Powiększanie piersi cz.7 - Strona 396 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 14:11   #11851
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Same problemy z doborem tego stanika... kiedyś brałam pierwszy lepszy z pushupem i było dobrze hahahaaha
mi lekarza w karcie napisał: "niedorozwój piersi" więc jakby nie było moje implanty to protezy ))
Ise bierz ten mamabel plain rozm 75E napewno bedziesz zadowolona, są czarne i cieliste do wyboru

Kamiluwa a Ty nie bądź taka skromnisia, są wspaniałe a jeszcze piękniejsze będą jak dojrzeją Ise zaraz też takie piękności będzie miała

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

co Wy na to??
http://allegro.pl/panache-swimwear-s...231740603.html
Stary 2012-04-16, 14:20   #11852
celina777
Rozeznanie

Zastanawiam sie czemu niektóre dziewczyny maja termin operacji kilka miesięcy do przodu a ja mam ustalić miesiąc przed?

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Ise bierz ten mamabel plain rozm 75E napewno bedziesz zadowolona, są czarne i cieliste do wyboru

Kamiluwa a Ty nie bądź taka skromnisia, są wspaniałe a jeszcze piękniejsze będą jak dojrzeją Ise zaraz też takie piękności będzie miała

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

co Wy na to??
Piękny model,marzenie....możliwe po podreperowaniu piersi
Stary 2012-04-16, 14:27   #11853
jooasi
Wtajemniczenie

Celinko to zależy jak pracuje dany lekarz i jakie ma kolejki, ja też się do swojego umawiałam z miesięcznym wyprzedzeniem
Stary 2012-04-16, 14:31   #11854
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Zastanawiam sie czemu niektóre dziewczyny maja termin operacji kilka miesięcy do przodu a ja mam ustalić miesiąc przed?
Bo Nasz Pani Dr bardzo uważnie patrzy na termin miesiączki. Dlatego jeżeli nie bierzemy tabletek anty...jest mozliwośc poprzesuwania się okresu (ja tak mialam dwa razy ) Mi dr kazała w pierwszy dzień misięczki m-c przed planowanym wstępnie terminem... A operacje piersi wykonuje między poniedziałkiem a środą.

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

A to co pisze Joasi to tez racja

W razie czego możesz druknąć moje fotki i udać się z nimi do pani dr że coś takiego Ci się podoba. Tzn takie cycuchy

Edytowane przez kamiluwa
Czas edycji: 2012-04-16 o 14:33
kamiluwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 14:42   #11855
celina777
Rozeznanie

[QUOTE=kamiluwa;33579275]Bo Nasz Pani Dr bardzo uważnie patrzy na termin miesiączki. Dlatego jeżeli nie bierzemy tabletek anty...jest mozliwośc poprzesuwania się okresu (ja tak mialam dwa razy ) Mi dr kazała w pierwszy dzień misięczki m-c przed planowanym wstępnie terminem... A operacje piersi wykonuje między poniedziałkiem a środą.

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

W razie czego możesz druknąć moje fotki i udać się z nimi do pani dr że coś takiego Ci się podoba. Tzn takie cycuchy [/QUO

Chciałabym....Chciałaaaaa ....ale będę miała podwieszane swoje zwiski i co wyjdzie to wyjdzie
Codziennie rano po smarowanku zwiskow formuje je i kształtuję w oczekiwaniu aż smarowidło wsiąknie i myślę,że wyjdą fajne zgrabne cycuszki tym żyję ))
Stary 2012-04-16, 15:01   #11856
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:

co Wy na to??
Uuu lala super kostium!!! Ja właśnie zaczynam planować wakacje i jakoś w tym roku wyjazd nad morze mi nie straszny xD aż się nie mogę doczekać! DDDDD
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 15:38   #11857
KasiaPolak
Raczkowanie

Witam dziewczynki właśnie przebrnełam przez mase weekendowych wiadomości nadrobiłam zaległości ( ale mi się zrymowało )
Po części rozumiem anike bo myślę że u mnie w pracy koleżanki będą patrzyły z zazdrością ale kurcze robię to dla siebie a najlepsze jest to że kiedy miałam się przyznać swojej mamie że wpłaciłam zaliczkę i nie mam już odwrotu to miałam takiego pietra że sobie nie wyobrażacie a co zrobiła moja mama ? powiedziała że ona mnie rozumie i wcale nie uważa tej decyzji za złą byle bym z rozmiarem nie przesadziała .

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

A mam jescze takie pytanko tak prywatnie czy któraś z Was jest z Warszawki ?
KasiaPolak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 15:42   #11858
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez KasiaPolak Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki właśnie przebrnełam przez mase weekendowych wiadomości nadrobiłam zaległości ( ale mi się zrymowało )
Po części rozumiem anike bo myślę że u mnie w pracy koleżanki będą patrzyły z zazdrością ale kurcze robię to dla siebie a najlepsze jest to że kiedy miałam się przyznać swojej mamie że wpłaciłam zaliczkę i nie mam już odwrotu to miałam takiego pietra że sobie nie wyobrażacie a co zrobiła moja mama ? powiedziała że ona mnie rozumie i wcale nie uważa tej decyzji za złą byle bym z rozmiarem nie przesadziała .

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Ja jestem z Warszawy. A mój tata i mama też zrozumieli i może to głupie ale po operacji pokazałam tacie zdjęcie które zrobiłam przed czyli swojej wyjściówki i aż mu się głupio zrobiło że tak marudził że po co ja to robię :P uznałam że moge pokazać bo to juz nie moja heheheh od razu mnie pogłaskał po główce i chyba jakoś zrozumiał bo akceptował operację ale nie popierał...
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 16:10   #11859
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KasiaPolak Pokaż wiadomość

kasiu to super, że mama to tak spokojnie przyjęła

Cytat:
Ja jestem z Warszawy. A mój tata i mama też zrozumieli i może to głupie ale po operacji pokazałam tacie zdjęcie które zrobiłam przed czyli swojej wyjściówki i aż mu się głupio zrobiło że tak marudził że po co ja to robię :P uznałam że moge pokazać bo to juz nie moja heheheh od razu mnie pogłaskał po główce i chyba jakoś zrozumiał bo akceptował operację ale nie popierał...
ise oo jaka odważna dziewczynka ja bym i tak się spaliła ze wstydu i bym tego w życiu nie zrobiła
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 16:23   #11860
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
Bo Nasz Pani Dr bardzo uważnie patrzy na termin miesiączki. Dlatego jeżeli nie bierzemy tabletek anty...jest mozliwośc poprzesuwania się okresu (ja tak mialam dwa razy ) Mi dr kazała w pierwszy dzień misięczki m-c przed planowanym wstępnie terminem... A operacje piersi wykonuje między poniedziałkiem a środą.

W razie czego możesz druknąć moje fotki i udać się z nimi do pani dr że coś takiego Ci się podoba. Tzn takie cycuchy
hm dlaczego tylko miedzy poniedzialkiem a sroda??pytam bo tez biore tabsy i chce sobie okres ustalic na konkretny termin wiem ze musi to byc miedzy 5 a 10 dniem cyklu...i tylko odpon do srody ??cos jeszcze musze wiedziec??z gory dzieki
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 16:29   #11861
jooasi
Wtajemniczenie

kassik chyba chodzi oto że w tych dniach ma dostęp do sali operacyjnej. doktorzy zwykle jeszcze gdzieś pracują i operacje prywatne wykonują w konkretne ustalone dni.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 16:41   #11862
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
malinko na nasze biusty stroje Freya i Panache są fajne bo kupujesz osobno gatki a staniczki mają oznaczenia jak zwykłe zamiast S czy L pod którymi nie wiadomo co się kryje
ja kupiłam taki ale majtaski mam figi nie szorty http://allegro.pl/freya-supernova-sz...221425457.html
doskonale cycki zbiera, moja aż za bardzo

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

nie wiem jaki rozmiarek nosisz ale za taką cene warto nawet zapięcie przerobić, jakość doskonała, płaciłam za swój zestaw 250zł:
http://allegro.pl/freya-fantastyczny...272759368.html

http://allegro.pl/freya-majtki-kapie...272758688.html
ładny ten kostiumik tylko nie wiem do końca jaki rozmiar stanika wziąć tak bez przymiarki... ten sprzedawca z linku ma tylko 80DD a na moje 70-75 F będzie chyba mały... w jakich centrach handlowych są te sklepy?

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
A patrzyłaś w Esotiq? http://www.esotiq.com/ nie wiem na kiedy potrzebujesz, ale obejrzyj sobie katalog, kostiumy dopiero mają być w maju, czekam właśnie na dostawę. No i ceny są baaardzo do przyjęcia. Żelkowe towarzystwo z krk sobie chwali, mają fajne rozmiarówki Nie wiem skąd jesteś, u nas jest stoisko w bonarce.
u mnie też jest chyba ten sklep dzięki na pewno zobaczę
Stary 2012-04-16, 16:51   #11863
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Hej!
Chciałam zapytać czy możecie polecić jakichś dobrych chirurgów z Krakowa, gdzie w Krakowie powiększać piersi?
Jestem tu już któryś raz ale wątek ma 7 części po 500 stron albo i więcej i nie jestem w stanie przez to wszystko się przekopać tym bardziej, że widzę, że jesteście dość zżyte i sam temat operacji schodzi często na dalszy plan i ciężko znaleźć konkretne informacje.
Chciałam wiedzieć mniej więcej w jakiej skali kształtuje się koszt operacji. Kiedyś czytałam, że 6-12 tyś i wzwyż. Ale nie wiem czy to prawda i gdzie iść, co robić.
Generalnie chciałam się czegoś więcej dowiedzieć zanim podejmę jakiekolwiek decyzje. Jestem po jednej ciąży i nie wiem czy do roku zdecyduję się na drugie, jeśli tak to przesunę marzenia o operacji na później

Napiszcie coś na ten temat, bo mało o tym wiem, a wolę dowiedzieć się od dziewczyn, które to przeżyły bądź planują

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 17:53   #11864
Olivkaa200
Zakorzenienie

Ilove widze Cię jak samopoczucie przed jutrem?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:02   #11865
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
sorki Andzikusku, my mamy w zaleceniach ZERO JEDZENIA I PICIA... jak się zapomnisz i napijesz, to Cię zawrócą w drzwiach....
E tam, od rana do godz 15-tej wszystko co wypijesz juz dawno wysikasz, a organizm dobrze nawodniony bedzie.

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:26   #11866
jooasi
Wtajemniczenie

witaj mathilda
cały Kraków w kolejce do Kasprzyka stoi, nie znam innych lekarzy od Was.
ja za swoje piersi zapłaciłam 10tys we Wrocławiu i taniej nie znajdziesz a u wspomnianego lekarza jest sporo drożej. pewnie zaraz jego pacjentki się odezwą

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
E tam, od rana do godz 15-tej wszystko co wypijesz juz dawno wysikasz, a organizm dobrze nawodniony bedzie.
też sobie nie wyobrażam bez picia do 15 wytrzymać. ja mogłam zjeść normalnie śniadanko rano i poscik tylko przez 6h
ale co lekarz to metoda, rzyganka się boją widocznie

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
ładny ten kostiumik tylko nie wiem do końca jaki rozmiar stanika wziąć tak bez przymiarki... ten sprzedawca z linku ma tylko 80DD a na moje 70-75 F będzie chyba mały... w jakich centrach handlowych są te sklepy?

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

u mnie też jest chyba ten sklep dzięki na pewno zobaczę
malinka 80DD to miseczkowo 75E i 70F ale pewnie byś musiała obwód zmniejszyć bo ma zapięcie na plecach. ja mam na swoje wymiary 72/92 kupiony rozmiar 70E. musisz sobie w necie sprawdzić gdzie możesz u siebie Freye kupić bo nie wiem skąd jesteś, we Wro nie ma ich sklepów niestety
malinko u tego sprzedawcy możesz zwrócić towar kupiony w opcji "kup teraz"

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-04-16 o 18:46
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:33   #11867
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
witaj mathilda
cały Kraków w kolejce do Kasprzyka stoi, nie znam innych lekarzy od Was.
Joasi, nie tylko Kraków ja z Warszawy jadę do Kasprzyka

Mathilda, Mune jest od Kasprzyka miała niedawno a niebawem Sherry się kładzie na stół więc jest nas tu trochę...
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:43   #11868
jooasi
Wtajemniczenie

Mya widzę Cię dziubasku jak się udały ploteczki z Gwen??
Stary 2012-04-16, 18:58   #11869
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hm dlaczego tylko miedzy poniedzialkiem a sroda??pytam bo tez biore tabsy i chce sobie okres ustalic na konkretny termin wiem ze musi to byc miedzy 5 a 10 dniem cyklu...i tylko odpon do srody ??cos jeszcze musze wiedziec??z gory dzieki
Bo po operacji zostaje się dwa dni w klinice-więc od środy do piątku, a w sobote już klinika nieczynna i pozostałe dni odpadają.

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Buziaczki było suuuuuper deszczysko nas nie wystraszyło Gwen śliczna i bardzo rozmowna dziewczyna tylko czasu nam zabrakło żeby wszystko obgadać- to chyba cała noc potrzebna by była . Więc już na następne spotkanie się cieszę

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
o kurcze Ale sposób bardzo dobry!!!!! powiem, że nie pomyślałabym żeby tak problem rozwiązać. Super rozwiązanie- będziemy je propagować bo wiele z nas ma lub miało problem by rodziców/najbliższych przekonać że decyzja była słuszna.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 18:59   #11870
jooasi
Wtajemniczenie

chociaż mogłyście sobie w cycki pozaglądać następne spotkanie.... a ja? a ja? a ja??????
Stary 2012-04-16, 19:01   #11871
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
O i zapomniałam dodać, że jedziesz w lato nad morze hihi

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-04-16, 19:08   #11872
jooasi
Wtajemniczenie

oooooooo proszę byle by to lipiec był to już się zapisuje i łózko prosze mi rezerwować bo cały sierpień w Bułgarii siedze
Stary 2012-04-16, 19:12   #11873
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
chociaż mogłyście sobie w cycki pozaglądać następne spotkanie.... a ja? a ja? a ja??????
O właśnie napisałam że jedziesz ze mną do Gwen albo z Gwen do mnie w czerwcu nawet była opcja by Wrocław odwiedzić jak będziesz protestować
W cycki pozaglądać no tak na pierszym spotkaniu, hihi. No a pozatym cycki to już widziałyśmy - dziś żeśmy sie poznawały z innej strony A tak poważnie - nie było gdzie i jak. Ale i przez bluzeczkę Gwen skarby są śliczne - kurcze jakby jej były od zawsze, tzn nie wyobrażam sobie jakby ich nie miała
Może Gwen zaraz zajrzy do nas- bo już jest w drodze do domku i może się połączy

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
oooooooo proszę byle by to lipiec był to już się zapisuje i łózko prosze mi rezerwować bo cały sierpień w Bułgarii siedze
O widzisz- no to lipiec

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 19:18   #11874
Olivkaa200
Zakorzenienie

A co Wy dziewczynki w trojkaciki sie bedziecie bawicJa w lipcu tez sie moge do Was dolaczyc jako cyckowa kaleka

A tak na serio fajnie ze sie spotkalyscie

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-16, 19:20   #11875
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
malinka 80DD to miseczkowo 75E i 70F ale pewnie byś musiała obwód zmniejszyć bo ma zapięcie na plecach. ja mam na swoje wymiary 72/92 kupiony rozmiar 70E. musisz sobie w necie sprawdzić gdzie możesz u siebie Freye kupić bo nie wiem skąd jesteś, we Wro nie ma ich sklepów niestety
malinko u tego sprzedawcy możesz zwrócić towar kupiony w opcji "kup teraz"
dzięki Joasi jak we wrocku nie ma to w opolu też. ale na szczęście jest allegro
Stary 2012-04-16, 19:29   #11876
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Bo po operacji zostaje się dwa dni w klinice-więc od środy do piątku, a w sobote już klinika nieczynna i pozostałe dni odpadają.

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Buziaczki było suuuuuper deszczysko nas nie wystraszyło Gwen śliczna i bardzo rozmowna dziewczyna tylko czasu nam zabrakło żeby wszystko obgadać- to chyba cała noc potrzebna by była . Więc już na następne spotkanie się cieszę

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

o kurcze Ale sposób bardzo dobry!!!!! powiem, że nie pomyślałabym żeby tak problem rozwiązać. Super rozwiązanie- będziemy je propagować bo wiele z nas ma lub miało problem by rodziców/najbliższych przekonać że decyzja była słuszna.

mya czyli jak np operacje ma sie w pt to w sob juz cie wypuszczaja??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:46   #11877
gwendolinka
Zadomowienie

Jestem i ja! Spotkanie miłe - a jakże
Myi to się nie dało nie poznac od razu widać włosy którymi drobinka sie może ze dwa razy chyba zawinąć
Faktycznie gadać to można byłoby do nocy
albo i do rana.
Ja nigdy we wrocławiu nie byłam wlaśnie na szybkiego wyklikalam ze polski bus jezdzi co prawda do wrocka ale przez wawe wiec mi sie kalkilowac nie bedzie , pozostaje pkp . Noo chyba ze zrobili takie tanie polaczenia lotnicze typu 99zł jak do warszawy

Cyckowa kaleka - O mamo ale teraz ostro podsumowalaś. Hihihi.
P.s. Że sobie pozowolę na taka prywatę- to Mya ma te piersi oj ma ale za mały dekolt był

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:55   #11878
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Cyckowa kaleka - O mamo ale teraz ostro podsumowalaś. Hihihi.
Jak bede pare dni po operacji to na pewno nie bede w pełni sprawna taka mała kaleka

Fajnie Wam dziewczynki

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-16, 19:59   #11879
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
A ja pomyslałam Bo ostatnio coś moja przyszła bratowa coś mowila, czy mi to potrzebne było etc... Ona niby dobra dziewczyna, ale czasami troche myslenie ma "zamkniete" bo permanentne makijaze dobre itd ale np implanty to juz "nie wie czy by sie zdecydowała" . Ale sama ma ładny biuust spory -w sam raz. Jest tak , ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
Mówie do niej "wiesz co , coś ci pokaże... I pokazałam jej zdjecie przed i po" i Jej mina... (az mi sie przykro zrobiło ) Ale juz teraz to przeszlosc... mówi " Oj dobrze ze zrobilaś, wcale ci sie nie dziwie... jak ja bym taki miala, to chyba pierwsze co by było to tez bym na operacje zbierała " Dosyc szczerze ale nie chciala mnie urazic mówi ze róznica OGROMNA i ze sie mi nie dziwi.

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Jak bede pare dni po operacji to na pewno nie bede w pełni sprawna taka mała kaleka

Fajnie Wam dziewczynki
Hahahaha, wiesz Olivka - koleżanka twoja była sprawna więc pewności nie ma

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:04   #11880
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _martus_ Pokaż wiadomość
tonia, ja też mam opryszczkę, mimo, że od zabiegu (już ponad 3 tygodnie!!) łykam codziennie heviran. myślę, że to ten zabieg poważnie obniża odporność. ja dostałam jeszcze zaraz po wyjściu z kliniki zapalenia zatok, brałam 10 dni antybiotyk, ale nic nie pomógł, a teraz internista rozłożył ręce i kazał mi iść do laryngologa, robić TK i leczyć inaczej. a wcześniej byłam okazem zdrowia- no pomijając tę opryszczkę heviranooodporną :/
joasi, kostium boski, uwielbiam freyę! nawet z moich naleśników potrafiłą zrobić coś. a teraz to dopiero!

dziewczyny- poradźcie pliiis, jaka jest właściwie przyczyna zakazu fiszbin?? zakładając, że fiszbiny leżą POZA piersią- na żebrach i mostku i nie mają żadnych kontaktów z implantami? chodzi mi o coś takiego konkretnie : http://img.zodee.com/products/style/large/AA4234.jpg
no i czy jak z tego stanika(z fiszbinami) wypruję fiszbiny, to mogę uznać, że już jest bezpieczny na czas gojenia??
Fiżbina ma na celu podnoszenie biustu- podtrzymuje go od dołu, podnosi, ogranicza i formuje. I nawet jak jest dobrze dobrana więc okala pierś i na piersi nie leży- na pierś działa bo takie jest jej zadanie. Często po wyjęciu fiżbiny stanik już piersi nie unosi- no bo to właśnie fiżbina piersi dzwiga. Mam na drugim kompie zdjęcia jak fiżbinka działa na implnt- kiedyś przy okazji wrzucę.

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Witam
Dziewczyny, naprawdę dziękuję Wam za te słowa. Nie wiem, czy problem leży we mnie, bo mąż też uważa, że te cycuszki (przepraszam Kamiluwo, że pokazałam ) są za duże i nie do ukrycia latem. Jest więc nas dwóch oszołomów ?
Gdyby dr wybrała mi mniejszą wkładkę, poszłabym bez wahania pod nóż. Łudziłam się jeszcze, że będą to niewielkie piersi, zresztą dr powiedziała mi, że wyjdą takie B/C, więc byłam wniebowzięta. Lecz piersi Kamiluwy - przepiękne, ale na B/C to zupełnie nie wyglądają.
Śmiejecie się, że sobie wymyślam - siostra, bratowa itd. Kurdę, ale one też mają mikrusy i co lato prześcigamy się, która ma bardziej wypchane cycki . Siostrze mogłabym powiedzieć, ale bratowa jest naprawdę bardzo zazdrosną i zawistną osobą, nie zostawi na pewno takiego newsa dla siebie. A mniejszych mi dr nie zrobi i tu koło się zamyka. Boję się, że inny dr może spartolić robotę, bo jakie moje cycki są, każdy widzi. Co mi z większych i nadal krzywych.
Spadam do pracy
O proszę i jest osoba która postawiła kropke nad "i" Eeee ale co facet może powiedzieć o piersiach 2 msc po operacji, sorki ale Twój Tż nie ma pojęcia o czym mówi.
I skończyło się na tym , że będzisz z zawistną bratową kombinować jak swój koples zamaskować- no nie kumam tego
Hihi ja jak Jooasia- takie osoby wymiatam z otoczenia , nawet świąt sobie nie psuję

Cytat:
martus fiszbiny w staniku są po to żeby dźwigały pierś więc dźwigają i implant a na tym etapie to zupełnie niewskazane. a źle dobrane, uciskające mogą go dodatkowo zdeformować jak je wyciagniesz to staniczek bedzie ok dla cycków ale pewnie szybko straci forme.
jak potrzebujesz gładki stanik do dekoltów kup Triumpha mamabel i wytnij bawełniany trójkącik do karmienia ze spodu, bardzo fajny wygodny stanik, masz go w albumie kamiluwy
Ten trójkącik dla kształtujących się piersi jest bardzo dobrym, elastycznym podparciem- więc do 6 msc dobrze jest go zosatwić bo świetnie działa na pierś

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
mya czyli jak np operacje ma sie w pt to w sob juz cie wypuszczaja??
Nie, nie- po operacji zostaje się dwie doby. Więc jeśli masz operacje w pon to wychodzisz do domku środę. A jeśli masz w środę- wychodzisz w piątek. Dlatego w czwartek i piątek już Pani dr nie operuje-bo byś musiała leżeć do soboty/niedzieli, no a klinika jest nieczynna w soboty i niedziele.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości