Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-15, 13:27   #2551
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
=

fajna ta demokracja
A widziałaś te duże kryształy na talerzach ??

LINK

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 13:28   #2552
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:

Mój TŻt mnie dzisiaj zabił
Moja przyjaciółka zamówiła sobietzw extreme bra, taki niby stanik bez stanika, co cyce w góre unosi Ale jest za ciasny i dała mi go wczoraj. I leżał na łóżku. TŻt wszedł, wziął to między dwa palce i mówi: skąd ty to masz? ja mu że dostałam od M.
Dzisiaj siedze na seminarium sms:
TŻt: Skąd Ty masz taki pas, ten o który wczoraj się pytałem?
Ja: dostałam od M a co?
TŻt: Bo byłem zaskoczony że Ty takie rzeczy masz...
ja: a co w tym takiego??
TŻt: no bo przecież nigdy takiego nie miałaś. a co cie tak wzięło na to i po co?
Ja: A wiesz do czego on w ogóle służy?
TŻt: Nie, ale co cie tak wzieło?
Ja: No na M za mały to przecież mi dała!
TŻt: ... to do czego służy?
Ja: Pod bluzke z dekoldem zakładasz pod stanik, zbiera cyce do siebie i unosi je do góry.
TŻt: Coooooooooooooo?
Ja: Co co?
TŻt: A nie do pończoch?
Ma chłopina fantazję Proponuję, żebyś mu to zaprezentowała, jako pas do pończoch. Szybko by zmienił zdanie
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 13:29   #2553
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
A ja chyba znalazłam fryzurę , jeszcze muszę zdecydować czy spięty czy rozpuszczone, jak spięte to fota 1 , tyle że bez tego kwiatka, a jak puszczone to nr 2 i właśnie z boków takie ślimaczki.
a jakiej długości masz włosy? bo ze zdjęc z poczty pamiętam, że do ramion chyba?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 13:33   #2554
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Byliśmy wczoraj z TŻem na zakupach. Nałaziliśmy się jak głupole, TZcik się obkupił, a ja sierotka wróciłam z zakupów z niczym. Po raz kolejny się okazało, że ja już stacjonarnie zakupów robić nie umiem
Mnie też internetowe zakupy rozpaskudziły

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
skoro się nie odzywają, to znaczy, że się wieczorki udały
Może dopiero wracają do świata żywych. Ja tak zawsze mam niestety.. . I po moim panieńskim też tak będzie bo jak znam moje baby to mi nie odpuszczą. Znacie może jakieś sprawdzone sposoby na kaca?

Cytat:

Mój TŻt mnie dzisiaj zabił
Moja przyjaciółka zamówiła sobietzw extreme bra, taki niby stanik bez stanika, co cyce w góre unosi Ale jest za ciasny i dała mi go wczoraj. I leżał na łóżku. TŻt wszedł, wziął to między dwa palce i mówi: skąd ty to masz? ja mu że dostałam od M.
Dzisiaj siedze na seminarium sms:
TŻt: Skąd Ty masz taki pas, ten o który wczoraj się pytałem?
Ja: dostałam od M a co?
TŻt: Bo byłem zaskoczony że Ty takie rzeczy masz...
ja: a co w tym takiego??
TŻt: no bo przecież nigdy takiego nie miałaś. a co cie tak wzięło na to i po co?
Ja: A wiesz do czego on w ogóle służy?
TŻt: Nie, ale co cie tak wzieło?
Ja: No na M za mały to przecież mi dała!
TŻt: ... to do czego służy?
Ja: Pod bluzke z dekoldem zakładasz pod stanik, zbiera cyce do siebie i unosi je do góry.
TŻt: Coooooooooooooo?
Ja: Co co?
TŻt: A nie do pończoch?

[QUOTE=E87;33553040]

Bylam wczoraj na probnej fryzurze
/QUOTE]

Coś nie gra. Włosy wyglądają na zwyczajny nieład, zdecydowanie nie wygląda to na fryzurę która była mizernie robiona przez trzy godziny. Masz chyba zbyt cięzkie i grube włosy, może spróbuj z jakimś upięciem?

Idziemy z TŻtem na wesele do kuzynki 26 maja i wtedy też zrobię sobie próbną fryzurkę. Zobaczymy jak będzie się trzymać całą noc

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 13:42   #2555
iceflower
Przyjaciółka KWC

Kliknęłam te kolczyki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 13:48   #2556
niusia_87
Zakorzenienie

Wróciłam, wycieczka pociągiem wysysa energię
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 13:52   #2557
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Wróciłam, wycieczka pociągiem wysysa energię
Z energią, czy bez, opowiadaj wszystko ze szczegółami
Stary 2012-04-15, 13:55   #2558
Kabriela
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, moja próbna fryzura też okazała się sporym niewypałem i idę na jeszcze jedną do innej fryzjerki więc chyba nawet się nie przejmuję za bardzo.

Piękna relacja ze ślubu i wesela, bardzo się cieszę, że wszystko Ci się udało. Super.

Ja mam pytanie czy mogę zaprosić na ślub swoich podopiecznych ( dzieci) z pracy? Wypada czy nie?Czy byłaby to już przesada?
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 14:00   #2559
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Z energią, czy bez, opowiadaj wszystko ze szczegółami
Idę posilić się obiadem.
Dowiedziałam się kilku rzeczy o TŻ, to nic złego, ogólnie to wiedziałam, ale nie zdałam sobie z tego sprawy, muszę z nim o tym porozmawiać i zapytać dokładniej co i jak, a ciekawa jestem, czy na te same pytania on zna odpowiedzi...
Stary 2012-04-15, 14:01   #2560
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Oj uspokajasz mnie nasza świeża mężatko A powiedz mi, nie masz czegoś takiego, że myślisz sobie "ile bym dała żeby tak ważny dzień w życiu był ciągle przede mną"? Ja jestem dziwna i stresuję się, że mój już za ok. 3 miesiące a nie za rok np. :p Ale mam nierówno, co ?
Ile bym dała, by samo wesele trwało wieki- to tak. Ale przed juz bym nie chciała być. Co mogłam to załatwiłam, nerwówka zawsze tez jest i dogrywanie wszystkiego kosztuje na prawdę sporo energii, tym bardziej, że byłam chora i swoje wycierpiałam. Tylko żal mi, że te dwa wspaniałe dni tak szybko minęły. Starałam sie bawić i rozmawiać ze wszystkimi, a i tak twierdzę, że mogłabym więcej czasu spędzić z gośćmi, ale niestety nie dało się. Przy 100 gościach obskoczenie i obtańcowanie wszystkich w 12 godzin jest niewykonalne. Mieliśmy tez poprawiny, więc był dodatkowy czas, ale nie było szans, by się na własnym weselu nudzić, lub siąść w kącie i sobie odpocząć.
A i tak dobrze, że sesję mamy innego dnia, więc nie traciliśmy paru godzin z wesela.

Kicia w miarę możliwości będę do Was zaglądać. Powiększyły mi sie teraz obowiązki, bo na pewno nie będę siedziała na wizażu kosztem spędzania tego czasu z małżonkiem, ale ile tylko się da- będę zaglądać

Z resztą już chyba widać, że nie mogłam bez Was wytrzymać i musiałam na szybko skonstruować jakaś relacje, by zostawić ślad po sobie

A w tej relacji i tak jest sporo braków. Mogłabym pisac dużo więcej, ale i nie mam czasu i nie wiem, czy Wam tyle chciałoby się czytać

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 14:02   #2561
E87
Wtajemniczenie

No to i ja jestem niezadowolona z probnej fryzury, Nena i Kabriela... ktos jeszcze? Jakies fatum weekendowe mykam, musze szukac nowych inspiracji fryzurowych Milej niedzieli
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 14:03   #2562
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ile bym dała, by samo wesele trwało wieki- to tak. Ale przed juz bym nie chciała być. Co mogłam to załatwiłam, nerwówka zawsze tez jest i dogrywanie wszystkiego kosztuje na prawdę sporo energii, tym bardziej, że byłam chora i swoje wycierpiałam. Tylko żal mi, że te dwa wspaniałe dni tak szybko minęły. Starałam sie bawić i rozmawiać ze wszystkimi, a i tak twierdzę, że mogłabym więcej czasu spędzić z gośćmi, ale niestety nie dało się. Przy 100 gościach obskoczenie i obtańcowanie wszystkich w 12 godzin jest niewykonalne. Mieliśmy tez poprawiny, więc był dodatkowy czas, ale nie było szans, by się na własnym weselu nudzić, lub siąść w kącie i sobie odpocząć.
A i tak dobrze, że sesję mamy innego dnia, więc nie traciliśmy paru godzin z wesela.

Kicia w miarę możliwości będę do Was zaglądać. Powiększyły mi sie teraz obowiązki, bo na pewno nie będę siedziała na wizażu kosztem spędzania tego czasu z małżonkiem, ale ile tylko się da- będę zaglądać

Z resztą już chyba widać, że nie mogłam bez Was wytrzymać i musiałam na szybko skonstruować jakaś relacje, by zostawić ślad po sobie

A w tej relacji i tak jest sporo braków. Mogłabym pisac dużo więcej, ale i nie mam czasu i nie wiem, czy Wam tyle chciałoby się czytać
Opowieści relacyjne pochłonę w każdej ilości
Stary 2012-04-15, 14:04   #2563
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Ja też byłam niezadowolona z próbnej, ale za to ta prawdziła wyszła super
Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
No to i ja jestem niezadowolona z probnej fryzury, Nena i Kabriela... ktos jeszcze? Jakies fatum weekendowe mykam, musze szukac nowych inspiracji fryzurowych Milej niedzieli

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 14:06   #2564
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
Audrey wiem że trzeba odczekać bo od razu po jest większa szansa ciązy mnogiej i właśnie dlatego chcemy odczekać
tylko nie wiem czy poza kwasem foliowym mam coś jeszcze łykać czy nie
chyba wybiorę się do gina... tak będzie najlepiej niech mi powie co i jak
Kiedyś pytałam swojego ginekologa z ciekawości i powiedział, że sam kwas foliowy w zupełności wystarczy. I należy go łykać min na 3 miesiące przed planowanym poczęciem. I trzeba też odstawić wszystkie maści, kosmetyki lub tabletki z retinoidami (działają teratogennie), które kumulują się w organizmie - trzeba go z nich oczyścić.
Koniecznie się wybierz, przeprowadzi lub zleci wszelkie niezbędne badania
Powodzenia życzę!
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 14:07   #2565
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Powiedzcie mi, czy któraś z Was przekazywała zaproszenie na ślub przez swoich rodziców, tzn Wasi rodzice je wręczali?

chodzi mi o to, czy prosiłybyście rodziców, żeby dali zaproszenie Waszym rodzicom chcrestnym?
Ja zostawilam mojej mmie, ktora przekazala zaproszenie mojej chrzestnej...no ale ja mieszkam za granica, i nie mialam jak do niej podjechac...

Cytat:
To musieli znowu dodac! Bardzo sie ciesze, bo zamierzam go kupic

Malwus & Patiss wszystkiego co najlepsze na nowej Drodze Zycia!

Bylam wczoraj na probnej fryzurze, szlam na slub do kolezanki (tylko slub ) i stwierdzilam, ze jest okazja chociaz w niej troche wystapic, a ze byla pogoda deszczowa to chociaz zoabczylam jak sie wlocy trzymaja i powiem Wam ze tragedia!!!!!!!! Mam wlosy prawie do pasa jak sa wyprostowane i nie chce ich zwiazywac... powiedzialam fryzjerce, ze chce naturalne loki, delikatnie spiete w jednym miejscu z tylu, zeby bylo w co wpiac welon... siedzialam tam prawie 3 godziny, a po godzinie od uczesanie juz mi sie polowa wlosow rozprostowala (mam okropnie ciezkie wlosy i proste jak druty ale moim zdaniem za malo jakis specyfikow mi dala na wlosy, pislayscie cos o betonie a u niej tego nie widzialam ) tak wiec jak wrocilam ze slubu po 4 godzinach to tak moje wlosy wygladaly <fotki>. Nie podoba mi sie jak mialam zaczesane wlosy z prodzu, bo jak w domu upielam welon (pozyczony welon do fotki, bo swojego jeszcze nie mam, ale chce w podobenj dlugosci) to w ogole efekt fryzury sie stracil! I nie wiem teraz co robic, musze szukac 2 fryzjerki i inna fryzure wyprobowac, doradzcie... prosze
Na slub bede miala zrobione blond refleksy (cieniutkie pasemka)
Fotki: przod i tyl bez i z welonem
Ups...no nie za ciekawie...az sie boje do fryzjera isc...

Wlasnie zakupilam spinki dla TZ
Mojego Applowego maniaka Nie sadzilam ze da sie ga namowic na cos takiego, ale jak je zobaczyl to mu sie az oczy zaszklily

http://www.etsy.com/listing/73108121...ttt_id_5908547
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg il_fullxfull.297735221.jpg (18,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg il_fullxfull.297873186.jpg (24,5 KB, 2 załadowań)

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-04-15 o 14:09
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 14:08   #2566
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:

pytam, bo mamy takie zaproszenie otrzymać, nie wiem, czy to raczej dziwne, czy tylko moja wrodzona czepliwość się odezwała
Wg mnie to jest dziwne

Cytat:

Bylam wczoraj na probnej fryzurze, szlam na slub do kolezanki (tylko slub ) i stwierdzilam, ze jest okazja chociaz w niej troche wystapic, a ze byla pogoda deszczowa to chociaz zoabczylam jak sie wlocy trzymaja i powiem Wam ze tragedia!!!!!!!! Mam wlosy prawie do pasa jak sa wyprostowane i nie chce ich zwiazywac... powiedzialam fryzjerce, ze chce naturalne loki, delikatnie spiete w jednym miejscu z tylu, zeby bylo w co wpiac welon... siedzialam tam prawie 3 godziny, a po godzinie od uczesanie juz mi sie polowa wlosow rozprostowala (mam okropnie ciezkie wlosy i proste jak druty ale moim zdaniem za malo jakis specyfikow mi dala na wlosy, pislayscie cos o betonie a u niej tego nie widzialam ) tak wiec jak wrocilam ze slubu po 4 godzinach to tak moje wlosy wygladaly <fotki>. Nie podoba mi sie jak mialam zaczesane wlosy z prodzu, bo jak w domu upielam welon (pozyczony welon do fotki, bo swojego jeszcze nie mam, ale chce w podobenj dlugosci) to w ogole efekt fryzury sie stracil! I nie wiem teraz co robic, musze szukac 2 fryzjerki i inna fryzure wyprobowac, doradzcie... prosze
Na slub bede miala zrobione blond refleksy (cieniutkie pasemka)
Fotki: przod i tyl bez i z welonem
Aj, faktycznie nie wygląda to na fryzurę, którą się długo szykuje...

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość

Ja mam pytanie czy mogę zaprosić na ślub swoich podopiecznych ( dzieci) z pracy? Wypada czy nie?Czy byłaby to już przesada?
Jak dla mnie to jest przesada, ale ja tam nie znam zwyczajów panujących w przedszkolach/szkołach

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 14:40   #2567
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Kliknęłam te kolczyki.
Te z Etsy?

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Wlasnie zakupilam spinki dla TZ
Mojego Applowego maniaka Nie sadzilam ze da sie ga namowic na cos takiego, ale jak je zobaczyl to mu sie az oczy zaszklily

http://www.etsy.com/listing/73108121...ttt_id_5908547
Świetne

Stary 2012-04-15, 14:42   #2568
Anulka_p
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33552342]oboje piją nałogowo i nie chcą iść do pracy liczą na moją schorowaną matkę... Jadę tam dziś z nastawieniem że daję im miesiąc czasu na zabranie się za siebie, jeśli tego nie zrobią wyj*bę ich z domu na zbity pysk. Mieszkamy z tż razem a cały czas musimy im pomagać finansowo[/QUOTE]

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33552530]wiesz to nie jest zwykłe picie ojciec to już się stoczył... Zadaje się z tymi żulami z pod sklepu. Złożę papiery o eksmisję jego (przedstawię zdjęcia jego pokoju w jakich warunkach żyję ) u mamy w mieście takich s☠☠☠☠ielów daje się do takich kontenerów do mieszkania

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

uciekam, jadę do mamy trzymajcie kciuki proszę żebym ich już dziś nie wyrzuciła z tamtąć[/QUOTE]

Przykro mi z powodu tej sytuacji. Trzymam kciuki Nie daj się kochana.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 14:51   #2569
chocolate muffin
Rozeznanie

Padam na twarz. Wróciliśmy o 5 rano z wesela, wybawiliśmy się niesamowicie. Impreza była świetna. Jak patrzyłam na moją Agę w sukni to mi się zachciało już wesela

Złapałam welon wpadł prosto w moje rączki, a później tż wywalczył krawat. Także przez chwilę byliśmy młodą parą.

A teraz idę na urodziny do mojego chrześniaka.

Stary 2012-04-15, 14:52   #2570
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Te z Etsy?
Nie, te co wczoraj wrzucałam, z Allegro. Myślałam czy się do waszego zamówienia z Etsy nie przyłączyć, ale te mi się spodobały, są ciut tańsze niż te, które mi się podobały na Etsy, no i dojdą przed przymiarką sukni to sobie zobaczę jak to razem wygląda.

Do dzisiaj mamy termin potwierdzania, od rana zdążyła zadzwonić prawie cała rodzina TŻa a ode mnie nikt się nie odzywa.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-15, 15:02   #2571
niusia_87
Zakorzenienie

http://sheepfilms.co.uk/interact/eyes.htm
ktoś śledzi każdy mój ruch
Stary 2012-04-15, 15:03   #2572
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Padam na twarz. Wróciliśmy o 5 rano z wesela, wybawiliśmy się niesamowicie. Impreza była świetna. Jak patrzyłam na moją Agę w sukni to mi się zachciało już wesela

Złapałam welon wpadł prosto w moje rączki, a później tż wywalczył krawat. Także przez chwilę byliśmy młodą parą.

Fajnie, że impreza się udała. No i gratuluję złapania welonu

Przed chwilką kupiłam sukienkę na drugi dzień. Chciałam się od razu nią pochwalić Zamówiłam na all, dlatego zdjęcia właśnie z all. Nie mamy typowych poprawin. Tylko śniadanie na sali dla wszystkich gości i później dla tych, którzy mogą zostać i przede wszystkim dla znajomych grill w rodzinnym domu, w ogrodzie, dlatego chciałam coś letniego. Założę do nich balerinki, które mam już w domu i które uwielbiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2263627683.jpg (36,2 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2263627683_1.jpg (27,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg all_2.jpg (14,6 KB, 24 załadowań)
Stary 2012-04-15, 15:05   #2573
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

Super

Mnie raz udało się załapać welon. Niestety krawat złapał jakiś koles, mojemu Tżtowi się nie udało. Chociaż nie wiem czy to dobra wróżba, że złapałam welon właśnie na tym weselu bo w tym momencie para jest już po rozwodzie. A nie minęły nawet dwa lata od ślubu...

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
http://sheepfilms.co.uk/interact/eyes.htm
ktoś śledzi każdy mój ruch
Kochana Ty opowiadaj jak po panieńskim

Stary 2012-04-15, 15:07   #2574
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość

Przed chwilką kupiłam sukienkę na drugi dzień. Chciałam się od razu nią pochwalić Zamówiłam na all, dlatego zdjęcia właśnie z all. Nie mamy typowych poprawin. Tylko śniadanie na sali dla wszystkich gości i później dla tych, którzy mogą zostać i przede wszystkim dla znajomych grill w rodzinnym domu, w ogrodzie, dlatego chciałam coś letniego. Założę do nich balerinki, które mam już w domu i które uwielbiam
Super te balerinki ! gdzie kupiłaś ?
Stary 2012-04-15, 15:08   #2575
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Nie, te co wczoraj wrzucałam, z Allegro. Myślałam czy się do waszego zamówienia z Etsy nie przyłączyć, ale te mi się spodobały, są ciut tańsze niż te, które mi się podobały na Etsy, no i dojdą przed przymiarką sukni to sobie zobaczę jak to razem wygląda.

Do dzisiaj mamy termin potwierdzania, od rana zdążyła zadzwonić prawie cała rodzina TŻa a ode mnie nikt się nie odzywa.
Te, które zamówiłaś też cudne. Podasz linka do nich?

Stary 2012-04-15, 15:09   #2576
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ładna sukienka i słodkie meliski.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-15, 15:09   #2577
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Super te balerinki ! gdzie kupiłaś ?

Na allegro. Sprzedawca to: Fashionistka-Eu
Stary 2012-04-15, 15:12   #2578
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Te, które zamówiłaś też cudne. Podasz linka do nich?
Proszę http://allegro.pl/nowe-swarovski-pie...222664440.html

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Na allegro. Sprzedawca to: Fashionistka-Eu
A rozmiarówka wypada standardowa? Bo z meliskami podobno różnie a też się przymierzam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-15, 15:13   #2579
marylka80
Zadomowienie

Cytat:

Sliczne te meliski I niewiarygodnie tanie A ten kolor to jest ecru bezowy czy jaki? Bo ze zdjecia to ciezko sie wyznac...
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 15:14   #2580
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

ale ładne !!!

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości