Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-15, 22:06   #2671
Anulka_p
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

Wiecie co nic a nic mnie nie cieszy ta jutrzejsza przymiarka o 6:30
Jestem tak zestresowana, że aż mi niedobrze, a do panikar raczej nie należę...
Mam ochotę rzucić to w cholere i iść do ślubu w mojej poprawinowej białej mini

Chciałam was prosić o trzymanie kciuków, ale nie wiem za co dokładnie - chyba, żebym nie zwiała spod drzwi salonu W każdym razie trochę pozytywnych fluidów by mi się przydało
Są kciuki, ale myślę że niepotrzebnie. Będzie dobrze. Nie panikuj Założysz suknię, poczujesz się pięknie. Poczujesz, to samo w dniu swojego ślubu, kiedy będziesz najpiękniejszą Panną Młodą nie tylko dla twojego TŻa To nie tylko jakaś tam przymiarka sukni, ale twojego wielkiego dnia. Jutro tylko uśmiech na twarzy proszę

S k
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 22:14   #2672
omosia
Raczkowanie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Ja tylko na chwilkę bo idę spać. Gosza świetna relacja ze slubu wesela i poprawin. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Dla tych, które potrzebują kciuków

I jeszcze za wszystkie postępy w przygotowaniach ślubnych
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 22:34   #2673
__Paulinka__
Zakorzenienie

zestawienie na 90 DDŚ

Data: 14.07.2012 godz 16:00

sala: http://www.czardasz.pl/ sala kominkowa
DJ:Jakubek
Fotograf: http://sharkfotostudio.com/sesja.html
Kamerzysta: http://sharkfotostudio.com/sesja.html
Obrączki: na wzrór Apartu, żółte złoto.
Transport dla gości: Bus znajomego
Suknia: Agnes 10750
Bielizna: Dalia
Buty: z salonu Agnes
Welon: Dlugi+ krótki, pożyczony od koleżanki
pończochy: Gatta - off white
podwiązka personalizowana - Allegro
tort: cukiernia Sabinka
ciasta: pani Danka
kwiaciarnia: pani Danka
stół wiejski
tuby strzelające
spisany protokół

zaproszenia: Allegro
nauki przedmałżeńskie zaliczone
fryzjer: "Henryk"

do zalatwienia:

strój TZ
Umówić sie na spotkanie z foto, kam i DJ
wybrać piosenke na pierwszy taniec
kupić biżu, bolerko (?)
iść na fryzurę probną i makijaż próbny
kupić alkohol

i pewnie cała masa innych rzeczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zest.jpg (109,4 KB, 158 załadowań)
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 22:47   #2674
moniq_87
Raczkowanie

Cześć dziewczynki

Przepraszam za tak długą nieobecność - zatrzymałam się na stronie 21 i obawiam się, że nie zdołam tego nadrobić. Widzę, że Gosza zdała już relację, zatem zabieram się za czytanie. Jeśli chodzi o nasz ślub, to dzisiaj zamówiliśmy obrączki i TZ mierzył garnitur w Vistuli, a wszystko to dzięki Waszej podpowiedzi, że jest tam obniżka - spodobały nam się dwa i możliwe, że któryś wybierzemy Obrączki w Kruku, takie jak w załączniku, tylko w zółtym złocie Ach, no i nie pochwaliłam się, że w zeszły wtorek przyszły spinki I love my wife, w Wielki Piątek przyszły zaproszenia i w związku z tym już w poniedziałek daliśmy je moim rodzicom i mojej siostrze i poprosiliśmy ją o bycie świadkiem coraz więcej się dzieje, więc jestem coraz bardziej happy!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraczka S.jpg (27,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obraczka M.jpg (31,0 KB, 5 załadowań)

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 22:49   #2675
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Witam po weekendzie

Miałam bardzo intensywny weekend:
- dostałam od Teściów+siostry TŻa oraz babci+cioci TŻa bony do Apartu I znów mam 200 zł do wydania - muszę wymyślić na co je przeznaczyć i cieszę się, że mam taki dylemat
- napisałam stronę magisterki i mam tylko stronę - nie bijcie proszę...
- rozdaliśmy zaproszenia i już ponad połowa poszła: wszyscy potwierdzili, że na pewno będą
- wybraliśmy cukiernię - moi rodzice się tym zajęli i jadę we środę zamówić ciasta na sobotę, aby przetestować: rodzice przynieśli ciasteczka do degustacji i były pyszne, a do tego najbardziej korzystna oferta cenowa spośród wszystkich cukierni jakie sprawdzaliśmy
- dostałam od mojej Druhny poduszkę na obrączki, która jest cudna , wkleję Wam kiedyś fotki

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Witkusiaczku tak, tak ja pamiętam , że doradzałam są naprawdę piękne, będzie pięknie

Wisz właśnie siedzę z nosem w tym BE DELICIOUS i potwierdzam, pachnie ślicznie, świeżo i jak najbardziej "weselnie"

A tak w ogóle świetny pomysł z takim perfumikiem na ślub i wesele Sama też planuje jakiś zakupić, bo pewnie jak każda z was wszystkie perfumy jakie mam kojarzę albo z jakaś sytuacją, osobą, imprezą, pora roku no nie wiem zapachy sie kojarzą i bardzo chciałabym mieć taki właśnie zapaszek ślubny co bym później jak juz bedę stara i pomarszczona mogła go poczuć i przypomnieć sobie ten dzień, tę młodość, nas ..
Chyba ją kupię, bo coraz bardziej przemawia do mnie ten zapach, ale najpierw testowanko w drogerii

niusiu: fajny panieński
E87: fryzurka taka sobie i na pewno następna będzie lepsza
niuto: powodzenia na przymiarce (inne dziewczyny co mają jutro: Wam też)
_Paulinko_: za zestawienie
goszu: łezki się polały przy relacji, śliczna

Któraś wklejała fotki ubrania na drugi dzień - a meliski najlepsze

Wiecie, że nadal nie wkleiłam Wam fotek swojej fryzury próbnej-ślubnej i makijażu w kolorach "miętowych"?? Bo fryzura nie udana, a makijaż nie do końca miętowy, ale super i nie wiem, czy warto Wam pokazywać...

Zaczęłam w piątek odwyk: nie maluję paznokci w rękach (tylko odżywki) i nie tuszuję ani nie robię henny na rzęsy tylko stosuję odżywkę... Bo po pierwsze pazurki mam jakieś słabe i musiałam obciąć, aby odrosły. A po drugie na makijażu kosmetyczka przykleiła mi kępki rzęs z Art Deco i jak je ściągnęłam to moje rzęski są w dużo gorszej kondycji niż przed i muszę je podratować...

Przepraszam, że Wam tu zanudzam i zaśmiecam...

Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2012-04-15 o 22:51
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 22:58   #2676
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
zestawienie na 90 DDŚ

sala: http://www.czardasz.pl/ sala kominkowa
DJ:Jakubek
Fotograf: http://sharkfotostudio.com/sesja.html
Kamerzysta: http://sharkfotostudio.com/sesja.html
Obrączki: na wzrór Apartu, żółte złoto.
Transport dla gości: Bus znajomego
Suknia: Agnes 10750
Bielizna: Dalia
Buty: z salonu Agnes
Welon: Dlugi+ krótki, pożyczony od koleżanki
pończochy: Gatta - off white
podwiązka personalizowana - Allegro
tort: cukiernia Sabinka
ciasta: pani Danka
kwiaciarnia: pani Danka
stół wiejski
tuby strzelające
spisany protokół

zaproszenia: Allegro
nauki przedmałżeńskie zaliczone
fryzjer: "Henryk"

do zalatwienia:

strój TZ
Umówić sie na spotkanie z foto, kam i DJ
wybrać piosenke na pierwszy taniec
kupić biżu, bolerko (?)
iść na fryzurę probną i makijaż próbny
kupić alkohol

i pewnie cała masa innych rzeczy
Przepiękna suknia Faktycznie jest taka lekka?
O, miałam bardzo podobne zaproszenia
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 23:23   #2677
niusia_87
Zakorzenienie

Dziewczyny podarowały mi 2 podwiązki, jedna niebieska, a druga czerwona, dobrze że nie kupowałam
(po co mi dwie, co mam z nimi zrobić <z dwiema>)
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 23:28   #2678
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny podarowały mi 2 podwiązki, jedna niebieska, a druga czerwona, dobrze że nie kupowałam
niebieska zaloz na wesele, a czerwona zostaw córce na studniówkę

a tak serio to jeszcze rozumiem zakup niebieskiej podwiazki w koncu czesto sie zaklada na wesele , ale skad pomysl na czerwona to nie wiem....

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 23:31   #2679
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
czerwona może na miesiąc miodowy?
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 23:35   #2680
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

Wiecie co nic a nic mnie nie cieszy ta jutrzejsza przymiarka o 6:30
Jestem tak zestresowana, że aż mi niedobrze, a do panikar raczej nie należę...
Mam ochotę rzucić to w cholere i iść do ślubu w mojej poprawinowej białej mini

Chciałam was prosić o trzymanie kciuków, ale nie wiem za co dokładnie - chyba, żebym nie zwiała spod drzwi salonu W każdym razie trochę pozytywnych fluidów by mi się przydało
będzie dobrze
ja też się stresowałam przymiarką, a nie było czym
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
zestawienie na 90 DDŚ

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Przepraszam za tak długą nieobecność - zatrzymałam się na stronie 21 i obawiam się, że nie zdołam tego nadrobić. Widzę, że Gosza zdała już relację, zatem zabieram się za czytanie. Jeśli chodzi o nasz ślub, to dzisiaj zamówiliśmy obrączki i TZ mierzył garnitur w Vistuli, a wszystko to dzięki Waszej podpowiedzi, że jest tam obniżka - spodobały nam się dwa i możliwe, że któryś wybierzemy Obrączki w Kruku, takie jak w załączniku, tylko w zółtym złocie Ach, no i nie pochwaliłam się, że w zeszły wtorek przyszły spinki I love my wife, w Wielki Piątek przyszły zaproszenia i w związku z tym już w poniedziałek daliśmy je moim rodzicom i mojej siostrze i poprosiliśmy ją o bycie świadkiem coraz więcej się dzieje, więc jestem coraz bardziej happy!
bardzo ładne obrączki
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
to samo chciałam napisać
mnie się czerwona podwiązka wyłącznie ze studniówką kojarzy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 23:35   #2681
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Na poczcie wiadomość ode mnie: fotki makijażu i fryzury-porażki. Tu też wkleję, ale tylko tyle.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0374.jpg (91,6 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0375.jpg (95,4 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0367.jpg (82,9 KB, 112 załadowań)
Stary 2012-04-15, 23:38   #2682
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
o tym samym pomyślałam

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Na poczcie wiadomość ode mnie: fotki makijażu i fryzury-porażki. Tu też wkleję, ale tylko tyle.
<-odnośnie fryzury...
Stary 2012-04-15, 23:39   #2683
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

aaaaa genialne

Stary 2012-04-15, 23:44   #2684
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
o tym samym pomyślałam

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

<-odnośnie fryzury...
Fryzura to porażka: chciałam upięcie lekkie, z delikatnym tapirem z przodu, aby nie było płasko. Fryzjerka postanowiła dodać coś od siebie i wyszedł ula/kupa. Ja nie chcę takiego dziadostwa - mają być upięte i całe rozpuszczone, a to co będzie w upięciu lekko pofalowane, do tego grzebyk i będzie cacy... Ale to co mi uczesała to dramat :/ Wklejam fotkę tego, co ja chcę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img96390.fryzury-dlugie.1265586.jpg (29,8 KB, 35 załadowań)
Stary 2012-04-15, 23:45   #2685
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
rzesy boskie makijaz jakby dopracować to bylby super. Tylko troche na rzesy opadl ci cien ale jak mowie mogloby byc dobrze

co do fryzury to fakt.. to koko-loko jej nie wyszlo. kojazy mi sie to z lady gaga i jej kokardka tylko w tym wypadku to nie wiem czy to nawet kokardka jest...
Wyglada jakby sie zaraz mialo to rozleciec i nie wiem czy zdecydowalabym sie na taka fryzurke slubna...

Stary 2012-04-16, 00:03   #2686
niusia_87
Zakorzenienie

Piszę, bo zapomnę jak bum cyk cyk

Wiem, że czytanie jest jedno, bo to sobota i to w południe, wiec nie może być jako msza niedzielna, do każdego czytania jest przypisany konkretny psalm, z tego co się orientuję, to w okresie wielkanocnym na ślubie jest tylko jedno czytanie, a mianowicie Gody baranka
a można mimo wszystko, mino iż nie jest to msza niedzielna 2 czytania?
chodzi mi o hymn do miłości

Kto ustala czytania? Do kogo się z tym zgłosić? Czy nie ma przypadkiem już musztardy po obiedzie?

http://www.slubomania.pl/index.php/ <- tu o tych czytaniach poczytałam

Następna sprawa, to Modlitwa wiernych.

Może przybrać ona formę "modlitwy z kluczem", gdzie kluczem będzie wybrany przez młodych tekst o miłości (z Pisma Świętego lub innego źródła), konkretne cytaty o miłości, modlitwa lub inne rozważania, które poprzedzają każde wezwanie modlitewne.

Chciałabym się zainspirować, późno trochę i pomysłów brak, chociaż, jakby powybierać cytaty Jana Pawła II
i do tego
hmmm, sama nie wiem...

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

a tak serio to jeszcze rozumiem zakup niebieskiej podwiazki w koncu czesto sie zaklada na wesele , ale skad pomysl na czerwona to nie wiem....
wg mnie była w zestawie, jak kupowały
a córkę, to najpierw by trzeba by było się zabrać do roboty, a potem zostawiać, a jak będą sam chłopcy?
Cytat:
biją
Ustalone już u Koziczki będzie podróż poślubna całomiesięczna
Cytat:
Niestety, przyznam Ci rację. Tyle kasy się wydaje, a nawet porządnie pomalować i uczesać nie potrafią
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 07:08   #2687
maruda80
Zakorzenienie

Co do czytań u nas wybiera ksiądz, nie mamy na to wpływu.

Weekend spędziłam z TŻ, załatwialiśmy ostatnie sprawy - byliśmy u księdza uregulować opłaty. Porozmawialiśmy też z organistą i siostrą zakrystianką która dekoruje Kościół - po nas jest jeszcze jeden ślub i da nam jeszcze znać co do kosztów kwiatów do Kościoła (ma koszty podzielić na pół z następną parą)

Przećwiczyliśmy też pierwszy taniec, przymierzyliśmy obrączki - dzisiaj zanoszę do jubilera bo moją trzeba rozmiar zmniejszyć, TŻ rozmiar powiększyć + wykonać grawer.

Najgorsze jest to że TŻ zobaczę dopiero na ślubie za niecałe 2 tyg...
Zostały nam rozmowy tel. do tego czasu.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 07:16   #2688
ona8686
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość

dla tz kupilismy 2 garnitury- ślubny czarny, taliowany i taki jasny beżowy na inne śluby- bo w tym roku mamy az 4

a to jeszcze nic, trafilismy na mega promocje i kupiliśmy mu 7 koszul!!! w sklepie gdzie bralismy slubny gajer to kupilismy biala koszule za 65zł - i tak myslelismy ze tanio, bo u nas w olsztynie po 150 sa wszedzie, a tu wpadamy do innego sklepu a tam mega promocja wszystkie koszule po 25zł!!!!
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy na zakupach i TŻ kupił garnitur na drugi dzień, koszulę i pasek a ja tunikę na panieński i kolczyki-wkrętki do dodatkowych dziurek w uszach podobne do tych, które kopiła wczoraj Jamee, tylko z przezroczystymi kryształkami
gratuluje dziewczyny udanych zakupów

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
witam w ten brzydki dzierń
humor mi się trochę poprawił ale Tż dostał niezły opieeeprz

chodziłam ostatnio za białymi butami i stwierdzam, że albo jestem wybredna albo nie ma dla mnie idealnych butów
Przeszłam wczoraj kilkanaście sklepów, Tż szukała butów, a ja przy okazji zerkałam na białe to było ich tyle co kot napłakał.

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość

Bylam wczoraj na probnej fryzurze
Fryzjerka sie nie spisała. A jesli Twoje włosy sa ciezkie i trudne do loków, to bym zrezygnowała z takiej fryzury. Na weselu będziesz sie jeszcze bawić, wiec może wyjść całkowita katastrofa.

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość

Ja mam pytanie czy mogę zaprosić na ślub swoich podopiecznych ( dzieci) z pracy? Wypada czy nie?Czy byłaby to już przesada?
Ja nie zapraszam. Dla mnie to przesada.

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Wlasnie zakupilam spinki dla TZ
Mojego Applowego maniaka Nie sadzilam ze da sie ga namowic na cos takiego, ale jak je zobaczyl to mu sie az oczy zaszklily

http://www.etsy.com/listing/73108121...ttt_id_5908547
Jakie fajne

[QUOTE=__Paulinka__;335669 91]zestawienie na 90 DDŚ

[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

za zakupy i załatwione sprawy

Zakupiliśmy wczoraj garnitur oczywiście góra dobra, długość spodni także, tylko w pasie za ciasne. I trzeba bedzie znowu jechac na poszerzenie. Chyba, że schudnie z 4 cm Buty i koszula tez juz z głowy. Ja kupiłam jedynie bieliznę, z której nie jestem do konca zadowolona, mimo wszystko trzyma to co powinna. W kazdym badz razie juz nigdy z moim mężczyzną za zakupy nie pojde. Gorzej niż z babą. Wyszłam stamtad okropnie zmęczona.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 07:46   #2689
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

Zakupiliśmy wczoraj garnitur oczywiście góra dobra, długość spodni także, tylko w pasie za ciasne. I trzeba bedzie znowu jechac na poszerzenie. Chyba, że schudnie z 4 cm Buty i koszula tez juz z głowy. Ja kupiłam jedynie bieliznę, z której nie jestem do konca zadowolona, mimo wszystko trzyma to co powinna. W kazdym badz razie juz nigdy z moim mężczyzną za zakupy nie pojde. Gorzej niż z babą. Wyszłam stamtad okropnie zmęczona.

Gratula cje. Dobrze, że jest radość pomimo zmęczenia zakupami.

U nas z kolei zakup garnituru był najszybszy na świecie. Weszliśmy do sklepu (BYTOM), stanęliśmy na środku i zaczęliśmy się rozglądać dookoła. Nagle go zobaczyłam. Piękny, taliowany, elegancki. Podchodzę do niego pomału i widzę kontem oka (mimo, że tak naprawdę nie posiadam konta oka, z medycznego punktu widzenia), że TŻ tez na niego patrzy i podchodzi. Podeszliśmy oboje, dotknęliśmy go o widzieliśmy, że to ten. TŻ przymierzył, poprosiliśmy o białą koszulę i muszkę żeby zobaczyć całość i od razu go kupiliśmy Nawet sprzedawca stwierdził, że to jeden ze sprawniejszych zakupów w jego historii. Na szczęście wiedzieliśmy czego chcemy i uniknęliśmy godzinnych wypraw.
Stary 2012-04-16, 07:51   #2690
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość

U nas z kolei zakup garnituru był najszybszy na świecie. Weszliśmy do sklepu (BYTOM), stanęliśmy na środku i zaczęliśmy się rozglądać dookoła. Nagle go zobaczyłam. Piękny, taliowany, elegancki. Podchodzę do niego pomału i widzę kontem oka (mimo, że tak naprawdę nie posiadam konta oka, z medycznego punktu widzenia), że TŻ tez na niego patrzy i podchodzi. Podeszliśmy oboje, dotknęliśmy go o widzieliśmy, że to ten. TŻ przymierzył, poprosiliśmy o białą koszulę i muszkę żeby zobaczyć całość i od razu go kupiliśmy Nawet sprzedawca stwierdził, że to jeden ze sprawniejszych zakupów w jego historii. Na szczęście wiedzieliśmy czego chcemy i uniknęliśmy godzinnych wypraw.

zakupy idealnie szybkie
super!
moj zmierzył z 4 zanim wybrał swój

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 07:53   #2691
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Hej hej dziewczyny, nei bede udawac ze nadrobie przepraszam: pytanie ile w koncu potrzeba napojow na osobe i ile ktorych procentowo ??

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 07:59   #2692
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość

Właśnie, wiedzieliście. Ja też wiedziałam jakie mnie sie podobają garnitury. Tż nie bardzo Mamy jeszcze problem z wyborem krawatu, biały, czarny lub musznik. Ale to już raczej zostawiam Tż-owi

Franuś
Stary 2012-04-16, 08:03   #2693
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie, wiedzieliście. Ja też wiedziałam jakie mnie sie podobają garnitury. Tż nie bardzo Mamy jeszcze problem z wyborem krawatu, biały, czarny lub musznik. Ale to już raczej zostawiam Tż-owi

ja bylam pewna ze wezmimy czarny krawat, ale kobietka nam bialy podala i to bylo

od razu kupilismy bialy

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:12   #2694
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ja bylam pewna ze wezmimy czarny krawat, ale kobietka nam bialy podala i to bylo

od razu kupilismy bialy
Przymierzaliśmy taki i taki, biały bardziej mi pasował, Tż stwierdził, że się zlewa wiec mówię czarny? a on, że sam nie wie i bądź tu człowieku mądry.

Franuś
Stary 2012-04-16, 08:15   #2695
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie!

Przed chwilą wróciłam od geodety. Masakra kto każe klientom przyjeżdżać o 7 rano...ale cóż przynajmniej facet konkretny, cena też konkurencyjna wiec robimy podział. Zawsze to coś do przodu.

Cytat:
Rzęsy też takie chce cały makijaż mi sie bardzo podoba z tym, że ja na codzień sie dość mocno maluje wiec dla mnie nie jest za mocny. A fryzura...

Cytat:
Ja po zakupach z moim Tz tak samo. Nie wiem co będzie z garniturem, ale jak normalnie jedziemy na zakupy to ja dostaję nerwicy. A bo to nie taki kolor, albo za dużo się dzieje na koszulce, albo za wąskie czy za szerokie nogawki w spodniach. Normalnie pański piesek. W garniturze nie chodzi za dużo wiec mam nadzieję, że nie będzie aż tak wymyślał.

Pytam sie kto mi zabrał słonko?? Szaro, buro i deszczowo za oknem. U was też tak jest??

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:22   #2696
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedzieliśmy i z jednej strony się tego bałam, bo myślałam, że czegoś takiego nie znajdziemy i będę zawiedziona, ale się mile zaskoczyłam I od początku wiedzieliśmy, że będzie mucha. TŻ wygląda w niej zabójczo Pan zaproponował nam jeszcze do tej stylizacji pas smokingowy, bo marynarka ma rozpierdaki po bokach, marynarka jest dłuższa, właśnie coś w stylu smokingu i mu zaufaliśmy. Wyszło świetnie

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Pytam sie kto mi zabrał słonko?? Szaro, buro i deszczowo za oknem. U was też tak jest??
Niestety też Wieje, zimno, szaro, brzydko. Gdzie ta wiosna?
Stary 2012-04-16, 08:22   #2697
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie!

Przed chwilą wróciłam od geodety. Masakra kto każe klientom przyjeżdżać o 7 rano...ale cóż przynajmniej facet konkretny, cena też konkurencyjna wiec robimy podział. Zawsze to coś do przodu.

Rzęsy też takie chce cały makijaż mi sie bardzo podoba z tym, że ja na codzień sie dość mocno maluje wiec dla mnie nie jest za mocny. A fryzura...

Ja po zakupach z moim Tz tak samo. Nie wiem co będzie z garniturem, ale jak normalnie jedziemy na zakupy to ja dostaję nerwicy. A bo to nie taki kolor, albo za dużo się dzieje na koszulce, albo za wąskie czy za szerokie nogawki w spodniach. Normalnie pański piesek. W garniturze nie chodzi za dużo wiec mam nadzieję, że nie będzie aż tak wymyślał.

fajnie, że sie udało załatwić

My jak jeździmy na normalne zakupy to Tż chodzi i ogląda, mówi, że fajne i wychodzi, idziemy od kolejnych ogląda i potem twierdzi, że jednak weźmie te z 1 sklepu, wiec wracamy, przymierza i stwierdza, że nie leżą tak jak trzeba wiec co.. wracamy znowu do tamtych poprzednich i tam też przymierza. Wtedy mam ochotę Ale ostatnio zapowiedziałam, że jak nie przymierzy tego co mu sie podoba to nie wychodzimy ze sklepu i do kolejnego nie pójdziemy.

Zbieram sie na miasto i do pracy, ale w taka pogodę to bym została w łóżeczku.

Franuś
Stary 2012-04-16, 08:23   #2698
kindziulindzia
Zakorzenienie

kupiłam buty

no i dzisiaj przymiarka i trzymam kciuki za resztę dziewczyn,
w sobotę kupiliśmy alkohol do barku tyle kolorowego alkoholu na oczy jeszcze nie widziałam

byliśmy też na tańcach i mam takie zakwasy, że nie wiem jak wystoję dzisiaj na tej przymiarce i TŻ się uparł na rumbę a instruktor powiedział mi, że się minęłam z powołaniem i powinnam zostać tancereczką
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:25   #2699
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
kupiłam buty

no i dzisiaj przymiarka i trzymam kciuki za resztę dziewczyn,
w sobotę kupiliśmy alkohol do barku tyle kolorowego alkoholu na oczy jeszcze nie widziałam

byliśmy też na tańcach i mam takie zakwasy, że nie wiem jak wystoję dzisiaj na tej przymiarce i TŻ się uparł na rumbę a instruktor powiedział mi, że się minęłam z powołaniem i powinnam zostać tancereczką
pokaż

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:35   #2700
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie!

Moj Tż tez jest wymyslaty na zakupach ja suknie kupilamw 1 sklepie, a z nim juz po garniak bylam w 3 miejscowosciach w nie wiem ilu sklepach i kiszka

Co do ceny aktu to nie mam pojecia, musialabys podzwonic do notariuszy i sie popytac, bo to tez zalezy ile biora, maja wyznaczone kwoty min i max wiec to zalezy... wiem ze np. jak my kupowalismy w zeszlym roku nieruchomosc gruntowa (wspolwalsnosc) to notariusz byl znajomym babki co sprzedawala nam dzialke i placilismy taniej, tak jakby kupowala to jedna osoba. I hmm chyba 1900zl placilismy za sam akt? Plus podatek oczywiscie...

Niusia przejdz sie do ksiedza i zapytaj czy mozecie wybrac czytania itd. nam ksiadz powiedzial, ze co chcemy mozemy robic, on sie nie wtraca i jest jak najbardziej za i sie cieszy jak Mlodzi sa zainteresowani itd bo wtedy tez wie z czego przygotowac kazanie Moze Wasz tez bedzie zadowolony

Niuto juz chyba po przymiarce

Dzieki wszystkim Pm-ka za opinie w sprawie fryzurki
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości