Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki
x-lander 14 25,93%
Tako 16 29,63%
Graco 5 9,26%
Baby Design 5 9,26%
Roan 1 1,85%
Baby Merc 2 3,70%
Peg Perego 2 3,70%
Coneco 4 7,41%
ABC Design 1 1,85%
Maxi Cosi 8 14,81%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 14:13   #871
sandra23s
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
też tak myślę, dlatego chodzę do jednej apteki gdzie mam zaufanie - choć czasem nie da się tam iść

nie trzeba kłamać, ale jak powiesz, że nie to przed wyjściem do domu robią lewatywę żebyś się wypróżniła - więc albo wolisz w domu załatwić sprawę albo lewatywa

ja przed porodem dostalam czopki

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 14:16   #872
felicidad
Przyczajenie

Dzień dobry, wpadłam tylko na sekundę bo biegnę znów do pracy. Baobabek trzymam kciuki i zazdroszczę bo do mojej wizyty zostały ażżżż 3 długaśne tyg...
felicidad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 14:20   #873
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
ja przed porodem dostalam czopki
pamiętam jak kiedys trafiłam na SOR z powodu moich nerek i dali mi te czopki.myślałam że się pożygam jak je sobie tam wsadzałam
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 14:21   #874
angel166
Zakorzenienie

buuu boli mnie coś brzusio dołem , dawno mnie tak nie pobolewał, co dziewczyny sądzicie powinnam się niepokoic? ide się położyc to może przedzie chce już piątek i zobaczyc znow moje maleństwo !!!

Jagódka

Edytowane przez angel166
Czas edycji: 2012-04-16 o 14:31
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 14:24   #875
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

Hm, ciekawe, u mnie w szpitalu po porodzie nikt bobra nie oglądał, przychodzili lekarze na wizytę, pytali czy wszystko o.k. i szli dalej. Ani razu po porodzie przez cały pobyt w szpitalu nie pokazywałam moich szwów nikomu, dopiero ginka na pierwszej wizycie w gabinecie je oglądała, ale to już kilka tygodni po porodzie. Jakiś dziwny ten nasz szpital

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
katrin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 14:28   #876
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
Ja miałam to samo, a byłam ostatnio u dentysty w styczniu
Aż się boję bo ja idę w środę a ostatni raz byłam z pół roku temu.

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
mój dzieć wstał, więc szykujemy sie do wyjścia, musze go do moich rodziców zawieźć...nic nie jadłam od śniadania z nerwów i strachu trzymajcie prosze kciuki za moją wizyte

Ściskam mocno kciuki,będzie dobrze

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 14:39   #877
tamlin111
Zakorzenienie

Matko znów pół nocy nie spałam przez ból żołądka. W nocy brzuch mi wywaliło okropnie, wielki, czułam jak jelita się ruszają. Rano ledwo na kibel zdążyłam, Stacha wygoniłam bo bym nie wytrzymała. I boli mnie cały czas. W sumie z różnym natężeniem od piątku, na wadze mniej o 1,5 kilo. Dobrze że na 16.30 wizyta to może gin coś mi pomoże. Boję się jeść cokolwiek.
Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość

tamlin, to może Ty zacznij a reszta pójdzie za Twoim przykładem
Ok. I dopiszemy kolejny punkt:
5. Torba do szpitala.
Ale to później.

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Tamlin pytałaś o te spodnie z kokardką, chyba jeszcze żadna z dziewczyn ich nie kupowała, bo też się na nie czaiłam i liczyłam na jakieś opinie, ale że potrzebuję bardziej eleganckich spodni bo idziemy w maju na dwie komunie to się skusiłam i zamówiłam je dziś rano, więc jak tylko je dostanę to zrobię fotki i napiszę co i jak z rozmiarem
Brałaś tak bardzo dopasowane, czy trochę luzu sobie zostawiłaś?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 14:45   #878
lukrecja_25
Wtajemniczenie

tak mi sie nie chce dzisiaj nic robić ze masakra... nudzę się jest mi źleee ide więc jejeje paaaaaaaa

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 14:57   #879
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
z tego co się orientuje to dobrze jest wziąśc te jednorazowe. Multum ich na all i mniej zachodu później

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

śliczniutkie. Ja jna razie nic nie kupuję jeszcze dla bobo, poczekam tak do czerwca/ lipca, chociaż kilka rzeczy: śpioszki, wanienka, grzechotki, i smoczki mam z poprzedniej ciąży schowane w pudłach na strychu. Nie wiem ale jakoś boję się, że jak znów coś tak wcześnie kupię to się coś stanie. To przez gadanie mojej mamy i teściowej, które dawały mi do zrozumienia, że nie trzeba było zapeszac i coś wtedy kupowac Do września jeszcze troche czasu jest i tak nie posłucham teściowej i mojej mamy, które uważają, że wszystko można kupic jak się dziecko urodzi że jak będę w szpitalu one mi wszystko kupią co na początek dziecko musi miec 2 m-c przed zacznę już kupowac, bo nie wyobrażam sama ( no z mężem) nie kupic łóżeczka, pościeli, zabawek, wózka itp itd
angel, nie gniewaj się za to co napiszę, ale jak ja bym usłyszała coś takiego od swojej mamy albo teściowej to chyba bym zatłukła nosz kuźwa zamiast pocieszać to jeszcze dobijają... uczulona jestem bardzo na tego typu teksy tym bardziej, że nie tak dawno sama miałam przeboje z teściówką. otóż jak jeszcze mieszkaliśmy w kawalerce szanowna mamusia wymyśliła sobie, że to ona wychowa nam dzieciątko (a jeszcze wtedy nawet w ciąży nie byłam) i łóżeczko będzie stało u niej bo po co na 2 piętro dzieciaka będę nosić ludziom na stare lata to się chyba w głowie przewraca...

na szczęście odkąd jestem w ciąży ani razu o tym nie wspomniała, ale i tak nie szczędzi mi "dobrych rad", które i tak w większości mam głęboko w poważaniu...

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Matko znów pół nocy nie spałam przez ból żołądka. W nocy brzuch mi wywaliło okropnie, wielki, czułam jak jelita się ruszają. Rano ledwo na kibel zdążyłam, Stacha wygoniłam bo bym nie wytrzymała. I boli mnie cały czas. W sumie z różnym natężeniem od piątku, na wadze mniej o 1,5 kilo. Dobrze że na 16.30 wizyta to może gin coś mi pomoże. Boję się jeść cokolwiek.
tamlin, a może coś w powietrzu jest bo mnie tak dwa dni męczyło, z kibelka nawet nie wstawałam, nic jeść nie mogłam bo nawet po herbacie mnie goniło samo przeszło ale daj znać co Ci lekarz polecił na tego typu dolegliwości żebym wiedziała na przyszłość, czym się ratować. a wiesz może czy przeciwbiegunkowy laremid lub loperamid można brać?

Edytowane przez aga_ton
Czas edycji: 2012-04-16 o 14:53
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 15:05   #880
colds
Zakorzenienie

a jak to jest z tym laktatorem?
potrzebny on?
Stary 2012-04-16, 15:14   #881
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
tak mi sie nie chce dzisiaj nic robić ze masakra... nudzę się jest mi źleee ide więc jejeje paaaaaaaa

mi tez sie nic nie chce...siedze i żre czekolade mietowa
i fanty bym sie napila ale nie chce mi sie isc do sklepu

moj maluch fika,az mi sie caly brzuch trzesie :-D

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm

Edytowane przez sandra23s
Czas edycji: 2012-04-16 o 15:43
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 15:19   #882
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
angel, nie gniewaj się za to co napiszę, ale jak ja bym usłyszała coś takiego od swojej mamy albo teściowej to chyba bym zatłukła nosz kuźwa zamiast pocieszać to jeszcze dobijają... uczulona jestem bardzo na tego typu teksy tym bardziej, że nie tak dawno sama miałam przeboje z teściówką. otóż jak jeszcze mieszkaliśmy w kawalerce szanowna mamusia wymyśliła sobie, że to ona wychowa nam dzieciątko (a jeszcze wtedy nawet w ciąży nie byłam) i łóżeczko będzie stało u niej bo po co na 2 piętro dzieciaka będę nosić ludziom na stare lata to się chyba w głowie przewraca...

