Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 21:34   #3031
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a ja się pochwalę, że zarobiłam na allegro i szykują się niezłe zakupy, bo już mam tyleee rzeczy upatrzonych
Ja na odwrót, bo najpierw się obkupiłam a teraz wysprzedaję szafę na all, żeby pod koniec miesiąca nie gryźć parapetu

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:34   #3032
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
wróciłam ale fotek nie mam bo na dobrą sprawę nie było co zrobić bo falbanek było brak

gorset jest do poprawy i dół spódnicy też - muszą ją zwęzić o 3cm bo mi się schudło i to samo na gorsecie

za to wszem i wobec ogłaszam, że szarfa będzie w kolorze chabrowym a butki pasują idealnie

nie jestem pewna co do koloru bo albo byłam nieprzytomna albo ślepa ale do końca to był ten kolor sukni co miałam na samym początku będę miała szyte bolerko z organzy (takie Rosa Clara ) i zastanawiam się nad welonem - miałam dwa na sobie podwójny długi z krótkim i było OK ale nie było WooW, i krótki i ten z miejsca odpadł

no i tak ostatnia przymiarka 8 maja i tego samego dnia będę miała ją w domu
ołł nooołłł
ale że w ten sam dzie juz ją dostaniesz? a jak coś będzie do poprawki? ODPUKAĆ!!

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba
dla mnie #1 !!
Stary 2012-04-16, 21:36   #3033
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Kiciu odpisałam na pocztę.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:36   #3034
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja na odwrót, bo najpierw się obkupiłam a teraz wysprzedaję szafę na all, żeby pod koniec miesiąca nie gryźć parapetu
można i w tę stronę
ja sobie obiecałam, że następne zakupy popełnię dopiero, jak uda mi się pozbyć części rzeczy

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:37   #3035
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no jestem jestem
tatuśko mi fotki strzelał
suknia na żywo prezentuje się zjawiskowo, teraz czeka już na TEN dzień w pokrowcu w pokoju wisi
no to wklejam fotki, mama nie związała mnie super dobrze no ale wcięcie jest
nie paczcie na rękawiczki, założyłam bo mama chciała
Przepięknie wyglądasz
A rękawiczki zakładasz w dniu ślubu?;>
Stary 2012-04-16, 21:38   #3036
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
można i w tę stronę
ja sobie obiecałam, że następne zakupy popełnię dopiero, jak uda mi się pozbyć części rzeczy
Moje postanowienie to teraz wyłącznie ślubne zakupy. A lista jest spora: buty, biżuteria, bielizna, sukienka na poprawiny..

Stary 2012-04-16, 21:39   #3037
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Przepięknie wyglądasz
A rękawiczki zakładasz w dniu ślubu?;>
nie wiem zastanawiam się nad tym... tżtowi sie podobają rękawiczki to dla niego załóżę ale tylko do kościoła potem je zrzucam

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:40   #3038
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Moje postanowienie to teraz wyłącznie ślubne zakupy. A lista jest spora: buty, biżuteria, bielizna, sukienka na poprawiny..
ja żałuję, że już wszystko mam zakupy były takie fajnie

Stary 2012-04-16, 21:40   #3039
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

dziewczyny mam pytanie dotyczące kosmetyków:
czy kwas salicylowy pomaga w usunięciu, zmniejszeniu się trądziku?
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:41   #3040
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

O matko to nadrabianie zajmuje tyle czasu!!
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jestem wk.........!!!!!!!!! Legła moja koncepcja fioletu babka zmieniła kolorystykę na sali i dała bordo i jest ona na tyle ☠☠☠nięta że zabroniła mi dać fiolet na sali powiedziała że nie po to zamawiała dekoratorów żeby jej ktoś to psuł gdyby nie było tak blisko wesela to bym salę zmieniła jestem wkur..... na maxa
A ja nie rozumiem w czym jej przeszkadzać ma Twoja dekoracja? Przecież nie zniszczysz jej tego jej fioletu
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Do alergologa marsz. Testy zrobić. A zanim to to zakupić sobie doraźnie jakieś kropelki albo tabletki przeciwhistaminowe i pić calcium Jak nic jakiś rodzaj alergii Cię dopada, ale to już testy wykażą, a przynajmniej powinny.
Kochana u alergologa to juz byłam, robiła mi testy zostały jeszcze te na plecach ale nie dostali na nie kontraktu:/ Na chwilę obecną te testy mi nic nie daly

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
A jak stres? Dopada czy jeszcze? Dużo zostało jeszcze do załatwienia?

A znalazłaś większe z dziurkami? Bo jak szukałam i pisałam zapytanie do sprzedawców, to żaden nie miał z otworem. Mam zamiar przyczepić kilka do jednej przyssawki. Prócz tych przezroczystych mam jeszcze fioletowe i zielone, także jakoś pokombinuje. Jak załatwię przyssawki, to wkleję zdjęcie zrobionego.
Rzeczywiście malutkie, jakby któraś znalazła większe to prosze o infi
Cytat:
no jestem jestem
suknia na żywo prezentuje się zjawiskowo, teraz czeka już na TEN dzień w pokrowcu w pokoju wisi

A ja dostałam mój pierwszy zasiłek dla bezrobotnych... uwaga uwaga ... 312 zł ale zaszaleję

Nena - możesz mi kupić biżuterię, bieliznę
Stary 2012-04-16, 21:43   #3041
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Też się wzięłam za porządki i mam nadzieję, że coś się spienięży. Przydałoby się... Ja może parapetu gryźć nie będę... pozostanę przy tapetach
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:44   #3042
nena1984
Zakorzenienie

Lily, pytanie za sto punktów, kto będzie płacił

dobra czas spać, baj baj

Stary 2012-04-16, 21:44   #3043
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Kochana u alergologa to juz byłam, robiła mi testy zostały jeszcze te na plecach ale nie dostali na nie kontraktu:/ Na chwilę obecną te testy mi nic nie daly
Uuuu, no to faktycznie kiszka
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:44   #3044
kindziulindzia
Zakorzenienie

niutek, madzia za przymiarki
niutek wyglądasz bosko

moją w razie czego będą już poprawiać na miejscu, aaaa i wściekłam się na jedną rzecz bo okazało się że powinnam kupić najtańszy stanik bo będę go cięły i przyszywać do gorsetu a ja wy☠☠☠ałam 169zł na za☠☠☠ista bardotkę i teraz muszę zapierniczać do jakiś kitajców i kupić super wystrzałowy z dużymi poduchami z najnowszej kolekcji stadionowej stanik by mogły go sobie rozłożyć na części pierwsze i wszyć w gorset
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:46   #3045
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
niutek wyglądasz bosko

moją w razie czego będą już poprawiać na miejscu, aaaa i wściekłam się na jedną rzecz bo okazało się że powinnam kupić najtańszy stanik bo będę go cięły i przyszywać do gorsetu a ja wy☠☠☠ałam 169zł na za☠☠☠ista bardotkę i teraz muszę zapierniczać do jakiś kitajców i kupić super wystrzałowy z dużymi poduchami z najnowszej kolekcji stadionowej stanik by mogły go sobie rozłożyć na części pierwsze i wszyć w gorset
ło matko

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:46   #3046
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
niutek wyglądasz bosko

Dzięki Kindziu
a ja tak czekałam na te Twoje zdjęcia bardziej niż na moją przymiarkę

Ale przypał i to jeszcze ją wymieniałaś bo była nie taka, nie mogły od razu powiedzieć
Stary 2012-04-16, 21:47   #3047
Konto usunięte

Cytat:
niutek wyglądasz bosko

169zł pociełyby Ci od tak

Dziewczyny wiecie coś na temat tego kwasu? koleżanka mi polecił, a ja już z moim trądzikiem nie daje rady mam tak ostry przebieg że się chyba wiuchnę
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:49   #3048
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
można i w tę stronę
ja tez, obiecalam sobie ze podczas mojego odwyku bede mogla popelnic jakis zakup tylko po sprzedaniu czegos na allegro, no i juz sie udalo

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:55   #3049
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
3

Dziewczyny mieszkające w bloku. Przybieracie jakoś klatkę/drzwi?
Taaaak, moja Mama bardzo się w to zaangażowała. Planuje organzę, balony, kwiatki i plakat powitalny dla Pana Młodego i gości Ale ma frajdę, już od kilku tygodni planuje tę dekorację, fajnie, że spraiwa jej to przyjemność.

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Wklejam fotkę z moją biżu tak jak obiecałam
Śliczna

Byłam dziś na tej rozmowie. Było o.k., myślę, że poradziłam sobie całkiem dobrze Ale jednak rezygnuję. Za mały zarobek, a za duże ryzyko - bo nie wiedzą nawet czy zapotrzebowanie na to stanowisko będzie dłuższe niż 3 miesiące. Tutaj jest jak jest, ale chociaż mam umowę na stałe.
A tak odnośnie pracy, to mam głupią sytuację i nie wiem jak ją rozwikłać. Baba, po której przejęłam obowiązki zrobiła w dokumentacji straszny bałagan i teraz wychodzą coraz to lepsze kwiatki, a ja nie wiem już co z nimi robić... nie chcę iść do dyrektorki "skarżyć", ale chyba nic lepszego nie wymyślę, bo już naprawdę nie wiem co robić. W ogóle to ta małpa twierdzi, że dała mi jakieś dokumenty, a wcale ich nie mam, ale stoi twardo przy swoim i Ech

Jeszcze jakbym miała za mało, to ojciec walnął na mnie focha, bo mu zwróciłam uwagę na jego zachowanie...

Dowiedziałam się też od koleżanki, że te kumpele, o których kiedyś pisałam, że nie przyjdą na ślub (bo jedna będzie miała miesięczne dziecko, a druga bo nie ma chłopaka) na bank nie przyjdą. Niby wiedziałam, a jednak nadzieję miałam, że może opamiętają się. Przykre toBliskie koleżanki, też mi coś. Poczekam aż Tż wróci z treningu i wyżalę mu się.

Noi zakończę pozytywnie: przyszła księga gości
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (31,0 KB, 28 załadowań)

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:57   #3050
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
niutek wyglądasz bosko

to powinny CI o tym wcześniej powiedzieć
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:59   #3051
omosia
Raczkowanie

Dziewczyny ślicznie wyglądacie w swoich sukniach tylko szkoda, że nie mam dostępu do poczty bo bym zobaczyła więcej
W sumie jestem z wami już chyba przeszło 3 miesiące to może dacie mi w prezencie dostęp do poczty??
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 22:00   #3052
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Taaaak, moja Mama bardzo się w to zaangażowała. Planuje organzę, balony, kwiatki i plakat powitalny dla Pana Młodego i gości Ale ma frajdę, już od kilku tygodni planuje tę dekorację, fajnie, że spraiwa jej to przyjemność.

Śliczna

Byłam dziś na tej rozmowie. Było o.k., myślę, że poradziłam sobie całkiem dobrze Ale jednak rezygnuję. Za mały zarobek, a za duże ryzyko - bo nie wiedzą nawet czy zapotrzebowanie na to stanowisko będzie dłuższe niż 3 miesiące. Tutaj jest jak jest, ale chociaż mam umowę na stałe.
A tak odnośnie pracy, to mam głupią sytuację i nie wiem jak ją rozwikłać. Baba, po której przejęłam obowiązki zrobiła w dokumentacji straszny bałagan i teraz wychodzą coraz to lepsze kwiatki, a ja nie wiem już co z nimi robić... nie chcę iść do dyrektorki "skarżyć", ale chyba nic lepszego nie wymyślę, bo już naprawdę nie wiem co robić. W ogóle to ta małpa twierdzi, że dała mi jakieś dokumenty, a wcale ich nie mam, ale stoi twardo przy swoim i Ech

Jeszcze jakbym miała za mało, to ojciec walnął na mnie focha, bo mu zwróciłam uwagę na jego zachowanie...

Dowiedziałam się też od koleżanki, że te kumpele, o których kiedyś pisałam, że nie przyjdą na ślub (bo jedna będzie miała miesięczne dziecko, a druga bo nie ma chłopaka) na bank nie przyjdą. Niby wiedziałam, a jednak nadzieję miałam, że może opamiętają się. Przykre toBliskie koleżanki, też mi coś. Poczekam aż Tż wróci z treningu i wyżalę mu się.

Noi zakończę pozytywnie: przyszła księga gości
szkoda że koleżanki jednak nie przyjdą

za księgę

A moje zaproszenia mają zostać wysłane w czwartek, więc może pierwsze zaproszenia rozdamy w weekend
Stary 2012-04-16, 22:07   #3053
Agis88
Raczkowanie

Madziu pieknie wygladasz bedziesz zjawiskowa PM

Cytat:
Pieknie sie na Tobie prezentuje chodz za swarkami nie przepadam PS. masz śliczną cerę
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba
hahahha dobre, Ty to masz glowe
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33591052]169zł pociełyby Ci od tak

Dziewczyny wiecie coś na temat tego kwasu? koleżanka mi polecił, a ja już z moim trądzikiem nie daje rady mam tak ostry przebieg że się chyba wiuchnę[/QUOTE]
Nie wiem nic na temat kwasu ale powiem Ci ze tez dlugo meczylam sie z tradzikiem i jedyne co mi pomoglo to tetralysal plus kwasy, efekty przyszly bardzo szybko, szczerze polecam chodz to antybiotyk...

Jagodziu
zabilabym to babsko szczerze wspolczuje ale jestem pewna ze poradzisz sobie ze zmiana dekoracji i stworzysz cos pieknego
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 22:13   #3054
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Madziu pieknie wygladasz bedziesz zjawiskowa PM

Pieknie sie na Tobie prezentuje chodz za swarkami nie przepadam PS. masz śliczną cerę

hahahha dobre, Ty to masz glowe

Nie wiem nic na temat kwasu ale powiem Ci ze tez dlugo meczylam sie z tradzikiem i jedyne co mi pomoglo to tetralysal plus kwasy, efekty przyszly bardzo szybko, szczerze polecam chodz to antybiotyk...

Jagodziu
zabilabym to babsko szczerze wspolczuje ale jestem pewna ze poradzisz sobie ze zmiana dekoracji i stworzysz cos pieknego
ja miałam problem z trądzikiem tylko przed @ a teraz mam tak że tydzień przed @ mam idealną cerę, a później tak się zaczyna że koszmar i to nie są jakieś typowe stany zapalne chyba bo ten trądzik jest wielkości groszka i po kilku dniach znika i pojawia się w inny miejscu
wczoraj wskoczyło mi koło oka i moje oczysko wygląda jak stworka z avatara http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwBQ&dur=465
Stary 2012-04-16, 22:15   #3055
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość

A ja znowuż tetrasylu nie polecam Jestem załamana tym, jak na mnie działa. Mam wrażenie, że jest gorzej, na policzkach pojawiają mi się czerwone plamki, no tragedia normalnie. Za tydzień mam wizytę u dermatologa, to powiem jej, że rezygnuję z leczenia. Kiedy byłam u niej w styczniu mówiła, że bez problemu poprawimy stan skóry, a tu proszę... co wizyta to nowe leki, teraz jeszcze ten tetrasyl i nic lepiej, a tylko gorzej

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 22:19   #3056
Wiktusiaczek
Zadomowienie

madzia i niuto: co jedna to piękniejsza Niuto wyglądasz tak w swoim stylu, madziu ładnie na pewno się kryształki mienią ale rękawiczki psują efekt

Kindzia - szkielet też mogłaś obcykać, jak już tu zdjęcia bielizny były i stóp to szkielet kiecki też by spasował

nena: gratuluję i dzięki Tobie mnie natchnęło... Upatrzyłam sobie pewne buty, ale mnie nie stać i postanowiłam wysprzedać część szafy Jak się uda to kupię a jak nie to nie

Jagodzu: zabić dziadówkę!

kuku: fajny tytuł

Nie będę Was wszystkich cytować, ale bardzo dziękuję za pochwały rzęs i opinie o makijażu i kokolokokupie

iceflower: kompelment o włosach mnie podbudował Zaczęłam o nie dbać intensywniej dzięki radom kilianny i są coraz lepsze kondycyjnie

magdalennne: Kochana poślę zaraz priv

E87, Nena, Kabriela i Wiktusiaczek - niezadowolone z fryzur ślubnych... Ktoś jeszcze chce dołączyć? Ku przestrodze dla innych - nie bierzcie przykładu z Naszych fryzur...

(kicia): Tak, to był boski fryz

Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2012-04-16 o 22:29
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 22:20   #3057
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a ja już nie wiem sama czym mamy jechać do śłubu

do wyboru jest
- rover 75 limuzyna kolor butelkowa ciemna zieleń zdj 1 i 2
- czarna honda accord zdj 3

honda

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość

A teraz Wam opowiem jak mnie TŻ dzisiaj uświadomił! Ostatnio gdy byliśmy u jego rodziców to szukał swoich notatek ze statystyki dla mnie i mi mówi, że jego barek gdzie trzymał dokumenty i notatki opróżniony, a zawartość przeniesiona do innej szafki. Wszystko mu mama przeniosła. No i uświadomił mi, że wśród tych przeniesionych rzeczy był prezent ode mnie- KAMASUTRA ze zdjęciami... Ale co jest w tym najgorsze? Tam była dedykacja! Cytuję: "Mam nadzieję, że wypróbujemy wszystkie z nich. Twój Zboczuszek". Myślałam, że się zastrzelę jak sobie wyobraziłam minę mamy TŻ gdy to zobaczyła!
ale jaja

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam!!
Biżuterię i buty
Kolor butów wpada raz w szafirowy raz w fiolet. Już kupiłam takie, bo byłam zdołowana poszukiwaniami w Krakowie. Kupiłam w końcu buty u siebie na miejscu, ale trochę już na chamca, firma mało znana butów. Ogólnie kupiłam je w jakiejś galerii sklepów eleganza
super biżu
Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Ja Ciebie też dalej mieszkasz w Norwegii?
jeszcze mnie stąd nie wygonili

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jestem wk.........!!!!!!!!! Legła moja koncepcja fioletu babka zmieniła kolorystykę na sali i dała bordo i jest ona na tyle ☠☠☠nięta że zabroniła mi dać fiolet na sali powiedziała że nie po to zamawiała dekoratorów żeby jej ktoś to psuł gdyby nie było tak blisko wesela to bym salę zmieniła jestem wkur..... na maxa
co za babsztyl! i jeszcze bordo dala.. matko.

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczęta
Mam chwilkę wolną dlatego pochwalę się swoim wieczorem panieńskim jak to było u mnie.
Było nas wszystkich dziewczyn 18 każda z dziewczyn miała założone diabełkowe różki. Ja miałam białe różki z welonem. Od samego wyjścia z domu musiałam je mieć założone ludzie się trochę gapili ale to nic Wieczór panieński odbył się w klubie gdzie mieliśmy zarezerwowane miejsca cała kwota rezerwacji była przeznaczona na alkohol który można było odbierać przy barze kto co chciał. Do klubu mogliśmy wnieś sałatki, koreczki oraz inne żarełko Gdy się zeszły już wszystkie dziewczyny organizatorka całego wieczoru panieńskiego rozpoczęła sprawdzanie mojej znajomości z Tż czyli odpowiadanie na pytania. Pytania były różne łatwe i trudne było ich 10 na trzech poległam reszta zaliczona Następnie zostałam obdarowana różnymi prezentami które były ułożone w specjalne zestawy np: Zestaw"gospodyni"= wałek do ciasta i nie tylko oraz fartuszek. Kolejny zestaw to romantyczna kolacja przy świecach= świecznik z podgrzewaczem oraz dwie zupki chińskie Kolejny zestaw był na samotne wieczory = opakowanie chusteczek 100szt. oraz płyta dvd z kabaretami Był też zestaw do pracy czyli ubranko pokojówki z miotełką. Kolejny zestaw to wieczorowy = koronkowa czarna haleczka do tego stanik zrobiony z cukierków, kajdanki, pejczyk oraz żel intymny Był też zestaw kury domowej = wałki, maseczka na twarz oraz wibrator. Do tych wszystkich zestawów dostałam jeszcze kilka innych prezentów. Po rozdaniu prezentów zaczeły się zadania które wykonywałam ja albo świadkowa lub wszystkie dziewczyny to zależy jakie zadanie się wylosowało. Mieli niezły ubaw ze mnie przy wykonywaniu tych zadań a ja byłam czerwona jak burak ze wstydu czasami ale dałam rade i dzisiaj to bardzo miło wspominam.Na koniec imprezy dostałam Dyplom Zaliczenia Wieczoru Panieńskiego. Naprawdę wieczorek się udał i było super. Na samym końcu około 4 rano dotarli do nas mężczyźni z wieczoru kawalerskiego i bawiliśmy się już wspólnie Każdej z Was życzę udanego wieczoru panieńskiego bo to niezapomniany klimat i szalone wspomnienia
to super, ze wieczorek sie udal
Cytat:
no jestem jestem
madziu pięknie wyglądasz!!!!

Cytat:
super biżu i masz takie anielskie włosy

niustku zaraz wchodze na poczte Cie oblookać, zapowiada sie cudnie

kindziu i Lady szkoda, ze nie ma Waszych fotek, ale czekamy dalej kiedyś będą
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 22:23   #3058
Kabriela
Zadomowienie

Ależ piękne przymiarki, nie wiem czy mam Wam zazdrościć czy cieszyć się, że nie muszę się jeszcze bardziej martwić.
A jeżeli chodzi o trądzik nie pomogę z kwasami, bo w sumie ja niczego nie stosuje bo właśnie boję się, że jeszcze sobie zaszkodzę bardziej.
Ja mam ogromny problem z trądzikiem przy okresie tak na tydzień to mi całe czoło wysiewa a plecy to już szkoda gadać. Trochę się tym martwię, bo na ślub ewidentnie mnie właśnie wysieje....bo daty mi się pokrywają.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 22:23   #3059
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

A ja dostałam mój pierwszy zasiłek dla bezrobotnych... uwaga uwaga ... 312 zł ale zaszaleję
Ja dopiero dziś rozliczyłam PIT za poprzedni rok - lepiej późno niż wcale
Wpadnie mi prawie 300zł, akurat na butki i może coś jeszcze

Cytat:
niutek wyglądasz bosko

Cholera, aż chyba pójdę do mojego salonu i zapytam żebym nie wydała niepotrzebnie 150zł na biustonosz.

Stary 2012-04-16, 22:25   #3060
Kabriela
Zadomowienie

Wiktu jeszcze moja fryzura była niewypałem!!!
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości