Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-17, 09:34   #3151
E87
Wtajemniczenie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Przejrzalam poczte, sliiiiiiiiiiiiczne jestescie!!!!! I nowe fotki Dolaczajacych A ja chyba nie dodawalam fotek jak dostalam dostep, nie wiedzialam nawet ze mam to zrobic hehe Ale ze spotkania Pmek macie
Niuto
kolczyki z prawego uszka, zdecydowanie!
Ech ja 8 maja ide na przymiarke, po Waszych zdjeciach juz nie moge sie doczekac!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 09:39   #3152
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

cześć i czołem

haha, najlepsze, że ja zrobiłam w końcu te kolczyki i zawieszkę - nie było Cię jeszcze wtedy na wątku. Oczywiście zrezygnowałam z nich. A były takie:
Załącznik 4626452Załącznik 4626453

Ale śmieszne takie posty, wtedy chyba nawet sukni nie miałam. Ja to często wracam do swojego postu, w którym dotarła do mnie suknia i za każdym razem mam świeczki w oczach.

ja mieszkam w domu jednorodzinnym i trochę się waham nad dekoracją, bo jak wszyscy pojedziemy na wesele a na domu zostaną ozdoby typowo ślubne, to będzie to wręcz zaproszenie dla złodzieja, tak myślę...nie wiem co robić, bo marzy mi się biały wianek z kwiatów na drzwi i ozdobienie bramy wjazdowej i ogrodzenia białymi kwiatami,
co robicie z dekoracją dziewczyny z domów jednorodzinnych?

tatuaż - boski Moim marzeniem są jaskółki na nadgarstku, ale nie mogę sobie na taki pozwolić
wrzuc tego posta chetnie zobaczylabym Twoja radosc z sukienki
u mnie zawiesimy biale wstazki na ogrodzeniu, tylko nie tak luzem, tylko w takie jakby V + do tego biale baloniki, dodatkowo beda dekorowane drzwi wejsciowe, ale to pewnie tak klasycznie - jakies elemeny zielone, a na nich biale kwiatki

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
ja tak miałam ostatnio tylko że ja po 12 a nie po 7

yes ser masz ode mnie zezwolenie :P
dziewczyny też się nie obrażą na pewno, bo inaczej

Cześć czołem kluski z rosołem
Ja planuję zrobić taki jak w załączniku

Co do ubierania domu, koncepcję z balonami na helu wzdłuż drogi znacie, wejście chce ubrać białymi żywymi piwoniami.
Zachęta dla złodzieja to jest oczywiście, ale nie będziecie mieć kogoś w domu do pilnowania? Ja bym nie odważyła się domu zostawić bez czyjejś obecności w nim...
tatuaz - byl moim marzeniem jak mialam 16 lat rodzice najpierw sie nie zgadzali, a pozniej powiedzieli, ze moge zrobic, ale za swoja kase wiec zawsze bylo mi jej szkoda po dluzszym czasie moglam juz sobie pozwolic na tatoo finansowo, ale doszlam do wniosku, ze mi sie strasznie szybko wszystko nudzi, wiec i tatoo zapewne predzej czy pozniej znudzilby sie, wiec musialoby byc to cos co mialoby dla mnie ogromne znaczenie, np. jakis napis, albo znak, ktory nie stracilby na wartosci do konca zycia. I w zwiazku z tym ze takowego jeszcze nie wymyslilam to tatuaza do tej pory nie ma zamiast tego zrobilam kolczyk w pepku i jezyku. Niestety wszelkiego rodzaju kwiatuszki, motylki, tribale itp. zupelnie mi nie leza

Co do pilnowania domu to tak jak kiedys pisalam, z rodziny i znajomych wszyscy beda na weselu w zwiazku z czym domu bedzie pilnowac ochrona. Tez nigdy nie zostawilibysmy domu bez osoby pilnujacej, szczegolnie w momencie, gdy cala okolica wie o weselu.
Ochrone wynajmuje sie na godziny, osoba z ochrony siedzi w samochodzie pod domem cala noc, czasem spaceruje dookola domu. Wiec wydaje mi sie, ze to najodpowiedniejszy ruch w momencie gdy nie ma sie nikogo do pozostawienia w domu.