na szczęście odkąd jestem w ciąży ani razu o tym nie wspomniała, ale i tak nie szczędzi mi "dobrych rad", które i tak w większości mam głęboko w poważaniu...

też miałam je wtedy ochot zabic ale cóż dwa lata minęły i nerwy też, teraz tylko ciągle słysze, ze jeszcze czas coś kupowac albo, że po co mi spodnie ciążowe jak mogę w sukienkach chodzic bo jak one chodzily w ciazy to nie było spodni ciążowych i normalnie przechodziły 9 miesięcy normalnie zwariowac można ale chyba to ze względu na wiek obie są po 60 to i myślenie czasami mają o pół wieku w tył o tyle dobrze, że obie uważają, że w wychowanie się wtrącac nie będą, bo im nikt dzieci nie wychowywał. Mam nadzieję, że to się nie zmieni i tylko pod formą pomocy chcianej będą ingerowac

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 15:28   #883
Sojka1990
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
a jak to jest z tym laktatorem?
potrzebny on?
Kochana bardzo potrzebny.
Czasem jest tak, że dzidek za nic w świecie na oczątku nie chce cyca dobrze złapać, albo nie ma siły żeby ciągnąć, wtedy laktator w ruch mleczko do buteleczki i maluch nie traci Twojego pokarmu.
Tymbardziej że w taki sposób pobudzasz piersi do produkcji mleka i jak już maluch najbierze siły i umiejętności to może wrócić do piersi Ja na laktatorze jechałam ponad 3 miechy.

a co najzabawniejsze miałam tyle pokarmu że moje maleństwa nie wyrabiały (no ale jak miały wyrabiać jak dostawały na początku po 2 mililitry na jedno karmienie) wiec moim mlekiem były obkarmiane też inne wcześniaki, których mamy akurat nie mogły podawać swojego mleka. Dowiedziałam się o tym od jednej z pielegniarek, ale pretensji przecież nie miałam za granicą są banki mleka, gdzie można kupować mleko kobiece

Edytowane przez Sojka1990
Czas edycji: 2012-04-16 o 15:31
Sojka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 15:32   #884
animart
Przyczajenie

Witam wszystkie mamusie
Chciałabym się do Was przyłączyć.
Termin mam na 15 października, jestem na początku 14 tygodnia ciąży
animart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 16:06   #885
lidka0308
Zadomowienie

Witam się sennie!

Dzisiaj mam mega lenia i urwałam się wczęśniej z roboty

Już was zdążyłam nadrobić i walczę z sennością, bo jak się teraz zdrzemnę, to później nie zasnę długo w nocy.

Witam nową mamę, radosnych kolejnych miesięcy!!!

Uśmiałam się jak durna z opisów kup lub ich braku, no ale to samo nasze życie jest i każda z nas na pewno takich historii może opowiedzieć co najmniej kilka

Koniecznie jak się pogoda poprawi muszę się wybrać na zakupy stanikowe, bo mi zaraz cycuchy wypadną z moich dotychczasowych.

Pytanko do doświadczonych mam: ile razy w ciągu ciąży staniki trza będzie zmieniać?bo ja miałam rozmiar b a teraz to już na bank c i nie wiem ile tego jeszcze przybędzie.

No i dowiedziałam się od was, po co są te majtasy siatkowe, bo też się zastanawiałam, czemu takie są zalecane, więc cudownie, że jesteście z nami w tym cudownym stanie i macie już potrzebne nam "pierwszakom" doświadczenie

Bafi, moja córka, o ile to będzie dziewczynka ma mieć na imię "Maryśka"ale ja się w jej imieniu nie obrażamswoją drogą fajnie jest mieć imię dla boberka
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 16:06   #886
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
ahahaha Lukrecja uwielbiam Twoje poczucie humoru

dziewczyny miałyście może sny z płcią dziecka? mi sie juz dwa razy śniło usg na który ewidentnie widać chłopczyka a mi sie tak marzy dziewczynka
Ja miałam raz sen z płcią. Okazało się, że był on proroczy. Śniło mi się, że urodziłam chłopczyka i leżałam z nim na łóżku. Jaki był śliczny

Cytat:
też miałam je wtedy ochot zabic ale cóż dwa lata minęły i nerwy też, teraz tylko ciągle słysze, ze jeszcze czas coś kupowac albo, że po co mi spodnie ciążowe jak mogę w sukienkach chodzic bo jak one chodzily w ciazy to nie było spodni ciążowych i normalnie przechodziły 9 miesięcy normalnie zwariowac można ale chyba to ze względu na wiek obie są po 60 to i myślenie czasami mają o pół wieku w tył o tyle dobrze, że obie uważają, że w wychowanie się wtrącac nie będą, bo im nikt dzieci nie wychowywał. Mam nadzieję, że to się nie zmieni i tylko pod formą pomocy chcianej będą ingerowac
U mnie jest to samo, ostatnio mama stwierdziła, że wózek to kupuje ojciec jak się dziecko rodzi. Śmiałam się, że pewnie ona będzie wybierać i kupi czerwony
Jakoś olewam te ich mądrości, robie i tak swoje.

Cytat:
Napisane przez animart Pokaż wiadomość
Witam wszystkie mamusie
Witaj mamusiu
Stary 2012-04-16, 16:12   #887
Elmiria
Raczkowanie

Cześć mamuśki
Ja miałam bardzo intensywny weekend, więc mnie tu nie było

Widze, że coraz więcej mamusiek odczuwa ruchy bobasków Ja od czwartku też mam przyjemnosć tego doświadczać! Z utęsknieniem czekam, kiedy mąż też będzie mogł to poczuć

U mnie we Wrocku pogoda wstretna!!! Ale niestety musze wyjść z domu, bo mam angielski

Mi jeszcze do wizyty zostało 3,5 tygodnia, ale teraz już z większym spokojem na nie czekam, bo czuję ruchy bobaska

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Aż się boję bo ja idę w środę a ostatni raz byłam z pół roku temu.

Ściskam mocno kciuki,będzie dobrze
Ja się właśnie zapisałam na piątek Od momentu ciąży idę pierwszy raz, w pierwszym trymestrze nawet nie myślałam o tym, bo i tak nic bym sobie nie pozwoliła robić bez znieczulenia, a w drugim ginek mówił, że można. Zapisz i po będziesz spokojna

Cytat:
Witam wszystkie mamusie
Witam Gratuluje fasolki
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 16:15   #888
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Witam wszystkie mamusie
Witaj Naszym groniepowiedz Nam coś o sobie.

My byliśmy na bilansie,Gracjanek był bardzo grzeczny i wypadł bardzo dobrze. A jak wróciliśmy położyliśmy sie spać :ziewa:.
U Nas nie leje,ale dalej pochmurno okropnie,kiedy się wypogodzi.
Widzę,że temat krocza się rozwinął. Więc co do porodu,to ja nacięcie czułam ale nie bolało mnie to wcale,a szycia praktycznie nie czułam.
Najgorsze jak dla mnie to jest jak po porodzie zawiozą Cię na sale i tak leżysz z tą podpachą wielką pomiędzy nogami. Ale ja urodziłam o 13.55 a w ten sam dzień wieczorem już chodziłam. Nic mnie nie ciągnęło przy siadaniu,był lekki dyskomfort,ale nie było źle.
I bardzo przydały mi się te majty jednorazowe siatkowe dostępne w aptece,innych nie nosiłam.
Co do pokazywania nacięcia,to u Nas nie było tak,żebym kroczem machała przed wizyta. Przychodziła wizyta,pytała sie czy dobrze wszystko,potem wołała położna na fotel i przemywała krocze takim płynem i patrzyła jak się goi przez dwa dni. Nikt mi w krocze z lekarzy nie zaglądał.
Co do biustonosza do karmienia to ja miałam i bardzo sobie chwale,piersi mi dobrze podtrzymywał,a miałam takie nabrzmiałe od pokarmu jak bym silikony miała heee.
Laktator miałam,ale nie uzywałam,bo moje dziecie piękne ssało pierś.

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 17:19   #889
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam wszystkie mamusie
witam, witam i o samopoczucie pytam

Cytat:
o tyle dobrze, że obie uważają, że w wychowanie się wtrącac nie będą, bo im nikt dzieci nie wychowywał. Mam nadzieję, że to się nie zmieni i tylko pod formą pomocy chcianej będą ingerowac
u mnie niestety do pomocy już dziś szykują się obie. ja nie mówię, że nie chcę czy nie będę jej potrzebować ale nie na takiej zasadzie ja Ci dziecko wykąpię bo skąd pierworódka może to umieć poradzę sobie a jak nie to wtedy poproszę o wsparcie.

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość

Bafi, moja córka, o ile to będzie dziewczynka ma mieć na imię "Maryśka"ale ja się w jej imieniu nie obrażamswoją drogą fajnie jest mieć imię dla boberka
moja przyjaciółka na swojego boberka mówi 'piżmak'... też cudnie

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Elmiria Pokaż wiadomość

Widze, że coraz więcej mamusiek odczuwa ruchy bobasków Ja od czwartku też mam przyjemnosć tego doświadczać! Z utęsknieniem czekam, kiedy mąż też będzie mogł to poczuć
a ja muszę się pożalić, że jeszcze nic nie czuję a tak bym chciała...
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 17:25   #890
colds
Zakorzenienie

Sojka - A jeżeli dziecko będzie od początku dawać sobie radę..?
Bo nie chciałabym kupować już teraz, w końcu nie wiadomo jak to będzie..
Lepszy elektryczny czy ręczny?

Edytowane przez colds
Czas edycji: 2012-04-16 o 17:46
colds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 17:26   #891
maggie123
Zakorzenienie

wreszcie mój bąbel sie odezwał i zaczął się ruszać i pięknie fikać. Tak mniej więcej na wysokości pępka po prawej stronie.
wielka ulga.... bo już tak się bałam

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 17:26   #892
colds
Zakorzenienie

Gdy siedzę to się zastanawiam czy czuję Dzidka. Jednak jak kładę się na plecach i mam rękę na brzuchu to kopniaki są bardzo wyraźne.
Aga_ton - jeszcze troszkę i będziesz czuła!
Stary 2012-04-16, 17:40   #893
tamlin111
Zakorzenienie

Uprzejmie informuję iż moje dziecię ma pisiora Będzie syn. Tak na 99%
Poza tym wszystko pięknie.
A teraz muszę nadrobić z czytaniem.
Stary 2012-04-16, 17:46   #894
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
super !! wiec bedzie parka gratuluje

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 17:46   #895
colds
Zakorzenienie

Gratulacje synka!
Stary 2012-04-16, 17:57   #896
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Gratulację Tamlin!!!
ja też z niecierpliwością czekam na taką wiadomość, bo czuję, że syn, ale poczekam, aż się wyjaśni na pewno
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:00   #897
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje

Ja nie miałam okazji jeszcze poznać płci maluszka,bo mój gin. dysponuje zwykłym aparatem dopochwowym.
No cóż...muszę poczekaćZa to posłuchałam bicia serduszka i wszystko jest OK.
Mam odpoczywać,a wrazie mocniejszych skurczy mam zrealizować recepte na jakiś tam lek.Mam nadzieję,że się obędzie bez tego.
Jest mi smutno,bo mąż dał mi tylko kase na wizytę a jak wróciłam nawet nie zapytał jak tam...

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:13   #898
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
super! będzie parka
Ja po wizycie, malutek ma 13 cm, zdrowy, silny i na 90 % jest DZIEWCZYNKĄ

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:16   #899
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Cytat:
Większość chłopaków narazie. Gratuluje, parka będzie piękna

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Gratulację Tamlin!!!
ja też z niecierpliwością czekam na taką wiadomość, bo czuję, że syn, ale poczekam, aż się wyjaśni na pewno
Ja przeczuwałam dziewczynkę, a jest chłopczyk

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
super! będzie parka
Ja po wizycie, malutek ma 13 cm, zdrowy, silny i na 90 % jest DZIEWCZYNKĄ
dziewczynka, super też parką
Stary 2012-04-16, 18:46   #900
felicidad
Przyczajenie

Tamlin, Baobabek gratuluję, fajnie, że już wiecie tak "na pewno"ja nadal pozostaje w sferze intuicyjnej

Edytowane przez felicidad
Czas edycji: 2012-04-16 o 18:48
felicidad jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości