rozpoznania i odrzucając wszystko co mogą dobrego otrzymać od przyjaciół. Mogą także wytworzyć aurę współzawodnictwa i mściwości, nie mogąc się cieszyć swoimi sukcesami bez odbierania przyjemności innym. Niezdrowa czwórka może być bardzo markotna i nadwrażliwa. Wyniesione na powierzchnię poczucie swojej unikalności, może im dać poczucie bezkarności w złym zachowywaniu się, będąc egoistyczną i nieodpowiedzialną. Czwórki w tym stadium, skłaniają się ku odczuciom winy, wstydu, melancholii, zazdrości i bycia bezwartościowym. Bardzo nie zdrowe czwórki mogą być otwarcie masohistyczne i przesadne w swoim samo poniżaniu się. Życie samo-niszczącego się artysty odzwierciedla ten typ scenariusza. Na tym etapie czwórka może stać się zupełnie nieosiągalna. Zmagając się z wyczerpującym poczuciem bezsilności, pogrążają się w chorobliwy samo-wstręt lub depresję samobójczą. Postrzegają swoją odmienność w całkowicie odmiennych określeniach skazując siebie na kompletne odosobnienie. Potrzeba ukarania siebie i innych jest również bardzo silna i zdecydowana. Edytowane przez Ula_87 Czas edycji: 2012-04-15 o 14:08 |
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...go-ogorka.html jaki ładny skład
Powiększyli nam Rossmann i jest cała półka kosmetyków ekologicznych. |
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3355470 2]fajnie a kiedy masz imieniny? ja 8 dni po uro [/QUOTE]oj ja dopiero w listopadzie, 3 listopada
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo, a to nie prawdaw sensie nie wiem czy prawda, bo dziewica jestem
Cytat:
ja mam na oku połowę helfów;D tylko to znów by dłużej trwało niż jakbyś sama zamawiała, bo mój brat przyjeżdża średnio raz na miesiąc, a potem ja jeszcze musiałabym się wybrać do Katowic, a tak bez celu, to nie ma po co (nie no,zawsze mogę jechać do kina;D) |
|
|
|
|
#2337 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam urodziny 3 listopada;D
Ulka, ja też jestem czwórką i większość sie zgadza ![]() edit. ach, Ty masz imieniny wtedy, a nie urodziny;D Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2012-04-15 o 14:19 |
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3355491 2]
No chyba każdy lubi [/QUOTE]Nie każdy |
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja imieniny a Ty urodziny ![]() mi w maju stuknie 23
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

. Nie płaczemy

- 82
15.04.2013