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 09:55   #3153
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dzień dobry dziewczęta

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam!!
Biżuterię i buty
Kolor butów wpada raz w szafirowy raz w fiolet. Już kupiłam takie, bo byłam zdołowana poszukiwaniami w Krakowie. Kupiłam w końcu buty u siebie na miejscu, ale trochę już na chamca, firma mało znana butów. Ogólnie kupiłam je w jakiejś galerii sklepów eleganza
Bardzo fajne zakupy, sama bardzo chciałam te kolczyki, ale były dla mnie za małe.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
To żebyście mogły się posmiać, wstawiam Wam moją pierwszą suknie ślubną na tym wątku " Moja jedyna, wymarzona" edit: To jednak nie ta z załącznika, a ta z linka http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=14.labor
Śliczna

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jestem wk.........!!!!!!!!! Legła moja koncepcja fioletu babka zmieniła kolorystykę na sali i dała bordo i jest ona na tyle ☠☠☠nięta że zabroniła mi dać fiolet na sali powiedziała że nie po to zamawiała dekoratorów żeby jej ktoś to psuł gdyby nie było tak blisko wesela to bym salę zmieniła jestem wkur..... na maxa
O rany, ja też bym się zdenerwowała... Co za kobieta, mam nadzieję, że jakoś to rozwiążesz.

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Tutaj wrzucę tylko jedną fotkę, jestem ciekawa które kolczyki wg was lepiej pasują? Chociaż nie widać ich tu zbyt dobrze..
przeźroczyste łeski czy te "zdobniejsze" ?
Reszta na poczcie
Piękna suknia, a kolczyki te krótkie pasują do niej idealnie.

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no jestem jestem
tatuśko mi fotki strzelał
suknia na żywo prezentuje się zjawiskowo, teraz czeka już na TEN dzień w pokrowcu w pokoju wisi
no to wklejam fotki, mama nie związała mnie super dobrze no ale wcięcie jest
nie paczcie na rękawiczki, założyłam bo mama chciała
Pięknie wyglądasz, tylko rękawiczki out

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33590806]dziewczyny mam pytanie dotyczące kosmetyków:
czy kwas salicylowy pomaga w usunięciu, zmniejszeniu się trądziku?[/QUOTE]

Kwas salicylowy działa bakteriobójczo i złuszczająco jeżeli jest stosowany na skórę, ale też wysusza, więc w teorii powinien dobrze służyć skórze z trądzikiem.

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
moją w razie czego będą już poprawiać na miejscu, aaaa i wściekłam się na jedną rzecz bo okazało się że powinnam kupić najtańszy stanik bo będę go cięły i przyszywać do gorsetu a ja wy☠☠☠ałam 169zł na za☠☠☠ista bardotkę i teraz muszę zapierniczać do jakiś kitajców i kupić super wystrzałowy z dużymi poduchami z najnowszej kolekcji stadionowej stanik by mogły go sobie rozłożyć na części pierwsze i wszyć w gorset
Ciekawa polityka z wszywaniem stanika, to nie mają innych rozwiązań? Jeżeli masz gdzieś w okolicy outlet Intimissimi to oni tam bardotki sprzedaja za 20 zł to nie szkoda pociąć i wszyć, a przynajmniej materiał dobrej jakości i nic drapać nie będzie.

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Chciałam kupić sobie Estee Lauder Double Wear Light, ten który teraz jest w fajnej promocji 15ml za 39zł ale u mnie już niestety zapas się wyczerpał . Mogłabym was prosić kochane o sprawdzenie u siebie i kupienie mi jeśli uda wam się go dorwać? W promocji jest tylko odcień 02 i o ten mi chodzi. Pieniązki od razu przelewam w razie co. Będę ogromnie wdzięczna!
Ja nie słyszałam o tej promocji, ale skoro już słyszę to dzisiaj w Douglasie będę. Ale doczytałam już, że niusia kupiła Ci podkład, więc fajnie że masz i dzięki za info o promocji
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 09:58   #3154
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

cześć i czołem

haha, najlepsze, że ja zrobiłam w końcu te kolczyki i zawieszkę - nie było Cię jeszcze wtedy na wątku. Oczywiście zrezygnowałam z nich. A były takie:
Załącznik 4626452Załącznik 4626453

Ale śmieszne takie posty, wtedy chyba nawet sukni nie miałam. Ja to często wracam do swojego postu, w którym dotarła do mnie suknia i za każdym razem mam świeczki w oczach.

ja mieszkam w domu jednorodzinnym i trochę się waham nad dekoracją, bo jak wszyscy pojedziemy na wesele a na domu zostaną ozdoby typowo ślubne, to będzie to wręcz zaproszenie dla złodzieja, tak myślę...nie wiem co robić, bo marzy mi się biały wianek z kwiatów na drzwi i ozdobienie bramy wjazdowej i ogrodzenia białymi kwiatami,

tatuaż - boski Moim marzeniem są jaskółki na nadgarstku, ale nie mogę sobie na taki pozwolić
Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Ja jak pisalam troche wyzej planuję zrobic brame z takich bialych małych baloników za pomocą taśmy do girland plus porozwieszać tu i ówdzie białe kokardy. Dodatkowo moze cos na drzwi, ogolnie dekoracja cala biala nie za duzo nie za malo. Tez sie boje ze to zaproszenie dla zlodzieja ale w moich stronach juz tak jest, zresztą i tak duzo osob bedzie wiedzialo o slubie wiec brak jakiejkolwiek dekoracji pewnie na niewiele sie zda... U Tz wymyśliliśmy ze bedzie to samo ale różnokolorowe
Ja nie chciałam ozdób - na pewno balony odpadają bo moga nie wytrzymać do przyjazdu TŻta. Myslałam o kokardach z materiału porozwieszanych na płocie i wzdłuż wjazdu do domu.
Moja mama myślała o udekorowaniu balkonu i boję się, że zamieni dom w choinkę. Nie wspomnę o tym, że co chwila kupuje jakieś kwiatki do doniczek i stawia je przed wejściem do domu. A że ostatnio temperatura jest zdradliwa, to codziennie wieczorem odprawiają pielgrzymki z kwiatkami do domu a rano na dwór. I tak prawie od dwóch tygodni z kwiatami latają.
U nas bez pilnowania domu się nie obędzie - nie ma co ryzykować.
Stary 2012-04-17, 09:59   #3155
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Ja nie słyszałam o tej promocji, ale skoro już słyszę to dzisiaj w Douglasie będę. Ale doczytałam już, że niusia kupiła Ci podkład, więc fajnie że masz i dzięki za info o promocji
Promocja jest bardzo fajna, bo pełnowymiarowe opakowanie 30ml kosztuje ok. 160zł. A tutaj za 39zł mamy 15ml, czyli połowę

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 10:01   #3156
201705121336
Konto usunięte

witam
ja już przyszykowana bo na 12 ide do gina trochu sie stresuje...
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 10:05   #3157
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Promocja jest bardzo fajna, bo pełnowymiarowe opakowanie 30ml kosztuje ok. 160zł. A tutaj za 39zł mamy 15ml, czyli połowę
No właśnie, bardzo fajna promocja, mam nadzieję że jeszcze dostanę ten podkład u siebie. Tym bardziej że ten podkład fajny, miałam kiedyś próbkę, tylko wtedy koloru nie mogłam dobrać, ale teraz mam puder ideał, który mi wszystko wyrównuje nawet jak ciut za ciemne albo w złym odcieniu, więc może będzie lepiej.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-17, 10:05   #3158
magdalennne
Wtajemniczenie

Witajcie

Spędziłam wczoraj kilka godzin na czytaniu was, miałam dużo przemyśleń i miałam wam odpisać, ale TŻ "na chwilkę" chciał na kompa i tyle mnie było Dzisiaj już wielu rzeczy nie pamiętam

Napiszę co wiem:
Widziałam linka do fajnych zaproszeń. Są genialne, ale ciekawe ile sobie za nie liczą
Madziu wyglądasz cudownie Suknia pięknie do ciebie pasuje
Niuto do ciebie mam prośbę. Czy mogłabyś wstawić jedno zdjęcie, na którym widać całą suknię? Góra wygląda bardzo ładnie, ale jestem ciekawa jak całość, a nie mam dostępu do poczty.

Co do dekorowania. Ja mieszkam w domku jednorodzinnym i planuję tylko powiesić na płocie biało-granatowe kokardy z organzy

I zaraz dzwonię do pani od sukni, bo miałam mieć przymiarkę na początku kwietnia, a tu nic
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 10:09   #3159
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, bardzo fajna promocja, mam nadzieję że jeszcze dostanę ten podkład u siebie. Tym bardziej że ten podkład fajny, miałam kiedyś próbkę, tylko wtedy koloru nie mogłam dobrać, ale teraz mam puder ideał, który mi wszystko wyrównuje nawet jak ciut za ciemne albo w złym odcieniu, więc może będzie lepiej.
Promocji podlega tylko odcień 02, ale jest on bardzo uniwersalny, ponoć najczęściej wybierany przez Polki.
A co to za puder ideał?

Stary 2012-04-17, 10:12   #3160
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Promocji podlega tylko odcień 02, ale jest on bardzo uniwersalny, ponoć najczęściej wybierany przez Polki.
A co to za puder ideał?
Hmm nie pamiętam już tych odcieni, a on jasny jest? Ciepły czy chłodny?
Puder ideał to Benefit Get Even. Akurat czekam na -20% do Sephory bo widzę w nim dno a przed ślubem mi potrzebny.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-17, 10:48   #3161
omosia
Raczkowanie

Hej laseczki.
Ja mam mega doła już tyle osób dzwoniło, że nie przyjadą na ślub
Ze 130 osób zaproszonych jak będzie 80 to będzie dobrze
Wyć mi się chcę
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 10:49   #3162
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też nie ma kto zostać by pilnować domu. Ja pewnie tylko zrobię ze cztery kokardki na schodach przed drzwiami do domu i tyle. Nie lubię dekoracji na bramach wjazdowych. Z resztą znając moich przemiłych sąsiadów nie wytrzymałaby 2 godzin Nie chce trąbić na około, że wychodzę za mąż więc będzie coś skromnego.

Zapomniałam Wam wieczorem napisać, że Wasze kciuki pomogły Dziękuję

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 10:50   #3163
Kessi_86
Wtajemniczenie

na początek spóźnione ale szczere
Malwuś i patiss wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia

Nie było mnie u was bo dochodzę do siebie po sobotnim weselu, ale było super chociaż Młodzi mieli troszkę sterów w dniu ślubu ale wszystko się potoczyło bardzo dobrze, teraz wszyscy czekają na nasz ślub i wesele, a PMka miała suknie taką co ma mieć Wikusiaczek śliczna jest ta suknia i ślicznie się mieni, no i goście troszkę im nawalili i niektórzy nie ładnie się zachowali bo potwierdzili że będą a wogóle nie przyszli

Wczoraj rozdaliśmy znowu zaproszenia i od razu dostaliśmy potwierdzenie że będą bo powiedzieli że nawet jak byśmy im nie dali zaproszeń to i tak by przyszli

Widziałam tylko suknie Madzi i Niutka bardzo ładnie wyglądacie reszty nie wiem za bardzo co się działo bo nie mam czasu was nadrobić bo zaraz idę do kwiaciarni muszę zamówić ozdoby na salę

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2012-04-17 o 10:51
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 10:57   #3164
201705121336
Konto usunięte

omosia my mielismy mieć 60 os odmówiło nam 10 przy takiej liczbie to dużo i praktycznie nie maja powodow też jestem zdołowana
Stary 2012-04-17, 11:01   #3165
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
super ze niusia zakupila Ci ten podklad

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Hej laseczki.
Wyć mi się chcę
Nie plakusiaj... niech sie kopsna w zad... Ja tez jestem troche zla bo 2 lata temu bylismy na weselu kuzyna TZta i odłożyliśmy przez to naz wyjazd nad morze, ale co tam tydzien w ta czy w tamta...
A On co? Juz zapowiedzial ze na pewno nie da rady bo wyjezdza za granice do pracy.. A co najsmieszniejsze jakos zawsze jezdzil z bratem swoim samochodem , a ten jego brat powiedzial ze bedzie o tamten nie bo nie da rady... ta jasne. gdzies to juz mam.

Nie przejmuje sie jzu takimi osobami.

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 11:03   #3166
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
Hej laseczki.
Wyć mi się chcę
U mnie jest tak samo prosiliśmy 150 os. moze będzie 90 os. ale doszłam do wniosku z TŻ, że będą z nimi Ci dla ktory jestemśmy wartościowymi ludzi i chca spędzić z nami ten dzień. A moja tesciowa się wkurzyła ( głownie odmawiali z rodziny TŻ) i powiedziała, ze Ci co przyjda maja miec opcje ful -wypas ( chociaz na naszej sali trudo o taka ponieważ tam jest zazwyczej wszystkiego i tak za dużo do jedzenia) no ale cuż skoro i tak płacimy za 100 gości to niech mają urozmaicone.
A ja sprawdziłam pogode 16 dniowa i ma byc 27 stopni . aby się spraedziło.
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 11:04   #3167
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Hej laseczki.
Wyć mi się chcę
Nie martw się, nam też sporo odmówiło, w tym dwie pary znajomych, czego się na początku wcale nie spodziewaliśmy (o jednym koledze pisałam wczoraj, drudzy znajomi mają następnego dnia komunię, co uważają za problem nie do przeskoczenia, ale tego że nie przyjdą na sam ślub do końca nie rozumiem...), sporo rodziny też.
W dodatku termin potwierdzania był do niedzieli, a odpowiedzi od wielu osób wciąż nie mamy i trzeba będzie dzwonić.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-17, 11:06   #3168
E87
Wtajemniczenie

Wiem, ze Wam przykro laseczki, ale mi tez juz odmowilo pare osob, na ostateczna decyzje czekam do konca kwietnia i wtedy sie okaze. KAzdy jak bylo dlugo do wesela to byl chetny i sie tylko dopytywal, a jak przyszlo co do czego to "a bo to w tygodniu, a bo male dzieci" itd... ja juz to olalam i stwierdzilam, ze komu na mnie/nas zalezy to bedzie! Ja kuzyn z Anglii potrafi przyjechac to ktos z Polski nie da rady? Nie to nie, niech zaluja, ze ominie ich zabawa
Stary 2012-04-17, 11:07   #3169
omosia
Raczkowanie

Najgorsze jest to, że zapraszaliśmy samą najbliższą rodzine, a tu taki klops
Masakra. To, że ktoś w ciąży to że będzie zaraz rodzić to że ktos jedzie do pracy za granice to ze ktos wolnego nie zalatwi
Stary 2012-04-17, 11:07   #3170
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie martw się, nam też sporo odmówiło, w tym dwie pary znajomych, czego się na początku wcale nie spodziewaliśmy (o jednym koledze pisałam wczoraj, drudzy znajomi mają następnego dnia komunię, co uważają za problem nie do przeskoczenia, ale tego że nie przyjdą na sam ślub do końca nie rozumiem...), sporo rodziny też.
W dodatku termin potwierdzania był do niedzieli, a odpowiedzi od wielu osób wciąż nie mamy i trzeba będzie dzwonić.
Tego sie wlasnie obawiam, ze bedziemy musieli do nich wydzwaniac
Stary 2012-04-17, 11:11   #3171
201705121336
Konto usunięte

my mielismy do 15 też ndzi też nie oddzwaniali kurde człowiek sam musi sie domyslic
lece do gina;/
Stary 2012-04-17, 11:11   #3172
omosia
Raczkowanie

Wybierając salę kierowaliśmy się tym aby była duża bo gości będzie dużo. Teraz się boję, że ta sala będzie zaaa duża i głupio to będzie wyglądać
Stary 2012-04-17, 11:14   #3173
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Tego sie wlasnie obawiam, ze bedziemy musieli do nich wydzwaniac
No to raczej możesz przyjąć za pewnik. My musimy zacząć już dzwonić, tzn. w sumie ja bo rodzina TŻa bardziej subordynowana.

A ja się zdenerwowałam, wydzwaniam do Factory do Intimissimi drugi dzień z pytaniem o bardotkę - wczoraj mi jedna dziewczyna powiedziała że nie mają i że dziś dostawa i mogę dzownić od rana to będą wiedzieć czy przyszły w moim rozmiarze. Dzwonię dzisiaj, to inna dziewczyna mi mówi "wczoraj jedną widziałam, ale teraz nie mogę znaleźć to musiała się sprzedać" i że nie wiedzą jeszcze co w dostawie, będą wiedzieć wieczorem, a ja się przez nie nie umawiam na przymiarkę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-17, 11:15   #3174
maruda80
Zakorzenienie

Własnie się dowiedziałam że moja świadkowa jest w szpitalu - jej dzieci (roczny chłopczyk i 3 letnia dziewczynka) są chore. Chłopczyk ma rota wirusa a dziewczynka salmonellę i ospę.

Oby wszystko dobrze było. Teraz zastanawiam się czy wyjdą ze szpitala przed moim ślubem... i co ze świadkiem, podałam już w papierach.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 11:16   #3175
fablous
Zakorzenienie

My jeszcze nie zaczęliśmy zapraszać ale już teraz wyszło kilka spraw losowych i obawiam się, że parę naprawdę bliskich nam osób może nie przyjść... Bardzo bliskiej znajomej zmarł tydzień temu tata, ciotka TŻta leży sparaliżowana w szpitalu a teściowa brata ciotecznego leży w bardzo ciężkim stanie pod respiratorem

Stary 2012-04-17, 11:22   #3176
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Wybierając salę kierowaliśmy się tym aby była duża bo gości będzie dużo. Teraz się boję, że ta sala będzie zaaa duża i głupio to będzie wyglądać
Omosia i wszystkie dziewczyny, którym goście odmawiają, nie przejmujcie się. Przynajmniej będą z wami osoby, które faktycznie chcą. Mi jeszcze dużo czasu zostało do potwierdzania, ale wiem, że na pewno będą osoby, które odmówią. I wcale nie obrażę się na kuzynkę, która nie przyjedzie 300km tydzień przed terminem porodu. Oczywiście, że bym chciała, żeby była, ale nie chciałabym, że mi rodzić na weselu zaczęła...
Stary 2012-04-17, 11:24   #3177
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Salą się nie przejmuj U mnie wchodzi około 200 osób, a tak jak liczyliśmy z Tż na wesele przyjdzie około 80 (albo nawet 70). Mamy osobne sale do tańczenia i ze stołami. Jeśli Ty masz jedną to po prostu pustki zapełnisz odpowiednim ustawieniem stołów tak jak ja to zrobię i po problemie

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 11:24   #3178
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
My jeszcze nie zaczęliśmy zapraszać ale już teraz wyszło kilka spraw losowych i obawiam się, że parę naprawdę bliskich nam osób może nie przyjść... Bardzo bliskiej znajomej zmarł tydzień temu tata, ciotka TŻta leży sparaliżowana w szpitalu a teściowa brata ciotecznego leży w bardzo ciężkim stanie pod respiratorem
No to faktycznie się wam zebrało Z babcią mojego TŻ w tym momencie jest już bardzo źle i tylko czekamy na telefon, bo lekarze nie dają już szans Już nawet rozmawialiśmy o przełożeniu ślubu, ale ta babcia powiedziała, że mamy tego nie robić i ona sobie tego nie życzy...
Stary 2012-04-17, 11:25   #3179
Kessi_86
Wtajemniczenie

To ja byłam na weselu w sobotę na które zostało poproszonych 210 osób potwierdziło im 130, a na weselu było może ze 120 i jeszcze ze trzy pary w dniu ślubu dzwoniły się pytać czy mogą przyjść a wcześniej im odmówili
Stary 2012-04-17, 11:29   #3180
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
To ja byłam na weselu w sobotę na które zostało poproszonych 210 osób potwierdziło im 130, a na weselu było może ze 120 i jeszcze ze trzy pary w dniu ślubu dzwoniły się pytać czy mogą przyjść a wcześniej im odmówili
Masakra Nie wiem, co bym zrobiła w takiej sytuacji. Na razie przeżywam strasznie fakt, że nie będzie naszych najbliższych znajomych (pary), bo ona nie dostanie wolnego w pracy w sobotę I jakoś nie mogę się z tym pogodzić...
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości