|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Hej
![]() Co za pogoda ![]() Dzisiaj nic mi się nie chce. Idę trochę posprzątać po obiedzie. Strasznie mi się cera i włosy przetłuszczają Plan na dziś: użyję suchego szamponu Syoss w okolice skroni bo dopiero w środę będzie spa dla włosów oraz zużyję krem do rąk Dove- musze często kremować bo znowu mam zaczerwienione i swędzące dłonie ![]() Jak się odrobię ze sprzątaniem to obejrzę ten makijaż w stylu Chanel i pobuszuję po blogach
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Jak tu ostatnio spokojnie. Mam ochotę na zmianę. Nie farbowałam włosów od sierpnia i chciałam bym zmienić kolor, jaki byście radziły? Zdjęcia w albumie.
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
ale dzisiaj zaspany dzień, łaziłam do 15 niczym zombie xD
no ale poćwiczyłam już [godzinka na rowerku i abs], wzielam prysznic, wydpilowałam się, zrobiłam peeling, zmylam makijaz, nalozylam davercin punktowo, nasmarowałam sie maśłem isana, na rzesach l'biotica [wieczorem baslamowanie antycellulitowe i na rozstepyu]. Włosów nie mam sumeinia tykać, bo tej masce Bingo są takie cudowne, że ciagle tylko chodze i je sobie macam xd cień z inglota brzoskiwniowy nawet fajny, wytrzymał od 6 rano do 15 więc jest ok, ale moze inna baza bylaby elspza - te juz zeskrobuje patyczkiem zeby zuzyc do konca xD tak sobie to obejrzalam i stwierdzam, że oprócz carmexu i żelu do mycia twarzy AA help chyba nie mam co wstawić do takiej 5 [no musiałabym się bardzo mocno zastanawoić] Wy też tak macie? |
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() nie wiem co na mnie tak działa, ale jestem mega zmęczona dzisiaj... uciekam do nauki, miłego popołudnia
|
|
|
|
#2255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Te cztery zabiegi na raz to zdecydowanie za duzo. Hej |
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
ghana gdzie kupilas w Czestochowie maski Bingo??
|
#2257 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Ja rano sobie pospamowałam (mycie włosków, WAX pod czepek i suszarkę na godzinkę, prysznic, balsamowanie, peeling mechaniczny i maseczka na buzię) później do pracy, a jak wróciłam wzięłam się za porządki, ale mam wrażenie że więcej przede mną jeszcze niż za mną... Mam masę prania, prasowania, muszę w szafkach i w szafach posprzątać. Przeraża mnie to... Dziś trochę poprałam, poprasowałam, rozmroziłam i umyłam lodówkę, jeszcze tylko umyję naczynia, podłogę i można iść spać
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A ja wczoraj odkryłam u siebie drogerię Sekrety urody i normalnie jestem w szoku, że są tam marki kosmetyków które szukałam zawsze Kupiłam peeling mariona oliwkowy do twarzy bo chciałam coś delikatniejszego niż ziaja pro.. I się na tym zawiodłam Bo to raczej jest jak zwykly żel..
|
#2259 | |
|
Zadomowienie
|
Hej,
Cytat:
Ja w niedzielę miałam urodziny tz więc poleciałam na podstawach, natomiast wczoraj byłam cały dzień poza domem i tez tylko podstawy były. dzisiaj nadrabiam |
|
|
|
|
#2260 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cześć!
Dzisiaj u mnie piękne słońce- ciekawe jak długo ![]() byłam wczoraj na szkoleniu z całej gamy vichy, trochę mi to rozjaśniło umysł, bo sama wcześniej nie używałam ich kosmetyków a kosmetyki do poprawy owalu twarzy sa mi całkowicie obce
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
w Tesco Extra
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2262 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Dopiję kawę i mnie sprzątania ciąg dalszy ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
ghana dziekuje za info
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Angel ładny masz kolor włosów może tylko wzmocnić go szamponem koloryzującym lub szamponetką? ![]() Właśnie Tż powiadomił mnie że 27 mamy termin wyjazdu do Włoch matko znowu zakupy i pakowanie jak ja tego nie lubię Jutro muszę jechać do gin, przed wyjazdem musi mi anty przepisać bo mi się kończą ![]() Ja od wczoraj z olejem na włosach zaraz dołożę rycynę na końcówki
|
|
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie nie wiem, bo kolor mi się podoba, ale od dłuższego czasu kusi mnie by zmienić, ale Ci zazdroszczę tego wyjazdu do Włoch.
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale tu spokojnie, myślałam że będę mieć znacznie więcej do nadrabiania ![]() Testuje cały czas mleko jako tonik i po 4 dniach zauważyłam fajne delikatne rozjaśnienie twarzy, na razie efektów w postaci zatkanych porów czy coś takiego nie mam więc będę dalej próbować ![]() No i brodawki zaczynają pomału lepiej wyglądać Lenka dziś zrobię miksturkę jeszcze nie wiem czy z rumianku ale coś pomieszam ![]() angel doradziłabym Ci, ale totalnie nie mam pojęcia na jaki kolorek mogłabyś zmienić, bo ładnie Ci w takim a jak bardzo chcesz zmienić odcień?
|
|
#2268 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczęta
Ja dzisiaj nareszcie mam czas na SPA. W szafce pod wanną już czeka na mnie pelling kawowy a potem będzie samopalacz, bo starszny bladzioch jestem Z resztą ogólnie mam jakiś kryzys urodowy, na zdjęcia wyglądam smiesznie, nowa fryzura mi nie odpowiada, sama nie wiem... Wypadałoby sie wziąśc za jakies cwiczenia
|
|
|
|
#2269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cieszę się że brodawki już znikają na pewno czujesz dużą ulgę Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-04-17 o 17:01 |
||
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dziś byłam u fryzjera, co prawda tylko podciąć grzywkę, ale stwierdziłam, patrząc w duże lustro, że mam całkiem niezłe włosy Gdyby tak jeszcze były dłuższe i bardziej gęste W każdym razie widzę, że systematyczna pielęgnacja i moje niegdysiejsze włosomaniactwo ma sens Co prawda aktualnie nie mam żadnej maski do włosów, używałam ich głównie w zimie, ale za to wróciłam do olejowania i to jest to co moje włosy lubia najbardziej ![]() Niestety codzienne balsamowanie sprawiło, że pojawiły mi się drobne krostki na dekolcie, zapewne od parafiny na drugim miejscu w składzie Teraz chcę porządnie zregenerować skórę po zimie, ale docelowo zamierzam balsamować się co drugi dzień, zresztą niedługo dojdzie jeszcze balsam brązujący, którego od kilku lat zawsze używam latem, oczywiście dla uzyskania delikatnej opalenizny ![]() A, i dzisiaj mi się nic nie chce, mam lenia :P, ale za to jutro będzie olejowanie, mycie, odżywkowanie włosów oraz peeling i maseczka na twarz ![]() Teraz lecę umyć buzię i nałożyć parę specyfików
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na dekolt muszę coś nałożyć bo mam strasznie przesuszony od stosowania kwasów (niestety zimą trądzik dopadł mnie i tam ), choć balsam do ciała nie jest dobrym pomysłem jak widać. Niestety nie zawsze pamiętałam o nawilżaniu go tym kremem, który stosuję do twarzy po kwasach.Mam zamiar kupić balsam Dove, jak dobrze zapamiętałam, nie ma w ogóle parafiny
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wyeliminowałam kosmetyki z parafina całkowicie, ale chcialam bardzo zobaczyc jak sie sprawuje masełko Isany, ono ma parafine ale daleko w skladzie - i sprawuje sie bardzo dobrze
|
|
#2274 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny a ja dziś po kolenym egzaminie tym razem z matematyki... Mam rozterke - iść do fryzjerki, zgolić tył i zrobić coś z grzywką czy zostawić żeby rosły... Z jednej strony tak mnie już denerwują że masakra a z drógirj sama nie wiem, TZ chciałby żebym miała takie do ramion prawie tak jak sie poznaliśmy...
Zmykam robić obiadek
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja tak trochę nie na temat posta, ale na temat Twojego podpisu ![]() Nie za duzo chcesz zrzucić ?? ja mam 160 i waże 43 kg i jestem bardzo drobna z tym ze ja mam nardzo drobna budowe kosci i u mnie ta waga to norma i jestem troche przerazona jak dziewczyny sie odchudzaja do tak niskich wag.
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2012-04-17 o 18:59 |
|
|
|
|
#2276 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wrzucę kosmetyków do koszyka, gdy choć chwilę nie przeanalizuję składu ![]() teraz pokażę Wam kosmetyk, który najprawdopodobniej będzie moim "must have", ale jeszcze nie teraz bo mam do zużycia Garnier Czysta Skóra Active całą tubkę (ach te zapasy ) i wykończenie obecnej Kolejny powód to niestety finanse ![]() oto on: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-maseczka.html Bardzo zachęcił mnie skład: kwas salicylowy i glikolowy oraz glinka, brak alkoholu i parabenów oraz jego wielufunkcyjność Ja go będę stosowała jako maskę Jeszcze parę miesięcy temu nie ufałam zbytnio kosmetykom Vichy dopóki w moje ręcę nie wpadł żel do mycia twarzy Normaderm- jeszcze w życiu nie miałam tak wydajnego kosmetyku! Skutecznie i delikatnie oczyszcza, uwielbiam go Wracając do produktu 3 w 1, 50 ml jest obecnie na allegro w cenie 20 zł z przesyłką, ale generalnie występuje on w wersji 150 ml i kosztuje ok. 45 zł w sklepach internetowych, nie wiem ile w aptece ![]() nie wiem czy podzielacie moje zainteresowanie, ale mnie się on podoba
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2279 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
Zapuszczam włosy Proszę rośnijcie szybciej![]() ![]() Edytowane przez IwonciA_1992 Czas edycji: 2012-04-17 o 19:41 |
||
|
|
|
#2280 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

Plan na dziś: użyję suchego szamponu Syoss w okolice skroni bo dopiero w środę będzie spa dla włosów oraz zużyję krem do rąk Dove- musze często kremować bo znowu mam zaczerwienione i swędzące dłonie

Bo to raczej jest jak zwykly żel..