|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Yves Rocher - nowości cz. III
Yves Rocher Polska
Szykujemy małą niespodziankę tylko dla naszych fanów na Facebooku... (-: |
|
|
|
#1982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale dla mnie ta strona jakaś taka bardzo nieczytelna jest, kompletnie niczego nie mogę się doszukać. ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Zdziwił mnie ten peeling marokański (dodatek do zamówienia powyżej jakiejś kwoty plus gąbka i coś tam) - super pachnie, tak egzotycznie... Kojarzy mi się z pustynią. [/QUOTE]też mi się podoba zapach(obłęd ) tego peelingu, działanie również ale strasznie brudzi wannę dostałam w prezencie, cena regularna okropna!
|
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kod: 35KWIE - minus 35% na najdroższy kosmetyk w koszyku. Tradycyjnie nie dotyczy produktów przecenionych, z zielonym punktem i zestawów. Wysyłka gratis za zakupy powyżej 50 zł. Oferta ważna do 24.04.
|
|
#1984 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam kod na -30zł przy zakupach na 90zł (przed naliczeniem zniżki) plus darmowa wysyłka: NEWSYR
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanie. Korzystalam jakiś czas temu z oferty, na której było napisane, że jest do 1krotnego wykorzystania. Jednakże po jakimś czasie znowu dostałam tą samą ofertę. Jak myślicie, mogę z niej ponownie skorzystać?
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przy wysyłkowej: na pewno masz identyczny numer klienta i numer oferty, jak te poprzednie? Bo może Tobie też przydzielili nowy numer klienta?
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() Ćwiczę od czasu do czasu Spełniam swoje małe marzenia Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2012-04-17 o 21:40 |
|
|
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej zadzwoń, od razu będziesz wiedziała, co i jak
|
|
#1989 |
|
Konto usunięte
|
hm, wrzuciłam do koszyka kilka rzeczy, użyłam kodu -30zł i wyszło mi do zapłaty 84zł i darmowa wysyłka. a teoretycznie darmowa wysyłka ma być od 90zł już po uwzględnieniu rabatu. ciekawe, czy wysłaliby paczkę na 84zł, czy dodadzą koszty wysyłki.
Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2012-04-17 o 22:12 |
|
|
|
#1990 |
|
Raczkowanie
|
Pisze że przy zamówieniu o wartości 90 zł więc wydaje mi się że przed rabatem ma być 90.
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli zamawiałam z obecnej oferty internetowej, jako gratis wybrałam krem przeciwzmarszczkowy, to mogę z niej raz jeszcze skorzystać, ale wybrać peeling do ciała i którys z podawanych tutaj kodów czy nie wyślą mi wtedy peelingu?
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Z oferty internetowej możesz skorzystać więcej niż raz - w tym przypadku nie ma limitu.
|
#1993 |
|
Raczkowanie
|
To jest konkurs, gdzie do wygrania są zestawy z granatem. Trzeba napisać, co jest źródłem Twoich inspiracji i wysłać maila.
|
#1994 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=rybkaa90;33595951][QUOTE=marlena_m;33587570]
Cytat:
Reakcja przypomina mi co działo się z moimi oczami po przetestowaniu poprzedniej wersji płynu do demakijażu z bławatkiem. W pierwszej chwili myślałam że coś sobie złego zrobiłam i będę musiała iść do okulisty. Na szczęście szybko przeszło, ale od bławatka trzymałam się odtąd z daleka. Po przeczytaniu powyższego... będę się trzymać z daleka również od tego. Radzę testować z umiarem, najpierw na 1 oku
Edytowane przez mimosa Czas edycji: 2012-04-18 o 16:24 |
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałabym szczegółowo przeanalizować skład tej "cudownej" wody
Szczerze mogę polecić do demakijażu oczu Dwufazowy płyn Bardzo dobrze zmywa oczy, bez efektu pandy.
|
#1996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziś złożyłam zamówienie, skusiłam się na kod -30 zł i balsam brązująco-ujędrniający, no i oczywiście gratis - krem na pierwsze zmarszczki hehe
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
Dlaczego jak korzystam z kodu -30zł, to dopóki nie dobijam zamówienia do 90zł to mam jako gratis oprócz kremu przeciwzmarszczkowego prezent za zamówienie od iluś tam (zestaw 3 produktów, w tym tusz to rzęs), natomiast jak przekroczę 90zł, to ten gratis znika
(zwiększę kwotę do 100 to się znowu pojawia magia ) dodatkowo nie znika mi opłata za przesyłkę przy tym kodzie NEWSYR. o co chodzi?
Edytowane przez arbuziak Czas edycji: 2012-04-18 o 21:20 |
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też sie właśnie z tym męczę i nie mam pojęcia o co chodzi. Wstrzymam sie chyba teraz z zamówieniem bo przedtem wszystko było ok, miejmy nadzieje że to tylko chwilowe problemy i jutro będzie juz wchodzić wszystko tak jak powinno ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Tylko teraz tak patrzę, że nawet jak przekroczyłam 100zł to nie dośc że nadal doliczaja sie koszty wysyłki to drugiego prezentu, tego zestawu z tuszem i tak nie ma... |
|
|
|
|
#1999 |
|
Zadomowienie
|
jak po redukcji mam zamówienie za 100 zł (czyli w sumie za 130zł) to dopiero wtedy redukuje mi opłatę za przesyłkę. Też mam nadzieję, że to chwilowe, bo wczoraj wieczorem jak sprawdzałam, to wydaje mi się że wchodziło wszystko tak jak należy.
|
|
|
|
#2000 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie magia. U mnie było wszystko ok, ani nie doliczyło kosztów przesyłki a prezent był i zniżka -30zł też.
Może taka rewelacyjna oferta ze system przeciążyło
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sprawdzałam kilka godzin temu, tylko nie byłam jeszcze zdecydowana co zamówić i wszystko było ok, a jak juz tak zostanie... buuu ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Ale zamawiałas teraz czy popołudniu? |
|
|
|
|
#2002 |
|
Raczkowanie
|
Zamawiałam rano koło 9
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam jakiś kod na -50 PLN na dziś SR5DTBT4 . Jutro ten sam kod da 35 PLN a w sobotę 25. Działa przy zamówieniu na 100 PLN
|
#2004 |
|
Raczkowanie
|
Przy tym kodzie też nie przyznaje drugiego prezentu i nie daje darmowych kosztów przesyłki. Chciałem złożyć zamówienie na 100zł 30gr i wyskoczyło mi na dole "Zwiększ wartość zamówienia o -0.29 zł aby nie płacić za wysyłkę". Dziwne.
|
|
|
|
#2005 |
|
Przyczajenie
|
mi ten kod wszedł nawet za zamówienie poniżej 100 zł ( ale tylko sprawdzałam nie złożyłam zamówienia) a z ta wysyłka dziwnie wyskakuje. oni liczą że po odjęciu rabatu ma być 100zł wtedy dopiero darmowa wysyłka chyba. ale kod - 50 jest od zakupionych przedmiotów plus wysyłka.
|
|
|
|
#2006 |
|
Raczkowanie
|
musi być minimalna kwota zamówienia 100 zł jak jest mniej to wyskakuje komunikat
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
tak to dziwne..napisałam do nich bo taki rabat to zaden rabat. Jak coś odpiszą , dam znać.
|
#2008 |
|
Konto usunięte
|
Wprowadzają klienta w błąd, nie wiem czy celowo. Rzeczywiście przy zakupach za 100zł rabat jest w sumie tyko 40zł bo dolicza koszty wysyłki, i nie dostaje się drugiego prezentu. Ciekawe czy świadomie kłamią czy to jak zwykle "błąd systemu".
|
|
|
|
#2010 |
|
Zadomowienie
|
Też do nich napisałam, miejmy nadzieję, że odpiszą. A zamówienie z oferty internetowej można złożyć przez telefon?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

ale dla mnie ta strona jakaś taka bardzo nieczytelna jest, kompletnie niczego nie mogę się doszukać. 
[/QUOTE]
dostałam w prezencie, cena regularna okropna!

06.09.2014