Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015 - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 08:25   #4981
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Czy plula to nie wiem, chyba tylko tak na niby Ale grunt ze pomoglo
A ja tez jak siedze w domu to non stop mysle i planuje. Nawe dzisiaj sie zastanawialam, jak dzidziusia sie ubiera, bo z tymi kaftanikami to w koncu nie wiedzialam czy pod body, czy na i wogole Tak maja kobiety w ciazy
A jutro wizyta i juz nie moge sie doczekac
trzymam kciuki za wizytę

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Czesc Kochane
Ja dzis padam, bylismy wczoraj u znajomych, zostalismy tam i spalismy. Oczywiscie nic nie pospalam a teraz nie moge sie doczekac jak Filip usnie i bede mogla sie do podusi przytulic. To sie rozzalilam

U mnie wciaz mdlosci mecza, na sczescie nie tule kibelk ale jesc nie moge,Schudlam juz 5,5 kg, widze ze chyba troszke za duzo. Jutro mam zamiar isc do lekarza bo zaczyna mnie to mrtwic, nic jesc nie moge i chudne w oczach.

Czytam was codziennie ale naprawde nie moge sie wbic w rozmowe
cześć, oj dużo schudłaś, dobrze, że idziesz do lekaża

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Stokrotko 20 dni to dużo.. ale mam nadzieję, ze szybko ci miną.

Co do chrzcin to my chyba w sierpniu będziemy, tylko nie wiem co z przyjęciem czy w domu czy w lokalu. Bo nie wiem ile osób zaprosimy.

Dziś na 18.15 mam wizytę u gina Ciekawe czy już ostatnią hehe
trzymam kciuki za wizytę, ciekawe faktycznie czy to ostatnia, już bliziutko rozwiązania, a dopiero niedawno zaszłaś w ciążę
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ja chrzciłam 30 lipca, mały z 14 marca jest, powiem ci, ze nigdy więcej takich imprez latem.... był upał, w kościele duszno, parno, w lokalu klima, mały źle to znosił... Co do miejsca, polecam ci lokal, cenowo wychodzi podobnie, a może i taniej my mielismy łacznie 22 osoby, za całość wyszło nam coś ponad 700 zł był obiad 2 daniowy, 3 sałatki, wędliny, owoce, słodycze, ciasta chyba z 5 rodzai, herbata, kawa, lody na deser, zimne napoje. Mieliśmy tylko własny tort i alkohol - choć w upał nikomu na szczęście pić się nie zachcialo
Teraz planuje chrzcić albo w Boże Narodzenie, albo w Wielkanoc, a ludzi będzie sporo mniej - około 10, więc tym razem albo w naszym mieszkaniu albo tylko obiad w restauracji

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Ja też mam dzisiaj wizytę, na 16.30, także błagam was o kciuki...tak bym chciała uslyszeć 2 słowa: "zdrowa dziewczynka"
zaciskam mocno kciuki, obye była zdrowa no i dziewczynka tak jak pragniesz

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Mona - dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, szybkiego porodu i pociechy z Maleńswa. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

U nas weekend był niemal idealny Szkoda, że zawsze tak nie może być. 2 spotkania ze znajomymi, jedna imprezka, w sobotę całe mieszkanie wysprzątaliśmy, a w niedziele do 17 latałam w piżamie (tzn. precyzyjniej mówiąc siedzialam na kanapie)

Za to noc już ciężka bo jakoś o pracy mi się caly czas śniło.. że coś zawaliłam i te sprawy.

Miłego poniedziałku kochane
fajny weekendzik, też takie lubię

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Magda, Bao powodzenia dzisiaj na wizytach!

Today daj znać co Ci lekarz powiedział, ale na pewno wszystko jest ok!

Żabcia zgadzam się co do fotelika Bezpieczeństwo najważniejsze!

Bika smarty to bardzo bezpieczne samochody

Stokrotko mam nadzieje, że szybko Ci zleci czas bez męża. Za to powitania jakie będą!

Mona sto lat laleczko!

Witajcie,

Przez weekend nie miałam czasu Was podczytywać. Dzisiaj Was tylko pobieżnie przeczytałam. W sobotę byliśmy na chwilę u rodziców, odebraliśmy nasz samochód a wieczorem sushi ze znajomymi (wiem, znowu ciężarnym smaka narobię ) a w niedziele czyste lenistwo plus obiad na mieście z innymi znajomymi - no czad po prostu!
To się pochwaliłam, od dzisiaj jestem na bieżąco!
a ja dalej tego sushi nie sprubowałam, ostatnio namawiałam tz ale nie chciał się dać namówić jakoś nie bardzo ma na to ochotę a jeszcze wcale nie próbował,

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Żabciu, bo Ty mnie źle zrozumiałaś Kochana, ja wiem że różnie się teraz chrzci, ja myślę że my tak właśnie 2 miesiące po porodzie. A te pytanko co za cytowałaś dotyczyło się dyskusji na temat ubioru na ceremonii bo przecież chyba jak dziecko chrzcisz na zimę to bez sensu mu zakładać garniturki jak i tak trzeba było mu na to kombinezon założyć.
Mam nadzieję że zajrzysz po chrzcinach opowiedzieć jak było

Kasiu, to po odpoczywaj a potem nadrobisz te kilka postów

Bika- my 600 km też nad morze targaliśmy maluszkiem (miło to wspominam) i nawet wypadek mieliśmy ale na szczęście nic się nie stało (w sumie ten wypadek też zawsze wspominamy, bo to znajomi się z nami klupnęli), ja już raz tu ten temat roztrząsałam jak pytałam o fotelik co dają do wózka. Zdecydowałam go nie kupować a kupić porządny fotelik ale póki co jak wiecie kupiłam ten fotelik z wózkiem i wcale nie uważam że go nie będę używać bo nie raz pewnie pojadę innym autem albo coś i będę używała tego z wózka. I tak jak Bika mówisz, jak ma coś być to żaden atest nie pomoże. A od auta też zależy.

Stokrotka, są tacy wariaci niestety. A że szkoła... no trudno ale patrz na to z tej strony że już masz wolne a ten Twój TŻ jakiś bilet do wojska dostał czy co?
nie bilet, on tam pracuje

mona wszystkiego najlepszego kochana, spełnienia marzeń, cudownych 9 miesięcy i samych radosnych chwil

ale mi dzisiaj zimno od rana, zmokłam troche i pewnie dlatego. Pogoda jest po prostu paskudna i spać się chce

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:27   #4982
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
ja chrzciłam 30 lipca, mały z 14 marca jest, powiem ci, ze nigdy więcej takich imprez latem.... był upał, w kościele duszno, parno, w lokalu klima, mały źle to znosił... Co do miejsca, polecam ci lokal, cenowo wychodzi podobnie, a może i taniej my mielismy łacznie 22 osoby, za całość wyszło nam coś ponad 700 zł był obiad 2 daniowy, 3 sałatki, wędliny, owoce, słodycze, ciasta chyba z 5 rodzai, herbata, kawa, lody na deser, zimne napoje. Mieliśmy tylko własny tort i alkohol - choć w upał nikomu na szczęście pić się nie zachcialo
Teraz planuje chrzcić albo w Boże Narodzenie, albo w Wielkanoc, a ludzi będzie sporo mniej - około 10, więc tym razem albo w naszym mieszkaniu albo tylko obiad w restauracji

zgadzam sie pod warunkiem ze lokal nie zyczy sobie ceny jak na weselu. My mielismy 23 osoby i placilismy 45 zl za osobe i mielismy takie menu jak Wy tylko bez ciast i torta.

aa i moja bratowa chrzcila synka w sierpniu - a maly z lutego - i bylo okropnie..duchota gorac jednym slowem masakra. No ale wiadomo ze mozna trafic na zimne lato. My chrzcilismy w styczniu i bylo super, troche mrozu ale przynajmniej Maja nie marudzila

Ja też mam dzisiaj wizytę, na 16.30, także błagam was o kciuki...tak bym chciała uslyszeć 2 słowa: "zdrowa dziewczynka"
trzymam mooocnooo kciuki
Cytat:
U nas za lokal chcą 100 zł za osobę więc Wiem, bo teraz mojej mamy koleżanka chrzci wnuka właśnie w lokalu i wszędzie są takie ceny. Za katering (70-90 zł).

oo matko ceny jak za wesele
Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Kotek teraz przeczytałam Twoje "wywody w K."
nie chciałam tam zasmiecac watku wiec pisze tutaj -rewelacja
wypróbuję sernik w najbliższym czasie
dzieki az se zawstydzilam a sernik zrob bo jest super

Mona wszystkiego naj naj najlepszego!!! spelnienia marzen, duzo milosci!!!

dobry dzien ale sie dzis wyspalysmy

prosze baaardzo mocno o kciuki gdzies tak w okolicach 11-12 bo jedziemy z Maja do dermatologa bo ta wysypka wcale jej nie zniknela a jeszcze pojawila sie na stopach

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:29   #4983
Gucia0987
Zakorzenienie

Stokrotko ja też przez długi czas byłam sceptyczna co do sushi, ale znajomi nas namówili i teraz kocham to jedzonko!

Kochana wypij sobie jakąś ciepłą herbatkę, będzie Ci lepiej. Ja się dzisiaj na ubierałam jakby co najmniej -10 stopni było! Ale mi dobrze, ciepło

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:33   #4984
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Stokrotko ja też przez długi czas byłam sceptyczna co do sushi, ale znajomi nas namówili i teraz kocham to jedzonko!

Kochana wypij sobie jakąś ciepłą herbatkę, będzie Ci lepiej. Ja się dzisiaj na ubierałam jakby co najmniej -10 stopni było! Ale mi dobrze, ciepło
ja właśnie tłumaczyłam tz, że sprubujemy a jak nie będzie smakowało to trudno, ale on woli iść na coś do jedzenia co zna i ma sprawdzone.
Ja właśnie się źle ubrałam bo mam cienkie skarpetki i lekkie buty i od nóg mi zimno. Kozaki schowałam już do piwnicy i załuję bo dzisiaj były by w sam raz. Co za wiosna, ja chcę słoneczka.
A jak tam zainteresowanie twoją suknią ślubną?

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:34   #4985
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć.
Madziu, fajnie, że kupiłaś staniki. Możesz rodzić
no niby tak, ale jeszcze 2 tyg brakuje do donoszenia ciąży. Bo już się dopytałam i donoszona jest dopiero od 38+1 a tak to jest wcześniak.

Stokrotko wypij cos ciepłego oj leci ten czas, leci... do terminu mi 29 dni zostało

kotku będę trzymała kciuki.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:39   #4986
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ja właśnie tłumaczyłam tz, że sprubujemy a jak nie będzie smakowało to trudno, ale on woli iść na coś do jedzenia co zna i ma sprawdzone.
Ja właśnie się źle ubrałam bo mam cienkie skarpetki i lekkie buty i od nóg mi zimno. Kozaki schowałam już do piwnicy i załuję bo dzisiaj były by w sam raz. Co za wiosna, ja chcę słoneczka.
A jak tam zainteresowanie twoją suknią ślubną?
fajnie jest próbować czegoś nowego Tym bardziej, że sama wybierasz i w cale z surową rybą nie trzeba jeść

A co do sukni, to na razie cisza... muszę jeszcze jakieś zdjęcia dołożyć. Myślę, że powinnam była ją wystawić zaraz po ślubie, teraz faktycznie może być problem ze sprzedaniem. Jeszcze rozglądnę się za komisami w moich okolicach.

Ana Ty się mnie kiedyś pytałaś w którym tygodniu się urodziłyśmy? Z tego co widziałam to 38

Stary 2012-04-16, 08:40   #4987
onyks
Zakorzenienie

Cześć kochane
Wpadłam w biegu, zaraz zmykam na spotkanie na tłumaczenie, ale nadrobiłam

Mona-ja Sto lat Wszystkiego najlepszego z okazji Twojego święta

Potem zajrzę kobitki
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:42   #4988
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Strong a slyszalas, ze "niby" z dzieckiem przed chrztem sie nie wychodzi, bo ktos moze je urzec...
Jeszcze mamy troche czasu do chrzcin, takze narazie nie mysle o tym

..
ach te zabobony!!! powiem Wam szczerze że strasznie mnie wnerwiają

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

MONA 100 lat!!!!!!
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:42   #4989
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
mam to samo!!!!

Stary 2012-04-16, 08:43   #4990
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
zgadzam się

Stary 2012-04-16, 08:43   #4991
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
oj leci ten czas, leci... do terminu mi 29 dni zostało

cyk cyk cyk cyk az poczylam dreszczyk emocji

dzieki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 08:46   #4992
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kotku o dreszczyku emocji nawet mi nie mów

Mój mąż miał wczoraj zaliczenie z ekonomii i ... jako jedyny z roku zaliczył na 5 (i taką ma w indeksie ocenę)

Stary 2012-04-16, 08:46   #4993
agnusek22
Wtajemniczenie

Co do zabobonów, to zgadzam się z dziewczynami i też mnie wnerwiają

Gucia, dziś znów sushi, no mówię istne szaleństwo! To weekendowe było spontaniczne, a to dzisiejsze mam od miesiąca zaklepane. Ale dla mnie to żaden problem

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:47   #4994
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

mrrr sushi

Stary 2012-04-16, 08:48   #4995
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
no niby tak, ale jeszcze 2 tyg brakuje do donoszenia ciąży. Bo już się dopytałam i donoszona jest dopiero od 38+1 a tak to jest wcześniak.

Stokrotko wypij cos ciepłego oj leci ten czas, leci... do terminu mi 29 dni zostało

Madziu, to żarcik. Oczywiście masz donosić!

Zastanawiam się nad jakimś ciastem na piątek..ale chciałabym coś nowego...ciekawego..

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:53   #4996
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Today, biedulko, przykro mi, że tak się męczysz. A popatrz poprzednią ciążę całkiem inaczej przechodziłaś.

Co do kilogramów, to ja nadal 2,5 -3kg do tyłu. W czwartek do lekarza idę to się spytam co i jak.

Mona - wszystkiego naj naj

Kotku, trzymam kciuki za dermatologa, żeby to jakaś błahostka była

Kasiu - za wizytę kciuki trzymam

Madziu, u Ciebie tez za to badanie

Nas dzisiaj czeka dosyć aktywny dzień i może uda nam się zajrzeć do największego w województwie sklepu dziecięcego

Co do fotelika, to w życiu nie kupiłabym takiego poniżej 4 gwiazdek w testach. Myślę, że na fotelik nie zwracają uwagi tylko ludzie, którzy nie mieli dużego wypadku. My stojąc zostaliśmy zmieceni z drogi, samochód praktycznie pionowo okręcił się wokół własnej osi dwa razy i został zmieciony kilka metrów dalej. Gdyby mi dziecko było w zwykłym foteliku wtedy, to wypadłoby przez szybę jak nic. A w dobrym foteliku nic by mu nie było. Pooglądajcie crashtesty fotelików, serio.

Papapa
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:56   #4997
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Też bym sobie jakieś dobre ciasto zjadła, ale nawet nie wiem jakie.

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
Co do fotelika, to w życiu nie kupiłabym takiego poniżej 4 gwiazdek w testach. Myślę, że na fotelik nie zwracają uwagi tylko ludzie, którzy nie mieli dużego wypadku. My stojąc zostaliśmy zmieceni z drogi, samochód praktycznie pionowo okręcił się wokół własnej osi dwa razy i został zmieciony kilka metrów dalej. Gdyby mi dziecko było w zwykłym foteliku wtedy, to wypadłoby przez szybę jak nic. A w dobrym foteliku nic by mu nie było. Pooglądajcie crashtesty fotelików, serio.

My mogliśmy dostac od znajomych fotelik za darmo właśnie od x-landera. Używany zaledwie 10 miesięcy. Ale wolałam kupić maxi cosi bo ma testy.

Stary 2012-04-16, 08:57   #4998
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Papapa
ogladalam i mam takie samo zdanie
Stary 2012-04-16, 09:02   #4999
Amani
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny!

Mona - wszystkiego najlepszego, wszelkiej pomyślności, zdrowia i miłości

Baobabek - trzymam kciuki za wizytę, abyś usłyszała te upragnione słowa!

Kotek - trzymam kciuki za wizytę Majki u dermatologa

Zaś mam ochotę na sushi przez was! Zaraz napiszę do siostry, że jak przylecę to najpierw chińskie, potem sushi (szukam pozytywów )

Ja idę się właśnie kąpać, potem sprzątanie mnie czeka, bo o 17:00 przychodzi do mnie koleżanka na kawę. Wzięłam sobie do serca ostatnią rozmowę tutaj o braku przyjaciół i ją zaprosiłam tzn. to daleka kuzynka TŻa, ale razem pracowałyśmy i się lubimy, tylko nigdy zgadać się na spotkanie nie mogłyśmy...

Miłego dnia!!!

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 09:06   #5000
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Tak , tak chodzilo mi o fotelik oczywiscie
Ja nie wiem czy ma czy nie napisalam tylko moje zdanie ze jak decydowac sie na fotelik to tylko z testami ...
Oj nie zgodze sie do konca z tym ze nie wazne jaki fotelik ze wszystko zalezy od auta ..
Heh tak myslalam ze porownasz to jak my jezdzilismy na wakacje .. bez fotelikow itp .. I dzieki Bogu ze jestesmy cale i zdrowe ale patrzac z innej strony dziecko ktore bierze udzial w wypadku w foteliku a bez ma wieksze szanse na przezycie ... Czy np z fotelikiem ktore przechodzil testy a ktory nigdy nie byl sprawdzony jak bedzie sie zachowywal w czasie wypadku.
zgadzam się!
po za tym w tamtych czasach nie było tylu samochodów na drogach i nie rozpędzały się one od takich prędkości jak teraz...

Cytat:

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

kciuki

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

prosze baaardzo mocno o kciuki gdzies tak w okolicach 11-12 bo jedziemy z Maja do dermatologa bo ta wysypka wcale jej nie zniknela a jeszcze pojawila sie na stopach
kciuki

Mona 100 lat!!!

Cytat:
Ana Ty się mnie kiedyś pytałaś w którym tygodniu się urodziłyśmy? Z tego co widziałam to 38
Tak kiedyś się pytałam. Ty to masz pamięć!

Cytat:
kotku o dreszczyku emocji nawet mi nie mów

Mój mąż miał wczoraj zaliczenie z ekonomii i ... jako jedyny z roku zaliczył na 5 (i taką ma w indeksie ocenę)

Cytat:

Papapa

zgadzam się!

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cześć!
Ale u nas dzisiaj paskudny dzień...
W ogóle mnie ten tydzień jakoś przeraża.

A do tego kości mnie bolą... nogi, plecy... nie wiem co jest grane, ale czuje się jakbym przebiegła maraton ;/
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 09:12   #5001
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Amani i bardzo dobrze, że sie spotkacie.

Ana może coś cię rozkłada??

Stary 2012-04-16, 09:14   #5002
agnusek22
Wtajemniczenie

Widzę, że wszystkie jakieś takie przez tą pogodę jesteśmy...ja potrzebuje słonka i ciepła, bo dość mam tej jesiennej aury! Grrr

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-04-16, 09:16   #5003
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Agnusek ja też

i wątek nam się skończył

Stary 2012-04-16, 09:20   #5004
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Ja idę się właśnie kąpać, potem sprzątanie mnie czeka, bo o 17:00 przychodzi do mnie koleżanka na kawę. Wzięłam sobie do serca ostatnią rozmowę tutaj o braku przyjaciół i ją zaprosiłam tzn. to daleka kuzynka TŻa, ale razem pracowałyśmy i się lubimy, tylko nigdy zgadać się na spotkanie nie mogłyśmy...

Miłego dnia!!!
No i super! To miłęgo spotkania

Hania

Stary 2012-04-16, 09:24   #5005
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Agnusek ja też

i wątek nam się skończył
kto nowy założy??

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 09:49   #5006
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnusek ja też

i wątek nam się skończył
Wczoraj widziałam długoterminową prognozę i niby na długi weekend ma być 27stopni. No jestem ciekawa

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-04-16, 09:52   #5007
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

Kotku, trzymam kciuki za dermatologa, żeby to jakaś błahostka była
dzieki tez mam nadzieje ze to nic takiego

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad jakimś ciastem na piątek..ale chciałabym coś nowego...ciekawego..
ja mysle o wafelku ala knoppers albo o tym serniku co i Ty robisz

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

Kotek - trzymam kciuki za wizytę Majki u dermatologa
dzieki

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

kciuki

dzieki

jak to to juz nowy watek??!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 10:12   #5008
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Wczoraj widziałam długoterminową prognozę i niby na długi weekend ma być 27stopni. No jestem ciekawa
No mam nadzieję, że tak właśnie będzie.

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
ja mysle o wafelku ala knoppers albo o tym serniku co i Ty robisz
No no, ten sernik jest pyszny
Co to wafelek a la Knoppers?
Ja myślę o Milky Wayu

Hania

Stary 2012-04-16, 10:16   #5009
agnusek22
Wtajemniczenie

A jest już nowy wątek?

Kotek, bardzo podoba mi się Twój podpis

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-04-16, 10:29   #5010
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Amani i bardzo dobrze, że sie spotkacie.

Ana może coś cię rozkłada??
Myślę, że nie... mam nadzieję, że nie

Może zmiana pogody? może jutro będzie słońce bo dzisiaj leje

Nie ma chętnych do zakładania wątku może Onyks jako, że właśnie rozpoczyna starania
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości