Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 19:21   #2401
natee
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII

brat odpisał...

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Hej wróciłam od ginekologa.
Wszystko ok, powiedział, ze wszystko mu sie bardzo podoba: szyjka ok, nie ma zagrozenia porodem przedwczesnym, macica mięciutka, wyniki dobre, łącznie z glukozą i moczem Oby tak dalej było !!!!
super

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:21   #2402
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko ok, powiedział, ze wszystko mu sie bardzo podoba: szyjka ok, nie ma zagrozenia porodem przedwczesnym, macica mięciutka, wyniki dobre, łącznie z glukozą i moczem Oby tak dalej było !!!!
rewelacja
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:22   #2403
Paula SHIN
Zakorzenienie

natee co napisal?

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:25   #2404
Balbinka1983
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Jejku dzisiaj mam zgagę. Do tej pory w ciąży zdarzyło mi się mieć parę razy ale na ogół szybko przechodziło samo. A teraz nie chce. Małż poszedł do apteki po coś żeby mi pomogło

kathrinaaaaa super spodnie I jaki masz zaje.isty tyłek

Ładny brzucholek

Super zdobycze

Mój brat przyklejał sobie do szafy lustro na jakąś specjalną taśmę i mu się to dobrze trzyma.
I tak ze znajomymi nie robi się interesów. Nam znajomy robił meble w kuchni - po kosztach więc to było super, ale potem chciałam reklamować blat. I to nie jemu a do producenta. Z tym, że znajomy miał to złożyć. I nic. Obcemu to bym wygarnęła co myślę, a znajomemu...

Jejku jaki kochany Mały. Pewnie będzie zadowolony jak jego braciszek nieco podrośnie.

http://paulako.blogspot.com/2011/11/...ksykanska.html

Moje zmiany: podwajam składniki - ile bym nie zrobiła, zawsze jest mało
nie daję kukurydzy - bo małż nie lubi
dodaję jeszcze białą fasolkę
z przypraw: nie daję kostki rosołowej tylko troszkę vegety, sól, pieprz, dużo papryki słodkiej i mniej ostrej (w proszku lub suszona papryczka chili)
Ale wszystko według uznania, dodacie to co lubicie.
Zupa fajna na imprezy, szczególnie jak wierzch posypie się serem - rzadko to robię.
Smacznego

Powinno być zakazane Ale avatarek jest wyjątkowo ładny

My mamy pokój na żółto - jest to taki delikatny ciepły żółty kolorek.

Rewelacja, też chcę do końca maja pracować. Jak zareagował szef?
Szef się ucieszył, powiedział "super, spoko rób tak, żeby tobie było dobrze, tylko informuj mnie wcześniej" on ogólnie jest naprawdę w porządku jeśli chodzi o takie ludzkie sprawy (no oprócz pensji, bo tu raczej serca za dobrego nie ma)
Stary 2012-04-16, 19:25   #2405
phdwao
Zakorzenienie

pierwszy raz mi dziecko zapodało w żebra
Stary 2012-04-16, 19:26   #2406
branzoletka
Branzoletka

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
Halo halo!!
ponawiam pytanie:

ile bierzecie magnezu dziennie??
i Omega3 jeśli bierzecie to też ile??
Ja nie biorę ale jak trzeba będzie, to wezmę i wtedy wgryzę się w temat

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
no dokładnie i jakos krzywych pleców nie mamy wiesz co ten kokos pianka fiki miki, który kupiłam jest nawet tańszy od tego z ikei bo 99zł
Krzywe plecy, to bardziej od ciężkich plecaków dzieciaki mają, bo to jakiś koszar jest ile kg.książek te nasze dzieci muszą dźwigać

Ja osobiście mam skoliozę i muszę spać na dobrym materacu i kupiłam w Ikei piankowy z cienką warstwą sylikonu i jestem pszeszczęśliwa, bo skończyły mi się wszelkie bóle kręgosłupa i tylko szkoda, że będziemy musieli go sprzedać, bo z sypialni zrobimy pokój dziecięcy więc my będziemy musieli coś składanego wymyślić do dużego salonu

Cytat:
noo maskara ja bede gotowac ile sie da, mam parowar, mam blender, mysle ze sobie poradze
Ja mam tylko blender ale na parze mogę gotować, bo mam taka prostą wkładkę, którą wkładam do każdego garnka. Teraz zresztą też nam gotuje zwłaszcza brokuły, które są dzięki temu jędrne i zielone a jak smakują nie mówiąc już o witaminach, które zostają

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Dalej nie ma mamci
Kurcze nie ma do niej tel. bo nie ma jej w klubie Też się martwię ale trzeba być dobrej myśli.

Cytat:
bym se zjadla czekolade
Jak to pisałaś akurat oblizywałam się po zjedzonej kosteczce

Cytat:
Kolejny obrazek od mojego małża:
http://kwejk.pl/obrazek/1098492/awwwww,;3.html
Szkoda, że fotomontaż ale słodkie

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
Kurcze, wpadam raz na jakiś czas do mamuś marcowo-kwietniowych na odchowalni i jak czytam o tych problemach z karmieniem to myślę, że chyba nie będe karmić piersią..... nie chce być wyrodną matką, ale te mamusie-biedactwa się tak męczą!!! Myślę sobie, że będe karmić tylko przy bardoz dużej ilości pokarmu a jak będzie kiepsko z laktacją to mm i trudno...
A jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
Ja mam traumę straszną dlatego teraz czytam co się da żeby nie przechodzić tego tak jak wtedy i już mam parę patentów, które mam nadzieje zadziałają, bo jak nie, to się załamię

Cytat:
Napisane przez modnisia86 Pokaż wiadomość
ale wczoraja rozmawialm z koleżanką i mówiła że ona ochraniaczy na łóżeczko nie korzysta. i tak sie zastanawiam teraz czy są one niezbędne
Moja córka nie miała w łóżeczku ochraniaczy, przeżyła nigdy się nie skarżyła, ze coś ją boli po nocy i nie miała siniaków więc myślą, że bez przesady. No ale jeśli któraś mama chce chuchać i dmuchać na swoje zwłaszcza pierworodne, to też zrozumiem

Cytat:
Jej skończyli montować nam szafę - teraz trzeba ten bajzel ogarnąć. Mam nadzieję, że jeszcze tu dzisiaj zajrzę
Wiem co przeszłaś Nasza już też stoi Tylko się okazało, że ściany są krzywe(układają się w łuk) i trzeba coś z tym zrobić oraz musimy je pomalować a raczej wykończyć jakąś mozaiką i przedpokój gotowy.

Dobra ponadrabiałam, to ide organizować syf w kuchni, bo jak chorowałam, to oczywiście nie było komu nawet talerza umyć

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud

Edytowane przez branzoletka
Czas edycji: 2012-04-16 o 19:27
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:29   #2407
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Krzywe plecy, to bardziej od ciężkich plecaków dzieciaki mają, bo to jakiś koszar jest ile kg.książek te nasze dzieci muszą dźwigać

Ja osobiście mam skoliozę i muszę spać na dobrym materacu i kupiłam w Ikei piankowy z cienką warstwą sylikonu i jestem pszeszczęśliwa, bo skończyły mi się wszelkie bóle kręgosłupa i tylko szkoda, że będziemy musieli go sprzedać, bo z sypialni zrobimy pokój dziecięcy więc my będziemy musieli coś składanego wymyślić do dużego salonu

Ja mam tylko blender ale na parze mogę gotować, bo mam taka prostą wkładkę, którą wkładam do każdego garnka. Teraz zresztą też nam gotuje zwłaszcza brokuły, które są dzięki temu jędrne i zielone a jak smakują nie mówiąc już o witaminach, które zostają

No z tymi plecakami to prawda, straszne ile muszą maluchy dźwigać

tak zgadzam sie, takie warzywa na parze samakuja duzo lepiej i witaminek więcej
Stary 2012-04-16, 19:31   #2408
nicki86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
A co do łożysk to słyszałam że nimi karmi się ryby pangi... Żeby były dorodne mmmm he he
jeszcze lepiej....
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:32   #2409
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
natee co napisal?
troche nie wierzy, ze wozek za 400 euro jest taki do dupy i nie czai o co chodzi z amortyzacja, bo 'przeciez to nie samochod'
ale ogolnie mowi, ze tez byl za tym, zeby dac nam kase i zebysmy sobie sami kupili, zrobie jak zechce, jemu to obojetne i sie nie obrazi

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:32   #2410
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunianastajlu Pokaż wiadomość
Czasem podczytuje sobie forum wiec postanowilam dolaczyc do watku
Pochwale sie, ze bede mamusia sierpniowa .
Juz wiem, ze to Chlopczyk. Ale pani dr zaznaczyla, zeby nie kupowac wszytskiego niebieskiego... wiec pozostawiam 10% tolerancji, gdyby okazalo sie ze moj Syn to Corka.
Nad imieniem ciagle sie zastanawiamy.
Teraz jest nasz 22/23 tydz ciazy.
Pewnie od maja bede bardziej aktywna, bo do konca kwietnia pracuje.

Powoli mysle o skompletowaniu wyprawki. Na razie posiadamy sportowe adidaski - spontaniczny zakup po pierwszym USG ktore potwierdzilo pecherzyk - oraz prezentowe body od kolezanki.

Witaj

Cytat:
Brawo

Cytat:
pierwszy raz mi dziecko zapodało w żebra
Ooo i jakie to uczucie? Boli?
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:34   #2411
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:

My mamy ambitny plan używać pampersów jak najmniej, głownie na wyjścia itp. A w domku to wielorazowe lub nawet tetra Bardzo bym chciała ale czy nam się uda?
Ad1. Super, ze wszystko ok, gratulacje
Ad2. też tak bym chciała

A przy okazji zapytam, czy jeszcze któraś z Was myślała o wielorazowych pieluszkach?
Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
brat odpisał...
No i jak sytuacja?
edit. doczytałam i już wiem
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

Edytowane przez KarolinaPW
Czas edycji: 2012-04-16 o 19:35
KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:35   #2412
pumas
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Może uda mi się was nadrobić później, a może za kilka dni, bo padam na twarz. Miałam koszmarnie trudny i zabiegany dzień. Robiłam dziś wszystko: od zadań stricte technicznych, przez wysyłanie poczty, po pisanie umów, tłumaczenia, spotkania itd. Miałam czas tylko na obiad, a tak to bite 8h przed kompem. Łeb mi pęka, musiałam aż wziąć paracetamol, bo bym się chyba wykończyła. Jutro mam wizytę u gina, liczę, że wszystko jest OK ! Trzymajcie kciuki. Tymczasem spadam i do następnego
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:38   #2413
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

nieprzyjemne boli, takie ostre zakłucie jakby

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość

A przy okazji zapytam, czy jeszcze któraś z Was myślała o wielorazowych pieluszkach?
myslałam i czytałam o nich duż ona innym forum ciążowym maja pochlebne opinie jednak do mnie jakos nie przemawiają, te wymiany wkladów nie wiem jakies do zagmatwane
Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Może uda mi się was nadrobić później, a może za kilka dni, bo padam na twarz. Miałam koszmarnie trudny i zabiegany dzień. Robiłam dziś wszystko: od zadań stricte technicznych, przez wysyłanie poczty, po pisanie umów, tłumaczenia, spotkania itd. Miałam czas tylko na obiad, a tak to bite 8h przed kompem. Łeb mi pęka, musiałam aż wziąć paracetamol, bo bym się chyba wykończyła. Jutro mam wizytę u gina, liczę, że wszystko jest OK ! Trzymajcie kciuki. Tymczasem spadam i do następnego
kciuki masz zapewnione!
Stary 2012-04-16, 19:39   #2414
Linka25
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Cytat:
Juz wiem, ze to Chlopczyk. Ale pani dr zaznaczyla, zeby nie kupowac wszytskiego niebieskiego... wiec pozostawiam 10% tolerancji, gdyby okazalo sie ze moj Syn to Corka.

Powoli mysle o skompletowaniu wyprawki. Na razie posiadamy sportowe adidaski - spontaniczny zakup po pierwszym USG ktore potwierdzilo pecherzyk - oraz prezentowe body od kolezanki.
witaj w naszym gronie!

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
troche nie wierzy, ze wozek za 400 euro jest taki do dupy i nie czai o co chodzi z amortyzacja, bo 'przeciez to nie samochod'
ale ogolnie mowi, ze tez byl za tym, zeby dac nam kase i zebysmy sobie sami kupili, zrobie jak zechce, jemu to obojetne i sie nie obrazi
no to dobrze, że brat wykazuje się większym zrozumieniem sytuacji
myślę, że sprawa sama sie wyciszy więc.. szkoda nerwów
dziś mój gin stwierdził, że jestem zbyt zestresowana- powiedział że dzidziuś też sie denerwuje jak ja się denerwuję, wiec naprawdę warto zmusić się do spokoju ducha
Cytat:

Mnie kiedyś mała kopała pod prawym żebrem właśnie, a potem mnie to żebro delikatnie bolało przy dotyku, ale to chyba niemożliwe żeby to była jej sprawka... Przecież to jeszcze kruszynka... Sama nie wiem.
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:41   #2415
muminek82
Wtajemniczenie

Linkabardzo się ciesze że wszystko wporządku!

witam nową mamusie

ja tez po wizycie,badanie bolało strasznie,wszystko ok ale doktorek stwierdził że muszę sie stawić za 9dni bo póżniej jest majowy weekend a ja jestem delikatna (nie wiem co miał konkretnie na myśli) i on się boi że bez jego nadzoru znowu wyląduje w szpitalu.
wizyty w tym miesiącu puszczą nas z torbami ale co zrobić

dziewczyny a boli Was może spojenie łonowe?mnie boli od dwóch dni ale doktorek powiedział że to normalne.
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:42   #2416
Linka25
Zakorzenienie

Karolina ja jutro w szkole rodzenia mam zajęcia na których będzie mowa o wózkach, fotelikach i pieluchach wielorazowych właśnie. Jak czegoś ciekawego się dowiem, to napiszę.
Stary 2012-04-16, 19:44   #2417
Balbinka1983
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
to jest do odbioru w aptece dbam o zdrowie wiec nie płacisz za przesyłkę, ale trzeba mieć tą kartę mama i maleństwo.

Heh dzisiaj zamowilam magnez, żurawine i lactovaginal i 70 zeta nie moje, do tego luteina mi się kończy i antygrzybkowe. Więc te papmersy sobie darowałam. Promocja jest do końca maja z tego co się zorientowałam.

A z pozytywnych rzeczy, przyszła mi dzisiaj tunika co na allegro zmówiłam i taka średnia jest
Dostalam też kartę apteczną o wartości 300zł za pobyt w szpitaluZ tego co się zorientowałam to można kupić wszystko co się chce w aptecea powinnam dostać jeszcze jedną taką kartę bo mam dwa ubezpieczenia na życie. Więc mogę szaleć, tym bardziej że te leki takie drogie
A ja właśnie zamóiłam 4 paczki pampersów to będą nasze pierwsze pieluchy które kupiliśmy stwierdziłam, że cena dobra bo wychodzi jakoś 46 groszy za sztukę teraz się cieszę, że niedawno wyrobiłam tą kartę
Stary 2012-04-16, 19:44   #2418
Linka25
Zakorzenienie

muminku dzięki bardzo
jedyne co lekarz miał mi do zarzucenia, to że jestem zbyt zestresowana :/
Stary 2012-04-16, 19:47   #2419
Alexandraaa88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
A więc moje Kochane oto moja Lileńka:

wiek ciążowy wg OM 23t4d
wiek płodu wg biometrii 23t4d

położenie płodu podłużne, główkowe

łożysko na ścianie tylnej, w I st. dojrzałości

opis narządów, itp....

BPD 58mm
HC 215 mm
FL 41mm
AC 191mm
AFI prawidłowe
waga 614 g
płeć płodu- ŻEŃSKA
Ślicznotka

Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaczęłam 30 tydzień , teraz to już z górki zleci , a córcia zaczyna coraz mocniej kopać , aż czasami zaboli , ale uwielbiam to

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
No to witam 7 miesiącu i III trymestrze!!!

Cytat:
Super, że wszystko jest w porządku!
Stary 2012-04-16, 19:49   #2420
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ojoj, uważaj na siebie Może jednak wcześniejsze L4? Po co tak się męczysz? Trzymam kciuki za wizytę

Cytat:
nieprzyjemne boli, takie ostre zakłucie jakby

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------
To mnie chyba dziś też Mały strzelił w żerbro Bo mnie tak zakłuło z prawej strony, wysoko.

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
ja tez po wizycie,badanie bolało strasznie,wszystko ok ale doktorek stwierdził że muszę sie stawić za 9dni bo póżniej jest majowy weekend a ja jestem delikatna (nie wiem co miał konkretnie na myśli) i on się boi że bez jego nadzoru znowu wyląduje w szpitalu.

dziewczyny a boli Was może spojenie łonowe?mnie boli od dwóch dni ale doktorek powiedział że to normalne.
Super, że wszystko ok

Nie wiem czy mnie boli spojenie Chyba jednak nie
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:50   #2421
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Karolina ja jutro w szkole rodzenia mam zajęcia na których będzie mowa o wózkach, fotelikach i pieluchach wielorazowych właśnie. Jak czegoś ciekawego się dowiem, to napiszę.
Ooo, fajnie, ciekawe co powiedzą
Cytat:
myslałam i czytałam o nich duż ona innym forum ciążowym maja pochlebne opinie jednak do mnie jakos nie przemawiają, te wymiany wkladów nie wiem jakies do zagmatwane
Myślę, ze to kwestia wprawy, do ogarnięcia
Na samym początku kiedy dziecko potrzebuje wymiany pieluch kilkanaście razy dziennie pewnie będę używać jednorazówek, ale później chciałabym przejść na wielorazowe
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence

Stary 2012-04-16, 19:50   #2422
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
Linkabardzo się ciesze że wszystko wporządku!

witam nową mamusie

to dobrze ze ok muminku boli mnie spojenie łonowe, teraz jest cisza, ale bywały momenty ze bolało bardzo mocno
Cytat:
ja jutro tez ide na sr, pierwszy raz i mam tam tez jogę dla ciężarnych
Stary 2012-04-16, 19:51   #2423
ivoncia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Balbinka1983 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jutro idę rano na glukozę... mam pietra. Jak to u Was (u tych które już miały robioną) było z objawami po wypiciu? Jakieś fale gorąca i tego typu akcje??? Kurde obym się tylko nie porzygała...
mi się tylko odbijało i mała się rozszalała jak wypiłam

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
AAAA swoją drogą weszłam w etap zgagi........aaaaaaaaaaaa aaa!!!! :Cry: zaraz się chyba porzygam......
do mnie też ta nieszczęsna zgaga wrocila :/

Cytat:
Napisane przez modnisia86 Pokaż wiadomość
Ja sie zastanawiam nad zakupem jakiegos fajnego zestawu pościeli.
ale wczoraja rozmawialm z koleżanką i mówiła że ona ochraniaczy na łóżeczko nie korzysta. i tak sie zastanawiam teraz czy są one niezbędne
http://allegro.pl/3-el-posciel-poszewki-ochraniacz-dlugi-300cm-i2278435209.html

my chyba zamowimy jakas z tych
Który Los rzucił nam... "

Nasza Księżniczka !
ivoncia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:53   #2424
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

To mnie chyba dziś też Mały strzelił w żerbro Bo mnie tak zakłuło z prawej strony, wysoko.
mnie tez właśnie z prawej
Cytat:

Na samym początku kiedy dziecko potrzebuje wymiany pieluch kilkanaście razy dziennie pewnie będę używać jednorazówek, ale później chciałabym przejść na wielorazowe
ja nie wiem zobacze, chyba bedzie mi wygodniej z jednorazówkami
Stary 2012-04-16, 19:54   #2425
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Ooo, fajnie, ciekawe co powiedzą

Też chcę tak zrobić..na początek jednorazowe, potem wielorazowe. Ale zobaczymy jak to w praniu wyjdzie.
U nas była właścicielka i w końcu zmądrzała i dała nam kasę z góry za naprawę. Nie wiem dokładnie dlaczego nagle zdanie znowu zmieniła, ale ja się cieszę, że to się tak skończyło.
Byłam też na obiedzie u siostry męża i tak się obżarłam, że mnie żołądek boli..
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:54   #2426
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj i gratuluje

linka
super wiesci oby tak dalej! dobrze że wszystko ok.

a Mnie kluje brzuch i w pochwie też. i bolą Mnie bardzo cycki są takie ciężkie..

mama napisala że ma dla Mnie prezent

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:56   #2427
ajka89
Zadomowienie

Co do spojenia łonowego, to mnie też pobolewa czasem i myślę, że to normalne
Witam też nową mamusie!

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Witaj i gratuluje

linka
super wiesci oby tak dalej! dobrze że wszystko ok.

a Mnie kluje brzuch i w pochwie też. i bolą Mnie bardzo cycki są takie ciężkie..

mama napisala że ma dla Mnie prezent
O matko, o cyckach to mi nic nie mów..czuję się jak krowa..dopiero ostatnie tygodnie mi tak urosły
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:57   #2428
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie bardzo cycki są takie ciężkie..
moje tak samo, az mnie korci by je jakoś zważyć
Stary 2012-04-16, 19:59   #2429
nadalka
Zakorzenienie

muminek mnie boli już od 5mc a ostatnio jest coraz gorzej :/ martwię się że rozeszło mi się spojenie łonowe ... W czwartek pierwszy raz mnie tak bolało że aż kulałam
Stary 2012-04-16, 19:59   #2430
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
Też chcę tak zrobić..na początek jednorazowe, potem wielorazowe. Ale zobaczymy jak to w praniu wyjdzie.
U nas była właścicielka i w końcu zmądrzała i dała nam kasę z góry za naprawę. Nie wiem dokładnie dlaczego nagle zdanie znowu zmieniła, ale ja się cieszę, że to się tak skończyło.
Byłam też na obiedzie u siostry męża i tak się obżarłam, że mnie żołądek boli..
Super, że zmieniła zdanie
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości