|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
arsenal, o kurde to nieźle Cię pogoniło do kibelka.
![]() A co do zaliczeń to ciężko,bo u nas w tym sem. co chwile są jakieś godziny rektorskie/dziekańskie i jak mam coś zaliczać, to akurat wtedy wypada, więc się przekłada w nieskończoność :/ a co do pracy i obrony to niestety chyba dopiero w czerwcu (na początku) się obronie, bo od miesiąca mamy nowego dziekana i jakiś tydzień temu dał nowe rozporządzenia co do obron właśnie i wyszło na to, że teraz zamiast 20 dni jest 30 dni (30dni przed obroną trzeba mieć już pracę w dziekanacie) ![]() TZ wyjechał, w mieszkaniu nie ma nikogo poza mną i królem :< buu :< Chcę TŻta tuu.
#4743 |
Wtajemniczenie
|
Bottega: na większości uczelni się pozmieniało, u mnie też
![]() i na miły koniec dnia: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1334239647 ![]()
![]() |
#4744 |
BAN stały
|
Drogie Panie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bottega dobrze że wam się teraz lepiej układa, myślę że taka przerwa wam obojgu uświadomi jak wiele dla siebie znaczycie! ![]() ![]() ![]() arsenalfan ból żołądka chyba spadł z niebios - kara za trufle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melodiii i Silvia09 A propos wzrostu, to czuję się strasznie niezręcznie jak jestem wyższa od rozmówcy [w szczególności mężczyzny] - mam tylko 171cm ale jak założę "łopcas " to wychodzi ok.182 cm - także czuję się trochę jak taki wielki potworek ![]() ![]() ![]() WyrafinowanySmak słońce jak się czujesz? temperatura zeszła? lepiej już? wracaj raz dwa do zdrowia ![]() feciuch kuruj się szybciutko! i szczególnie teraz jak masz obniżoną aktywność fizyczną, zadbaj porządnie o to co jesz ![]() ![]() ![]() CO TO MA BYĆ?!?!?! ![]() ![]() Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-04-16 o 09:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Przyczajenie
|
feciuch dziękuuję za wsparcie
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- sosha teraz jest mi wręcz super z moim partnerem, jest wyższy, dobrze umięśniony ![]() ![]() Bynajmniej dziewczyny ja tez wiem co to rozłąka ja i mój mężczyzna mamy do siebie prawie 700km ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Dziewczyny ![]() Może Was się zapytam co o tym myślicie...Otóż mój ukochany wyjezdza na majówkę z kolegami za granicę (od trazu dodam że mieliśmy jechac wspólnie ale ja nie mogę z powodów osobistych) I wczoraj padło zdanie że miał mi tego nie mówic ale jedzie bo to takjakby jego kawalerskie, bo wyszło na to że jedzie jeszcze jego brat i 2 czy trzech kolegów, mnie osobiście zatkało i nawet to do mnie nie dotarło za bardzo wczoraj,. Dzisiaj z nim rozmawiam przez telefon a on mi na pytanie czy żartował odpowiada że mówił całkowicie serio. Kilka dni wcześniej jeszczed powiedział mi że to jego ostatni wyjazd taki z kolegami, taki męski wiecie o co chodzi ![]()
Waga początkowa - 81kg (14.04.2012) ![]() I cel - 77kg - OSIĄGNIĘTY!!! II cel - 74kg IIIcel - 70 kg IV cel - 66 kg V cel - 62 kg Edytowane przez melodiiie Czas edycji: 2012-04-16 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 |
Rozeznanie
|
Melduję obecność
![]() ![]()
#4749 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Póżniej jeszcze jak już wracałam od niego ze świąt to mi w ostatnich słowach powiedział że postara się by wszystko szybko się ułożyło... Dzisiaj mi przez telefon powiedział że chciałby żeby "to wszystko" szybciej było ale jak narazie musi iśc w takim tępie jak jest - osobiście myślałam że to chodzi o przeprowadzke. No i ostatnio jak byłam u babci ona mnie zapytała czy ma na wesele zbierac no ja oczywiście uznałam to za żart i powiedziałam żeby już zaczęli. Po czym wracając zadzwonił do mnie mój kochany i mu opowiadam a on że też już zbiera ja na to "na co? na wesele!" a on że jak narazie to na coś innego... Nie chcę zapeszac ani się nastawiac nie wiadomo jak, chociaż i tak już się nastawiłam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4750 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Sosha, @ się martwię dlatego, że miałam zrobić znowu prolaktynę, a nie zdążyłyśmy z mamą ostatnio. Mam z nią kłopoty od dłuższego czasu, 2 lata byłam na leczeniu (i to jakimiś tam drogimi środkami, bo jeden tańszy nie pomógł, a przy drugim miałam nasilone skutki uboczne). Jakieś 3 miechy temu już znowu coś się działo z prolaktyną, miałyśmy znowu włączyć leki, ale ponieważ z @ było ok, a wizyta u endo zapowiadała się dopiero na maj, to postanowiłyśmy przeczekać. U mnie brak @ oznacza przeważnie pogorszenie kłopotów z prolaktyną, antykoncepcje odstawiłam 4 miechy temu i z tego co wiem od gina (kiedyś mi mówił), to do normy wraca się po 2-3 miesiącach, gdzie im dłużej bez piguł, tym lepiej, tj. bliżej normy. A u mnie to się oddala.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i nie dziwię się, że za pół kg będziesz skakać z radości! Ja też kce! ![]() Moja Ty laseczko wylaszczona ![]() U mnie też spadek ![]() ![]() Cieszę się, tym bardziej po tych moich zmianach kalorycznych ![]() Miałam ciężką noc. Najpierw nie mogłam zasnąć przez dłuuugi czas, później przez godzinę (dobrze, że tylko tyle!) królica nawalała w kuchni MEGA głośno (tupała), a kolejno przyszła ulewa, co u mnie = migrena i nudności. :< Cały czas leje... melodie, ja byłam przez rok w związku na odległość - mieszkałam w Gdańsku a on w Krakowie ![]() ![]() co do wyjazdu Twojego TŻta - ja bym puściła, musi mieć jakiś kontakt z facetami, a takim wyjazdem tylko zatęskni za Tobą ![]() ![]()
![]() |
#4752 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Biedulko Ty nasza Kochana co chwilkę coś ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4753 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() melodiiie Och! No faktycznie nie za długo ![]() ![]() ![]() Este jak to możliwe? Nie zna limitu? Przecież to upokarzające upić się do utraty filmu :[ jak w ogóle wam się układa? pomaga przy małej? bo wiesz naoglądałam się w swoim życiu za dużo przypadków, gdzie dziewczyny wybierały sobie mężczyznę który lubił wypić z kolegami, myślały że się zmieni i będzie dobry, a teraz mają nerwice i zeżarte nerwy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- W ogóle zauważyłam że na im więcej "pozwala" się facetom, tym sami sobie krótszą smycz dają i chętniej przebywają z partnerkami a nie kolegami ![]() Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-04-16 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz u mnie bywa niestety różnie, pokłóciłam się z nim wczoraj. Jest w Niemczech w pracy u szwagra i wczoraj za dużo wypił tylko on zamiast wydzwaniac to albo wyłancza telefon albo nie odbiera totalna zlewka spoko ciężko pracuje to niech w niedziele korzysta ale co ze mną? Napisałam mu odkąd pojawiło się dziecko w naszym życiu ja nie mam ani dnia tylko dla siebie non stop jestem z mała jak pojechałam na zakupy do makro z mamą nie tak pochodzić spacerkiem tylko z listą zajęło mi to niecałą godzinę całą dużą hale on zdążył dzwonić 10 razy czemu tak długo mnie nie ma.... przykre bo czasami mam wrażenie że jestem całkiem sama, nie mogę w spokoju wyjść na zakupy, na spacer głupi tez nie, na piwo hmm nie pamiętam już co to.... mam doła mega doła czasami się ukłąda jak jest tu to nie pije albo jak już to umierakowanie ale wkur*ia mnie jak gdzieś jest daleko wypije sobie i ma wy☠☠☠ane jakby dziecko trafiło do szpitala i liczyła by się każda minuta trzeba by było podjąć decyzje to co? Jak zawsze sama.... życie jest do dupy naprawde kocham go jak nikogo mimo że taki jest i to jest błąd ogromny błąd.
![]() |
#4755 |
BAN stały
|
Bottega Gratuluję III celu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
walnęłam się - doszłam do IV celu, a nie III
![]() estecorazon, mam ochotę skopać dupsko temu Twojemu! ![]() ![]() ![]()
#4757 |
BAN stały
|
estecorazon nosz ku*wa!!! tak nie może być! smutne to wszystko
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Oj tam, oj tam - mała kosmetyka ![]() ![]() W ogóle głupio mi to mówić ale w świetle zaistniałej sytuacji, słysząc takie rzeczy uświadamiam sobie jak wartościowym człowiekiem jest mój TŻ! Kupę trudu przeszliśmy razem ze względu na jego pochodzenie, ale było warto! Jestem ogromnie szczęśliwa i wiem że to mój książe z bajki ![]() Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-04-16 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Rozeznanie
|
Wiecie co i tak teraz już jest dużo lepiej bo bywało gorzej poprzez picie odreagowywał to co się dzieje u niego w domu, tak między nami mówiąc to czysta patologia ale go pokochałam i pomogłam wyjść na ludzi ciężko było bo rok rozłąki (więzienie) ale musiał się nauczyć odpowiadać za swoje głupie błędy z przeszłości, jego ojciec połowe życia tam spędził a drugą połowe w psychiatryku oboje piją na umur potrafią wszystko z domu sprzedać aby mieć na picie, brat idzie w ich wszystkich ślady a pozatym mieszkają w takiej miejscowości gdzie każda ulica jest rządzona kimś innym picie to tzw. kto pije ten rządzi, ten kto pije jest jakimś guru i wogóle.... po☠☠☠ane dlatego moja noga nigdy nie stanie w jego domu, mieście rodzinnym a moje dziecko tym bardziej nigdy nie zobaczy gdzie ojciec dorastał..... czasami jest mi przykro i to za☠☠☠iście przykro ale co mam zrobić muszę żyć dla mojego dziecka nawet mi kiedyś powiedział że jakbym coś sobie zrobiła to on by wyjechał i tyle a dziecko zostawił mojej mamie....
![]()
#4759 |
Wtajemniczenie
|
sosha: nie wiem jak ty, ale ja tam widzę Marsz Imperialny
![]() ![]() ![]() Bottega: mogę podpytać moją przyjaciółkę czy ma jakiegoś gina na NFZ w Ol, bo akurat tam studiuje ![]() estecorazon: no, jak zechcesz dywan ogarnąć, to też zapraszam, zupełnie jak sosha ![]() ![]()
![]() |
#4760 |
BAN stały
|
Oj dużo tego - ale robimy tak jak mówisz! Nie smutamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Rozeznanie
|
Silvia09 - tak, jestem ze Szczecina. Musimy się jakoś zgadać :P może się znamy tylko o tym nie wiemy :P
Estecorazon- cholera jasna, jaki koleś w ogóle z tego Twojego TŻ'ta... Sorry, wiem, że to Twój mąż i ukochany, no ale przepraszam... tak się nie robi. Że co? To nie tylko Twoje dziecko, ale także jego. Zdecydował się na nie, zrobił, to niech teraz ponosi odpowiedzialność. Powinnaś z nim się dogadać, że jak jest w domu to jeden dzień tyg ma zajmować się małą, a Ty wtedy na zakupki, z koleżanką na piwo, czy zwyczajnie zrobić sobie kąpiel z olejkami dla relaku. Przecież tak nie może być. Ochh... aż się we mnie zagotowało! ![]() ![]() A co do mojego jadłospisu na dziś: I. Bułka pełnoziarnista z sałatą, plasterkiem sera żółtego i jabłko. II. Jogurt owocowy0,8% tłuszczu jakieś 150 ml. i marchewka. III.kalafior z piersią z kurczaka. IV. ? V. Sałatka z pomidorków, cebuli, rzodkiewek, i jajka, z sosem jogurtowo0koperkowo-czosnkowym.
#4762 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do alkoholu to wiem jedno - jak facet pije za dużo, to nie ważne czy jest miły, kochany i przystojny trzeba się trzymać z daleka! Brać nogi za pas i nie marnować sobie 50lat życia!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
sosha, hehehe dziękuję
![]() ![]() wysłałam jeszcze wiadomości do 5 dziewczyn z Ol, może któraś coś wie, bo kurde średnio mi się widzi dzwonić od przychodni do przychodni i pytać czy mają gina przyjmującego na NFZ. thenerd, zapytaj, będę bardzo wdzięczna ![]() estecorazon, z ta patologią to Cię rozumiem - mój TŻ ma podobnie w domu i podczas pobytu w tym miejscu byłam świadkiem tego, co tam się dzieje.... tego nawet nie da się opisać... mimo wszystko, mimo staczających się na dno bezrobotnych rodziców-alkoholików, mktórzy poraz koljny zadłużyli mieszkanie, bo zamiast płacić czynsz, kasę z zasiłku przepierdalają na fajki i %, mimo to - on NIE pije (tzn. raz na jakiś czas z kumplami, ale to jest najczęściej 1-2 piwa), więc Twój też można się zaprzeć i przestać. Musi walczyć o siebie i o Was, bo jak nic nie zmieni, to będzie coraz gorzej i skończy tak, jak jego rodzina, a tego zapewne nie chce zafundować ani Tobie ani dziecku.
#4764 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mama miała raka z ojca strony zero wsparcia na szczęście z tego wyszła choć dzieci już mieć nie może (brak macicy) i co chwilkę ma jakieś guzy jak nie w piersi to jajniki i tak wkółko ja zaraz po ciąży też miałąm torbiel ale zniknęła tylko aż wstyd się przyzmać mam 23 lata a piersi nigdy nie badałam, jestem w tak ogromnej grupie ryzyka a ja tego nie zrobiłam, nie wiem boję się? nie mam czasu? ehhh ![]() Dobra już koniec na temat mnie bo masakra się robi..... ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() Mam chyba zły dzień ;/ Najbardziej mnie boli to że przez to co się dzieje między nami cierpi dziecko ile razy gdy go nie ma bo jest za granicą to zamiast wyrzyć się nam nim to obrywa dziecko ![]()
Nowy start - 17.04.2013 - 98,8 ![]() Jest: 97,5 ![]() I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 Edytowane przez estecorazon Czas edycji: 2012-04-16 o 12:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Wtajemniczenie
|
sosha: łeb bym sobie sama urwała i nie trzeba by było już ścinać, jakbym te 8 zobaczyła. zimno, kurdeee. Czemu byłam taka głupia i odłożyłam całą robotę na ostatnią chwilęęęęęę, oooo czemuuu... looosie mój, tarara. No, tak czy siak, mam od groma do zrobienia na jutro i na pojutrze. A co robię? popijam herbatkę i przeglądam wizaż. No pewnie.
No a co do fryzjerki to też już mam swoją upatrzoną tutaj i zadzwoniłam do niej przed wyjściem z uczelni czy mogę przytuptać ![]() Bottega: sms wysłany, jak odpisze to dam znaka ![]() estecorazon: badanie piersi to dosłownie chwila, po ogarnięciu się albo przed spaniem, łapka w górę, drugą okrężnymi ruchami macasz cycocha i próbujesz wyczuć cokolwiek odbiegającego od normy (na sztucznych cyckach z przykładowym guzkiem czuć to było jak ziarnko grochu, małe, dość głęboko). profilaktyka to podstawa ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Bottega: niestety nie ma nikogo takiego :<
![]() |
#4766 |
BAN stały
|
thenerdqueen
![]() ![]() ![]() ![]() estecorazon słuchaj głowa do góry, w związkach zawsze są tarcia tylko trzeba nad nimi pracować! opanuj nerwy - i najpierw zadbaj o siebie - odpręż się, zrelaksuj, bo szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko - jak mała śpi to na szybkiego coś ugotuj i wskocz do wanny, poleż trochę w gorącej wodzie, zrób coś dla siebie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4768 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Przyczajenie
|
sosha owszem jest to krótko, ale może Kochana patrze na to inaczej gdyż u mnie w rodzinie większośc związków jak również moi rodzice czy dziadkowie po pół roku byli już małżeństwem.
estecorazon już właśnie rozmawialiśmy na ten temat, ponieważ mój ukochany zauważył że się trochę obawiam, ale ja mu ufam i sądzę że związek bez zaufania nie ma sensu. Uspokoił mnie szczerze mówiąc tą rozmową. A za granicę dlatego że wykupił w zasadzie tą wycieczkę dla nas obojga, to miała byc dla mnie niespodzianka ale niestety jak wcześniej wspomniałam ja akurat w tym terminie nie moga i o tym oboje dowiedzieliśmy się już po zakupie tej wycieczki. ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Oczywiście bardzo kocham mojego mężczyznę, stwierdziłam "niech jedzie co ma byc to i tak będzie"
#4770 |
Rozeznanie
|
Heloł
![]() Dziewczyny tak jak pisała wczoraj tak i dziś choruje się ... Na szczęście dziś (jak na razie) nie mam takiej gorączki ![]() Nadgoniłam wszystkie wpisy i powiem, że mnie nie oszczędziłyście - 5stron ![]() SmileGirl – zdrówka Ci życzę i wpadaj do Nas i zaglądaj jak najczęściej ![]() Bottega – gratuluję Ci CERTYFIKATU ![]() ![]() Sosha tak tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Thenerdqueen dzięki za przepisy ![]() ![]() CzarnaDamo fajny nowy avatarek ![]() ![]() Gothika chyba chodziło Ci o mnie mi poleciało 5cm w biodrach, ale to był spadek po zrzuceniu 4-5kg, hula hopem nie kręcę – bo nie potrafię i nie lubię ![]() Puchatku jak przeczytałam o odchudzaniu twojego avatarka to myślałam, ze z łóżka spadnę ![]() Tak w ogóle to GRATULACJĘ dla wszystkich Dziewczyn, które miały spadki ![]() Melodiiie witaj ![]() Sylvia powtórzę się ale podziwiam Cię za to bieganie – serio ![]() Feciuch a ile jeszcze Ci z tą szyną przyjdzie skakać ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.