|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI
Cytat:
Właśnie zapomniałam wspomnieć, że na pewno zwiedzimy Sephorę Śmieją się ze mnie że jadę do Paryża i co chcę zwiedzić? Luwr i Sephorę Ano, może
|
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33555599]Szklarską też uwielbiam, posiedzieć przy wodospadach, połazić po górach Ogólnie uwielbiam Sudety, a w Karpatach będę pierwszy raz w życiu teraz w czerwcu Nie mogę się doczekać ![]() A, dziewczyny - co z tego mam recenzować na jutro? [/QUOTE]zazdroszczę wypadu ![]() korektor lub puder La rosa ![]() Cytat:
![]() zazdroszczę Wam Paryża |
|
|
|
|
#1953 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będąc w Pradze przez dużą część czasu skupiałam się na szukaniu drogerii DM |
|
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem
Już nawet próbowałam ją obejrzeć na google street view ale zasłania jakaś ciężarówka -.-Cytat:
|
|
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kompletny brak szablonowej weny. Pogrzebałam coś w kolorach, ale dalej mi się nie podoba. Z gotowych też nic nie widzę dla siebie...
Nie mówiąc o nagłówku, na który kompletnie nie mam pomysłu... |
|
|
|
#1957 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Małe uliczki? To polecam wybrać się do chorwackiego Dubrovnika. Stare miasto jest położone nad samym morzem. Jest prześliczne!
|
|
#1958 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratuluję
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Mi od Dubrovnika bardziej podoba się Trogir - jest mniejszy i dużo bardziej klimatyczny. A w labiryncie uliczek szerokich na półtora metra naprawdę można się zgubić.
Edytowane przez summerisgone Czas edycji: 2012-04-15 o 17:06 |
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1961 |
|
Konto usunięte
|
Ależ Wam zazdroszczę, Obieżyświaty
![]() Ja z Polski ruszałam się tylko do Niemiec i do Czech, choć tu tylko kilka obiektów niedaleko granicy... |
|
|
|
#1962 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratki niezła sumka![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33555599]Szklarską też uwielbiam, posiedzieć przy wodospadach, połazić po górach Ogólnie uwielbiam Sudety, a w Karpatach będę pierwszy raz w życiu teraz w czerwcu Nie mogę się doczekać ![]() A, dziewczyny - co z tego mam recenzować na jutro? [/QUOTE]korektor, korektor ![]() Cytat:
![]() Uf pokombinowałam z wyglądam bloga nowy nagłówek, kolorystyka teraz jestem zadowolona jest taki szeroki
|
||
|
|
|
#1963 |
|
Rozeznanie
|
Mi jedna wizyta w Paryżu wystarczyła na zwiedzanie "tego, co wypada zwiedzić". Teraz, za każdym razem, gdy jestem w Paryżu wracam tylko na Montmart, Moulin Rouge i Champs-Elysees no i kocham spacery nad Sekwaną. A tak, to lubię się kręcić i wchodzić w różne uliczki
Chociaż teraz to już na pamięć znam większą część Paryża :PJak już jedziecie do Francji i chcecie zobaczyć coś więcej niż Paryż to od siebie polecam La Rochelle i Ile de Re - moje ulubione <3
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do machania kończynami- wiem, że Hiszpanie się nas boją. Bo ponoć my Polacy jak mówimy "co nie?" lub inne podobne zwrot to często ruszamy tak głową, że wygląda to jakbyśmy szukali zaczepki i chcieli się bić |
|
|
|
|
#1965 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
Albo jestem taka przejrzysta że już wszystko o mnie wiecie, albo tak malo interesująca że nikt nic nie chce wiedzieć hahahaCytat:
Ja polecam długie spacery po mieście, te uliczki są genialne! Plac Concorde jest fajny bo widać z niego w zasadzie gdzie nie spojrzysz coś charakterystycznego dla Paryża Cytat:
pamiętam, że jak weszłam to nie widziałam końca sklepu |
|||
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam możliwość wyjechania do Paryża na 4 dni, ale zrezygnowałam. To nie dla mnie tłuc się ponad cały dzień autobusem
|
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1968 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.No a nie jest tak ![]() ?
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Łoh, wróciłam i tyle nadrabiania!
Ale nie popisałyście się z pytaniami na blogu Ale skoro nie chcecie się nic dowiedzieć...
|
#1970 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
A widziałam, że zazdrościłyście mi wyjazdu - nic ciekawego, wyjechałam z deszczem i wróciłam z deszczem, ale w samym Nowym Targu tylko delikatnie siąpiło. No i potem jeszcze doszła gęsta mgła, brrrr. Ale za to kuzyn chciał mnie dzisiaj zabrać do Francji
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- No cóż..., odpowiedziałam, żeby nie było ;D
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
do bułgarii jechałam autokarem i nigdy więcej... nie dość ze nabawiłam sie choroby lokomocyjnej to do tego jak wysiadłam to miałam tak nogi napuchnięte, że nie widać było kostek ani żadnych wcięć w nodze
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wracałam z Pragi to też miałam tak spuchnięte nogi, że nie byłam w stanie ich włożyć do adidasów
Btw., ale mnie korci, żeby powyciskać te pryszczole na czole, brodzie i pod ustami
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie napisałam zapytanie do beautyever.pl, czy zamierzają wprowadzić glinki do swojej oferty. Jak odpowiedź okaże się pozytywna, to moje zakupy będą się sprowadzać do jednego sklepu
|
#1976 |
|
Konto usunięte
|
Aaale się wkurzyłam... Ktoś ruszał moją paletkę z cieniami Kobo i Inglot, trzy się strasznie pokruszyły i oczywiście żaden z dzieciaków się nie przyznaje, że myszkował w moim pokoju i w moich kosmetykach
|
|
|
|
#1977 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1978 |
|
Rozeznanie
|
Nie straszcie mnie...ja będę jechać 20h autokarem...przeraża mnie sama myśl...tym bardziej, że zbytnio nie mogę czytać w autach, autobusach etc
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Mart weź poduszkę i spij
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

) więc może dadzą się namówić
) Te miejsca mi się najbardziej podobały.

gratki niezła sumka
Lush & China Glaze lover!
Ale nie popisałyście się z pytaniami na blogu
Ale skoro nie chcecie się nic dowiedzieć...