Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł VII cz. naszego wątku?
Wiosna za oknem, pąki strzelają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają. V-VI 2012 cz.VII 3 4,35%
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VII 5 7,25%
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VII 7 10,14%
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz. VII 11 15,94%
W nosie z terminami, pierwsze na wątku Mamy już mamy. Mamy V-VI 2012 cz. VII 3 4,35%
To my, Mamy majowo-czerwcowe! Na dzieci czekają wyprawki gotowe.Mamy V-VI 2012 cz.VII 5 7,25%
Worek z dziećmi rozwiązany, pierwsze Mamy w wątku... mamy! Mamy V-VI 2012 cz. VII 23 33,33%
Worek z dziećmi rozwiązany, już są w wątku pierwsze Mamy! Mamy V-VI 2012 cz. VII 9 13,04%
Pierwsze dzieci tulą nasze mamy, na kolejne już czekamy. Mamy V-VI 2012 cz. VII 1 1,45%
Pierwsze dzieci witają nasze mamy, na kolejne już czekamy. Mamy V-VI 2012 cz. VII 2 2,90%
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 18:43   #4111
Efijy
Rozeznanie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Oj.... od wczoraj wieczora nadrobic te posty to dla mnie nielada wyczyn ale dalam rade.
tylko tak sobie mysle, ze jak pojde na porodowke i zabraknie mnie to pozniej po porodzie napewno nie nadrobie postow w sumie nie wiem czy ebde miala na to czas

mialam spiacy dzien, noc niebardzo bo mnie bolaly biodra?!
i macie racje- teraz ta pogoda chyba jakos tak... albo?! przed porodem sie tak wyciszamy??
nie mam woglole ochoty na znajomych, nie chce mi sie udzielac na forum, w sumie nic mi sie nie chce ;/

zapisalam wzor na becikowe- dzieki

tyle naklepalyscie, ze juz myslalam ze ktos znow urodzil ;p

jutro szkola rodzenia ale nie wiem czy pojde bo sie czuje do dupy i boje sie, ze przez 2 h to sie tam zaslocham ;[ glupio mi isc z takim katarem choc beda ciekawe zajecia bo o pologu, jak sie pielegnowac i tp....
No to tak jak ja nic mi się nie chce na nic siły nie mam noc do kitu a i w dzień ledwo daję radę ani za bardzo siedzieć ani leżeć. Jeszcze ta pogoda mam dość byle do porodu.
Efijy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:45   #4112
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Doppler to raczje usg, podczas badania usg sprawdza się przepływy,wtedy na monitorz epojawiają sie takie góry i doliny i słychać szumy. sprawdza się naczynia mózgowe, serducho,pępowinę.
hmmm, ja się nie znam, ale...

"Detektor tętna płodu (ang. Fetal Doppler), zwany potocznie „doplerem”, jest urządzeniem pozwalającym na nieinwazyjne wykrywanie i pomiar tętna płodu.
"

Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek Pokaż wiadomość
To akurat nie są moi dermatolodzy ale oni tak jak i inni jak np. dr Stankovic kręcą całym PTD, więc dlatego przytoczyłam ich argumenty, bo z nimi się spotkałam. Jeżeli kh wchłania się w skórze, to jakoś musi tę zmagazynowanąwodę oddać, prawda? restylane jest w skórze właściwej, więc ta woda nie odparuje w powietrze, tylko zostaje wchłonięta przez skórę.
Napisałaś, że od nich słyszałaś więc myślałam, że na prawdę od nich słyszałaś
Że czymś tam kręcą, to akurat nie jest wykładnią, że są dobrymi lekarzami

Znowu nie rozumiem o co Ci chodzi z tym oddaniem wody Chyba się nie dogadamy
Kh wiąże wodę w skórze, która jej sprzyja. Po jakimś czasie kh się wchłania (znika). Woda, jeśli jest w skórze, to dobrze, a jak jej brakuje, to trzeba jej dostarczyć (nawilżyć), ale tego nie robi kh. On tylko tę wodę zatrzymuje w skórze. Eh, w kółko piszę to samo
Może inne dziewczyny dadzą znać, czy to jest zrozumiałe, czy nie bardzo. Bo może tylko ja rozumiem to co piszę. Może mój tok myślenia odbiega znacznie od normy i jest po prostu głupi Już sama nie wiem, w czym rzecz. Nie chcę po raz kolejny pisać tego samego

Spróbuję zaraz wrzucić kilka zdjęć na pocztę Średnie na jeża, ale zawsze coś
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:46   #4113
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość

a teraz do tego wszystkiego bedziesz musiala jeszcze wziac dziecko pod pachę
No widzisz, nie zabiorę się

Nasz ślub:
http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png

Jesteśmy razem od:
http://s1.suwaczek.com/200706022338.png

"Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu"
stokroteczka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:47   #4114
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rozowa1987 Pokaż wiadomość
śliczny brzuszek i piesio jaka to rasa?
shihtzu, kochane maluchy!
to oczywiście mój urwis
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00024.jpg (100,1 KB, 29 załadowań)

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:49   #4115
rozowa1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
24 tygodnie + urlop biezacy 26 dni co daje 1 miesiac 1 tydzien + ewentualny urlop zalegly z zeszlego roku. Zazwyczaj jest to kilka dni no chyba ze ktos nie wybral ani jednego dnia urlopu w zeszlym roku

fajnie sie masz ze nie musisz wracac do pracy
tez chetnie bym zostala ale coz... jest kredyt co mnie osobiscie dobija
ehh gdybym mogla cofnac czas to bym jeszcze nie decydowala sie na zakup mieszkania na kredyt i wolalabym powychowywac dziecko
ja też nie wracam do pracy bede na wychowawczym do 3 lat ale bezpłatnym bo nie mamy z kim maleństwa zostawić,z męża wypłaty bedziemy sie musieli utzrymać ,wtedy bedzie trzeba pasa przycisnąć.
Stary 2012-04-16, 18:50   #4116
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
to oczywiście mój urwis
Śliczny.Mi się marzy labrador biszkoptowy albo długowłosy owczarek niemiecki ale najpierw muszę mieć warunki No i w miarę podrośnięte dzieci.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:53   #4117
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
to oczywiście mój urwis
Słodziuchny uwielbiam takie pieski małych ras

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Edytowane przez Dasti80
Czas edycji: 2012-04-16 o 18:54
Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 19:02   #4118
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
hmmm, ja się nie znam, ale...

"Detektor tętna płodu (ang. Fetal Doppler), zwany potocznie „doplerem”, jest urządzeniem pozwalającym na nieinwazyjne wykrywanie i pomiar tętna płodu.
"

Napisałaś, że od nich słyszałaś więc myślałam, że na prawdę od nich słyszałaś
Że czymś tam kręcą, to akurat nie jest wykładnią, że są dobrymi lekarzami

Znowu nie rozumiem o co Ci chodzi z tym oddaniem wody Chyba się nie dogadamy
Kh wiąże wodę w skórze, która jej sprzyja. Po jakimś czasie kh się wchłania (znika). Woda, jeśli jest w skórze, to dobrze, a jak jej brakuje, to trzeba jej dostarczyć (nawilżyć), ale tego nie robi kh. On tylko tę wodę zatrzymuje w skórze. Eh, w kółko piszę to samo
Może inne dziewczyny dadzą znać, czy to jest zrozumiałe, czy nie bardzo. Bo może tylko ja rozumiem to co piszę. Może mój tok myślenia odbiega znacznie od normy i jest po prostu głupi Już sama nie wiem, w czym rzecz. Nie chcę po raz kolejny pisać tego samego

Spróbuję zaraz wrzucić kilka zdjęć na pocztę Średnie na jeża, ale zawsze coś
Do specjalistycznych badań wykorzystujących USG można zaliczyć badanie dopplerowskie, ocenę biofizycznego profilu płodu oraz badanie echokardiograficzne płodu (echo serca płodu).

Badanie dopplerowskie jest badaniem ultrasonograficznym pozwalającym na ocenę przepływów w krążeniu maciczno-łożyskowym. Jego działanie opiera się na wychwyceniu zmian długości fal ultradźwiękowych odbijających się od poruszających się elementów krwi. Dzięki badaniu dopplerowskiemu można ocenić ukrwienie poszczególnych struktur płodu oraz zbadać przepływy w małych naczyniach nie widocznych podczas standardowego USG. Metoda ta pozwala na ocenę się m.in. tętnicy macicznej, tętnicy pępowinowej, krążenia mózgowego, płodowego krążenia żylnego, tętnic nerkowych i naczyń trzewnych płodu oraz łożyska i sznura pępowinowego.

Info ze strony Fundacji Rodzić po Ludzku

Stary 2012-04-16, 19:04   #4119
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Dziewczynki jak długo czekałyście na przesyłkę od GR-AN tego z pierwszej strony?

edit pomyliłam sprzedawców. Nie było pytania

Nasz ślub:

Jesteśmy razem od:

"Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu"

Edytowane przez stokroteczka777
Czas edycji: 2012-04-16 o 19:06
Stary 2012-04-16, 19:07   #4120
rozowa1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokroteczka777 Pokaż wiadomość
Moi też są niekiedy ok. Też nam w sumie pomagają, i teściowa jest w gruncie rzeczy dobrą i uczynną osobą, ale czasem po prostu za bardzo. Jest pracowita, chce pomagać szczególnie teraz kiedy jestem w ciąży, ale to męczy. Strasznie. I jest strasznie ciekawska, co próbuje ukryć, ale nie udaje jej się to. Tż miał urodziny w sobotę, to wczoraj jak przyszła, to pytała jakie prezenty dostał, jakby to było ważne. I on jej mówi że same butelki. A ona w szoku, że sam alkohol dostał, i nawet chciała zobaczyć nasz barek, co to takiego fajnego dostał, ale że tż jakoś nie miał ochoty jej pokazywać, to sobie poszła.
moja teściowa potrafiła grzebac w szafce swojego syna a mojego szwagra co dostała na prezent od swojej dziewczyny bo mi mówiła ze np kupila mu sweterek i przynosi z jego pokoju jak go nie było,a chlopak ma juz 32 lata a traktuje go jakby mial 2.potrafi napisac karteczke na lodówce cytuje:mateuszku dzisiaj piątek nie zjedz czasem miesa lub kiełbasy
Stary 2012-04-16, 19:10   #4121
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:
Do specjalistycznych badań wykorzystujących USG można zaliczyć badanie dopplerowskie, ocenę biofizycznego profilu płodu oraz badanie echokardiograficzne płodu (echo serca płodu).

Badanie dopplerowskie jest badaniem ultrasonograficznym pozwalającym na ocenę przepływów w krążeniu maciczno-łożyskowym. Jego działanie opiera się na wychwyceniu zmian długości fal ultradźwiękowych odbijających się od poruszających się elementów krwi. Dzięki badaniu dopplerowskiemu można ocenić ukrwienie poszczególnych struktur płodu oraz zbadać przepływy w małych naczyniach nie widocznych podczas standardowego USG. Metoda ta pozwala na ocenę się m.in. tętnicy macicznej, tętnicy pępowinowej, krążenia mózgowego, płodowego krążenia żylnego, tętnic nerkowych i naczyń trzewnych płodu oraz łożyska i sznura pępowinowego.

Info ze strony Fundacji Rodzić po Ludzku
Czyli to co ja wkleiłam, to kłamstwo?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 19:13   #4122
kapukat
Zakorzenienie

wstawiłam Wam na maila zdięcie ciągle się ogarniam....

a jak wasze wyprawki? wszystkie gotowe?

Kism kiedy zdięcia pokoju Kaja?
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:18   #4123
rozowa1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
To kiedy należy starać się o dziewczynkę?

Spadam dziewczynki idę robić obiad
ja zaszłam w ciąże w sierpniu w połowie miesiąca staralismy sie rok o dziecko a kiedy odpusciliśmy pojawiła się ciążaspodziewałam się że będzie dziewczynka bo u mnie w rodzinie same dziewuszki.
Stary 2012-04-16, 19:19   #4124
Dasti80
Zakorzenienie

Kapukat Twój Adaś śliczny

Stary 2012-04-16, 19:20   #4125
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyli to co ja wkleiłam, to kłamstwo?

Stary 2012-04-16, 19:22   #4126
Gaabbi
Wtajemniczenie

Adaś jest śliczny I taki opalony I ma ładny kocyk
Stary 2012-04-16, 19:23   #4127
libretka
Raczkowanie

Cytat:
śliczny brzuszek i piesio jaka to rasa?
Cytat:
to oczywiście mój urwis
twój pieso ma identyczne szelki jak moja, jak się domyślam masz psa? bo moja to suczka, najbardziej ją uwielbiam jak jest ogolona, wtedy jest taka malutka i tylko wielkie oczyska widać.
libretka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:25   #4128
doris888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość

cudowny jeszcze raz gratulacje!!! jest śliczny

a ja dziś umieram z nerką chyba normalnie ratunku- nie moge znaleźc sobie miejsca- nie wiem jak ja przezyję noc. piję sok z żurawiny, wcinam suszoną, wziełam wit C, paracetamol i nic jutro rano biegne zanieść mocz do badania ale to na 99% nerka... chociaż nie zauważyłam żebym częściej sikała- ale raczej mniej niż zwykle...
doris888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:25   #4129
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Cytat:
moja teściowa potrafiła grzebac w szafce swojego syna a mojego szwagra co dostała na prezent od swojej dziewczyny bo mi mówiła ze np kupila mu sweterek i przynosi z jego pokoju jak go nie było,a chlopak ma juz 32 lata a traktuje go jakby mial 2.potrafi napisac karteczke na lodówce cytuje:mateuszku dzisiaj piątek nie zjedz czasem miesa lub kiełbasy
No i jak potem nie wkurzać się na takie osoby?? No nie da się czasem wytrzymać. Teraz u teściów byliśmy i ona znowu o tym że dwie babki w domu siedzieć nie muszą jak mama może iść do pracy i zostawić dziecko swojej np mamie. Ja jej na coś takiego nigdy nie odpowiadam, no bo co mam jej odpowiedzieć, skoro nie chcę z nią dziecka zostawić,a ona drąży. Wiem o co jej chodzi, i może kiedyś naprawdę będę musiała skorzystać z jej pomocy ale w tej chwili nie chcę o tym myśleć, bo mi się krew gotuje.

Nasz ślub:

Jesteśmy razem od:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 19:26   #4130
Ewunia_1984
Zadomowienie

Cytat:
serio????????
o tym nigdy nie słyszałam
to różnią się te plemniki od siebie?
co to teraz już można robić...cywilizacja
Teraz to nawet kolor oczu możesz dziecku wybrać.
Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Jeśli ja miałam okres 8 sierpnia(cykle mam co 28dni) 15 sierpnia spłodziliśmy chłopca.To który to dzień dc?O co z tym chodzi?
Widzę, że u Ciebie tak jak u mnie: OM 8sierpnia cykl 28dni

Cytat:
Jesteś chora na endometriozę??? Ja też Możesz napisać mi coś więcej o tym Berlinie i o przebiegu Twojej choroby? Może być na pw.
U mnie to krótka historia. Miałam mega bóle w trakcie stosunku:mdlałam , chciałam na raz kupkę, siusiu i zwymiotować. Nikt nie wiedział o co chodzi więc stwierdzili, że to musi być endo. Znalazłam dobrą klinikę w Berlinie(Martin Luther Strasse), bardzo przystojny lekarz Uwe Ulrich zrobił mi laparoskopie, wyciął mi takie dwie plamki i było po wszystkim. Za zabieg zapłaciłam 1400euro. U mnie zaczęło się to szybko i szybko się skonczyło wiec miałam szczęście bo czytałam jakie piekło potrafi zgotowac ta choroba. Mam nadzieję, że u Ciebie nie jest z tym ciężko.
Ewunia_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:26   #4131
anulka4771
Wtajemniczenie

Kapukat boski kawaler

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-04-16, 19:27   #4132
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez libretka Pokaż wiadomość
twój pieso ma identyczne szelki jak moja, jak się domyślam masz psa? bo moja to suczka, najbardziej ją uwielbiam jak jest ogolona, wtedy jest taka malutka i tylko wielkie oczyska widać.
niee,to sunia teraz już nosi tylko kiteczki ja też najbardziej lubię jak jest ostrzyżona,tylko że ona jest chudzinek i jak szczurek wygląda z kolei jak ma długą sierść to nie daje się czesać i ma ciągle kołtun,jak teraz
Kapukat,ale masz przystojniaczka!

na poprawę humoru dla tych bez humoru dzisiaj

Stary 2012-04-16, 19:28   #4133
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_1984 Pokaż wiadomość
Teraz to nawet kolor oczu możesz dziecku wybrać.

Widzę, że u Ciebie tak jak u mnie: OM 8sierpnia cykl 28dni
Jutro zaczynamy 37tc

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-04-16, 19:32   #4134
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Kapukat słodkiego masz synka zakochałam się

Nasz ślub:

Jesteśmy razem od:

Stary 2012-04-16, 19:33   #4135
Ewunia_1984
Zadomowienie

Kapukat jakie Ty masz śliczności!!! Cukiereczek ten Twój synuś
Och, ja juz też chcę moją kruszynkę!!!
Ewunia_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:34   #4136
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_1984 Pokaż wiadomość
U mnie to krótka historia. Miałam mega bóle w trakcie stosunku:mdlałam , chciałam na raz kupkę, siusiu i zwymiotować. Nikt nie wiedział o co chodzi więc stwierdzili, że to musi być endo. Znalazłam dobrą klinikę w Berlinie(Martin Luther Strasse), bardzo przystojny lekarz Uwe Ulrich zrobił mi laparoskopie, wyciął mi takie dwie plamki i było po wszystkim. Za zabieg zapłaciłam 1400euro. U mnie zaczęło się to szybko i szybko się skonczyło wiec miałam szczęście bo czytałam jakie piekło potrafi zgotowac ta choroba. Mam nadzieję, że u Ciebie nie jest z tym ciężko.
Ja dowiedziałam się o swojej chorobie w czasie ciąży. Objawy- również ból podczas stosunku.
A masz potwierdzenie, że to była faktycznie endometrioza? Bo z nią nie jest tak łatwo jak piszesz To choroba, którą się ma praktycznie do końca życia Leczysz się teraz jakoś? Bierzesz jakieś leki?
Moja Mama na to chorowała więc ja żyję z tą chorobą od zawsze, można powiedzieć. A jeszcze dodam, że mojej Mamie zaczęła się endometrioza po cc. Wtedy właśnie pierwszy raz oddzieliła się tkanka macicy i zagnieździła się w brzuchu. Twój lekarz prowadzący wie, że masz endometriozę? Może właśnie dlatego nie chce się zgodzić na cc u Ciebie?

missmalezji, poczytałam troszkę o tym panu Dopplerze i chyba obie mamy rację.

Edytowane przez Gaabbi
Czas edycji: 2012-04-16 o 19:37
Stary 2012-04-16, 19:34   #4137
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Cytat:
niee,to sunia teraz już nosi tylko kiteczki ja też najbardziej lubię jak jest ostrzyżona,tylko że ona jest chudzinek i jak szczurek wygląda z kolei jak ma długą sierść to nie daje się czesać i ma ciągle kołtun,jak teraz
Kapukat,ale masz przystojniaczka!

na poprawę humoru dla tych bez humoru dzisiaj
Film mi się zacina nasza córcia też będzie miała na imię Paulinka

Nasz ślub:

Jesteśmy razem od:

Stary 2012-04-16, 19:36   #4138
Dasti80
Zakorzenienie

Wrzuciłam zdjęcia brzuszka i moich zwierząt

Stary 2012-04-16, 19:38   #4139
kapukat
Zakorzenienie

dziękuję dziewczyny - a ta opalenizna, to już może 1.5 żółtaczki która miał...był jak małe murzyniątko... albo żółteczko na szczęście schodzi
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:41   #4140
clauudik
Rozeznanie

Cytat:
Może inne dziewczyny dadzą znać, czy to jest zrozumiałe, czy nie bardzo. Bo może tylko ja rozumiem to co piszę.
Jak dla mnie to już kilka postów temu zrobił się z Waszej dyskusji off topic. Bo co ma kwas hialuronowy do naszych dzieciaczków i ciąż?
Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość

Ooo jakie cudo Nie wszystkie, ale większość zmobilizowałyście - Ty i Śliweńka
Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Jutro zaczynamy 37tc
My skończyliśmy dzisiaj

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
Wrzuciłam zdjęcia brzuszka i moich zwierząt
No właśnie zapomniałam napisać, że ładny brzuszek

Nasz skarb 06/05/2012

...and nothing else matters...

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b9vvjae3cdu8n.png
clauudik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości