|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
Cytat:
uu nas też leje ![]() Czeko jak po rozmowie ? *** Pojechalismy na pizzę i oczywiście sie ścieliśmy z małżem. Wszystko przez niego, bo czasami to taka pierdoła z niego, że szok ![]() ide chyba spać, coś mnie głowa zaczyna boleć
|
|
#3002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, ze wszystko dobrze się skończyło Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- agga |
||
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Ada powodzenia
![]() Dzieki dziewczyny - malz ma juz dosc bycia menagerem ,wykorzystuja go na maks, robi za 3 a stawka ta sama od 3 lat.........szefowa wymyslila ze jak sa kiepskie dni (wtorki, srody) to malz ma na kuchni pracowac-oczywiscie wszystko w ramach jednej stawki no ale zgodzil sie bo co jeszcze go zwolni i bedziemy bez kasy tzn. stalego dochodu bo kasa z firmy to roznie zalezy czy zlecenie maoczywiscie malz szuka innej pracy min. zlozyl aplikacje na dyrektora hotelu i ma jechac na rozmowe, jeszcze mial tel. z UK -gosciu chce w PL otworzyc siec pubow i potrzebuje kogos kto mu to poprowadzi, jest zdecydowany i powiedzial ze zadzwoni jak bedzie planowal przylot do Pl zeby sie z malzem spotkac.......trzymajcie kciuki
|
#3004 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Tak to jest z tymi Małżami... Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj właśnie rozmawiałam, ze tak ludzi wykorzystuje, ale co zrobić jak prace nową trudno znaleźć... ![]() Dobranoc
|
|
#3005 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
ale nie zawsze wystarczy mrużenie, ja mam bardzo wrażliwe oczy i są takie dni że musze po prostu mieć okulary, zima razi mnie śnieg, latem to wiadomo, ale nieraz bez słonka jakiegoś mega a ja musze w okularach ![]() Cytat:
dobrze ze wszystko dobrze się skończyło i brawa dla męża za zachowanie zimnej krwi w takich chwilach to naprawde nie lada wyczyn, wiem co mówie Cytat:
zdrówka dla Alana i cieszę się że jednak na wizycie dużo pozytywnego usłyszałaś Cytat:
![]() czeko, współczuję sytuacji u męża oby wszystko się fajnie ułożyło ![]() a ja dziś przyszłam do pracy i jeszcze sie nie zdążyłam rozebrac a już gość mnie wkurzył, znów nieoficjalnie, że niedługo będę jeździc do tego innego oddziału, a na moje że nie mam zamiaru, to mi tylko powiedział że jak pójdę na dywanik to nie będę mieć wyjścia ![]() no mam już dość...
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny , nic się nie stało, po prostu jakoś ostatnio mam zły czas, nie mogę się ogarnąć ![]() czeko, trzymam kciuki ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- CBŚ donosi, że Ada urodziła : http://www.smaczny.wizaz.pl/forum/sh...&postcount=822Gratulacje
|
|
|
#3007 | |
|
Ola-Unhola
|
dzień Dobry
![]() U nas leje i przez to i przez roboty, ktore z kanalizacją wzdłuż ulicy się ciągną mamy niezłe bajoro i błoto. Ja wychodze w kaloszach odprowadzać Bartka, a jemu chyba tez dam, bo dzisiaj tak upaskudził buty, że masakra. Już mnie trzaska na sama myśl. Cała okolic pływa i rozkopana.... Maju, ale Ty się masz.... Że człowiek musi miec jeszcze taki stres ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
Doskonale Cię rozumiem ![]() Gratulacje dla Ady
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ada gratulacje ide po kawe, bo jakoś nie mogę się obudzić. Deszcz pada, jakoś tak niemrawo jest. |
|
|
|
#3009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z Bosha mam lodówkę i nie jestem zadowolona - niby działa, ale jakaś taka głośna i nie wiem... Cytat:
aczkolwiek miałam sytuację z dość bliskiego otoczenia, ze mąż zginął w wieku ok 40 lat - żona bardzo to przeżyła, wyglądała tragicznie, choć to modnisia i bardzo zadbana kobieta... ale kilka miesięcy po śmierci męża okazało się, ze mieszka już z kimś innym ![]() strasznie mnie zbulwersowała ta historia i jakoś teraz z dystansem podchodzę do takich spraw ------------ a mi się popsuł ekspres do kawy ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- gratulacje dla Ady
|
|
|
#3010 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Tak nam internet chodzi w pracy, że zaraz mnie coś strzeli ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Bardzo to smutne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ADA GRATULACJE Unholy nie zazdroszczę przejść, ja też bym pewnie spanikowała Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło....Aga jak Alan? Cieszę się, że wizyta u logopedy budująca
|
|
#3011 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() za oknem szaro, pada i zimno ![]() zostalysmy same.....malz niby wolne ma ale musial do klienta jechac Cytat:
![]() Cytat:
gosciu ma radoche chyba ze cie stresuje ![]() wspolczuje ![]() Cytat:
Ada gratulacje Cytat:
![]() my wykupilismy dodatkowa 3 letnia gwarancje
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby wszystko Wam się udało ![]() nasz ekspres ma tyle lat, ze nawet 3 letnia gwarancja by tu nie pomogła i nawet nie chodzi o koszty, bo to prawie pewne, ze ok 300-400 zł będzie to kosztować (sam filtr to ok 100 zł, a to trzeba na pewno) tylko o to, ze pewnie z tydzień albo dłuzej będę bez ekspresu ![]() a małż pewnie bedzie marudził, ze się nie opłaca i będzie szukał nowego, a ja chce ten, bo od ładnych 5 lat poza odkamienianiem nic przy nim nie robiliśmy i ciężko będzie znaleźć mały, w przystępnej cenie i takim wyglądzie, który mi będzie odpowiadał
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy czytałas mi tez się popsół jakiś miesiac temu oddalismy do serwisu, najpierw nie mieli czasu sie nim zająć, dopiero po chyba tygodniu zadzwonili ze naprawa z częściami bedzie kosztowała ok 250 zł i czy mają zamawiać. Powiedzielismy ze tak. No i czekalismy ze 3 tygodnie po czym zadzwonili, ze niestety tych części już nie produkują i ze nic sie nie da zrobić i zeby sobie przyjechać zabrać ekspres. No i tak stoi zepsuty... jeszcze mysle co z nim zrobić, czytam w necie, moze jeszcze uda się go jakoś uratować. A co sie z Twoim dzieje? Ola a tak przy okazji ty uzywałaś tych japońskich kremów BB? bo chce sobie zamówić sheet mask i przy okazji myślę nad BB, najpierw próbki bym wzieła, ale tyle tego jest ze nie moge się zdecydować. o TUTAJ są |
|
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak dobrze ze te 5 lat dzialal bez zarzutu, a czasowo napewno pociagnie-im sie nie spieszy
|
|
#3015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaki masz ekpres? ciśnienie kawy spadało od kilku dni, a dziś kawa leciała kropelkami dosłownie ![]() to może od razu kupić nowy? używałam ale ja mam tłustą skórę, więc może u Ciebie będzie lepiej ? nie wiem, ale ja nie lubię będę dziś na poczcie to daj mi swój adres na pw to wyślę Ci odlewkę tego co mam to sobie wypróbujesz ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Wojtusiu, miałam te http://asianstore.pl/kremy-bb/104-dr...pa-probka.html http://asianstore.pl/kremy-bb/94-mis...pa-probka.html http://asianstore.pl/kremy-bb/95-mis...pa-probka.html http://asianstore.pl/kremy-bb/106-sk...pa-probka.html - ten mam teraz jeszcze http://asianstore.pl/kremy-bb/112-br...pa-probka.html i z tych miałam taki w białej tubce
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupilam na probe ten garniera(pewnie z japonskimi nie moze sie rownac nawet) -calkiem fajny kremik, gdybym nie musiala filtrowac twarzy to pewnie cale lato bym uzywala zamiast podkladu, narazie lezy ale jesienia do niego wroce ![]() a ja jestem zadowolona z zestawu flavo c- serum nakladam rano pod filtr a krem na noc, po tygodniu skora wyraznie gladsza,promienna i fajnie nawilzona skusilam sie na samoopalacz Clarinsa- w musie do twarzy i ciala, efekt subtelny, lekki zadna pomarancza, nie zapycha, ladnie pachnie, nakladam co 2-3 dni na noc, hmm dla mnie bardziej to krem brazujacy niz samoopalacz-takze polecam
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co pożyczyłam od mamy kawiarkę bialetti, ale to nie to samo, zdecydowanie wolę kawy z ekspresów. choć już skłonna byłam kupić na szybko kawiarkę bialetti mukka, bo ona robi cappucino i nawet fajna pianka wychodzi, ale jakoś tak się zawahałam i nie kupiłam. A mamy krups 4050, działał bez zarzutu 5 lat. Gwarancja skończyła się w zeszłym roku. U nas jest inny problem, bo z przepływomierzem, bo nie pobiera wody i przerywa parzenie kawy, jakby woda tam nie dolatywała, tylko do tacki ucieka wszystko. Może Wasz da się uratować jeszcze. Dzięki Olu, zaraz popatrze sobie te kremy co miałaś |
|
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, mój też ma opis produkt archiwalny
http://www.megamedia.pl/ekspres-do-k...20-kenya-2.php ale tu jeszcze jest chyba http://www.mediasam.pl/pl/ekspres-ci...ps-xp5020.html zaraz kupię i tyle
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o flavo c myslałam, kiedys sama kręciłam serum z juvitem i wit. e. ale potem jakoś zapomiałam. A samopalaczów używam ciągle, mówisz ze fajny ten Clarinsa, nie zapycha? bo mnie wiekszość na twarzy zapycha. |
|
|
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
flavo C miałam i Forte i zwykłą i nie widziałam efektów ![]() w każdym razie krzywdy Flavo C mi nie zrobił, ale jest droższy niż te robione i dlatego więcej nie kupię to chyba wezmę http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/i/Ser...E-marchewka/37 albo któreś z tych http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumferulicCE.html http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-C.html tu masz duży wybór różności http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-serums.html
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że tak jak przeczułyście impreza udała się super
, była raczej z tych z przytupem![]() Zosia nadal pije syropki Wydaje mi się, że już widzę poprawę apetytu, je więcej i chętniej![]() Pogoda dzisiaj pod psem, pada, zimno i pochmurno
|
#3022 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Ola dostalam paczuche, dziekuje Ci ogromnie wszystko jest super, tzta buty sa swietne, ale zobaczy wieczorem na Eryka beda akurat na wiosne teraz a dla Marcela to smiesznie bo te Lazy co niby sa najwieksze sa najbardziej dobre na niego, wiec to chyba duzo zalezy od fasonu buta, nike sa minimalnie za duze a najwieksze sa thomasy no i Marci stal 15min przed lustrem patrzac jak buty swieca
|
|
#3023 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cytat:
![]() Lecę robic pazury, do później ![]() Svi, odebrałaś ![]() Nie ma za co ![]() Bo te Lazy najwęższe i ścięte z przodu. Trzymają dobrze stópkę
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2012-04-16 o 11:09 |
||
|
|
|
#3024 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no i nie ma tyle luzu stopka, palce sa praktycznie na koncu buta
a w tamtych ma troche luzu a te dla Eryka strasznie mi sie podobaja, kolor jest boski, o wiele ladniejszy niz na zdjeciu, taki zywy
|
|
#3025 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Czekam na podwózke ![]() nt już w butach i się doczekać papa nie moze, aż wyjdziemy
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3029 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z całych sił zaciskam Cytat:
Nie daj się Cytat:
... Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj zamówiłam Hotpointa i piekarnik Boscha (mama ma i jest ok)... mam nadzieję, ze bedą działać bez zarzutu kurcze, jakiś fatum na ekspresy Cytat:
![]() ![]() u nas też |
||||||
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Bartuś ma się już dużo lepiej ... kaszel odpuścił, została tylko chrypka od czasu do czasu ... moglibysmy wyjść w końcu na spacer, ale pogoda do bani ... hmm wyjdziemy pewnie z psem na chwilkę ![]() coś jeszcze miałam .... aaaa ciekawe jak tam Zu - Karolinki mam nadzieję, ze lepiej |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

tak więc za niedługo, możliwe, że jutro będę podwójną mamą już 

cieszę się, ze wszystko dobrze się skończyło

no ale zgodzil sie bo co jeszcze go zwolni i bedziemy bez kasy tzn. stalego dochodu bo kasa z firmy to roznie zalezy czy zlecenie ma
w takich chwilach to naprawde nie lada wyczyn, wiem co mówie 

Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło....