Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 23:03   #3091
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Jedno
Chcę go przetestować i ta promocja trafiła mi się idealnie.
Dziękuję kochana
Tez lukne w Krakowie za nim. Ale to w srode wiec nie wiem czy kasia kuku mnie nie wyprzedzi wiec nie bede szarpac sie na zakup
A jak nie to moze jeszcze kiedys W Saczu go dorwę dla Ciebie jesli dziewczyna sie nie uda

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:05   #3092
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
A co to za śliczności?? Gdzie się takie rzeczy znajduje? Ja poproszę w różu, fiolecie i kremie Śmieję się
Podglądam konkurencje a jak coś mi sie znajdzie do mojej koncepcji to sobie zapisuje

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:06   #3093
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Jak chcesz to mogę zobaczyć w 2 Douglasach, w jednym w Rybniku w focusie, a drugim w Katowicach na rogu Stawowej, ale tylko jutro mogę zobaczyć, bo mało czasu mam ogólnie, ale skoczę, zajmnie mi to chwilę
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Tez lukne w Krakowie za nim. Ale to w srode wiec nie wiem czy kasia kuku mnie nie wyprzedzi wiec nie bede szarpac sie na zakup
A jak nie to moze jeszcze kiedys W Saczu go dorwę dla Ciebie jesli dziewczyna sie nie uda
Jesteście niezastąpione dziewczyny

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:08   #3094
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Dam znać w środę wieczorem ( raczej pozniejszym )

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-16, 23:10   #3095
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
No to macie Byłam przy dzierganiu nawet, a nasza mama nic nie wie o tym. Na wakacjach się dowie
Nowy przyjaciel ma na imię Fredi
fajnyyy
ja chcę pod lewą piersią napis który znaczy dla mnie wiele.
Ale te wydzierające się z ciała są super
Stary 2012-04-16, 23:16   #3096
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
fajnyyy
ja chcę pod lewą piersią napis który znaczy dla mnie wiele.
Ale te wydzierające się z ciała są super
Uważaj, bo ponoć uzależnia Brat już myśli o następnym i następnym. Już nawet ma wybrany jeden na biceps (niby, by zakryć bliznę po oparzeniu). On mi wysyła projekty, żebym zatwierdziła i dopiero wtedy dzierga. Miał kilka wybranych i mi się Fredi spodobał najbardziej. Taki nietypowy

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:18   #3097
Kabriela
Zadomowienie

dobranoc kobitki miłej nocki kolorowych snów
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:20   #3098
201705121336
Konto usunięte

Na poczcie dałam foto ...
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:22   #3099
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Paulinka kawka nie zając nie ucieknie Ja w ten weekend też nie mogę bo wybieramy się na We Love 90tes!! Juhu Będzie szaleństwo i jak nie przepadam za techno tak nie moge sie doczekać aż usłyszę How much is the fish - Scootera - to jest po prostu klasyka
woow a gdzie to???
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:31   #3100
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
woow a gdzie to???
na hali sportowej Sunnmore w Alesund w centrum Może tez się wybierzecie? Weźcie znajomych Nas będzie 4 sztuczki. Tylko bileciki dość drogie Ja kupiłam juz dawno temu w pracy i wtedy kosztowały 350 nok od osoby a normalnie to chyba 450/ 500 nok
Mam nadzieję, że będą wszystkie gwiazdy, które reklamowali, czyli właśnie Scooter, Culture Beat, Haddaway z ich słynnym: "What is love" Dr Bombay i inni
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:44   #3101
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no jestem jestem
tatuśko mi fotki strzelał
suknia na żywo prezentuje się zjawiskowo, teraz czeka już na TEN dzień w pokrowcu w pokoju wisi
no to wklejam fotki, mama nie związała mnie super dobrze no ale wcięcie jest
nie paczcie na rękawiczki, założyłam bo mama chciała
Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
oo wróciłaś do nas

Tutaj wrzucę tylko jedną fotkę, jestem ciekawa które kolczyki wg was lepiej pasują? Chociaż nie widać ich tu zbyt dobrze..
przeźroczyste łeski czy te "zdobniejsze" ?
Reszta na poczcie

Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:45   #3102
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
za DDŚ
to 90 przed wygląda imponująco U mnie zatem 97

według mnie makijaż jest super, rzęski fajnie rozmieszczone, oko wygląda bardzo fajnie.
natomiast ten fryz Fryzjerka chyba była fanką Amy Winehouse
To porównanie ubawiło mnie najbardziej
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:47   #3103
(kicia)
Zakorzenienie

ciekawe kiedy odezwie sie malwus
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:48   #3104
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
To porównanie ubawiło mnie najbardziej
ja Amy więc taki kokon z tyłu od razu jednoznacznie mi się skojarzył
Stary 2012-04-16, 23:49   #3105
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
A teraz Wam opowiem jak mnie TŻ dzisiaj uświadomił! Ostatnio gdy byliśmy u jego rodziców to szukał swoich notatek ze statystyki dla mnie i mi mówi, że jego barek gdzie trzymał dokumenty i notatki opróżniony, a zawartość przeniesiona do innej szafki. Wszystko mu mama przeniosła. No i uświadomił mi, że wśród tych przeniesionych rzeczy był prezent ode mnie- KAMASUTRA ze zdjęciami... Ale co jest w tym najgorsze? Tam była dedykacja! Cytuję: "Mam nadzieję, że wypróbujemy wszystkie z nich. Twój Zboczuszek". Myślałam, że się zastrzelę jak sobie wyobraziłam minę mamy TŻ gdy to zobaczyła!
Mina teściowej- bezcenna.

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jestem wk.........!!!!!!!!! Legła moja koncepcja fioletu babka zmieniła kolorystykę na sali i dała bordo i jest ona na tyle ☠☠☠nięta że zabroniła mi dać fiolet na sali powiedziała że nie po to zamawiała dekoratorów żeby jej ktoś to psuł gdyby nie było tak blisko wesela to bym salę zmieniła jestem wkur..... na maxa

Szkoda. Nie dziwię się, że jesteś zła.

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczęta
Mam chwilkę wolną dlatego pochwalę się swoim wieczorem panieńskim jak to było u mnie.
Było nas wszystkich dziewczyn 18 każda z dziewczyn miała założone diabełkowe różki. Ja miałam białe różki z welonem. Od samego wyjścia z domu musiałam je mieć założone ludzie się trochę gapili ale to nic Wieczór panieński odbył się w klubie gdzie mieliśmy zarezerwowane miejsca cała kwota rezerwacji była przeznaczona na alkohol który można było odbierać przy barze kto co chciał. Do klubu mogliśmy wnieś sałatki, koreczki oraz inne żarełko Gdy się zeszły już wszystkie dziewczyny organizatorka całego wieczoru panieńskiego rozpoczęła sprawdzanie mojej znajomości z Tż czyli odpowiadanie na pytania. Pytania były różne łatwe i trudne było ich 10 na trzech poległam reszta zaliczona Następnie zostałam obdarowana różnymi prezentami które były ułożone w specjalne zestawy np: Zestaw"gospodyni"= wałek do ciasta i nie tylko oraz fartuszek. Kolejny zestaw to romantyczna kolacja przy świecach= świecznik z podgrzewaczem oraz dwie zupki chińskie Kolejny zestaw był na samotne wieczory = opakowanie chusteczek 100szt. oraz płyta dvd z kabaretami Był też zestaw do pracy czyli ubranko pokojówki z miotełką. Kolejny zestaw to wieczorowy = koronkowa czarna haleczka do tego stanik zrobiony z cukierków, kajdanki, pejczyk oraz żel intymny Był też zestaw kury domowej = wałki, maseczka na twarz oraz wibrator. Do tych wszystkich zestawów dostałam jeszcze kilka innych prezentów. Po rozdaniu prezentów zaczeły się zadania które wykonywałam ja albo świadkowa lub wszystkie dziewczyny to zależy jakie zadanie się wylosowało. Mieli niezły ubaw ze mnie przy wykonywaniu tych zadań a ja byłam czerwona jak burak ze wstydu czasami ale dałam rade i dzisiaj to bardzo miło wspominam.Na koniec imprezy dostałam Dyplom Zaliczenia Wieczoru Panieńskiego. Naprawdę wieczorek się udał i było super. Na samym końcu około 4 rano dotarli do nas mężczyźni z wieczoru kawalerskiego i bawiliśmy się już wspólnie Każdej z Was życzę udanego wieczoru panieńskiego bo to niezapomniany klimat i szalone wspomnienia
Świetne te zestawy prezentów. Uśmiałam się. Najbardziej spodobał mi się ten na romantyczną kolację przy świecach

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33590806]dziewczyny mam pytanie dotyczące kosmetyków:
czy kwas salicylowy pomaga w usunięciu, zmniejszeniu się trądziku?
[/QUOTE]

Mnie pomógł pewnego czasu. Bardzo wysusza skórę, ale to pomaga (przynajmniej w moim przypadku) w usunięciu trądziku.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:50   #3106
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
W Rybniku będę po 9:00, a w Katowicach 1,5 godziny później. Może Ci SMS-a napiszę, czy kupiłam, byś powiedziała dziewczynom, bo nie będę miała dostępu do neta
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:52   #3107
kasia_kuku
Zakorzenienie

A ja przez przypadek znalazłam stary post Neny " Też chcę mieć kolczyki Swarovskiego (sama sobie je zrobię) " Fajnie poźniej poczytać jak się wszystko pozmieniało i półowa planów wyszła inaczej

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4839

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-16, 23:54   #3108
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
oo wróciłaś do nas

Tutaj wrzucę tylko jedną fotkę, jestem ciekawa które kolczyki wg was lepiej pasują? Chociaż nie widać ich tu zbyt dobrze..
przeźroczyste łeski czy te "zdobniejsze" ?
Reszta na poczcie
ślicznie
wg mnie kolczyki "zdobniejsze" zgrywają sie fajnie z pasem
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczęta
Mam chwilkę wolną dlatego pochwalę się swoim wieczorem panieńskim jak to było u mnie.
Było nas wszystkich dziewczyn 18 każda z dziewczyn miała założone diabełkowe różki. Ja miałam białe różki z welonem. Od samego wyjścia z domu musiałam je mieć założone ludzie się trochę gapili ale to nic Wieczór panieński odbył się w klubie gdzie mieliśmy zarezerwowane miejsca cała kwota rezerwacji była przeznaczona na alkohol który można było odbierać przy barze kto co chciał. Do klubu mogliśmy wnieś sałatki, koreczki oraz inne żarełko Gdy się zeszły już wszystkie dziewczyny organizatorka całego wieczoru panieńskiego rozpoczęła sprawdzanie mojej znajomości z Tż czyli odpowiadanie na pytania. Pytania były różne łatwe i trudne było ich 10 na trzech poległam reszta zaliczona Następnie zostałam obdarowana różnymi prezentami które były ułożone w specjalne zestawy np: Zestaw"gospodyni"= wałek do ciasta i nie tylko oraz fartuszek. Kolejny zestaw to romantyczna kolacja przy świecach= świecznik z podgrzewaczem oraz dwie zupki chińskie Kolejny zestaw był na samotne wieczory = opakowanie chusteczek 100szt. oraz płyta dvd z kabaretami Był też zestaw do pracy czyli ubranko pokojówki z miotełką. Kolejny zestaw to wieczorowy = koronkowa czarna haleczka do tego stanik zrobiony z cukierków, kajdanki, pejczyk oraz żel intymny Był też zestaw kury domowej = wałki, maseczka na twarz oraz wibrator. Do tych wszystkich zestawów dostałam jeszcze kilka innych prezentów. Po rozdaniu prezentów zaczeły się zadania które wykonywałam ja albo świadkowa lub wszystkie dziewczyny to zależy jakie zadanie się wylosowało. Mieli niezły ubaw ze mnie przy wykonywaniu tych zadań a ja byłam czerwona jak burak ze wstydu czasami ale dałam rade i dzisiaj to bardzo miło wspominam.Na koniec imprezy dostałam Dyplom Zaliczenia Wieczoru Panieńskiego. Naprawdę wieczorek się udał i było super. Na samym końcu około 4 rano dotarli do nas mężczyźni z wieczoru kawalerskiego i bawiliśmy się już wspólnie Każdej z Was życzę udanego wieczoru panieńskiego bo to niezapomniany klimat i szalone wspomnienia
super panieński zestawy wymiatają
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no jestem jestem
tatuśko mi fotki strzelał
suknia na żywo prezentuje się zjawiskowo, teraz czeka już na TEN dzień w pokrowcu w pokoju wisi
no to wklejam fotki, mama nie związała mnie super dobrze no ale wcięcie jest
nie paczcie na rękawiczki, założyłam bo mama chciała
super
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Wklejam fotkę z moją biżu tak jak obiecałam
śliczna biżuteria
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
moją w razie czego będą już poprawiać na miejscu, aaaa i wściekłam się na jedną rzecz bo okazało się że powinnam kupić najtańszy stanik bo będę go cięły i przyszywać do gorsetu a ja wy☠☠☠ałam 169zł na za☠☠☠ista bardotkę i teraz muszę zapierniczać do jakiś kitajców i kupić super wystrzałowy z dużymi poduchami z najnowszej kolekcji stadionowej stanik by mogły go sobie rozłożyć na części pierwsze i wszyć w gorset

to czemu Ci one od razu nie powiedziały w ogóle to dziwne że muszą mieć jakiś stanik żeby go wszywać powinny Ci miski wszyć i tyle, a nie żebyś musiała kupować specjalnie stanik do zniszczenia

Nadrobiłam tylko trochę, resztę przeleciałam, bo brak czasu niestety
Jutro rano jedziemy do księdza na ostateczne ustalenia przebiegu mszy itp

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:54   #3109
201705121336
Konto usunięte

ide lulac drogie Panie "_
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:54   #3110
niusia_87
Zakorzenienie

fablous - jakby mi się udało kupić, to bym Ci jutro wysłała
Stary 2012-04-16, 23:56   #3111
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
ide lulac drogie Panie "_

Ja też. Jutro trzeba wcześnie wstać do pracy. Dobrej nocy
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:57   #3112
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
ja Amy więc taki kokon z tyłu od razu jednoznacznie mi się skojarzył

Dobranoc Piękne PMki!
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:59   #3113
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
na hali sportowej Sunnmore w Alesund w centrum Może tez się wybierzecie? Weźcie znajomych Nas będzie 4 sztuczki. Tylko bileciki dość drogie Ja kupiłam juz dawno temu w pracy i wtedy kosztowały 350 nok od osoby a normalnie to chyba 450/ 500 nok
Mam nadzieję, że będą wszystkie gwiazdy, które reklamowali, czyli właśnie Scooter, Culture Beat, Haddaway z ich słynnym: "What is love" Dr Bombay i inni
a wiesz , ze kiedyś mi się obiło o uszy, ze będzie taka impreza?? kurde szkoda, ze dopiero teraz sie obudziliśmy. Może jeszcze da sie coś wykombinowac, choć pewnie już bilety wszystkie wyprzedane.. jutro obdzwonie ludziska
eejj wogóle co się stalo, ze w Alesund taka impra wypaliła hahaha a ja myślalam, ze ich jedyna atrakcja to jedzienie mew

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
A ja przez przypadek znalazłam stary post Neny " Też chcę mieć kolczyki Swarovskiego (sama sobie je zrobię) " Fajnie poźniej poczytać jak się wszystko pozmieniało i półowa planów wyszła inaczej

haa ja tez niedawno czytalam posty z pierwszego posta i sie uśmialam przy niektorych
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 00:05   #3114
niusia_87
Zakorzenienie

fablous chyba już poszła spać i komu mam napisać, czy kupiłam? Nie będę miała dostępu do netu. Potem okaże się, że fablous będzie miała kilka
Stary 2012-04-17, 00:06   #3115
(kicia)
Zakorzenienie

Właśnie dzwonił do mnie TŻ z wiadomością że o naszą działkę płatności za wesele nie mamy się co martwić bo dostał dziś nie maly prezent przed ślubny cieszymy się strasznie bo przez ostatnie historię z samochodem i moje zakupy nasze finanse nieco się pogorszyły a tak nawet rodziców trochę odciążymy z kosztów.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 00:15   #3116
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
sie uśmialam przy niektorych
Oj tam, kiedy to było Mi samej w sierpniu minął 2 lata jak tu jestem na wątku. Było tyle planów co do ślubu, a większość się pozmieniało o 180 stopni

Stary 2012-04-17, 00:16   #3117
Nika0208
Rozeznanie

Kicia to super się wam ułozyło
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 00:19   #3118
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Hej Kochane! Dotarłam do Was późną nocą jak zazwyczaj :p

Cytat:
FAB!! Wyślij mi na PW swojego facebooka, łatwiej się tam dogadamy odnośnie etsy
Eeeeej ja też chcę coś z etsy!!! Toooo: http://www.etsy.com/listing/88359837...dding-earrings (właśnie podjęłam dojrzałą decyzję o tym, iż kolczyki w zupełności mi wystarczą jeśli chodzi o biżu, a te idealnie będą pasowały do sukni Poza tym ciężko zgrać do tego pasującą bransoletkę, dodatkowym minusem byłoby to że haczyłaby mi kieckę na pewno... No więc wracając do rzeczy :p dlaczego zamawiacie razem z etsy? Może banalne pytanie ale serio nie wiem :p? Wczoraj Marylka rozwiała moje podejrzenia że chodzi o cenę przesyłki :p Napiszcie proszę

Cytat:
Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba
Cudne
Kuku ja jeszcze nie zdołałam Ci pogratulować decyzji o ślubie w przyszłym roku Dokładnej historii Waszego związku niestety nie znam, kojarzę tylko urywki, więc jeśli możesz i masz ochotę to również poproszę na PW jakiś intymny skrót Trzymam za Was kciuki!!!

Cytat:

Haha dobre sobie - i tę wypowiedź Nena kierowała w dodatku do mnie :p Ja byłam pewna, że będę mieć Swarki... do wczoraj Oj dużo się pozmieniało w koncepcji... Ja mogę wyliczać bez końca co zmieniło mi się w głowie od kiedy jestem tu z Wami (oto garść wyborów, do których wcześniej nie byłam przekonana a na które się zdecydowałam)
- kolorowe buty (jakoś mi się to nie widziało, chciałam klasycznie białe)
- kok zamiast półupięcia (koniecznie miały być rusałkowe włosy)
- obrączka nie dość, że CAŁA z białego złota to jeszcze z brylantami (wcześniej chciałam z mieszanego i bez żadnych kamyków, nie podobały mi się "z")
- tuby strzelające po wyjściu z kościoła (wcześniej chciałam ryż i świeże płatki)
- tylko kolczyki zamiast kolczyków i bransoletki (świeżynkowy pomysł :p)
- do ołtarza pójdziemy z TŻem trzymając się za ręce (wcześniej chciałam by tatuś mnie prowadził)

...oj i jeszcze trochę by się tego znalazło :p

DZIEWCZYNY PO PRZYMIARKACH/ODBIORACH SUKIEN!!!
Niuto, Nattiv, Madzia ---> ślicznie wyglądacie, widać jak spełniają się Wasze marzenia
Kindziu ---> faaajnie, że pas i buty są w identycznym kolorze, że będzie ładnie

Oki lecę już bo obiecałam sobie, że jutro wstanę tak jak TŻ (o 5, bo idzie na pierwszą zmianę) i zrobię coś mądrego jeszcze przed pracą (akurat mam na 8 :p) Bye!!!
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 00:20   #3119
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Właśnie dzwonił do mnie TŻ z wiadomością że o naszą działkę płatności za wesele nie mamy się co martwić bo dostał dziś nie maly prezent przed ślubny cieszymy się strasznie bo przez ostatnie historię z samochodem i moje zakupy nasze finanse nieco się pogorszyły a tak nawet rodziców trochę odciążymy z kosztów.
O widzisz Gratulacje Zawsze to trochę sumki zostanie w kieszeni.

Stary 2012-04-17, 00:21   #3120
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
to niesamowite jak nieraz wszystko jakos samo potrafi sie ułożyć
Super ciesze sie razem z Wami

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości