SG (Straight Girl) - czyli coś dla prostowłosych - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-14, 22:05   #3181
Magdalene29
Rozeznanie

Dot.: SG (Straight Girl) - czyli coś dla prostowłosych

Cytat:
Napisane przez izus_86 Pokaż wiadomość
Wczoraj umyłam nim pierwszy raz, specjalnie nie olejowałam, a po myciu dałam tylko odżywkę d/s.
Myje się nim bardzo fajnie, dobrze się pieni, nie plącze włosków i są takie miękkie, a nie tępe po umyciu
No i co mi sie spodobało, były puszyste przez cały dzień i zero strąków

Nie wiem czego, to zasługa, ale od dwóch dni moje włoski są 24h świeże i bez kolonii

Wprowadziłam też jakiś czas temu lotion Seboradin, ale nie wydaję mi się, że to jego zasługa, bo dzień przed ecliptą miałam szybko przetłuszczone i do tego te okropne strąki, a od tych dwóch dni (najpierw po eclipcie, później test szamponu Lilli) są po prostu boskie
Nie mam wyjścia, muszę tego Lilliputza wypróbować Może akurat będzie jeszcze lepszy? A może to ta eclipta tak fajnie i długotrwale działa? Muszę poczytać, co to w ogóle jest, bo nigdy wcześniej się z tym nie spotkałam.
Zazdroszczę takich fajnych włosków Moje ostatnio są niezbyt.

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
pozbyć to za duże słowo, ale na pewno zmniejszyć ten problem, bo zdaje się, że wyeliminowałam przyczynę.
jeśli mówisz, że u Ciebie to kwestia budowy włosa, to zdaje się być problemem nie do wyeliminowania, czego dotychczas próbowałas? pamietasz od kiedy tak masz?

w strąkach najokropniejsze jest to, że włosy wyglądają na nieświeże
i takie nieuczesane...
uczeszesz włosy i ta puszystość po uczesaniu utrzymuje się może z minutę
No właśnie od zawsze.. dlatego tak podejrzewam. Bo nie są tłuste, ani obciążone, tak po prostu do siebie nawzajem lgną A próbuję po kolei wszystkiego, co polecają prostowłose.

Magdalene29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 22:30   #3182
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdalene29 Pokaż wiadomość
No właśnie od zawsze.. dlatego tak podejrzewam. Bo nie są tłuste, ani obciążone, tak po prostu do siebie nawzajem lgną A próbuję po kolei wszystkiego, co polecają prostowłose.
dokładnie tak to wyglądało.
a nie są wysuszone?

mam pytanie do dziewczyn, które stosowały Wax Kamille - czy stosowałyście inne waxy - te poprzednie Henne Treatmen Wax tej samej firmy (Richards&Appleby) albo Wax LBiotica?

zastanawiam się nad kupnem którejś - kiedyś używałam tej poprzedniej R&A, z SLS, i bardzo byłam zadowolona, wolałabym tą bez sls, ale jeśli ma być gorszy efekt...
macie porównanie?
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 22:52   #3183
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam wyjścia, muszę tego Lilliputza wypróbować Może akurat będzie jeszcze lepszy? A może to ta eclipta tak fajnie i długotrwale działa? Muszę poczytać, co to w ogóle jest, bo nigdy wcześniej się z tym nie spotkałam.
Zazdroszczę takich fajnych włosków Moje ostatnio są niezbyt.
Mi się wydaję, że warto wypróbować ten szampon, nie jest drogi, a w razie co zawsze będziesz mogła zużyć do ciała, albo twarzy
Myślałam, że będzie mi to przeszkadzać, że jest bez zapachowy, ale nie. Podoba mi się to, że przynajmniej moje włoski ładnie pachniały odżywką, a nie jakimś miksem

Co do eclipty, to wejdź sobie na stronę mazideł i poczytaj Tez w sumie mi to przez myśl przeszło, czy to ona nie jest sprawcą tego dobrego stanu moich włosków nawet po umyciu na drugi dzień
Dzisiaj ją testuję w innej formie, dodałam do maski Biovax po myciu i trzymam już 2h, jak wyschną mi paznokcie (bo głupia nie pomyślałam, że muszę iść zmywać i pomalowałam je), to zmywam i już jestem ciekawa jaki będzie efekt

I nie przejmuj się swoimi włoskami, zobaczysz w końcu znajdziesz na nie sposób

Cytat:
mam pytanie do dziewczyn, które stosowały Wax Kamille - czy stosowałyście inne waxy - te poprzednie Henne Treatmen Wax tej samej firmy (Richards&Appleby) albo Wax LBiotica?

zastanawiam się nad kupnem którejś - kiedyś używałam tej poprzedniej R&A, z SLS, i bardzo byłam zadowolona, wolałabym tą bez sls, ale jeśli ma być gorszy efekt...
macie porównanie?
Ja mam teraz Biovaxa do ciemnych włosów, a kiedyś miałam Waxa zagranicznego i szczerze powiem, że mimo gorszego składu, to lepiej się u mnie sprawdzał ten drugi
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 22:54   #3184
aniaamelia
Zadomowienie

Dostałam w prezencie odżywkę John Masters Organics z cytrusem i gorzką pomarańczą klik. Jutro testuję. Skład ma świetny
aniaamelia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 22:55   #3185
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaamelia Pokaż wiadomość
Dostałam w prezencie odżywkę John Masters Organics z cytrusem i gorzką pomarańczą klik. Jutro testuję. Skład ma świetny
Zazdroszczę

Daj znać jak się sprawdziła
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-04-14, 23:33   #3186
mystification
Raczkowanie

Cytat:
chciałabym spróbować przejść na szampony bez sls. ale boję się - wysuszenia, większego splątania, zmatowienia do kwadratu (a i tak długo długo walczę o blask, ostatnio jakby coś ruszyło, po tym hialuronie trochę, a szczególnie po masce z żółtka) - mam takie przykre doświadczenia z szamponami tego typu.
nie zauważyłyście u siebie takiego efektu po bez slsowych szamponach? nie macie czasem wrażenia, że Wasza pielęgnacja włosów z przed uświadomienia dawała lepsze rezultaty? włosy się błyszczały, mniej rozdwajały, były gładsze i nie plątały się?
ja już nie pamiętam od kiedy ten problem się u mnie nasilił. chyba zaczęło się od rozdwajających końcówek i plątania włosów - nawet po podcięciu i tak się plątały, a rozdwojone końcówki pojawiały się w przeciągu tygodnia od obcięcia... ale błyszczały. potem zmieniłam pielęgnację i dodatkowo straciły blask.
Jak się teraz nad tym zastanawiam () to rzeczywiście teraz włosy są mniej błyszczące (nie pakuję silikonów... albo chociaż 3 razy mniej), ale za to zdecydowanie zdrowsze, nie rozdwajają się tak. I rosną jak szalone (tzn w porównaniu do tego, jak było wcześniej)
mystification jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 23:41   #3187
izus_86
Zakorzenienie

No, to tak już jest dziewczyny, że po odstawieniu silikonów, zauważamy jakie te Nasze włoski są naprawdę
Ja jak zrezygnowałam z silikonów, to moje włoski przez pierwsze prawie dwa miesiące wyglądały tragicznie, mimo że zawsze mi się wydawało, że są zdrowe
Teraz już ponad pół roku minęło od wyrzucenia silikonów z szamponów i odżywek (jedynie stosuję jedwab CHI i czasami spray Gliss Kura, aby zabezpieczać końcówki) i widzę ogromną poprawę
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-04-15, 01:52   #3188
Jigoku
Zakorzenienie

aniaamelia, a nadal jesteś chętna na Waxa Kamille?

izus, Ty już masz takie ładne włosy, a jak jeszcze zapuszczasz... będę się wstydziła tu pokazywać

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 10:11   #3189
Magdalene29
Rozeznanie

Cytat:
a nie są wysuszone?

macie porównanie?
Wysuszone nie. Olejuję, z aloesem się nie rozstaję, raz udało mi się przeproteinować i faktycznie wyglądały jak sianko, ale wróciły do siebie po kilku dniach. Nie mam wyjścia, pozostaje mi tylko czekać na poprawę. Może w przyszłym roku?

Cytat:
Mi się wydaję, że warto wypróbować ten szampon, nie jest drogi, a w razie co zawsze będziesz mogła zużyć do ciała, albo twarzy
Myślałam, że będzie mi to przeszkadzać, że jest bez zapachowy, ale nie. Podoba mi się to, że przynajmniej moje włoski ładnie pachniały odżywką, a nie jakimś miksem

Co do eclipty, to wejdź sobie na stronę mazideł i poczytaj Tez w sumie mi to przez myśl przeszło, czy to ona nie jest sprawcą tego dobrego stanu moich włosków nawet po umyciu na drugi dzień
Dzisiaj ją testuję w innej formie, dodałam do maski Biovax po myciu i trzymam już 2h, jak wyschną mi paznokcie (bo głupia nie pomyślałam, że muszę iść zmywać i pomalowałam je), to zmywam i już jestem ciekawa jaki będzie efekt

I nie przejmuj się swoimi włoskami, zobaczysz w końcu znajdziesz na nie sposób

Ja mam teraz Biovaxa do ciemnych włosów, a kiedyś miałam Waxa zagranicznego i szczerze powiem, że mimo gorszego składu, to lepiej się u mnie sprawdzał ten drugi
Na bank kupię Lilliputza, bo testować trzeba A nuż... Daj znać, jak dziś po tej eclipcie, może znowu jakaś niespodzianka fajna Zaraz odpalam Mazidła i czytam, tylko zjem śniadanko.
I dzięki za wsparcie, kochana jesteś

Stary 2012-04-15, 11:23   #3190
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
ja właśnie zamówiłam sobie 4 próbki tej odżywki i po kilka innych odżywek JMO i próbki szamponu

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 11:31   #3191
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość

izus, Ty już masz takie ładne włosy, a jak jeszcze zapuszczasz... będę się wstydziła tu pokazywać
Dziękuję Jeszcze im sporo brakuje
Ostatnio coś się buntowały, przetłuszczały, zbijały w kolonie i do tego końce były jakieś suche, ale od kilku dni wszystko wraca do normy
Chyba ta eclipta mi służy i odstawiłam dodatkowo na jakiś czas keratynę i już nie są takie suche na końcach, chyba za dużo protein ostatnio używałam
No i co Ty mówisz, Ty masz śliczne włoski

Cytat:
Na bank kupię Lilliputza, bo testować trzeba A nuż... Daj znać, jak dziś po tej eclipcie, może znowu jakaś niespodzianka fajna Zaraz odpalam Mazidła i czytam, tylko zjem śniadanko.
I dzięki za wsparcie, kochana jesteś
No i użyłam wczoraj tej eclipty, w połączeniu z maską Biovax do ciemnych, baaardzo dużo nałożyłam tej maski na skalp i długość i tylko spłukałam, a mimo to włoski są dzisiaj puszyste
Do tego mięciutkie i znowu bez strąków. Zobaczymy jak wytrzymają do końca dnia
Co do szamponu, to jestem w szoku, że tak fajnie myję, bo szczerze przyznam, że obojętnie jakim szamponem myłam włoski, to zawsze dwa razy, a tym Lilli stwierdziłam, że spróbuję tylko raz i przy już dwóch próbach jest naprawdę dobrze

A w Twoje włoski wierzę, że w końcu się odwdzięczą Jak mi się udaję coś z moimi zrobić, to chyba każdemu się uda
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-04-15, 11:37   #3192
aniaamelia
Zadomowienie

Cytat:
Tak, nadal jestem chętna Mam tylko jedną maskę Biovax.

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
ja właśnie zamówiłam sobie 4 próbki tej odżywki i po kilka innych odżywek JMO i próbki szamponu
Super Później opisz swoje wrażenia.
Stary 2012-04-15, 11:49   #3193
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no przecież Khadi to sama natura, henna, indygo, amla, zero chemii.
a o Venicie nawet nie mówię, bo wiadomo, że to nic nie ma wspólnego z henną i naturą
tak na serrio, czy to ironia?
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 12:34   #3194
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
tak na serrio, czy to ironia?
to nie była ironia
przecież farby Khadi mają same zioła w składzie, zero chemii

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 12:46   #3195
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
to nie była ironia
przecież farby Khadi mają same zioła w składzie, zero chemii
Dobrze, bo wlasnie chcem kupic.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 13:18   #3196
Magdalene29
Rozeznanie

Cytat:
No i użyłam wczoraj tej eclipty, w połączeniu z maską Biovax do ciemnych, baaardzo dużo nałożyłam tej maski na skalp i długość i tylko spłukałam, a mimo to włoski są dzisiaj puszyste
Do tego mięciutkie i znowu bez strąków. Zobaczymy jak wytrzymają do końca dnia
Co do szamponu, to jestem w szoku, że tak fajnie myję, bo szczerze przyznam, że obojętnie jakim szamponem myłam włoski, to zawsze dwa razy, a tym Lilli stwierdziłam, że spróbuję tylko raz i przy już dwóch próbach jest naprawdę dobrze

A w Twoje włoski wierzę, że w końcu się odwdzięczą Jak mi się udaję coś z moimi zrobić, to chyba każdemu się uda
O, ja zawsze myję raz. Ale musi być ten szampon fajny, a dwa razy miałam go już w ręce i odłożyłam
Tą ecliptą czuję się już totalnie skuszona i prędzej czy później na bank kupię, skoro jest taka fajna. No i opis na Mazidłach zachęcający

Dzięki za wiarę, przyda mi się w chwilach zwątpienia A tak naprawdę to ja wierzę, że jakie efekty by nie były to i tak warto już na zawsze zostać przy takiej pielęgnacji włosomaniaczej. nie wyobrażam sobie powrotu do szamponów i odżywek z silikonami ble

Stary 2012-04-15, 14:34   #3197
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
O, ja zawsze myję raz. Ale musi być ten szampon fajny, a dwa razy miałam go już w ręce i odłożyłam
Tą ecliptą czuję się już totalnie skuszona i prędzej czy później na bank kupię, skoro jest taka fajna. No i opis na Mazidłach zachęcający

Dzięki za wiarę, przyda mi się w chwilach zwątpienia A tak naprawdę to ja wierzę, że jakie efekty by nie były to i tak warto już na zawsze zostać przy takiej pielęgnacji włosomaniaczej. nie wyobrażam sobie powrotu do szamponów i odżywek z silikonami ble
Ja już chyba z 3 razy miałam go w koszyku, ale ciągle odkładałam, aż w końcu kupiłam
Dzisiaj przetestuję go do zmywania oleju, nałożyłam orzecha włoskiego na moje psikadło, a na to maść brodawkową w sporej ilości i jestem ciekawa jak sobie poradzi
Co do eclipty, to nie jest droga, 50 g kosztuje niecałe 10 zł, a na moje oko będzie wydajna, bo dodawałam tylko pół łyżeczki

No i tez już sobie nie wyobrażam wrócić po prostu do zwykłych silikonowych szamponów i odżywek, zrezygnować z olei i półproduktów
To już jest taki odruch, że coś nakładam, dodaje itp.
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-04-15, 18:15   #3198
aniaamelia
Zadomowienie

Zdaję relacje z użycia odżywki cytrus i gorzka pomarańcza firmy John Masters Organics Odżywka jest świetna! Po użyciu jest "wow" Włosy łatwo rozczesałam. Są miękkie i błyszczące. Polecam!

Na noc miałam olej kokosowy, rano umyłam szamponem aloesowym mypa i nałożyłam na około 5 minut JMO, na końcu spłukałam.
Stary 2012-04-15, 18:30   #3199
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już chyba z 3 razy miałam go w koszyku, ale ciągle odkładałam, aż w końcu kupiłam
Dzisiaj przetestuję go do zmywania oleju, nałożyłam orzecha włoskiego na moje psikadło, a na to maść brodawkową w sporej ilości i jestem ciekawa jak sobie poradzi
Co do eclipty, to nie jest droga, 50 g kosztuje niecałe 10 zł, a na moje oko będzie wydajna, bo dodawałam tylko pół łyżeczki

No i tez już sobie nie wyobrażam wrócić po prostu do zwykłych silikonowych szamponów i odżywek, zrezygnować z olei i półproduktów
Ja wzięłam od razu 100 g Ciekawe, ile zużyję na jedno ziółkowanie

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 18:34   #3200
DontSaySorry
Zakorzenienie

Ta eclipta ma jakiś zapach??
Stary 2012-04-15, 18:55   #3201
Magdalene29
Rozeznanie

Cytat:

Na pewno się sprawdzi Szampony rossmannowych marek są u mnie nie do pobicia, ten na pewno też taki będzie.

A ta eclipta może być też stosowana solo? Czy lepiej jak będzie dodatkiem do odżywek/masek?

Ja też mam taki odruch, że na włosach codziennie coś musi być, w przeciwnym razie czuję się dziwnie, czegoś mi brakuje. A pomyśleć, że całe życie używałam tylko i wyłącznie szamponu

Stary 2012-04-15, 19:00   #3202
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Ja wzięłam od razu 100 g Ciekawe, ile zużyję na jedno ziółkowanie
No Ty jednak masz dłuższe włoski ode mnie
Ja w sumie żałuję, że nie wzięłam od razu więcej, ale z drugiej strony nie wiedziałam jak sie sprawdzi i mam blisko w razie co po odbiór

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Ta eclipta ma jakiś zapach??
Taki lekko ziołowy, ale jak mieszałam z Alterrą migdałową, to było czuć tylko zapach olejku i tak samo było w przypadku maski Biovax

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Na pewno się sprawdzi Szampony rossmannowych marek są u mnie nie do pobicia, ten na pewno też taki będzie.

A ta eclipta może być też stosowana solo? Czy lepiej jak będzie dodatkiem do odżywek/masek?

Ja też mam taki odruch, że na włosach codziennie coś musi być, w przeciwnym razie czuję się dziwnie, czegoś mi brakuje. A pomyśleć, że całe życie używałam tylko i wyłącznie szamponu

Dla mnie tez szampony Rossmannowe, to póki co najlepsze jakie miałam

Jak szukałam informacji jak ja stosować, to dużo się przewijało propozycji, aby ją po prostu rozrobić z wodą i taka papkę nałożyć na włoski

No i to fakt, że ten wizaż wprowadza w nałóg i powoduje kolosalne zmiany w pielęgnacji
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-04-15, 19:39   #3203
kinpatsu
Rozeznanie

Cytat:
Zdaję relacje z użycia odżywki cytrus i gorzka pomarańcza firmy John Masters Organics Odżywka jest świetna! Po użyciu jest "wow" Włosy łatwo rozczesałam. Są miękkie i błyszczące. Polecam!

Na noc miałam olej kokosowy, rano umyłam szamponem aloesowym mypa i nałożyłam na około 5 minut JMO, na końcu spłukałam.
Właśnie zastanawiałam się nad zakupem kilku produktów od JMO. Zauważyłam jednak, że moje włosy mają się super właściwie po każdej odżywce, może dlatego, że są praktycznie nic nie zniszczone. Nie wiem czy jest sens kupować kolejne cudo jeśli po każdym testowanym przeze mnie ostatnio produkcie mam właściwie takie same efekty - gładź, miękkość, lekki blask Trochę kasy szkoda. Ale i tak brzmi kusząco ^^

JESTEŚMY ZE SOBĄ...
VIKINGS WE LOVE
kinpatsu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 20:12   #3204
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
a nie są wysuszone?

macie porównanie?
ja nie testowałam innych bo skład mnie odstraszył

a co do eclipty to ja mam extrakt w szamponie!

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów

Edytowane przez karmazynka99
Czas edycji: 2012-04-15 o 20:14
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 20:34   #3205
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
ja nie testowałam innych bo skład mnie odstraszył

a co do eclipty to ja mam extrakt w szamponie!
A co to za szampon
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-04-15, 20:47   #3206
aniaamelia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kinpatsu Pokaż wiadomość
Właśnie zastanawiałam się nad zakupem kilku produktów od JMO. Zauważyłam jednak, że moje włosy mają się super właściwie po każdej odżywce, może dlatego, że są praktycznie nic nie zniszczone. Nie wiem czy jest sens kupować kolejne cudo jeśli po każdym testowanym przeze mnie ostatnio produkcie mam właściwie takie same efekty - gładź, miękkość, lekki blask Trochę kasy szkoda. Ale i tak brzmi kusząco ^^
To dlatego, że masz zdrowe i piękne włosy
Ja również mam zdrowe włosy. Odżywek mam sporo a jednorazowo używam ich bardzo mało, ponieważ moje włosy łatwo jest obciążyć, więc zanim skończę JMO to minie około pół roku Kupię jeszcze jedną maskę i zaczynam projekt denko
Stary 2012-04-15, 21:42   #3207
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Jeszcze im sporo brakuje
Ostatnio coś się buntowały, przetłuszczały, zbijały w kolonie i do tego końce były jakieś suche, ale od kilku dni wszystko wraca do normy
Chyba ta eclipta mi służy i odstawiłam dodatkowo na jakiś czas keratynę i już nie są takie suche na końcach, chyba za dużo protein ostatnio używałam
No i co Ty mówisz, Ty masz śliczne włoski
Nie będę już jęczeć, ale do Twoich to mi dopiero brakuje
Ja teraz miałam 2 tygodnie przerwy od olejowania, mam nadzieję, że moje włosy radośnie powitają jego powrót Dotychczas najlepszy był u mnie orzech i shea zdecydowanie.

Cytat:
Tak, nadal jestem chętna Mam tylko jedną maskę Biovax.

Super Później opisz swoje wrażenia.
To musimy się zgadać

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 21:56   #3208
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
A co to za szampon
pat & rub na objętośc

Moja pielęgnacja włosów
Stary 2012-04-15, 22:20   #3209
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie będę już jęczeć, ale do Twoich to mi dopiero brakuje
Ja teraz miałam 2 tygodnie przerwy od olejowania, mam nadzieję, że moje włosy radośnie powitają jego powrót Dotychczas najlepszy był u mnie orzech i shea zdecydowanie.
Oj tam przesadzasz

Ja ostatnio oleje nakładam tak 2 razy w tygodniu, bo częściej niestety moim włoskom nie służy, są takie jakieś przyklapnięte
No i chyba spróbuję to shea dać na całe włoski, co prawda mam tylko próbkę, ale może na dwa razy starczy
Orzecha włoskiego miałam dzisiaj, ale dopiero chyba 4 raz, mimo to już wiem, że się polubimy i to bardzo

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
pat & rub na objętośc
Skład Tylko ta cena
Kupowanie tego szamponu+codzienne mycie=bankrut
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-04-15, 22:26   #3210
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam przesadzasz

Skład Tylko ta cena
Kupowanie tego szamponu+codzienne mycie=bankrut
no skład super, ale powiem ci szczerze że nie widzę różnicy między myciem nim a BD np

Moja pielęgnacja włosów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości