|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11911 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Oj sherry.b! sherry.b! Nie wiem czy jutro będziesz tutaj więc już dziś trzymam kciuki i glówka do góry wszystko będzie dobrze! Chociaż komu ja to mówię
Oby się spełniło jaknajpiękniej Twoje marzenie!!!!!!!
|
|
|
|
#11912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a i nie wiem czy pamiętasz alee miałaś na kawę do mnie do knajpy wpaść kiedyś![]() buziaki wielkiea jaaa 140?jak pomyślę to jeszczeeeeee trochę mam czekania..aleee nie chcę się nakręcać..zleci;-)
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-04-17 o 08:48 |
|
|
|
|
#11913 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wszystkim
Klaudyneczko ![]() Sherry.b powodzenia jutro
|
#11914 |
|
Raczkowanie
|
Kicia, zmień bardzo proszę u mnie w odliczance datę na 14 czerwca
Sherry, oby do jutra, o Ciebie jestem spokojna
Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-04-17 o 09:39 |
|
|
|
#11915 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
Sherry trzymam juz kciuki jak samopoczucie stresik juz jest?![]() Klaudeczko nie martw sie co to jest 140 dni ja zaczynalam od 324 a juz 87
|
#11916 |
|
Raczkowanie
|
W tej klinice co operuje dr Skwiercz po piersiach lezy się dwie doby. W soboty zapewne nie pracują daltego od poniedziałku do środy
|
|
#11917 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
Sherry trzymam kciuki zeby wszystko poszlo jak po masle powodzenia jutro ja za tydzien ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Kamiluwa normalnie zakochalam sie w tych Twoich przeslicznych cycorkach a teraz cierpliwie czekam na odp
|
|
#11918 |
|
Rozeznanie
|
Sherry
![]() dzięki dziewczynki za komentarze
|
|
|
|
#11919 |
|
Raczkowanie
|
Tonia87 sliczne masz piersiatka
bylam w albumiku
|
|
#11920 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam jakieś koszmary ostatniooo akurat jak się chyba wszystko dobrze goi to ja mam wizje że mi wypada jeden implant i pierś jest płaska i ja go biorę obmywam wodą i WKŁADAM SOBIE SAMA spowrotem.. poklepuje ranę i tak się kładę ... i to takie realistyczne bleeeee i że dzwonie do lekarzaka a on do mnie: Tak tak czasem może wypaść ale proszę wkładać spowrotem i przysikać... o.O WTF?? kiedy mi miną te koszmary....
|
|
|
|
#11921 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobre. ale nie wiem czy to mija. mi się śni czasem, że mam anatomiczny implant, bo lekarz się pomylił, i mi się obraca i też tak realne to, że rano się macam i sprawdzam
|
|
|
|
|
#11922 |
|
Raczkowanie
|
sherry, powodzenia, niech Ci śliczne wyjdą
![]() tonia, coraz ładniejszy ten Twój biuścik!! Mya, bardzo dziękuję za te info o fiszbinach. mi nie chodzi o to, żeby stanik coś trzymał czy podnosił, tylko, żeby nie spłaszczał cycek i nie rozstrzelał na boki. przy większych implantach może tak nie macie, ale ja jak włożę taki sportowy z trójkątów, to biust mam jak naleśnik i prawie pod pachami. bo ja wiem, czy go nie zepsuję takim noszeniem? i tak sobie kombinuję, że w takim formowanym staniku z miską leżałby sobie tam, gdzie trzeba i sobie wrastał w odpowiednim miejscu. nosiłabym ten swój pooperacyjny, ale mnie ten pas w☠☠☠☠ia, wyklucza wszelkie dekolty.. a odcinać nie chcę, bo lekarz kazał mi w nim spać jeszcze 2 miesiące.w nocy pas przeboleję. ale w dzień już nie mam siły chodzić w bluzkach pod szyję (zwłaszcza, że nie mam takich wiele )wypróbuję jeszcze ten mammabel, wygląda na formowany.
|
#11923 |
|
Raczkowanie
|
sheryb POWODZENIA I TRZYMAM KCIUKI
|
|
#11924 |
|
Raczkowanie
|
Głowa do góry Buziaczku
![]() Czy Ktoś może podać mi swój nr na priv? Odezwę się "po" i dam Wam znać. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, ale wiecie co? Prócz tego, że nie jem, to nie czuję się jak by to miało być jutro. Zero stresu. Siedzę w biurze, piję kawę, moja wredna pracownica dostała pisemne upomnienie, to bździągwa zadzwoniła do mnie, że musi wyjść z pracy, bo ma biegunkę i wymiotuje księżniczka i idzie na L4. Muszę biuro zamknąć na kilka dni. Pipa jedna, wie, że mam operację. I teraz będzie chorować do końca weekendu majowego a ja 2 dni po operacji wrócę do pracy. Najzabawniejsze jest to, że w pracy mam monitoring i księżniczka ani razu nie wymiotowała ani nie siedziała na kibelku. Szkkkkk... mać. Edytowane przez sherry.b Czas edycji: 2012-04-17 o 13:16 |
|
|
|
#11925 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie denerwuj sie,zachowają spokój ...tak bywa niestety. Teraz skup sie na sobie i jutro POWODZONKA ŻYCZĘ! Trzymam kciuki
|
|
#11926 | |
|
Raczkowanie
|
Witam, dodałam w końcu zdjęcia do albumu(są w tym samym co reszta) podpisałam je 7 tyg bo mi się wymieszały...jestem baaardzo zadowolona, takie mogły by już zostać, raczej nikt się nie zorientuje że to implanty, denerwuje mnie w prawdzie że jeden jest ciut większy, ale lekarz mnie uprzedzał że tak będzie, bo miała sporą asymetrię,aczkolwiek nadal nie rozumiem dlaczego wkładki dostałam o tym samym rozmiarze bo zauważyłam że wiele dziewczyn jednak ma różne....
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
sni mi się własnie że implanty mi albo wypadają albo sie przesuwają, nasłuchałam się że anatomki lubią przemieszczać i ciągle sprawdzam czy jeszcze są w tym samym miejscu , latam z centymetrem i buszuję po necie za informacjami o przemieszczających implantachA swoją drogą lekarz powiedział ze już spokojnie mogę wrócić do ćwiczeń, basenu itd...nie uważacie że niecałe 2 mies po operacji to jednak zbyt krótko żeby wrócić na ćwiczenia? I jeszcze dodam że przy moich 615 te piersi wcale nie wydają mi się jakies duże, ciągle gdzies z tyły głowy mi chodzi ze mogłam się zgodzić na te 700
|
|
|
|
|
#11927 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wszystkim
Sherry.b - powodzonka, trzymam kciuki. Czekamy na zdjęcia i opis historii
|
#11928 |
|
Wtajemniczenie
|
Za Sherry kciukasy trzymam
pięny kalendarzyk mamy na najbliższe dni, 5 panienek w 10 dni, tylko się cieszyć![]() Ise senki odejdą jak poczujesz że cycki należa do Ciebie, pewnie za miesiąc, dwa ![]() Jezioranka basenik spokojnie możesz, cwiczenia powoli wprowadzaj, nie odrazu z grubej rury, na razie takie nie obciążające górnych partii powiem Ci że wyglądasz bardzo szczuplutko ale musisz mieć kawał katy, ze Ci się tak duży implancik bez problemu wpasował, ja bym je na plecach miała![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- co do asymetrii to zupełnie jej nie widzę na zdjęciu u mnie jest większa a lekarz nie chciał się zgodzić na dwa różne bo powiedział, że za mała i odwróce proporcje, z mniejszej piersi zrobię większą.---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- martus mamabel jest formowany, ma trochę gąbki więc też trochę powiększa, dobrze zbiera cycki do środka ![]() a ze stanikami teraz mam większy problem niż wcześniej, dziś kupiłam jeden zestawik miętowy ale co się namierzyłam a nienawidzę tego brrr
|
|
#11929 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Jezioranka77 wiesz to czy możesz wrócić do ćwiczeń w większości zależy od Ciebie i Twojego organizmu, w sensie jak zniósł operację.
A jeśli chodzi o sny to ja też miewam czasami koszmary że coś sie dzieje z moimi cyckami, ale to chyba normalne po prostu często o tym myślimy
|
|
|
|
#11930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)czyli nastepne wakacje tez beda moje ))mam nadzieje ze dam rade lato, cieplo, operacja buuu troche sie boje
|
|
|
|
|
#11931 |
|
Raczkowanie
|
sherry.b, trzymam kciuki, sle cieple mysli i zycze powodzenia jutrzejszego dnia!
Ja nastepna w kolejce! Nareszcie!!!! Jeszcze tylko kilka dni!
|
#11932 |
|
Raczkowanie
|
byłam dziś na badaniach krwi , USG piersi już mam jeśli jutrzejsze wyniki będą ok. to szykuje się na zabieg ale stresik mały już jest .A w weekend mamy jeszcze wesele i może uda mi się nie myśleć i się nie stresować .
|
|
|
|
#11933 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#11934 |
|
Zadomowienie
|
Milenko zmieniłam datę, zleci Ci szybciutko
![]() Sherry będę trzymać kciuki za Ciebie
|
#11935 |
|
Raczkowanie
|
sherry powodzonka
|
#11936 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
już po konsultacji i mam wstępnie wszystko dobrane ale później już było lepiej. Dr Kasprzyk jest suuuper!!!![]() A więc tak. Mam allergany 290cc. Wysoki profil, projekcja 5,5, szerokośc 11,5. No i tak teraz szukałam i znalazłam ten model (jeśli się mylę to mnie poprawcie). http://www.justbreastimplants.com/br...ergan410MX.htm czy to jest ten 5 od góry? Będę miała cięcie wokół otoczki, z racji na moją wyjściówkę ![]() Tzn to ma byc ten extra wysoki profil. Edytowane przez 201711291009 Czas edycji: 2012-04-17 o 19:03 |
|
|
|
#11937 |
|
Raczkowanie
|
powodzenia sherry mam nadzieje wszystko będzie w porządku
ja już też nie mogę się doczekać...też mi się wszystko na ten weekend majowy złożyło naraz, w środę zabieg a w sobotę na szkolenie adopcyjne i od 10-15 siedzieć, słuchać i się udzielać. Nie wiem czy dam radę...
|
#11938 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilove i co dr zrobi z Twoim cycuniami? coś Ci poopowiadał? czemu ten implancik taki maluni, kolejna dziewczynka od K. z implantami ponożej 300
napewno tego chcesz?? mnie sie też wydawało że 250 to dla mnie max a teraz to był płakuniała z takimi maleństwami. dla mnie też straszne było ściągnąć stanik i tak stać przed obcym facetem jak przed własnym mężem miałam problem z tymi zwisami, zawsze coś gdzieś przykrywałam.---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- beatabo to nie jest zabieg a operacja i może być cięzko, nawet bardzo, ja bym nie dała rady a Ty jak musisz to od razu doktorowi powiedz niech Cie odpowiednimi miksturami nafaszeruje ![]() chcesz bejbika adoptować?? to trzymam mocno kciuki zeby szybko sie udało
|
|
#11939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej no ja juz tez po badaniach jutro ide odebrac wyniki z krwi mam nadzieje ze wszystko bedzie ok choc mialam dzisiaj zle sny ze cos bylo nie tak . Masz juz cos naszykowane do kliniki?
|
|
|
#11940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

Oby się spełniło jaknajpiękniej Twoje marzenie!!!!!!!

sherry.b 18.04 - JUTRO
a i nie wiem czy pamiętasz alee miałaś na kawę do mnie do knajpy wpaść kiedyś
04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :

. Masz juz cos naszykowane do kliniki?