|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko nie stresuj się za bardzo, bo dziecię się zdenerwuje. Trzymam kciuki za zdrowe dziecię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4683 |
Rozeznanie
|
Bafi - nie przejmuj się na zapas i koniecznie daj znać po badaniu. A do tego czasu będę trzymała kciuki
![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() jak mija skrócony tydzień? wczoraj wlazłam na wagę, oczywiście nadprogramowe 2kg ![]() ![]() wiem, że trochę ostatnio odpuściłam sobie dietę, że zaraz mnie @ zaleje. Dlaczego te dodatkowe kg tak łatwo wskakują. Ale jak już wiedziałam o tym nadprogramie, to popołudniu już zaczęłam się pilnować. I przypilnowałam by wieczorem nie podjadać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2012-04-12 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak planowałam iść dzisiaj popołudniu na rolki, to się zachmurzyło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4687 |
Zadomowienie
|
Witam, mam nadzieję, że pamięć o mnie jeszcze nie podupadła
![]() Moja delegacja jest na razie zawieszona. Moja dieta też podupadła, w sobotę okaże się jak bardzo. W pracy dzisiaj dostałam tak po tyłku, że nie wiem jak się nazywam. Zostaję młodszym koordynatorem i mam "szkolenie". Tylko, ze to szkolenie polega na tym, że starszy koordynator się mną wysługuje ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kto ty jesteś??? ![]() ![]() delegacja zawieszona? why? coś kombinują i chyba sami nie wiedzą co? uważaj na siebie, obiecali awans, a teraz harmonijkę z ciebie robią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4689 |
Zadomowienie
|
Meryy82 chodzi o to, że najprawdopodobniej firma do której mieliśmy wejść szuka kozła ofiarnego, którego będą mogli obarczyć kosztami reklamacyjnymi. Całe kierownictwo tejże firmy zamiata podłogę każdym fizycznym, a jeśli chodzi już o konkrety - nikt nic nie wie. I wysługują się tymi samymi fizycznymi, którymi przed chwilą wytarli podłogę. Dlatego teraz kierownictwa obu firm muszą się dogadać i czekam na to co będzie dalej.
I wkurza mnie ta jak to określiłaś "harmonijka". Najgorzej, że mam niejasną sytuację finansową. Cieszę się Marysiu, że przjęłaś mnie z taakim optymizmem ![]() Pogodą się nie przejmuj - u mnie cały dzień lało. Chciałam ładny weekend,co by pojechać gdzieś we dwójeczkę i wrócić we trójeczkę ![]() ![]() Rocznicę z ukochanym mamy w poniedziałek, i chcieliśmy ją jakoś uczcić. Ale z tego co widziałam w pogodzie, to chyba się skończy na kolacji na mieście ![]()
![]() |
#4690 |
Zakorzenienie
|
pochowałam zimowe ubrania i wyciągnęłam letnie i mi się wieszaki skończyły
![]() Negra mam nadzieję, że sytuacja w pracy szybko się rozwiąże na Twoją korzyść. Pogoda? jakie zimno?? żadnego deszczu już nie chcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4691 |
Rozeznanie
|
Nawet udało mi się oprzeć czekoladzie w dzień czekolady, jestem z siebie dumna!
![]() Pożegnałam się na dwa tygodnie z alkoholem, dzisiaj więc na śniadanko kawa oraz dwa jajka na twardo, a później pewnie jakieś jabłuszko i woda mineralna. Żadnych obwarzanków! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 | |
Zakorzenienie
|
hej.
jakoś dojść do komputera nie mogłam i widzę, że mały zastój tu znowu Cytat:
![]() co robiłaś ja Cie nie było? ja czekoladę uwielbiam ![]() ![]() ![]() a co takie ubogie meni? gdzie warzywa? ja po wczorajszej imprezie dzisiaj rano mówiłam, że nigdy więcej alkoholu. Ale dzisiaj tez idę na imprezę więc chyba się nie uda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4693 |
Rozeznanie
|
Negra - witaj (po raz kolejny)
![]() ![]() meryy - po ostatnich przebojach z żołądkiem mam takie samo postanowienie i póki co się go trzymam ![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ![]() zaraz idę na spacer, bo po wczorajszej imprezy oprócz tego, że boli mnie pupa i nogi z lekka pobolewa tez i głowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() idę, mam nadzieje, że jak wrócę, to będę miała tutaj co czytać ![]() aaa przypomniało mi się i wczoraj kilka osób zwróciło uwagę, że schudłam (a widziały mnie na koniec stycznia) trochę się zdziwiłam, bo wagowo, to żaden szał, ale rzeczywiście po ciuchach czuję, że są luźniejsze, zwłaszcza na pupie ![]() spódnice, które w zeszłym roku opinały mi się na pupie, teraz większość mi zjeżdża (w piątek musiałam pasek podwijać w jednej, bo latała na mnie). Mniej mnie cieszy kurczący się biust ![]() ![]() dobra zmykam ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
Nezka ![]() A jak z hulaniem??? ostatnio coraz częściej zastanawiam się nad hula hop ![]() tylko co powiedzą na to zwierzaki?? ostatnio jak robiłam brzuszki Nikita (kot) przyszła sprawić co ja tak stękam. A już najlepsze obie są jak jeżdżę na rolkach przez mieszkanie, niby się boją, ale jest zainteresowanie co ja mam na nogach. Szczególnie Nikita jest zainteresowana rolkami, jak gdzieś leżą, to bawi się kółkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() Mąż miał wczoraj artroskopię - prawdopodobnie skończy się na tej i jednej i może już nawet za 3 tygodnie będzie mógł wskoczyć na rower ![]() ![]() Merry - to jest właśnie najlepsze - waga nie liczy się tak bardzo, jak nasze samopoczucie i wymiary ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak kotka zwie się Nikita ![]() Libacja nad morzem ![]() ![]() ![]() i gratuluję ukończenia studiów ![]() ![]() ![]() ![]() i męża ci poskładali ![]() dobra teraz już idę, choć kiepsko, to widzę bo się zachmurzyło, a zwierzaki śpią i mopsiastej obudzić nie mogę, w poduszkę (moją) się wtuliła i nawet jak lodówkę otworzyłam, to nie wstała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4697 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() słonik - cieszę się, że udało Wam się załatwić sprawę kolana. Powiedziałabym, że zazdroszczę wyjazdu nad morze, ale jak patrzę na ten deszcz za oknem, to zmieniam zdanie ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, jeszcze magisterka została, ale to pikuś myślę ![]() ![]() Cytat:
![]() no pogoda masakra, musiałam zapakować ciepłe swetry, kurtkę i inne taki - nad morzem będzie jeszcze zimniej pewnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
hej.
padam na ryjek, zamknęli kolejną ulice i do pracy szłam prawie na piechotę. Słoniku udanego wyjazdu. Co do alkoholu, to czasem robię sobie szlaban na jakiś czas. Ale jakoś nie potrafię na dłużej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() Pamietacie jeszcze malinke? ![]() Gratuluje Wam wszystkim spadku wagi ![]()
![]() |
#4701 |
Rozeznanie
|
Nick wygląda znajomo, ale nie jestem pewna
![]() Opowiadaj gdzie byłaś, jak Cię nie było ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4703 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Skończyłam z dietą, ale po prawdzie zaczynam jedną wielką - normalną, zbilansowaną, zobaczymy co z tego wyjdzie. Chociaż dalej mam mały brzuszek, ale to już po prostu budowa mojego ciała ![]() ![]() ![]() Hah, najgorzej jak sobie dasz postanowienie że nie będziesz pić, bo to zwykle oznacza że wypije się za dużo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Usmiechnietazakrecona Czas edycji: 2012-04-17 o 07:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powiem szczerze, że jak ja już za te kilka miesięcy wrócę do normalności to jak mi trochę biust zmniejszy rozmiar to się bardzo ucieszę, bo duży zbyt obciążą kręgosłup.
![]() |
![]() |
#4705 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za trzymanie kciuków ![]() ![]() A za Ciebie trzymam kciuki, niech Ci się biust nieco pomniejszy żeby kręgosłup mógł odetchnąć ![]()
![]() |
![]() |
#4706 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
że taka co tu kiedyś codziennie pisała, a potem zapomniała o nas i bardzo jej brakowało, a teraz wpadnie raz na jakiś czas spyta czy ja pamiętamy i znika ![]() Cytat:
drogich staników raczej nie kupuję, bo po co na te moje dwie wypustki, które jak byłam grubsza urosły, ale jak teraz są takie brzoskwinie, to na co dzień kupuję staniki w tesco - mają takie w dwupaku, bawełniane, jedne z miękkimi miseczkami a jedne pus-apy - ok 29zł. czasem w promocji się trafiają więc jeszcze taniej. Jedne droższy stanik kupiłam w styczniu i jak go założyłam, to się załamałam, tak mi miseczki odstają ![]() Cytat:
![]() ale fakt duży musi mocno obciążać i nie kupisz taniego stanika. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nawet nie nastawiam się, że w ciąży może mi urosnąć, bo jeśli mam geny po mamie i po babci, to małe szanse ![]() ale maluchowi wygodniej pewnie odpoczywa się na większym biuście mamy - ostatnio tak mnie rozbroiła córeczka mojej koleżanki, po jedzeniu przytuliła się polikiem do piersi i zasnęła z błogim uśmiechem na twarzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4709 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I przyznaję się, na zakończenie dietowania się zjadłam wafelka kokosowego ![]()
![]() |
![]() |
#4710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Michaliko widziałam Cię ![]() ![]() i Pestki dawno nie było |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.