|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Kwiecień-perfumy, ciuszki, dodatki
Nieaktualne
Witam wszystkie wizażanki Rzeczy z tego wątku wymienię tylko na próbki, bądź odlewki perfum z mojej wish. Interesują mnie próbki czy odlewki z atomizerkami. Za inne rzeczy podziękuje, proszę o konkretne propozycje, inne posty z braku czasu będę ignorować. SZUKAM: Versace Crystal Noir L'instant magic Christian Dior, J'adore EDP Cacharel, Amor Amor EDT Christian Dior, Dolce Vita Chanel, Chance Eau Fraiche EDT Chanel, Coco EDP chanel chance dolce rose the one Moschino, I Love Love EDT Giorgio Armani, Sensi White Notes Christian Dior, Miss Dior Cherie EDP Viktor & Rolf, Flowerbomb EDP Christian Dior, Addict EDP Giorgio Armani, Armani Code for Women Etro, Messe de Minuit EDC Christian Dior, J'adore EDp Guerlain, Aqua Allegoria Winter Delice Versace, Crystal Noir Calvin Klein, Euphoria EDP Calvin Klein, Obsession Night Women EDP Donna Karan, DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP YSL, Baby Doll Paco Rabanne, Black XS Pour Elle EDT Guerlain, Idylle EDP Lanvin, Marry Me! EDP Marc Jacobs, Daisy EDT Dsquared2, She Wood EDP Paco Rabanne, Lady Million EDP ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- NA WYMIANE posiadam: Enigma - Oriflame około 40ml/50 DKNY -Be delicious odlewka około 8 ml issey miyake l'eau d'issey miniaturka 10 psiknięte 2 razy Edytowane przez Tamt Czas edycji: 2012-05-18 o 06:29 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kwiecień-perfumy, ciuszki, dodatki
CIUSZKI: głównie rozmiar xs, buty 37
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
ciuszki cd.
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Zapraszam |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, ja z wymian na Perfumach
Z Twojej listy mam co następuje i mogę zrobić różnych rozmiarów większe próbki w atomizerkach:Christian Dior, J'adore EDP Christian Dior, Dolce Vita Chanel, Chance Eau Fraiche EDT Chanel, Coco EDP chanel chance Viktor & Rolf, Flowerbomb EDP Christian Dior, Addict EDP Calvin Klein, Euphoria EDP Guerlain, Idylle EDP Dsquared2, She Wood EDP Pojemności do ustalenia - interesuje mnie miniaturka L'eau d'Issey. Jesli będziesz zainteresowana to proszę o kontakt - pozdrawiam |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
u mnie coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1334557761 ???
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cosik za?
issey miyake l'eau d'issey miniaturka 10 psiknięte 2 razy
|
|
#9 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Ta spódniczka to jaki rozmiar??
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1334557761
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

Z Twojej listy mam co następuje i mogę zrobić różnych rozmiarów większe próbki w atomizerkach: